HEMMA!

Vägen hit till södertälje har varit JOBBIG! Man blir så gryyymt rastlös på bussen satt det inte finns! Bussen hade inte ens backat klart från parkeringen och jag börja känna "å herregud - NÄR är jag framme!?"
Mötte upp pappa i syd och fick köra hem, bästaste som finns!
Seen så käka jag å sibar middag ihop å så tog vi en lussebulle.. det fanns även gammal wienerbröd och några bullar med sån där grön marsipan i.
Sen kom SIna hem.. hon hade varit hos grannen och lekt, fick en liten present av henne "Hej zalga du är min favoritsyster" skriver på en liten lapp med flitterpenna o så det självklara för den åldern, ett hjärta under. Sen så fick jag en ballong där det stod I love you på. Naw.

Mamma å pappa hålle rpå å packar upp alla julgrejor, mysigt mysigt kan man tycka.. men mamma är helt galen. Huset är ÖVERRÖSAT med prydgrejor!!! Inget fönster står utan julstjärna, inge fönsterbräda utan såna där tre ljus grej.. och så är det ljus å lampor å flitter å blommor och LJUD! LJUD!LJUD!
Meeeeeeeen...varför börja klaga?:) Jag klagar inte!

Eller jo, nu ska jag klaga. Jag vet att jag är hemma när jag inte kan höra TVn. Heeelt omöjligt att kolla på Idol! trots att det bara var mamma pappa å sina hemma.
Mina två andra syster är ute på "äventyr" fester å grejer
- vadå? trodde folk att jag hade döttrar hemma?! Vadå döttrar? De här tjejerna festar mer än killar!!
Höhö.
Imorgon äre fest igen!;)

Snart kommer moster å hennes man hit på besök, ska försöka hålla upp ögonen - är sjukligt trööhött.
Å så var det dessa fiskar, som jag har saknat så. De krockar med akvariet hela tiden! Jag har hört dom två gånger bara under den här tiden jag bloggat... hahah

Nu vill jag sova,

hubo

halleluja moment!

Klar med tentan! Innan lunch. Yei!
Jag kan inte direkt stoltsera med den såå.. men det e klar i alla fall. Risken finns dock att jag inte blir godkänd bara för att jag inte haft en "riktig" källa. Har använd profil - begreppen från en bok ju, som jag har skrivit.. men inte riktigt citerat å så.
Men har jag riktig tur så kommer det att gå ändå... han e trots allt, allt för gullig!:D

Nu e jag fri för å åka till Soooodertaljaaa!:D Å JAG SKA KRAMAS MED MAMMA Å PAPPA! Yeeeeeeeeiii

vet inte om jag orkar med nån middag heller, vill hellre ha mammas. Hon fråga iofs för två dar sen vad jag ville ha för käk men då sa att jag o sibar skulle käka ihop på stan. men ångrar mig idag..
Jag ska vara en disseeeheeerrr som andraaahaaaaa. A jag sjunger.

Å JAG E GLA IDAG!:D

skolan

Det roligaste med skolan måste ha varit hur alla, alltid samlar ihop sig och kritiserar allt. Kurslittraturen "vad har det med det vi läser med?" "varför välja en sån bok" "varför så tjocka böcker?!"

Å så ska man klaga på lärarna (absolut inte den läraren vi har nu, han är världsbäst) vad tänker människan med? vad är det här för komplementering?! å en massa sånt

Jag tycker sånt här är så kul för att egentligen vet alla att allt sånt måste göras! lärarna gör inge fel egentligen, böckerna är väsentliga å allt sånt
uuu ruligt ruligt.
Nu ska jag springa till bibblan för å försöka på tag på en bok som jag ska använda


äh, hej


Tentan

Nu har jag mindre än en sida att fylla! Och precis upptäckt att jag inte har en enda utskrift kvar på kontot och att jag inte fått med någon teori ännu.
Måste mosas in, måste.

Nu; ordbajsa ordbajsa!!!

IDAG

Jäklar, vad många det var som läste igår. Men i alla fall - har precis fått ett bra besked! Men ändå haft en mindre lyckad morgon.. missade tyvärr Maria som skulle låna ut en kursbok till mig som jag skulle använda som teori på min tenta, men jag var sen och hon var inne i tentasalen. Kanske inte bästa stället att knacka på för å låna en bok :)

Jag är GLAD men oehört stressad! Vill bara bli klar nu! Vissa i klassen har sagt att det har tagit TIMMAR och DAGAR för dom att skriva tentan - för andra har det tagit 2½ timma...så vi får väl se! Försöker hamna där mittemellan. Jag har ju skrivit en sida nu och ska fortsätta. TVÅ a4 sidor MÅSTE ha skrivits klart till lunch, eller strax därefter.

Har inte ätit frukost idag! Sjuuuukt dåligt, hur mkt jag än försover mig så MÅSTE jag käka frukost - jag vaknar inte till annars! Så jag ska nog springa ner till cafeterian för å köpa mig en macka (drack iofs två koppar kaffe hemma) å sen sätta igång å skriva skriva skriva!

Hoppas jag kommer hem till Södertälje idag bara!

hemtentan

Nu har jag skrivit lite. Mest om själva Scania å dess verksamhet..å jag har bara druckit en kopp kaffe, detta gör att jag har huvudvärk nu. Har ätit naturgodiset, inte allt! Men jag e törstig men vill hellre ha kaffe, men jag kan inte dricka kaffe om jag är törstig.

När jag kom imorse så orkade jag inte ha utsläppt hår så jag satte upp det i en boll. Högt upp på huvudet. Och den kom jag på att jag haft precis nu.
Inte så smart och absolut inte snyggt - men vad gör det?:p


Jag önskar att jag haft skön musik och full batteri på mobilen just nu så jag slipper höra hur folk snackar medans jag skriver. Men tacksam ska jag vara i alla fall, över att pedagogerna ännu inte hittat till denna datasal!:) 

Jag vill ha fredag-kväll - NU!


Skriver på hemtentan just nu

... det är konstigt att jag kan skriva på här som om det är ingenting. Det kanske för att jag inte tänker på språket överhuvudtaget eller för att jag bara får skriva vad jag vill eller så är det en blanind av dom två. Jag tror på den senaste.

Allt som jag skrev på min hemtenta igår.. eller, iförrigår va? AA det har jag tagit bort, var inte alls nöjd. Nu har jag valt scania. Yei. Thoose fuckers, ger mig ingen praktikplats. Ska såga hemsidan totalt.. eller så gör jag min uppgift bara.

Det var något annat onödigt som jag skulle skriva....Jag vill ha kaffe? Näe.
Att ni är störda? Näee..eller, ni är. Men det var inte det jag skulle skriva.

Hehejdå

Helt ärligt nu...

NÅGON AV ER HAR INGET LIV!
Statistikschemat är heeelt störd just nu, MEN I ALLA FALL!

Möter var inte så bra som jag hade hoppats. Hade velat få den där känslan av att vilja resa nu, nu, nu!! Den hade jag iofs redan innan, men ändå...lite mer.
Istället prata dom mest om att dom GÄRNA hjälper oss, men gör inte saker ÅT oss. Men no shit? Å att man, redan nu, ska börja planera. Det är visum, uppehållstillstånd, pass, försökring, (vissa länder kräver att det ska vara en viss försäkring av ett visst försäkringsbolag) och andra länder kräver helt andra grejer. Och sen ska man hålla reda på hur många poäng som man måste ha, både här å där. Å jag har ju poäng för att jag engagerat mig å dom poängen ska jag hålla på med. Och massa, massa. Massa annat tjlaffs.

Mackan var i alla fall höjdpunkten. Eller nej, att träffa alla klasskompisar som just nu har tentaångest!
Gustav har bestämt sig för å stanna kvar i Jönköping så vi åker inte bil upp, utan jag och Sandra får snällt ta bussen upp.
Funderar på å ta bus 4 us med henne, men den åker bara upp till sthlm utan stop i södertälje, bara för att den är så lyxig. Man får sitta själv, alltså med bara en stol. Å så får man ta ner stolen å ligga. Jag vill!

A, å juste! Man ska liksom..redan nu i mars skicka in sin ansökan! Så jag har tre månader på mig att övertala övertala!
Egentligen tror jag inte att jag kommer att behöva övertala så mycket... måste nog bara visa hur mycket jag vill och behöver det här. Annars får jag ta hjälp av mina morbröder;p

ÅÅå det är redan fredaf imrogon! Om två timmar ska jag på möte som kommer att hålla på hela kvällen och jag måste ha skrivit åtminstone hälften av tentan då!! Så ja inte stressar ihjäl mig imorgon inna jag åker!
Min hjärna e mosad. Hejdå

guten morgen

Igår kväll när jag skulle ställa in min larmklocka så tänkte jag, "aa men jag går upp vid sju så är jag i skolan vid halv nio"
Meningen var att jag skulle ställa klockan fem i sju men råkat då ställa den på 07.55. När den väl ringde kände jag "håååneeej, jag ska sova mer! Halv åtta!" Men då upptäcker jag då att klockan redan är åtta :) Smidigt!
Har haft grymma problem med tiden på senaste. Igår när jag vinka av två tjejer från valberedningen så sa de: aa, zalga då ses vi klockan fyra! alltså, inte klockan sex som du brukar tro (16.00) utan fyra, okej?"
Höhö, de tyckte att de var skitroliga, men det gör inte vi va?

Köpte naturgodis för nästan åttio spänn igår.

Ajuste! Hade väärldens mardröm! Enda sen jag börja min tredje termin (nu efter sommarn) så har jag haft världs-ångest över vår c-uppsats!! Paaahaanik! Å jag är den enda som går runt å tänker på det också, frustrerande! Men nu så drömde jag att på något konstigt höger så skrev vi uppsatsen, men jag kommer på att jag måste börja skriva den två dagar innan den ska in!!!
Jag tror att det är min hemtenta som spökar liksom. Men tanken av att inte klara av c uppsatsen för å sen skriva klart den när alla mina klasskompisar redan tagit examen och troligen börjat jobba!! Skjut mig!

Nu ska jag prata lite mer praktik. AA Fabro å Idsala, jag pratar bara om  min skola.. har inget annat liv!
Pappa ringde mig igår igen för typ tjugoelfte gången för dan å ba:
- Jag träffa den där första kvinnan du prata med, hon frågade efter dig... hur det har gått å så!
- Vilken av dem? Ingrid?
- oo jag vet inte vad alla heter, vet vilka alla är.. men har inget namn på dem.
- Aaa...okeeej...
- Aa! Men hon sa i alla fall att du skulle kontakta henne igen för att hon skulle testa å ge mailet till en annan chef
- Men, du vet ju inte säkert att det är Ingrig vi pratar om?
- Men skicka till henne så får vi se... Sen så träffa jag en personalchef och jag berätta om dig, han sa att han ville ha ett namn på din utbildning - alltså jag fattar inte vad det är du läser! Jag sa 'information' men att det var ett annat ord med också. Kanske två också... men skicka namnet på din utbildning till mig så ger jag den till honom så får han ge den till någon som ger dig praktik - I SCANIA!
- Men ba, jag har mailat typ elva ställen.. väntar på svar från hälften av dem.
- Elva ställen? Vart ligger dom?
- I sthlm
- Skit i sthlm! Sthlm är skit.. du ska jobba på Scania! Så att du kan få jobb här sen!
- Om dom inte ens kan erbjuda mig praktik - gratis arbetskraft, ska dom då erbjuda mig jobb??
- .... a....hur som helst! Faxa mig namnet på utbildningen
- Faxa? Jag vet itne hur man faxar
- Vadå inte kunna faxa? Du läser ju på högskola, vet du inte hur man faxar? Faxa i skolan då!
- Men jag vet inte ens vem som har, å om vi har! Man använder inte sånt nu för tiden - bara ni gamlingar
- ... ... ...du kommer på fredag va?

Haha han vägrar liksom ense att det nästintill omöjligt för mig att praktisera där. Å ooom. OM jag får praktikplats där, hur skulle jag känna mig när jag trlla omkring där i korridorerna? Jag skulle bara tänka, var det hon som sa att jag inte får komma? Eller hon? Det kanske är hon förresten?

Åååh. Jag blir gaaalen.

Om lite mer än en timma ska jag på möte om utlandsstudier - freeeheedom! Leva liiihiiivet! A jag sjunger. Å nu tror folk att jag kommer att göra saker som jag inte borde. Men nej. Det är inte det jag menar med freedom och leva livet.
Utan få LEVA LIVET. yes. Ge miig!
Okej. Nu låter det ännu mer som att jag menar det ni trodde att jag mena men jag mena inte det ni trodde jag mena för jag vet att ni vill tro att det är det jag menar men det gör jag inte.


... ... ... Allt för å inte börja med hemtentan. Ajemen! Tjarå!statistik

Jäklar vad många fler jag fått med mig nu, det såg jag nu. Och dessa verkar i o f s inte ha något liv. Eller åtminstone någon hobby-what so ever.

Palla att gå in på bloggen 21 gånger liksom?

dagen idag

Jag visste att jag inte skulle börja prata om min praktikplats förren det var 110% säkert! visste det! Alla som svarat har varit negativa till å ha en praktikant överhuvudtaget, förutom en. Men han hade ju det övergripande ansvaret och skulle skicka iväg min CV (som han bad om) till rätt kontor (Sthlm, gbg eller Malmö)
Å så har pappa varit uppe i Scanias stora hus och pratat med en människa där, berätta om min praktik å så. Ringde henne och bara antog att hon var informatör men så hade han gett mig numret till nån som var sekreterare till personalchefen.
"Jag har hållit på å ringt i två dagar, jag lovar. Blivit kopplad till hela Scania men nu har jag hamnat hos rätt människa. Jag har träffat henne och vi har pratat, du ska få praktik nu".
Haha men sen när jag prata med henne så lät hon lite rädd faktiskt! "Men aaaalltså.. du förstår väl att jag inte kan lova dig praktik, va? Det gör du väl? Men jag kan lova att skicka vidare ditt mail till rätt person! Vad säger du om det? Blir det bra?"
Blev lite orolig över vad pappa egentligen hade sagt till henne hahaha


Men idag hade vi en stor redovisning och det gick braa, som väntat. VAr lite pinsamt att se hur några fortfarande är nervösa inför å stå framför klassen och att de allra flesta inte förstår att man inte ska glo på powerpointen närman pratar eller att man int eheller ska stå bakom datorn och allt sånt enkelt.
Mötena med valberedningen har också gått bra, imorgon är allt över!

Nu ska jag hem, käka middag och kolla på mina älsklingar; Alex och Katrin Schulman och Grey's Anatomy gängen Speciellt Dr. Karev som är den riktiga McDreamy.
Han den andra är ingen McDreamy överhuvudtaget. Han äcklar mig för att han påminner mig om en annan person. Dessutom suger hans personlighet:p
Dumpar hans kärlek för jobbets skull liksom. Ungjävel. Å så ställer han inte upp för henne när hon mår så dåligt!
Dr.Karev is the shit!!

Nuuuuhu babblar jaag. Jag sjunger.
Jag töttalllyyy mobbade ut mig själv idag. Alltså, hela arbetet gick ut på att marknadsföra vårt program. En grupp hade valt att marknadsföra det till framtida studenter men valt att inte fokusera på nybakade studenter från gymnasiet. Och det gav jag dem kredd för.
å så sa jag "Vi vill ju inte ha en massa artonåringar springandes på programmet" Å så skrattar klassen och A (som jag vid ett annat tillfälle haft en liknande diskussion med) säger "Höhö, ska du säga"
"A men vi vill ju inte ha såna som mig!"
Börjar gå tillbaks till min gamla roll som jag haft innan i klassen; pajasen.
Haha
Men sen diskuterade vi lite mer och alla höll faktiskt med mig.

Oj. jag hade inte alls tänkt att skriva mycket.
Jag är hungrig. Tjarå

hem?!

Ska nog ta å bege mig hem nu. Hemtentan har inte riktigt gått som man velat. Men nu har jag bara 2½ sida kvar att fylla.. men sen så är minimun gränsen 3 sidor (:
Men heey! Jag har i alla fall börjat! Å så har jag dessutom mailet massa praktikplatser........uuft HOPPAS det bara blir av nu. Alla verkar vara hur jäkla bra som helst. Men jag hoppas mest på två stycken.
Ett utav av dom är på Naturhistoriska riksmuseet, jag tror iofs inte att de har nån som jag kan vara med för praktik.. men det vore kul om jag praktisera där och att Ilham samtidigt får jobb där!!
Fast vill jag egentligen förstöra mitt liv sådär?:p

Den andra är en grym kommunikationsbyrå som jag verkligen verkligen vill hamna påååå!

Hörrni, jag tror det är lugninflamation jag håller på å får. Det känns liksom i båda där och enda in i ryggen..Åh, hoppas att det inte slår ut förrns jag är hemma i södertälje så ja kan bli bortskämd. Men förrestn.. har inte tid med det. det ska ju va parti partii

nu e ja hungrig! å har ingen aning om va ja ska käka när ja kommer hem. har ja sagt att ja ska hem snart?
a.


herrå!:)


vi får väl se om ja tar mig hem nu!

lunga eller hjärta?

A, något av dessa två har jag problem med. Har haft ont sedan imorse..brukar i o f s har ont där lite då å då när jag vaknat, men sen har det gått över liksom. Men idag har jag haft grymt ont, hela dagen!
Om jag har ont i morgon så springer jag över till skolsystern för å kolla upp det.. men, tror fan inte jag hinner med det.
Har redovisning hela dagen och sen ska vi köra med fler interjuver och vi så ska vi fixa nomineringarna, texterna till och så ringa alla som sökt.
Å helt plötsligt blir klockan kväll och jag måste hem för å sova med ett ont hjärta eller lunga.
A jag tycker synd om mig själv. Nån måste väl göra det! Höhö

Jönköping är så jävla trååhååkigt! (jag sjunger)
PÅ fredag ska jag och Sibar date, vi ska käka middag ihop. Sådär msyigt. Vi ska prata och prata. Hoppas fan att hon är killen i förhållandet:p

På lördag är den Franciscos födelsedag och då ska vi fira honom med kalas. Sånt där barnkalas ni vet?
Jag har gett mig in i en tävling med honom också, som jag kanske, bara kanske ångrar lite sådär på efterhand.
Allt jag dricker dricker han. Allt han dricker dricker även jag.
H.o.p.p.s.a.n. K.e.r.s.t.i.n! Säger vi! Ingen ringer mig på lördag bara...

Jag börjar få ont i vänster arm!!!!!!! Tänk ifall det är hjärtinfarkt jag håller på å får?!

Det gick över.

Vad mer är planerat? Söndag ska vi (förhoppningsvis) sitta å kolla på en massa astrid lindgren klassisker hela dagen. Om jag leker leken med Frans så lär jag vara bakis hela dagen så det är lika bra att man sitter hemma då. Förlåt förlåt, inte OM..utan NÄR.
Å seen..? Ilham lär ju tvinga på en å dra på söndagsfika.
På måndag ska jag och Sibar in till stan (sthlm) för å shoppa! Ska shoppa ALLA mina julklappar då. Tror fan det!
Å så hoppas vi att jag vågar ta mig in till nån frisör för å klippa mig.. vill göra något med håret nu när det är sjukt långt!
HAde inte ens så långt hår när jag var hos libanes " frisören " (lägg stor vikt på "      " TACK!) som klippte av mitt hår så att jag såg ut som en svamp :(
Anyway.

På tisdag The Hives! Och förhoppningsvis så kommer någon av dessa kommunikationsbyråer MED MYCKET MERA att svara med ett positivt svar för på tisdag har jag lucka för å gå på en intervju!
Å vad fan hände med å umgås med familjen?
Längtar till å få kramas med mor och far!

HUUUUUUUUUUUBOOOOOOOOOO!
                                                                                                                                                                                         ... ajuste, hemtentan vare!

hoppashoppashoppashoppas

Nu har jag skickat iväg väldigt många mail till väldigt många ställen runtomkring i sthlm. Eller, omkring är det kanske inte..utan mer, på olika ställen i sthlm.
Trött på mitt liv? A jo.

Eller egentligen inte. Jag trivs.
Jag är mer...uttråkad? A, det är jag. Vill ut och resa! RESA!RESA! Fick ett mail av en gammal klasskompis som är ute och reser, just nu är hon i australien, sidney och ska vara där till 20 april liksom! Bara en sån sak! LYX!!

Meeen, på torsdag!! Då ska jag på informationsmöte om utlandsstudier! Lycka. Fast nu, idag är jag inte lika säker på att jag lyckas ta mig in på något universitet runt omkring i världens. Och är nästan helt säker på att jag inte kommer in, nånstans i Australien..surt.
Å sen så har pappsen kommit på andra tankar om den där sista terminen utomlands. Måste från och med idag börja övertala honom alltså, eller från och med fredag åtminstone.
För då åker jag till Södertälje!
HAr för första gången verkligen verkligen saknat södertälje. Längtat i en heeel vecka nu!

Å vad jag baaabbblar. Vill bara få en praktikplats nu och ha skrivit klart hemtentan! Eller åtminstone börja?

Såg ni på fredag hela veckan förresten? Westlife! Å, snyggningarna är i Sverige.
Jag trodde att jag var hungrig men då kommer Darin på radion och känner plötsligt för å kräkas istället.
KOm iofs på att jag nu är ensam i datasalen så jag kan lyssna på youtube, högt.

blääääääblä.
Om en vecka ska jag på The Hives konsert. Ajuste.. skulle ju lyssna på skivan för å lära mig lite texter. :)

Jag har verkligen inget intressant att skriva... eller jo! Kontaktade Den Katrin Schulman för skojs skull om praktik på hennes PR byrå och fick svar ;)
Skulle iofs höra av mig i Februari.. men, vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller skriva.

Tjarå

hej å hå

Sitter i hälsohögskolan (intergration!)just nu och har precis interjuvat två kandidater till vice s i studenkårsstyrelsen. Klantiga jag trodde att vi skulle ses kl 16 med vi skulle självklart ses 2 för å interjuva informationsansvarige men det miss ajag självklart!!
Jonte ringde när jag å johan satt å käka å skrek: shaaaboooooouu var e duuuuuu
höhö
Men i a f.

Ska springa å fika nu.

hubo


Förresten, vilken av er tre idioter som har läst min blogg idag har kollat in den tolv gånger?!

hemtentan

Just nu. Just denna veckan vill jag så gärna ha en egen dator.. en bärbar. Så att jag kan få sitta hemm och skriva på hemtentan i pyjamas. Och få äta när jag vill och vad jag vill. Slippa tänka på matlåda och massa annat tjlaffs.

Man kanske slår på en idag. Bara för att.
Får se om jag orkar ta mig upp till a6 för å kolla vad problemet med min mobil är på OnOff. Och då kanske jag köper en dator.. vilken som. Orkar inte bry mig längre helt ärligt.

Samora dissar vår lunch idag. Hon e bra elak..

Tjarå!

HELG

Jag har haft en sån tråååkig helg! Så tråkig att höjdpunkten var när min fina mobil ringde och det stod Mamma på. Eller när jag ringde Sibar och Ilham. Typ den enda kontakten jag haft med omvärlden (om man bortser från TVn) Jag har liksom inte kommunicerat med omvärldens what so ever.

Eller a, riktigt så illa var det ju inte. I lördags till exempel så var jag ju hos Samora. Samora är riktigt riktigt elak när hon är irriterad, alltså då menar EELAK!
Såhär var det. Hon ringde mig och sa att vi skulle käka kladdkaka hos henne så jag går ner till porten och möter henne på vår parkering där. Vi åker dit, käkar och har det roligt. Sen vid halv tolv ville jag hem, och då vägrar hon att skjuttsa hem mig. "Ta bussen"
Eh, nej?! En sen lördagskväll? Nej! Så jag tvingar henne att skjuttsa mig.. eller, egentligen. Tvinga å tvinga.. vi båda visste att hon skulle skjuttsa mig, men ändå;)
Irriterad som hon är går vi ner i k.y.l.a.n. det var så kallt så hela Råslätt var vitt utan att det hade snöat.
Och deras parkeringshus kändes som timtals ifrån. till slut säger hon: Om rutorna behöver skapas så är det du som får göra det!!!
"Visst! Jag gör det... OM JAG FÅR VANTARNA DEN HÄR GÅNGEN!!!!!!!"
Alltså, är ni medvetna om att en gång (första gången man behövde skrapa) så stod vi och skrapa och skrapa.. när jag sätter mig i bilen till slut så ser jag att kvinnan har haft vantar på sig hela tiden och haft ett par extra i bilen utan att säga något!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visst är det där grymt elakt?

Tillbaks till i lördags.. när vi kommer fram så märker vi att det är snöregn på fönstret som man kan ta bort med dom där pinnarna på fönstret..vad dom nu heter. Vindputtsare eller nåt. A jag är tjej.
Så vi sätter oss i bilen så vevar hon ner sitt fönster och sakta petar bort snöregnet på hennes sida.. det liksom räcker att peta på det så faller det bort, men man måste veva ner rutan sakta så det inte faller på en.

Vad gör hon då med mitt fönster? HON VEVAR NER HELA PÅ EN GÅNG SÅ JAG FÅR PÅ MIG HELA SNÖBLASKET PÅ MIN JACKA OCH MITT BEN!!

Elak!Elak!Elak! Haha.. men så jävla kul ändå. Sånt garvar jag åt.. den där fina gränsen mellan riktig grymhet och bus. Haha

Anyway. Sitter i skolan nu och skulle egentligen ha behövt börja med min hemtenta nu.. men jag orkar liksom inte. Valde för övrigt sämsta datasalen man kan sitta i om man ska plugga, den största.
Självklart sitter med pedagoger i högar runt en å samma dator och ska skriva ett arbete ihop, som vanligt. Och så har alla ryggsäck, som vanligt.

Håller på å blir förskyld. Igen. Men jag är inte hes längre i alla fall!

Å vad mer?
Om en timma ska jag Samora och Johan luncha. Yei.
Om fem dagar har jag avslutat min kurs och är påväg till Södertälje!
Men på fredag är det ingen som har tid med mig eftersom Fabbe Idsala och Ilham ska på kalas. A samma kalas. Sibar jobbar natt. Och så var det slut på den kompis-listan:p

Till alla i Södertälje som läser min blogg: vem vill leka på fredag? A känn er tagna i andra hand, gör det. Inte!

Puss på er alla, både ni från Södertälje och Jönköping,

Hubo

min käraste mobil

Min snygga mobil börjar redan knasa till sig. Jag kommer inte in på inkorgen och kan varken ta emot eller skicka sms. Skit konstigt! Först trodde (och hoppades) jag på att det bara var comviqs fel men nu har jag testat att ha mitt kort i Samoras mobil också men det gjorde inte saken bättre..
Så imorgon får jag helt enkelt springa upp till OnOff och ber dem å fixa den.
Hemsk tanke att få lämna sin mobil i andras händer, hemskt hemskt.

Men i alla fall. Nu är jag hemma hos Samora, tanken var att ett stort gäng skulle samla sig här men dom åkte istället för å kolla på Shan Da Man, som vi för övrigt såg i våras tillsammans! Men det gör ingeenting, för grejen är att Samora ska baka en kladdkaka och nu får jag allt ;)

Idag åt jag kokt majkorv eller vad det nu heter.. och TVÅ advokados, mosade och kryddade med salt och citron. Yammi Yammi.
Det är kul å få bo själv och få äta tvåå advocados, när vi var yngre fick vi bara en halva för att det var "onyttigt" enligt vår mor.

Va snälla alla mina kompisar är förresten! Som frågar om varför jag hade en sån dålig dag häromdan! Snällast i hela världen ju!

Nu ska jag gå och göra Samoras liv surt.

Hubo!

Mina snällaste vänner

(Idsala chattar men mig från Fabbes konto)

Zαlgα. says:

vad gör ni chjore


Fabbe says:

vi sklrattar åt dig


Zαlgα. says:

varfööör


Fabbe says:

vi läser din blogg o sa att du bara skriver om skolan när du är i jönköping,, sen sa afabbe att det är som Ross i vänenr när han pratar om hans jobb,, sen skratta ja o sa att din utbildning är rpecis som chandlers jobb,, INGEN HAR NÅN ANING OM VA DU PLUGGAR!! HAHAHAHAHAH


Nu kommer bilderna!!

                                              

Nu orkar å hinner ja inte lägga upp fler..
det är bilder på tuggummi-poparen, hårdrockare, spice girlsen, hiphop/RnBaren. Killarna. Henke å Jonte spela live musik hela kvällen. Hårdrockare, snyggaste hippietjejerna, greger visar var baren är, tävling, geri vinner bodyshot, grabbarna uppträder.

Grymt hungrig, med andra ord.. jag börjar nyktra till:p
Tjarå


bästa sittningen, nånsin

Ok. Jag har inte varit på många sittningar men denna knäckte dom jag varit på, på låånga vägar.
Först var det mellanfest hos Emmelie och Alexandra mitt i stan.. så jag var tvungen att gå över hovsätt (något) torg i min förklädnad... JAG SPRANG.

Vi var där ett litet tag och dansa till spice girls (fem tjejer i klassen klädde ut sig till dem) men ingen knotte visste hur danserna gick till!
SÅ jag var tvungen att visa gamlingarna eftersom jag är den enda i klassen som var tillräckligt ung för å dansa till dem;)

På tal om det där! Igår i skolan så spelade vi in vår idé till marknadsföringen av informatör/kommunikatören..orkar inte förklara så nogrannt om själva uppgiften men vi skulle ialla fall spela upp röster å så. "Zalga du är den upproriska tonåringen eftersom det bara gått ett år sen du var den som skrek på dina föräldrar och slog igen dörrarna"
Höhö. Fetaste komplimangen.

I aaaalla fall. När vi kom ner till Akedamien så stod grabbarna och vänta in oss, grymt snygga i vit skjorta och svart fluga. På våra hårdrocks bort fanns det ett kuvert med en uppgift i. Vår uppgift var att samla på sig allas tom-flaskor. Och börjar vi snacka tävlingar så är det kört. Vi vann självklart. Men jag fick slå. PÅ riktigt. Det var rivsår och blåmärken. Och dom rev i mitt redan tovade hår.
Alltså, alla andra märkte ju att vi snodde deras flaskor å så villeru ju dom inte att vi skulle vinna.

Meeeeen..grabbarna tyckte att jag var så grym så jag fick priset soooom...ÅRETS ARTIST! hähä
Jag äälskar akedamiens scen eftersom man så mkt ljus på sig så att man inte kan se människorna.. sprang upp dit å skulle egentligen ha kört ett sånt där "å jag vill tacka min mamma, pappa mina systrar, mina vänner, mina snygga klasskompisar men framförallt Gud! Det skulle inte ha gått utan dig!" Å så gråta lite.
Haha
Men jag kunde ju inteeee.. hela mitt hårdrocks bord ställe sig upp och skrek ZALGA!ZALGA!ZALGA!ZALGA! Samtidigt som dom klappa till "wee will wee wiiill rock you" ni vet?
Lite stjänstatus sådär:p

Seen var det en massa spex under kvällen också. Terese vann en bodyshot på Henke. För bra. Har nog ett foto på det också.
En del av grabbarna dansa till nån (för mig) okänd låt där dom hade paketerat sitt paket till en julklapp. Och en annan del dansa och SJUNG till backtreets boys och vi tjejer agera skrikande fans framför scenen. Vi fick dom att göra om det hela en extra gång.

Vad hände meer?
Mycket hände! Men jag kommer intepå något just nu. Fick maaaassvis med komplimanger för min hårdrocksstil och folk tyckte att jag borde klä mig sådär lite oftare..tror även att jag lova en klasskompis att jag å hon skulle gå med sånt tupperat hår till skolan nån dag. Något jag kaanske ångrar idag haha
Men framförallt! MIn piercing! Min älskade piercing! Saknar den idag! DEEN tyckte folk att jag absolut skulle skaffa på riktigt..å jag vill så gärna!!!

Sen skulle man ju på mellanfest men killarna fick oss å va kvar på kåren för å festa med dom istället..eller, vi var väl en 7-9 st som var kvar? haha.
Men det var kul i alla fall! Det blev fullt på kåren efter bara en halvtimma.. redan runt halv tio faktiskt!
Å det var för att FATTARU uppträdde där igår och folk visste ju hur det hade gått till när sahara hotnights var där för ett par veckor sen.
Jag å chichi "råka"hamna längst fram. också något jag ångrar idag.
Sen så kom en av killarna ner till dansgolvet precis där vi stog.. alltså, efter att dom uppträdde. Och vi skulle ta kort med honom å då börja han prata med oss. Så skulle jag vara lite snäll å säga att jag har sett dom två gånger redan men upptcäkte att jag hade tre fingrar i luften...
Så var har något confused när en hårdrockare stog å så det. Speciellt en svartskalle till hårdrockare.
Lyckat.

Aa kvällen fortsatte med lagom mycket dans och lagom mycket mingel. Och avslutades med en mysig gruppkramsdans med en drös mkvare.

Jag kom hem å duscha och däcka med mobilen under mig och tvn på å vakna 4½ timma senare efter att ha drömt att ja druckit 8 flaskor vatten. För gott. Men det var jobbit att lyfta på huvudet.
Slängde på mig mina mysigaste kläder, satte upp mitt hår (som inte ens hunnit torka!!) och la mig för å sova en stund till.
Kom till skolan, köpte frukost. Efter ett tag sa huvudet ifrån och jag "sprang" för å köpa kaffe. När jag hällde upp det tänkte jag:
- jäklar den måste precis ha bryggts, kaffet har aldrig varit såhär varmt innan
Sen tog jag hissen upp (en våning) till datasalen. Ställde mig bakom min grupp för å fundera ut hur vi ska fortsätta med affischen och så...
På något jääkla konstigt höger FLYGER kaffekoppen ur min hand och innehållet hamnar i mitt öga, kind, mun och axlel.
AJ?!

Tror faan att jag fortfarande är påverkad.

kåren ikvälL!

ikväll är det dammiddag! herrarna i klassen är dom som har fixat tillställningen. temat är grammis och vi ska klä oss i olika musikgenre stilar och kvällen till ära ska jag vara hårdrockare!;p

igår var vi ett gäng tjejer som yrade på stan å försökte hitta hårdrocksstuff med en hårdrockare som hjälp, men vi fick inte med oss så mycket som vi hade hoppats på eftersom hårdrockaren själv ansåg att allt vi hitta antingen va mer "punk" eller inte hårdrock överhuvudtaget haha
helt lost var vi.

men nu ska ja äta min lunchlåda. köttbullar med spaghetti, så orginellt. och gott.

hubo

dålig dag

Nu ska jag springa över till hälsohögskolan och interjuva en person som har sökt in till studenkårsstyrelsen som övrig ledamot med ansvar på utredningar.. intressant va?:p

har asbråttom nu så tror fan inte ens ja hinner kissa innan.
Har för övrigt haft en grymt dålig dag!

Tjarå

promenad till a6 och tillbaks

Jag lyckades övertala dom till att promenra upp till a6 ändå, det var jättehärligt ute så det var riktigt skönt att få komma ut till den friska luften.
Väl där så blev det as jobbigt. Dom hade nämligen en sån där city-barnvagn, men ett hjul därframme istället för två vilket gör det hela liite svårare att styra. Och samtidigt börjar pojken att springa omkring.. vi gick endast in till två affärer, efter det påtvinga jag dom deras hunger, dags för käk!

Helt ärligt, den här dagen har fått mig å registrera om min biologiska klocka.. jag? barn? Dont think sooo! Antingen om ett bra, väldigt jävla, bra tag. Eller så bara en unge. Och den kommer inte heller under dom närmaste åren! Heeeeeeeeell no.
Missförså mig inte, jag älskar barn men inte när dom är jobbiga (:

Efter donken så gick vi och köpte med oss en massa godis (inte till mig dock! Snart har jag varit utan i ett helt år, wohöööw) Jag köpte bara med mig ett par melontuggummin och dom är ju inte alls minst lika onyttiga som godis, nej nej ;p

Men på väg hem så lyckades jag inte övertala till promenad tillbaks utan dom ville verkligen ta bussen.. den ultimata utflykten för dom, ellernåt, att åka buss tydligen. Minstingen satt och gjorde ljudeffekter så fort bussen svängde haha.

Vi kom hem vid två redan och då gick flickan ut för å leka och pojken kolla på tv och prata med sitt godis samtidigt. Sen däcka han, säkert pga all sockerkick. Snart ska han väckas för vid halv sex ska jag ta dom till deras faster, dom bjuder på middag men jag smiter hem.
Mamman till barnen har ringde flera gånger om dan för å kolla om jag fortfarande orkar, annars så hade jag alltid deras faster i huset brevid att dumpa dom hos,
Men nej nej dom är så söta så. Och det är onödigt om jag kommer och hämtar dom efter middan igen, deras föräldrar lämnar södertälje vid sex tiden ändå.

Får se vad jag hittar på sen.

Nu ska ja sluta. Tråkigt inlägg.. som vanligt;)

Hubo

still babysitting

min andra dag sin barnvakt.
vi har hunnit kolla på tv och ätit frukost och kollat på en massa mer tv. vi har varit uppe sen halv åtta på morgonen!
 Snart ska vi byta om och gå till a6. eller vi ska åka buss.
Jag försökte förklara till flickan att det inte alls är lång till a6 härifrån och att det skulle vara skönt med en promenad, men nej nej:p

En släkting till dom ringde hit imorse och sa att jag kunde släppa av barnen hos henne om jag ville. Eller efter att vi varit ute och lekt.. för mig spelade det ingen roll liksom men sen så ringer flickan sin mamma (som hon saknar jättejättemycket) och säger att hon vill att jag ska vara kvar här tills hennes för'äldrar kommer tillbaks.
Så jag lär vara här till nio tio på kvällen. Skjut mig. Jag vill sova redan nu.

Jag har inte ens med mig kläder som man kan visa sig utomhus med. Har bara mjukisar på mig och nu ska jag gå runt på a6 på en söndag med mjukisbyxor...

Jaaaaa ja. Jag uppdaterar senare och berättar om jag lever eller ej.

Hubu

varm och mysigt

Nu är det konstaterat att det är min lägenhet det är fel på och inte mig. Jag trodde att min kroppstempratur var alldeles för varm eller så var det febern som spöka.. men neej, det måste vara min lägenhet. Sitter just nu hos barnen jag "vaktar":p och här är det jätteskönt.. nästan för varmt! Jag har en sån där sportjacka på mig, ingen bomullsgrej utan den där adidas tröjan.. och det är varmt i den! Hos mig skulle jag ha frysit ihjäl i den vid den här tiden.. men sen så kaan det vara datorn också, den är as het, eller den fläktar grymt med värme på mina lår. Ska det verkligen vara så varmt förresten?

I alla fall. Sista ungen har äntligen däckat.
Har behövt ta emot en del samtal från folk som undrar om det dom har hört är sant, (ang. bortgången av kvinnans familjemedlem) och har varit tvungen att berätta vilken av dom där är (ok, jag kan säga att det är en farbror så kanske man förstår mer) och att han inte är en av dem som bor i Sverige osv. Och så blir de självklart alltid lika förvånade över min braiga syrianska eftersom det typ ingen som kan riktigt med bra syrianska här i jönköping, av ungdomarna i alla fall.

Sitter och lyssnar på Idsalas sweetheart, Cristoffer Hiding och hans version av kc and jojos all my life. Han sjöng den för klockrent, seriöst. Lägg märke till hans leénde de första sekunderna då han filmas i profil, små små smilegropar har han!
På tal om Idol.. Knäckte inte Amanda ssyystemet igår eller vadå?! Heeeeelt otrooligt hur hon sjöng! Och med sån känsla dessutom!

Jag upptäckte att ICA har mitt favoritmärke på naturgodis! Och som dessutom är bra billigare än Konsums fjuttiga godis.
Fyllde på för 55 spänn och sitter än idag med godis kvar i påsen. Så pass.

Nuuuuu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.
Jo!
Personlinga meddelanden! Denna dag har jag bara en, tror jag.

Fabbe:  Om du är mer uppmärksam på mina texter så förstår du varför jag hade den rubriken! Det var början till min första mening på inlägget faaattaru väl. Och du går inte ner för å kika vem av grannarna det är som har fest, lägg dig istället


Det var allt,

hubo
en massa flabb.

AA det var en konstig dag igår. Den började bra med en massa, och då menar jag verkligen m a s s a garv för mig LillyAnna Emmelie och Johannes. Vi pratade om en massa barn minnen vi hade (inte gemensamma) och garva mest om pinsamma situationer, föräldrar och framförallt KLÄDER. Alltså, vi garva verkligen till tårar. Och efter det anfallet så kändes som att man hade tränat i två timmar och tagit en skön dusch efteråt. Eller som att man sovit igenom en hel natt efter flera för-få-sömntimmar. Eller som när man har köpt ett plagg som man har väntat på länge.
Faktist.
Men sen läste mitt mail som jag fått från kommunikations direktören på Scania som sa att dom inte hade nån möjlighet att ta emot mig som praktikant. Jag vet inte ens vad jag ska säga eller beskriva hur det var, helt ärligt. Kände mest för Pappa som hade sett framemot att hans äldsta dotter skulle få in foten i Scania, stället han jobbat på mer än mina levnadsår. Så pass.
Han ringde mig för ett litet tag sen och sa:
- Alltså, vet du vad? Du skulle inte ha pratat direkt med informatörerna på stället, du skulle ha bett om personalchefen och begert praktik på informationsavdelningen. Och så säger du att din pappa har jobbat hos dem i 21 år, okej?! Du skulle ha gjort så från första början! Du ringer, det första du gör på måndag okej? Glöm inte att säga att jag jobbar där hos dem, de kommer att veta vem jag är!

Höhö.
Ska faktiskt testa det. För pappas skull.
Men jag ringde några andra ställen direkt där på fredan. Ringde bland annat Electrolux, FazerAmica och Åhléns. Av det sistnämnda lät det positivt, hon skulle ringa mig i början på nästa vecka. Dom andra förstod fan inte ens vad en informatör eller en informationsavldening var. Stör mig så grymt mycket på växel-människor. Så okunniga!
Vi får se hur det går med Åhléns.. det kommer ju att innebära att jag får pendla in till stan varje dag i tre månader, men sen för framtida jobb så är det bättre betalt inne i stan ;)
Allra helst vill jag vara i Scania dock.

I aaaalla fall.
Senare på eftermiddan så tog vi en fika på ett nytt ställe i stan. Så roligt det där.. av alla människor som kan öppna fik så är det en gammal klasskompis till mig i <södertälje som öppna här i jönköping! Vi gick i samma klass i mellanstadiet ,haha.
Jättejätteroligt, verkligen!
Själva fikandet var inte så roligt, jag hade grymma humörsvängningar och skällde mest på folk hähä.
Idaag har jag legat hemma hela dagen. AJuste! i torsdags baka jag hallonpaj! Jag ville egentligen göra pajen på blåbär etersom hallon kan vara så sura men eftersom samora är så petig och eftersom hon är den merdalien hon är så ville hon ha allt annat än blåbär:p
Och inte blev hon glad för det, nej nej.. utan hon skulle klaga också. Aaaaaaa.. klaga på att min vaniljsås inte var god! Min? Jag blanda bara ihop den med mjölk. Men är man merdali så är man, eller hur Samora?;p

Anyway. Idag har jag varit ensam hela dagen i min lilla lägenhet. Suttit och kollat på tv hela dagen.. precis inna jag klev upp för å byta om för å sen gå ner till konsum å handla middag så ringde mamman till barnen jag brukar sitta barnvakt åt. En familjemedlem till henne har gått bort och hon, hennes man och min favoritunge åkte hastigt upp till Södertälje för att vara med resten av familjen. Då var det bara att ändra middagsplanerna å köpa hem en sallad istället, vräka i och sprinag till andra sidan stan för å sitta barnvakt.

Imorgon ska vi ut och gunga. Hoppas mitt blodtryck mår bra så att jag inte mår illa av det! Sen ska vi till äckliga Donken, menj ag kanske kan övertala dom till MAX istället!:)

Alltså. Jag kan inte hålla upp mina ögon! Och mamman sa, innan dom åkte iväg att killen kanske inte skulle lägga sig vid nio som han brukar eftersom han hade sovit en stund på eftermiddan - bra!! Haha. om jag fick som jag ville så skulle jag sova redan nu!

Ungarna sitter och kollar på cartoonnetwork. Tråkigaste som finns.

Nu ska jag leka lite och försöka att trötta ut dem!

Hubo

grymt bra men dålig dag.

Har en grymt bra dag med mycket skratt och roliga diskussioner, samtidigt som vi gör nytta med arbetet av marknadsföringen av MKV.

Men efter beskedet är jag grymt ledsen. Nu gäller det att börja om på nytt å jag som hade hoppats så mycket. Det var nog därför jag låg vaken inatt å hade ont i magen, kännde ju nästan på mig det.

Ni har inget liv

Haha. Trots att jag inte skrivit på ett på dar så är det fortfarande folk som går in varje dag och kollar om något nytt dykt upp.
Så bara för att jag inte har skrivit på länge så ska jag skriva extra mycket idag.
Många grejer hände i fredags, jag ringde efter en praktikplats på SCANIA, hur flashigt som helst om man får den men jag har inte fått något jäkla svar!
Jag ringde och pratade med en kvinna från informationsavdelningen och hon lät väldigt positiv och bad mig att skicka ett brev och det gjorde jag. Nu har det gått hela måndag och tisdag och onsdag utan något svar. Pappa sa tidigt att han skulle leta upp henne och prata med henne men då sa jag att hjan skulle låta bli. Men igår blev jag så deseperat och bad honom att leta upp kvinnan i det stora bruna huset och kräva att hans dotter ska få praktisera hos dem!
Hähä.
På fredan där bevisa jag också att jag nu har lärt mig att shoppa rätt.
Idsala ringde mig och fråga om jag ville ner på stan med henne och det ville jag för att jag var tvuingen att hitta något att ha på sig till syrrans kalas och dessutom hitta något fint till henne. Å hur skulle de nu gå? Jag är värren killar när jag ska handla grejer under stress, då går jag hellre hem utan något. Panik är vad jag får.
Men jag hittade rätt så snabbt en tröja, eller ett linne och sen hitta jag en snygg kofta till henne men blev ganska snabbt osäker.
Så vi gick runt å runt och jag blev alltmer stressad. Tänkte mest på att jag vill hem för å hjälpa till alla förberedelserna.
Men till slut bestämde jag mig för koftan å för å fira det köpte jag ett par nya skor också.
Sen ringer Sibar och ber mig att köpa en krona till fabbe. Gick in i en butik och hitta en kungs-krona (?) istället som passar henne mkt bättre än en prinsess krona. Å sen ringer mig moster mig å ber att hitta något fint till min syster, då var jag tvungen att tänka om på nytt. Men kom på något asgrymt - aaa bra grymmare än min present, men what the heck liksom?!c(: ( << Se vilken fin gubbe jag gjorde!!)

När jag fick det klart så ringer min andra moster å ber mig att köpa ett vykort till Fabbe. gjorde det också. Sen när jag kommer hem så får jag reda på att mina tredje moster också skulle ha ett vykort! Gaalenskap.

Hon blev i alla fall glad för rpesenterna, fabeb alltså.

å vettni!? I söndags la jag mig vid halv ett och gick upp tio i fem för å ta tåget till jkpg. Väckte pappa å så skjuttsa han mig till Syd och sen när tåginspektören skulle ta min biljett frågar han mig ifall vi är två som reser?
Vadå två?
AAAAAAAAAAA Då hade jag på n¨ågot konstigt höger beställt TVÅ biljetter! Och det märkte jag inte liksom. Jag pejja 616 spänn för å åka till jkpg med x2000 med en sista minuten biljett. Kunde fan lika gärna ha åkt med första klass!!
Bajskorv.
Kom fram runt nio på morgonen och däcka direkt på soffan som jag gjorde om till bäddsoffa. Där låg jag i världens största vinterfilt (den är så stoor så att man verkligen känner hur tung den här när den är på en) och vettni vad? Jag fryser i h j ä l !!!
Jag frös så mkt satt jag trodde att jag skulle darra upp mina organ!! Så jag tog på mitt duntäckte över filten också, inte blev det bättre nej! Utan jag fortsatte att frysa!!
Jag frös så mkt så att jag inte kom upp till skolan. Det gick bara inte. Så då kunde jag lika gärna ha stannat en till dag i Södertäle och beställt en biljett med hjärnan på skaft.
Men icke.

Vad har hätn mer? Övriga dan var också tråkig.. jag och samora var ensamma och hade inte lust att göra något överhuvudtaget. Så vi däcka på hennes säng.
Sen tvinga jag upp henne och vi åkte ner på stan och tog en kockhett varmchoklad, vi krävde att vi skulle få den kockvarm.
A. Kockvarm.
Å seeeeeenn? Har varit i skolan i två dagar.. har gjort en del. Har så grymma marknadsföringsideér att det inte är sant alltså.
Vårt arbete nu är att marknadsföra vårat program. Vi får bestämma målgrupp och mottagargrupp helt själva. Ingen kunde någonsin ana att det skulle bli så många analyser!
Så medans alla andra gjorde deras analyser satt jag och skissa på våra affisher och tv reklam. Hur jävla bra som helst. Visste att jag borde ha valt PR istället!!!
Men men, man kan se det från det positiva sidan.. nu vet jag att jag kan den delen och kan istället lära mig mer om kommunikation och informatörsyrket som också är hur spännande som helst!!

Måste ta å panta mina burkar alltså. Får inte plats med sopppåsen längre pga  alla flaskor och burkar. Sen ska jag försöka handla mat utan att köpa med mig naturgodis- som är olagligt dyrt!
Jag köpte yoghurt och ägg (sånt där avlångt paket, tror att det är 10st) och så en påse med naturgodis- sjutti spänn! Palla punga ut sjutti spänn för det liksom meeeen det är ju sjukligt gott!:)

Jag tror inte att jag orkar skriva mer. Förutom att jag nu har en projektgrupp! Yeeeii.
Nu ska jag bara hugga mig fram för å få praktiken, imorgon ska jag ringa och påminna om mitt mail.

Några hälsningar
Joooohan - kom tillbaks nu å skit i töntarna i Södertälje;)
Idsala - jag har försökt att lyssna på The hives en hel del. Och fan. På något konstigt höger så trodde jag att dom skulle vara en bra version av The Killers. Lite besviken är jag, men sen så har jag inte lyssnat på hela skivan flera gånger ännu! Men jag längtar till konserten.
Ilham - ikväll ska jag sova med min present från New York som jag är väldigt stolt över ;)
Oj vänta, det där lät fel. Det är en Tshirt jag ska sova med! Eller i! Eller aa.. ni fattar.

Inga fler hälsningar!

Hubo

Ajuste!

Skulle ju komma tillbaks till bloggen för å berätta om gårdagen.
Syster yster hade artonårsfest igår och hade innan stressat ihjäl sig över att hon inte kommer att ha tillräckligt med folk.
När jag å hon var i lokalen ensamma och fixa fram mat och snacks så kom första gänget in, med världsbäst present. Hon hade berättat att hennes klasskompisar hade gaddat ihop sig å köpt något som är så tungt att dom inte kunde åka kollektivt in till södertälje, lina hage.
Å vet ni vad det var?!
Ett (hyffsat) stort akvarium med två fiskar!! Hur jävla grymt är inte det, på en skala 1-10?!
Den ena fisken döptes till Sjörövar fabbe och den andra till Kapten krok...det är väl något internt mellan dom.
Sen kom ett gäng oinbjudna grabbar. Och sen börja folk droppa in i ett par timmar..och festen som helhet? Hur jävla rolig som helst!
Jag hade det jätteroligt, verkligen. Och artonåringar är härliga å festa med :p
Man vet liksom med en stor säkerhet att man inte hamnar i djupa-djupa filosofiska diskussioner som man lätt gör med högskole-studenter. Visst, dessa kan vara roliga ibland.. men näe. Skål för artonåringar!

Känns skönt att det kommer att vara en hel del fester nu i en månad... har knappt festat denna termin faktiskt! Säg vad ni vill, men jag faktiskt inte det!

Idag har jag suttit och ugglat hela dagen. Dagens bästa måste vara mammas grymt spontana kommentar som hon slängde ur sig efter lunchen.
Framåt kvällen kom Sjuk-skinkan (Ilham) och Sibar hit på besök...
Ilham skulle vara rolig när Fabbe sa något om bajs..
Ilham: Öhh..haha..Turtle -något-något.
Fabbe: Turtle? Va?
Jag: Turtle är sköldpadda
Fabbe: Aa, men jag fattar inte...vadå turtlenågot-något
Vid det här laget hade Ilham redan börjat garva medans vi kolla på henne som frågetecken
Ilham: Ja men alltså, fattar ni inte? Sköldpaddor brukar ju dra in huvudet i skalet!
Alla: aaaaaaaaa?!
ILham: JA! Och samma sak händer det med bajset, först kommer den fram men sen går den in igen!!
Å detta försökte hon säga bland all garv.
Jag: Alltså, det däär...måste ha varit världshistorians sämsta skämt!!
Och hon fortsätter att garva, hon tycker ju att det är as roligt.
Dom andra hände också på å sa att den var dålig, död, torr..SÄMST!

I alla fall. Sibar stack sen så jag fabbe och ilham kom in till mitt rum och kolla på lite spice girls videos och prata gamla minnen.
Runt elva skulle Ilham gå, men då stoppa jag henne och fråga om hon ville se vad jag hette på MSN.
ILham: Vad har du gjort nu då?! (alltid misstänksam)
Då visa jag att jag hette "Med Fabbe och sjukskinka" Och garva ihjäl mig.
Fabbe: VAdå sjuk skinka?
Jag: Översätt till engelska!
Fabbe: .....aa....siick...
Jag: Nej, ett annat ord..ill!
Fabbe: vad är skinka på engelska?
Ilham: ham! (lite irriterad)
Fabbe: aa....iiill....häm.ILHAM!!!!!!!!! PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
hon ramla i princip av min säng som är mer än en meter hög.

---------

Nej, har försökt att hålla upp ögonen hela dagen. Och nu måste jag verkligen få sova!
Natti natti o
hubo!

Lördag=städdag

Min mamma försöker muta mig. Muta mig med skor..."städar du rum och rensar garderoben så åker vi och köper skor efteråt"

Är det så det ska gå till?Äh, jag ger efter. Det är skor vi pratar om!

bloggen är den...

...sista jag har tänkt på, på senaste tid. Har inte haft samma lust som innan - me likey! Det är as kul med så många bollar i luften!
Men två grejer som jag gått runt å släpat på sen jag börja skolan börjar ge mig grym magont alltså. Ett, praktiken. Två, projektarbetet.
Och jag är den enda i hela klassen som har ångest över får femte termin! Metod kurs på 10 och en c uppsats resten av terminen! ÅNGEST ÅNGEST!!
Praktiken är på G nu i alla fall. Ringde Scania igår och assistenten till informationschefen verkade vara HUR trevlig som helst. Nu ska jag bara skriva ett brev om mig och mina...uhm..kunskaper.
Det enda som har gjort att jag inte velat söka praktik.. eller jobb för den delen också! Är att behöva skriva ett CV! HUur jävla svårt behöver det vara egentligen?!
Fick lite skjäll (skäll?!:S) av mamma å pappa igår. Dom tycker att jag är dålig med å ta tag i saker å ting.. och om Pappa klagat - då äre illa!
Mamma förstår man lite. Stressomanen. Stress människornas drottning. Stressen själv.

Haha. Vet ni vad jag gjorde nyss? Jag läste igenom några av mina inlägg.. min blogg är fan rolig ändå! Jag hör mig själv prata när jag läser dom. Det sa Idsala också "jag ser dig framför mig stå och berätta om dina dagar och upplevelser, du skriver som du pratar" något sånt var det :p
Haha. Men jag är tamigfan rolig. Skrattar åt mina egna skämt - någon måste göra dig,eller hur?

Stressen kom in i mitt rum för fjärde gången nu och sa åt mig att bädda sängen och städa mitt redan stökiga rum. Och då har jag bara suttit här i 20 minuter.
Jag å hon å Fabbe ska till lokalen och fixa den till ikväll då Fabbe ska ha sin fest.
Hörrni, hon har ett gäng tönt-kompisar som smsar henne samma dag som festen för å meddela att dom inte kommer. Därför ska mina kompisar ställa upp, ni är härmed bjuda på hennes fest. Alla är välkomna!
Det är mat. Tårta.Snacks.Dricka och massa dans - hela kvällen lång.
Sen ska vi till det där stället skopunkten därman får välja tre par skor å betala för två. Stressen har mordhotat mig om jag fortsätter gå med mina skor som är lite sönder bak i hälen.
Vi får se om jag ens hittar ett par som jag gillar. Jag var ju där med pappa för ett par veckor sen, hittade nada.
Äh. Får väl ta något nu.. så stressen slutar knacka på min axel.

Seeen ska jag nog ner på stan för å försöka hitta något att ha på mig ikväll!

hubo!

Affischerna!Här e dom. Inte alls aallt jag kan i InDesign ;p
... hoppas jag inte bryter mot några stadgar nu när jag visar dem!

A jo tjena!

Haha. tror ni att jag kom hem igår eller?
Jag var inte hemma förrns ÅTTA! Precis innan jag skulle stänga ner datorn så får jag ett samtal från ordförände i valberedningen som sa att affischerna MÅSTE vara klara på torsdag (idag) så det var bara att sätta igång.. jag gjorde mallen åt alla fyra affischer och la in den text jag kunde lägga in. Men sen så tänkte jag att jag skulle gå hem och plocka ut den mest intressanta texten av posterna, så märker jag att jag fått fel papper!
Då vare bara att komma in till skolan mer än en timma tidigare, kolla upp post-berskriviningarna< å försöka skriva om dom själva...aaa joo, skit fult blev det i alla fall!

Igår ringde mamma mig precis innan jag skulle låsa upp dörren.. alltså, ni skulle verklugen ha sett mig. var HELT exelterad elelr va fan det hette. För att, påväg hem så kom jag på att "ifall jag nu tar tåget 15.09 imorgon, så måste jag hinna packa, duscha, laga matlåda på en kvart hemma innan samora kommer för å plocka upp mig, dessutom måste jag in till skolan minst en timma tidigare för å göra klart allt innan skoldagen sätter igång, ta ut pengar, köpa biljett till sittningen, köpa kopieringskort, kopiera cirka 30 sidors-helg-läsning-ur-en-extremt-tråkig-och-engelsk-kurslittratur, ha gruppmöte,äta där nånstans, nångång och sen ha en två timmars föreläsning för å sen springa till tågstationen, få ut biljetten och sätta sig på tåget"
och nu sitter jag och försöker klura ut hur jag ska göra om affischerna till jpeg filer för att kunna skicka dom till tryckeriet, jpg heter det va? äh.

Allt det försökte jag klura ut å sen ringde mamma och efter det rpatade jag med samora för å förklara att ja inte kunde sova över, som tur var tog hon det bra utan att ge mig skuldkänslor eller mer magont. Haha både hon och mamma verkligen hörde hur jag lät.. jag sprang runt i lägenheten och andades som att jag sprungit upp för alla fem våningar.

"Jag lyssna på mdalaleti och tänkte på dig så det är därför jag ringde dig..."
Mammor är allt för goa.

nu hinner jag intes skriva mer. tja å hej å bajs
å

hubo

okej

Jag kom på att jag aldrig skrev varför jag hade Michael Jackson som runbrik på förra inlägget, jag lyssnade nämligen på en av hans låtar just då och hade ingen aning om vad jag skulle ha för rubrik... inte för att man ens lägger märke till rubrikerna! Ok, nu kommer alla att se min allra sämsta rubrik än så länge.

Jag har haft en massa å göra i skolan nu och inte nog med det så sitter jag i Studentkårens valberedning och just nu är det ett val i skolan.. eller vi har precis utlyst valet via mail men inte via affischer ännu och det ska vi göra, så fort JAG är klar. Jag har alltså gått och tagit på mig det utan att ens kunna programmet helt å hållet!! Stuuupid!
Äh, vi får se hur det går. Tror ingen bryr sig särskillt mycket hur det ser ut, bara vi går ut med dom i tid så vi inte bryter mot några stadgar.

Ska hem å käka middag nu, jag hade förresten med mig matlåda idag! Min första "riktiga". Har haft med mig två ggr innan men då har det varit mat som mamma lagat och skickat ner till mig. Men denna gång laga jag själv, wihoo...
Sen ska jag sova hos samora inatt!! Längtar till å få bläddra i hennes nya bröllopstidningar!!

Men nu är jag trött. Och hungrig. Nu ska jag och min snygga mobil gå hemåt (:


Hubo!

Michael Jackson

Känner på mig att detta inlägg kommer att bli grymt långt, så jag varnar er redan nu.

Denna helg alltså, sist jag blogga var väl i torsdags? Efter pluggandet i bibblan så åkte jag Johan och Samora för å fika, Gabriella dissa som vanligt haha. Sen åkte jag väl hem till Samora och sov över där, har sovit där hela veckan faktiskt.
När vi vakna på morgonen så måste Samora ha varit riktigt, riktigt trött. För när hon gav mig kaffekanan (som är i vittplast, alltså.. man kan inte se igenom den) så kände jag att den var grymt lätt, vägde knappt något. Tänkte inte mer på det utan började hälla kaffet i koppen - utan kaffe.
Haha. Då hade vattnet inte runnit igenom filtret. Det tog ett tag tills vi (läs; JAG) förstog att Samora hade lagt filtret åt fel på något höger.
Sen när kaffet blev klart så satte vi oss och Samora skulle dricka sitt thé, men då hade hon inte kokat upp vattnet! Hon hade bara lagt dom i vattenkokarn å sen hällt i dom i glaset UTAN att värma vattnet, hahaha.
Så jävla kul.
Anyway! Hon släppte av mig vid trafikljusen som vanligt och jag gick hem. Pluggade ett tag tills Johan vakna och ringde mig, då åkte vi upp till a6 för å "KÖPA" en dator. Mindre lyckat!
Vi hittade en men sen var jag tvungen att ge en handpenning å en massa tjaffs så jag sket it. Fick ut min ilska på Johan som vanligt.
Seeen...ajuste, har jag berättat att jag var å shoppa på Ikea häromdan? Skit kul å billigt!
I alla fall. Efter det så gick jag heeem och sen ringde Samoora och sa att deras finbesök från sthlm var grymt sena. Så vi åktehem till henne och laga lite maaat och Samora stäääda. Och sen kom dom och alla samoras tuffa kompisar och vi satte oss för å dricka lite. Lite sådär.. Baileys! Sara, samoras syster gav oss en liten show också. Seeen så åkte vi ner på stan å fika. Sen gick ja hem å däcka. Dan efter så gick jag ner på stan för å möta upp Odyssa och Johnny, syskon till the lovebirds. Jag skulle hålla dom sällskap medans dom andra kolla på ringar.
Jag går eeenda till östra delen, jag stog dessutom utanför en butik där elias å samora var i typ tjugo minuter! Och ingen sa att dom var i västra.. jag gick igenom nästan heeela östra tills dom ringde å sa att dom va i västra, så ja går tillbaks till västra men när väl kommer dit så är the lovebords färdiga och ska tillbaks till östra!!
Dom fick sin lilla utskällning!!
jani
Åkte hem till dom för å käka och vad gjorde vi sen? har för mig att vi hängde där ett braaa tag.. fick damp faktiskt. inomhus i princip hela dan! Tills jag johan elias och samora smet ut för å fika.. efter det ringde vi ett samtal och hela världen samlades hemma hos mig! 9 personer i 30kvm!! Och alla dansa! Haha
Aaaa.. vi dansa loss ett bra tag. Sen så åkte alla hem och ja steeda. Dagen efter diska jag och bestämde mig för å åka. Samora försökte övertala mig flera gånger till å stanna men jag åkte ändå!

Kom hem vid åtta redan, vi åkte på ungefär två timmar.. det tar fan inte längre tid alltså! trots att det var trafik!
Som sagt så gick jag till mormor o morfar direkt senså åkte jag å mamma för å köpa tårta. La mig för sent igår, men ååååååååååh så SKÖNT MED MIN SÄNG! Den är så jävla BÄST!
Aaaanyway. Nångång under kvällen fick jag min sjukt snygga mobil av pappsen också. Så fin så fin!
Imorse vakna jag av att den yngsta, Sina var arg för att hon inte skulle hinna väcka å gratta fabbe för att hon skulle till skolan. Gick upp och jag å elisha å mamma gick in till fabbe å sjöng me tårta.
Mamma sa till fabbe att hon skulle hitta sig en mobil som födelsedagspresent
- hitta dig en som vi kan köpa till dig.
Jag:
- aa...som VIII kan köpa till dig (A)
haha
cike snål

ne men nu orkar ja inte mer. ska umgås med sibarus

tjarå!! 


Hej alla glada!

Är hemma i Södertälje just nu, har redan hunnit springa hem till mormor och morfar för pussar och kramar och så har jag och mamma hunnit köra runt halva Södertälje för å hitta Fabbes favorittårta, hon fyller nämligen år imorgon och dte är anledning nr.1 till att jag åker som en idiot från Jönköping itll Södertälje för å vara här mindre än ett dygn. Den andra orsaken är att jag vill ha min nya mobil! Har haft den i en hel vecka liggandes här hemma i Södertälje. Hörde att dom precis fått den till Jönköping - lite sådär typiskt! hähä

Den är hur som helst, sjukt snygg!
Min pappa är bäst som har fixat allt till mig!
Har lite huvudvärk nu, inte konstigt efter denna helg+att jag inte fick i mig något kaffe imorse. Så jag bloggar imorgon och berättar om helgen, laddar nog upp bilder då också.

Natti  natti, hubo

I skolan!!

HAr suttit i bibblan med Gabriella och JOhan sen tre tiden. har börjat läsa en skitbra kursbok, storytelling. Det handlar om ett nytt sett att marknadsföra sig själv och resturanger/hotell/destinationer. Hur intressant som helst!

Nu ska vi i alla fall ta en fika, vi har inte fikat på ett bra tag faktiskt.
Gabriella och Johan står bakom mig och tjyvläser mitt inlägg.. dom är cike knäppa.
Johan är arg på sig själv för att han har läst det jag har skrivit "vafan ska jag läsa när jag kommer hem?! ååååå varför läste jag föööör? äh, kan lika gärna fortsätta läsa nu"
JAH!

Min mobil är i alla fall, död. Finitto. Over. Capish. Tajem. MAJES!
Äh, får min nya snygga mobil på måndag;)

Puss på era näsor,

hubo

RSS 2.0