:-)

Godmorgon!

Jag sitter och spelar upp gammal musik för mamma, så att hon blir nostalgisk nog och typ, börjar sakna Libanon tillräckligt mycket så att hon bestämmer sig för att vi ska åka dit :-) Haha, det gäller att tänka strategiskt!

Hade en mysig kväll igår, vi hamnade på en spansk resturang och åt då självklart, tapas med sangria och öl. Går det ens att dricka något annat på sommaren, än öl, egentligen? Specieltl då man sitter på en uteservering? Nej.
Det var massa prat hela kvällen, och som tur var så blev Idsala trött och ångra sig om utgång. Jag ville hem! Eller, jag hade faktist lovat mamma att jag skulle vara hemma. Typ, första fredan sen jag kom tillbaks till Södertälje.

Vi kom fram igår att min huvudvärk beror på trycket från vädret. Så nu MÅSTE solen komma tillbaks, eller åtminstone att vädret slutar växla så mycket. Varför ska jag ha huvudvärk av sånt? Onöödigt! Haha
Jag tycker att alla ska heja på Zalga (om det är NÅGON i hela världen som INTE vet om att mitt namn betyder solstråle så får ni veta det nu) låt oss heja fram Zalga. Go go. Haha

Var hemma redan vid halv ett, tyvärr så missa jag mina föräldrar så de kommer inte veta att jag faktiskt var skötsam och kom hem i tid! Hamnade dock inte i sängs förrns halv tre, idiotiskt nog.

Idag ska jag på Annikas inflyttningsfest! Kommer nog bli hur kul som helst, Annika är en gammal klasskompis till mig som nu jobbar som modereporter på SOLO, hur kul är inte det?! Så det blir jag och Sibar som åker dit tillsammans :-)

Hej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0