Morgonen och musiken

Herregud, vad fint väder vi har idag!

Jaghar drömt väldigt, väldigt konstigt inatt. Helt sjukt. (Om jag läser det här om ett par månader så kommer jag att hata mig själv för att inte ha skrivit om vad det var jag drömde om, för nu när jag läser vad jag drömt om innan så är det riktigt skumt hur likt min "framtid" alltså, nutid, har varit. Very very scary!!)
Men om sanningen ska fram så minns jag själv inte så mycket. Moster var där, Idsala var där, men jag var arg på henne (Haha love you!) och vi skulle på någon fest? Kanske, jag vet inte.

Nu sitter jag i mitt kök och känner den illa lukten av fisk. NIcole och Kim är här och ska käka det. Jag har precis ätit frukost. Igår när jag la mig så blev jag helt upprymd av glädje med tanke på vad jag hade köpt för bröd till frukost!

My little fish, don't cry...my little fish, don't cry.

Jag lyssnar på den låten nu!

Snart ska jag till skolan, och jag orkar verkligen inte. Efter det måste jag till stan för å köpa en kamm till idiot-luggen. Måste ut innan solen går ner. Och nu längtaaaar jag till att få sätta mig i Samoras bil på måndag eller tisdag för att få åka till sthlm. Åååh, l ä n g t a r!! Men vi kanske ska förbi Örebro innan, det är lite mindre kul. Men vad gör det då man har HEM som slutdestination!?

Den e så synd att du är så söööt.

Nu lyssnar jag på den här låten. Det E så syynd att du e så söööht.

Jag har fixat lite annat nu. Så nu lyssnar jag på en annan låt! URMYSIG låt. Årets mysigaste. Jag menar, förra årets mysigaste hehe

Nu ska jag ta tag i dagen!PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0