roligare fredag har jag nog haft...ZzzzZZzzzZzzzzZzzzzzzz.....


Jag kan knappt hålla upp ögonlocket
. Jag är så t r ö t t.
I skolan gick det inte alls bra. Jag har börjat med designen på hemsidan och den blir så fuuul, jag vill bara spy på den.  Usch. Och ju mer jag tänker på hur jag ska försöka göra om den desto säkrare blir jag på att slopa hela och göra  om, helt. Får se om jag hinner med det!

Hemtentan? Ehh, ja den jäveln är fortfarande inte klar. Började inte ens med den..
Nämnde jag att jag var trött? Jag välter och tappar allt idag. Stavar om - skriver om - sudda - skriv om - sudda - skriva om. Jag skriver ett ord, ser på skärmen att det är felstavat. Skriver om. Felstavat. Skriveromfelstavatskriveromfelstavat det slår mig inte att titta upp, andas "hur stavar man egentligen till ever?" typ.

Om jag hade kliat mig djupt in i örat hade jag kännt hur hjärninnehållet bara runnit ner och ut...Så jag gick iväg för att träna. FYFAN idag tog jag NÄSTAN lika mycket som alla andra, men jag höjde i alla fall vikterna mycket. Bodypump is the shit.

Kom hem, laga speghetti och köttfärssås med en sallad. Nu är den uppäten och Nicole har fortfarande inte kommit hem. Ska upp och duscha sen så lär jag somna innan första reklamavbrottet av Lets dance! Puss




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0