dansuppvisningar på facebook is DA SHIT




Minns ni den där idén för en maskeradsfest som jag har? Jag har börjat spara ner bilder och tänkt visa. Men jag är aalldeles för seg och har aaalldeles för lite tålomod för att sitta och vänta på att bilderna ska laddas upp.

Så, vad har min dag erbjudit?
Jag har legat på soffan EXAKT hela dagen. Förutom mat - och kisspauser. Och bara det.
Det började med att jag och Idsala började chatta och kom fram till vi ville byta fb-konton för att kika på div. människor. Då ska hon självklart larva sig och skriva att jag saknar henne så mycket så att "jag" får ont. Jag kan inte vara sämre och skriver något om hur mycket hon saknar mig och så vidare och så vidare.

Sen börjar jag samtidigt att chatta med Sibar på fb som berättar en sak om morbror. Och jag och Idsala pratar om det på msn, han har hunnit kontaktat både mig, henne OCH fabbe. Alltså...jag vet inte hur jag lägga fram det här. Men sättet saker och ting klicka, saker och ting sas, tänktes - jag får vilken fall som ÅRETS flipp och börjar att AAAAAAAAASGARVA. Jag kan alltså inte andas. Jag gråter. Tårar rinner ner för kinderna och jag försöker att kipa efter andan, samtidigt som jag försöker berätta för Idsala över msn vad som händer.
Jag. Kunde. Inte. Andas.
HERREGUD!!!!!
Aaah, det var kul. Kände mig ganska utmattad efter det.

Resten av eftermiddagen fortsatte med en publikt kärleksförklaring till Francisco men han var bara elak och jag blev ledsen. Sen har jag hunnit äta upp resten av mitt godis från igår. Drivit med Nicole. Planerat. När får jag åka hem igen? NO IDEA.

Nu ska jag äta chips! JALLABAY


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0