klantarsel, mildt uttryckt.

Hello

Här sitter jag hemma i mitt kök på en fredagskväll. Nicole har åkt upp till sthlm med sina kusiner MISSPEPP. De åkte upp för kvällen bara, det är någon libanesfest de ska på så hon är tillbaka inatt nångång, men ÄNDÅ! JAG VILL OCKSÅ!
 :-(

Det har varit en låååångdag. Jobbig sådan. Var i skolan och börja med en uppgift då det plötsligt slog mig att jag inte ens anmält mig till omtenta-tillfället. Hur smart är man då på en skala? Jag har gått runt och tänkt på csn och utomlandsterminen 24/7 plus andra grejer så den där lilla detaljen försvann helt å hållet. Och låt oss säga såhär; den byråkratiska världen vi lever i (särskillt den i skolan) är inte den bästa. De är sååå skrikta så det är helt stöört. Förstå att de hellre låter studenter gå om än att skriva en tenta på 5p?
Men nu har jag typ bönat och bett till, först läraren i kursen. Som är världens snällaste och bästaste lärare!!(OBS! Det har jag ALLTID tyckt) och det var Ok för henne om det är Ok för programansvarige. Jag mailade honom och det är Ok för honom om det är Ok för hon som tar emot anmälningarna. SÅ SNÄLLA, Håll tummarna!! Det sista jag behöver är en TILL sommar med bekymmer över om jag ska få läsa min uppsats-termin eller inte.
(Om det kommer att gå så är det första gången jag vinner kriget mot byråkratin!)

Fan. Vi har ingen mat hemma, vi som skulle åkt och handlat idag. Hmm..undrar vad jag hittar på för något.
I alla fall, min kväll: Talang 2009 det är jag och alla sena 90talisterna ikväll. Jag och 90talisterna! Ni andra kan ju hälsa LIVET liksom, ok?

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0