lördagen

Oj vad dålig jag var på att blogga igår.

Var i skolan hela eftermiddan och fixade klart våra kick-ass broschyr. Jag gjorde iofs inte så mycket med just VÅR brorchyr igår eftersom haha..vi kom på en liten busig grej. Att vi skulle skicka en dålig kopia till initiativtagaren bakom broschyren, och skicka iväg den som "vår snygga broschyr".
Så jag satte mig ner och gjorde en heelt ny broschyr, men som var oootroligt ful Särskrivet, texterna och bilderna ute ur marginalerna, bilderna helt utdragna (jag plockade självklart ut de fulaste bilderna som vi hade) och starka bakgrundsfärger o.s.v Det var fruktanssvärt fult-fult!!

Vi skicka iväg det. Inget svar. Det var meningen att vi skulle skicka den riktiga direkt efter för att inte riskera att han tog bilen direkt ner till stan för att mörda oss. Men det tog en EVIGHET att göra om den till pdf-fil. Och då den äntligen blivit klar så ändrade vi grejor och fick göra om hela processen.

Sen satt vi vid burken och vänta på svar. Och vänta. Och vänta...ooch väänta.
Vi har än idag inte fått något svar.
Eeh..inte så uppskattat skämt kanske?:/

I alla fall. Efter skolan fick jag ett otrevligt samtal av Samora som förväntat sig att maten ska stå klart då hon kommer hem till mig. Å jag som inte ens ätit lunch. Jag ahde väntat så jag hade kunnat ringa och fråga vadhon vill ha för förrätt och efterrätt men jag gör inte sånt till otacksamma människor! SÅ jag gick ner och handla och började laga tills hon kom.
- Sätt dig bara vid datorn och var tyst.

Hon satte sig vid den for sure,men tyst var hon inte. Haha
Men lasagnen var god som alltid och efter det gick vi ner till "Hemmakväll" och handla en massa godis. KOm hem, koka thé och satte ossi rummet för å kolla på lets dance.
Efter programmet så kom Jhonny, hennes bror och efter ännu en stund gick de hem. Då kom Nicole och vi kollade på Step up2 The streets. EN riktig B-film men de var aasgrymma dansare. HERREGUD! Och första..och då menar jag FÖRSTA gången jag inte blev kär i killen som hade huvudrollen.

Enligt Linnea och Emma, som jag jobbar med - blir jag kär i allt och alla haha. Oh well oh well.

Nej, nu har jag precis ätit frukost och jag ska diska bort berget bakom mig. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0