gevaliafika och tårtbakning

Hello! Jag lever wiiiihoo

Jag har haft en bra dag idag faktiskt. Jag lyckades att sova utan en enda läskig tanke då jag skulle sova ensam. Vaknade upp nångång och såg att det var väldigt ljust ute och fortfarande ingen Nicole hemma!! Men hon kom sen, tydligen vid sju haha
Gick upp och körde bodypump. Att de alltid ska göra det jobbigt just de dagarna man bestämt sig för å ta det lite lugnt, hade faktiskt träningsvärk när jag vaknade imorse. Och ja, jag vet att det inte är bra att träna samma muskler två dagar irad. Men väfän.
Innan jag ens hann öppna ögonen så smsa samora mig efter mat. Men träningen kom före så när jag väl kom hem så kom hon direkt efter. Vi åt frukost, jag duscha och så gick vi på stan där gevalia bjöd på fika. Jönköping och Norrköping tävlar i antalet fikande personer och man ska samtidigt slå rekordet som växjö tog förra veckan. Vi vann (vi!) men det blev inget rekord. Det var riktigt härligt väder och Maria såg mig till och med på gevalias hemsida där man kunde följa allt live. Vet ni vem som var programledare? Fredrik från Hjärnkontoret och Bolibompa!!! Jag blev hur glad som helst!! Men Samora visste självklart inte vem det var så jag kunde inte dela min glädje med henne. Bakom oss satt Sebastian Karlsson från Idol, honom hade hon inte heller någon aning om. Men vi fikade och hade det mysigt ändå. Speciellt med söta kameramän haha
Jönköpings studentkår vann föreningstävling! Sjukt bra. Och så var det andra mycket roliga pristagare, lätt dagens skratt! haha

Efter fikat så promenerade vi till a6 där vi köpte goda grejer. Åkte till Samora på råslätt (nancy var också med oss) fixade livets tonfisksallad och drack det som Samora insisterade på att vara vin, med päronsmak. Smakade piss så vi hällde ut det. Efter salladen så började vi fixa tårta. Mums, så gottt!! Första våningen blev med chokladkräm och maränger, sen vaniljvisp och sen grädde och resten täckt med jordgubbar. Göttit!

Efter ALL mat så satte vi oss och glodde på en massa videos från 90talet, ni vet, när man väntade på sina favoritband så att man kunde spela in dem? Alltså, hur kär var man inte i alla pojkar som kunde sjunga och dansa och le samtidigt? Jag dog på exakt samma sätt som jag gjorde för mer än 10 år sedan!!!
Backstreets boys, ricky martin, 5ive, nsync, take 5 var de som vi kollade på idag. Men man hade självklart andra favoriter. alla pojkband var mina favoriter!!

Jag ska nog ta och lägga mig. Om en liten stund i alla fall, måste uppdatera mig på nätet! Jag blir stressad av att inte vara uppkopplad på en heldag, hur stört är inte det?
God natt!
Kiss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0