marknaden är i stan

HEJ!

Nu har jag varit och yrat runt på marknaden. Det var jättemysigt trots att folk är dumma nog att ställa sig mitt på gatan för att prata och gulla och diskutera. MOVE. Och trots att jag tappa mobilen bakom elementet. Bakom elementet har både jag och Nicole halva våra necesärrer. ALLTING ramlar ner där och ingen kan plocka upp dem.
Jag sprang runt här hemma i ren panik och försökte hitta något långt och smalt. Samtidigt som Samora smsar sönder sig och ringer.

Hitta tillslut skohorn! Hur länge har vi haft en sån hemma? I alla fall, den var också för kort men den nådde mobilen lite lite, så jag försökte köra in den från sidan med hjälp av min sminkspegel för att försöka se mobilen. Mcgyver kan slänga sig i väggen! Men ååh, det gick inte. Så jag hämta ett köksredskap som jag tejpa fast i skohornet och DÅ gick det. Efter mycket svett och skrik och nästan tårar. Frustrerande MINST sagt!!


Först var jag alltså med Samora men sen träffade vi på Maria så jag och hon lekte resten av dagen, men innan Samora gick iväg så hann vi äta en krov tillsammans och anmäla oss med falska namn till glamours stilleto run som går ut på att springa med högklackat. Vi ville mest åt det välfyllda goodiebagen. Men vad tror ni hände när jag och Maria gick tillbaks dit? De kände igen mig och jag fick springa! Haha..tyvärr så vann jag inga 100 000 kr att shoppa för men sprang gjorde jag i alla fall. Haha. Ganska pinsamt var det allt.
Men i alla fall, nu har jag en påse med TRE donuts i. Dom ska jag äta (okej, jag har redan ätit en halv donut...) efter body pump passet!! Idag är alla pump instruktörer med och kör, om jag uppfattat det rätt. Ska bli skoj!

Ikväll blir det nog att sitta hemma och softilera. Hoppas att Nicole kommer hem imorgon och inte bestämmer sig för att vara borta till tisdag, INTE kul att vara ensam hemma :-( Förstår fortfarande inte hur jag klarade av det innan? Jag tvingade och hotade iofs JOhan Samora och Gabriella att vara hos mig mestadels. Jag muta dem till och med mat...men ändå.

Nu ska jag äta lite morötter, sen är det fit for fight! Kisses.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0