shuuuuuuk

JO, jag var nog hög på febern igårkväll. Nu, efter att ha snorat och svettats hela natten så är febern borta men förskylningen ett faktum.
Väskan är nästan helt packad och jag har inte hört ett ord av samora om när vi ska åka osv.  jag tar nog mardrömsbussen halv tre. Saken är den att jag inte har någon mobil och det är dit jag får min biljett skickad. Äh, det löser sig.

Jag lyssnar fortfarande på foo fighters. jag bjussar på My hero - live.


Aaah, såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå BRA!!!!!!!!!!
Jag orkar inte att skriva så mycket. Mina ögon kliar. Mina öron kliar. Min hals kliar.
Hehe förra inlägget tappade bort sista biten så jag fick skriva dit det nu innan jag publicerade, allting blev mkt sämre. det va rroligare att skriva när man var hög på febern. men en del jag glömde skriva till var delen om idsala.
hon sov hos oss i helgen och jag skulle skriva att det skulle vara skönt att slippa ha hennes stirrandes på mig å fabbe medans vi sov. hon e väldigt creepy den bruden alltså. skönt att få vakna av sig självt också, slipper man ha henne hoppandes på sig haha

jallabye

Kommentarer
Postat av: iii

u know i'm watching u...... och det är just därför du vill att jag ska komma till dig... så att jag kan sitta hela natten och stirra på dig med mina "the-ring-ögon"....

2009-02-02 @ 11:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0