nöjd

Hej allihop och gott nytt år på er!
sitter just nu hemma hos Idsala (ja, vilken häpnad va? att vi för en gångs skull är här istället för hos mig! haha) och vi har spelat poker och...ja, har precis förlorat lite hundra lappar. Det svider som fan! Ok om jag hade spelat ett bra spel men jag fick aldrig vara med och leka! Jag förlora på typ, bara vara med i leken:(
Festen igår var HELT TOPPEN! Jag och Sibar flög hela natten. Jag vann en leksaksbil i lotteriet, sån stor jävel. Men min kusin grät efter den så hon fick den, den lilla kärringen. Jag hann inte ens se om det var en sån med kontroller till! Och mammas kusin erbjöd till och med 150kr för den lilla skiten!! Men heeeelt bra fest i alla fall. Bilder kommer! Mina ben värker idag..och inte bara lite. Jag studsa hela kvällen/natten. Energin var helt enkelt överflödig. Dagen innan, då vi var hos äldstamostern och rulla apprach så var den någon som fråga mig när jag skulle tillbaks till jönköping och då slog det mig att det var mindre än en vecka kvar!!!!!!!!!!! Och idag är det ÄNNU mindre dagar!! Å N G E S T!!

Jag fixade en liten årsresumé med bilder på hela släkten som var en sisådär 15 minuter lång. Jag blev lite besviken på resultatet då jag är väldigt noggrann med sånt. Men alla blev glada och jag fick mig till och med en applåder;-) Just nu säger Idsalas bruur att vi ska hitta på något efter deras dåliga spel i poker (de har skyskrapor framför sig - MINA pengar!!) hoppas att det blir film med gudis å chips. Jag tycker inte att det är kul att blogga när jag är hemma faktiskt. Har fullt upp typ hela tiden, vilket jag älskar. Nu har jag mest ångest över att jag måste ta tag i mitt liv imorgon. Men jag ska leva på gårdagen ett bra tag faktiskt.Ha det bra mina vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0