They were sitting in the strawberry swing, Every moment was so precious






God morgon!

Inatt har jag sovit, väldigt...intensivt.

Jag vaknade upp väldigt tidigt imorse, hoppade upp ur sängen och vaknade av att jag fortfarande pratar med personen jag drömde om. Kul. Sen höll jag på att dö när jag insåg att jag har ont i hela överkroppen pga att mitt linne har vridigt sig i sju hundra varv!

Jag vaknade upp igen av att Nicole sprang iväg till skolan. Tvätta ansiktet i iskallt vatten och tog ett glas juice och la mig i min säng igen. Bara det att jag lagt både min BAMSEnalle OCH nicoles Bamsenalle (hennes är lite mindre än min) som ryggstöd och, hör och häpna, LÄSTE UT MIN BOK. Den där fetingjäveln.
Jag har en till bok, en som tydligen ska vara mycket mer svårläst, men den hinner jag bara skumma igenom. Ännu en ska skummas igenom.
Och den där vet vi om vi vet hur vi vet att vi vet det vi vet? (den heter så på ett ungefär, att bara minnas rubriken rätt borde ge ett godkänt!)

Vid ett har jag en föreläsning om källkritik. En föreläsning två dagar för tenta. En föreläsning som inte ens har med denna kurs att göra. Känns väldigt nödvändigt och framförallt, välplanerat va?

Senare berättar jag om en händelse från igår kväll som fick mig och Nicole att skrika som små flickor. Haha. Kanske lite kul, men framförallt LÄSKIGT!

Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0