härliga söndag!

              

Hallå där gott folk! Nu är söndagen här och det var faktiskt riktigt länge jag kände att fan vad skönt med helg! Känns som att hela höstlovet har gått åt att sova om dagarna å så.

Igår så åkte Nicole och hennes klasskomisar till Åre, de lämna jkpg på kvällen så jag och hon satt och kolla på film för att fördriva tiden. Efter att hon hade gått så duscha jag, torka håret och väntade för att kolla om de skulle bli utgång eller inte.
Det blev det. Woho!
Patricia har fyllt år så vi boka ett bord på Sliver (som har 23årsgräns) men vi kom för alla i kön höhö, fem tjejor! Men eftersom det tydligen fanns folk som vi skulle undvika? Så fick vi sittta vid ett vanligt bort me helröret, som vi inte ens hann dricka upp haha
Vi var där i typ, 2 timmar. Jag fick skjuts hem haha fett SYND på riktigt. Bilen var parkerad vid systemet, alltså - på samma gata som jag bor. Vi hoppa in i bilen och åkte tillbaks till sliver (nån gata ovanför) för att kolla en grej och sen fick jag skjuts hem alltså. Onödigt? Mycket. Kul? Väldigt!

La mig vid tre och vakna av sms om att vi skulle äta. Här sitter jag, tre och en halvtimma senare med en jäkla burrande mage. Tur att jag to en halvfralla med kaffet säger jag bara!!



Ps: är det nånting som Jönköping är bättre på, i jämförelse med Stockholm, så är det KEBABPIZZAN. Kebabsåsen, överhuvudtaget. M U M S !!

Kommentarer
Postat av: iii

mmmm pizza.... ja funtar verkligen på å komma till dig snart.. väldigt snart, om allt går som de ska=) ::

2009-01-25 @ 15:03:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0