giving in to this feeling



Det var lite kaosartat i datasalen
idag då alla gjorde den nätbaserade tentan, den som vi trodde skulle vara hur lätt som helst eftersom upplägget verkade så. men icke sa nicke.
Den var ju inte överdrivet svår, men tufft var det. Ett tag var jag väldigt nära på att tjura ihjäl mig, men jag har världens finaste klasskompisar!

Det blev lite glädjeskrik och glädjedans i datasalen när jag fick se mina 90% rätt. Under tiden som tentan skrevs så krockade två bilar precis utanför fönstret också. Vi springer upp och kollar nyfiket men inser sen att vi faktiskt skriver en tidsbaserat tenta haha

Kom hem och började röjja här hemma. Nicole har åkt iväg till Linköping så jag är ensam hemma hela helgen och då vill jag ha det rent. Hon glömde att byta påse till dammsugaren så jag fick borsta hela lägenheten, känns väldigt old school. Sen skrubbade jag golvet och badrummet och plötsligt känner jag en lukt, utöver mina klorin och ajaxångor, BRÄNT!
Självklart glömmer jag bort maten jag ställt i ugnen. Lyckat!

Hoppade in i duschen. Bytte om och exakt då....får jag inte berätta om. Nej, Fabbe jag har inte åkt till Södertälje för att överraska er, IGEN. Gör nog INTE om det igen. Inte förrns ni har överraskat mig!!

Efter det blev jag hungrig, igen. Värmde upp lite mat och åt. Sen har jag hängt här hemma. Surfat, kollat på Idol och segat ihop tootalt. Jag får sms av folket som säger att jag ska komma till tentafesten som är ett par minuter ifrån mig, men jag o r k a r  inte. Är föööör trött.

Nu sitter jag på Nicoles säng och äter jordnötter i sitt skal, ni vet såna som piff och puff bråkar om? Ofta man äter dem? Och så har jag ett stooort glas cola. Iskallt. Det är mitt andra glas wihiii
Men ska snart hoppa in i min säng och värma mig. Mycket kallt här, mycket.

 

Tjarå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0