"tre shots och tre öl att skölja dem med" sum of 09

ÅÅÅ så har den här dagen passerat. Och mina kursböcker har ännu inte öppnats. Och jag får inte ens ångest över det.

Idag har jag i alla fall gjort mina öron och mitt huvud och hela min själv en tjänst och spelat lite BRA musik för dem, i lugn och ro.
Igår fick jag spela lite Boyzone, bara för att stackars Stephen hade dött, men sen tog Nicole över och hennes smak är....ja, inte så bra.
Det är Akon och det är Beyonce. Och det är allt. Missförstå mig rätt, jag gillar Be. Heck, jag har sett henne live två gånger och tycker att hon är bland det snyggaste som finns på denna planet. Men att spela SAMMA låt konstant får en att spy i munnen litegranna.

Sen upptäckte Nicole att två låtar kanske inte räcker, utan ta till lite spotify. Jag blev lika lycklig som jag kan tänka mig att jag skulle blivit av ett körkort.
Vad spelar hon då?

AYO TECHNOLOGY I TRE, ALLTSÅ JAG SKOJAR INTE, TRE TIMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det var alla möjliga versioner på låten dock. MEN ÄNDÅ!
Man var trött på den innan den där tysken gjorde sin version. Och hans version har man ju spelat sönder på radio. Och. Ja, HJÄLP säger jag bara.

När hon kom in i rummet så fråga jag henne lite snällt om hon inte tröttnat på den här låten

-Nej, vadårå?:D
- Du är alltså inte medveten om att du spelat samma låt i tre låtar?
. Haha! OJ har jag?
- Fråga mina öron, de vet..OH WAIT dom dog för 2 timmar och 45 minuter sen

Nicole går för att kolla till sin lista

- ooooj, du har rätt. tre timmar alltså! Haha! OOJ! Men den är bra, jag gillar den! gör inte du?

Jag har aldrig träffat på en människa som kan ha sånt tålamod med en låt. Jag skojar inte när jag säger att det är MAX sex låtar som hon lyssnar på här.

Men nej, annars harjag inte gjort så mycket. Legat på min soffa och softilerat. Imorgon skajag läsa två gruppers forskningsplan, jag har en känsla av att jag måste gå upp på seminariet ensam för att presentera våra och "oppenera" de andras.

Nu ska jag i alla fall softa en stund till innan jag lägger mig. När jag vaknar imorgon kan jag säga "IÖVERIMORGON KOMMER MINA FLICKOR TILL MIG!!!!!!!":D

God natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0