sista dagen på året

Det där med å sova bort halva dan. Jag, i den här familjen? Jag, med den stressande mamman? Jag, med de skrikande systrarna? Jag, med en pappa som längst sovit till typ 8?
Ha!
HA
Haha
Tjena
Jag vakna till liv,tidigare än någonsin. Och jag som hotade Idsala när hon sa att hon skulle väcka mig. Ska jag förresten ringa å väcka henne? För hos henne får man sova hur länge som helst!
Nu är jag sådär trött som man är innan man ska till skolan - så illa är det! Sina kom och väckte mig och sa att vi skulle äta frukost tillsammans "hållkäften och stick ut härifrån" men sen kom jag å tänka på att det ändå är sista frukosten och gick upp och såg mig själv sitta där som en liten tjurpuppa och skrika på varenda kotte som var klar med frukosten innan mig. Men så öppnar jag köksdörren och ser att det SNÖAR! IJAAAAAAAAA!!!
Kände mig som en liten unge på julaftonens morgon som sovit i tolv timmar efter det!


Alla bloggar verkar skriva nån årsresumé. Funderar på att också göra det faktiskt...får se om jag hinner och orkar. Eller om jag lyckas finta bort mamma från å komma in i mitt rum för å upptäcka att hennes dotter sitter vid datorn istället för å bädda sängen eller gömma den fula datorkartongen och plocka bort alla små grejer jag har överallt.

Nu ska jag sova, förlåt, bädda sängen.

Tjarå

Uppesittarkväll...

Ja. Jag och idsala skulle ha en uppesittarkväll - up my ass! Innerst inne kännde jag på mig när jag slog packten med Idsala, hur den skulle sluta.
Jag och hon skulle alltså hålla oss vakna så länge som möjligt, så att vi sen kunde sova halva dan och festa ihjäl andra halvan och halvan av den efter. Men jag känner ju idsala. Och när sömnen väl har kommit till henne så gör hon inget motstånd, inget motstånd överhuvudtaget.
Utan hon tar sitt stora huvud och bara slänger det på något.

Det är helt knäpptyst i lägenheten. Så tyst att jag önska att tangentbordet skulle ha haft en volymkontroller så jag kunnat sänka ljudet den för ifrån sig...
Familjen la sig för timmar sen. Förutom mamma som också har problem med sömnen. Det måste ha varit Idsalas kaffe som vi fick serverat när vi var där och rulla...

Ska nog ta och hoppa in i sängen jag med. Krypa in under duntäcket och gräva gräva sig in i madrassen.


DAGENS: Orifi. Hitler partiet. Småbokstäver! "Ska vi sjunga?" Och en misslyckad uppesittarkväll....Godnatt små änglar.

image277

håhå

sitter just nu på idsalas säng och inviger hennes nya snygga dator.. vi har tidigare idag samlats här för å rulla apprach till festen imorgon. vi har fyllt i två lkastruller som är 10 liters vardera = 20 liter. fettos.
men fyfan vad jag älskar dessa dagar, då alla samlas för å fixa all mat. och vad vi har garvat, oj oj oj all garv. HAHA
vi härmade så klart våra mammor och mostrar för deras sätt å va å allt dom säger å allt det där...sen garva vi åt sibars apprach rullning. hon klagar jääämt å ständigt på mig, fastän vi båda vet att jag rullar dom snyggt, men kanske lite segt:P idsala så åt henne på sekunden att hon rullar dom för feta...till nyår ska dom ju va "smala å fina:p" men sibar vägra lyssna på idsala "hur ska man kunna lyssna på nån som e yngre?"
sen såg någon av de äldre hennes fetis apprach och alla hoppa på henne. håhåhå vad skönt det var.
men jisses vad vi garvat alltså...
- jag har beställt skor för hundra kronor paret från ellos!
moster svarar
- ärligt? jag behöver! varför sa du ingenting för?
- men jag har köpt två stycken, jag säljer dom för 150 kronor styck till dig;)
HAHAHa
sheet sheet

sen fixa vi kycklingtaratoren också..mmmm

Nu sitter jag och idsala här alltså, vi har totalt vänt på dygnet...och nu har vi druckit kaffe också. vi lär sitta uppe hela natten! Vi sitter och diggar till killers,hives och dom där aporna, artic monkeys och lite annat. shönt shönt.

Jalla häääääääjdöööööö

Hej Å hå!

Sitter hemma just nu med tusen miljoner ungar springande här utanför mitt sovrum. Det känns som att de är tusen miljoner stycken av dem, men egentligen är det bara fyra stycken. Tre kusiner och en syster.

Fabbe Idsala och Sibar var inne i rummet för ungefär en halvtimma sen. Idsala stog på min låda, eller...det är ingen låda, det är en sån där grej som man har vid sängens slut, vid fötterna. Vissa har en kista liknande grej. ANYWAY. Hon stog på den, kan ni tänka er hur högt man var tvungen å kolla på henne? Fabbe var och rota i mina lådor som jag har under sängen och lyckades gräva ut en hel påse med skräp. Sibar stog emellan oss alla och prata. Det hon är bäst på, prata.
Allt det här ger en huvudvärk. Suger ur ens energi. Men samtidigt är det, det här som ger en energi.

Sent igår kväll så sparade jag ner gotlandsbilderna på datorn, på skivan fanns även två filmer som var två timmar långa. På en av dem fanns även Fuat Deniz föreläsning som han hade för oss där. Och jag ångrar skiten ur mig att jag inte lyssnade på honom just nu, ångrar att jag inte koncetrerade mig, ångra att jag inte radera ut assyr, assyrer,assyr-land eller vad det nu var han sa och bara lyssna...istället kunde jag ha bytt ut orden mot "vårt folk" "vårt land". Men nej, det gjorde jag inte och det lämnar mig istället här kvar med en massa frågor.

Fabbe är i köket och käkar vårt godis.

ajuste! anledningen till att jag blogga nu. Jag ska visa er ett klipp på min älskling från förra årets So you think you can dance. Brukar tycka att det är konstigt att folk "känner igen sig" eller "förstår sig på budskapet" som dansen ger... men den här dansen, oj vad det rockar. Förstår mig inte på jsut den här stilen contemporary men vilken jävla känsla!!
Och kolla på Ivan-före och efter dansen, världssöt! Man smälter
 


Tjarå!

a väri gudd däij

Idag har jag haft en väldigt bra dag!
Jag vakna till liv runt elva, men klarade inte av att hålla ögonen öppna så jag sov i ytterliggare 40 minuter. När jag låg i min säng tänkte jag att det var ytterst ovanligt att min mamma inte kommit in å försökt att väcka mig för å käka frukost.
Jag gick upp, tog min godispåse (som jag köpt två dagar i förtid) och tog på mig pyjamasbyxorna för å kolla det konstiga (tysta) läget i lägenhet. Mamma och Sina var borta. Jag och min godispåse slängde oss på soffan och bara glodde på TV. Men innan det så bryggde jag självklart kaffe, men den var äcklig...
Jag åt godiset. Å jag åt. Inte för att jag ville ha det, utan godis är ju som godis är. Det har någon sorts kraft, när man väl börjat så gå rdet inte att sluta. Och trots att man inte vill ens ha det från första början så måste man käka det ändå Å då är man ju fast i det där "när man väl har börjat så går det inte att sluta"
Jah.

Så fort pappa kom hem så åkte jag och han till expert. Eller innan, vi käka maten han hade med sig och sen skjuttsade jag mamma och hennes två mostrar (den ena, Idsalas mutter) till min moster i Saltskog, däääärefter åkte jag, han och sina till expert. Och där. Köpte. Jag.En.Dator! YEI!

Sen gick vi till Systembolaget och handlade dricka till mig honom fabbe och mamma till nyår. I år blir det öl för min del. Men jag tror iofs att jag kan få "lite" vin av mamma eftersom vi köpte två flaskor :p

Sen var det lite fika. Å sen blev några hungriga så dom käka lite pizza. Sen kom vi hem till mig som vanligt och glodde på varann. Men SEN! Sen hände dagens nästbästa grej, elisha kommer hem och berättar att hon tappat bort sin mobil!
Det var som om änglarna sjöng för mig!!

Hähä


Sjätte sinnet är för övrigt en mycket bra film! Visste inte att den var så bra faktiskt. En riktigt skön twist där i slutet!! Vågade inte riktigt se den från början men blev sen övertalad...


Det var allt för mig!

Tjarå,

"Har du tänkt på att flygplan ser ut som en penis?"

den dära bärbara

Nu ska jag och pappsen iväg för å köpa mig en dator!MEN, om jag känner mig själv tillräckligt bra så kommer jag hem utan någon dator :)


Hej,

!!

Å heeeeeeeeelvete vad folk har läst!
Okej, nästan så att man får panik och tvingar sig själv att skriva något.. jag har verkligen inget att skriva.
Idsala tvingar mig att blogga bara för att hon är sekunder ifrån att slasha sin wrist. Men nu har jag lagt in henne i samma konversation som David, han är nog också hyffsat nära till självmord... så dom kan liksom planera allt tillsammans. Piller? Pistol? Eller, det bästa: slash your wrist?
Fast nu nämnde david något om en handgranat, så det lär väl bli deras väg ut...

Anyway.
Ajuste! När vi spela Barn Geni så sas det ju en hel del roligt. Här är en, av många roliga kommentarer
Jag ställer Fabbe frågan:
Vad föddes Jesus i för byggnad?
Elisha och Sina lyser till!
Fabbe funderar...
F: men vadå byggnad? han föddes inte i en byggnat
Sina och Elisha: jag vet jag vet!
Z: JO han föddes i en slags byggnad
F: okeeej....Jerusalem
S och E: HAHA
S: får jag säga?!
Z: säg...
S: Betlehem!
E: Men är ni dumma?! KRUBBA!

Hur ska jag sammanfatta det här? Jag låter det helt enkelt bli! Måste bara tillägga att vi garva oss igenom dessa rader.

För övrigt, svaret var självklart i ett stall.


Tjarå


spice girls. nr1.Spice Girls - Goodbye

Look for a rainbow in every storm
Fly like an angel, heaven sent to me

The times when we would play about
The way we used to scream and shout
We never dreamt you'd go your own sweet way

Goodbye my friend
I know you're gone - you said you're gone, but I can still feel you here.


SkorNA

Dessa underbart snygga skor gav mig den grymma smärtan under kvällen. Men också lår-och vadmuskler!

guten abend!

Jah. Juldagen är nu över....
Igår fick vi faktiskt mer besök, mycket mer än jag anat faktiskt. Men det gick bra ändå! Och så var vi ju på festen. Alltså, jag förstår inte...det var fest i geneta, hovsjö och typ tre andra stora ställen och det var SMOCKAT på alla. Det var tom fest i norsborg! SMoooohooockat! Vi fick sitta vid bordet närmast entren! Och jag satt på kortsidan, så fullt vare! Å att dansa rätt steg var det ingen talan om, det gick verkligen inte.
DJ nino var faktiskt duktig men att spela sån musik på juldagen känns sådär, då kan man lika gärna gå ut å festa på stan? Mycket roligare i så fall. Juldagen ska vara lite mer, fin.
Min fötter dog. Vad mer? Det var kul. Ett jäkligt pusskalas hela tiden, som vanligt. Pussas hit å dit.
Vi kom väl hem runt halv fyra på morgoneen och vi kolla på lite tv å sen var det nog.
Ajuste. Baileys med mint smak? Smakade inte mint för fem öre. Och jag slockna efter två glas. Men jag höll mig ifrån å sova. HAHA ajuste! Vi spelade GENI igår. Jag och mina systrar. Jag köpte den till Sina, så den är anpassad för 7-10 år. HAHAHAHAHA alltså... vet inte om jag borde skriva ner alla dumma kommentarer och svar här. Nästan FÖR PINSAMT: Jag vann, självklart. Men jag måste erkänna att vissa var lite omöjliga eftersom dom ju är anpassade för dom små, jag vet ju inte vad vissa karaktärer i dom nya filmerna heter? Om jag känner för å skriva lite senare på dan så kanske jag skriver ner allt hahaha. Myyyycket garv var det i alla fall!

Jag känner inte skrivandets rytm idag haha. Tror jag håller på å blir sjuk igen. Å om jag inte blir sjuk så är det rena rama miraklet. Men blev genomvåt på dansgolvet å sen när man skulle hem så gick man den där biten till bilen med öppen jacka å allt.
ÅÅÅ hade en jättemysig dröm! :)

Jag hann inte slå upp ögonen imorse (för typ två timmar sen) innan mammas arbetsvänninor kom hem till oss för å säga go jul. Två sekunder senare kom min moster och hennes man med mammas moster till oss. Och två sekunder efter det kom morbrors fru med hennes barn, Sinelle och Galyion också. Galyion hade för snygga kläder, riktigt såhär, slimmade jeans med kedja hängande och en rockig kavaj till. As rolig.

Å aaaaaaa....Ska snart ta å byta om till finkläder igen. Jag å mamma ska tillmormor o morfar å sen vidare till Idsalas familj för å sen gå upp till morbror som bor i området över oss. Vi ska önska dom en god jul (i efterskott?:P) jag ska plocka på mig godis för imorgon får jag äta det igen! Imorgon har det gått ett helt år utan godis och jag kan inte påstå att jag saknat det så mycket, suget har kommit kanske två eller tre gånger under hela året.
Det blir ingen stan idag i alla fall. Sa att jag skulle, men aaae, aldrig att jag ska ner för ¨trängas. Å dator orkar jag inte heller köpa idag. Imorgon kanske!

Nu orkar varken jag eller du fortsätta så... Tjarå!


Hej kärisar

se vad fin rubrik, idag är jag lite kärleksfull... men bara lite. Jag lyssnar på Amy Diamond - stilla natt, bara en sån sak?

I alla fall, julafton! Dagen började redan runt halv fem... en bil på parkeringen mittemot oss började tjuta. Och den tjöt och tjöt fram till halv elva på förmiddagen. Och natten innan, när jag skulle lägga mig så kunde jag inte sova utan låg mest och tänkte på hur saker och ting kunnat vara annorlunda om jag inte lyssnat på folk. Men det där är en annan femma. Idag är vi kärleksfulla!
Den där bilen som tjöt, ja. Innan jag vaknade till så hörde jag liksom tjutandet i min dröm. Jag drömde att det var min nya audi bil i "sportmodell" eller vad det nu heter, en sån liten tuff bil. A den låg parkerad på berget som vi har här på kvarnberget.
Jag hade parkerat den på berget, över natten och så började den plötsligt att tjuta, och när jag kollade ut från fönstret så hade jag fått parkeringsböter också....jah! Jag å mina drömmar!

När vi åt julbord så kände Sina sig tydligen i behov för å erkänna en å annan sak. "Vettni att jag en gång, när jag skulle duscha (kroppen) så blötte jag bara ner hela kroppen och gick ut... jag la alltså aldrig någon duschcreme!"
När hon sa det så höll mamma på med maten, hon hällde upp till min andra syster så jag fråga om hon hade hört om hennes dotter och om hur smutsig hon var.
Så sina upprepa och mamma lova henne, att om hon gör om det  igen så lär mamma göra något som troligtsvis får henne att sitta inne. Haha
Elisha kände nog detsamma som Sina..."men det där gjorde jag också en gång när jag liten!!" Alltså, jag lovar... ni skulle ha sett mammas ögon, jag trodde att dom skulle ploppa ut när som!
Vi börja skratta lite smått sådär....
"när jag var yngre så gick jag inte ens in till badkaret utan slog bara på vattnet" sa jag. jag hann inte ens igenom halva meningen och hela familjen börja vrida sig av garv hahaha
jag var tvungen att hålla för munnen med maten så jag inte skulle spotta ut det. hahahaha

Vad gjorde vi mer? Ajuste, innan maten var vi ju nere på stan.. brukar aldrig gå ut hemifrån på julafton och trodde att jag absolut inte var ensam om det. Men jag tror jag aldrig stött på så många som jag känner på stan som jag gjorde igår!
Efter jullunchen gick jag och mina systrar till mormor och morfar där vi, tillsammans med min morbror, idsala och hennes två bröder åt julgröt och kolla på Kalle Anka.
Efter det besöket var det dags att åka till fabror i hovsjö. Jag körde fel. I södertälje. Två gånger.
No need to laugh! Jag menar, hur ska jag hitta till hovsjö!? HAr välingenting  där å göra?! A förutom farbror å hans familj då.

När vi satt oss så kom tomten (!!) vi alla blev överraskade för vanligtsvis brukar fabror å hans familj komma till oss, där jultomten kommer men i år skulle dom fira hemma. Så det blev en ny tradition. Jultomten var grymt läskig men den gav mig pengar i alla fall.
Direkt efter det så åkte vi till lokalen där hela släkten var. Åt mer julmat och julgodis och sen kom tomten. Till tomten gav jag 11 julklappar. Av tomten fick jag....trumvirvel tack! 2 julklappar.
Har jag verkligen varit så elak i år?
Av fabbe och Sibar fick jag ett par röda sammetsskor från Scorette som jag blev kär i för nån månad sen. Av morbror och hans familj fick jag Stieg Larssons "män som hatar kvinnor"!!
Innan jag öppna den sa jag till Romil (kusin) "hoppas att det är Stieg larsson!"
Romil: =/ Tror fan att det är det!
Sjätte sinnet, or what? Höhö

Men jag har fått en laptop av mor och far, så den bör väl räknas med också? :p av sina fick jag elisha och fabbe en smällkaramell.... utan godis....
Så, det blir vääl... men pengarna inräknade, fem julklappar.
Vi kom hem runt midnatt och direkt så började jag och pappa leka med Sinas leksaker. Skit roliga!

Vilken bok jag har skrivit. Imorse åt vi julfrukost...bla bla blaaa. Farbror, morbror och mosters man har redan varit här så, mycket mer besök lär väl inte komma. Ett fåtal till. Jag har min nya kläning och mina nya, så så höga röda skor på mig. Och lite nya smycken. Och lite nytt nagellack jäääädi jääädi jaa...
Ikväll blir det fest! Jag har redan druckit ett glas rött och nu ska jag få moren min att öppna Baileys mint! Det ska drickas på juldagen, drickas massor. Speciellt nu när det bara är jag fabbe och mamma hemma. Höhö

Jag hoppas verkligen att ni alla får en super bra god fortsättning! Puss på era näsor!

SNAPS

När man vaknar med världens magont och inte har några värktabletter hemma så säger jag bara det här; snaps funkar!
Haha

Mamma såg hur innerligt jag led så hon öppna en såndär skåne snaps flaska till mig å sa "drick det här så mår du bättre" hahaha
Efter en timma så funkade inte riktigt så bra så då gav hon mig en mini tablett som hon har fått utskriven till sig själv för hennes ryggont. Det funkade ska jag säga er! Oj oj oj.
Jag har legat med en kudde mot magen och en filt över mig sen jag vakna fram tills efter OntThreeHill och bara har äckligt ont, men den där tabletten gjorde susen.
Men sen började jag iofs kallsvettas, men vad gör det när man slipper ha så jävulskt ont? Dumt att glömma sina tabletter hemma, dumt dumt...
Men nu mår jag så bra satt jag skrattat i en hel timma i sträck - a man måste ju ta igen förlorad tid, eller hur?

Hej!

Heeej igen!

Som jag nämnde innan så skulle jag och mamma fixa nycklarna och hyran till lokalen, enda som inte stämde var att alla som var hemma hängde med. Alltså, alla förutom pappa. Efter att vi fixat det så gick vi upp till mormor och morfar som hade finbesök av mammas faster och hennes man (som innan bott i syrien men har sen 2-3 år tillbaks bott i Holland)
Så vi satt där ett tag och jag började prata med min morbror om skolan och så...och så kom vi självklart in på praktiken och han har nu fått mig på andra tankar, igen. Eller, jag fick den känslan igår kväll också och jag tror att jag ska lita på magkänslan, och faktist trotsa alla - varenda kotte som har snackat med mig (förutom då morbror och Fia från klassen... men då var hon iofs packad)
Slut tjatat på praktiken för idag.
Mitt i diskussionen hör jag hur mina mostrar diskuterar om Willy:s är öppet eller inte. De skulle handla presenterna till vår jullottning som vi brukar ha och att handla med mina mostrar är bland mina favoritsysselsättningar, på riktigt! Så jag hoppa direkt på lasset och jag, fabbe och två av mina mostrar åkte iväg.
Vi kom fram till ett öppet Willy:s och där hade de "Fem för 10:-" på alla julgrejor. Och, hahaha vad våra vagn såg ut alltså!
Smoockad. Jag har bilder! Köpte hem fem stycken gulliga julkoppar, fem stycken fina ljus (som inte alls var juliga) till mitt rum och vad mer? Såna långa ljus som man kan ha i adventljustaken med antingen snögubbe, rudolf eller tomten på - till mamma.
Det var lite roligt.
Sen till the main reasion varför jag hängde på, jag skulle ha risgrynsgröt. Och gissa vad? Jo, SHLUT! Blev jätteledsen faktiskt... men trösta mig själv med å köpa hårspray som ger håret volym. HAr inte testat den innan men om Heidi Klum säger att den är bra, då är det nog alles güt!

Seeen åkte vi tillbaks till mormor och morfar där vi fika. Lite glögg och annat. Vi kolla också på Elf som fick på femman och var hur bra som helst. "SAAAAAAAAAAAAAAAAAANTAAAAA!!!! OH MY GOOOOD!!" hahaha

Och gissa vad gissa vad? Mitt i allt berätta jag för pappa hur ledsen jag blev över att risgrynsgröten var slut ( a som en liten barnunge, aa) men då säger han: men jag har redan köpt det! Och julkorven och rödbetssalladen och allt annat som du ville ha!
Jag lovar att det finns favoritsering i min familj. Men jag klagar inte, inte nånstans. Hahaha.

Iiii jalla falll. Efter den heta diskussionen kring syrianer och assyrier som alltid, alltid uppstår när man är samlad (ja, antingen den eller dagens kyrka). Men denna var sådär, sköön. Min kloke morbror hade många bra ord. Å han kom med en överraskning idag, wehey - big time!

Åååååå nuuu längtar jag så mycket efter julaftooohoooon. Imorgon ska det julstädas. Alltså, j u l s t ä d a s. Som tur är så är inte årets julstädning som innan...skrubba varenda skåp,låda,vägg,dörr,hörn,list, a you name it, i hela hela huset för det har mamma redan gjort succesivt under två veckors tid. Så nu är det bara lite mer än "den vanliga lördagsstädnings dan" som jag nästan saknar! Men sen, SEN är det jul!! Dan efter imorgon. Dan före dan före doppardan! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag vill bara ha en julklapp, och jag vill ha den nu nu nu!

Jag kan alltså inte sova, var för hungrig. Jag glömmer nästan att äta när jag är hemma så nu sitter jag här med mandariner, så fort de är uppätna så är den sängen som gäller. Jag har lovat mamma att hela familjen ska äta frukost ihop imorgon och alla andra har sovit i timmar. Ok, nu överdrev jag lite väl.. men de kommer att ha sovit bra mycket lälnge än mig ! Å jävlar vad jag är speedad just nu! Why manderiner, why?!Godnatt vänner!


Jultider!

Nu är allt, allt klart! Eller, nu är det bara skorna kvar, men det fixar man på ett ögonblick. Ge mig en butik och fem minuter så är allt klart.
Idag köpte jag kläderna till julen, det fick bli svart kläning som var lite dyrare än jag trott och det såg jag när jag skulle betala. Jag menar, sen när började Vila ta så mycket betalt?
Jag var å yra på stan med Fabbe och Elisha. Huvudvärk. Tänk er, alla människor som sista - minuten - shoppar och plus folk som på allvar går ner på stan för å kolla på Idol - Marie. Ja, vi lyckades höra henne "Tääääck, täääääck" en så där, 10 ggr, då vi försökte gå förbi mässan?

Nu sitter jag här i mitt rum och det är smockat med kvitton på hela skrivbordet. Jag längtar till julen så grymt mycket! Snart ska jag och mor ner till dalgatan för å betala lokalen som vi hyrt för julafton.
Jag fabbe och sina sitter och lyssnar på Brittan. Hoppas hon kommer till Sverige! Wey! Vi lyssnar på nån som heter Oh oh baby...skön ären!

Ingen aning om vad jag ska skriva så därför slutar jag nu innan jag skriver en massa onödigt som jag har en tendens att göra! höhö

Tjarå,

tjuhu

Hej!
Jag har inte orkat skriva något på länge faktiskt... bara en sån sak.
Igår var jag sjukare en sjukast men jag vägrade ligga hemma och kurera så jag åkte upp med syster, Sibar och hennes mor till skärholmen centrum. Enda anledningen till att vi skulle åka upp egentligen var för att vi skulle hitta en kjol till sibar i hennes storlek. Vi hade dagen innan letat i typ 6 st H&M inne i stan igår utan å hitta och nu skulle vi testa turen i både kungens kurva och skärholmen, så egentligen hade vi inte tid med å köpa klart dem julklapparna som jag hade tänkt å köpa. Detta fick jag alltså reda på när vi satt i bilen och åkte 110km/h på motorvägen....
Orkade inte ens åka för att jag var så sjuk. Kände det redan när vi stod och vänta på hissen, men jag var så hängig satt jag inte ens orkade gå tillbaks till dörren.

I jalla fall. Vi stack för å käka sen på Waynes och där fick jag också träffa Ilham igen, yeei! Efter maten fick jag tillbaks min energi, minst sagt.
Sen kom vi hem till oss igen, tillbaks till kaoset. Inte nog med tre småsystrar så hade jag även mamma och hennes systrar och mormor och hennes systrar. Aaah... det var allt annat, än lugnt!

Senare, när alla lämnat vårat hem och alla hade lagt sig, förutom jag och mamma så märkte min kära mor hur sjuk jag egentligen var (hostan blev äckligt jobbig framåt kvällen) så hon koka upp varmt vatten och la in blommor (?!) och andra väldigt konstiga grejer.
Sen tvinga hon mig till sängs. När jag vakna igen så var hon vaken och då var det bara jag, hon och elisha hemma. Och jag måste säga att det där konstiga teét måste ha funkat. Men inte på morgonen dock, då hostade jag äckligt mycket slemm. Till slut vågade jag spotta ut det och nu har jag ingenting kvar! Yei!
Eller jo, lite. Men jag sitter i alla fall hemma idag istället för å springa runt på stan!

Idag åt vi världsgod lunch. Åh.
Vad har jag mer gjort? Jag fabbe och elisha hitta ett gammalt videoband med en massa gamla inspelningar, så vi satt å kolla på den... Efter ett tag droppa varje familjemedlem av och lämna boet. Förutom jag. Här sitter jag med tonvis av kläder på (mamma tvingar mig) och funderar på å plugga.
Jag. I södertälje. Börja plugga. På jullovet. tre dagar för julafton.
DET KALLAR JAG TRISSTES!
Nej men, det är faktiskt skönt å vara hemma. Snart kommer fabbe och idsala hit, vi ska kolla på film. Sa åt fabbe att hyra The notebook påväg hem från stan. Har redan sett den typ tre gånger, men det var längesen sist och jag läste Åsas blogg igår kväll och då berätta hon att hon, Annika och Louise hade kollat på den och så hade hon en youtube länk med trailern från filmen, det fick mig å vilja se den så gärna! Nu hoppas jag bara att fabbe klarar av att ta sig in till videobutiken, hitta den rätta filmen, in till ica för å köpa snacks åsen ta sig hem - utan att ringa och fråga om en enda sak.

Hursomhelst, jag ska ut till källarn för å kolla om vi har chips... om vi har det ska jag äta det medans jag läser "Crisis leadership - Planning for the Unthinkable" visst låter det überspännande? Alltså, på riktigt. Ingen ironi nu!

Tjarå!


duktig flicka

yes, det har jag varit idag.
igår sov jag som en stock, hörde ett pip av familjen när dom begav sig till skola å jobb. Men idag var det inte detsamma.. fabbe kom in i rummet tio tusengånger och skulle öppna varenda låda i båda byrålådorna - flera gånger.
Jag vakna till liv runt tio, såg att vi inte hade smör hemma...och skogaholms limpan är inte gjort för å toastas. Så jag käka en skål med burgul istället - röd burgul. mmmmmmmmmmmmmmm
Med en kopp kaffe självklart. Sen diska jag och städa efter dom tre häxorna, sen var det bara att sätta igång med maten. Potatisen skulle hackas, persiljan skulle småsmåsmå-hackas och detsamma med löken.
Nu är potatissalladen uppäten och jag ska snart bädda sängen å sen åka upp till skärholmen för å köpa klart det allra allra sista inför julen.

Jag vet vad jag ska för julklapp! Och jag är överlycklig :)

Manifestationen igår var riktigt jobbig faktiskt. Men det gick....

Vad mer? Jag måste duscha, men vågar inte riktigt göra det nu innan vi ska ut.. jag är nämligen grryymt förskyld. Hade feber hela kvällen igår (inte världsbäst idé att stå i minusgrader i flera timmar när man är überförskyld)

Å nu är mina öron sådär, läskigt täppta och halsen värker och den är dessutom riktigt slämmig. Mmmm, mysigt mysigt:) Näsan är snorig, bara så att ni vet!


A juste, jag pratade med Ulf, han från Scania, igår. Jag ska dit imorgon halv nio för å kolla läget å så. Men sen så är inte deras kontor i huvudbyggnaden vilket känns grymt tråkigt. Men i alla fall, pappa kommer å hämtar mig för jag hittar inte riktigt dit...

Nu ska det bytas om inna jag får höra att jag är slö som en sköldpadda igen. Höhö

Tjarå!


södertälYEÄH!

Hej nu är jag hemma!
Jag har redan packat upp alla mina kläder. Det var ett gäng som garva åt hur mycket jag fått plats i dom två väskorna jag hade med mig. Jag har alltså lyckats trycka ner en jacka och ett duntäckte, silkepil neccesär, smink neccesär och kläder i två små väskor. Eller, ja... dom är små för å vara "resväskor", riktigt små.
Haha. Vi stog utanför klassrummet i typ en timmaidag och vägra säga hejdå till varann! Men till slut var jag tvungen att krama ifrån mig och springa med allt dom små, men väldigt väldigt tunga väskorna!

Morgondagens agenda: manifestation på mariatorget.


Jalla hejdå

up and away!

Hej alla
har precis packat sönder mitt liv och bärt sönder hela mig själv genom å bära allt detta till skolan. Min vanliga väska är SMOCKAD med mitt DUNTÄCKE, +ett skrivhäfte+julläsning på typ 80 sidor+en tidning och jag vill inte ens veta vad det finns i sidofacken. Sen har jag en sportväska proppad med kläder, a jag har tom en jacka där i. Å så en Ikea påse med tre julklappar, en kartong med skor och en kofta över allt. Jag var sönderkörd innan jag gått klart korridoren jag bor i. Vi får hur det här ska gå, jag ska ta mig från skolan till juneporten och det lär sin lilla tid eftersom jag måste ställa ner allt hela tiden så att armarna får tillbaks blodet.

Jag som bor "centralt"....om jag bor centralt just nu som bor jag tamejfan i Åhléns huset i södertälje! Det här är inte riktigt vad man kallat centraalt innan...

Men jag har i alla fall lyckats köpa mig en biljett hem nu, med tåg. Får se om jag lyckats köpa endast en biljett nu och så får vi hoppas att jag inte stötter på någon när jag e påväg till tåget som erbjuder gratis körning till södertälje....

Jag är hemma om sex timmar! wiho!


Bilder!

I september-oktober nångång var det återträff för alla som var på gotland under en vecka i augusti. jag kunde tyvärr inte vara där för å träffa alla, men dom fick i alla fall med sig en skiva med alla bilder som tagits under de dagarna. Det blev en 6-700 bilder? Och tro mig, då har fotografen raderat en heeeel del. Bara under fotbollsturneringen tog jag. ensam, omkring 100 bilder!
Syrran var på återträffen och fick med sig den här skivan, enda sen dess har jag velat se dom så jag snodde skivan när jag var hemma i oktober nångång och varje gång jag gått till skolan så har jag glömt den här skivan. Men inte idag! Idag har jag kollat på bilderna, för första gången.

Och vilka blandade känslor - likt pmsen. Först vare såhär, fina typiska bilder..strand, glada miner och en massa sånt. Då var man glad och längtade tillbaks till sommarn (trots att vädret var asfult) sen kom bilderna på Fuat Deniz. Och först kändes det sådär lugnt... och sen blev jag arg för att han föreläste just på den dan min grupp hade ansvar för maten. Sen fortsatte bilderna, ännu en dag hade gått och dagen efter var det dans på kvällen och var det bilder på honom när han (tror jag) lärde sig dansa nån viss "gruppdans" och jag lovar, jag hade gåshud under de 200 kommande bilderna och tårarna var grymt nära, ännu en gång. Men sen så kom bilderna från sista kvällen då vi skulle spela upp en teater och/eller en dans. Och jag börja garva, aaa jag skratta till och med högt vid ett tillfälle, likt Ingeborg på våra läsetimmar nångång under hogstadiet.

Jag kanske visar er lite bilder från gotland nångång under nästa vecka. Just nu kan jag inte överföra alla 700 bilderna till mitt konto...

Vet fortfarande inte när jag åker hem faktiskt. Klurar väl ut det. Om 1 h 20 min ska jag ha ett seminarium - vill bara bli av med det nu.

Ajuste! en grabb som sitter framför mig (sjävklart, en pedagog - what else?) här i datasalen, han hade för ett litet tag sen en snopp på hela skärmen. No kidding. Han satt och läste i hans bok, så jag tror inte att han insåg vad han hade på skärmen direkt.
Men lovar att den bara var där i typ fem minuter.

Aaaanyway. Hejdå

måndag

Dagens dilemma är ifall jag ska köpa mig en biljett till södertälje med tåg, redan imorgon. Eller om jag ska vänta å åka bil med mange på torsdag, runt lunchtid?
På tisdag kommer vi att ha lektion från ett till fem så jag måste hinna med en hel del grejer på tisdag morgon eftersom jag idag kommer att vara kvar i skolan tills sent på kvällen. Vi ska nämligen ha julpyssel, wiho!
Jag vill inte sitta och stirra på en vägg en hel dag (a, ännu en dag)här i jkpg heller, då gör jag det mycket hellre i Södertälje.

Vem vill med och kolla på Bee movie? haha, den verkar vara hur bra som helst! Fattar ni hur tragisk jag är när jag nu har lärt mig typ varenda reklams jingel? Jag kan verkligen alla! Och det upptäckte vi förra veckan när jag var i Södertälje, satt å sjung med till varenda reklam-jingel. Mina vänner tyckte synd om mig, alltså...verkligen sån här innerligt-synd.

"Remember when it snows you´ll never be alone. The greatest gift is in your heaaart"
Den allra bästa reklamen just nu måste ändå vara den där för försäkringar, hon som ska skriva om sitt liv i ett klassrum...bästaste jinglet faktiskt.

Han från Scania svara på mitt mail och sa att om jag nu väljer den andra praktikplatsen framför deras så har jag möjligheten till ett sommarjobb. Yei.
Det som egentligen varit självklart hela tiden har nu blivit uppenbart och jag kan inte längre blunda för det.

Nu ska jag sitta och läsa 80 sidor som jag ska ha ett seminarium på, senare idag...halv fem rättare sagt. Så, hejdå alla fula människor!

I bibblan på en lördag

ja, precis. Sitter i biblioteket idag... ska bara låna en bok som jag ska sitta och läsa i hela helgen. Ingen skönlittratär - tyvärr utan en kursbok, Kathleen Fearn-Banks bok "Crisis Communications A Casebook Approach". Jippi.

Idag känns det lite bättre faktiskt. Inatt drömde jag något som jag anser vara en vägledning när det gäller mitt praktikvalet. Eftersom ingen av mina kära kompis OCH vänner verkar förstå mitt problem så väljer jag att tro att min dröm försökte vägleda mig.
Men sen så drömde jag även att jag var en spice girl och att vi sprang ut på en megascen och fick världens kick av alla fans som stod på både sidorna av scenen.
Sen så drömde jag om min mormor, hon cyklade... i mottsatt sida av den jag gick. Alltså, jag såg var ute och gick (tänker inte berätta hela min dröm) och denna "promenad" handlade om min en stig i mitt liv, alltså att jag helt enkelt lever livet och blir äldre. På samma stig kom mormor cyklande, men hon cyklade förbi mig.

Hejdå.

dilemma

Jag har fortfarande ingen som helst jävla aning om vilken praktik jag ska välja. Och ingen verkar vilja hjälpa mig med det heller...

Varsågoda,

image276

Hej alla

Hej hej!
Hade en riktigt stressig dag igår faktiskt... Vaknade av telefonen som ringde, det var en man från Scania som erbjöd mig en praktikplats. SÅ TYPISKT!
Hans fru var hon som hade frågat efter mig flera gånger till pappa, undrat hur det har gått å allt... nu ska han ha nåt stort projekt, där jag ska vara ansvarig för typ, all information!

Kort information om vad Du kan se som praktik möjlighet -
Vi skall gå igenom och uppdatera vår hemsida för Scania Networks.
Vi skall titta på hur vi skall informera våra marknadsbolag om oilka implementationer och systemförändringar.
Vi skall fudera på och förhoppningsvis komma fram till en ide om hur vi skall informera internt inom Scania Networks - vi har verksamhet huvudsakligen i Sverige, Holland och Belgien.

Hoppas Du får en bra dag

/ Ulf

Jah! Det första jag gjorde (efter att ha ringt både mamma å pappa) var att springa till skolan och prata med vår praktikansvarige och hoppats på att han skulle göra valet istället för mig. Han sa"du kanskekommer på det efter välkomstdrinken ikväll" haha så jävla go är han!
Men han sa, indirekt, att jag skulle välja Scania faktiskt. Men jag vet inte, jag vill ju lära mig mer om marknadsföring, PR varumärkerplattformar och allt det där roliga som den andra platsen erbjuder... men samtidigt så är Scania, Scania.
Praktiken på Scania verkar vara GRYMT tuff alltså, jag menar... vad i helvete betyder implementationer!?
Så, nu har jag två praktikplatser att fundera kring. För en månad sen var det det jag önskade mig mest, nu vill jag inget hellre än å veta exakt vad jag ska va på! Skjut mig!
I alla fall, kris kommunikation kursen är HUR BRA SOM HELST! jag var på min första föreläsning, och den gav inte sådär, as mycket. Det var snack om hur en bra ledare ska vara när det är kris. Och det har vi hört. typ fem gånger nu.
Men sen fick vi göra en krisövning! Vi skulle vara ByggAB något, vi skulle utse VD, säkerhetschef, finanschef, jurist, info.chef och allt sånt...jag blev befodrar till VD på en halvsekund - bara så att alla vet liksom. höhö
I alla fall. Vi bygger ett stort "sciense tower" i jkpg och byggnaden håller inte standard, släpper in kyla och en massa, hyresgästerna har börjat klaga och kräver att något händer. Hur ska vi lösa detta?
medans vi försöker lista ut det. Så kommer det ut i media att det handlar om byggfusk. då ska vi hantera det. Sen ska vi hantera våra något där vi får in mest pengar ifrån. Mitt i allt går en av våra arbetare ut i media och berättar att vi använt oss av polacker som jobbat svart...AAA och sååå höll det på i 1½ timma. Kändes som 15 min! Man svettades!
Och mitt i allt så skulle en journalist dyka upp och ställa en massa frågor "jag hänvisar till vår VD" sa alla självklart, och där stog jag liksom och skulle be om ursäkt och ge en massa löften.

Efter det var det bara att springa hem för och byta om till kläning, stätta upp håret och sminka sig. Blev inte alls som jag hade hoppats på! men men, kvällen var hur bra som helst. Trots att man fått veta att Fuat Deniz gått bort (lärarn från Örebro Uni.) Jag påstår inte att jag känner honom, på det viset. Han var med oss på gotland när vi var där i somras och föreläste för oss, sen så blir vi ingift släkt på långt håll. Men jag känner fortfarande inte honom personligen, jag evt att han är en av dom goaste man mött. Bara sådär, att kolla på honom så ser man hur go han är.. och framförallt, snäll!!
Å så ung! han har ju famillj och allt...
När sibar berätta detta till mig (hennes kusin är gift med hans syster) så höll jag tillbaks allt. Men nu när jag satte mig vid aftonbladet och såg artikeln, med hans bild, så kunde jag inte hålla tillbaks. alla som känner mig vet att jag inte är en gråtande människa... men bordet blev blött av tårar. Det är helt stört vad orättvist allt kan vara!

Var tvungen att skriva av mig lite. Tillbaks till det lite roligare, MKV middan igår. Under minglet fick alla tjejer en mutter och skulle springa runt bland pojkarna för å hitta en skruv som skulle passa in. Självklart så tog jag den minsta muttern och ingen hade "en liten" som jag gick runt och sa.
"Mange! HAr du en liten?" skrek jag ut med muttern i luften
"Haha! nej, liten har jag inte.. men jag vet som har en lite, testa med..." å så sa han ett namn. höhö
Knäppis.
Bordsplacringen var bra, synd att vi inte fick med nån lärare på bordet. Men Annika och Henke rädda mig faktiskt - härligt sällskap.
Sen var det taal. Sen så blev människorna kring mitt bort förbanande för att ja slängde kaviar fläcken på tallriken. Det räcker fan att jag ätit halva laxen som bara var rökt. allså, sådär.. helt rosa. Var grymt nöjd övert att jag kunnat svälja ner den!
Årets INFO:it utsågs, och det var mer än rätt att jonte fick den. Min företrädare - så nästa år är det min tur. höhö

Sen kom tomten! Å blev helt pirrig i magen, som man brukar bli, precis innan han dök upp. fast det var två av honom. Och dessutom hade dom glömt byxorna hemma haha
Fick en liten flaska Asti som dracks upp på balkongen.

Å sen var det dans ja. Och vad det var dans. Och knappast nån normal dans haha.. måste nog ha världens bästa grabbar i klassen ändå.
"vafan äre här för ring!? varför har vi en tom yta på dansgolvet!!! gör något åt saken zalga!!" nore, haha
Aaaa.. HAn gjorde något åt saken :p

sen var det dags för efterfest. Från store hotellet till gamla hlk tog det en timma för oss att komma (i bra skor och kläder tar det max, max, 15 min att gå)
AJ. VAD.ONT.DET.GJORDE.
Och inte gjorde strumbyxorna jobbet lättare! Dom rullade ner hela jävla tiden!
Vi kunde inte vara kvar på den efterfesten så länge eftersom grannen "thka vakna klockan THEX! jag hör er PRATA det räcker inte me å THÄNGA av THTEREON!" såååå vi gick till mig.
Eller, alla tjugo-trettio kom inte hem hem till mig, utan till källarn. Vägen dit var också rolig,, alla fortsatte att skratta åt sättet jag fick på. eller alla å alla, dom jag gick med.:p
Tillslut fick jag gå armkrock med både pär och henke,lagom lyxigt. Men så rulla mina strumpbyxor ner å jag lovar er att nästan kom ner till knäna.
"OJ DET RINNER" får jag själklart ut yr käften. Och vi skratta. Eller först blev dom rädda, men sen när jag kom på att det hette rulla så skratta vi.
Det fäörstya jag gjorde var att åka upp till femman, ta på mig mjukisbyxor och en fetingtröja (med kläningen fortf. på) och så tog jag med mig en chipspåse ner. och där satt vi å sjung å hade det mysigt...
Halv fem kände jag att det räckte och gick hem till mig.
Fem timmar senare ringer johan.
två timmar efter det ringer maria och säger att vi från valberedningen ska käka lunch på stan. var alltså, tvingen att tacka nej till gratis käk.

Jag vakna i alla fall runt tolv, för att jag var så jäkla hungrig. sen städa jag hela lägenheten och sen gick jag för å fika med samora och johan. det var första gången jag träffa dom på typ två veckor. eler samora var ju hemma hos mig i södertälje, men ändå.
Å nu sitter jag is kolan och är hungrittt. och förvirrad. och ledsen.

Hejdå.

sova vare ja

Jäklar vad många det var som läste igår! mer än dubbelt än det vanliga! Vågar nästan inte skriva så detaljerat längre:p

I jalla fall. Tågresan till jkpg gick väldigt bra...tiden gick sjukt fort! Väl framme så sprinegr jag till skolan, betalar kassör-gustav pengarna för min biljett å springer tillbaks hem. Snacka om att jag var rädd när jag öppna dörren, hade föreberett största kaoset med kackerlackor och ormar (AAA ormar!) i hela lägenheten. Men! Det var inte så farligt! Advokadon som låg på bordet hade mjuknat till lite, men jag tror inte att den hann ruttna :p
Sen slängde jag yoghurt och vaniljsåsen jag hade hemma. Käka min middag (gräddstuvad pyttipanna) och kände ett grym sockersug efteråt. Jag fick med mig lite klitcha från södertälje men den är inte söt på det viset...leta i skafferiet och hitta våfflor som vi hade köpt till middan i typ, november? Såg att bäst-före-datumet bara var två dagar ifrån men ändå hade dom typ, bruna småbollar på sig... men goda var do i alla fall! Jag drack choklad till också.. efter den sockerkicken så ville ja sova men klockan var bara 18 så jag försökte hålla mig vaken - genom å kolla på joey och vänner. Höhö vad jag skratta för mig själv i min iskalla lägenhet.

Redan vid nio tiden, när csi gick så slockna jag.. men vakna till strax innan andra reklampausen.. gick upp, släckte alla mina levandeljus och elektriska, sen borsta jag tänderna, fixa soffan (a jag sover fortfatande på soffan) och förberedde mig för en skön sömn. Men kom den? NEJ! Då hade jag vilat ut mig tillräckligt för å vara vaken till typ ett! Men sen så sov jag till halv ett också :)
Tralla ner på stan efter det för å hitta smycken till min kläning som jag ska ha imorgon (som för övrigt inte kommit till jönköping ännu!!! HA! lycka! ibland äre bra å bo i en sånhär stad!) jag hitta två klämmor med gröna fina stenar som jag tänkt å ha vid sidan om min "uppsättning" av håret
Hitta en fin julklapp till fabbe också, jag har redan köpt hennes men hitta denna också... och den här är ju liiite till mig själv också (A) höhö

Jag är jättehungrig så jag ska nog hem för å äta mer pyttipanna, eller så käkar jag falukorven som jag snodde med mig hemifrån höhö
idsala skicka precis ett klipp på förbandet till the hives...hahaha. Det MEST störda jag har sett, helt seriöst. hade kunnat visa er, men klippet ger dom ingen rättvisa, dom ser lite "normala" ut just då!
HLEVETES PERKELLE VITO! nu missar jag lasvegas!

Skulle skriva å berätta om en del grejer, men nu är jag arg!!

HEJDÅ!


Ps: mitt hår bitchslapar mig i vinden!

Mot jönkan bönkan!

Har precis packat klart alltihop, nu har jag bara en massa smågrejer kvar.. så jäkla typiskt. Det är alla smågrejer som gör att jag jämt får stressa iväg till tåget.
Aniwaij.. mammas arbetar kompis är här och dom dricker arabiskt kaffe, äckligaste kaffet helt seriöst. Det är till och med värre än kaffet vi fick på hotellet i Kroatien.
Varför berättar jag det här?

Mitt tåg åker vid halv tolv och nu ska jag tillbaks till ensamheten... jag kunde inte sova häromdan, låg och tänkte på yoghurt paketet jag har i kylen och dom tre advokadosarna jag har liggandes på mitt matbord. TÄNK IFALL JAG HAR KACKELACKOR I MIN LÄGENHET NU!?
Det kryper i hela kroppen på mig! åååååhåhåhåå

Jag längtar ihjäl mig till MKV middan! Jag tror jag aldrig förberett en klädsel som jag gjort denna gång, brukar inte bry mig särskillt mycket utan bestämmer mig för typ sminket precis då jag ska sminka mig. Samma sak med håret. Men nu har jag vetat vadjag ska göra med både sminket å håret,. sen typ dan jag köpte min kläning.
Fast egeeentligen så är jag lite tveklsam med håret.. jag vet att jag inte ska utsläppt. Visst, det är långt å fint nu (:p) eller fint å fint. Måste klippas upp! just därför jag inte kan ha utsläppt. Jag vill köra med en högboll i huvudet, slarvigt uppsatt. Men idsala och sibar säger att jag ska, istället för att finkamma håret bakåt alltesammans så tycker dom att luggen ska åt sidan och så en "finare" uppsättning...
Tveksamt tveksamt..

Funderar på å bjuda MKVarna som bor på samma område, till mig för en fördrink innan vi trallar ner till hotellet. Men får se när jag kommer hem, en fördrink kanske redan har planerats.

Ajuste! jag skulle ju sno med mig en massa hemifrån.. balsam och sån shampoo för kroppen - vad det nu heter. Å så skulle jag ha nåt annat? Kan ta med mig lite örontops och en glödlampa eller två. Sånt ska man inte behöva köpa själv, eller hur? höhö


Jag ska ha pyttipanna idag! Det bestämde jag typ i onsdags, haha! Jag e redan hungrig! har varit vaken i två timar nu... hade en väldsmysig dröm. Handlade nog inte om något särskillt, eller jo... en sak var skum. Men det bästa var att jag alltid hade ett bra sällskap, alltid folk runtomrking mig.

Jag är FÖR sällskapssjuk! Jag har blivit det nu på sistone, helt stöört.


aja, nu ska jag fortsätta digga till brittan! TjaråUPPDATERING: hungrig vare ja, men sen så kommer mormor in just då ja skrivit klart...med NYBAKAD klitcha. Åh.

abc

Det var skönt att få komma ut idag! Jag och idsala tralla ner på stan och där köpte jag julklapp till både sibar och fabbe, tror jag aldrig någonsin varit så effektiv som jag varit i år gällande julklapparna! Å ute i så god tid! (brukas oftast vara ute sista dan på stan)
Haha igår när jag var och skulle betala för Idsalas julklapp så träffa jag en bekant, eller... aa vet inte riktigt vad man ska kalla det här. Men i alla fall, såhär löd konversationen:
- Visst är det zalga? (vääldigt tveksamt)
- aaah haha
- du! vet du hur många gånger jag gått fram till din syster och börjat prata med henne som om hon vore du!?
- HAHA! jag vet, hon sa det! 'zalg, det var en som prata med mig idag å jag troor att hon trodde att jag var du för hon prata påååå'

Å så garva vi på ett bra tag, haha

Jag köpte en snygg scarf/halsduk från MQ. Liknas som där palestin sjal, men det är med stjärnor istället för...aaa, vad dom nu har. Jag tycker i alla fall att den är assnygg, men det gör inte mamma, moster, sibar, fabbe..eller, aa, någonannan överhuvudtaget:p
Jag sprang hem å kolla på reprisen av DH sen så kolla vi på One three Hill å efter det åkte vi till moster för å hälsa på. Efter det besöket åkte vi till sibars kusin för å testa festkläningar...

Körde hem från... vafan heter det stället? det är typ södertäljes tråkigaste stadsdel, såhär-tragisk. Boda något? Körde ia alla fall därifrån till moster i saltskog å till södertälje syd för å hämta utmin biljett å så tillbaks!
Gjorde det duuuuhuuuummmaste man kan göra i trafiken. Men det tänker jag inte berätta om. Jag kan berätta om en grabb som jag irriterade skiten ur igår i alla fall

Jag köör på en hyffsat liten gata å framför mig ser jag hur en idiot försöker köra ut från parkeringen, idioten kör ut nästan på halva körbanan! När jag upptäckte det så höjde jag handen och blev "lite" arg...sådär, typiskt invandrare?
Å det såg han så han börja köra efter mig, FÖR nära. Vi kör ner för en till gata, en rondell, en till gata å sen kommer vi fram till telge energi backen Å DEN e brant(/d?)
Lite svårt å stanna "mitt i"  backen för å låta bilarna åka förbi så man kan svänga in i ännu en backe. Jag gör det i alla fall och gaaaaasar ifrån honom. Höhö
Å så sa jag: FÖLJ EFTER MIG NU DÅ DIN LILLA PUSSYY!!!
Min syster skratta och mamma frågar om jag precis svor...

Ska ta å lägga mig. Åker hem imorgon! upptäcker dock att jag inte har lektion förrns på onsdag, men men!

JALLA BAJ

humörsvängningar

Nu måste jag verkligen ta mig ut. Jag skriker på folk för minsta lilla - inte alls kul å vara med mig just nu. Tur att jag är ensam hemma för tillfället!
Nu ska jag torka håret, klä på mig å gå UUUUUUUUUUUUUUUT!

rastlööös

A, det har gått så långt satt jag loggat in på suryoyozone - SÅ LÅNGT! Lyckades lämna det hyffsat fort.. surfat runt i mer än en timma. Och så ställde jag mig frågan; kolla på lite tv?(c.s.i new york) eller lägga sig direkt?
-Äh låt oss kolla vilka sidor jag har kvar att besöka...kollar igenom. Längst ner på adressfältet hittar jag www.playahead.com och tänkte (ännu mer) nu fan har det gått över gränsen!! Och slänger mig fort på www.blogg.se istället!

Vet fortfarande inte om jag ska kolla på csi eller lägga mig direkt? Hur som, så MÅSTE jag upp tidigt imorgon! Tror att det är det som gjort mig så hängig - sova bort halva dan!


Det får bli lite csi och däcka sig lite på soffan!

Hoppas

Jag hoppas verkligen att dagen imorgon blir bättre än dagen idag.

Är alldeles för rastlös! Igår satt jag hemma fram till typ fem-sex! Skjut mig! Å idag då?! HELA JÄVLA DAN!
Vi stack en snabbis för å käka på max...man ska verkligen inte käka där om man verkligen inte känner för det! Annars så har jag varit hemma och kollat på Astrids julskiva eller vad den nu heter - som inte alls var vad man hade hoppats på. Det var bara en massa korta klipp från alla, pippi, emil, lotta, tjorven, ronja och några fler..

Nu ska jag och min förstörda bröstkorg (håller på å åka på en grym förskylning känner jag) ta å lägga sig! JA! SÅ TIDIGT!

Hej å hå!

Vaknade redan vid elva idag, och det kanske... bara KANSKE berodde på att alla mina två yngsta systrar + mamma var hemma?
Jag låg kvar och drog mig i ett braaa tack, tror t.o.m att jag sov om, för att när jag vakna så var det heelt tvärtom. Fabbe och pappa var hemma men inte Elisha och mamma.
När jagkom in till köket såg jag att det bara var pappa var hemma och min första tanke var "ånej, jag får plocka undan bordet och disken" men sen så kom fabbe in! Höhö

Nu har i alla fall alla nötter gått ut åt varsitt håll och jag är ensam hemma. What to do? Måste kolla igenom PP från min lektion från i tisdag, som jag missa. Måste även bädda sängen nu när jag är ensam hemma och inte har någon syster att myta...

JA! Pappa ska köpa Astrids jul till oss! Det är alla julavsnitt från Pippi, emil, ronja och lotta! ska sitta och kolla på den HELA dagen!
Fan, jag har en sån enorm lust för fest alltså - på tal om ingenting liksom. Men måste hålla mig till MKV middan! Måste måste!

Fabbe ringde mig och sa att hela centralstationen är full med poliser, helt avstängd för människor å bussar! Det är tom helikoptrar ovanför - någon som vet något?
Jag springer ut på balkongen å kollar!!

LISTAN!

Fredag eller lördag?
Fredag, då har man hela helgen framför sig.

Bakfylleångest eller bakfyllespy?
Har inte haft någon av dem, men skjut mig istället för å spy - så bakfylleångest!

Tåg eller buss?
Tåg!

Hemma eller borta?
Hemma!

Shoppingresa eller charter?
Charter. Shoppingen har jag 30 min ifrån mig

Skola eller jobb?
Hmm. När man jobbar längtar man till skolan och så tvärtom. Men jag är en praktisk människa, så i så fall, jobb!

Solarium eller brun utan sol?
BUS! Solarium ger dig en massa bakterier och FRAMFÖRALLT - rynkor! Gud förbjude!

Storstan eller landet?
Storstan - trots att scouten i mig skriker.

Svenska eller amerikanska idol?
Svenska. Jag kollar inte på den amerikanska?

Krogjobb eller polis?
Idag, krogjobb. Men aldrig något jag skulle vilja jobba med i 30 årsåldern

Hund eller katt?
Spelar nog ingen roll. Någon som man lättast slänger bort om man börjat tröttna...

Dryck och mat:

Favoritdryck?
Jag har nog ingen favorit så...men jag kan säga såhär? Aldrig vatten, cola light och Teuqila! Och igår såg jag att ÖoB gjorde reklam för bananjuice? Nej tack.

Dricka på förfest?
Hmm.. beror på. Öl och cider kissar man ut på sekunden, vin är en big no no efter min insparksvecka då jag enbart drack det. Så, nu är jag tillbaks till grogg. Två stark öl innan groggen så man slipper spritsmaken!

Fyllekäk?
Mimi aka miljonären utanför kåren - en varm korv! Trots att hon ALDRIG har varm korv, bara en massa tjocka korvar.

Bakiskäk?
Pizza eller kebab

Favoritmat?
Åå, massor. Kuttle, tabbole, sfiha, apprach, lasagne...äh, säg all svensk och syriansk husmankost! Lika bra.

Fisk eller kött?
Kan inte äta lika mycket kött längre och har nog inte ätit fisk på ett helt år, så fisk!

Kaffe?
Ja tack.

Räkor och kräftor?
Ja tack!

Vad åt du senast?
Frukost. Ett par klitchat med kaffe

Godast grönsak?
Advokado, LÖK (fast inte själv) å massa andra

Potatis eller pasta?
Potatis är bland det äckligaste som finns. (åtminstone kokt)

Lagar du mat själv?
När jag är i Jönköping ja. För första gången igår lagade jag mat här i Södertälje

Kläder osv:

Jeans eller tights?
Jeans är snyggast. Men just nu har jag hellre tights.

Slappt eller tight?
Var det underförstått att man skulle ta jeansen? Både tight och slappt.. så länge det inte är för slappt!

Väska eller ficka?
Ficka

Favoritfärg på kläder?
Tydligen grått, höhö. Har kanske ett enda plagg som är svart...

Mörka eller ljusa jeans?
Måste nog säga mörka.

Uppsatt eller utsläppt hår?
Nuförtiden, utsläppt... man ska ju kunna ha mössan på sig utan att behöva se ut som ett UFO

Vilken hårfärg har du?
Svart. Fast i provrum - med det starka ljuset, ser det brunt ut.

Pushup- eller trekantsbikini?
Trekantsbikini.

String eller hotpants?
Hotpants

Vad använder du för smink?
Foundation och mascara - ibland rouge.

Killar och tjejer:

Viktigaste personlighet hos en kille?
Intelligens och ha en nära relation till humorn

Skulle du påstå att du är feminin?
Idag, ja. Haha

Har du någon gayvän?
Det tror jag inte. Kanske?

Snyggast frilla på en kille?
Jag vet exakt hur håret ska se ut, men grymt svårt att beskriva det. Men sen gäller det ju å ha rätt huve för frillan

Bröst eller rumpa?
Rumpa!

Är du kär?
Hell no.

Snyggast frisyr på en tjej?
Hmm... Jag älskar långt, tjockt, vågigt med volym. Fast sen är det så olika, beroende på vad man passar i.

Vill du ha en frisyr, som du inte vågar klippa dig till?
Jag tror det. Jag älskar mrs beckhams frilla men vet att jag aldrig skulle passa i det. Sen så har jag ju redan haft så kort hår innan (- mot min egna vilja!) och då såg jag ut som en svamp...

Silikonbröst?
Nej tack.

Känner du någon som haft sex med fler än 50?
Haha. Tror fan det

Kärlek vid första ögonkastet?
Njäe.


Övrigt:

Vilka bor du med?
I jönköping, ensam. I Södertälje med min familj + två fiskar.

Vart vill du flytta?
In till stan (sthlm)

Klipper du dig ofta?
Nej.

Mest musik eller bilder på datorn?
Bilder

Skulle du kunna jobba gratis för välgörenhet?
Ja! Fast inte för en längre period...:p

Känner du någon som var med i tsunamin?
Säkert.

Kan inte leva utan?
Familjen

Vad är den högsta summa pengar du hittat?
En tjuga?

Vilken är din favoritrestaurang?
Vettefan. Mitt kök i Södertälje

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Ja! Nån vacker dag ska jag göra både - men kanske inte på samma dag då...

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Syrien, blir det nog

Har du en egen trädgård?
Nej

Favoritpizza?
Capricciosa

Chips eller popcorn?
Popcorn

Vilken färg på läppstift använder du?
Läppstift? Nej tack. Läppglans - så lite färg som möjligt. Och absolut inte Elizabeth Arden, om jag inte vill ha ankläppar igen...

Apelsin- eller äppeljuice?
Innan var det äppel, men nu är det apelsin!

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Det måste ha varit i lördags? Eller nej, juste! Vi käkade ju i söndags på heron. Jag, fabbe, Idsala och Sibar. SIbar käkade grekiskt, vi käka kebab

Favoritchoklad?
Marabou

Har du vunnit en prispokal någon gång?
Ja, flera! Basket och Spice girls - look a like tävlingar!

Är du bra på matlagning?
Det skulle jag nog vilja påstå. Jag ska laga mat till mina systrar idag också... bara en sån sak

Klarar du att tanka själv?
Självklart, fick till det vid första försöket utan att någon visa hur det skulle gå till

Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola, tror jag... börjar gilla Pepsi lite mer nuförtiden.

Vad var det senaste du handlade?
Har handlat så mycket på senase satt jag knappast kan minnas...Men det måste nog ha varit min käning, tunika och plånbok från Monki

Har du kräkts offentligt?
Ja, på ett ställe där det inte går å bli mer offentligt

Favoritparfym?
Calvin Klein - ephoria, Lancome - miracel M.M!
 
Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Vill man ens bli rik?

Hade du mycket hår som liten bebis?
Är det meningen att jag ska komma ihåg det? ...höhö, nej men det hade jag inte

Vad har du i din väska?
Vad har jag inte? Skolhäfte, pennor, två tidningar, läppglans, mynt, papper,papper,papper, kvitton,armband, vantar,plånbok,tuggummi,kalender, usb-sladd, nagellack,tågbiljett,MKV middags inbjudningen och lite mer papper.

Bäst på tv?
Grey's anatomy, Oprah, Deperate Housewifes, Room Service, dokumentärer, Efterlyst, One Three Hill, Las vegas.

Sexigaste mannen?
Får jag skriva en lista?

Sexigaste kvinnan?
Hmm...Brittan, om hon inte vore så ofräsch. Annars Kylie Minogue

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
? Favoritsak...? Jag ber?

-----
Aha, vad det hela listan? I alla fall, denna skulle publicerats precis efter mitt senaste inlägg men tjockis fabbe tjatate så mycket om maten så jag var tvungen att gå upp för å laga. Måste nog erkänna att jag aldrig ätit så äcklig korv stroganoff innan, inte för att den var sådär, äcklig äcklig. Utan, man kan liksom inte misslyckas med något så enkelt!
A J A
Stack ner på stan med Sibar och Fabbe. Jag blir bara fattigare å fattigare! Köpte en julklapp till pappa, en skinnplånbok - nu kan han inte skylla på fel storlek som han gjorde med skinnhandskarna han fick förra året! Mamma fick en sminkväska. Min syster Elisha fick också en julklapp, eller två förresten.. men jag skriver inte vad det var för att hon brukar läsa här. Å så köpte jag två presenter till Idsala också, skit stora. Som tur var hade vi med oss pappas bil. A vi åkte bil hemifrån oss.
Sen åkte vi till coop, handla chips godis och popcorn å åkte hem till oss för å kolla på Idol finalen. Jag röstaste på Amanda! Och lät Sina få rösta å lyssna på Amandas röst när man röstat.
Jag slog in Idsalas presenter as snyggt! Det tog sin lilla tid måste jag säga ;p
Vi kollade lite på Ensam hemma också - klassiker.

Runt elva åkte jag och SIbar till hennes bror å hans fru för å bara sitta å glo. KOm hem för en lite stund sen å nyss kom pappa hem, han har jobbat sen 06.00 imorse! Tills NU!

Hahaha. Måste berätta om det roligaste. Efter att dom sagt att Marie vunnit (för övrigt som var det på sämsta sättet man kunde säga på! Stackars Amanda som trodde att det var hon från början bara för att "vuxen" Marie ska vara -å-va-gla-ja-e-för-din-skull!!) så hör vi efter en stund, jag fabbe å sibar satt i köket medans elisha och sina kolla in deras sovrum, att sina ligger utanför köket i hallen och gråter ihjäääl sig! Hon ville så gärna att Amanda skulle vinna! Stackaarn.. och visst har hon världens elakaste systrar som röstar på Marie flera gånger?
Hon blev verkligen ledsen.. och när vi retade henne för det så skakade hennes haka HAHAHAHa
Men jag lät henne rösta från min mobil i alla fall :p

Jag ska nog ta å lägga mig snart! Kom på idag att jag åker snart men att jag också bara har typ 8 dar kvar i Jönköping innan EN HEEEL MÅNADS JULLOV! EN HEL!!!

Natti natti!

galna

fyra stycken har redan kikat på min blogg idag. å jag har knappt öppnat ögonen!
Och låt oss inte ens börja prata om gårdagens statistik.. men, nu till saken.
Jag ska göra sån som alla andra bloggare gör; nämligen en lista!
Den här listan har grymt mycket onödiga frågor, och dom är många. Så jag varnar er...

tjarå

kvar!

Jag bokade biljetter igår, till mig och gabriella.. ett par timmar senare får jag veta att mötet jag skulle haft idag ställts in. Med andra ord, jag har ingenting i jönköping att göra fram tills på tisdag! WIHO!
Men så ringer jag swebusexpress för å försöka avboka min biljett, men nej.. de vägrar att samarbeta. Ja ja, jag har ju gjort det innan va? Betalat dubbelt?
Sist köpte jag två biljetter för 300 kr st och nu köpte jag en biljett som jag inte ens skulle åka med.
A, jag lever ju inte riktigt som en student. Köper alltför mycket grejer alltså, börjat handla upp mina besparingar också.. och då har jag inte ens hunnit köpa en enda julklapp!

Jag längtar så otroligt mycket till MKV middan på onsdag!! Vi ska ha cocktail klänningar, killarna ska ha kavaj. Vi ska få en bordsherre/bordsdam det blir trerätters middag med dryck. Det blir något band som spelade på hultsfred å en massa annat. Allt detta på Stora Hotellet i Jönköping, där jag också var på vårbal.
Längtar längtar längtar! Var inte där förra året, men av vad jag har hört så brukar MKV middan vara DEN KVÄLLEN SOM ALLA, PRECIS ALLA KOMMER ATT MINNAS!
Det gick så långt förra året att Mange (som läste året före oss, är från södertälje och är numera studentkårens ordförande) började tejpa våra lektor, Morgans, flint!
Det finns t.o.m bildbevis på det!

Jag har varit ensam hemma för första gången idag. Mamma och sina är nere på stan. Men fabbe kom precis hem och börjat gråta efter mat. Så fet man kan få va.
Själv åt jag typ 5 färska klitcha bitar till frukost... men té! Klitcha ska enbart ätas med té! Men jag drack självklart kaffe efteråt, är ingen svikare;p
Så nu ska jag börja laga mat! Mamma hade bett mig att fixa kläderna som är i torktummlarn, men gissa om jag ska be fabbe å göra det? "medans jag gör mat ÅT DIG" mohahaha
det var ju redan planerat att jag skulle göra maten. höhö

Hare o kanin!

fjärde december!!!!!!!

Det här inlägget kommer att bli långt, har så mycket att berätta om gårdagen!

Jag å fabbe vakna runt nio tiden för å käka frukost, men ingen av oss ville ha det som fanns så vi koka upp nudlar som jag hade köpt kvällen innan. Nudlar! haha! Det har jag inte käkat på flera åår, å det trots att jag är student!
I jalla fall. Vi var tvugna att gåå hela vägen ner till centralen för att jag hade glömt bort att man inte kan betala på bussarna nuförtiden:p

Hoppa på tåget och träffa en kompis å sen kom vi fram till tumbaaa å vi gick till min gamla skula för å skriva ut några papper. När vi hade gjort det sa jag åt fabbe att jag ville upp till mitt gamla klassrum för å hälsa på min journalistik lärare.
Vettni vad jag såg när jag kom dit?! Ett jävla förråd!!
Dom har gjort om vår journalistik klassrum till ett fult förråd! Ledsen å besviken gick jag iväg, men då träffar jag Janne! Världens bästa Janne! HAn var som en söt morfar till oss i klassen!
"Men heeeej! Är du här på besök! Vad roligt!! OOJ vad lika ni var!... hur går det?" Å bla bla bla. Sen kommer Pär! Han var jättesnäääll men enligt min syster å hela hennes klass är han nu största pain in the ass.
"jaaa.. ni är ju så lika ni två. jag har ju din syster nu, det visste du vaa?" Höhö jag härmar hans sätt att prata i huvudet på mig, det gör att jag garvar förmig själv. Hahaha

Å sseeeen kom Sari också! Den gamla journalistik läraren..å så jäävla glad hon blev! haha Hon hoppa på mig å krama mig å allt!!
Hon tyckte att det var mkt roligare när vi gick där - men no shit liksom?:p Så stog vi å prata ett tag. Å prata.Å prata.Å prata. Hon vägrade låta mig gå haha
Hon kommer ringer mig om ett par månader så att jag ska stå å prata om mina högskolestudier för treorna:p

Sen åkte jag upp till stan, hoppa av på söder och gick direkt till Monki. Där hitta jag en plånbok som var EXAKT som min väska som jag köpte på gotland! SNacka om kopior. Men plånboken är väldigt rån-bar hahaha!
´Hittade också en klänning å en tröja där. Cp kläder dom har alltså haha

Sen var det dags för mig å gå till...min praktikintervju! Hitta stället på en gång men sen när jag kom in i självaste huset höll ja på å kissa på mig! Ni vet hus inne i stan, de har stora entréer och är såhär, gamla? A det här huset var exakt som alla andra fast åt det negativa hållet! Det var möörkt och kändes bara ofräscht! Jag gick assakta för det kändes som att huset hade varit obebott i flera sekler! Och a, jag gick upp för alla trappor bara för att hissen inte var något val - whats so ever.

När jag kom upp så såg jag en dörr med typ tre olika doser för koder. Och så hörde jag att någon längst ner var påväg upp. Jag vågade inte röra varjen dörren eller dosorna. Hissen hade kommit upp till våningen jag stog på och ut kom en hyssat stilig man som jag kände igen:
- Är det du som är Thorsten?
- Ja! Det ere!
- Hej, det är jag som ÄR praktikanten (:p)
- Men vad lägligt! Kom in!

Alltså, när han öppna dörren så kändes det som att man kom in till en heelt annan värld än vad man varit i i trapphuset. SHit perkelle vad det var folk och ljus och färger och LJUD!
Han visa mig runt där på stället å gick vi in till ett rum där vi hade självaste intervjun.
Jag fick berätta lite vem jag var, vad jag ville få ut från praktiken, vad jag ville göra sen med livet. Mina mål å så. Så fick han berätta lite om deras kommunikations byrå, vad dom gör. Hur dom jobbar o.s.v. Lite vad man förväntar sig av en praktikant...och på plats sa han att jag kunde komma!:) Yei!

Detta firades självklart. Promenera tillbaks till götgatan där jag köpte en mössa från Belle och en ballongklänning från Gina.
Ska antagligen ha på mig den på MKV middan och så ett av dom två bröllop vi ska på, på början av nästa år.

Sen åkte jag in till stan där jag kolla runt i Topshop, Zara och Oasis. Skjut mig! Någon! Va fina kläder! Topshop speciellt! Zara var bäst strax innan studenten sådär, fram till det att jag flytta till Jönköping... Sen har det bara gått neråt känns det som. Man hittar kläder att dö för, men inte lika många och inte lika ofta. Synd!
Oasis har alltid lika snygga koftor och klänningar.

Sen var det dags för mig å möta upp Idsala i t centralen. Därifrån gick vi tillbaks till åhléns city där vi keekade lite food. Å sen åkte vi upp till gloohobeen. Alltså. jag hade varit så hyperaktiv hela dagen så jag kunde gå runt med en öppen skinjacka och min sjal bara runt halsen, därbak. Men efter att ha stått i kön i typ 1½ timma så börja man frysa som ett litet as. Men sen släpptes vi in och efter typ en timmas väntan börja förbandet spela.
Alltså. SLASH MY RIST!!! Har aldrig i hela mitt liv äcklats av en """" "artist" """ så mycket som igår. Han var flintis, å smaaal musche hade han också, svart! Alltså, muschen var svart och så börja han sådär, äckel-flina mot publiken och lekte med tungen å sen börja han spotta och tog emot spottet igen i munnen och så strippa han av sig kläderna! Och stog till slut i bara kallingar. Han stoppa in sina strumpor i kallingarna också! Efter att ha spelat klart tog han ut dom och slände dom på publiken!! SKJUT MIG! ÄCKEEEHL!!!
Å han som var med honom då?! Han sjöng och åt upp micen, han stppa alltså in micen i munnen...!!
FREAKSHOW!!

Sen kom ännu en förband. Och dom spela låååt efter låååt efter låååt. Vid det här laget hade man hela publikens svett på sig själv. Man var alltid två centimeter ifrån att svimma och ramla. Puttandet var konstant. Efter det andra förbandet fick vi vänta ett jävla bra tag till. De kom inte ut förrns två timmar senare än planerat.
Och när dom väl kom ut så vraka helvetet läst säger jag bara. Alltså, om man stått och svettats i två timmar för å sen få upp armarna när man applåderar så SVIMMAR man. Jag pallade verkligen inte lukten så jag gick därifrån!!
Det var två grabbar som stog framför mig som hade klätt sig som pelle...skjuuhuut mig. Äckligaste jag varit med om.
Jag gick ut typ två meter, för att vi hade hamnat typ längst bak av all puttande och där var det nästan kallt för att det var "normaltempratur".

Men jag såg tusen ggr bättre där faktiskt! Och jag behövde inte stå så nära människor att man kände saker man inte ville känna.
Efter konserten - som var HUUUUR GRYM som helst så såg alla ut som att man precis duschat. Håret var helt dynsblött och jag såg tom två stycken krama ur sina tröjor av svett satt det DROPPA svett från det.

Vi hann i alla fall med halv tolv tåget och, haha.. vi satte oss och börja prata lite om en kompis som vi har. Och jag berätta något roligt (vid det här laget hade en kille kommit och satts sig hos mig fastän vagnen inte var full) så idsala garva ihjäl å då hade den här killen hört det jag sagt och verkligen försökt att hålla sig ifrån garv. Hahaha
Men sen så börja idsala prata om att hon bestämt sig vad hon rikta sig mot, gällande hennes studier å så. Å då berätta jag om vår fackhögskola Jibs. Då säger grabben brevid mig plötsligt: jag läste där!
Jag ba: aaha! okeeeej
haha
vad är oddsen liksom?
A i alla fall, vi prata en kort stund. Men jag orkade inte prata om det nån mer så vi prata om annat...alltså, bara jag å idsala, Men sen så fick jag en utskällning av idsala för att jag inte fortsatt prata med honom, efter att han sagt hejdå och lycka till med studierna och hoppat av i älvsjö.
Nu vet vi vart han bor i alla fall:p

I jalla falll. Sån TUR som jag haft hela dagen så hade vi en buss som åkte från centralen..Jag menar, VÅR busslinje? Halv ett på natten, en tisdag?
00.32 tog vi bussen 00.58 låg jag i min säng. Nyduschad.. elle rjag kan inte kalla det där en dusch då jag skrubba sönder mig själv med en svamp som var hård som taggtrådar och jag skrubba tom mitt ansikte med mina naglar. SÅ äcklig kände man sig.

uft. jag orkar inte skriva mer. So vi alla fasll. vakna självklart av mina systrar...men sov om. vakna runt elva och då var sina å mamma hemma. sina är sjuk. käka frukost och nu ska jag äta mat snart...KUTTLE! Godaste gott.
Mamma gör dessutom klitcha - blli avundsjuka, bli!!

Aj min rygg. hejdå
sooodertalja

Frans: ljug lagom mycket mer, liksom. Det där VAR porritdningar!

Jaah. Idag alltså...undra när det var jag skrev sist? Hade jag gått ner på stan med samora då? I alla fall. Sibar kom till mig idag sen så gick vi ner på stan för å möta frans som var hungerbarn. Han käka å vi fika. Sen skulle han handla julklappar och det är förfan konstaterat att jag är bäst på å ge tips å råd om dem!
Visst, visst?

Seeeen så kom vi hem å åt lasagne som var minst lika god fastän det var gårdagens. Vafan gjorde vi sen? Ajuste, vi kolla på britney spears klipp på youtube. Bruden är för het.
Sen kolla vi på jennifer lopez också å lite jooostin.
Å seeeeeeeeeeeeeeen tog vi en till fika, men istället för å prata så skratta vi. Min röst e helt störd efter den här helgen, jag är på god väg på å bli hes, utan att ha skrikit ett piss. Å så kom jag prewcis på att imorgon kväll, då är min röst tööötttaally störd. Om jag får ut ett enda pip!
Ska ju på The hives! Yeeei

Å juste! Jag ska på intervju för en praktikplats.. vi ska tydligen behöva interjuvas nu för att dom ska få gratis arbetskraft:p men i alla fall - hoppas grymt mycket på den här platsen fatiskt. De har haft stora kunder och dom har allt från en Storyteller till en vanlig marknadsförare!
Grejen är att jag inte äger en CV, så jag måste sätta igång å skriva den nu. O.r.k.a.r..i.n.t.e!

Jag tror inte att jag orkar skriva mer. Finns det något kvar av mitt liv att skriva om liksom?
Eeeeller jooo! Jag ska visa ALLA bilder som vi tog i lördags

     

Såmånga lyckades vi ta! Men dom roligaste har jag på mobilen höhö
Måste bara få påpeka att det absolut Inte är mina fingrar under min haka på sista bilden! Visst vi skulle steka, men så långt går jag aldrig:p

Jalla HÄJ DÖ!

that's it

Såhär brukar det vara när jag är i Södertälje, bloggtorka. Jag skaffar mig helt enkelt ett liv här... finns alltid något att göra, nånstans.

Inlägget om mitt lilla avslöjande om porrtidningar verkar ha intresserat en hel del eftersom det var typ 4 gånger fler sidvisningar än unika besökare.
Men i alla fall, vad har jag gjort? I fredags ville ja däcka redan vid sex tiden men hamna inte i sängs förrns halv ett, sov i alla fall ut till tolv för å sen gå ner på stan å köpte lite grejor.
Sen på kvällen firade vi frans, haha...alltså, hahahaha!!
IDSALA blev helt knäpp och börja hoppa som en idiot
shottar försvann "hela tiden"
Fransisco ollas trots att det bara var tjejer i rummet
Fabbes musikkunskaper är SÅDÄR
Idsala hoppa som en idiot ännu mer
Å aa.. det var roligt. Sen kom vi ner till Telge källarn och där var det mest katt å mus lek.. Ingen hitta nån! Alla leta efter varann å sen stängdes stället - men vi lyckades ha roligt ändå.

Vi tog en kebab med oss hem och skulle försöka käka den medans vi promenera hem - hela såsen som var i rullen hamna på min skjortklänning-skinnjacka-strumpbyxor och stövlar...sådär, lagom mysigt.
Och när jag vakna dagenefter för å duscha så släppte jag ut håret å ner föll en torkad kebabkött bit...YES! Mysigaste.

Dagen efter vakna jag hyffsad pigg men grymt törstig. Väckte mina två systrar för å ha frukost-sällskap med sen så orkade ingen av oss käka frukost eftersom mamma höll på å laga lasagnen och lukten gjorde att vi hellre ville ha den. Så, så fort pappa å sina kom hem så käka vi den istället. Efter det åkte alla till moraberg för å köpa lite grejor. Det var julstjärnor, adventljustake, julkulor å sånt som skulle fixas. Jag skulle kolla vad problemet med min mobil var och fabbe skulle ha en helt ny mobil.
Roligast var i alla fall att köra broom broom.

Vi stötte på moster med hennes familj där så vi boka glögg fika hos oss. Nån timma senare så hade vi det lilla glögg fikat...en efter en droppa in hos oss, till slut var halva släkten här och vi diskutera hurvida vi skulle laga mat till julafton för å käka när tomten kommer till lokalen å så.
Sånt snack orkar man inte med på en söndagseftermiddag så jag fabbe idsala och sibar åkte upp till heron för å kolla på bio - Leo.
Å.Herregud.
Låt mig säga såhär - filmen är nog inte menad att garva sig igenom. Den var hemsk, det var äckliga människor, det var slagsmål,blod, dödsfall,ångestmänniskor. Inte NÅNSTANS var den menad att garva igenom
Men på något konstigt höger satt vi fyra och garva oss igenom heeeeeeeeeeeeeeeeela filmen!! Hahahaha
Bara jag tänker på det får mig å garva. Åt dom tysta - cancerframkallade- mötena. Åt fabbes reaktion över filmen. Allt allt.

Å så vare ju söndag. Och en söndag på heron träffar man typ, alla man känner. Syrian dan.
Seen kom ja hem å däcka direkt. Sov och vakna självklart av att mina systrar gick upp för å dra till skolan.. nån var inne och försökte mata fiskarna, jag lovar om de inte tog två timmar. Å så hörde jag nån nallepuh signal? Eller det kanske var björnemagasin signalen? Vet inte vart det kom ifrån.

Haha men jag dröme om alex och katrin schulman. HElt sjukt.. det är andra gången jag drömmer om dom!!
Vakna av lukten av nybakad bröd. Mmmmm. Ribngde samora å kolla om hon vill eha frukost.. å så fet som hon är kom hon springandes enda från hovsjö.
Efter det så tvinga hon mig å promenra eeenda ner på stan å sen upp igen. tio minuter senare var jag hemma å nu sitter jag här å väntar på sibar.

Vi ska ner på stan för å yra. Inget bättre för sig liksom.

Herrå!!

hemligt!!

nu är vi å förfestar hos franscisco som fyller år idag å vi sitter i hans sovrum, gissa vad?


HAN HAR PORRTIDNINGAR!

Hej goddag, godafton å hej

Nu har alla åkt hem och jag får äntligen få sova. Min andra moster, med man kom också... alltså, sibars päron. De var mest diskussioner kring dagens kyrka och dens betydelse å massa sånt jobbigt tjlaffs.
Det är askul å diskutera sånt, men inte en dag som idag när man varit uppe sen halv sju, skrivit hemtenta och åkt ångest bussen i mer än 4 timmar. Tack, men nej tack.
Satt mest och gäspa mig till tårar.

ÅÅÅÅÅÅH ska äntligen så sova i MIN snygga å bariga säng! Har sovit på min BÄDDSOFFA enda sedan jag åkte till jönköping sen min senaste södertälje-vistelse. Så min svank säger ett å annat nu...:p


SOV GOTT,GOTT FOLK!


RSS 2.0