när en låt fastnar i huvudet

HELLO!!


Jag sitter hemma med en sån ärtpåse runt halsen, som en riktig gamling. Det är INTE av all dans, så gammal är jag inte. Det är kuddjäveln, måste hämta min kudde från Jönköping i helgen.

Igårkväll då. Fick tyvärr stå ut med vodka/cola, svinäckligt men är man tvungen så är man. Jag tog mig neråt mot femfemnoll och precis innan jag går in får jag ett sms av syrran "Skynda dig. Det är fullt!!" jag kollar ut mot gatan och ser att det inte finns en enda kotte utanför. Tänkte att de säkert precis släppt in alla, eller nåt...haha jag trodde faktiskt på henne.
Helt tomt inne men jag visste att det skulle bli fullt väldigt fort.

Jag fick direkt mitt pris av Frans som jag hade slagit vad om en sak, med. Världens äckligaste, vidrigaste och bara...EEEEUUUUUUUUUUUUU shot. Jag fick nitlotten, helt klart. Men HÄMNDEN ÄR LJUV!!
Som tur var så fanns andra drycker att shotta och det gjorde vi resten av kvällen, sköljde ner med öl.

Men annars så hade vi tre en jävla skön kväll, som vanligt när det är vi tre. Vi dansa nästan exakt hela kvällen och som sagt, toppen kväll! Sen träffade vi på kusin som ringde till kusin som ringde till sin kompis som kom och hämta oss. Och folk frågar mig varför jag älskar Södertälje?

Kom hem till ett ljust himmel. Aaah! Älska. Innan jag la mig var halva himlen råorange - soluppgången på g. Men jag somna som en stock. Sen väcktes jag lite då och då av pappa och syster soms ka till kyrkan. mamma som tar med en arbetskompis hem för en fika. Syster som ska in och hämta grejer och kläder från rummet x 10 ggr.

Sen kom Idsala och vi åt frukost. Sen har vi softat och softat. Sen kom moster och kusin och vi käka en massa apprach. Sen hoppa jag in i duschen, kommer ut och ser att klockan är 15. 47 och av någon konstig anledning så har jag fått för mig att det bara går att rösta till klockan 16 så jag springer ner till dagiset med passet och röstkortet i högsta hugg.
Upptäcker dock i hissen att man kan rösta till kl 21. Kul i jul.

Nu sitter jag IDsala och Sibar här och softilerar. Vi ska nog rulla lite chokladbollar som vi ska ta med oss med kaffe till berget och fika. Om "någon" orkar göra det. Med andra ord, jag.
Fan att jag VILL göra det, fanskap fanskap haha

Jag vet själv inte vad jag skriver. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0