TWILIGHT & Ps: I love you!!

Tjo å tjipp!




Jag har pluggat lika lite som jag gjorde igår, men jag är faktiskt inte orolig. Mycket är basic och mycket är sånt jag läst innan. Så det känns ju gött!

Jag, Maria och hennes systeer och kompis gick och såg den omtalade Twilight! O M G. Jag har ett ord att säga och det är MMMMMM U M S!!! Okej, jag har mycket att säga, som vanligt. Mumsfilibabba och yammi yammi, hehe. Men jag är inte sådär, kääär i Edward Cullen som alla andra småflickor tyvärr...inte så mycket så att jag går och ser filmen flera gånger i alla fall.  Allting var hur roligt som helst och vi tog en fika efteråt. Tack Maria för idag!

Efter det gick jag och handla en massa mat som Nicole hade skrivit ner på en låhång lista till mig. I kassan hände något, vädligt sådär...filmigt. Jag kunde inte fixa korgarna,de var fulla och nådde uppe till hyllan med tuggummin och jag försökte rulla ut de men det trögade sig. Till slut gjorde jag som den blåsta tjejen innan mig och ställde korgen mitt i vägen då jag såg två manliga händer fixa korgarna åt mig.
- Eehhee..tack.
Paff.
Finaste leendet.
Jag svettades mest med min megastora mössa, skinnhandskar, vinterjacka och balanserade på ett par 10 centimeters.

När jag kom hem så började jag på middan till mig, Nicole och Kim. Ris med kyckling i thai currysås. Det var gott. Men jag fick vänta på de två bönorna. Dukade bordet å allt. Framtidssysselsättning på riktigt! Haha
Efter middan så la vi oss på sängarna med godis, popcorn, chips och saltapinnar och kollade på Ps: I love you - vi förberedde oss på krokodiltårar hela filmen. Jag och Nicole har förberett oss mentalt i två dagar nu, men....ingenting. Vi skrattade mer än grät. Men vid en scen, i typ slutet så får man se henne brytas ner och gråta och då var det minst sagt krododiltårar. Efter tre minuters tystnad så började snyftningarna. Hahaha sen skratta vi åt hur dumma vi lät och såg ut!!

Jag ska försöka lägga mig tidigt idag så jag börjar min dag tidigt imorgon. Känns bättre så.

So, good night people!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0