lång uppdatering

Nu ska vi se...
Det är nog första gången jag bryr mig så lite om den här bloggen som jag gjort på senaste. Igår kom jag liksom inte ens på att jag har en blogg förrens sent sent på kvällen.

Fredag förmiddag kom Sibar hit och fixa lite grejor vid datorn och sedan åkte jag och hon till Ica Maxi och handla grejor till hennes mammas överraskningsfest, eller kalas eller brunch eller vad det nu var hehe :-)
Sen kom vi hem och käka och efter det så började väl förberedningarna inför kvällen, varför känns det som att jag redan skrivit det här? Haha

Senare mot kvällen så droppa folk in och vi hängde här. Idol var på bakgrunden och grovmobbning av folks favoriter KONSTANT. Jag gillar tydligen JÄMT den som ALLA hatar. Eller hatar och hatar, men ja...
Förra året var det Robin och i år Rabih :-(
Jag och Ilham lämna festen vid två tillfällen. Första för att möta upp Frans och hämta biljetter och andra gången för att åka till henne och byta om. Jag och Sibar tog med oss en påse cashewnötter och kolla på när Ilham strippade för oss!
Kul att även min kusin inte kan se någon skillnad på mig och Fabbe. Den här gången fick hon ta skiten hahaha

Ännu senare så stack vi till femfemnoll där vi hade en ganska så ovanlig kväll, va? Inget var liksom som det gamla normala? Haha men kul hade vi ändå! Vi var nog också de enda som var över 20 år, men de stoppade inte oss!

På lördagen satt jag och gjorde min tenta from hell ÄNNU en gång. Och ÄNNU en gång får jag till en början bättre å bättre resultat för varje gång.
Första gången 60% sen 65% och sen 75% och då tänkte jag, men vafan! 80% på nästa nu! Jag blir nervös och hela huset vaknar till liv och springer in och ut ur rummet. De åker iväg till mosters överraskningsgrej och jag kör en gång till.
Fail.
Och jag förstår mig inte på mig själv alltså. Jag blir så obesviken när jag får sämre resultat efter ett bra sådant så jag fortsätter att klanta mig resten av dagen. HUR?!HUUUR!? Jag blev bara mer och mer psykad. Jag psykar bara mig själv hela eftermiddagen. Så jävla irriterande. Men nu vet jag i alla fall vad felet är och det känns ju skönt.

Och det bästa valet jag gjort i hela mitt liv är att flytta hemifrån för att plugga.
Exakt hela släkten visste om att jag skrev tentan i och med att alla var samlade och frågade efter mig.
TILL OCH MED mammas arbetskollegor som kom upp hit för att fika visste om det.
Och JUST DEN HÄR tentan så failar jag, ja men självklart ska folk fråga mig hur det gått?

Hej, snälla strö lite mer salt i såret?

Söndagen. Satt mest hemma och var ganska så ledsen på mig själv. Eller nej, jag gick över till Idsala som bjöd mig på frukost EFTER att jag ätit frukost hemma haha
Men vi satt där i alla fall och hade det mycket trevligt. Kom hem, gratta pappa och käka och åkte iväg till moster där halva släkten samlats för att kolla på matchen.
Och vilken match sen?
Jag har aldrig tagit ut en vinst i förskott. Aldrig. Ogillar när man firar kvalplats med en fest i jkpg men jag var helt jävla säker, hur kunde laget vi mötte i Onsdags vinna med 3-0? TRE NOLL?! Och hur kunde man dömma som man gjorde? Och då syftar jag inte på off side, för den regeln förstår jag mig fortfarande inte på. Fyfan. Fyyyfaaaan!!

Denna kval knäcker fortfarande inte kvalet mot Örgryte då vi åkt hela vägen till GBG för att se matchen. Klockan har slagit 92 minuter och vi börjar att fira segern. En man från kanslit säger i högtalarna att inte storma planet, fotograferna har samlats under vår arena, hemmapubliken har börjat sina iväg från gamla ullevi och vi hoppar, skrattar, skriker, dansar och bara FIRAR att vi ÄNTLIGEN vunnit ett kval.

Mål.

Värsta tystnaden i hela mitt liv.

Hela hemvägen satt jag och grät. Jag nobba till och med en big mac som min pappa köpte till mig i jkpg. Så ledsen!

Anyway. Igår var en sorglig dag men vi gjrode väl det bästa utav den!
Jag och syster gick ner på stan för att fixa lite grejer.
Jag har bokat tid till min tattuering och ska fixa den redan på SÖNDAG. Joy joy!

Kom hem och käka. Sen kom Sibar och Terese och fika med oss. Sen gick vi ut en sväng. Kom hem och mötta Ilham och Idsala och vi fortsatte kvällen med att kolla på gamla bilder som Fabbe lagt i ett album till mig. Hahaha fyfaaan vad vi skratta. Jag och Sibar var verkligen två små karaktärer som alltid var tillsammans, alltid klädde oss i likadana kläder, var lika feta, lika fult hår, lika gamla men ändå var det ingen som slogs så mycket som vi gjorde. Vi har filmer och foton på oss där vi DRAR I varandras hår. JÄMT.
Men jag var alltid oskylig, ok?

Sen prata vi om maaassa gamla minnen, kärlek, graviditet och förlossning (blä, har fått höra mammas fyra förlossningsberättelser och det gör mig mer säker på kniven!) och lite andra grejor.
Vid halv nio får Ilham för sig att hon vill promenera. Och av alla människor så säger Idsala att hon cokså vill det! Plötsligt är Fabbe och Sibar också på! VAFAN?!
Sen säger Sibar att hon blir mycket chockad på att jag av alla människor inte gillar att gå ut och gå som jag gjorde förut. Så det var väl bara att knipa och gå ut i kylan!

Först hela vägen till Lina Hage och sen släppte vi av Ilham och sen upp till oss.
1½h kvällspromenad. Myccket mysigare än jag trott!

Kom hem och surfa runt lite. Sov. Vakna upp vid tio, chockad över att jag inte vaknat tidigare. Går ut ur rummet, javisst...jag är ju ensam hemma, därför! Ordnar frukost. Läser lite tidning. Pratat i cellephonen och nu ska jag börja läsa igenom lite analysarbete innan någon ringe roch vill hitta på något.


Puss på nosen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0