forsta dagarna i mexico!

Holaaaa!!

Alltso, det har ar helt sjuukt. Den har staden ar so knapp att jag dor!
Det ar sjukt billigt, skolan ar sjuukt snygg och vort nya boende ar so bra so det finns inte.

Resan hit:
Gick jattebra! Det var lite jobbigt med alla koer har pa flygplatsen dock. Nar vi kom utanfor so slog det mig att jag stog dar med endast min varjacka utan att frysa. Kylan var som den ar efter en femfemnoll kvall pa somrarna=)

Hotellet:
Ockso riktigt bra! Inte varldens snyggaste men det ar litet, tryggt och skrattretande billigt. Vill ni veta hur mycket grabbarna och mannen som jobbar har skrattade nar de fick reda pa att tva tjejer skulle dela rum med en kille? De dubbelkollade med oss i en evighet.

Skolan:
Meeeegastor och snygg! Det ar typ inget hus utan allt ar ñppen, man ar utomhus utan de fyra vaggarna. Svort att forklara men jag visar bilder so fort jag kan ñverfora och fixa internet pa min dator.

Mexikanarna:
Hur snalla som helst. Jag blir amazed for varje dag som passerar, speciellt Viktor - en mexikansk student som nu ska bo med oss. Det han har gjort for oss ar guldvart!
De kan INGEN engelska och vi kan typ ingen spanska. MEn det ar kul hur vi forsoker i alla fall. Vi borjar lara oss nogra fler ord trots att vi inte borjat spanska lektionerna (som vi ska byta till efter att ha markt hur omojligt det ar att kommunicera med mexikanarna)

Maten:
PASS!! Vi kaka frukost pa hotellet brevid forsta morgonen. Alltso, jag fick in en brun bonrora, nogon gron salsarora med tortillabrñd i och so smallt ost over det hela. Jag forsokte ata so mycket sa att det inte skulle vara pinsamt nar servitoren kom, men jag lyckades inte.
Sò just nu lever vi pa vittbrñd med majonas mackor och godis!
Men igar tog victor oss runt i mexico city (som man dooor for) och tog oss till en riktig och "dyr"resturang dar vi fick betala hela femtio kronor for pizzan (vilket ar sjukt mkt i jamforelse med allt annat har)

Huset:
Victor tog oss pa visning in a secured neighbourhood redan for tva dagar sen och visa oss tva hus som var heelt fantastiska. Ena var so bra som det var bara en drom, vilket det sluta med att det blev eftersom de bara ville hyra ut det i ett ar. Vi fick den nastbasta och den ar fin den med! Stort vitt hus men ett jaaaaaattefint vardagsrum och stalle for brasa. I anslutning till vardagsrummet ar det en stor terass. Pa overvoningen finns det en del dar man kan hanga typ. Tva sjukt fina sovrum, heelt vita och so ett annat sovrum som inte ar lika fint men som jag vill ha for att den har ett eget badrum och fonster fron golv till tak. Skòpen i det rummet ar bruna so det ar inte lika fint. Men jag vill ha det anda!
Hela overvaningen kommer lollo och jocke att ha. Det ar ett stort sovrum med eget badrum och en egen takterass.
Vi ska aka och handla mobler imorgon! Dessutom ska jag och lollo kopa en 90 cm pool att ha pa takterassen.
Alltso, for en och en halvmonad sen dromde jag och lollo oss bort till EXAKT det har huset. Ar inte det stort??

Klassen:
Verkar vara blandad. Synd bara att det ar en brist pa snygga killar. Finns bara en som ar lite cool och jag ar cool eftersom jag gick fram till honom och fraga om han ville bo med oss. (Jag vet att ni tjejer high fivar med mig just nu) Men han ar schysst! Jag ska visa bilder sen, for han slangde sig in i ett foto nar lollo fota mig haha
Och sen sa har jag en pojkvan nu. HAHAHAHHAH
alltso so fort jag tanker pa den har mario so dor jag av skratt.
Lat mig fo forklara!
Det var allra forsta dagen och vi stog i en ko till ett langt bord dar mexikanska studenter stog och skulle ha anmalningar och betalt for olika aktiviteter. Alla hade fatt klistermarken med deras namn pa och precis nar jag kom fram till den har mario, som var forsta stoppet so hade han precis fott klistermarket. Jag ser hans namn och saker:
HOLA MARIOO!!
Han blir chockad men helt overlycklig over att nogon vagar prata med nagon av dem och borja fraga hur jag mar och lite andra grejer. Mina skills i spanska tog slut efter, jag mar bra hur mar du?
Tank er en brun, jattekort kille med lockigt har och varldens storsta bruna ogon. Hahahahaha
han ar radd for mig!!! Hahahahaha
Han typ vander sig om och undviker mig nar jag ser honom HAHAHAHAHAHAHA
Ni skulle ha varit dar!!
En annan rolig grej forsta dagen var att en lespande mexikansk student visa oss runt pa campus (jattestort och frascht!) och so kom vi till en del med ett lila hus, do berattade hon att det ar high school studenter som pluggar dar och om vi vill kan vi ocks`vara dar. Vad hander? Jag och lollo skriker LAMMKOTT exakt i samma sekund och alla svenskar dor av skratt (jocke, gustav och emanuel) hahaha
Victor har lart oss nogot ord pa spanskan som ar typ lammkott som jag nu har glmt. 

En annan rolig grej var att vi gick ut och promenera har pa hotellomradet fortsta dagen och sog lite hund diarre pa gatan...sen gick vi runt och vi gick igenom sma "gatukok"....alltso, jag holl pa att svimma av alla lukter. Men vi blev helt overlyckliga nar vi hitta seven eleven (hur vasterlandska ar inte vi trakmonsar?)
Pavag hem gar jag rakt in i diarrebajset so grovt att jag halkar och nastan ramlar, det var so lost att lollo fick en stenk pa hennes fot! HAHAHAHAHHAHHHHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Men stackars converseskor som hamna i sopporna =(

Men ooo jag hinner inte skriva so mkt mer nu!
Ska forsoka fixa internet pa min dator, den ar knapp! annars koper jag en ny har tror jag.
Alla studenter pa skolan for en blackburry mobil so vi kanske for en nasta vecka! Beror pa vilka kurser man for o so=)

Nu ska jag packa lite for idag ska vi aka fram och tillbaks tva ganger mellan hotellet och skolan (30-40 min med taxi for typ...femtio kronor - dela det pa tre personer...Jag sager ju att det ar billigt!) sen ska vi pa middag med klassen. Hoppas folk blir lite fulla och kara.
Det sa lararna till oss i borjan: manga kommer att bli tillsammans under denhar tiden.
Nej tack! A i d s.
Haha jag och lollo bokstaverar allt har.
"kolla zalga, varsta g h e t t o:et har!!"

NI MAAAAAAAAAAAASTE KOMMA HIT!! kom pa besok i mitt nya snygga hem!!

puss puss

Kommentarer
Postat av: Fabbe

ASSÅ fy faaan vad glad jag blir!!! Jag kommer i april oavsett vad! Jag ska fira dig ordentligt för en gång skull!

PUSSS älskar dig!

2010-01-07 @ 21:03:52
Postat av: elisha

OCH JAG HÄNGER MED! hallå vadå inte avundsjuk på allting just nu?!

2010-01-09 @ 22:25:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0