"För dig, tusen gånger om!"

God morgon,

sitter i köket och har käkat frukost, nu är jag proppmätt. Vitt bröd är inte gott, men tyvärr det enda vi hade hemma.

Jag ska nog hänga med Gabriella idag, hon jobbar nu så vi får se snart.


Alltså, seriöst. Hade jag vetat det jag vet idag hade jag aldrig lämnat 08-landet. Två föreläsningar som jag lätt hade kunnat snappat upp av någon klasskompis, i alla fall den senaste. Den första var svårare, men "jag lägger upp all föreläsningen på pingpong" KUL!
Det var något annat som fick mig att komma hit, men det blev inställt i allra allra sista sekund. Så ja, jag hade mycket väääl kunnat stanna kvar hemma. Och få mat, få ett umgänge, ha ett liv och så vidare. Jag skulle slippa liggsår! Haha

Igår satt vi kvar väldigt länge, jag blev skittrött redan vid elva men Kasiwa väntade på att hennes kille skulle komma från gbg så jag var tvungen att vara vaken till halv två. Det slutade med att jag höll ögonen med fingrarna. Nicole la sig längelänge innan. Också kul i jul!

Jag fick aldrig äta godis igår, känner att jag behöver godis den här helgen. Mycket längesen sist!
Idag ska jag äta taco gratängen som vi (läs; jag) gjorde igår! Den är god! MEn tråkigt att göra samma rätt hela tiden. Är det inte lasagne så är det taco gratäng eller taco eller kyckling med ris. Thats it.

Det är tydligen svinkallt ute. Jag har ingen höstjacka, ingen halsduk, ingen mössa, inga vantar och inga vinterskor. Eller Ok, vinterskor har jag! Men allt annat är i Södertälje.
Jag vill ha MASSOR med mössor i år! Mössor i massor!


Neeeej men...det var väl allt. Deprimerande värre å veta att hela släkten ska på bröllop ikväll. Hade i och för sig inte dragit om jag hade varit i Södertälje heller, men ÄNDÅ! Jag drömde faktiskt att jag följde med ändå! HAHA

Jallabaj


Kommentarer
Postat av: Fabbe

Näää va faaan vilken otur!! =(

Ät inte godis tills ja kommer dit ja vill också haa!! då kan vi grisa ner oss!

2009-10-03 @ 14:11:36
URL: http://followme.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0