du bist eine afe mit die durchfall

Guten morgen alles!

Jag förstår inte vad jag tänkte när jag tvinga mig själv att vakna vid 10? Why? Jag börjar inte förrns om två timmar?
Det är ganska lätt att vara efterklok!

Jag har en lektion som pågår hela eftermiddagen, vi ska lära oss om interaktivitet i programet flash. fläshigt va? höhö

Jag fick världens panik igår när Samora och Nancy kom över på fika, det var bara en vecka sen jag var hemma!! VARFÖR känns det som en evighet?! Jag hopppaaas att vi åker hem för att kolla på matchen. Hoppas hoppas.
Det känns helt stört att det bara är en månad kvar tills det att jag får ligga i min säng. Vakna och kaffet redan är färdigbryggt. Aldrig äta ensam. Komma hem efter en utekväll, duscha och sen kolla att solen redan är påväg upp. Förstår folk hur fin utsikt jag har då? Och sängen sängen sängen. Jag saknar min säng. Och mitt rum. Och allt som har med Södertälje att göra. Men mest människorna självklart. Familjen, släkten, vännerna. Det ska även bli kul att få träffa mina nya grannar! SOM ÄR UNGA! Det är första gången sen Haddad familjen vi har grannar som INTE är pensionerade. Anledningen till de nya grannarna är självklart att mina grannar har dött. Tråkigt, men färskt kött!
Grannen mittemot har också dött men hans fru lever kvar i 5 rummaren. Så länge det inte flyttar in någon busig och skitig barnfamilj in i stället så ska jag nte klaga.

Wow. Att jag för två sekunder får för mig att någon verkligen vill läsa om mina döda grannar? Hanvar förresten jättegullig, gav oss alltid färska bär från deras landställe.

Nu ska jag fortsätta att äta bullar. Cinnamon buns! Hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0