dark eyes




God morgon,

REDAN TORSDAG!! Jag får panik. Snart är jag tillbaks till jönköping för att inleda min sista månad i staden NÅGONSIN! Jag vill inte höra "men du kanske flyttar tillbaks nångång senare i livet?" NEJ! Never ever. Inte ens om jag blir statsminister på kravet av att bo i staden.

Gårdagen blev inte alls som planerat pga min störda kompis francisco som tar tjugoåtta timmar på sig att träna medans jag sitter hemma och svimmar av hunger. Fyfan vad arg jag blev haha men som tur var så hade mamma hunnit komma hem och börjat laga mat till oss så jag fick något att äta ändå :-( Sen gick jag ner på stan för en fika med Sibar, Ilham och Sofia istället. Mycket mysigt!
Ni vet om att vi ibland driver om att Bacino är vårt andra hem? Nu är den det på riktigt! Från och med 1 december i alla fall :-)

Efter fikat åkte jag och Sibar först till henne för att plocka upp Bambi (som pms:ar) och åkte senare till Gina där de hade en återförening haha
Där satt vi till 22 ungefär och åt naturgodis och diskuter konspirationsteorier, jordens undergång, religion, annan tro osv osv osv

När jag kom hem så åkte jag och Fabbe till Ilham där jag lämna en bok som jag lånad från sthlm uni och sen var det bara hem. Just det, kollade på Kvällsöppet med Ekdahl där de tog upp fotbollshuliganerna som hoppa på Andi Toompuu (min favoritspelare) efter kvalmatchen :-(
Helt idiotiskt egentligen att en kvinna satt och skröt om hur bra stämning det är i övrigt, runt omkring fotbollsmatcherna, föreningen och så vidare. Men det är det fan i ALLA föreningar, eftersom folk med ett gemensamt intresse dras till just den föreningen, men inte fan har man supporters som attackerar förlorande lags spelare? Eller skriker glåpord (rent av rasistiska sådana) mot tränarbänken, slänger så mycket grejer mot dem att tränaren inte kan ställa sig upp och coacha laget som spelar? Eller så grovt att spelarna inte ens vågar värma upp? I d i o t i s k t!

Idag vet jag inte exakt vad jag ska göra. Plugga ska jag i alla fall, ska börja "klä av" texterna och placera dem i kategorier. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Puss å hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0