and if you feel alone, i'll be your shoulder. with a tender touch, you know so well.

TJOHO!

Humöret blev mycket bättre senare mot kvällen. Vi satt här hos oss och åt morötter med dip (INTE min idé) och popcorn och drack öl och drinkar. Gottit.
Sen åkte vi ner till Saint, drack å hängde där ett tag innan vi trippa ner till 550. STOLPSKOTT! Bakgården hade varit öppen utan vår vetenskap och det var väldigt, VÄLDIGT konstigt att se att vårt bord var upptaget. Ja, vi sitter endast vid ett bord och vi har bestämde platser!

Men det var inget fint väder så vi satt inne ändå.

Hahaha sen så fixades vår kväll något ytterliggare då det "hände" en sak som gjrode att vi ringde Ilham som i sin tur åkte ner till femfemnoll på ett ögonblick. Och ja, resten av kvällen asgarvade vi. HERREGUD! VILKEN KARAKTÄR!!
Aaaalltså, KARAKTÄR! Hahahaha jag döör. Jag höll på att sätta i halsen flera gånger av min äckliga vodkta redbull (nej, jag själv köper inte sånt, äckligt). Och efter att vi klappat idsalas fötter haha och efter danserna och efter SYNERNA. Herregud. Den här staden. Man MÅSTE älska den.
Men fortfarande; KARAKTÄÄR! Haha
Läs Fabbes blogg snart!

Kom hem och hoppa in i sängen direkt. Sov inte så gott, av någon konstig anledning. Men ändå sov jag till elva, och sånt händer bara inte hemma hos oss i vanliga fall. Jag tvingar mig själv upp och ser att det bara är mamma hemma, det förklarade ganksa mycket.
Alla förutom Fabbe är duktiga och åkt till kyrkan. Fabbe jobbar.

Jag satt och åt min frukost i lugn och ro, trots att jag inte var hungrig, men visste att jag var tvungen att käka eftersom Samora kunde komma närsomhelst. Hoppade in i duschen, packade och nu sitter jag här.
Mormor, morfar, Idsala mämä och hela familjen är nu här och fikar. Ska sätta mig med dem innan Samora ringer och ber mig att gå ner.
Nu har jag c:a två timmar bilresande att se framemot! Och en hel vecka av grovt tentapluggande - KUL VA?!
Men jag tänker bara på hur jävla lycklig jag kommer att vara på fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha jag har två händelser som jag måste blogga om! Eller egentligen flera,f lera men nu kommer jag på dessa två som har med Fabbe att göra. Hahaha
Senare!

Tack för den här helgen! Puss


Finaste!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0