life will smile for you

god varm morgon

jag älskar sommar-sverige! Men huuuur kan det ta så mycket på energin då man mest ligger och softar på en strand?!
älska älska!

jag sitter just nu i telefonkö. från plats nr 18 till plats nr 11. Nr 16 och 13 var väldigt envisa, men annars har det rullat på bra. visst älskar man när man sen kopplas vidare? telefonen säger att jag pratat i 18 minuter, men pratat har jag knappt gjort i 2 minuter. wow. nr 7 redan! folk ger väl upp.
men jag är envis, rätt ska va rätt!

idag blir det förmodligen stranden igen. försöker bara undvika de starkaste strålarna då jag ska hänga med mina småsystrar idag. hinner göra lite ärenden istället. men det är så varmt så att fingrarna nästan klibbar sig fast på tangentbordet!!

snart är det min tur i telefonkön. hoppas jag får rätt också.

det var jättemysigt hos moster igår. krama dem hej då och fick köra bilen hem till södertälje. aaah, motorväg och öppetfönster i en varmkväll, hur gött?

nej, nu är jag arg på den envisa nr 4!! JAG SKA HA RÄTT!!

Puss

Utkast: Det är ...

Det är helt stört hur trött jag är!
Det var meningen att vi skulle ta en sovmorgon idag, och inte åka till stranden så tidigt då de flesta av oss har bränt sig.
Kl 5 vaknar jag, helt klarvaken och säker på att klockan ändå har blivit 10. Kl 6 vaknar jag igen och tror att jag sovit bort dagen. Kl 8 vaknar jag av ungarna som leker ute på lekplatsen och en klimakteriemorsa som skäller ut dem, så pass mycket att jag hörde det enda upp till våning 9. Wow. Mina systrar väcker mig i omgångar - ska vi till stranden? - när ska vi till stranden?
Vafan! Det var bara att gå upp. Vi åkte in vid 12 och jag blev rastlös så fort jag kom dit. Eller njae, inte riktigt. Först lekte jag, mina två yngsta systrar, Sibar, hennes två storebröder, en vän till dem + min kusins fru BARN GENI. Haha hur kul som helst. Och man skrattar lika mycket åt en person som gissar fel!
Vem vann hela spelet? Va va? Självklart JAG. Jag och min 10åriga syster i final hahaha

Dagen gick ändå fort och här sitter jag, redan nyduschad och gäspar ihjäl mig. Får inte sova ännu eftersom hela familjen ska åka in till rönninge, till moster för att vinka dem hej då innan de åker iväg på semester. Syrran är hus- och kaninvakt under tiden, jag är barnvakt åt mina systrar - snacka om att ha dragit nitlotten va?

Jag är sjukt uttråkad men orkar samtidigt inte göra något. Jag ska nog in till köket där mamma precis bakat bröd och äta det. Och lite nötter på det. Alltid nötter!

Puss

summerlovin'

HALLÅ!

Jag kokar! Jag måste fixa datajäveln som blir skitvarm hela tiden. Sen så är jag solBRÄND också, så det hjälper ju inte direkt...
Det är första gången på typ en hel vecka (om inte mer) då jag sitter hemma såhär tidigt. Känns skönt för jag har inte ens hunnit betala mina räkningar och grejor. Dessutom känns det bra att hinna träffa päronen ibland också :p

igår var det utgång som sagt. kom hem ganska så sent från stranden och jag och syrran fixa oss på nolltid medans ilham satt och glodde på. försökte hinna dricka samtidigt, men jag glömde tydligen bort det helt. Ja, i alla fall andra glaset.
Vi gick upp till idsala och rökte lite vattenpipa, som jag börjat gilla igen! och seen skulle ilham käka på donken så vi var där innan vi öppnade 550 haha skitkul att vara första gästerna! Men hellre vara ute och kröka än inomhus och göra det, eller hur?

Fransisco var ledig igår och det innebär k a o s och kaos blev det väl. Jag råka tyvärr bara träffa honom då jag kände att jag behövde vatten som mest. Men man får bara inte dricka vatten runt honom tydligen, och han har inte direkt varit en favorit under natten och morgonen! (AA DET ÄR DITT FEL!)

I jalla fall. Efter en mycket varm utgång så åkte vi hem genom världens finaste södertälje i soluppgång. Somnade vid fyra och gick upp 5 timmar senare, inte alls så mycket piggare (tvärtom), för att dra till stranden. Efter att ha pratat igenom alla bravader från gårdagen så åkte jag och syrran med idsala, idsalas bror och sibar till stranden. Eeeeeeeh, vadå inte FOLK?! Det var bilar parkerade nästan hela vägen ut till landsvägen! Och vadå inte STEKHET?! Vadå inte döö bakisdöden i 30 graders värme?! VADÅ INTE DÖÖ sa jag!!
Men efter en hel vecka på stranden så kom jag på att det faktiskt inte är sådär, jobbigt varmt om man promenerar runt lite! Så det gjorde vi idag!
Något annat jag gjorde idag var att somna. Jag och Idsala sov ett tag tills vi väcktes av pappa, sen låg vi och försökte somna om men gick inte upp förrns mobilen spelade GAZINO LO BEJTO då hoppade vi båda på mobilen och försökte, i panik stänga av den hahaha

Vid sju var vi hemma, 45 min senare var vi nyduschade och ombytta nere på stan för en middag på barolo. Innan maten hann jag klunka i mig två glas vatten - bakistörsten slog väl till då, eller nåt..
När jag och fabbe kom hem igen, två timmar senare, alltså kl 22 så kom vi hem till en förvånad familj.
- Varför är ni hemma så tidigt?

eeeeeeeeeeeehhhhhhhhh, nu ska jag typ...inte göra så mycket. Däckar väl snart. Imorgon är det sovmorgon!! Vi drar till stranden ganska så sent eftersom vi ändå är brända å så. kul i jul.

gonatt


summer, summer, summetiiime!

såhär är det va, så lite som jag orkar uppdatera så få är ni säkert som vill läsa. men ändå så måste jag uppdatera, bara för att jag har världens sämsta minne!

jag minns inte ens vilken dag det vr jag uppdatera sist. men dagarna har i alla fall bestått av att ligga på stranden och steka. jag har bränt mig, hur pinsamt är inte det? men man vet ju liksom inte om dessa dagar är de sista för hela sommaren - eller hur?
i förrigår kväll så var vi i alla fall på fem fem nolls premiär av bakgården, mitt nya favoritställe. det var grill och en musiktävling (som vi helst försöker att inte nämna något mer...) och jag fabbe och idsala (mina allierade då det kommer till fest) hade det riktigt kul, vi värva samtidigt sibar och ilham som kom till oss i perioder.
när vi kom hem så var både jag och fabbe tvugna att varva ner lite, både pga drickan och beskedet om allas älskade michael jackson. helt jävla overkligt, det händer bara inte! det där var en man som leverera MUSIK, på riktigt. helt sjukt.

i alla fall, igår var det stranden hela dagen också. jag börja faktiskt tröttna något, vi ligger ju där bara. jag och morbror hade sen länge planerat att vi kusiner ska ses för att bara prata liksom, för oftast då vi ses allihopa så blir det världens skönaste diskussioner om ALLT. då sitter vi några föräldrar, några ungar och bara pratar om allt. försöker få de äldre att se hur vi ser saker och ting och tvärtom. skitkul och riktigt nyttigt! så jag hade sen ett par veckor tillbaka smsat världens roligaste sms till alla mina kusiner då jag spika gårdagens datum. det tog en halvtimma för mig att läsa allas SKITSNÄLLA (inte) sms tillbaks...ett exempel är "när jag trodde att dagen inte kunde bli värre...." hahaha visst är alla snälla mot mig?

efter stranden åkte vi och handla lite med pappa sen åkte vi hem, släppte av idsala o co och sen till lina där jag var hos frisören ett tag, åkte tillbaks, packa ihop en massa ingridienser ch stressa ner till mormor och morfar där vi skulle ses. jag var fem minuter sen!!
går dit och med min tjugo ton packning försöker låsa upp dörren så märker jag att dörren är låst från stora låset PERFEKT!!! ingen är där. skit bra. jag visste att jag skulle ha skrivit "kl 18.30 SVENSK TID" men jag blev så mobbad av mittt sms sist satt jag sket it haha

det sluta anyway med en kväll hemma hos idsala med myckey mcyket mat och snacks och frukter och mums. vi prata men vi lekte mest. MAFFIA wihoo
kl 2 sprang jag och fabbe över gården, duscha och hoppa in i säng. nu har vi två ätit frukost med päronen och nu packar vi för en dag på stranden!

ikväll ska det festas helvette!! sa det till mamma nyss då vi käka hahaa (först skakar hon på huvudet med världens mest besvikna min) och sen "...och när har ni tänkt att bara sitta hemma? ni är aldrig hemma..." haha skitsynd. vem vill va hemma en sån här sommar?! (jag kommer att få äta denna mening en dag då jag sitter där i jkpg, trött på livet pga saknaden!! haha)

men nu ska PIKININ på höhö
glöm inte solskyddet!PUSS

uppdatering3

HELLO!!

samma som innan, vem sitter inne och uppdaterar när man kan ligga på en strand i solen?
det är det jag har gjort idag! la igår in ett larm på mobilen och gick in och väckte mina systrar, ordnade frukost, åt, packade. idsala kom och vi hämtade sibar och sedan åkte vi i illfart till stranden. eller aa, illfart å illfart, det var lagligt! skitirriterande att vi gick upp skittidigt och ändå var vi på stranden så sent, TJEJER alltså! men vi hade det kul ändå.

just nu sitter jag i vardagsrummet med pappa och systrar och typ...kokar. måste nästan ta en till dusch typ. jag har på mig långärmade mjukiskläder, hur normal är man då? jag skulle ner för att hämta yngstingen från dalparken och klädde på mig, av en väldigt konstig anledning. det var nämast helt enkelt. men nu, med en varm dator på knät...wow. not so smart.


kul att även jag kan bli en kräfta!! jag gick till och med förbi apoteket och köpte solkräm! men jag är helt jävla röd! helt jävla orutinerad! imorgon får jag endast sola ryggen.

just det! idag gjorde jag en tacogratäng! mumsi. efter stranden åkte vi för att handla en massa mat, helt i onödan egentligen för när vi kom vi hit så hittade vi massa mat i kylskåpet. men i alla fall. idsala och salladsbladet fixade en sallad medans ja gjorde gratängen. efter det åkte vi till berget där vi softilerade med jordgubbar och massa naturgodis.


äh, nu kokar jag på riktigt. puss

uppdatering2

wow, jag är verkligen sämst på att blogga. jag hatar att skriva uppdateringsinlägg men ändå väntar jag så länge att jag måste skriva för två dagar.
igår sprang vi runt på stan och åt glass i värmen, jag, två systrar, frans, sibar och idsala. sen köpte nötterna med sig mat och käka här hemmaaa, ute på balkongen. å seen fikade vi och seen åkte jag sibar och fabbe till kusin och hängde där, men stolpskottet bambi var inte hemma.
visst låter min gårdag ganska tråkig? Jag hade skitkul! Vi skrattade typ...hela tiden. Åt vissa saker skrattar vi åt än idag haha

i alla fall.
imorses (typ tredje natten irad jag sover med fönstret på glänt!!) så hade jag världens mysigaste dröm, tror ni inte att stolpskottet idsala vålds-smsar HALV SJU på morgonen?! Och sen, efter att jag förbannat mig över hennes existens och kunnat sova om och få en ännu bättre dröm, så smsar hon IGEN två timmar senare. VECKANS STOLPSKOTT!!
Två timmar efter det gick jag upp pga det ringde hemma och ingen av mina underbara systrar gick upp för att svara. det var mamma som ringde, hon sa, skitglatt: gissa vem jag är med?! ilham och idsala!! de är ute och går, varför är inte ni det? jag sa bara att hon skulle unvika att prata med dem och la på haha
vi åt massa frukost sen gick jag och fabbe hela vägen till ina hage där vi låg och stekte med sibar, idsala, ilham och sofia. sen tröttna de nötterna så vi fick åka hem, duscha och fixa oss inom en timme och sen gå ner på stan. skitkul att vara på stan en sån här dag?!
vi satt på maren ett tag innan vi stack till wendela hebbe villan och softa där. sen promenera vi igeen heeela vägen till lina hage där vi åt goa frukter med brieost och nötter och glass med marshmellow och chokladsås och kolla på so you think you can dance. tänk att sent i höst kommer vi att kolla på det och tänka "minns ni de autitions? det var på sommaaarn å det var ljust ute då vi kollaaa" blä.

men nu ska jag typ gå å lägga mig och försöka drömma om min dröm! puss

uppdatering

GODMORGON!

Jag och mina roliga systrar sitter och kollar på High school musical, det är skit kul!
Okej, nu ska jag uppdatera er! I lördags alltså..jag väckte fabbe i hopp om att hon inte skulle ta sig ut. Men hon var fortfarande på pepphumör så vi satte oss och började dricka. Sen kom vi ner och typ, delade på oss. Ilham och Fabbe stog och spela black jack med alla killar och jag och idsala var i rockbaren och önska låtar och drack red stripes.

Vi dansade ovanligt lite men det var inte så konstigt. Men det var en ganska chillkväll trots att det blev lite hårt i slutet haha
Vi hade lyxigt nog bilen och efter många omkörningar så kom vi fram till att vi inte ville käka något utan bara åka hem. Jag och fabbe hoppa i varsin dusch och sen satte vi oss i köket och käka major-mackor! Hahah vi skrattade mest åt konversationerna från kvällen "vi gick tillsammans i oxbacken, varför skulle jag kalla dig det?" ...eeeeeeeeeeeh hahahaha

När jag la mig så var det helt ljust i rummet, SÅHÄR ljust:


Sen tvinga Idsala mitt tunga huvud att vakna så att vi kunde äta frukost tillsammans. Så jag och Fabbe gick över dit och käka. Kom hem och käka med familjen sen trallade vi ner på stan och lekte med BÄÄÄMBI som var ovanligt söt igår. Vi tog henne på en promenad på maren men sen började hon gråta och sprang upp till MIlano, där hennes husse satt. Självklart fick jag springa efter henne med kopplet....skitkul!

Sen kom Sibar och Sina och hämta oss för att åka till Rönninge till moster. Vi satt ute i deras trädgård och fika hela kvällen lång. Morbror och kusin joina oss men efter några timmar senare åkte vi hem igen. Träffade Ilham och stack till Sandys där fabbe fick världens allergichock i läpparna haha. Sen kom vi hem och mådde ganska illa resten av kvällen. Sen blev jag så uttråkad så jag la mig med fönstret öppet.

Nu på morgonen har jag fixat frukost till mina systrar, vi åt och sjöng ett tag och nu softilerar vi med high school musical som sagt.

Jag tycker att det är skittråkigt att blogga just nu!!
TJAR^Å


nöjd midsommarfirare

Hej

Jag har haft en toppenhelg med massa fest. Men just nu, just sista timman på helgen gör att jag inte orkar uppdatera. Är trött men allra mest mår jag illa, det var något väldigt skumt på salladen jag och syrran käka idag. Först silikon-reaktion på läpparna och nu mår vi båda illa. Mysigt sätt, för henne, att börja sin semester på va?

Verkar som att det bli fint väder imorgon i alla fall, ska bli mysigt. Jag har världens nyheter, wow! Men det blev inte många timmars sömn när jag la mig tidigt imorse, så det blir en tidig kväll. Om jag inte springer upp hela natten lång vill säga...

god natt!

MIDSOMMAR!

Just då jag var redo att stänga ner datorn för att försöka sova en stund så kom jag på att jag har en blogg.
Midsommar! Vilken dag och kväll och natt!

Jag, pappa och mina systrar åkte till Nicole och hämta min jacka, kom hem och vi flickor sprang upp på berget här för att plocka hem rekvisitan till midsommarkransen. Kom upp och började laga de rätterna som jag skulle stå för, tonfiskröra och hemlagad potatismos.
Jag fixa röran, tvätta potatisarna och fabbe fick faktiskt skala typ tjugo ton potatis. Jag ångra att jag bad henne göra något överhuvudtaget, det enda jag fick höra sen var "aaaaaaaj min BLÅSA på fingret"(som jag inte kunde se) och det första hon sa, efter att ha skalat en potatis: KOLLA! Jag kan laga mat!!

Sen la jag i alla fall all tonfiskröra i wrapbröd med paprika och lök och fixa deeet, krydda potatisen och smashade den och grejoor. Fixa midsommarkransarna på huk i regnet. Och sen åkte vi till kusin och åt massa massa mat. Och drack lite, lekte diverse lekar och hade det skoj.

Haha just det. Jag och fabbe var de enda som hade midsommarkransar, så typiskt :p

Idag har jag mest sovit och ätit, sen gick vi ut på en promenad. Jag Sibar Ilham och Idsala. Gick förbi ilham och hämta köttbullarna, korven och potatissalladen och förbi Idsala som gjorde en paj av lax, fetaost och spenat och kom hit för att äta det + tonfiskröran och lite annat smått och gott.
Sen fika vi. Sen dissa sibar utekvällen och jag slängde ut henne från mitt hem haha
Nu sover min syster och det smittar faktiskt, så jag ska nog ta och vila ögonen lite :-) (trots att tjejerna kommer hit om någon timma för förkrök..och jag har inte ens fixat hår, kläder eller smink! PAHAHA)

hej 

Godmorgon midsommar!

SKa uppdatera lite fort.
Jag har varit vaken ett tag men inte kunnat äta eller göra något då jag hade världens huvudvärk, måste bero på det hårda toffsen jag drog längst upp på huvudet. Så hårt att jag nästan fick kines-ögon.

Nu har vi i alla fall ätit frukost, jag och fabbe med sällskap av mamma pappa och yngstingen. Garvade åt pappa som reta syrran så grovt haha och åt andra grejer som jag inte riktigt vågar skriva om här.


Vi ska strax åka till fittja för att hämta min jacka från nicole, sen ska jag och fabbe hem (jag ska tvingamed henne i af) och börja fixa maten. Vi ska göra hemmagjord potatismos och eldig tonfisk á la sandys med wraps. allt för middagen ikväll!


nu måste jag verkligen springa. så vrålväcka nicole som verkar sova fortf då hon inte svarar!PUSS

dan före dan

WIHO! Imorgon är det midsommar! Som jag har längtat! Trots att det inte riktigt blev som planerat, så blir det nog en toppenkväll imorgon med en massa mat, dricka, lek, bus men framförallt, skratt!

Först samlades vi hos mig, för en fika/lunch och sen åkte vi för att handla allt inför vår middag, först systemet och sen min personliga favorit, ica maxi! Det var kaos överallt, parkeringarna var fulla men vi fick ändå bäst platser på båda ställena! Alla gick runt med sina inköpslistor, men jag (och tjejerna) hade inköpslistorna i huvudet, det gäller ju att träna hjärnan!
Nu ser jag framemot att laga allt!

Efter allt handlande så åkte vi till SIbar och lämna det mesta där. Så fikade vi lite till och pratade mest skola faktiskt. Efter det släppte vi av ilham och terese och åkte till mig där typ, halva släkten väntade. Hur mysigt som helst. Vi åt middag ihop och fick kolla på morbrors bilder från hans senaste påhitt. Det finns ingen stopp på honom, och det är helt stört hur duktig han är på allt! Faktiskt! Beundratsvärt.

Efter att de hade åkt iväg allihop så hoppade jag in i duschen och sen la jag mig i mitt rum och börja leta fram en massa gamla grejer i mina miljontals lådar. Jag hitta min avslutningsbok från nian där alla kompisar och bekanta fått skriva lite olika grejer, hur kul som helst att få läsa faktiskt! Det var mest lyckoönskningar inför starten i tumba gymnasium, helt sjuuukt. Tänk vad mycket det har hänt sen dess? Hur många man lärt känna och hur allting ändå inte blev som man trott? De man var helt säker på att behålla kontakten med så har man inte det och andra som man inte alls trodde skulle känna idag så gör man det...ja, helt stört faktiskt. Känns som igår men ändå som en evighet.

Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig och hoppas på att smärtan i axlarna, sen två dagar tillbaks, har gått över tills imorgon!

Glad midsommar på er.


sex on fire/kings_of_leon

guten morgen!

jag har precis legat på vår "spik"matta i närmare tjugo minuter så jag har lite skakig. det tog typ fem min att skriva rubriken bara, men nu är det bättre flow.
jag är helt ensam hemma just nu. guldvärt, lite då å då! men jag fick ändå sällskap då jag åt frukost av mamma och syster, men nu har de åkt iväg till sthlm för att göra stan typ haha

snart ska jag sibar och terese bege oss mot bolaget, som resten av vårt avlånga land och handla inför imorgon. sen handlar vi maten. saknar att laga mat faktiskt, varför är det så stört kul?


jag och syster intog frukost på balkongen igår, här skålar vi med o´boy! vart är solen idag?
förövrigt så tappa jag bort mina solglasögon som jag har på bilden igår. eller glömde dem. hur dum är man inte då på en skala? jag är inte van vid att vara en sån virrpanna. som tur är så har jag dem både i vitt (på bild) rosa och röda. primark is the shit!

nu vet jag inte riktigt vad jag mer ska skriva! jag får hoppas att alla får en fin dag! PUSS

snart är det midsommar!

Nu är det meningen att jag bara ska rada upp allt jag haft för mig denna morgon, väldigt tråkigt...men jag måste!

Jag och lillasyster åt vår frukost på balkongen och hade det bra. Sedan chilla vi lite och jag gick tillbaks till balkongen för att softilera på våra två sackosäckar i solen och med musik! Orkade inte ligga där särskillt länge så vi sprang ner på stan väldigt fort och testa lite kläder åt henne. Sen åkte jag, Sibar, Terese till sthlm för att fixa en liten grej men fasta självklart i världens midsommar-trafik - KÖER så långt ögat kunde nå. Sjlvklart var det likadant på hemvägen - men det är alltid lika kul att vara på odenplan!

vi körde så fort som möjligt hem till mig eftersom vi var riktigt hungriga. idsala väntade med mat och mamma stog och fixade en sallad så det var bara att HUGGA i. Muumisgt. Sen kom mostrar och vi satt och fika, färga hår (inte mitt) och bara tog det lugnt. Framåt kvällen var det bara idsala kvar och vi två + systrarna kollade på so you think you can dance. FAVORIIT. Herregud som jag älskar det programmet! Undra vem jag blir kär i iår?

Nu ska jag väcka syster som däckat på soffan och sen ska jag nog ta och lägga mig så att jag inte sover bort dagen!

God natt och sov gott!

gröna lund

HELLO!!


Okej, nu ska jag försöker återberätta hela dagen. Efter några samtal så hade vi planerat dagen, vi skulle åka upp och besöka både fabbe och ilham på deras jobb. alltså först till karlaplan och sen till grönan!
Jag och Idsala promenera ner till tågstationen och Idsala klaga mest på värmen (ja, ni hörde rätt...eller, läste) där nere mötte vi frans och sibar och vi hoppa på tåget. väl framme så tog vi tuben också och sen plötsligt var vi framme på fabbes jobb där vi fikade. uteservering utan att frysa; whooop whop!
efter det så började vi att promenera mot grönan men jag klagade så mycket så vi hoppade på en spårvagn och lekte turister, hela vägentill grönan. Det var faktiskt första gången jag åkte spårvagn!

Vi mötte upp ilham och hittade första bästa servering med öl och satte oss där. ölen satt mycket mycket bra och det var väl nånstans då jag lyckades bli övertalad att åka extreme, den åkturen som sist typ spydde av. jag hade lovat mig själv att aldrig mer åka den men ändå satt jag där, såg mitt liv passera framför mig. Men det var inte lika läskigt som sist, jag fick mest kräkreflexer pga att jag gick håret i halsen typ.
Men ju längre tid det gick desto mer illa mådde jag så de fick åka fritt fall och popexpress utan mig. fyfan för karuseller! radiobilarna är bäst, det räcker för mig! Å så kunde vi inte åka insane, lite dåligt faktiskt!

efter öl, remmar, godis och sockervadd så var vi nog redo att röra oss hemåt, framåt 9tiden. vi promenerade in till stan där vi först tog lite mer öl (ok, vissa föredrog thé och varm choklad av någon anledning) och sen åkte vi hem!
jag får inte glömma att berätta om mitt pris: en jättefin nalle som dansar väldigt bra! Det var iofs ett tröstpris, men den är fin ändå.

idag är det ocks fint väder! Så jag och syster ska till stan och leka runt lite, sen ska jag följa med sibar in till stan och fixa en snabb grej och sen är jag hemma igen. har inte träffat mina föräldrar på snart tre dagar, så man kanske ska ta och göra det ikväll? :p

Båååååj

aaae ja ger upp tanken av bilder från gårdagen på bloggen, det går alldeles för segt!

soluppgång

Kolla nu uppdaterar jag igen!
Men frågan är, vad gör jag uppe så sent?
Jag känner mig inte särskillt trött, men ändå så vet jag att jag kommer att däcka så fort jag nått kudden. Jag har varit nära sömnen flera gånger under dagen, trots att vi varit igång typ hela tiden!

Solen är redan påväg upp :-) Det gör mig lycklig. Jag ska nog öppna mitt fönster och titta ut en stund innan jag somnar. AS IF. Jag däckar nu, bara att jag skriver att jag sover snart får mig tröttare än tröttast.

GOD NATT!

whoooop whooop

Weeooow såhär länge har jag inte varit utan bloggen! Eller njaa, bortsett från semestrar å så. Men semester är ju semester!

Jag måste bara nämna allt jag gjort så att jag inte glömmer bort det, jag har redan börjat glömma vad jag gjorde i lördags till exempel!! (Nu har jag läst min blogg, som jag egentligen försöker undvika så gott som möjligt, för att kolla om jag kan fräscha upp minnet)
Efter inlägget så blev det exakt som jag trodde, jag började fixa lite käka åt oss. Tacos. Haha alltså, Rania (en av Nicoles kompisar) är en av världens skönaste personer lätt! Hon har klockrent garv så på eftermiddan där var hon seg och det första jag sa till henne var "så fort du ätit klart kommer du att ligga ner på golvet och skratta" typ.. och likförbannat blev det så. Vi drev på som vanligt och skratta.

Sen började de att fixa sig inför kvällen men jag orkade verkligen inte. Dessutom hade jag inga festkläder med mig (förutom examenskläderna) och det toppen som ändå var OK att gå ut med att jag matat med mat :-)
Hahaha jag matade även vår vita matta i hallen då  Marija kom för att låna mina skor och jag inte kunde lämna maten på tallriken, Nicole blev lagom nöjd :-)

Sen anslöt deras gamla och nya kompisar för att förkröka i köket. Jag satt i rummet och kolla på Babel för andra gången och beyond borders till typ 02 - lagom rolig tant är jag ändå. De kom upp för att hämta grejer och stack på efterfest, då la mig för att sova. Dagen efter gick jag och Nicole upp direkt för att börja städa. Utan frukost, utan KAFFE utan rakt på - ajax, klorin, fönsterpuss. Det var at plocka undan så mkt som möjligt i skafferi, slänga ut typ hela vårt liv, rensa, skrubba golv, dammsuga, tvätta, packa, skrubba lite till osv.osv. Plötsligt blev klockan typ 4 och Nicoles syster och bror kom för att plocka upp henne. De gick för att käka och Samora kom till mig och vi bestämde oss, efter långa diskussioner om vad vi ville äta, för wok. Bara det att wok låg hela 10 min (mitt i stan) ifrån - exakt första dörren brevid min port är en Kina resturang. Vad blev det? KINESISK BUFFÉ!! Det var inte så gott, men man smakar ju lite av varje och blir mätt ändå. Ok, jag blev proppmätt. Till slut fick jag äntligen mitt efterlängtade kaffe.
Sen joina Marija oss och sen gick vi upp till mig, hämta mina väskor (som jag IOFS fick BÄRA NER HELT ENSAM I TVÅ OMGÅNGAR PIIIIIIIIIIIIK) och åååkte iväg. Aaaaaaaaaah trodde aldrig att den minuten skulle komma!!
Oj, det här var ju igår...det slog mig prcis. Känns som en evighet sen.

I all afall. Vi sitter i bilen då jag känner att jag bara mååste ha glömt något hemma. Något viktigt. Men jag kunde inte komma på vaad! Jag hade ju undersökt alla skåp och hyllor och allt.
Typ, halvvägs i norrköping kom jag på det.... MIN JACKA!!!!! Hahahahaha som tur var så var Nicole kvar i jkpg så hon åkte in till lägenheten igen. Hur smart?! Men det blev ganska rörigt i slutet då hon trodde sig tappa bort sin nyckel och vilka som var vart vem som skulle göra vad å allt. Så jag får helt enkelt skylle på det!

Kom hem och möttes av att tjejerna var här och fika massa gott som fabbe tagit med sig från jobbet. De satt mest och pratade om sina intressanta liv. Jag hade lovat mamma att följa med familljen till farbror för att hälsa på så jag lämnade tjejerna (fabbe var kvar hemma) och sa:
om ni är kvaar så kanske jag får berätta lite om min exmaensmiddag?
Haha ärligt. När jag väl gör något kul!

Vi kom iofs aldrig iväg till fabror så jag fick hänga med dem resten av kvällen ändå. Men min middag var inte så intressan för dem :p
Efter att de hade gått så försökte jag att blogga faktiskt, men det var ganska segt och jag orkade inte vänta så jag skippade det och la mig. Vakna upp vid typ, lunchtid, åt frukost och sen så mötte jag Ilham och hennes syster, sen plocka vi upp Sibar och Idsala och åkte upp till skärholmen och hängde lite.
De lurade dit mig fan. Jag trodde att vi skulle kolla på present till Sofia men det var shopping. Stolpskott! Jag letade efter the boyfriend chair i varje butik typ. Det räcker med att se rea-röran...

Efter deet kom vi till mig, åt och försvann ganska fort till stan, fick äntligen köpa presenterna som JAG fick bära eftersom jag är Hulken. Men det var inte så tunt, bara stort. Efter det gick vi för en vanlig fika, men den här var roligare än vanligt då vi planera midsommar. Sen åkte vi till Soofiaa och jag fick se hennes lägenhet för första gången! Jättefint, verkligen! Där har vi varit hela kvällen och ätit gott och pratat en massa.

Imorgon ska jag kanske färga mitt hår, mest för att jag är uttråkad och försöker undvika två PM som jag måste skriva.
Imorgon ska jag även överföra alla bilder från examensmiddan! WHOOP WHOOP.

God natt gott folk! Puss

Kv06s examensmiddag

TJOHO!!!


Aaaalltså, OM jag hade världens kväll igår?! För det första så var det djävulens storm när jag skulle gå till piren (5min promenad) så vid den tiden jag var framme så såg jag ut som ett får i håret, typ. Inte fint någonstans, men jag orkade inte bry mig för fem öre. Nu var det klassen i fokus!

Alla var jättefina och mysiga och jag vågar nog säga att exakt ALLA hade kul! Middagen var god, tyckte dock lite synd om de som beställt vitlöksbröd till förrätt, den var nämligen lika stor som en pizza typ haha. Så det skrattade vi gott till. Dessutom försökte de få oss alla andra som tog hummersoppan, att ta en bit så att vi också skulle stinka i käften, men de lyckades bara få med Sofia i laget haha

Huvudrätten bestog av mycket kött och till efterätten beställde vi en flaska rosé. Sen gick alla till Henke för att hämta deras dricka innan de gick upp till Ninna. Jag gick hem till mig där det var förfest med en massa, för mig, okända människor. De tvinga mgi att leka lite och dricka mycket med dem, jag lyckades undvika drickan ganska nöjt! Eller asså, jag drack men inte i närheten av va de försökte med:p

Sen gick jag iväg till mellanfesten och herregud, vad tiden gick!! Det var balkonghäng, diskussioner i toalettkön och en lek som gick ut på att supa ner Annika W så mycket som möjligt. Hahahaha fuck the dealer var det och jag och gustav turades om att ge spelaren rätt svar så att hon (Annika) skulle dricka och loosa hela tiden hahahaohohoho

Det slutade med att vi gick Karlssons och dansa resten av kvällen och jag skrattade så jävla mycket åt en händelse så det inte finns. Egentligen skrattade jag mest för att de andra skrattade eftersom de var jag som var inblandad i..."situationen" haha

Sen kramades vi alla utanför och vi gick hem till sig. Jag kommer upp STOLPSKOTT alla är aspackade och bjudit upp folk på efterfest. De orkade inte ens egentligen med folket, det slutade med att alla däcka - vissa lite tidigare än andra hahaha
Riktigt hur det slutade och vilka som var här vet jag inte riktigt eftersom jag undvek dem.
Vi sov, typ sjuttifem stycker (ok, fem tjejer) i min lilla etta och vakna upp vid lunchtid. Enda sen dess har vi berättat lite om våra kvällar, jag och nicole försöker att packa och städa så gott som möjligt (jag packa klart för 3 timmar sen, hon håller fortfarande på) och bara chillar. Känner jag alla rätt så står jag vid ugnen snart!! Nu är två till kära i min lasagne och enligt Rania (som är här på besök för andra ggn) så hade hon smsat Nicole veckor innan och bestämt att vi sklle äta lasagne. Jag börjar faktiskt tröttna på den, därför åt jag inget av den igår.

Men nu ska jag typ...räkna ner timmarna tills dess att jag är hemma igen. Förhoppningsvis om mindre än 24h men det lär aldrig bli så, buhuuuuu :(

jag tycker synd om er som bor här

HELLO!!

Men guuuuuu så vackert väder det är!! NOT.
De som tar studenten idag ska i alla fall vara glada över att inte få SPÖREGN och HAGEL. Hahahaha men på tal om studenterna HAHAHAHAHHA fyfan vad vi har garvat!!

Nicole har två kompisar från sthlm på besök, de kom hit för någon timma sen - så de är ju vana med studenter på flak så som jag är. Vi hör hur studenterna kommer på flaken och går för att kika från fönstret, altså HAHAHA
De står som nötter på flaken och typ vinkar som drottningen! Var tog den pumpade musiken vägen?! Var tog champagnen vägen?! Eller ölen för den delen?! Vart tog de roliga studentskyltarna vägen?! De skrikande studenterna? (För det är INTE ok att mindre än hälften skriker och de andra står och vinkar åt de, väldigt få som står och kollar på)

Nej tacka Gud vettja att mina föräldrar valde att bo i Södertälje och att jag var klok nog att ta studenten och åka flak i sthlm (stan).

Fyfan så djupt jag har sovit! Jag vakna inte förrns telefonen ringde och jag får höra hur min syster (som är i den förbjudna åldern) skäller ut mig för att jag tog ett par skor som hon ska ha på skolavslutningen. Sen när börja högstadieelever gå i 12 cmers?

Nu är Nicole och hennes kompisar på stan för att den ena ska fixa sina naglar. Husmor som jag är ska ner och handla mat och laga mat. Jag är vrålhungrig! Lasagne, här kommer jag!

Puss

back in town

Nu är jag tillbaks till Jönköping! Och det är en sån TUR att det bara är för några dagar.
Jag lämna en soligt och fint Södertälje för ett regnigt, grått Jönköping - varför blir jag förvånad?

Men jag kom hem och hade kramkalas med Nicoliina, som berättade att vi var bjudna på middag hos sina släktingar. GULD. Jag slapp laga något. Skit gott var det också!
Kom hit och catcha upp, sen kom Klara och Queen och vi lekte lite mer, också riktigt kul!
De kom hit med ännu mer mat, donken! Mums!

Vi sattt och lekt och prata med en massa smarties-godis. Men jag är så jääkla trött just nu så det inte finns!
Mina blåsor på hälen? Det är inte blåsor längre, det är ett par EXTRA hälar! Fuck them om de försöker förstöra min kväll med klassen imorgon!!

God natt!

ps:

Gutenmorgen,

om c:a två timmar ska jag till jönköping. MISSPEPP big time. Det enda som får mig att inte vilja typ, slänga mig från tredje våningen är examensmiddagen imorgon med klassen! Det är ju bara därför jag åker ner också. Känns bara så onödigt att åka dit redan idag och vara kvar enda tills på söndag!!
Aja, snart är jag hemma igen :-)


HEJDÅ!

Ps: gå inte ut och promenera med tunna strumpor som ger dig skavsår dagen innan du ska ut och dansa i 12 centimeters. Det är bara inte värt det!

vad gör man inte på en regnig dag som denna?

Idag har jag lekt med min kusin hela dagen. Pappa släppte av mig hos henne på eftermddan, då jag stänger igen porten hör jag hur någon ropar mitt namn. Kuuuusiiiin, världens sötaste flicka. Jag tycker synd om hennes pappa och bröder om ett par år säger jag bara!
Så jag lekte med henne och hennes lillebror, som kom senare, istället.

Framåt kvällen, efter att vi träffat Idsala med Terese, som joinat oss så åkte vi för att kolla på bio. Wolverine. Mycket bra film.

Förresten. Om min kusin eller Terese säger något om typ...att jag är feg och blir rädd av en viss trailer så ljuger dem, OK?! De har planerat alltihopa, gjort planer och analyser hur de på bästa sätt ska lura er. JAG LOVAR!

Gonatt!!

godis

Hur skönt är det inte att vakna till ljudet av att någon granne borrar sönder sina väggar? Ärligtärligt, på en skala 1-10 hur skönt är inte det?

Som tur var så var det inte alltför tidigt så jag kunde ta mig upp. Fabbe började lite senare än vanligt imorses så jag hann träffa henne en stund innan hon sprang vidare. Två minuter senare smsar hon mig "Mitt paraply är förstört, går inte ens att öppna!! Så nu går jag runt som en idiot i regnet med en paraply i handen!" Hahahaha det kan bara hända henne.

Åt frukost. Bädda sjuttielva sängar (Ok, fyra st men det kändes som fler) plocka undan en massa skräp och sen dess har jag bara legat på soffan och surfat och kollat på Tv om vartannat.
Fick ett mail av min lärare igår som sa att jag måste skriva två arbeten då det, på hennes papper står att jag inte lämnat in dem, men att jag däremot redan skrivit en godkänd tenta - ja, på den tentan som jag skrev en omtenta på för ett par veckor sen. Hur lyckad känner man sig inte på en skala 1-10? Jag kan skvallra om att siffran är lika låg som tidigare efterfrågad skala.

Ja, godis var det ja. För 12 minuter sen var jag hungrig. För 10 minuter sen plingde det på dörren, syster är hemma.
- Du har godis va?
- Ja, men ät inte upp hela, klassen ska ha det.
.... ....
....
....
Jag tittar upp från godispåsen, med munnen så full att godis sticker ut lite här å var och både händer fulla:
- Vad saru?

Haha nej skoj skoj. Men efter ett par godisbitar så är jag mätt. Jag vill ju laga mat! Men godis är godis, så jag lär behöva börja fixa mat snart ändå. Det är inte så att den där chokladbiten var full med fibrer, eller?


Lie kortfattat om idag

* Bjuden på lunch i Saltskog.
* Fika hos Terese, Saltskog.
* Stan.
* Mysa hos Ilham och planera midsommar
* Ner på stan igen och handla mat från Sandys för första gången
* Till kusins fru för att käka maten och bara vara
* Hem.

Jag fick leka med Bambi idag! Vi var ute och gick, hon skulle kissa. Andra gången hon kissade så skulle hon sparka över sand och grus på "fläcken", men Bambi är Bambi = väldigt speciell, så självklart får JAG på mig all sand och grus! HUNDJÄVEL.

Nu ska jag lägga mig på spikmatta, sen söva söva. Dröm sött!


Tisdag

Gooomorgon!
HErregud, vilken skillnad det är när man får vakna av sig själv och inte av att någon klampar in i rummet sjuttielva gånger innan "någon" ska till skolan.

VIlken klok människa ringer halv sju på morgonen? Och ett videosamtal? Och hur kunde jag INTE vakna av ljudet? Jag som är väldigt lättväckt annars.

Jag har softilerat hela morgonen. Men nu ska jag upp, byta om och gå mot saltskog. Jag är bjuden på lunch hos äldsta moster, en apprach sort fast med vitlök. Mums. Jag gillar inte vitlök så mycket längre har jag märkt..
Det ska bli mysigt i alla fall!

Lets roll

hej edward...

Hej flickor och pojkar


Nu ska vi kolla på Twilight för 75629 gången med soppa, kaffe, mackor och godis. Bra kombo. Bra tjejer.

Puss.

kojja och godis

Hello

Kul det var att vakna tidigt imorse, typ....9 kanske? Käkade frukost med syster som är ledig och sen så la jag mig i sängen med vidöppet fönster och bara softilerade medans fabbe surfa och pumpa musik. Jag byggde en kojja till och med! Den var jättemysig och fin. Mamma tycker att jag är knäpp, men jag har alltid gillat kojjor. Jag hann dock inte ge en vägbeskrivning till min låtsaskompis, imorgon kanske!

Efter två timmars kojja-lekande så gick vi till vår gamla skola med mamma, för att plocka upp den yngsta och så tog vi en tripp på stan.

Kom heeeem, åt maaaaaat och nu är jag väldigt määääättt. Och ganska uttråkad också faktiskt. Undrar vad jag ska göra resten av dagen?? Hmm...
Men jag är som sagt mätt nu. Och ganska sugen på godis. Mm..godiis...



Nu är det meningen att jag ska ljuga något om vad jag ska göra, bara för att låta som att jag har något intressant liv. Så, nu ska jaaaag....tyyyyp....läsa en bok!
Puss

next week youll be here again my friend sunday


Den här dagen har varit väldigt söndag:ig. Bara hängt och haft mig. Fika är bland det tråkigaste man kan göra ibland, faktiskt. Jag har ätit en munk idag, en som inte var så god, men den gick ner. Hehe. Jag fick inte sova tillräckligt inatt så ikväll ska jag lägga mig tidigt. Det är knäpptyst här hemma, alla har fortfarande skol och jobb att sköta i veckan och det ger mig lite ångest. Eller, snarare panik. Jag har panik över att inte ha något att göra och det fick jag redan efter en dag av ledighet. Ge mig något att göra! (Men typ, inget tråkigt haha)

Imorgon är ingenting speciellt inplanerat. Jag och syster ska kanske neråt mot stan för att donera blod, sen vet jag inte riktigt faktiskt! Men nu ska jag allt ta och lägga mig, sov gott människor!

när en låt fastnar i huvudet

HELLO!!


Jag sitter hemma med en sån ärtpåse runt halsen, som en riktig gamling. Det är INTE av all dans, så gammal är jag inte. Det är kuddjäveln, måste hämta min kudde från Jönköping i helgen.

Igårkväll då. Fick tyvärr stå ut med vodka/cola, svinäckligt men är man tvungen så är man. Jag tog mig neråt mot femfemnoll och precis innan jag går in får jag ett sms av syrran "Skynda dig. Det är fullt!!" jag kollar ut mot gatan och ser att det inte finns en enda kotte utanför. Tänkte att de säkert precis släppt in alla, eller nåt...haha jag trodde faktiskt på henne.
Helt tomt inne men jag visste att det skulle bli fullt väldigt fort.

Jag fick direkt mitt pris av Frans som jag hade slagit vad om en sak, med. Världens äckligaste, vidrigaste och bara...EEEEUUUUUUUUUUUUU shot. Jag fick nitlotten, helt klart. Men HÄMNDEN ÄR LJUV!!
Som tur var så fanns andra drycker att shotta och det gjorde vi resten av kvällen, sköljde ner med öl.

Men annars så hade vi tre en jävla skön kväll, som vanligt när det är vi tre. Vi dansa nästan exakt hela kvällen och som sagt, toppen kväll! Sen träffade vi på kusin som ringde till kusin som ringde till sin kompis som kom och hämta oss. Och folk frågar mig varför jag älskar Södertälje?

Kom hem till ett ljust himmel. Aaah! Älska. Innan jag la mig var halva himlen råorange - soluppgången på g. Men jag somna som en stock. Sen väcktes jag lite då och då av pappa och syster soms ka till kyrkan. mamma som tar med en arbetskompis hem för en fika. Syster som ska in och hämta grejer och kläder från rummet x 10 ggr.

Sen kom Idsala och vi åt frukost. Sen har vi softat och softat. Sen kom moster och kusin och vi käka en massa apprach. Sen hoppa jag in i duschen, kommer ut och ser att klockan är 15. 47 och av någon konstig anledning så har jag fått för mig att det bara går att rösta till klockan 16 så jag springer ner till dagiset med passet och röstkortet i högsta hugg.
Upptäcker dock i hissen att man kan rösta till kl 21. Kul i jul.

Nu sitter jag IDsala och Sibar här och softilerar. Vi ska nog rulla lite chokladbollar som vi ska ta med oss med kaffe till berget och fika. Om "någon" orkar göra det. Med andra ord, jag.
Fan att jag VILL göra det, fanskap fanskap haha

Jag vet själv inte vad jag skriver. Puss

DAY N NITE!

Jag har haft den här låten i huvudet i flera dagarna nu! Jag vet inte varför jag blivit så förtjust i den så plötsligt? Jag har ju hört den länge och mycket innan men inte börjar gilla den förrens nu.
Så jag har gått runt och sjungit DAY N NITE och mumlat lite i dagarna.
Och....hahahahahaha
När jag stog och diska efter att ha fixat salladen (det fick bli en sallad) och jag sjöng den (som jag iofs hade gjort under hela tiden då jag fxade den, gick runt och dansa och för mig själv. Fullständigt normalt enligt mig själv!) då Sina (min yngsta syster som är 10 år) och sjunger efter mig

"I Toss and turn, I keep stressing my mind-mind"

HAHAHAHA jag dog av garv. Hur gick det till?! I hennes ålder gick jag runt och hitta på egna ord till alla Spice Girls låtar! Tur att nån av oss är smart i alla fall.

Fan, hon hade sagt något roligt då vi sittar och kollar på fotbollen men jag minns det inte nu! OCH NUUU kom pappa hem, första gångn jag blir sur pga det! Det slog mig nämligen att det enda jag har att blanda vodkan med är cola, NOT COOL. Han skulle ju köpa god dricka till mig. Skit också. OH WELL, allt går ner! Jag är mer taggad än nånsin!!

Puss



HAaha kom precis på något annat kul! Jag ville kolla upp texten till låten för att kolla om hon ens sjöng rätt (och för att själv typ...lära mig) jag frågade henne
- Vad heter han som sjunger DAY N NITE?
- Hmmm....
Jag ger upp. Hur ska hon kunna det liksom? Så jag söker på låten bara
- Jag tror att han heter KITKAT
Hahahaha jag kolla på sökalternativen och såg Kid Cudi hohohoho jag längtar om 8 år då jag får gå ut och dansa med henne!


har dagen varit sådär så kör man 270 på kvällen!

Holla!

Jag och Sina sitter i varadagsrummet och kollar på pinsamma program på mtv (super sweet 16) och jag försöker läsa om kandidaterna inför imorgon. Man måste ju ta sitt ansvar!

Fabbe och Idsala är på kalas och senare ska vi träffas för att dansa lite. Försöker få med nötterna Sibar och Terese men de är "för tunga för södertälje" HAHAHAHAHA det är bland det roligaste jag har hört seriöst! Jag får helt enkelt sitta och förkröka ensam här hemma. Kul i jul!

Jag är svinhuungrig så nu ska jag gå och fixa ihop något till mig, mamma och syster. Mamma slängde det som var kvar av det pappa laga till lunch, jag som sett framemot att äta rester hehe

Vi ses!

GRATTIS TILL OSS!

Guuumörgön!


Vad händer idag? Skönt att inte ha några som helst planer, bara en massa snack om vad det finns för alternativ för ikväll.

Igår då. Vi var på stan en sväng och köpte en present som jag själv vill ha. De är de enda presenterna man ger, enligt min mening. Gick iväg på mottagningen där vi åt, dansa, åt, dansa och drack och skratta. Sen kom jag och Sibar hit och det enda jag ville göra var att sova egentligen.
Farbror och minikusin kom hit för att hälsa på. Plötsligt var kl 23 och vi var påväg in till sthlm. Mamma tyckte att vi var galna eftersom hon 10 minuter innan såg mig "vila mina ögonlock" på sängen haha
Men vem bangar på en utgång egentligen?!

Gårkvällen spenderades där i alla fall. Så SKÖNT att få höra folk utan dialekt (det heter faktiskt rikssvenska, thank you very much) och bara en massa folk som ser bra ut, kan klä sig och beté sig. Ok, inte riktigt alla kan bete sig efter ett par glas, men ni förstår.

Jag la mig. Efter att ha sovit ett tag ringer fabbe jäveln och väcker mig. Hon har inga nycklar och jag har fortfarande inte förstått mig på vår nya nyckelfunktion nere vid porten. Hon snacka något om något bråk på berget och samtidigt förklara hur jag öppnar dörren genom en knapp i telefonen.

Gick upp vid samma tid som jag gjort sen jag kom hit, det vill säga, 10.00. Det var bara mamma pappa och lillsyrran vakna så jag satt med dem medans de käka och prata om min nya tatuerings-idé. Sen tröttna jag och gick och väckte de två nötterna.
Pappa gav mig tipset att ta något som jag kan peta på näsan med dem på haha sagt och gjort. Jag och Sina busa lite med dem tills de gick upp. Så åt vi frukost.  Och bråka och skratta som vanligt.

Eeefter kom morbror och försökte fixa datajäveln och han berätta att jag kan utnyttja familjens stationäras dators internet istället för min mobila. Ändå sitter jag är med dosan. I alla fall. Sen fixade jag och pappa baren, allting är helt fel ordning. Hahaha mamma är kontroll-freak så hon kommer att göra om alla flaskor så de står exakt i den ordningen som de stog på innan.

Vi ser vad dagen har att erbjuda mig! Puss

var kom vingarna ifrån?

Guten morgen!


Igår satt jag kvar i mitt rum lääänge, med fönstret öppet och bara surfa runt och softilerade. Jag har fortfarande svårt att inse att jag ska vara kvar här hela sommaren, så mycket som jag saknat stället. Fåglarna började kvittra innan jag la mig. Nu låter det som att det varvid 4-tiden, men fåglarna började redan vid 2tiden...de kanske också tog studenten och firade hela natten lång?

Vaknade, käkade, städa undan hela köket, plocka ut allt ur diskmaskinen, vek kläder som torkat under natten, bäddat min säng + systrarnas sängar och nu VET jag for a fact att jag är hemma. Här kan man inte skjuta upp städningen en timma eller två. Ska det städas så ska det göras NU.

Fick ett sms av kusins fru som bjöd hem mig till "morgonsfika" halv ett haha, har vi lov så har vi det! Så nu ska jag upp, slänga på mina skönaste mjukiskläder och promenera dit. Om inte pappa kommer förbi och skjutsar mig. Nu ska jag äntligen få träffa Bambi också, som jag inte sett på mer än TVÅ månader! Fisen juu.

Senaste tentan jag skrev, you know? Den som jag missa en hel essä-fråga på? Blev inte fröken godkänd eller godkänd?! I och med att jag missa den ena essä-frågan så innebär det att jag måste ha haft alla rätt på de andra frågorna, om jag inte minns helt fel nu. Hur som! Jag är klar med alla tentor nu! Och det känns helt jävla stört bra!! Ska jag ställa mig på ett flak idag och skrika ut glädjen som alla nybakade studenter?! Lätt att jag gör. Inte.

Nu måste jag hinna byta om om jag ska vara på plats om 25 minuter! PUSS.

Låt äventyret börja!



Snacka om att jag är hemma! När jag är hemma är jag aldrig hemma, som i mitt hem. Haha kul mening.
Vad hände igår?
Hmm... Sibar och moster kom ju. Men innan dess så kom mormor också och efter det kom även min andra moster, alla för att hälsa på mig. SÖÖT. Jag och Sibar drog oss bort från vardagsrummet ändå och drack kaffet ensamma (hade en sån huvudvärk vilket jag haft till och från i två dagar, jag blir nojig då det kommer till just huvudvärk eftersom jag nästan aldrig har det) men huvudvärken KAN ha varit pga all godis som jag åt på hemresan...

Vi gick hemifrån och plocka up Terese som vi lekte med resten av dagen fram tills det att Idsala sluta jobbet. Då stack vi till henne och hon fick en liten delfin-present av mig. Haha OM hon blev glad? Ni skulle bara ha hört hur hon reagera när jag mmsa henne delfinen och lekte som att den vore min. Idsala, att du ens kunde tänka såna tankar!

I jalla fall. Vi hängde där. Sen stack de två nötterna och min syster kom! Personen jag saknat mest mest! Så fick jag ta en titt på hennes tatuering, som typ växer haha. Sen blev det alldeles för sent så vi stack hem (idsala bädda soffan; det var som ett stort fuckyounärkannidra?!)
Duschade och hoppade in i mina så nytvättade lakan så att hela rummet luktade tvättmedel.

Sov gott, självklart. Men vakna lite för tidigt. Gick upp och åt frukost, bröd som fabbe hämtat med från jobbet. Godaste. Hör och häpna, jag typ vek all tvätt?! Sen försökte jag fixa datorn för typ, sjuttielfte gången sen jag kom hem, ringde support och fick det lösts. Tror jag i alla fall. Sen hjälpte jag farbror med att boka parkering på arlanda och sen blev jag klar med allt.

Man märker att jag är trött när jag skriver såhär tråkigt?
Sen så gick(SPRANG) jag till telge energi för att träffa Franciscoo, wiihooo och vi gick upp till berget för att se på alla våra kompisar som tog studenten, I REGNET. Allt jag kunde tänka på var min egna student. Då det haglade. Och när vi sprang ut så kände jag knappt igen alla som var där pga alla vatten de fått HÄLLT på sig, typ. Äe fyfan den dagen alltså.
Men i alla fall, det var många kompisar där och vi blev bjudna till en massa mottagningar och på massa champagne, men vi tacka glatt nej och gick ner på stan istället. Nej, just det! Vi tacka nej till att åka med flaken också, eller hur?!
Vi ville gå i regnet och kylan till stan. Sagt och gjort, vi satte oss på första bästa ställen för en kaffe och för att få tillbaks känseln i fingrarna (efter att ha fått slav-bärt paraplyet, som typ...blev jättetung till slut...) seeen dök morötterna, Sibar och Terese och vi bestämde oss ganska snabbt för att dra hem för att äta mat.
De släppte av mig och Frans och stack till Lina. Jag fick lära mig hur man ringer upp genom porttelfonen (man lär sig något nytt varje dag, eller hur? Vissa mer viktiga än andra...typ...) och så åt vi lite mat och drack till raki som smakade vatten pga mes-frans som inte klarade av att dricka den haha
Sen kom nötterna tillbaks och efter ännu en stund så gick vi ut igen. Vi förvandlades snabbt till fyra skorstenar i regnet, men sen blev det för kallt igen och frans ville inte leka med oss längre, så vi tre gick och fika hos terese och frans gick för att sälja sig på någon random gata i södertälje.
lågkonjan slår oss alla olika hårt och på olika sätt!

efter fikat så åkte jag och kusin till vårt all time favorite, ica maxi. lekte och så släppte hon av mig hemma. hemma har jag lekt med systrar, kollat på tv, diskuterat med päron och fått ett härligt besked per mail, mer om det imorgon.

Nu sitter jag på min säng och typ, känner att det kliar i öron och hals = förskylning på G. Men känner jag mig själv bra så känner jag ingenting imorgonbitti efter en god natts sömn!

Imorgon hörs vi igen. God natt! Puss

theres no place like home

Gissa vart jag är?
Sittandes i vårt, riktiga, vardagsrum och kollar på TV (TREAN!!!) med pappa och lillasyster! Hur bra har inte jag det?

Snart kommer Sibar och moster hit. Mamma slutar jobbet snart, syrran lär komma från skolan närsomhelst och så börjar karusellen! Älska känslan, älska.
Tror ni inte att solen sken så fort vi åkte in i Södertälje, efter en hel resa med regn och rusk? :-)


tuesday afternoon

Ja, efter bitchslapen av regnet idag så har jag hunnit med en runda på stan (det kändes som en evighet trots att vi var inne i 2½butiker...tjejer alltså! Haha) lagat mat, ätit mat, tränat, lagat mat, ätit mat, duschat. Sen sprang vi ner till Hemmakväll och handla en massa godis som jag ska ha till hemresan imorgon!

Kom hem och gjorde det jag längtat till i veckor nu; PACKAT! Jag får alltid lite ont i hjärtat när jag hör folk gå förbi vårt fönster med sån rullväska, påväg mot resecentrum. Imorgon ska jag njuta av ljudet som min väska gör. Jag har ingen aning hur allt ska få plats i väskorna heller. Den XXL resväskan är full. En idrottsväska är full. Min handväska är full och så ska jag också kunna bära datorn. Gött mos!

Nu ska jag kolla på 50 first dates, tror jag att den heter? Och sen sova. Jag är utmattad.
Imorgon vid den här tiden leker jag med min syster, WIIIIHOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!



Godnatt!

Ps: det är en skola som har bal. Så det är till deras ljud som vi ska sova till inatt.

home sweet home, in deed.

Jag är så fruktansvärt trött. Bara trött, trött, trött. Jag tror att det är för att jag vet att jag ska hem imorgon, slappnar liksom av.
Tröttheten kom som en vägg i 170km/h när vi gick på stan. Nicole är en sån tjej, testa samma sak tusen gånger, be en att springa fram och tillbaks med olika storlekar, färger osv. Första och sista gången jag går på stan med henne haha, sa det till henne också.

Allra, allra helst skulle jag vilja öppna alla fönster (ok, inte alla 6 st) lägga mig under mitt feta duntäcke och sova bort den här dagen och välkomna morgondagen med en stor famn och lika stort leénde. Jag är klar med Jönköping nu, i alla fall för ett litet tag.  Men innan jag lägger mig så ska jag ta mig igenom en sista pass på gymmet.

Imorgon är jag hemma.


s o m m a r l o o o o v!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hello! Glömt att blogga idag, wow wow

Var i skolan idag och såg allas fina flash-presentationer. Jag och Therese var de enda som gjorde en kampanj-sida i flash, de flesta gjort ett spel, nån grupp gjorde en trailer och sån dvd-meny. Vi valde kampanj just för att det är sånt som vi ska jobba med i senare skede, vi har mer nytta av det. Tyckte att det var lite konstigt att inte fler tänkte som vi gjorde. Men samtidigt så är spel mycket roligare att göra! Man får vara med kreativ och så.
Men jag gjorde faktiskt ett spel i flash i gymnasiet redan :-)

HTML skituppgiften skippar jag denna veckan. Jag kom på att min morbror är duktig på hemsidor och kan säkert hjälpa mig med det hemma. Känner att jag verkligen inte kan koncetrera och fokusera mer på skolan. Känns helt wierd att vara i Jönköping på sommaren, för ja, sommaren är (ok, VAR här) trots att jag bad den att pausa lite för min skull. Men icke.

Vad sa jag igår? Att det skulle regna idag för att det är min sista dag i skolan? Alltså jag LOVAR er, jag har inte ens gått 15 m från skolan då jag kände första vattendroppen! L O V AR. Rakt in på läppen!!!!!!!

Nu har jag bestämt mig för att åka hem i alla fall! Först ska jag hinna gå ner på stan med Nicole och kolla lite grejoor. Sen ska vi träna. Sen ska jag träna. Och sen ska jag drömma om mitt Södertälje.

Nu ska vi härja stan! Puss

soon is NOT enough part 2

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ kan det inte bara bli typ, den 12 juni?! Eller bara så att jag är klar med den jäkla html uppgiften?! Eller bara jag får komma hem?!

Efter skolan gick jag direkt till Nicole, Klara och Klaras kompis som är i stan på besök. De satt på Piren och käka så jag satte mig med dem och åt och drack. Sen var den meningen att vi skulle ta en sån tramp-båt som man får åka gratis. Jag försökte få dem att skjuta upp mig så långt norr ut som möjligt så att jag bara behöver ta bussen en kort bit hem, men de blev inte så sugna på det. Synd. Hade hamnat nånstans vid örebro va?

Efter det så gick vi till Klara och åt ännu mer. Kebabpissa med jkpgs goooaste kebabsås. Mumsigt. Sen lekte vi lekar som vi alltid gör tillsammans, drack ännu mer, åt äännu lite mer. Bråka lite till och skratta mycket mer. Till och med vattenpipa hade vi. SKÖNT att bara få vara i ett par timmar utan att behöva tänka på html, resvägen, hur jag åker, när jag åker, hur ska jag hinna träna mitt i allt detta?

Sommarlovet kan inte komma i bättre läge. Nu räcker det faktiskt. Den har varit lång denna termin men ändå inte. Tänk er att presentationen vi har imorgon är det sista vi gör som klass? HUR JÄVLA SORGLIGT ÄR INTE DET DÅ?! Jag kommer att sitta och gråta medans alla visar sina spel som de gjort i flash.

Nu ska jag torka håret och stress-sova. Oh, dont you love that?
Förresten? Någon som vågar sig på att slå ett vad med mig? Att den dagen jag blir klar med allt, vilken dag det nu blir, att det är fult väder då? Två-tre veckor med svenskt-sommarväder. Regn eller i bästa fall, fint men inte tillräckligt för att kunna sola. VEM vågar slå vad?! Bring it!

Stress-sova var det visst. Jag ska bara....

godnatt!

FINALLY!!!!!!!11111ett

nu är flash-jäveln klar och inlämnad! Och gissa vad? Jag missa body pump passet! För första gången på veckor, NOT GOOD. Jag ska gå en hel sommar utan att träna något eeh.
I alla fall. Det viktiga är att uppgift-jäveln är klar nu efter att ha gjort om flera grejer miljontalsgånger.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. förutom att träna, typ...springa (självklart i max fem minuter, 5.30 min blir jag blå i ansiktet) fast det hade varit gött att gå ut och promenera ute också. Längst vättern eller runt munksjön. Får se om jag hinner hem innan Nicole går iväg till sin träning. HEM ska jag i alla fall.

Imorgon kommer jag äntligen få veta om jag kommer att få åka hem på onsdag eller inte. buhu
puss

soon is not soon enough

inatt sov vi med fönstret öppet för första gången. ok, det var fönstret längst bort i köket och den var bara öppen pyttelite, men ändå! inatt ska den öppnas mer, för det var fortfarande hett.

är i skolan och har html-ångest. alla är typ klara och jag har inte ens börjat. Ok, långt ifrån alla. men jag vill också vara i majoritet då det kommer till sånt.
men people, om det så krävs att jag sitter här hela dagarna, kvällarna och nätterna så gör jag det. bara jag får komma hem i överimorgon.

RSS 2.0