34 dagar kvar

Oj, jag bloggade visst inte igår. men ni ska inte tro att jag inte var i skolan pga det, för det var jag!

Jag och Lollo möttes upp och började jobba och vänta på Ninna. Men sen orkade vi inte vänta så mycket mer så vi gick till pizzarian och beställde pizzaaaaaaaaaa mmmmm
jag var så jääävla hungrig då. Hade bara hunnit äta en halv portion gröt och bara godis på lördan och ingen frukost förrns pizzan på söndageftermiddag.

Men sen dök Ninna upp och vi tre förtära pizzan i en av miljoner korridorer på skolan. Jag höll på att svimma av mätthet alltså. Efter lite mer jobbandet i vår älskade datasal så gick vi mot stan och julskyltningen. Det var faktiskt ganska mysigt. Speciellt med tanke påatt allt jag tänkte var att anpassa plaggen jag cville ha till mexiko hehe

(Ok, nu har jag varit och sprungit till studenthälsan för att hämta ett par kryckor till skadade lollo som inte kan ta sig tills kolan, då har de självklart stängt idag. just idag alltså. annars har de bara öppet på förmiddagarna mån-tors...och dessutom stänga just idag. lyckat)

Efter det kom vi upp till oss där jag och Nicole hade problem med tortumlarn och jag blev skitirriterad, haha. Lollo fick vila sitt ben ett tag och jag och hon passade på att prata om Mexiko bara liiite mer hehe

När hon hade gått så hoppade jag in i duschen för att jag frös så jäääääävla mycket. Jag var nästan blå om mina läppar, och det blir jag typ aldrig. Blev nästan avis på de som fick lila läppstift när vi var små och badade i havet. Förr alltså.
Sen virvade jag in mig själv i morgonrocken och la mig i sängen med en c-uppsats som vi ska mini-oppenera på idag.
Sen tänkte jag lite på hur mycket jag kommer att sakna mitt duntäcke i mexiko. Hahahahahaha
Jag vet, istället för att tänka på lla som jag kommer att skna. Men jag gjorde det också, emn då blev jag bara ledsen och förträngde att jag skulle sakna någon och fortsätta att läsa om online-identitet och det som händer med just online-jaget när man har gått bort...

Haft en ganska jobbig natt. Min första ångest-inför-uppsats-natt. Sen drömde jag bara konstiga grejer, mycket konstigare än vanligt...jag brukar kunna förklara mina drömmar, men nu kan jag faktiskt inte. Jag kan liksom inte placera det nånstans. Vad fan var det egentigen?
Det spelar inte så stor roll vad det var jag drömde egentligen, bara det att det var en jäävla skum känsla över det hela.

Nu har jag suttit här och läst vidare på uppsatsen. Och försökt att få hit lollo. Om en timma ska vi oppenera och bli oppenerade. Myisgt.
Jag har noll energi kvar till den här uppsatsen.

Tjarå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mexico är sol, Mexico är varm

Mexico är allt, Mexico en ny start

Men Cascias är liv, snart är man där

Solen för gott, ett nytt hus står



Res till ett tempel, bara i guld

Starka rätter, tequila är så god

Lissabon kallar, Mexico sent

Just nu att njuta, allt är på spel



Jag har varnat Mexicaner angående jordbävning som nalkas dem. De börjar kalla på förstärkningar. De har högt beredskap. Jag har skickat extra hjälmar. Vet ej vem som ska ha det bäst. Du med Mexico, eller Mexico med dig.



hahaha....



animo. te echaremos de menos.



Översätt det!



2009-11-30 @ 21:20:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0