framtidsplaner

Idag har jag bestämt mig för att bli chef.
Har gått och funderat e hel del på framtiden ett bra tag nu. Varför jag läser det jag läser, ifall jag ska testa att bo utomlands och såna halv-vuxna grejer.
I höstas sa någon till ig att jag skulle ha passat i chef-rollen och jag tycker faktiskt det. Då tänkte jag att man kan bli chef över e stor informations avdelning och det vore ju inte illa eller hur?
Men den drömmen har känts så långt ifrån mig, där jag är idag. Men sen jag börjat iskolan igen så har jag börjat "se framtiden" vi har börjat pratat praktik (tre månader),projektarbete och föreläsningarna har kännt extra meningsfulla. När jag antecknar känns det verkligen att jag ska ut i arbetslivet så kommer jag att öppna dessa anteckningar för "uppdateras" liksom..

Jag vet att det är en massa babbel nu. Men jag börjar se fratiden, saker och ting känns mer meningsfulla. Äh..
I alla fall, från babblet till något lite mer klart.

Idag hade vi en sån grym föreläsning. Det var John Tjärnfors som föreläste om ledarskap. Å.jäklar.vad.grymt. Det plinga verkligen till. Magkänslan blev starkare och frågor som jag har haft länge har fått sina svar. Jag SKA tamigfan bli chef.
Ledarskap har jag haft i hela mitt liv på olika sätt. Jag har varit storesyster åt 3 systrar och det tycker jag är bland det stölrsta ledarskapet man kan ha.
Okej, det blev inte så mycket klarare det här heller...(:

Just nu sitter jag i alla fall hos Sara men Sandra, Christina och Georgina. Vi har käkat tacos och nu sitter vi bara å jäser. Den ena har killproblem, dom andra våldtar varandra. Sen börjar den ena att masera den andra och sen säger christina: zalga bloggar
Sara: aaaaa. jag veeeeet.. så jävla bra blogg har du zalga!
jag: tyckeru de? ska ta och blogga nu faktiskt
sara: gör det! du kan ju blogga att jag är (nu minns jag inte vad hon sa)
christina: å att jag är (bla bla bla)
georgina. å jag också! skriv att jag...

hahaha
sen säger sandra något så bra:
hon kommer skriva att vi tvingat henne skriva dom sakerna!

-aa du sandra, ibland händer det att du säger smarta saker också (:

Jag var hos sandra innan jag kom hit. Påväg hit frågade jag sandra vilka det är som kommer på middan så sa hon att det var vi.."Är jag äntligen en av det coola gängt!?" säger jag smått ironiskt.
"DET trodde du va?" svarar hon
Haha.

Vi ska i alla fall på bio snart. Rush hour 3 ska vi se. På tal om film, igår kollade jag johan och samora på last holiday och dagen innan såkollade vi på jakten på lyckan.

Jakten på lyckan var grym. Väckte många känslor.

Jag är jättesömnig. Jag som fick lite sömn inatt ändå. Vakna bara typ 5-6 gånger inatt. Men spöket lät mer än vanligt!!Innan jag la mig så lät det som att den var mellan två väggar och att de rev på min vägg.

Nu ska jag vara lite social.What if I say you´re not like the others?


ååj åj åj.

Sittning igår. å alla som har varit på sittningar innan vet ju hur man mår dagen efter.
men sånt får man ta för att det var så GRYMT KUL! så jävla bra!
Rösten är dock inte med idag, men som sagt.. jag tar det. för såna kvällar är mysiga på ett omysigt sätt. haha.

Vi reselderare hade en egen liten mysig förfesten hemma hos malin, tror att det var där jag blogga va? sen begav vi oss mot kåren och vi var första gruppen på plats. typiskt oss reseledare, bäst på allt. eller något.
haha
vi kom, syntes och besegrade. aa, besegrade på vårt eget lilla sätt. inte så att vi fick pris för det - för det fick poliserna istället. men vi tyckte att vi var bäst ändå. kärlek.

prisutdelningen från igår:

årets nolla: emma. tyckte dock att mattias också förtjäna det priset. mattias - militären som egentligen ville vara reseledare:)
årets nollegrupp: poliserna som sagt. dom vann trots deras jobbiga wiiiiiiiluuuuu wiiiiiiiiluuuuuuu wiiiiiiiiluu och dom där jäkla vattenpistolerna som kom fram i tid å otid.
årets fadder:  jonna, hon efterträder mig på vice ordförande posten i INFOstyrelsen. 110% bra fadder precis som de andra nominerade.

spontan kommentar idag i skolan: men zalga, jag trodde verkligen att du skulle bli årets fadder. helt ärligt.
sa han bara sådär, på tal om ingenting liksom. Det värmde:)

Idag har jag och Hanna varit hos mig och gjort klart rollteori arbetet som vi redovisa för ett tag sen. Kommentaren efteråt var också bra, Hanna fick lite kritik om att hon prata lite för fort och att hon skulle kolla till mig hur jag prata lugnt. Men hon var superduktig ändå!
Så skönt med såna kommentarer, det får en verkligen att vilja göra mer. Visa att man kan mer!

Nu ska jag bara surfa en stund till, sen ska jag och Johan promenera till MAX (så gott, speciellt gott när det är dagen-efter-käk) och sen ska vi hem till mig för att kolla på film med georgina,sandra och christina.

Imorgon är det skola igen! Lärarn sa att vi skulle vara i en skrivsal och så nämnde hon en oförberett tenta. Hon sa "man vet aldrig"
Så vi får väl se och hoppas på det bästa i så fall.

Snart ska jag överföra vilderna och tracka er med dem. fast de flesta ska jag ändå lägga upp på facebook för att det är så många som vill ha dem.

Nu är jag för hungri! TJARÅ!

sista förfesten

jag fick tag på en dator idag men skrev inget till min blogg´å nu får ja skuldkänslor.

så nu skriver jag ett kort inlägg. sitter på en jötterolig förfest med mina finaste reseldeare, vi har övat på vår sketch som vi ska framföra ikväll på sittningen. snart ska vi bege oss neråt mot tändsticksområdet-kåren,rättare sagt. först ska alla på toa å allt det där..

FEST IKVÄLL MED ANDRA ORD!

kraam

den där insparken som aldrig tar slut

Just nu känns det så. Känns som att jag har varit här i jönköping i evigheter och det enda man gör är å festa å skrika å tävla å festa lite till.
Men ibland måste man hinna med lite skolarbete. Jag och min klasskamrat har idag gjort vår lilla undersökning och snart ska vi börja skriva ett PM om det. På onsdag ska vi berätta för klassen hur vi har gått tillväga, resultat å bla bla bla.

Christina är i stan! YEI! Johan är tillbaks! Och även Samora! Sandra har alltid varit här! (haha) Men vi har förlorat Maria...
Så¨, så fort insparken är slut så ska vi fira att alla är samlade och så ska vi ha en mini-inflyttningsfest i min lägenhet. Funderar på å slå på stort om ett tag (:

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva. Ska försöka ladda ner alla mina fin fina bilder från insparken snart.

en sak till innan jag säger hejdå

HLK ÄR VÅRT!

hejdå (:


min nya lägenhet

det spökar i den. helt seriöst.

det finns två mega stora sittkuddar i vardagsrummet och häromdan när jag gick förbi dem så hade de "fällt" trådar. Alltså, inte små trådar utan såna frans-trådar som finns i hörnet på dem. UTAN ATT NÅGON ENS HAR RÖRT DEM! Jag sket i det. Men igår hände det samma sak men bara på ena kudden-samma kudde!
Men jag var för trött för att bry mig om det.. men sen när jag skulle lägga mig, precis sådär innan man faller in i sömns så låter det som att det är någon som öppnar min ytterdörr!!

Jag väntar lite, sen låter det som att de foortsätter att öppna dörren, och utöver det så knakar golvet!! Det resulterade i att ja knappt fått någon sömn inatt (enda nyktra kvällen då jag tog mig hem strax efter midnatt efter kåren)
Så nu ska jag hinna träffa en tjej i min klass för att prata om hur vi ska lägga upp vårt arbete och seminariet som vi ska ha på onsdag, sen till systembolaget sen till skolan igen-möta upp mina fina nollor sätta dem på bussen mot kinnarps arena för en akademisk introduktion. Efter det är det SWE, ett stoooooooooooort poolparty på rosenlundsbadet!

Är för gammal för så här mycket fest. Helt ärligt.

Men jag saknar alla där hemma. Och tycker om er som kommenterar!

Francisco

image69


Hej alla syrianska singel tjejer!
Det här är min vän francisco - nånting- delgado och han är en (chilensk, för den tröge) grabb som bor i södertälje och är nitton år gammal, dock en 87a!
Nu söker han Dig, syrian tjej för ett långt och lyckligt äktenskap med barn som kan kalla honom för abo Gabi, abo Jhoni eller varför inte abo Julio?

DU, måste kunna acceptera Franciscos frånvaro på kvällar då han, troligtsvis kommer att äga en klubb när ni har gift er. (Vart exakt han har fått tag på pengarna, kvittar. Men jag kan ju nämna bröllopet...)Om du mot förmodan tror att det kommer att bli lite knepigt med å träffas, kaffe-träffen-förlovning-bröllop och framför allt bröllopsåresenterna, just för att han inte är syrian så kan jag lugna ner dig med att han redan Nu är läxlärd!

För övrigt så för denna grabb mycket liv ifrån sig, han reser mycket.
 

Här är han någonstans på äventyr. Så resor kommer ju du att få hänga med på!

Jag kan säga detta till dig nu, att Fransisco troligtsvis kommer att accepteras av dina föräldrar då ingen av hans föräldrar varken är alkholister, spelmissbrukare eller ens skilda.
Han har inte så mycket krav på hur du ska vara som fru förutom att du ska laga mat åt honom, städa och tvätta lite, lita och stötta honom och till slut det viktigaste. Din släkt ska vara loaded.

Garantier.
Jag garanterar att ni kommer att gifta er. Men sen hur ni har löst ekonomi frågan i ert äktenskap kommer jag nog inte att veta, men får han era ekonomiska presenter från bröllop som NI har fått av DINA släktingar så garanterar jag ingenting.

Hör av er till mig om ni är intresserade!

insparken, del 1

Å.fy.fan.

Minns inte ifall jag nämnde att vi hade kick off med alla faddrar, i inlägget innan?
Vi hade det i alla fall, nyttigt på dagen - mycket mindre nyttigt på kvällen. Och ingen nytta alls på kvällen. Det blev för mycket helt enkelt, det gjorde det. Och jag som brukar vara så duktig när det gäller alkohol och fest. Men! Det hände under kick offen i alla fall, nu under insparken har jag skött mig riktigt bra!
Nu har jag en grupp nollor som jag tar hand om ju! Vi är reseledarna under insparken (vi på MKV programmet har yrken som tema, så det är brandmän, polis, livräddare osv) och vi är INTE scouter, som alla går runt å tror!

Vi vann, det första vi gjorde som grupp. Då tänkte jag att alla i gruppen kommer att bli taggade och kämpa igenom hela veckan. Men icke. Jag är för tävlingsinriktad för min grupp, men än så länge så har jag kunnat behärska mig. De är ju för gulliga.
Men däremot! Däremot, är min grupp BÄST PÅ FEST! Helt ärligt, vi är den enda gruppen som håller igång en hel kväll på kåren. Och vi håller ihop! Det är en del faddrar som festar ensamma eftersom deras nollor inte dyker på framåt kvällarna, men inte mina icke (:

Efter bara två kvällar av festande och skrikande så har jag förlorat min röst. Till mitt försvar så brukar jag tappa den med jämna mellanrum.
Idag har jag även haft kursstart, grymt mycket att göra redan! Tre böcker ska köpas, varav en av dem kostar....håll i er. 900 spänn! PANG PÅ liksom.

Nu ska jag hemåt, käka något och sen drar man ut. Innan samlas vi faddrar med våra nollor, bestämmer var vi ska förfesta och leka "Jag har aldrig..." leken å sen mot kåren-vår ledstjärna. haha!

Men innan ska jag hinna med annonsen, så håll i er ni syrian tjejer.

hursomhelst, hursomhelst.. tack för mig


Nu är jag i Jönköping!

Yes, nu är jag faktiskt här igen. Och det käänns... heelt Ok faktiskt! Mycket beror nog på min nya lya som jag ska bo i framöver.
Jag lägger upp bilder på den så fort jag själv laddat ner dem nånstans. - På tal om det! Har köpt en nya kamera (: Jag klarade helt enkelt inte av att människor som äger en kamera bara har den för att ligga i en låda. Så jag har knappt några bilder från i sommar vilket är jättetråkigt! Men men!

Åkte ifrån södertälje runt halv nio tiden med mamma,moster och mosters man. Vi städa fram till 15-15.30, det var faktiskt smutsigare än vad någon av oss kunnat ana - men det gick!
Innan de åkte tillbaks till Södetälje så släptte de av mig hos sandra där jag fick träffa alla. Senare så åkte jag Sandra och Nanna och Nannas lilla hundvalp in till stan för en fika. Aa, in till stan kom vi men inte till något kafé!
Det blev inget fik så jag promenerade hem! Så nära bor jag! Men jag hann dock bli asblöt tills jag kom fram.

Satt och kolla på tv tills jag däcka på soffan och vakna av att jag ryckte till. "Dags att förflytta sig till sängen." - Alltså en meter. Haha
Gick upp av ett väldigt, väldigt irriterande sms av Elisha, min lillasyster. Så Elisha, om du läser det här  - vänta dig ett elakt samtal av mig.
Åt min första frukost i lägenheten, sedan var det dags att promenera till skolan för att få en huvudfadder-utbildning.
Jag ska alltså vara huvudfadder för min nollegrupp i två veckor nu under insparken.
Var där i ett par timmar med 10 andra trevliga studenter.Efter det gick jag ner på stan för att köpa en kalender, men jag gjort allt annat än att köpa en.
Nu säger Sandra att jag ska nämna att vi käka på mitt favoritställe i Jönköping. Favoritställe, vet jag inte ifall det är. men jäklar vad god sallad man käkar där!
Två-tre timmar senare började jag sakna min lya så jag tog ett gäng på lägenhetsvisning. Alla tyckte att den var fin men jag fick panik utav att det var för många tjejer på för liten yta så vi gick ut efter fem minuter och åkte till Snadra istället.

Så nu sitter jag här! Å nu ska vi åka och handla på Ica Maxi, favorit haket! Imorgon är det dags förfadder- kickoff, ser framemot det då jag får träffa en hög klasskompisar:D
Frans - jag veet att du har saknat mitt bloggande. Men jag ska försöka att få upp annonsen imorgon. Jag lovar!

naglarna mina

SÅÅHÄÄR rosa naglar har jag nu!


image68
Att flagna är inte kul

Så vad hade den dagen att erbjöda?
Vi åkte inte rullskridskor utan jag promenerande och ilham brevid cyklandes runt centrala södertälje i c:a 1½ timma. FÖR VARMT!
Senare åkte jag till min moster och träffa min andra moster som precis hade kommit hem från egypten. Fick träffa henne i typ 10 minuter eftersom jag skulle hinna duscha å klä på mig på typ 15 minuter. Å nu har hon åkt iväg till italien.
Åkte sen direkt till matchen, vilkeet jädra ös på läktarn! Vilken super förbättring det är på Zelge nu - grymt grymt! Och självklart, vinst!
Direkt från matchen åkte jag och ilham till heron city, vi trodde att vi skulle få se på rush hour men det var en söndag och filmen hade premiär två dagar innan - vad tänkte vi med egentligen?
Ledsna och GRYMT hungriga åkte vi tillbaks till Södertälje där vi försökte ragga med någon kompis till käk på MAX. Men fick vi med någon?

S e r i ö s t människor. VÅR SISTA HELG! Somliga förstår bara inte.

Men Johan, som också läser i Jönköping med mig, förstog. Johan vår vän. Han kom och höll oss sällskap på stan. Vi satt och prata i typ två timmar innan det blev dags för oss å dra oss hemåt.
Fortfarande ledsna, men mycket mättare.

Dagen efter, alltså igår... A, vad gjorde jag då? AJuste! Gick upp runt halv tolv och börja glo på en massa vänner avsnitt tills mamma ropa in oss i köket för käk.
Min å Sibars favvo käk.
Bruden måste ha känt av lukten enda till Linköping för att hon kom direkt från tågstationen hem till oss, exakt då vi skulle börja käka.

Hon överraska mig med ett par sommar skor - gulligt gulligt (:
Sen ringde Johan och vi beslöt oss att efter att ha gjort oss av mor min på stan så skulle han möta upp oss. Han vägra att möta upp oss då mamma var med, laaim!

Gick ner på stan med mamsen där vi hade en del bank och optiker ärenden. Sen gick vi runt i affärer. (Ok, det blev bara H&M, MQ och Make Up Store) Men köpte en kläning och bondelid flipflops i ROSA! Jag, i rosa!
I H&M plocka jag på mig små grejer som mascara, hår accecoarer och nagellack - också i rosa!

Sen en fika där Johan mötte upp oss och en evighet efter det så mötte Christina upp oss. Energin sögs ur mig efter ett tag och vi orkade inte sitta kvar i stan så vi tog med oss kaffe och åkte till ett hemligt ställe i södertälje med en fin utsikt.
Där flippa två av oss (inte jag!) och börja dansa där. Vilken föreställning. Hmm..haha.

Efter kaffet kom sockersuget så jag föreslog en glass nere på Maren och alla andra hängde med, men det var bara jag och Sibar som käka glass de andra tre hade MAGE NOG att käka på McDonalds. Usch.
Vad gjorde vi sen?
Ajuste,alla drog hem till sig.
Vid midnatt när alla i familjen, förutom jag och fabbe, hade lagt sig så började vi kolla på en till hög med vänner avsnitt. Vid två la vi oss. Halv elva blev jag väckt av att Sibar fråga ifall jag ville med på stranden och det ville jag självklart.
Mindre tur med vädret idag. Hade hoppats på å få jämna ut min färg.

Kom hem vid halv fem tiden, började hacka grönsaker till en sallad. Jag Sibar och fabbe satte oss på balkongen för att käka den, gissa om solen brändes DÅ? Grymt typiskt.
Nu ska jag in och duscha och sen ska jag och Sibar hitta på något bus.
Får se vad det blir. Någon som vill slå vad om att vi sätter och fikar på typ, Waynes?

I överimorgon beger det sig tillbaks till Jönköping. Känns helt Ok faktiskt, längtar lite (:  Men jag bävar packningen, ååh!

Guuten morgen!

Idag har jag BARA haft sexton sidvisningar. I förrigår 57 st så dagens BARA är en riktig BARA. Men å andra sidan har kl. inte ens blivit halv två.
Har precis käkat frukost! Trots att klockan är såhär mycket. Vaknade egentligen kl 11 då kyrkan här brevid började ringa, men jag låg kvar ett bra tag.

Anyway. Vad har jag haft för mig dessa dagar? Det var 2-3 dagar som inte var strandvänliga så man har inte kunnat steka.
Har istället varit i Skärholmen Centrum, kan räkna antalet gånger jag har varit där i hela mitt liv på en hand.
De har i alla fall börjat göra om en hel del och det ser ljust ut. Köpte endast ett linne från MONKI - en butik som jag definitivt besöka igen!
Det var jag och Sibar som åkte dit, på plats träffa vi Christina så vi tre gick för att träffa Johan som jobbar där på ett fik och där satt även Marcus. Träävligt träävligt!

Minns inte riktigt vad vi hade för oss den kvällen? Vi antingen fikade eller så tog vi någon drink (apelsinjuice) på Barolo.
Dagen efter så hade vi lunchinbjudan här hemma. Så det var en hel del människor här. Senare på kvällen så gick jag och Christina till TK och träffa Francisco över några drinkar. Det var smockat på stället. Eller nåt. Haha

Just den här dagen så började min näsa att flagna också. Eller det flagnade aldrig riktigt utan... eller alltså, jag hade använt en väldigt opassade "efter-sol" kräm. Denna kräm var inte en "efter-sol" kräm någonstans. Det var en riktigt fettig kräm. Så på något vis så lagrades ett lagen på näsan som man kunde ta bort sen. Men färgen försvann aldrig riktigt.

Förrns dagen efter....
Då började min panna att flagna! Eller, inte flagna...utan det var samma visa som med näsan. Men näsan bytte aldrig färg, pannan däremot. Där fick jag en ROSA FLÄCK! Likt de som kommer från en två-veckors-semester-på-Kreta-utan-att-ha-bra-pigment-och-stekt-för-mycket-och-länge.
Dessa rosa fläckar har spridit sig till bröstkorgen och armar.
Så numera har jag en hudton som kan beskrivas som BRUN-ROSA-FLÄCKIG! naajjs!

 

Hemskt värre.

Igår var det i alla fall strandvänlig dag så vi drog oss ditåt. Jag pappa mina systrar Ilham och Mirella. På plats träffa vi Terese, Besmin och Zaline. Ruuligt.
Tog även mitt första dopp i år. I alla fall i sthlm.

Gårdagans efter-strand aktivitet var en fika med Ilham och Johan. Efter fikat gick vi till TK för att kolla läget. Lika smockat som vanligt.
Haha.
Sen gick vi runt runt runt stan i brist på annat å göra. Sen blev dte lite för sent för oss att bara gå runt runt så jag och ilham gick hem till mig, tog ut bön-säckarna till balkongen med varsin skål nötter och satt där hela enda in till natten och bara prata.

Vi pratade om hur alla varit taskiga och hittat på egna bus då detta var vår SISTA helg tillsammans. Jag åker om fyra dagar. Ilham reser om två veckor.
Idsala fick för sig att vara med hennes klasskompisar. Sibar fick för sig att åka till Linköping. Och min kära syster fick för sig att grilla med hennes kompisar.
Så mycket kärlek har jag och Ilham fått av våra vänner (:
 Det är tur att vi har varann åtminstone Ilham, tur att vi har varann!

Nu ska jag och min vapendragare ut på ett nytt äventyr. Vi ska åka rullskridskor runt bantar-rundan i Södertälje!
Vi har slagit två nya historiska händelser i Södertälje i år.
1. Syrian tjejer cyklar runt bantar rundan - under rush-tiden!
2. Syrian tjejer åker inlines/rullskridskor runt bantar rundan.

Det ni!

Senare ska jag på AFF matchen. Heja heja! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.
Njut till denna så länge!

Apologize - One republic feat Timbaland

Klipp-ett!Mina damer och herrar. Jag lyckades!Förresten, för gulligt klipp eller hur?

Ett geni öppnar sin mun

Okej! Nu håller jag på att flippa! Har suttit med detta inlägg i två timmar! Är ilham verkligen värd mödan?
Skrev ett inlägg om henne. Om hur smart hon är. Först försvann den när jag nästan skrivit klart allt. Så jag skrev om allting, det blev inte lika roligt men jag nöjde mig. La upp alla dessa miljontalsbilder - "Sparar och Publicerar". Icke. Glömde skriva en rubrik - DÅ FÖRSVINNER HELA DEN NYA TEXTEN!

Nu ska jag försöka skriva om det, orkar inte lägga ner mer energi på det. Inte ens roligt längre.Jag,Sibar,Ilham, hennes två äldsta bröder och en kompis till dem är de enda kvar, av det tidigare stora sällskapet, på stranden.
Ilham är skyldig mig en glass och hennes kusin två stycken. Men istället för att köpa dessa åt oss så försöker hon tigga pengar av hennes storebror för en glass till sig själv.

- Men jag har bara mitt kort, de tar inte emot kort i kiosken! Skriker hon med hennes för jobbiga röst.
- Det gör de väl? Det är bara American Express de inte tar emot.
- Aha..men ge mig pengar ändå.

Efter ett par sekunders tystnad så säger hon, med hennes mycket kaxiga ton:

- Ha! Om 3 veckor så har jag American express när jag är i Usa
- Haha.. vaaa?
- Men jaaa! Min kusin sa att hon skulle öppna ett konto till mig där så jag får ju American express då, säger hon med ett dumförklarande-min.

Här borde vi ha skrattat ihjäl oss, pekat på henne och garva. Försöka hålla en god min men så fort man ser på henne så skulle vi ha gap skrattat igenn.
Men vi skratta bara lite och förklarade för henne att det inte riktigt så det går till. Att man bör tjäna in ett vist belopp för att ha American express. Att kortet är mest för dem som reser mycket. Att alla i USA absolut inte har A E. Att kortet inte ens är till för bara dem.

Men det gör ingenting Ilham. Det är liksom du. Att liksom tro att man vet allting och kläcka sig ur sig sådana dumheter med dessutom en sån fin och vacker dumförklarande-min.
Vi är inte nödvändigtsvis smartare än dig. Detta har vi inte påstått. Men vi är inte dummare heller. (:

Hoppas nu att du får en lärorik tid i USA. Jag tänker inte börja med "å glöm nu inte bort oss som stannar kvar" för det vet jag att du inte kommer att göra. Du vågar inte.

Hihi.ILHAM

image34

         image46

             image50
 
      Lite blandade bilder på oss. Har försökt att ordna så de kommer i "rätt tid" med dem senaste bilderna först.
Den första bilden är från en fest i november - 05 och den senaste är mimis födelsedagsfest i juni-07.
Det är några festbilder, middagsbilder, grillbilder, bilder från tiderna då vi bodde ihop i jönköping, och så från de galna månaderna med alla studentskivor+studenten+min studentfest.För de som inte förstog så är detta inlägg tillägnad till Ilham.


två dagars schteeek

Igår och idag har varit riktiga stekar dagar. I södags hade vi hört att det skulle blir fint väder dagen efter så vi planerade hur och när vi skulle åka redan då.
Så igår var vi på stranden (trots den fina planeringen, 1½ timma senare än planerat) kl.12.00. Det spelade inte så stor roll, för att när Zalga inte har fått steka på två år, då vet hon att hon blir bruunis direkt. Och visst blev jag det!(:

Men faan vad jag brände mig, eller igår var det inte så farligt (trots att jag AALDRIG har bränt mig innan!!) men idag?! Haha.. måste be om hjälp när jag ska klä på/av mig!
I alla fall - vi var kvar på stranden till halv sju tiden, redan på stranden had ejga och ilham bestämt att hitta på något
"20.00 ska du vara kvar!" var hennes ultimatum. Och det tar typ 15 min att komma hem från stranden.
19.30 var jag duschad och klar. Ringer och säger det till henne, men 20.00 var fortfarande hennes tid sa hon.
Så jag började prata med frans och fråga om han ville hänga med å fika och självklart säger han ja. Jag menar, vem säger nej till oss? HAHA

Och då jag pratar med fransisco så ringer ilham och säger att jag ska gå ner till min port om fem minuter. Så jag säger det till honom "vi två väntar på dig utanför min port."
Så går jag självklart ner i tid.

Fem minuter passerar...tio minuter passerar - fortfarande, ingen ilham! Hon skulle ÅKA till mig, han GÅ. Grabben bor längre bort ifrån mig än vad hon gör ändå så är hon inte i tid.
Men men, sånt går ju alltid att skylla på andra - eller hur Ilham? OCH Sibar för den delen.

Vi gick i alla fall ner på stan, käka först på McDonalds för att sen fika på Waynes. Ska nog inte riktigt gå in på vad vi pratade om där - eller jo. Kan nämna att vi är på jakt efter en syrianska till Frans eftersom han ser våra bröllop som en bra affärsidé.
"Så mycket som ni syrianer ger i present till brudparet så lever man lyx i åår!"
Haha

Igår kväll så visa mamma mina presenter som jag hade fått från mina fabröders fruar, några pyjamas och så. Såg ett nattlinne och kom å tänka på att jag inte sovit i ett nattlinne på flera år. Och eftersom jag var bränd på hela kroppen så kom nattlinnet perfekt!
Somnade runt 1 med nästan ett vidöppet fönster. Vaknade till runt sex tiden och såg genom kanten på min persien att hustaket i grannhuset var blött!
Jag blev helt galen. "Vi som hade planerat att steka en hel dag till på stranden!!!" + en del svordomar, pinsamt värre.
Blev väckt av min lillesyrra som sa att Sibar hade ringt.
- Hallå?
- Hej! Vad gör du?
- Sover...
- Ska du inte med till stranden?!
- Är det ens fint ute? (fortfarande halvsovande)
- Ööh, ja?! Finare än igår t.o.m.!
Vaknar till!
- Jag är nere vid min port om fem minuter!

åå SÅ började stekningen igen. Jag har fått en typiskt "Jöker" bränna. Axlarna är brunast, men högra mer än den andra. Bröst och mage har fått färg + höger ben - eftersom man sitter på det vänstra benet då man spelar.
Haha
SOm tur var så spelade vi mer igår än idag så allt har väl jämnat ut sig nu!

Dagens "after beach" var på Barolo. Inte lika kul som vanligt konstigt nog. Men imorgon är det inte lika fint väder har det sagts så det blir nog sthlm stan eller något.
Och om det ens vore steknings väder så skulle jag nog inte kunna visa mig för solen om inte jag känner för å få bubblor eller liknande på axlarna.

För NU har Zalga fått färg! Jag har fått mina systrar att gråta efter min färg. SÅ går det till när man kommer hem 2 veckor i streck och visar Zalga hur brun man har blivit medans hon har fått jobba.
Ge mig två strand dagar! TVÅ!
HA! =)


Rekåård

Nu har jag slagit ett rekord! Igår hade jag c:a 30 sidvisningar! SVårt å slå det va?;)
Haha
Nu börjar jag i alla fall peta lite mer på bloggen, lägger till länkar och så. Inte för att jag satsar på att bloggen ska bli en av dem största, men jag tror att den kommer över åtminstone 30 sidvisningar.
Men om sanningen måste fram så var det inte så många unika besökare, 2 st? Nån måste helt enkelt ha gått in och läst flera gången - eller något. Vet inte riktigt hur dem gör statistiken här...

Igår var jag i alla fall hos Sandras syster för att göra sandras hår inför hennes kusins bröllop. Det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss. Men det var bara att locka om det! Men med denna gång med locktång.
När jag hade ungefär 2 slingor kvar att locka så kom resten av hennes familj fram. De hade åkt från Jönköping hit. Så det var bara att börja med hennes mors hår.

Hungrig, trött och lite ryggont åkte jag till min fabror på ett besök, i hovsjö. Och efter det besöket var det dags för andra besöket, hos moster i Rnge. Där var det en massa lek med barnen, speciellt med den där lilla flickan - kusinen min. (:
Sen tog dagen slut! Så var det med det liksom.


Inatt drömde jag att Gynning dog, vad heter hon? Carola? ...Carolina! Men sen visa det sig att det var nån pojkvän till henne som bara drev. Skit kul.

Blev väckt av pappa som sa att mamma hade gjort våfflor åt oss. Det var bara att skutta upp direkt!


Har ingenting planerat idag, men ryktet säger att jag har fått min lön. Så något att göra idag blir det nog :DAnd I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now

And   big   girls   don't   cry.


last night

Hade en så grymt fin dröm nu framåt morgonen. Jag var med en gammal vän, en bästa vän som jag inte har pratat (eller, pratat har jag.. men inte som förr) med på länge, 1-2 år? Det har varit 1-2 långa år...

Men i alla fall, vi två stötte på varann någonstans på stan och bestämde att vi skulle ta sällskap till ett ställe, dit vi båda skulle. Det hade börjat regna också.

Vi kom in på en väg, på både sidorna av den var det fullt med buskar och grönska, sådär fridfullt. Så sa jag till henne: Det känns som att vi är i en regnskog
- Aaa, det gör det. Men brukar inte regnskog låta mer?
- Joo, men vi är ju inte i en riktig
Så skrattade vi båda.

Vi fortsatte vägen framåt å så tog buskarna slut..plötsligt började en räv/hund gå bakom oss. Denna var jätteläskig och det jobbiga var att jag var den enda av oss två som blev rädd av den. Hon fortsatte att gå oberörd.
Vi skulle klättra över nån slags mur tror jag, för att komma ifrån räven/hunden. Men jag kom inte över, bara hon - och räven/hunden följde efter henne.

Det här känns liksom...exakt så som det var precis innan det blev som det blev. Räven/hunden är en människa i verkliga livet dårå.. Och jag såg denna människa verkligen som en riktig räv i ett bra tag. Men inte längre. Allt är förlåtet och jag har lärt mig av mitt misstag.
Att alltid lyssna på sitt inre framför andras åsikter. Det var svårt på den tiden, men nu vet jag bättre.

Jag är helt enkelt inte densamma utan henne. Hon förstog mig på ett helt annat sett än vad de andra gör. Hon vvar verkligen en sann bästa vän.


Jag vill ingenting hellre än att det ska vara som förr. One night only!

Yees, så var det fredag igen. Härligt med fredagar, men vad jag älskar just nu är att alla mina resterande dagar i Södertälje är som "vanliga" fredagar. Man går upp, gör det man ska under dagen - kan stanna uppe läänge eftersom man inte har något viktigt att gå upp tidigt för dagen efter. Schöööönt!

Sibar sov ju över igår så vi drev varann till vansinne hela morgonen, as usual. Men sen när pappa hade lagat klart lunchen så såg vi att det endast var potatisgratäng. Ingenting för oss tänkte vi så vi drog oss neråt stan och luncha där med Idsala.
Efter maten tog vi en fika och sedan promenera vi uppåt mot Västergård och bara satt där - det tog inte lång tid innan vi blev rastlösa igen så vi drog oss neråt stan igen, men denna gång för att hyra en film.

Det blev Babel - grymt konstig film. Den var bra, behövde en film som fick en att tänka efter lite och med ett inte allt för förutsägbar slut. OCH! Jag lyckades hålla mig vaken igenom hela filmen den här gången. Men iochförsig så kanske det berodde på att vi börja kolla runt kl.20?

Somna runt ett och vakna halv tolv av ett irriterande sms! Jag har mammas gamla mobil så länge och det är en sån som piper tills man öppnar smset - i r r i t e r a n d e !


Gick i alla fall upp eftersom denna mycket person som skicka detta mycket irriterande sms har mitt hemnummer, självklart ringer hon hem. Haha.. vi kollade lite vad vi har för dagsplaner. Självklart var det Sibar, my dearest cousin.

Vi tog oss en kort trip på stan där hon ville kolla efter lite kläder medans jag var på Skatteverket och Försäkringskassan. Avskyr verkligen sånt.. det får mig att känna mig så vuxen. Usch.


Kom hem och ser att pappa har gjort hamburgare. Grymt gott! Han lyckas alltid med mat. (Potatisgratängen var ett enda undantag) Ringde och bjud med Idsala på lunch också. Häxan kom 30 minuter försent. Man gör inte så. Man göör helt enkelt inte så mot en hungrig syrian. Det går bara inte!

Sen var det ju den obligatoriska, kaffet med mamma. Idsala med kaffe och hennes "knark" i. Mamma med svart kaffe och mörkchoklad. Fabbe i ett hörn utan kaffe, hon brukar dricka té, som alla andra töntar, men inte idag. Jag var den normala, of course.

Skickade senare iväg Idsala och Fabbe ner på stan och bad dem att hyra en film och köpa med sig glass. De kom utan glass (!!!!) men med Dreamgirls.
Lyckades hålla mig vaken igenom hela den här också! Men just kanske för att vi börja kolla innan solen ens tänkt att dra sig neråt? (eller säger man norrut?)
Men just nu är mina ögonlock för tunga. Imorgon ska jag fixa Sandra och hennes mammas (min vännina, haha) hår inför deras kusins bröllop. Spännande spännande!
Sedan ska jag till min farbror som har varit bortrest hela sommaren, vissa har det bra! Och sedan till mostern som bor långt borta i färjan. Rönninge.
Sen återstår det att se.


igår kväll

efter många om och men så stack vi till barolo ändå. satt där ett par timmar och diskuterade allt från en fest som är på g till hur min kusin och hans fru träffades (han var inte med oss utan det var hon som berätta hur det hade gått till)
Sen åkte vi och hyrde filmen cinderella man. Kussen hade sagt att den var jättebra, att hans killkompis hade sett den fyra gånger och gråtit till den varje gång.

What the eff? (som en viss perezhilton.com brukar säga)
Den var ju inte dålig direkt, men gråta till den fyra gånger? Tårarna var inte ens nära EN gång!
Jag lyckades i alla fall hålla mig vaken två tredjedelar av filmen - grymt stolt. Vaknade runt halv elva men är redan sömnig - a little wierd, but that's just my lifestory liksom:p

Nu ska jag fylla in en blankett till försäkringskassan, ringa vårt försäkringsbolag ang. min mobil och sedan får vi se hur man förgyller resten av dagen. Eller nåt.

bildgäng nr. 2

En dag på Kolmården med ett gäng kusiner

          image16

           
   
1. Kusins frukost. 2. Jag berättar en av mina historier 3. Fabbe, Idsala, Gabriel, Zalga. 4. Ett djur 5. Fem djur 6. Delfinerna 7. SÄLARNA! 8. Tiger 9. Tigrar 10. Tiger 11. Tiger 12. Noshörningar 13.Elefant 14. Gorilla 15. Apa (Eller var det tvärtom?) 16. Två apor till 17. Kusin med snölejon (?) 18. Fula älgar 19. Giraffer 20. Vargar 21. Lejon

Och så dagens höjdpunkt, maten!

  

Syskonpar nr. ett   Syskonpar nr. två   Syskontrio

Okej, häxan Sibar kom in och såg hennes bild och tvinga mig att ta bort den. Så jag lägger upp en annan bild på henne:

image33

bildgäng nr.1

Bröllopet i Norrköping sjunde i sjunde.

1. Sibars päron
2. Sibar herself
3. Mmmostrarna
4. Meine mutter und Ich
5. Sibar och jag


mest Barollo hela tiden

Sitter just nu hemma och väntar på att Sibar ska duscha klart så att jag kan hoppa in i duschen. Inatt sov jag över hos henne och idag så gör hon det hos mig (:

Tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig. Igår gick jag upp vid halv tio redan! Hade för ont i magen för att fortsätta sova så jag gck upp och såg att pappa var den enda som var vaken så vi satte igång frukosten direkt. Efter vår frukost så la jag mig på soffan och sov i två timmar(!!!) fattar verkligen inte vad mitt problem är.

Efter det så jag gick jag och fabbe ner på stan och fixa några bank och försäkringskassa ärenden. Försäkringskassan - aldrig mer! Man köar i en timma och det enda man får är en jädra blankett! Anyway..efter det så kom vi hem å käka och sen kom sibar och hennes mor (min moster) hit så vi satt å hade det lite sådär, myysigt.

Efter ett tag blev jag och sibar rastlösa så vi ringde hennes storebror och kolla ifall vi kunde hitta på något tillsammans så vi drog oss neråt stan och satte oss på barollos uteservering fram till midnatt. Vid midnatt åkte vi hem till min kusin (sibars storebror) och kolla på nån film, gissa om jag däcka? Sov igenom hela! Den får 5 stjärnor utav 5 möjliga ;-)

Drog som sagt till Sibar och fortsatte att sova hela natten tills vi blev väckte av våra småkusiner Sinelle och Galyion! Käka frukost och sen fick jag reda på att moster o co. har planerat att grilla på morfars kolonilott BARA FÖR MIN SKULL! Jag har nämligen alltid varit på jobbet då de har grillat, antingen hos min moster i rönninge eller på kollonilotten.
Nu är vi här hemma och stinker grill. Senare ska vi möta upp Ilham och Sofia här nere på stan, det blir nog Barollo ikväll med (:


    Förresten! Jag lägger upp bilderna från bl.a Kolmården ikväll!

RSS 2.0