lovegame



Det kanske är dags att uppdatera den här bloggen after all?


Den där grillningen jag nämnde sist? så fint den satt! Vi hade inte ens hunnit fram innan man blev serverad mojitos å massa mat. Men vem klagar? Efter ett tag tröttna vi och gick upp till Sibar innan pappa kom å hämta oss.
Sen tog dagen, typ slut.

Igår var jag knappt hemma. Det var fullt upp hela dagen!
Först vaknade jag rekordtidigt (ja, för att ha sommarlov i alla fall) åkte upp till sthlm med Sibar för att göra lite ärenden. Både för mig och henne. Sen hämtade vi syster på fältis och åkte hem i SPÖREGN. Träffade på en clown mitt på e4an som vi skratta åt. Kom hem ÅT. Åkte för att gratta en gammal vän för hennes förlovning. Gick ner på stan för att träffa syster, Ilham och Gabriella och hennes syter, som är här på besök från jkpg. Vi satt och käka och fika på vårt andra hem å på något sätt så sluta kvällen i alla fall, med jag, fabbe, frans och izabelle sittandes på en uteservering med öl och vattenpipa. Vad ska man annars göra en tisdag?

Idag har jag fått äta frukost med mamma och hennes gamla arbetskamrat. Sen kom mammas mostrar hit och fika. Å nu har jag annat bus in planerat!

Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0