ytterst ytterst tidigt. gäsp

God morgon!
Det är läskigt tidigt just nu. Jag typ, svimmar av trötthet. Har vaknat flera gånger och trott att jag försovit men efter nån halv minut så ringer det där uppe "mobilen har inte ringt än" aah. Men den ringde allt. Den jäveln ringde!! Tio i sex. Jag hittade den inte ens, så trött var jag. Kunde inte lokalisera var ljudet kom ifrån.

Läxorna igår!
Det gick bra, allt är klart typ. Jag hade en deadline 21.00 men då jag kollat igenom arbetet så ser jag att jag glömt att berätta om "orsak" grejt. Så jag skrev allting väldigt fort och det var det enda stycket som var sådär FYFAN VAD JAG ÄR BRA. NIcole ber mig att komma in i köket då hon skulle käka, då var klockan 22. Jag går till köket efter ett tag och vad händer just då jag skickar mailet till mig själv? (Mailet med stycket) SJälvklart försvinner nätverket och jag råkar dumt nog klicka på "Ja" om man inte ska spara meddelandet som inte gick att skicka. Perfect, perfect!
Så jag skrev om. Blev inte ens till hälften så bra som innan. MEn vid elva var jag klar och kollade på lite scrubs innan nätet krångla igen och då orkade jag verkligen inte bråka med det så jag la mig, rekordtidigt. Men gick det att sova? Nej. Jag låg pch var orolig fastän jag inte har så mycket att vara orolig över! Och precis innan hade jag sett en man i ett av hotellrummen så stog med kallingar å kollade på folk. Eeh.

Välidgt väldigt trött som sagt. Lyssnar på  mix megapol för adam och gry men de har självklart fortfarande jullov. Men gissa vem det är som är med istället? RAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Från i somras!!!!!!!!!!!!!! MY GOD vad hans röst väcker minnen. Varje dag lyssnade jag på honom och katrin, de var helt klart bäst.

Nu ska jag ta min andra kopp kaffe och hinna sminka mig innan 8, för då ska jag befinna mig i skolan.
Skönt känns det ändå att de inte är noggranna med själva retoriken på just denna fackhögskolan. På vårt program är det riktigt viktigt med fungerande presentationer, allt ska vara proffsigt. Här gäller det att mest kunna kolla upp lite då å då från sina fuskpapper. Skönt!

God morgon!

Kommentarer
Postat av: sina

varför skriver du god morgon i slutet???????

2009-01-07 @ 14:33:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0