helgen!


Nu är helgen slut!:-( Det är inte bara lite deprimerande
. Fastän jag innerst inne kan tycka att det ska bli skönt att komma igång med vardan, rutinerna, pluggandet, TRÄNINGEN så får jag ändå ångest tanken av att vara i Jönköping.

Ja, lördagen då. Jag la mig på soffan efter att ha överdoserat lite happypills som gjorde att jag svettades ihjäl. Låg där i en sisådär två-tre timmar och bara dega framför Punk´d.(Ashton grr) Sen så hör jag hur mamma typ skriker i telefon och är glad. Det var Ilham som ringde!! Från USA! Hon skrek för att hon tydligen tror att man inte hör bara för att man är på andra sidan jordklotet. Jag hoppade upp ur soffan och blev ganska yr men mycket glad. Och så pratade vi i en sisådär 40 minuter va? Hon behövde sin dagliga "uppdatering" haha. Kärring, JA vi saknar dig som as.

Efter det kom tjejerna med mat till mig som jag inte kunde äta så det fick de (läs:Sibar) fixa. Sen så ville Terese träffa Sibar så vi åkte ut till henne i Saltskog. Vid halv åtta blev jag påmind om att jag skulle träffa Frans genom ett sms så vi åkte hem och en timma senare så träffade jag honom (läs: den mexikanska flyktingen) med sin tjej. Vi tog ett par öl och sen kom Fabbe och Idsala som jag lyckades övertala för en utekväll och joina oss. Men då gick Frans och Lovisa så vi fortsatte en liten stund sjävla innan vi rulla ner till 550 där det var smockat! Och dj francisco var lika grym som vanligt.

Kom hem till ett ganska snurrande rum och kunde inte sova eftersom jag bara tänkte på att jag INTE fick försova mig. Vakna vid 9.15 och mådde kanske inte sådär överdrivet bra. Men ändå inget så farligt som en stor kaffekopp inte kunde bota. 9.30 var jag i Lina hage för att krama sönder Sibar som åkt till Thailand:-( Jag blir ledsen i ögat. En hel månad. EN HEL MÅNAD. Vi har aldrig varit ifrån varandra så länge innan. Eller jo, en gång då jag var i syrien. Men det var längesen. God, Ill miss her.
När hennes bror och hans fruga kom dit (de åker också) så tog jag över hundjäveln Bambi och gick upp med henne. Stackarn visste att de skulle lämna henne, hon darra och grät hela tiden. Men jag gick upp med henne till morbror så hon fick leka med barnen. Sen gick vi upp för att hon skulle äta och så busa vi och så gick vi ut och sprang omkring lite. Hon är så kaxig den skiten alltså haha. Resten av morgonen låg vi på soffan och bara softilera. När moster och kusin kom hem från arlanda så åkte jag hem till mig, käka, duscha och så kom hunden tillbaks till mig! YAI. Så vi lekte resten av eftermiddagen tills vi gick till mormor och morfar där vi alla satt och fika. Men bambiliten var helt slut stackarn. Hon lär inte sova så mycket inatt, lillfisen. Saknar henne redan. Undra då hur matte och husse känner då?!

Efter att ha suttit hos mormor och morfar så åkte vi ner till max där vi gotta oss utan att någon av oss var hungrig haha. Nu sitter jag här hemma och har precis bokat tågbiljettjäveln. Jag kika på veckans schema och höll på att få hjärtstopp! Lektioner hela för-ocheftermiddagarna mån-tis-ons-tors!! Ääärligt. Plus att jag har MYCKET catching-up-to-do. Usch usch.

Nu ska jag packa. Oh how I love to packa.
Jag lär blogga från tåget imorgon. Annars sent på kvällen. Och oh, förresten! Jag måste vakna strax innan fem imorgon. Mysigt va?

Gonaatt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0