spå min framtid

Förlåt, jag har inte uppdaterat, har haft fullt upp i helgen med en överraskningsfest som tagit mycket tid och energi.

Jag ska berätta lite mer om helgen sen. Men först måste jag berätta om en av mammas kompisar som precis varit här å fikat. Hon kan spå genom ens kaffekopp, om man dricker arabkaffe.
Sist hon gjorde det på mig var samma dag som jag och idsala skulle åka till london. Och då sa hon att jag inte har något tålamod, att om 2 veckor/2 månader/2år kommer det att hända något stort och bra med dig och att jag har en vän som alltid stått bakom mig och kommer alltid att göra det, den vännen är nära mig men jag ser inte den personen.

Idag började hon med att spå mamma. Jag tänkte mycket på att jag inte skulle säga eller göra något så att hon skulle få tillfälle att analysera mig som person och dra upp det i koppen.

Allt hon sa om mammas kopp fick hon det att låta som att jag har en pojkvän, som är stor som en björn och som jättegärna vill komma hem till oss men vågar inte.
Allt var så tydligt det hon sa så när hon tog min kopp sa jag

- nu kanske vi får reda på vem den här björnen är!

Min kopp var väldigt ljus och så sa hon att min närmaste framtid kommer att vara väldigt jobbig och att jag måste kämpa väldigt mycket för att klara av det (CUPPSATS!!!!) men att jag kommer att lyckas (självklart)
Sen sa hon något annat om min framtid som skrämde mig lite.
Den kommer att vända helt å hållet och jag kommer att bli chockad över hur jag hamna när jag hamna. Hon sa att det var något bra men att jag kommer att göra en helvändning. Som att gifta bort mig till ett annat land (jag höll på att gråta då hon sa det) men sen så försökte jag trösta mig själv med att det kanske är en jättegrym tjänst jag får utomlands istället för att gifta mig och toffla efter en kille å flytta land, eller hur?! Haha

Vad var det mer? Min framtid är ljus, jag kommer att gå igenom många problem men det är småproblem som jag tydligen kommer att ta med ett leende på läpparna.

Å sen tog hon upp det här med en vän, IGEN.
"Du har en vän som har stått och står och kommer alltid att stå bakom dig men du stötter bara bort honom/henne av någon konstig anledning"
HALLÅ, vem är du?! Jag tycker om dig!

ÅÅÅÅÅÅ såå är jag jättesjuk. Åker mot jkpg senare i eftermiddag, så det är inte så mycket att le för just nu. Ouäh.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0