när sömnen är snäll och man felbehandlar den. Ja, då förtjänar man en dålig natt!

Elisha och Sina: ingen har tvingat mig att flytta hemifrån. Men om ni ser det som en tröst, fine by me;-)

Oooh, egentligen borde jag vara riktigt förbannad och irriterad idag. Efter att ha skrivit nlägget om att vara äldst igår kväll så somna jag med fingrarna på tangentbordet. Det här var alltså strax efter 18.00. Så jag hoppade in i duschen för att inte riktigt somna ännu, och för att få lite värme. Och det lyckades vi med. Sen pratade jag en evighet med moster som sagt och självklart blev jag pigg.
Jag stängde av datorn innan 21 (rekordtidigt!) och la mig för att kolla på grammisgalan. Jag hann se när en, för mig, okänd kvinna vann "Årets kvinna" hon hade för övrigt ofantligt ful frilla som hon SÄKERT fixat själv alt. någon kompis på fyllan. Sen såg jag kleerup vinna. Sen blev det reklam och jag däcka. Jag vakna av att det blev reklam igen så jag tog mobilen och smsa Nicole "Jag lägger mig, snälla öppna dörrn försiktigt. puss" och när jag vänder mig om så...aa, då går det inte. Jag kämpade i 45 minuter. Till slut tänkte jag att jag lika gärna kan kolla på grammisgalan. Men dåå hade den precis tagit slut!!

ÅÅååh.
Satt uppe å kollade på nyheterna för en andra gång. KOllade på en dokumentär om barn som har anorexia. Nicole kom och vi pratade lite. Inte förrns efter midnatt kunde jag somna. JAG SKULLE HA SOMNAT VID HALV SJU JU!!!:'(
Irrrriterande.
Det är inte alltid man e så trött.

Anyway.
Dagens planer är ett möte med tjejerna jag ska göra en broschyr med och sen till biblioteket för att kopiera upp lite papper. Efter det så pluggar jag förhoppningsvis resten av kvällen. Hehe.

Kommentarer
Postat av: sina

varf skulle du sa vid halv sju ?



2009-01-08 @ 23:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0