Helgen!!

Ska vi göra ett försök och summera helgen?
Fredagen började med en svalkande smoothie på Sandys där vi möttes upp för att snabbt dela på oss igen. Jag, fabbe och Idsala åkte till mitt favorithak; ICA MAXI och handlade allt som man behöver för en förfest. Åkte hem och börja fixa oss innan vi sprang över till Idsala.
Vi satt ute på balkongen hela kvällen och drack och hade det riktigt trevligt. Trippa neråt mot 550, lika tidigt som vanligt. Det är fan skönast då! Vi hann sitta en stund på bakgården innan det var dags att gå ner och skaka på rumpan, typ. Bara det att jag inte minns så mycket av hela kvällen. Men jag minns att jag hade kul! Och det kunde jag intyga dagen efter!

Haha igår, alltså.
Vad gjorde vi på dagen? Joo just det. Först gick vi på stan i värmen, kom hem och åt världens godaste rätt! Första gången jag smakar på den. Sen bestämde vi oss för att vi INTE skulle ut (trots att vi veckor innan bestämde att vi skulle passa på att gå ut då det var en annan stor fest på andra sidan stan. man skulle liksom, slippa vissa människor då) men vi var alldeles för sega för det.
ja, enda tills vi träffade francisco självklart.
Vi tog en fika först innan fikat gick över till EN ÖL till att gå för att bara softa 550 en stund, till en jävla utgång! Haha alltså, med våra vanliga kläder, stora väskor. Och efter att ha gått i regnet!
Men, gårdagen knäckte fredagen lätt. Spontan-utgång är alltid bättre och roligare! OCh det är VÄLDIGT underskattat att köra på en utgång på baksmällan!

Det var en skön kväll på bakgårdsbaren, vi fick sitta kvar uppe trots att man stängde den under ett tag. Mycket roligare, som sagt! Men sen gick vi ner och man träffar ALLTID på någon gammal vän som känner för att vara lite nostalgisk, mysigt.

Summering: 
spontanutgångar rekomenderas och föredras framför välplanerade förfester och utgångar. och skratt förlänger livet, trots att spriten (som egentligen är den som får en att skratta SÅ mycket, från första början) också är den som kanske förkortar livet lite?
Njae, säger vi, for now.

Idag har jag mest varit hemma, ätit god mat och firat föräldrarnas 23års bröllopsdag. Vi har haft folk hos oss mest hela dagen. Den lilla timman det var tomt passade jag på att gå för att träffa Sibar och Terese och syrran. Kom hem tidigt och har nu umgåtts med mostrarna. Som iofs just nu nu står och bakar en massa klicha med mamma. Mums.

Nu ska jag nog ta och umgås lite! Imorgon är det måndag igen! (Inte för att det spelar så stor roll...eh hehe)
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0