helgen

Hej!

En proppmätt Zalga här.
Gårdagens inflyttningsfest var hur trevlig som helst. Vi kom dit ganska tidigt, jag och Sibar, vilket bara var bra. Då fick hon tillfälle att få prata med Mia och Carro från klassen, som åkt upp till sthlm för festen :-) (Och ja, annika också självklart) Vi var kvar där enda till halv två innan det var dags för utgång men efter flera försök för att hitta ett litet utrymme för att parkera bilen på så tappa vi lusten helt så vi åkte hem istället!

Har sovit ganska dåligt inatt, vaknade upp vid halv sju och mådde lite illa men tvingade mig själv att sova om. Drömde om en brinnande båt som var full med pensionärer. Jag simmade ut till båten för att hjälpa, Sibars pappa gjorde samma sak då båten helt plötsligt typ..exploderar och kommer mot oss och forsar oss mot klippor typ. Hela jävla kroppen sved av hettan på båten! Men jag lyckades rädda gamlingen. Men helt plötsligt var vi alla i gisslan? Och min syster var där. Skit synd, jag var aldrig rädd förrns jag såg att min lillasyster hade kommit efter mig - trots att jag, innan jag simmade ut sa till alla "JAG går, ingen simmar efter mig!!"

Aja, bara en dröm.
Idag ska jag i alla fall gå på assyriska ffs match mot, ingen mindre än Jönköping! Har bara varit på någon match igår, så det ska bli kul! Extra kul om AFF vinner :-)
Sen så åker vi nog till farbror m. familj som varit utomlands i en månad. Jag som ville på bio och se drag me to hell.

Vi får se vad som händer! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0