this past mondag (with pictures from saturday)

Okej. I måndags. Oj, igår tydligen.
Aaah, just det. (Fick tänka efter lite) Natten till måndan var worst ever. För det jag hade glömt att berätta var att i Söndags fick Idsala ett samtal om att det finns biljetter till the killers konsert i london kvar. Vi köpte dem på sekunden. Utan att tänka efter särskillt mycket. Och utan att kolla över våra scheman.

Detta urartade under natten. Jag har hjärtklappning hela tiden och kunde inte varva ner för att sova. Och när jag väl blunda så såg jag bara ormar och svarta gropar framför mig. Jag somnade tillslut efter någon timma och sov i någon timma tills det att jag vakna av att jag vände mig och resan kom tillbaks i huvudet - hjärtklappning - stressmage.
Jag missar lite i skolan men efter att ha varit på workshop 1 idag så tror jag inte att jag ska oroa mig föör mycket för workshop 3. Det är en två timmars grej. Och så den där lektionen med systemkameran som är på 30 min. Den har jag redan trott att jag missat...så. Men ändå! Jag HATAR att missa lektioner.

Anyway. Låg vaken eeeenda tills det att mamma och pappa gick upp till jobbet 5.30. Då blev jag lite lugn och la mig för att sova i c:a 2 timmar till. Gick upp tidigt eftersom jag och syrran skulle in till sthlm för att jag skulle på en intervju ang. en liten grej som ett företag vill att jag ska göra åt dem. Ganska kul!

Seen så åkte vi tillbaks till Södertälje för att träffa Frans och Lovisa. Vi tog en fika. Men det är inte viktigt (haha) det viktiga är att jag kanske, kanske hittat min long-lost-love!! Haha..han KANSKE finns på riktigt ändå. Den där morgonen var KANSKE inte en dröm, som jag ett tag faktiskt trodde. Lite too good to be true !

Efter fikat gick jag och syrran till blodcentralen. Jag värva henne så jag fick en tia-lott! Jag var ganska så snurrig när jag kom dit (itne rent fysiskt) sköterskan fråga mig om vilken hand jag brukar bli stucken i. "Höger"
"Okej, då kan du sätta dig i andra sängen här"
Jag gick mot tredje för att det är den jag brukar ligga i.
 "Nej nej, här ska du ligga. Och så drar du upp tröjärmen" .... (jag fixar tröjärmen) men...höger? Här. Här är höger"
"HAHA oooj! Jag brukar bli stucken i vänster! Sa jag höger? Oj, men aja..vi kan väl testa den här armen den här gången" "Ehh..hehe...jaa, jag brukar väl också krångla till med höger och vänster..."
Men nej!
Haha

Väl hemma så blev mamma ganska så sur när jag berätta att jag gett blod igen. Hon har läst eller hört om någon rapport där det står att det kan vara farligt för doneraren i det långa loppet. "Det KAN" sticker inte lika fint i mig som att "Jag faktiskt hjälper" sen så blev hon rent ut sagt förbannad för att jag "lurat" med syrran också. Haha

vi käka hemma och så yrade vi omkring.idsala och moster och mormor var också där. sen packade jag i illfart och åkte till södertälje syd. åkte bromm broom tåg och kom fram vid 22tiden. GANSKA så trött. Blev extreemt överlycklig när jag upptäckte att hissen inte funkade. Där stog jag med en handväska, en dataväska och en STOR resväska liksom. Fick bära upp dem i omgångar. Nånstans i mitten blev jag lite svimfärdig. Inte så bra kanske att anstränga sig när man är minus 4½dl blod.

Alltså, jag kan fortfarande inte släppa Nicoles spökdator som började att spela musik mitt i natten!! Ingen internatanslutning. Den var HELT stängd. Helt stört att jag kunde komma ihåg hennes superkrångliga log-in också (JA den var inte ens inloggad!!) Jag gissar på att det var adrenalinet som hjälpte mig där.

Det var måndan det. Puss






En riktig Johnossi-bild. Kolla på Ossi!! (trummor) Från spelningen i lördags i Södertälje.

Kommentarer
Postat av: ilham

halllooooo vilken long lost love?????

2009-02-19 @ 00:46:52
Postat av: fab

Meeh daah ilhaam!!:O

Torktumlaren ;)

2009-02-19 @ 12:11:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0