snart är vi kompisar ju!!

GOD AFTON!¨

Jag sitter med min heta dator på knäna och blir alldeles varm. DET BLÅSER INTE! Situationen blir inte bättre av att ha en lillasyster hängandes över axeln med hela håret och kroppsvärmen på en. Vaaaaaaaarmt.

Och VARMT har det varit idag. HJÄLP så varmt. Jag tralla ner på stan och mötte Sibar och Ilham som inte ens lät mig kolla runt i butikerna eftersom de redan har gjort det så det blev en fika direkt. I skugga självklart! Det går inte att befinna sig på stan, med kläder, i denna värme. No can do.

Senare så åkte vi till mitt favoritställe, Ica Maxi och handla massa naturgodis, riktig godis, nötter och chips och åkte iväg till rönninge, där vi till en början bara satt i trägårn, eftersom syrran inte hade kommit dit med nycklarna ännu. Kul att det började regna då?! Haha men vi sprang i deras...sån däär, lekstuga? Äh, en liten mini stuga utan lås i alla fall, där var det ÄNNU varmare. Gah. Men vi satt bara där i två minuter eftersom det slutade regna.

Vi har annars bara softat, ätit och pratat och skrattat. Och planerat. Och eeeh, slagit vad...
Dags att se till sitt arkiv! Haha

Vi tog ut Staampee, idiotkaninen som vägra gå in i sin bur igen!! Min kära moster har en kanin som hon låter springa runt i trädgårn hur som helst. Det hon inte tänkte på var att han INTE går till främlingar, så det blev ganska så omöjligt för oss att fånga honom. I 45 min kämpade vi!! (halva tiden på grannens tomt!!) VARFÖR vill man ha en hjärndöd kanin?

På tal om djur och husdjur. Idag kom pappa fram till mig och sa att fabbes fisk håller på att gå mot ljuset i tunneln. Jag går till vattnet och ser att den ligger upp å ner "Neeeeeeeeej den har dött juu" men nehe, då lekte den bara med oss! För helt plötsligt började den att simma omkring igen, fortfarande upp å ner dock. Ja ja..är ägarinnan knäpp så måste väl fisken också vara det!

Det känns lite konstigt att sitta hemma på en fredag, men samtidigt så har jag ingen fredagskänsla, alls. Men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig! Lyssna på hush hush och sova.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0