söndagskväll måndagmorgon

Alltså, aj. Min hals. Haha
Tjejerna kom ju in just då jag bloggade klart sist. Vi satt och softa här lite, kolla på lite bilder men de är alltid hungriga dessa två gamar så de tvinga ner oss till "stan" (fortf, vår gata) för å hitta något att äta. först claras sen sandys, sen claras, sen coffehouse, sen kebabaren sen sandys å till slut blev det kebabaren till de två och jag och nicole bestämde oss för mcdonalds från ingenstans? Hahaha vi som ba "neej vi har handlar färska grönsaker vi ska göra stooor tonfisksallad, vi vill inte haa kebab" tjena.

Vi kom upp till oss med all mat och åt. Runt halv nio - nio slog det mig att göra chokladbollar, och jag lovar om det inte blev top tre av de godaste chokladbollarna jag ätit NÅGONSIN. Alltså JAAAAMMM. Alla tog slut på sekunden. Medans vi åt dem så spelade vi land och rike /land och stad och skrek och hade för oss. Sen pratade vi lite till och sen började vi "sjunga" helt plötsligt. Vi har skrikit till alla gamla mellanstadie-tryckarlåtar...ja, alltså verkligen skrikit. Tur att det är bra ljudisolering här va? De gick alldeles alldeles nyss och trots att mina ögon är torra som snus så är jag väldigt pigg. Så jag ska ta och läsa lite i kurslittraturen så att jag somnar till det. Kanske att alla ord smyger in i hjärnan under natten om jag sover med boken på ansiktet? Vilken tur det hade varit i så fall. För då hade jag kunnat koncetrera mig på dessa två sista uppgifterna vi har att göra i skolan! Vill bara ha dem gjorda nu nu nu nu!!!

Och det PLUS att det slog mig att jag har sommarlov nästa vecka. NÄSTA VECKA!!!!!!!!!!! Gör att jag funderar på om jag verkligen ska hem på torsdag? För visst är det lika bra att jag stannar veckan ut, gör klart uppgifterna, stannar helgen och får följa matchen på tv (:-() och sen åka hem för 10 dagar och sen komma tillbaks helgen 12-14 juni för examensmiddag? Visst blir det bättre? Visst visst?
Jag vet att det låter mkt bättre nu men så fort saknaden slår till igen så kommer jag typ att...dö. Men det får vi ta då. Kanske. Får se. Snart är jag hemma för typ, aslänge i alla fall.

Nu ska jag läsa läxor. Godnatt puss på nosen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0