summerlovin'

HALLÅ!

Jag kokar! Jag måste fixa datajäveln som blir skitvarm hela tiden. Sen så är jag solBRÄND också, så det hjälper ju inte direkt...
Det är första gången på typ en hel vecka (om inte mer) då jag sitter hemma såhär tidigt. Känns skönt för jag har inte ens hunnit betala mina räkningar och grejor. Dessutom känns det bra att hinna träffa päronen ibland också :p

igår var det utgång som sagt. kom hem ganska så sent från stranden och jag och syrran fixa oss på nolltid medans ilham satt och glodde på. försökte hinna dricka samtidigt, men jag glömde tydligen bort det helt. Ja, i alla fall andra glaset.
Vi gick upp till idsala och rökte lite vattenpipa, som jag börjat gilla igen! och seen skulle ilham käka på donken så vi var där innan vi öppnade 550 haha skitkul att vara första gästerna! Men hellre vara ute och kröka än inomhus och göra det, eller hur?

Fransisco var ledig igår och det innebär k a o s och kaos blev det väl. Jag råka tyvärr bara träffa honom då jag kände att jag behövde vatten som mest. Men man får bara inte dricka vatten runt honom tydligen, och han har inte direkt varit en favorit under natten och morgonen! (AA DET ÄR DITT FEL!)

I jalla fall. Efter en mycket varm utgång så åkte vi hem genom världens finaste södertälje i soluppgång. Somnade vid fyra och gick upp 5 timmar senare, inte alls så mycket piggare (tvärtom), för att dra till stranden. Efter att ha pratat igenom alla bravader från gårdagen så åkte jag och syrran med idsala, idsalas bror och sibar till stranden. Eeeeeeeh, vadå inte FOLK?! Det var bilar parkerade nästan hela vägen ut till landsvägen! Och vadå inte STEKHET?! Vadå inte döö bakisdöden i 30 graders värme?! VADÅ INTE DÖÖ sa jag!!
Men efter en hel vecka på stranden så kom jag på att det faktiskt inte är sådär, jobbigt varmt om man promenerar runt lite! Så det gjorde vi idag!
Något annat jag gjorde idag var att somna. Jag och Idsala sov ett tag tills vi väcktes av pappa, sen låg vi och försökte somna om men gick inte upp förrns mobilen spelade GAZINO LO BEJTO då hoppade vi båda på mobilen och försökte, i panik stänga av den hahaha

Vid sju var vi hemma, 45 min senare var vi nyduschade och ombytta nere på stan för en middag på barolo. Innan maten hann jag klunka i mig två glas vatten - bakistörsten slog väl till då, eller nåt..
När jag och fabbe kom hem igen, två timmar senare, alltså kl 22 så kom vi hem till en förvånad familj.
- Varför är ni hemma så tidigt?

eeeeeeeeeeeehhhhhhhhh, nu ska jag typ...inte göra så mycket. Däckar väl snart. Imorgon är det sovmorgon!! Vi drar till stranden ganska så sent eftersom vi ändå är brända å så. kul i jul.

gonatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0