Videoklipp!!

Ok. Det ska straffas när man dissar ens vänner, eller hur? Jag planerade en middag och eftersom jag har fler vänner en stolar så bjöd jag endast tre stycken till en början. In i det sista ringer Gabriella och säger att hon inte kommer. Och hennes ursäkt var att hon var sjuk. Samora var sjuk men trots det så jobbade hon hela dagen, gabriella!! Haha
Jag är inte arg eller så, utan jag tar det här bara som en liten ursäkt till å få straffa Gabriella genom att visa ett klipp som hon har förbjudit mig till å visa! Mo.Ha.Ha.Ha.
Jag är ond.
Men inte lika ond som Sibar! Det ska bevsias i det andra klippet, men låt mig först presentera det första!

Fan! Kom på att jag inte kan ladda upp videoklipp! Hur gör man?! Måste nog lägga in dom på youtube först eller nåt, hjälp mig någon!!

En massa bilder!

Nu tänker jag lägga upp lite bilder...och nåt videoklipp!

Fika bilder

     


Bilder på skolan (i försöket till å hitta en bra framsida till vår tidning)

          Samoras och Elias trolovning

     


Våra danskväll hemma hos mig

  

Ett videoklipp från den här kvällen kommer i nästa inlägg!!

Middan hemma hos mig

 

Nu kommer några bilder från min helg i Södertälje

     

Diala och syster fick inte plats på sofforna. Min moster, jag, fabbe (på bild) dom andra som var där var Idsala och Sibar, Sina och Elisha, roliga diskussioner i köket!


Disco bowling i Heron City

       

Sååå... det var nog allt! I nästa inlägg kommer två mycket mycket mycket roliga videoklipp!!

åker snart!!

Ville inte riktigt lägga mig igår så jag gick in till vardagsrummet och la mig på soffan...
Förstår mig inte på dessa stora tv appraterna helt ärligt och minst parabol "systemet" eller vad jag nu ska kalla det. Om tio år kommer vi att garva åt våra fjärrkontroller med alla dess knappar och att vi ens hade TVÅ st, rena rama skämtet liksom.

Ok. Nu pratar jag bara skräp, haha.
Däcka i alla fall på soffan tills Samora smsa mig och ville att jag skulle hålla henne sällskap. SÄLLSKAP, precis.. det är det enda vi är nuförtiden ;p haha

Hade en grymt konstig dröm, som vanligt med andra ord. Gick upp vid halv nio och käka frukost med mor och sina. Mamma blev ledsen över att samora inte kom för å käka frukost hos oss, hon hade värmt upp en massa bröd och kokat ägg å allt. Mer åt mig så att säga (A)
Nu sitter vi här allaihop och väntar på "arozan"...mamma har bråttom ner på stan för några bankärenden och samora är sen som vanligt! Vi skulle ha lämnat södertälje om sex minuter, och vi ska tydligen hinna åka till ronna för att (säkert) handla något.
Det skumma är att jag bara är i ronna när jag är med folk från jönköping, det är alltid någon som ska dit för å köpa med sig något. Är nog aldrig där annars.
Ronna är ett charmigt ställe!

Trodde ALDRIG att jag skulle säga det här, men FAN vad jag saknat Jönköping. Jag börjar trivas grymt bra där nu!!

Nej nu har jag inget mer å säga!
Kan skicka låten jag lyssnat på mer än dom alla andra låtarna idag, såhär skönt på morgonen.Shirley Clamp - När kärleken föds

söndag i sthlm

Haha.. alltså, ibland vet jag inte riktigt vad jag ska tycka om mina körförmågor! Kör ju helt Ok, jag menar.. får inga tutningar eller så:p har inte världens bästa temprament när jag sitter bakom ratten heller. Kvinnor borde få en speciell-gjort uppkörning, egen mall eller något! Något som får dom att förstå hur man ska köra liksom..
Aja, till själva grejen som jag ville komma till.
Jag glömmer jämt att låsa bilen! Än så länge har jag inte gått ifrån utan att låsa utan lyckas alltid komma på det efter några sekunder.
Gjorde samma sak idag, min lillasyster på 8 år påminde mig. ÅTTA!

Anywaaays, haha. Kom in till OnOff och fick förvånadsvärt snabbt hjälp. Jag sa till grabben vilken mobil jag ville ha och så sa jag att jag ville ha den begränsade upplagan (den svarta) Jag tror för övrigt att mobilen heter w910i...
Han kolla upp om den fanns (den fanns inte i hyllorna) och det gjorde den, men bara tre st!
Men sen när han skulle hämta den så visa pappa honom försäkringspapprena och då gick han iväg med dom till den "ansvarige" och då säger han att uppföljaren till min mobil anses vara w880 tro jag att den heter, den silvgriga platta. Men... NEJ! Jag vill inte!
Pappa ska i alla fall ringa försäkringskassan imorgon och kolla om jag kan få köpa den andra ändå, vi ska ju betala mellanskillnaden liksom - whats the problem?:p

Vi gick snabbt in i intersport också där de rensade bort allt...hittade ett par rosa vantar för TJUGO kr så jag och sina tog oss ett varsitt par, men sen när vi blicka åt kassan så slängde vi dom och vände klacken ut.
Sen åkte vi och handla lite grejer hem och kom sedan tillbaks.
Min yngsta moster med familj var bjudna på lunch hos oss idag så det var fullt hus mest hela tiden. Folk droppa in lite då och då.

Imorgon måste jag berätta och även visa några jätteroliga klipp! Det ena är från en kväll i jönköping och det andra var från idag, skrattade så mycket så att jag fick ont i maagen. Synd att vi inte fick med reaktionerna och garvet i klippet!!

Jag idsala sibar fabbe gina och ginas kompis åkte in till heron för å bowla - vilket jag inte tycker är världens roligaste grej att göra men gjorde det ändå. fick ju ställa upp för laget :p
Kom, hör å häpna, på andra plats! Gina vann, med sju p bättre än mig. Det roliga är att hon missa en av sina gnger så jag slog istället förhenne och kammade hem sju p till henne TROTS att tjejerna bad mig att ge henne noll p... Men OK! Jag är väl ingen dålig förlorare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haha

Tanken var att vi skulle äta efter...men...å fy.fan. ALdrig med mcdonalds! HATAR verkligen det stället med den STANKEN! De tog år å dar för mig å komma fram och sen när ja kom fram (egentligen var det bara sibar framför mig men det var så många som vänta på sin mat och många som fått felbeställningar så de tog trippelt så lång tid!)
i alla fall, jag kommer fram och hon stänger SJÄLVKLART kassan.
Ät skit. Nästan så att man äter det hellre än å käka på donken.
Stack därifrån.
Och ni sitter jag här hemma! Saknar redan Samora och Johan (Gabriella, skulle ha saknat dig om du inte dissa middan!! haha)
Och blir ledsen när jag tänker på att jag bara fått träffa Ilham en gång och över att hon redan nu saknar USA, hur kommer det här att sluta?:(

Imorgon kommer Samora i alla fall för å käka frukost hos mig!! YEI!:D
Hon har glömt bort mig helt å hållet nu när hon är här kärringen, är bara med hennes blivande å hans familj hela tiden.:(

EN EFTER EN GÅR DOM! haha

Måste påminna mig själv att skriva om FÖRLOVNING också. Imorgon eller nåt...

sov gott,

hubo!

ny mobil

Nu ska jag och pappsen min gå å köpa en ny mobil till mig!
Mina två yngsta systrar ska också med, häxor.. förstöra min å pappas tradition att alltid åka ensamma till de tekniska affärerna.
Moster kom till oss imorse, helt omedveten om att klockan fltytats bak haha
Vi åt en stor pannkaka-frukost - gottit!:)

Ha en bra dag,

hubo!

ÖVERRASKNINGEN!

Överraskningen var alltså... att åka hem till Södertälje!
OSv över hos samora inatt, och lyckades vakna frisk - så förkyld som hon var!! Vi åkte i alla fall iväg från jönköping vid halv elva tiden och var framme strax efter 13!! Knappt med trafik faktiskt.. men vi såg faktiskt en död HUND påvägen.

Ringde min syster och kolla ifall de hade bestämt sig för å shoppa i skärholmen eller i södertälje (hade pratat me dom dagen innan och då var dom inte säkra)
i alla fall, de hade bestämt sig för skärholmen och som tur var så bor samoras bror där också så ja åkte bara upp med dom dit. Ringde syrran igen och kolla var i centrumet dom var och så gick jag ditåt.
Först såg jag Fabbe och Elisha (mina systrar) sittandes utanför butiken med min moster, jag såg att dom kolla mot oss men ändå inte oss (?) haha
Efter några sekunders stirrande blickar så fick man se deras uttryck haha, och så sprang dom fram till mig!
Idsala, Sina och mamma hade gått in i grannbutiken så jag och samora gick in i butiken som mina systrar var i och vänta på idsala mamma å sina. När dom kom så sa mina systrar åt dom att kolla på något inne i butiken. Dom kollade med frågande blickar och sen såg dom oss efter ett BRA tag. Haha
OCKSÅ roliga miner.
Men roligast måste ändå ha varit pappa. Fyfaaan vad vi garva!

Vi stog nu utanför butiken och vänta på honom, han hade gått ner till bilen för å lämna några påsar med kläder. Jag och samora stog ryggen emot den sidan han kom ifrån medans tjejerna stog å prata me oss... han kom fram och ställde sig typ diagonalt mot oss, kollade på fabbe och fråga vad hennes mamma var. Jag stirrade på honom. Och det märkte han, så han vände sig om och.....
Aaaalltså,  den där miiiinen! MÅste verkligen upplevas för å förstå liksom HAHAHA
Han ba: Jag loovar jag tänkte, aaaaoo vad hon som står där liknar zalga!!!
ååååa, han släppte knappt mig resten av dan haha

DOm hade shoppat klart men jag hade lovat två kompisar att jag skulle träffa dom (Fii och Sandra!) Så ja fick dom att stanna kvar i skärholmen för att ja ska kunna åka hem med dom ;p
Dom satte sig för å käka å jag satt å prata me mina köömpisar, hur kul som helst att få träffa dom igen!!
Seeen åkte vi till min moster och överraska Sibaaar och där käka vi också. (och igen)
Sen åkte jag fabbe och sibar till waynes för å fika. Ilham hade ingen som helst aning om att jag skulle komma! Så ja sprang upp till henne så fort vi hadekommit in och hennes min var också rolig.. såhär - grymt efterbliven! Haha

Men det var som jag sa till henne, som att jag hade sett henne förra veckan :p

Efter en stunds fikande (och efter en grymt äcklig chai latte) så gick vi till kebab house där några åt och sen åkte vi till ica maaxi där jag köpte lite naturgodis och en... BRÖLLOPSTIDNING! Håller på att hamna i en sån period igen. Jag vill INTE gifta mig! Utan jag äälskar och kolla på sånt bara.
Nu sitter ja här i mitt "flickrum" och har det mysigt. Mamma var här precis och bytte lakan till mig å allt.. lagom lyxigt.
Imorgon får jag både pannkakor (till frukost) och kubbe till lunch!!

Ska nog ta å komma hem lite oftare!:D

Hubo!

Middan och sleeepooover

Middagen blev hur bra som helst! jättemysigt med tända ljus å allt.. trots att de bara var tända i två sekunder haha

Nu är jag i alla fall hos Samora, vi ska ha pyjamasparty och ha kuddkrig.
hahaha
A jo, om vi inte däckar som små hästar så fort huvudet nått kudden!

Laljo tobo och hubo!


försover mig till tentan!!

Igår åkte jag och Samora till Lidl efter att ha ätit hos henne. Konservationena som jag och hon hade med Gabriella Innan vi kom till Lidl var väldigt roliga, haha.
Men Gabriella var trött!
Vi åkte i alla fall på utflykt, eeeenda till Huskvarna "detta är alltså inte jönköping, zalga - det är en annan stad" varav den andra säger "aaa, huskvarna är ett helt annat län"
Det blir lite tyst, den andra reagerar inte så jag är tvungen att öppna munnen "du menar kommun va?" "aaa, jag tror det.. kan inte riktigt skilja på dem"....
Så jag var tvungen att lära dom att skilja på kommuner, städer och län. Men det gör ingenting, det är inte deras fel.
haha
Vi handla i alla fall lite grejer till en middag som vi ska ha ikväll.
Har velat ha en middag väldigt länge nu och vi insåg att denna kväll är den enda som passar på ett bra tag, dessutom måste jag nästan ha en middag igen för att alla inte får plats på denna middag. Jag har ju bara 4 stolar! Haha
Till förrätt blir det bakad potatis med kycklingröra och en sallad till. Huvudrätt, spaghetti och köttfärssås och en chockladtårta till efterrätt + våfflor (inte vanliga, utan de dom där goda fyrkantiga) med blåbärsgrädde.

Får se om vi rullar oss vidare eftrer det. Jag ska sova hos samora inatt. Wiho! Hoppas att vi kan prata om bröllop då, jag älskar bröllop!!!
Jag blir helt hysterisk när det gäller bröllop, klänningar och håruppsättningar!! Jag fick gåshud igår när vi diskuterade brudtärna igår, ingenting är bestämt ändå kom gåshuden fram. Så pass!!

Ajuste! Tentan! Jag försov mig!!! Jag har aldrig i hela mitt liv,"vaknat" och stängt av klockan för å sen sova om!! Jag har en grym disciplin när det gäller sånt faktiskt, (tack vare min mamma som förvandlades till hitler när hon skulle väcka oss varje morgon)
Alltså, jag fattar inte. Jag borde komma ihåg att jag stängt av den! Och jag vet att jag har gjort det eftersom mobilen låg under mig när jag vakna en timma senare.
Men jag hann i alla fall! Kom till skolan bland dom första ändå. Och tentan? A, den gick väl?
Läste igenom mina anteckningar i måndags, en gång. Igår kväll en gång. Och då läste jag inte igenom alla anteckningar. Har alltså inte öppnat en enda kursbok och vi hade tre st.

Nu ska jag surfa en puttestund till och sen skriva ut en läxa som vi redan har fått, trots att kursen inte har börjat ännu. En uppsats på 12 sidor ska minnsann läsas denna helg!
Sen ska jag kanske till Samora eller så går ja hem för å sova och den börja sakta förbereda middan.

Hubo!

dansadansadansadansa!

Igår så kom Samora JOhan och Gabrialla hem till mig och vi fikaa sen la vi bästaste låten!! Jag upptäckte största murdalli suri låten i samoras bil och jag blev kär i den.. fattar inte varför egentligen. men jag tog skivan och vi spela upp det.. och vi börja dansa mer eller mindre ihjäl oss. JOhan skrämdes mest men ändå haha
SKit kul var det i alla fall!!
Sen lyckades jag få samora å johan att stanna hos mig igenom halva greys anatomy som jag för övrigt fick se för första gången på tre veckor.
Sen la jag mig och imorse vakna jag av några mindre mardrömmar...
Samora kom till mig sen för å käka frukost men eftersom hon kom så sent å ja vakna så tidigt så var det nästan dags för lunch för mig då. Nu är vi hemma hos henne så jag är as hungrig.. hennes mamma ska laga mat åt oss!!:D
Lagom lyxigt.. IN YOUR FACE johan - bara för att du inte följde med!! Å förresten, det var jag som smsa dig från samoras mobil haha

Jag å samora har en överraskning på g som bara johan å gabriella vet om.. å typ samoras familj. Egentligen vill jag inte göra den här överraskningen men jag gör det enbart för min skull! A, sådär själviskt.

Nu ska jag mysa med samsam!

Hubo!

gårdagen och dagen idag

Vad gjorde jag igår?
Gick hem efter den där föreläsningen, var föreresten kvar på hela.. den var hur bra som helst faktiskt, fick bland annat reda på hur mycket jag kommer att ha som INGÅNGSLÖN och den var inte alls illa. hähä
Det borde sporrat mig till å plugga plugga plugga, men icke. Jag har diagnoserat mig själv nu: jag är sällskapssjuk.
Jag klarar verkligen inte av att sitta ensam och plugga längre! Får panik.
 Efter det föreläsnngen så rindge jag Samora direkt och vi bestämde oss för å göra en tonfisksallad innan promenaden, sagt och gjort. Den var hur god som helst - som vanligt ;p
Johan kom efter ett tag också.
Telefonsamtal mellan mig och Johan när jag och Samora sitter vid matbordet:
- Men kom hit innan..
- Orka springa fram och tillbaks! Från mig till dig och sen tillbaks till Munksjön
- A.. okej då..
- Jag kommer.

Haha. Svagis.

Vi satt ett tag och prata.. fick ut lite aggressioner också. Sen var det dags för promenaden som snabbt ändrade riktning mot Gabriella, vad var det det hette? Bymarken, juste. Grejen med Bymarken är att det typ är som Södertäljes bårstaberg men med 50 fler uppförsbackar! Backe efter backe!
Så framåt slutet var det ingen som kunde prata längre för att vi var så andfådda...

När vi började rulla oss neråt stan så kom var det dags för min sällskapssjuka att komma fram.. jag fick dom att gå med på att komma upp till mig för en kopp té för att värma sig innan dom skulle hem. Och där satt vi och prata lite mer, Samora ringde sönder min telefonbok mer eller mindre på egna beslut.
Och när det var dags för dom att gå så var det självklart dags för Ugly Betty och helt plötsligt så älskar jag den serien! Och desperate Housewifes också - jag menar, allt för å inte plugga eller hur?
REdan innan DH så höll jag på å däcka men jag höll ut, bara för att se en glimt av Mark hihi.

Innan jag föll i sömn så spika jag och Samora en frukostdate för dagen efter (idag)
Sagt å gjort så kom hon.. någorlunda SEN men hon kom ändå. Vi fick en jättegod frukost trots att hon hade ett lååååångt telefonsamtal med hennes blivandes storebror.

strax innan tolv åkte hon till jobbet och jag kom in till skolan.. när jag kom fram så var det tydligen nån stor fest eller nåt:P det var en massa vuxna som käka och hade champagneglas. Ska sno med mig en flaska innan jag går hem för å supa skallen av mig av min ilska gentemot vissa.

Idsala, jag kollade schemat och konserten faller perfekt i datum! Vi måste planera en hel Idsala - Zalga dag den dan :D

Här får jag ingenting gjort, så jag ska hem för att plugga. Senare ska jag och Johan promenera upp till a6.. men jag vet inte ifall jag vill köpa min dator idag faktiskt. Ska nog vänta tills jag får nästa måndagspeng för å köpa en bättre dator.

Det var nog med skitsnack från min sida,

hubo

VärldslåtQueen - Bohemian Rhapsody!!

TEST!

Hittade ett hyfsat roligt test. Johan - den här ska du absolut göra. Och Gabriella - jag är ingen man :p
Här är mina resultat av testet
Din poäng: 295
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

Totalt har 125217 personer tagit testet. Den genomsnittliga kvinnlighetspoängen bland alla dessa är: 187.856513093

Här kan Ni testa hur kvinnliga ni är!

Samora: men ni ska inte få köpa vilka blommor ni vill till mig, min kusin fixar det där.. hon ska fixa min deklaration exakt som jag vill!!
1. A det heter deklaration när man ska fixa sin dekoration.
2.
Bridezillan i Samora är reda framme innan vi ens har börjar prata bröllop.Till mina kära, å så kära kompisar:  NI ÄR INTE VÄLKOMMEN TILL MIG LÄNGRE , BARA SÅ ATT NI VET!
Och då syftar jag mest på en som börjar på IL och slutar på HAM och den andra börjar på S och slutar på IBAR.
Gå på era så middagar ihop! Gör det! Vänta inte till helgen därefter när jag är där, gör inte det!
Jag ska också ha middag för mina NYA bästa kompisar, och ni är inte bjuda på varken den eller ENS att få KOMMA till mig!!

Jag är fullt allvarlig.

Idag

Har precis haft redovisningen av broschyren. Vi var aasbolut top 3 i klassen om inte bäst;) och jag själv får bestämma! Men en av våra konkurrenter hade faktiskt använt bilder som man FÅR använda, vi tänkte självklart på det men tänkte att det kan vi ändra ifall vi blir valda.
Men grejen är att barnavårdcentralen kanske latar till sig och väljer den för att den är HELT klar, självklart var den snygg också... men, äh, vi får se hur det går!

Om lite mindre än en timma ska jag på en föreläsning som heter "Hur jobbet blir Ditt" eller nåt... ska nog inte vara kvar på hela (det är en frivillig föreläsning för allapå skolan) ska hem och käka för att sen ska vi ut och promenera! Jag, Johan, Gabriella och Samora!
JEPP! Vi har en förlovning framför oss! Januari - Februari är det sagt, nångång då.. HOPPAS bara att det inte krockar med mammas - kusins- dotters bröllop. haha
Sjäälvklart vet jag vad det är jag SKA gå på, men man vill ju inte missa något av dem om man själv får välja ;)

Sen ska jag tillbaks till skolan för att skriva en uppsats som ska godkänna mig på förra kursen.. minns inte ifall jag berättat hur det är upplagt, säger det en gång till ändå.. bara för att visa hur orättvist ddet är.

Läraren som vi egentligen skulle ha haft under hela vår inriktnings-termin bestämma sig för att ta ett år tjänsteledigt för att skriav klart en avhandling. Denna läraren är nog den bästa jag haft någonsin. Hon får en att bli helt facinerad av det hon säger, mer än hälften av klassen ångra sig i ettan och ville välja hennes inriktning efter att hon haft en 5p kurs om prganiskationskommunikation - Så duktig är hon!!

i alla fall. Hon hann ha en kurs med oss innan hon tog ledigt,och det var förra. Hennes tenta kuggade jag på med 1  ½ p (!!) Och då har hon lagt ansvaret till kompliteringen på den här andra läraren som vi har fått och då har denna läraren bestämt att jag:

  1. Besvara frågorna som du missade och referera från din litteratur.
  2. Exemplifiera varje begrepp med tre exempel som inte återfinns i kurslitteraturen.
  3. Beskriv hur du skulle lära ut de eller dessa begrepp till andra på bästa sätt; formmässigt, innehållsmässigt och pedagogiskt.
 

Omfång av din tentamen är 3-4 A4 sidor, 12p, normalmall. Tentamen inlämnas senast den 19/10 i mitt brevfack på tredje våningen. 

Jag vet att det var i Fredags, men jag fick lämna in den senare.

Yes. så var det med det. Det är ju för min egen skull.. eller nåt!

Hubo!


t r ö t t

Sitter is kolan. har gjort den sen 9 idag.
vi har gjort klart hela broschyren till barnavårdscentralen. ajuste! det var det jag skulle förklara "lite senare" om vad det var för uppgift.

vi ska göra en broschyr för en itroduktion till barn från 0-12 månader.. hur gulligt som helst! Det roliga med den här uppgiften är att en av våra broschyrer kommer att användas på riktigt, barnavrådscetralen i rosenlund ska välja en.

har överfört bilderna från vårt lilla äventyr igår!

  

Såhär såg det ut efter att ha gått bland små små vägar. Jag trodde att vi skulle hamna i Jordbro (tror jag att det heter) vid max och mcdonalds.. men vi hamna här! Vart det nu är....Lägg märke till skyltarna på tredje bilden!!

Här är jag som Oprah med Samora, strax innan sittningen. Försöker puta upp läpparna till hennes storlek.. eller nåt.
 

 

Therese Johannes och jag igår, söndagskväll i skolan. Lagom mysigt.

Nu ska jag träffa Samora och Gabriella! Dagens bästa - kan ni då tänka er vilken dag jag har haft? ;)

Gratulationer

Ok. Det är bevisat, jag är en väldigt dålig vän.

image186

Grattis på födelsedagen David!

spännade helg med spännande äventyr!

Oj vad jag har haft för mig denna helg. Jag har gjort mycket och allt förutom att pluggat!
I lördags hann jag läsa igenom mina anteckningar sen ringde Samora och jag promenera upp till a6 för att möta upp henne med hennes syster och mor. Vi gick runt lite och jag köpte en scarf, har velat ha en sån jättelänge men aldrig hittat ett fint mönster.
Efter den lilla rundan gick vi hem till Samora för att äta mat från gårdagens lilla minifest. För er som inte vet så var det en trolovnings middag med Samoras familj och den blivandes familj + jag .
Kvällen var jätterolig i alla fall! Alltså, fredags kvällen. Hur kul som helst, kan tänka mig hur förlovningen och
f r a m f ö r a l l t  bröllopet!
Jäklar vad det ska bli för fest då!!:D Kan inte vänta!!:D
I alla fall. Lördagen fortsattes nere på stan med en fika..ajuste, vi åkte och fikade i fredags också. Jag Samora, hennes syster och bror och Johan för å uppdatera Johan med allt... typ halv tolv på kvällen! Å jag hade gått upp 6 den dan och varit i skolan sen halv åtta! Gissa om ja höll på å somna?

I alla fall. haha. Vi gick å fika(lördan), jag Johan Samora hennes syskon och systers man. Sen åkte vi tillbaks till Råslätt för å titta på Die hard 4.. fem minuter in i filmen avslöja Jhoni, Samoras bror allt som skulle hända så jag och hon stack till hennes granne. Dom var lite speciella, men det var kul å få se hur andra var liksom...:p haha

Söndag. Idag alltså. Tvinga mig upp kl 9 käka frukost och kolla på Idol (äntligen, Ghatania!), sen ringde johan och var riktigt jävla LAM. Mer än han BRUKAR vara - kan ni tänka er?

(Varning! Det har varit en mobba-Johan-dag!)

Vi träffades i alla fall efter ett tag utanför mig för att ta en "GENVÄG" till råslätt. Innan hade jag och Sandras mamma upptäckt en ny väg från Råslätt och in till mig. Denna gång sa jag till Johan: vi kom ner härifrån, men det var liksom för högt upp så vi går rakt här så går det nog mycket mycket fortare.

Fem minuter senare börjar Johan klaga som ett litet barn om hur trött han var. Jag ökade bara självklart farten.
Han börja snacka om å ta bussen så fort han såg en busssation för att han var så rädd över att vi var vilse (och då hade vi bara gått i FEM minuter!!) Så fort jag såg en buss närma sig skrek jag: Men jag vet EXAKT vart vi är! Vi är snart framme, jag vet det!
Självklart hade jag ingen som helst aning om vart vi var, men jag måste liksom hålla ansiktet för Johan för att han kunde kissa på sig när som.
Och han snacka en massa om att han skulle rädda mig och skit. A. Jo. Tjena!

Vi gick. Och vi gick. Han ringer Samora och tjuurar i luren. Vi går och vi går. Mer och mer. Till slut hamna vi bakom en skola med en stängd innergård och Johan fick för sig att jag skulle våldta honom?!
Å neeeej...!!

Vi hamna tillslut på en bro, med e4an under oss och ett stort jäkla industriområde framför oss. Och fyfan vad vi garva ihjäl oss om inte för något så för att vi var så jäkla skrajja! Men jag fortsatte som vanligt "jag vet exakt vart vi är!!" men en sekund senare lät det "Ok, jag kanske inte, exaakt vet var vi är, men jag hittar! lita på min kvinnliga intiuation!"
Och då garva han. Ett, för att jag sa kvinna. Och två för att det tog 40 sekunder för mig att säga i n t i u a t i o n. Jag stava det säkert fel också.

Vi gick och gick. Vi hamna till slut på en väg med två stora skyltar som sa "här får inte en människa gå."
Så det var bara att hoppa in i skogen! Vi börja att runt där en heeeel, heeel del. Och jag försökte att förklara för honom om vilket roligt äventyr jag nu har tagit med honom på men han grät bara.

Till slut kom vi upp på en väg, men det var fortfarande ett industriområde och vi hade ingen aning om vilket industriområde det var. Vi gick en bit och plötsligt hör vi en riktigt jävla HÖG tuta! Jag trodde det var en sån där "varning-för-krig-tutan" men nej! Utan rakt framför oss, på två meters avstånd åker ett jävla tåg!!!!!! FRÅN INGENSTANS!!
Fyfaan vad rädd jag blev! Skrek litegrann. Jag hann ju se mitt liv passera framför mig. Så nära döden var vi!
Snacka om å inte känna sig trygg med Johan säger jag bara.

Fan. Jag drog ett så j ä v l a bra skämt efter det där men jag minns inte riktigt hur det gick till..."Sen när har det funnits ett tågräls här liksom?! Mot råslätt??"
"fan vet jag?" sa johan
"Jo men du har ju alltid haft det på tänderna!!" sa jag
Något sånt var det. Sjukt jävla kul var det, var tvungen att stanna upp i våra promenad-för-livet för att skratta av mig.

Till slut hamna vi på en stooooooor kulle som vi bestämde oss för att gå uppför."för jag visste vart vi var"
Johan gick framför mig, så jag varna honom för minor.."trampa inte på en för isåfall förlorar du ett ben och då lär du inte gifta dig"
"DU! somliga har tre ben!"
Moget.
Sen får han ur sig: sluta kolla in min rumpa!
WTF?! Jag kollar efter minor!
När vi tillslut, tillslut kom upp för den stora stora kullen så stannar Johan till. Och jag står bakom honom.

Ett stort stort fält med en massa gravstenar, alltså en kyrkogård!
Och nu var det ett faktum: Johan hade skitigt på sig.

Vi lyckades ta oss igenom kyrkogården och efter den visste jag EXAKT vart vi var!!    (  ;)  )
Men vid det laget hade vi börjat bråkaJohan skrek till (vid en korsning) NU FAN BESTÄMMER JAAG VILKEN AV DOM VI SKA GÅ!! OCH VI SKA TILL VÄNSTER!!!!!!!!
Jag tror att han var arg på riktigt.
Men jag sa att vi skulle ta höger.... för att jag visste EXAKT vart vi var!!
Men han trodde inte på mig så han gick vänster och jag gick höger. Så vi splittrades.

Gissa vem som kom fram till Samora först?
JAAG!
Och vet ni varför?
För att jag visste EXAKT vart vi var!
Haha!!

Hade ingen aning om vart vi var nånstans. Nångång!

Haha, aaa det var ett sjukt jävla kul äventyr!

Nu har jag skrivit på som ett as. Hade tänkt att skriva om två andra saker också men det orkar jag inte med.. sitter i skolan och jag vill hem. ska in till skolan igen om 11 timmar och då lär jag sitta hela dagen. Fan. Nu hann jag inte med och köpa bröd till imorgon!! Satans perkele. Måste upp tidigare för å gå ner till konsum. Hatar att gå ner till Konsum innan frukosten!!

Men i alla fall.

Hubo!

Hos Samora

Sitter justnu hemma hos Samora. Det är en stor dag idag ;p
Vi har lagat en del mat.. men jag har mest fått skala potatis och morötter och gjort  "fatosch". SJälvklart ingår hacka lök och pressa vitlök i det hela, så mina händer stinker i princip:p

Åh. Nu missar jag Idol idag ocksåå! Jävla skit.´I onsdags när jag och JOhan okte till Samora så somna jag på hennes säng som jag hade gissat på innan. Vakna iofs tusen gånger eftersom Samora skulle peta på mig hela tiden.. men i alla fall, till själva grejer: JAG MISSA SJÄLVKLART GREY´S ANATOMY! Typiskt. Och det roliga är att jag inte kom på det förren jag och JOhan åkte till maxi kl typ 21.50. Smart-huvud.

Gissa vad som kom på tv när vi fixa maten?! Hat rhamli med BÅDE Babylonia och ABboud Zazi - skjuut mig! Så jävla braaa! Babylonia är ju ingen Mariah Carey direkt, röstmässigt i alla fall. Men hon verkar tro det med dom rörelsena hon gör.. och så ger hon ingen plats åt Abboud på scenen! Abboud rockar!
Dessutom är han en kopia av min pappa<3 - en ljus kopia i alla fall ;p
Var lite nära till gråt faktiskt. snyft snyft.


Dom kommer snart!


Nu är jag i skolan igen!

Yes. har varit i skolan sedan halv åtta på morgonen och lyssnat på en massa presentationer. Våra gick bra. Vi var först ut och jag var först att prata.
Gick alldeles lysande.
Idag är jag inte arg på någon också! Haha.. Jag var inte inte riktigt arg igår heller egentligen, lite smått irriterad bara! Men idag är en ny dag och idag är vi glada.

Ska snart gå iväg igen. Ska möta upp Samora - som har en stor dag framför sig idag! (: Jag ska vara med som moraliskt stöd nu haha
Kommer nog att stressa upp mer än å lugna ner!

Får se hur länge jag blir klar, förhoppningsvis så hinne rjag köpa en dator innan butikerna stänger för iså fall kan jag sitta hemma hela dagen imorgon för att jobba ikapp gruppen med det jag kommer att missa idag!

Idag när jag gick hemifrån så var det mörk. Det var det igår när jag kom hem också. Sådär lite smått läskigt!


Nu ska vi designa och layouta!

Hubo!!

skola på kvällen

Nu är hon tjugo i nio på kvällen och nu ska jag hem.
hemma ska jag plugga ÄNNU mer. yei.

FORTFARANDE i skolan

Sitter fortfarande i skolan. Inväntar en av våra gruppmedlemar som just nu är hemma hos sin pojkvän....
.....
..................
Har blå naglar! Och då har jag ingen blå nagellack nånstans, så mycket fryser jag.


Idag är jag inte alls glad. Inte alls.


Arg

Skjut Frans! Någon som är där i Södertälje, bara skjut honom!!
Orka komma på att jag har stavar en rubrik fel PRECIS en timma efter att vi har hämtat tidningen från T R Y C K E R I E T!
Braaaa Frans! Braaa Zalga som inte kan stava till ORANGE!
Bajsklutt.
Hoppas att läraren inte ser det så som vi inte har sett det under hela veckan!
Annars så rullar arbetet på, seeeeeeeeeeeegt men bra.
Tidningen är helt klart. Vi hålle rpå med presentationen nu, som är imorgon kl 8.
 Broschyren för barnvårdscentralen i Rosenlund började vi med idag. Det stör mig grymt att vi inte redan är klara med den!!
Folk ska på möten hela jävla tiden. Det är bara jag och en till vår grupp som har kunnat lägga ner all vår tid på vårt grupparbete denna vecka. De två andra har gått på typ, tre möten var? Bara idag?!
men dom jobbar effektivt när de väl är här i alla fall.

Det som stör mig är att de nu vill träffas ikväll igen för att gå igenom presentationen en gång innan vi visar upp allt imorgon. FAN ja kommer aldrig att hinna köpa en dator!!!!!
Bara för att alla inte kunant vara med idag så måste man själv få sota.
Öva på en presentation?! Går vi i högstadiet eller? hur jävla svårt kan det vara?!

Men jag är inte arg på någon. Bara arg.

image185


trött!

Har suttit i skolan enda sedan 9 imorse. tio timmar. framför en dataskärm. mysigt!!!

MEN TIDNINGEN ÄR ÄNTLIGEN KLAAAR!!!

SÅ JÄVLA SKÖNT!
Jag å terese började snabbt med den andra uppgiften.. förölaear mer om den sen .. men vi skulle söka på en massa bebis grejer!!! Gllaaaaaad
så fina så fina!

har as bråttom nu. gabriella tajatar om at tja ska fixa hennes facebookk å att ja har förstört den å johan väntar på mig vid "RONDELLEN" som egentligen heter återvänds..ååååååååååååå nu kommer ja djälv inte på vad det heter. så gör datorn me hjärnan liksom

nu ska vi till samora å leka me hennes datorn. ja lär somna på hennes säng men ändå..

ett bra jävla tag sen ja åkte in till råslätt faktiskt. saknar inte stället för två öre.

hubo!

Tidningen

Sitter i skolan och fixar allt det sista med tidningen. Vi kommer bara på en massa grejer som vi måste göra om, så det känns som att vi aldrig kommer att bli klara!!
Men men. Snart är det lunch och då är det matlåda som gäller för första gången!!
Igår la jag mig ovanligt tidigt, strax efter 22. En timma efter det att jag har lagt mig så får jag ett sms av Sibar. En timma efter det RINGER Ilham. Och jag tänkte; fan heller att jag svarar på människan som ringer nu. Men så såg jag att det var Ilham som ringde (:
"Ni har fan väckt mig båda två, NÅN av er kunde åtminstone ha varit en kille!!"
En desperat-Zalga eller en irriterad-Zalga?

HELT klart en irriterad.
Haha.


Redovisningen!!

Redovisningen gick över föväntan!!
Föörst så blev jag nervös faktiskt. Dels för att alla var såduktiga och så för att jag inte alls visste hur jag skulle redovisa det.
Men tiden gick och det var bara två grupper kvar att redovisa, min grupp och en till grupp på tre tjejer. En del var fyra, andra fem. Men vi var två!
Och jag skulle dessutom köra hela den 20 minuter långa redovisningen själv för att hon INT kunde svenska.
Oj. vad tjockt det blev.
Gick upp, börja köra hela redovisningen...inte alls nöjd, men jag varken stamma eller kom av mig. Men en sån lätt uppgift kan man göra tusen gånger bättre, tycker jag.
Sen skulle vi starta filmen, och jag skulle dämpa ner belysningen..då självkalrt trycker jag på fel och får ner de svarta gardinerna i föreläsningssalen - och det LÅTER när man gör det. Jag hoppade till och ett gapskratt spred ut sig i klassen.
Jag bjuder på den! haha
Sen kom läraren och skulle pilla på ljudet, då stänger hon av hela projektorn. Och den tar tid på sig att starta upp igen.
"Haaa.. vad tycker ni såhär länge då?" skrattar hon till
Vi fick ju slänga ur oss elaka och snälla kommentarer efter varje redovisning.
Mina kära klasskamrater tog det på allvar och börja kommentera på självaste redovisningen! Haha
- Du har en sån lugnande röst, Zalga. Man liksom, lugnar ner sig och sätter sig bekvämt och riktigt lyssnar på dig.
- aaa
- aaa, höll alla med.
Och det höjde ju lite grann. höhö

Men jäklar vad nöjda lärarna var. Och vet ni vad? Jag tänker ta till mig aaallt till mig själv. Visst hon hjälpte till och allt.. men hon h j ä l p t e till. Hon kom inte med egna idéer. Det var liksom hela idén som lärarna var nöjda med. Och det hon filma dög inte riktigt till. Nu är jag en sån här elak kärring. Men fan, låt det bli. Jag "blame:ar" inte henne liksom.. jag har öga för hur kameran ska vara, hur och när man kan zooma in och ut. Vad personen ska sitta, hur ljuset ska falla ner och allt. Dessutom har jag intervjutekniken (och det kan man tycka att hon också skulle ha haft eftersom hon läser journalistk i finland).

Nu har jag varit lagom elak. Det var ett tag sen jag fick vara elak faktiskt, har ett behov av det.

Men i alla fall. Något jag tänkte på precis efter redovisningen är att jag kan liksom den praktiska biten av media. Och som liksom har velat "städa" bort det från mig efter att ha läst det i gymnasiet. Jag vill liskom inte jobba med sånt, vill ha mer... kommer inte på ett bättre ord.. men typ "respektabelt" jobb. Det här med kontor, skriva..fixa och dona.
Nu vet jag att jag kan det här trots allt, och jag vet att jag skulle fixa ett sånt jobb. Men jag skulle inte välja det i första hand ändå. Kanske i tredje. Eller fjärde.
Äh. Nu babblar jag på om en massa skit igen.

Är grymt hungrig då jag inte hann käka någon mat pga TRAUMAT jag fick med ett eventuellt försvunnet arbete. Och jag har liksom hållit igång sen 8, till nu.
Det kanske också förklarar lite varför jag var så elak.

Hihi.

Hubo!

Biiilder

  

image177

   

Den andra sötingen.

  

Försökte lägga upp ett videoklipp på det söta lilla barnet. Men det FUNK INT.
Så ja springer på lektion istället.

Hubo!Filmen

Nu är filmen klar. Jag fixade den i princip själv, men skulle ändå inte ha fixat det utan finnen. Ja, alltså min utbytesstudent är finländska. Hon var grym på datorer. Och grymt stark är hon också för den delen!
Men nu i slutet så skulle jag justera alla små fel, vad gör datorn då? Hakar upp sig!!
Fick världens klump i magen, sån jävkla panik! Läraren var dessutom borta, sprang runt i skolan och leta men no find liksom. Till slut dök hon upp och sa..."aa, nae...det är nog rätt så kört då." Sådär mysigt å höra efter att ha suttit å glott på stripesen i fyra timmar!
Men när vi öppna programmet så sa den snällt att den hade avslutats innan utan att ha sparat innan, så den fråga ifall vi ville det! Vadå inte älska det här(, grymt mobbade,) program?

Hade med mig för första gången en matlåda. Men den hinner jag ju inte äta!
Sprang efter skolan igår, handla på ICA och spraang hem för att laga lite tacos, vräkte i mig den fort fort fort och sen sprang jag till andra sidan stan för att sitta barnvakt åt världens sötaste unge och hans storebror. Haha.
Nej, både är urgulliga. Men den lilla är så liten, söt och oskyldig! Och lockigt svart hår! Och SMILEGROPAR! OOOCH! Han tog sina första steg MED MIG! IGÅR!
ÅH!
Så KLOCKRENT!! Jag tog Sinas första steg också, jag och Idsala. Men mamma förnekar sanningen och säger att hon fick ta Sinas första steg - men så är inte fallet.
Trodde att jag skulle få extra betalt för hans första steg, men det fick jag ju inte:p haha
Efter det tog vi en snabb fika jag Samora och Gabriella och vi insåg att vi har fikat alldeles för mycket på senaste tiden och dessutom, på samma ställe. Vi ska inte sluta fika. Vi ska byta plats!

haha

Nämnde jag att Ilham kommer hem idag!!!! Har ingen aning om när hon landar och jag har, som sagt inge batteri, så jag kan inte ringa henne förrens ikväll! Efter skolan, 16 så lär min grupp vilja ses och efter det ska jag träffa samora, för att jag lovat henne att följa med på stan. Hon ska fixa lite grejer...lite såhär, hemligt. :) hihi
Seeen, efter det kan jag gå hem för att ladda mobilen och ringa Ilhääme! Saknar som sagt inte hennes jobbiga röst, utan henne.  

 

Lite bra musik.

tidig morgon

Jag gick upp kl 6 imorse. Fan vad man känner sig ensam när man stiger upp så jäkla tidigt! Det känns som att man är den enda i hela världen som är uppe då. Så kändes det aldrig hemma! Jag tror att jag aldrig varit hos någon där det låter mycket, tidigt. Det är verkligen liv hos oss redan vid halv sju på morgonen, förut hatade jag det. Nu finns det ingenting jag vill hellre.
Eller jo. Det gör det säkert, men ändå;p
Sitter i skolan nu och redigerar en liten videogrej vi spelade in igår. Det var lite jobbigt att spela in med en utbytesstudent, men det gick väl..
Tur att det inte är en examination säger vi bara!

De som har tänkt att ringa mig idag. NO BATTERY! Glömde ladda mobilen. Men Samora - jag slutar 16.00. Så på något vis så får vi höras då:p


Hubo!

Söndag, fina söndag

Nu sitter jag iskolan igen. På en söndag.
Vi ska fixa och trixa med tidningen igen och det är hur kul som helst! Vi glömde att säga till Johannes att vi skulle ses idag så det är bara vi flickor här så vi sitter och lyssnar på en massa Ace of Base!! Grymt bra är de!

Jag och mina tre bästisar mimade till dessa i lågstadiet! Hur kul som helst, speciellt när vi hade en scen mitt i klassrummet, alla som gått i Oxbacksskolan vet vad jag pratar om;)
Vi mima till Roxette också, och Robyn med!
Åh, tider det.

Nu ska jag fortsätta att jobba med InDesign.

Hubo!

Skoldagen Lördag

Idag har det gått bra. Skrev en krönika som jag egentligen inte behövt..eller, behövt å behövt, vi vill ju göra en bra tidning men vi måste bara skriva en enda text,artikeln.
Ajuste! Jag skrev ju igår om hur glad jag blev utav att slippa Johan för att han skulle åka till Södertälje??
A, igår satt jag Gabriella och Samora och fika. Då börja Johan att smsa med mig och jag var jätteelak mot honom och så, bad honom att sluta smsa å grejer.
Så han ringer självklart Samora.
- Lak, vad vill du!? Du är ju med dina kusiner i Södertälje orka störa oss!
A och så fortsatte det ett tag, sen dyker åsnan upp! HÄR! I Jönköping liksom...och då hade tydligen hans syster bestämt att dom skulle åka idag. Så vi fick genomlida ännu en dag med Johan.
HAHA
Lite roligt att retas lite.

I datasalen för X par timmar sen.
Terese står mellan Emmelie och Johannes som sitter vid sina datorer. Terese står och kollar på Emmelies layout och från ingenstans säger Johannes:
- Är du kissnödig Terese? För att du kan låna min!

HAHAHAHAHA!!
Alltså, först var vi tysta i typ 3 sekunder pga chocken... men sen börja vi asflabba i en kvart.
Han hade hört Emmelie säga att hon var kissnödig, typ 10 minuter innan och reagera lite sent. Och lånandet var av passerkortet, haha.
Kuligt var det i alla fall.

Jag är as kissnödigt. Dör.
image173

Min lilla krönika. Skit dålig text men snygg är den!

Solig lördagmorgon!

Det var jobbigt när klockan ringde imorse vid halv nio men jag steg upp ändå och åt frukost i lugn å ro. När jag kom ut ur ytterdörren så fick jag världens energikick och skutta hela vägen till skolan! Haha
När jag kom fram så träffa jag Emmelie utanför, ingen av oss hade passerkort så vi fick snällt stå utanför och vänta på Johannes och Terese som var försenade.
Kanske borde tillägga att jag och Emmelie var dom enda som var kvar i skolan till halv sju igår också...

Nu sitter vi här i alla fall. Jag är den enda som är helt klar med artikeln. Texten, fotot,layouten. Allt. Så istället ska jag få glöra en massa smågrejer så att vi kan fylla ut tidningen, bland annat skriva en krönika om hösten - och det passar ju perfekt när jag har en sån energikick som jag har idag!

Hubo!

skolaskolaskolaskola

Kom in till skolan vid 10 idag för att ha en redigeringslektion av rörliga bilder. Det mesta blev en repition vilket kändes bra å skönt. Vi skulle slå ihop oss två å två för att sen välja ett företag, efter valet skulle vi göra ett inslag med video,ljud och intervju å allt som ska vara intern.. ja vet, jag babblar.
Jag slog ihop mig med en utbytes student vilket är bra i sig, jag menar..lite integration skadar ju aldrig. Men det känns som att jag drar det mesta av skeppet nu. Men det gör ingenting! Kom på en superidé och jag hoppas bara att det kommer att gå att genomföra på måndag!

efter den lektionen hade vi hyffsat lång lunchrast sen var det dags för en kamera lektion..också en hel del upprepningar, men det är ju bara bra å pedagogiskt.

Direkt efter den lektionen så samlades gruppen och fortsatte med tidningen och här sitter vi.. bara jag och emmelie kvar och klasskompisarna droppar av sakta med säkert.
"VAFAN GÅ HEM ME ER"

Jag har redigerat klart min artikel, med foto å allt..så nu ska jag hem, städa litegran, käka litegran, handla lite glass med sås å frukt på beställning till gabriella å samora.
Första kvällen utan Johan, FAN VAD SKÖNT! Så skönt att ha honom i en annan stad - han är så jobbig!!
HAHAHA

Vettni? Det var nästan mörkt när ja steg upp imorse vid 8.30 - deprimerande värre!
Och min skinnjacka börja jag ångra att jag köpt, redan...har använt den i två dagar nu och frysit ihjäl nästan. Eller idag gjorde jag det bara, bara för att jag hade en kortärmad träja. Så ja måste alltid ha en tjock zippertröja eller något under.

A, men nu orkar jag inte tänka mig. min hjärna ska ta helg.

Eller inte. Vi ska ju jobba i gruppen imorgon! KL TIO PÅ LÖRDAG MORGON! SÅ MYSIGT SÅ!:D

Hubo!Johan, jag skämta bara med dig. Sluta tjura.

tidningen

idag interjuvade jag, skrev artikeln och så har vi försök att fixa layouten nårgorlunda till vår tidning.
nu ska jag gå å möta johan vid hans parkering, han å gabriella ska sola och jag ska följa med för å vänta på dom. så roligt liv har jag.
men jag får inga rynkor i alla flal :D
Vi ska nog fika sen också. kuligt kuligt!!!

Hubo

Dagens lärdom från igår

igår kväll var Nore, en klasskompis, utklädd till Gunde Svan. Med riktig skiddräkt, pjäxor och rubbet - snyggt värre. grejen är att nore gick runt och härma gunde med "ingenting är omöjligt" och idag känner jag verkligen så.
Fan vad man får när man väl kämpar!! vare sig det är något stort och viktigt eller något litet och mindre viktigt, man får det man kämpar för!

sitter och arbetar med layouten för vår tidning nu, så jag kan inte skriva så mycketmed.

Hubo!

dagenefter

det var hårt igår. idag mår man sådär. just nu väntar jag på att mitt intervjuoffer, alltså..hon är ju inget offer för den som inte förstår. vi säger so i journalist-världen bara;p
I alla fall.
Jag väntar på att hon ska logga in. Gabriella har säkert gett henne fel adress, sådär typiskt Gabriella. Som slänger ur sig "men var är dina vårrullar?" när hon tittar på min tallrik med vårrullar
Något sånt var det  i alla fall ;)

Hubo!


Bilder!

           

En bild på födelsedagsbarnet. Två bilder från fikat i söndags. Fem höstbilder från min och Sibars promenad i måndags. Två bilder på vår utsikt hemifrån, över stan. Och två bilder från igår när jag Gabriella och Johan gama på max.

Tillbaks till kalla kalla Jönköping!

Jag kom fram igår, en halvtimma senare än planerat, vråålhungrig!
Hade ingen stor matlust på morgonen så jag åt bara en "manaish" till en kopp kaffe. Sen när skulle iväg till bussen så kände jag hur hungrig jag var så jag värmde upp två "kuttle" men sen så åkte jag ju ner på stan (jag vet, kunde ha gått dom tre busstationerna, men inte med tre väskor!) fick vänta där nere i en kvart tills bussen till Syd kom. Och där fick jag vänta i yttlerliggare 30 minuter.
Bussen var i stort sett tom!! Hur skönt som helst! Och solen! Å så MYSIGT! Och träden var huur fina som helst. Jag såg en fläck, av en regnbåge mitt i himlen, strax efter norrköping, hur skumt som helst då det har varit molnfritt i typ två dagar nu.
Men sen efter Linköping så dök den upp igen, men denna gång LÖS den. Alltså, verkligen såhär skumt-lysande grejs. Jag täntke att det bara var solen som var bakom, men solen var påväg ner så den hade hamnat på andra sidan!!
Alltså, det var som en uppenbarelse, jag lovar! inte för att jag vet vad det uppenbarade, men ändå - huur skumt som helst.

Som sagt så var jag hungrig så jag ringde Johan och kolla om han ville käka på max med mig, och det villa han självklart. Eller, jag fick övertala honom en liten stund "har du bestämt dig ifall du ska ha stor, god saftig hamburgare med varma och krispiga pommes med god dressing och läsk till?" hihi
Han fick med sig Gabriella också. "halv sju utanför mig" sa han...
A. Jo.
Jag kom dit fem minuter försent och då var Gabriella redan där. Och vi vänta.Och vänta. typ en kvart senare dyker han upp.
Vi satt på Max i typ, tre timmar va?
Vi prata. Och prata. Och prata. Och prata lite mer. Sen tog Gabriella bussen, jag och johan promenera hem. Vi hamna i en hettsig diskussion, haha. Den var så hettsig så han gick med mig enda hem till mig, och där stog vi och prata ännu mer och sen sluta jag känna resten av min kropp så jag avr tvungen att gå in.
Haha

Ikväll ska vi ha återinsparkssittning med tema på legender, Hall of Fame. Tack för alla tips förresten! Ni bara öste med dem! eller inte.
Jag ska vara Oprah Winfrey! Haha
Ska ner på stan nu och köpa liite smink. Och lite dricka. Och sen ska jag hem och börja locka håret!

Hubo!

Go´morgon allihop

Tjohej.
Snart åker jag, typ två timmar kvar. Måste klä på mig, äta och packa. Jag AVSKYR att packa!
Hoppas jag hinner ladda ner bilderna innan jag åker..
Tänkte komma med ett litet citat, eller en kommentar som en person slängde ur sig helt plötsligt från ingenstans.

"min mus är förtörd" - på tal om ingenting liksom.

Hubo!


Ilham! Johan!
Skärp er! 50 sidvisiningar igår - jag skriver inte så ofta!

Mot jönköping

Usch. Det är redan dags att åka tillbaks!
Jag åker imorgon, 13.10 och är framme i Jönköping 17.20..snacka om att köpa med sig en å annan tidning! Ska ta med mig två skivor dit också, den ena med alla bilder och filmklipp som vi tog på Gotland. Och den andra är en skiva med The Perishers som jag har fått av Idsala - tack häästeeen!

För första gången i hela mitt liv så har jag sovit utan att behövt vakna, eller ens störas av mina systrar! Det är alltid någon av dem som har något i mitt rum. Och om dom inte har det så har dom någon sorts hobby att slita i mina byrålådor i typ en kvart. Elishas hobby är det i alla fall. Men idag var det en annan femma! Jag hörde iofs Fabbe, hon slet i lådarna men jag var så trött satt jag inte ens öppna ögonen. Men sen ringde hemtelefonen strax efter 10...men den ringde ett tag tills hjärnan koppla och vakna upp. Inte för att jag hann svara. Och inte för att människan inte insåg att jag låg och sov. Men Ok.
Fem minuter senare ringer Sibar och jag svarar med världens morgonröst:
-Hallå?
- Hej! Vad gör du?
- Jag sover
- Ahaaa..
Sen pratar vi lite. Sen frågar hon igen:
- E men vad gör du?
KLICK!

Hon kom till mig i alla fall och vi åt frukost. Sen så promenera vi till henne, så grymt mysigt! Det var perfekt höstväder! Jag tog lite bilder som jag kan lägga upp i ett senare inlägg. Hann träffa hennes föräldrar och sen kom min morbror upp också..sen så skjutsa han oss in till stan (sthlm) och där gick vi runt i en massa skoaffärer. Hitta lite, men ingen som klicka sådär direkt. Något annat som klicka, eller inte ens klicka..utan skrek: KOM Å TA MIG - DU ÄR KÄR, var en skinnjacka.

Så några ögonblick senare och lite fattigare så ägde jag den.
Sen tog vi en lunch och bla bla bla sen åkte vi heem... vi missade för övrigt tåget med två sekunder. Eller jag missade inte den, men slöfocken som sprang bakom mig missa den. Skulle ha åkt utan henne alltså (:
Anyways.
När vi väl kom fram till Södertälje så märkte jag att bussen inte åker upp till mig förrns en halvtimma, och jag kunde ju gå upp på typ 10 minuter. Men det var så hemskt kallt. Alltså, riktigt sådär, hemskt!
Pappa räddade mig i alla fall.
Väl hemma så träffa jag min äldsta moster och mormor som kom för att krama mig och ge mig blöta kindpussar. Hästen kom också för att få ett andra avsked, haha.
Har lyssnat på den under de få timmarna jag varit hemma. Alltså, han röst. ÅH! Skjut mig!

Hubo!

asgarv

Alltså, jag förstår mig inte på er. Det är någon av er läsare som kollar in bloggen typ tusen gånger om dagen. Idag till exempel så hade jag fyra unika besökare och fyra sidvisningar, ganska normalt. Nu kommer jag hem och ser att jag fått två till unika besökare men 25 sidvisningar!! 25!!
Ni är ju inte riktigt kloka.
I Jalla fall.
Barnkalaset var asroligt, det var ett klassiskt barnkalas med väldigt, och då menar jag väldigt, skrik. Så kalaset varade bara i tio minuter, för vår del. (Min,Sibars,Fabbes,Idsalas och Gabriels)
Vi stack och tog en fika på stan istället och där träffa vi en del människoor och sen kom Gina och henneskompis och joina oss på fikat.
Efter att ha fikat klart så åkte vi upp till Heron City för att kolla på "I Now Pronounce You Chuck and Larry "
Föör, föör, FÖR ROLIG! HAr inte garvat såhär mycket åt en film på läänge. Och då var rush hour 3 den senaste komedin jag sett på bio!
Så grym var den!

Fast bion är absolut inte det enda som fått mig att garva idag. En del roliga kommentarer och minnen har gjort att jag nu känner värk i magen av all skratt.
Fabbe kom med två kommentarer idag:
"Var Elton John bög?"

asgarv nummer två.
Fabbe:  Men kan inte nu berätta lite om judar och judendomen, jag ska ha ett förhör om det imorgon!
Sibar: Du kommer säkert att få frågar "varför känner europeerna sig stå i skuld till judarna?"
Fabbe: Aa...okeej...men varför gör dom det då?
Jag,Idsala,Sibar i mun på varann: men! Det som hände judarna!!
Fabbe: vadå? vad har hänt med judarna?

Yes.
Detta hände i somras. Jag sitter i mitt rum. Fabbe i vardagsrummet - vi är ensamma hemma. Hon springer till mitt rum och gormar ur sig:
"Har du hört att Olof Palme har dött?!" Hon måste ha sett min reaktion på ansiktet men tolkat det helt fel. "Men ja! Snälla, han basketspelaren!"

Gonatt folk! Hubo!

bilder från bröllopet

              

Jag har många fler bilder, men min dator är så seg satt jag orkar inteladda upp. Nu ska jag på barnkalas!

Hubo.

Bröllopet

Det löste sig igår ändå. ELler inte hos min kusin, där hitta jag ingen känning.. men jag fick håret fixat där i alla fall! KOm på att jag hade med mig en klänning från Jönköping, men det var ingen klänning som jag ville ha på mig på en väns bröllop liksom. Jag som hade planerat att köpa något extra fint och fixa hår och jättefin present. :(
Blev så jävla ledsen.
Men jag kom i alla fall, och tydligen så hade min vän (bruden) fått reda på mitt missöde då våra gemensamma kompis ringde till brudens kusin för att dubbelkolla att bröllopet verkligen var idag (då jag hade gjort henne lite osäker) och då passade hon på att berätta för kusinen vad som hade hänt mig, som då berätta allt för bruden. Och bruden satt i limon och grät men när hon hade hört om mig så börja hon att as garva. - Det var väl bra att NÅGON såg något positivt i min situation :p haha

Hon var i alla fall, jättevacker! Mina ögon tårbombaderades i kyrkan.
Kvällen var väldigt lyckad och jag kom inte hem förrens 4 på morgonen. Blev väckt imorse kl 10 för att mamma hade gjort pannkakor och vi skulle äta det tillsammans. Jag gick egentligen upp för att jag trodde att vi hade bråttom, vi skulle ju åka in till stan (sthlm) och ha en familjeutflykt men det blev aldrig av.
Sen så satte jag mig vid facebook och ladda upp bilderna från Insparken, de har legat och gnagat på mitt psyk enda sen insparken tog slut.
Seeen kom Idsala till oss en stund. Och seen åt vi KUTTLE!! Med Döwge!! Skjut mig! Godaste som finns!
Vi hade en lite rolig diskussion kring matbordet, vi prata om piercings och tatueringar. Pappa har tydligen blivit emot det nu! Skit jobbigt. Men mamma sa jämt; men lååt dom
(jag och fabbe vill både pierca och tatuera oss)
Till slut gick han med på att vi kan tatuera oss på syrianska eller nåt, typ våra namn.
Ett steg i taget, ett steg i taget.
När vi käka frukost så hade vi en helt annan diskussion, denna gång om pojkvänner. Men jag orkar verkligen ta upp det vi sa nu.


Snart ska jag Idsala och Fabbe promenera till Lina Hage för att gåpå Gelyions kalas! Hoppas att det finns massvis med gottit där.

Sen så blir det nog en söndagsfika, och ilham, jag lovar att tänka på dig när vi fikar. Jag kanske till och med köper thé för din skull. Bara det liksom.


Hubo!


PAAAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIIK!!! IDAG!!BRÖLLOP!!

Okej okej okej.. jag har inte lugnat ner mig ännu. mitt hjärta går 340 ..vettefan vad jag ska göra. när sibar ingde mig imorse och undra vad vi ska göra så tänkte----äh vad som helst liksom.kom hit så htitar vi på något.. men vet ni vad?? ja hade tydligen redan planer..planer som jag inte vettat men ändå vetat. jag ska på bröllop. aa en av mina närmsta kompisar ska gifta sig och jag trodde att det var om typ två veckor och inte idag.. absolut inte idag!!!!!!!!!!! jag hade planerat att ja skulle in till stan imorgon och ta de luuugnt å hitta en fiin kläning! kanske fixa nån liten uppsättning på håret.. men neeeej nej. när ja sitter å göra lahm agin så skriver maria till mig(våra gemensamma kompis, brudens å min alltså) å ba, vad ska du ha på dig?? jag be.. vet inte tänkte åka in till stan iorgon å leta å hon ba.. eh va?? bröllopet är idag!!
fick världspanik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
så ringde hon mig å lugna ner mig lite. sen sprag ja in till mamma o mammas moster å fick ut lite panikkänslor.. dom ba lugna ner dig ring sibar å kolkla klänningar.. det roliga e att aaaallla mina kläöningar är i jönköping!! skit kul liksom!! å ååååå skor för den delen ocksååå!!!!
a a a aa a aa aå seeeen så ringde ja sibar som va hos sin granne mimi å dom lugna ner mig ännu mer. dom sa duscha å kom hit så fixar vi hår kläder å smink!!
bra eller bra
aja är ändå stressad..hålle rpå å dör!!
tur att ja redan fixat naglar å sånt!!!!!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ WISH ME LUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gutemorgen alles!

Å vad jag har fått sova ut! Elva timmar! Så jädra skönt.
Glömde nämna att jag fick prata med Ilham igår. Det var roligt att få höra henne igen men den där jobbiga rösten har man nog inte saknat särskillt mycket HAHA
Hon fick i alla fall prata med hela min familj vare sig hon ville det eller inte, haha. Mamma ba: det är konstigt när Zalga kommer så är inte du med henne. Tack för den! haha
Hon har det bra där borta på andra sidan atlanten med alla hennes nya coola och tuffa kompisar. Tyskar och Amerikaner hit och dit. Såna kompisar som kommer att ta henne till Spice girls konsert. Ni vet, såna tuffingar.
Bajs.

Satt precis och fika med mamma, mormor och mammas moster. De försökte klura ut vem Johan var, vems hans föräldrar är och hela köret. Lite roligt och så typiskt syrianskt!
[Ett personligt meddelande till Johan]

Sanningen är framme nu. Du kan komma fram, hela din släkt är åt det assyriska hållet! HAHA

Alla tror säkert att vi satt och prata en massa skit men det gjorde vi absolut inte. Det är de att mamma och pappa hör jämt att jag är med den här Johanen hela tiden men de har liksom aldrig frågat vem han är och det. Tills jag igår berätta att Johan kom och skjutsa mig halv två på natten då frågade de vem han egentligen är, när han ändå är från Södertälje så bör de liksom veta vems hans föräldrar.
[Ännu ett personligt meddelande till Johan]
Mina föräldrar tycker att du är jättesnäll och tackar för skjutsen. :p

Så, nu ska jag byta om och sen ska jag laga mat med mamma och Fabbe. Vi ska göra Lahm Agin, dom som vet vad det är vet hur jäkla gott det är. Ni som inte vet, fan vad synd.


Hare och kanin!


Sova - ja tack!

Just nu kan jag knappt hålla upp ögonen. Är himla trött, och vet ni vad jag kom på idag? När jag är trött så får jag ont i mina ben. I typ lår skeletten. Jag tror att det är p.g.a tröttheten.. ska observera det där en gång till för just nu kan det lika gärna vara för att jag satt så spänd hela bussresan.

Jag varnar er redan nu för ett flummigt inlägg, skulle int eha skrivit men när jag såg hur många sidvisningar jag haft idag så kännde jag mig nästan lite skyldig ;p

Pappa
ringde nästan exakt efter att jag skrev klart så det var bara att slänga på sig vad som helst, släng upp luggen i en klämma och gå ner med genomvått hår. Vi kom in till OnOff och börja kika på mobilerna och hittade SJÄLVKLART inte min älsklings mobil men jag hittade dock den nyare versionen av den. En mycket tunnare men ack så mycket plastigare:p Den hade ungefär exakt samma funktioner som den gamla men skillnaden var den att denna har nån shake-funktion. Och med det innebär det att man kan skaka mobilen så shufflar den låtar.
Men det konstiga var att den var mycket billigare än min gamla. Det fanns ingen som låg i samma prisklass. Dom som gjorde det var fula,dom som var finare och bättre var mycket dyrare.
LG´s nya låg på samma prisklass och den var skitsnygg men jag vågar inte riktigt satsa på LG. Antingen SonyEricson eller Nokia.

Efter det där tråkiga besöket så åkte vi och handla lite mat hem och efter det så åkte vi till andra sidan stan för att Sina ville ha ett par nya skor från SkoPunkten. Väl på plats så blev jag lite förvånad över hur grym smak på skor lillsyrran har, hon valde de enda som var snygga på stället. Pappa så åt mig att välja skor jag med så kunde vi göra ett sånt där 3 för 2 deal, men jag hittade verkligen ingenting. Hatar den där butiken! Man kan se hur dålig kvalité det var i allt. Usch usch. Efter det köpet så kolla vi lite på kläder till pappa också men han hittade nada. Sen försökte vi få tiden att gå genom ett besök på Systembolaget. 1 st rött vin flaska, 1 st rosé flaska och ett par burkar öl senare så var vi tillbaks till bilen och nu var det tid för oss att hämta mamsen från jobbet.
Tror att det var första gången jag kört bil med mamma utan att hon klagat på något. Eller jo!! KOm precis på det, hon börja tjata om körkortet igen. Hur kunde jag ens trott annat?

När vi kom hem så såg jag att mormor hade lämnat en kastrull med en av mina favoritsoppor som önskat få tillagat denna helg så det bara att börja eta! Sibar hade kommit lagom till lunch också. Efter maten trallade vi ner på stan och jäklarr vad kallt det har blivit! Verkligen sådär kyligt! Sista dagen med ballerina, aabsolut! Haha, såg för övrigt ut som ett miffo med ballerina OCH tumvantar+halsduk - det händer bara i Sverige liksom.

På stan träffa vi Idsala för en fika. Efter fikat gick vi hemåt igen fast innan vi gick hem så var jag tvungen att hälsa på mormor och morfar för att tacka för maten och för att jag självklart saknat dom. Min yngsta moster var där också med hennes familj så man tog tillfället i akt att hälsa på dem också. Saknat barnen en massa!

Seen gick vi hem till mig och kolla på Idol. Vi kolladeinte särskillt intensivt utan vi skratta mest. För minsta lilla sak liksom. Vi satt och härma allas ansiktsutryck och, ja...garva verkligen åt allt. Asgarva. Trött eller vadå?

Nu ska jag VERKLIGEN lägga mig! Hoppas att ni har haft en minst lika bra dag som mig! Gonatt!image146

O-godmorgon för min del!

Å. Herregud. Aldrig. Mer.

När jag boka nattbussen så tänkte jag "fan vad skönt att få lägga sig på två stolar och bara soova hela vägen hem till mitt Södertälje" - eh, nej?!
Låt mig få berätta om min väldigt väldigt hemska natt.

Under kvällen så var Johan och Samora hos mig.. vi hade lite tråkigt i början så jag och Samora åkte till coop strax innan 22 på kvällen och handla lite gott. Väl hemma satt vi och gluffsa i oss ett tag sen så gick dom hem och jag börja packa och städa lite omkring mig.
Efter en lång övertalning så lät jag Johan skjutsa ner mig till busstationen trots att det typ tar 10 minuter att gå dit. Så vid halv två mötte jag honom på min parkering och så åkte vi ner. Vad vi inte visste var att nattbussarna inte plockar upp en från det vanliga stället, utan en bit utanför, så jag hamna självklart längst bak i kön! Framför mig stod ett dussin ryska män med deras öl flaskor i handen. BRA start!
Jag går på bussen och ser att den är överfull. Så jag satte mig hos den första kvinnan jag kunde hitta på bussen, när jag väl sätter mig så känner jag att hon sitter över min stol också. Härligt.Mysigt. Överlyckligt.

Jag hade varit vaken sedan 8 på morgonen och haft en hyffsat lång skoldag och inte sovit tillräckligt länge natten innan så jag trodde att jag skulle däcka på bussen så fort jag satt mig. Men det gick helt enkelt inte.
Inte förrns vi kom till Linköping, därifrån däckade jag och vakna bara till när busschaffören prata i micen.

Pappa kom i alla fall och plocka upp mig vid 6 då vi var framme. Väl hemma så hälsa jag på mamma som var vaken. Vi satt ett tag och prata och diskutera en del tills mamma bad mig att gåoch storma mina systrars rum. "De har tjatat ihjäl mitt huvud över att du ska komma"

Vad gör jag då? Springer till mitt rum, stormar upp dörren och skriker till Fabbe: FLYTTA PÅ DIG! Ditt pass är över, nu är mitt rum MITT!
Det var väldigt uppskattat!
Hihi
Sen väckte de andra och vi satte oss för att äta lite frukost. Eller dom åt, jag satt mest och längta till min säng. Efter att dom hade gått till skolan vid 8 tiden så la jag mig direkt och d ä c k a. Sov så skönt!
Tills första smset kom. Svarar inte.
Andra smset. Svarar inte.
Tredie
smset. Svarar inte.
Jag gör det inte för att dryga mig eller så. Utan jag var så utslagen så jag hörde dom knappt. Tills det ringde, då lät vibrationen för högt.
Det var Sibar. HOn var påväg till mig med frukost.
Och vilken frukost! Och service för den delen! :D Skönt skönt att få vara hemma!

Sen kom Idsala och Joina oss. Sen stack dom båda och jag tog mig ett låångt bad. Saknat badkaret föör mycket.
Efter badet hjälpte jag pappa med nåt kursprov de har på jobbet. Och nu har han åkt för att hämta lillesyrran från skolan och efter det så ska jag och han gå och köpa en mobil till mig! Finally!
Jag ska vara färdig och nere vid porten om en kvart och jag sitter fortfarande i handduk med blött hår. Men snacka om att det är jag som ska köra. Jäklar vad jag ska köra ihjäl allt och alla!

Gotta go!

3 reklam

Ni har säkert inte missat s reklam för deras nya sladdlösa bredband, eller vad det nu är... I alla fall, den ena där dom bara visar en dator och den här minisladden som man lägger i datorn: världsbäst låt! Så skön röst artisten har! Men jag förstår inte riktigt om det är en kvinna eller man! I början låter det helt säkert som en kvinna men sen helt plötsligt så är det en man som sjunger! Sjukt.

Men den andra däremot, den när en man sitter på en buss och flörtar med en kvinna som sitter på bussen brevid. 1. samma låt som den innan!
2.  I början ser man ju att det blir broöppning och att bussarna stannar. Normalt. Men sen så hinner mannen visa sin dataskärm en gång och se på kvinnans en gång innan bron har hunnit öppnats helt och hållet - båten har hunnit åka förbi OCH så har den hunnit åka ner igen! Snacka om drömvärld!

Aja. Det var nog den enda.. vi hörs då jag är i Södertälje igen, tiiiidigt imorgonbitti! KOmmer att ladda ner en massa bilder från förra helgen å så. Vi ses snart allihop!

Goddag vänner!

Solen skiner idag! Men trots det så har jag varit seg h e l a dagen. Sov i knappt sju timmar inatt och klockan ringde länge innan jag till slut stängde av den.
Idag så hade i alla fall en förprojekt - dag. Först teoretiskt med en del information och sånt. Sen skulle vi runt Munksjön med våra eventuella projektgrupper för en "Walk and talk". Walk and talk är något som "uppfanns" i Australien. Har något med att man har koll på en massa annat samtidigt som man diskuterar viktiga grejer.

Innan vi gick iväg till walk and talk uppgiften så hade en lång lunchrast så jag och Maria, en klasskompis, gick hem till mig och åt lite apprach som jag har i frysen. Sen gick vi ner till Munksjön och där träffa hon sin projektgrupp och jag börja gå ihop med tre andra. När vi knappt gått en sjättedel av sjön så träffa jag på...Johan! Från ingenstans! haha. Fick honom att gå runt hela Munksjön med mig igen hähä.

Efter promenaden, som var as skön och pigga upp en hel del, så hade vi en träff i Orangeriet (som är  ett übermysigt ställe i skolan) och där fick vi bullar som Anders' (en lärare) mamma hade bakat! Hur mysigt som helst!

Sitter i skolan nu och snart ska jag och Maria hem till mig igen där hon ska fixa sig för att gå på förfest hos Annika. Bestämde mig för att inte gå ut ändå, som vanligt. Sitter nog hemma och tar det lugnt och packar inför resan inatt (:

image145

Har ni firat kanelbullens dag? Det har jag, med tre stycken sammanlagt!

Lillsyrran säger sitt:

jag heter sina shabou jag bor i karslundsgatan 8 9 traper upp det liger i södertelje jag har tre syskon en heter zalga och jag kallar hene gaga hon bor i jönköping och hon är 20 är och hon kommer att fylla 21 är i april min andra syster heter fabronia och jag kallar henne fab eller fabbe och hon är 17 är och hon kommer fylla 18 är i november hon bor i södertölje min andra syster heter elisha hon är 13 fyller 14 år i mars jag brukar kalla henne elihs hon bor i södertölje och så har jag en mamma och en pappa min mamma heter warde och vi kallar henne soasan eller mamma hon är 40 år gammal hon kommer att fylla 41 och hon bor i södertölje och jag har en pappa som heter asmar men vi kallar han samir och han är 50 år gammal och han bor i södertölje
Detta skrev hon till mig på MSN precis, eller som hon säger, EMESEN. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Eller jo. Jag vet alltid vad jag ska säga, men det är alltid så mycket så att det kraschar i huvdet när det ska komma ut.
Ett. människan är av samma art som Johan - de skriver flera stycken utan punkt. Skillnaden mellan dessa två är att Johan är 22 år och Sina är 8 år gammal.
Två. Har alltid trott att Elisha är 14?
Tre Mamma, 40 år? Eh, nej!
Fyra. SLUTA PÅMINNA MIG OM ATT JAG SKA BLI 21!!!

Jag har, helt ärligt talat glömt bort att jag ska fylla år igen. År efter år liksom! It never stops! Det räcker nu! Hallå!

Sina är inloggad på min andra systers MSN, Fabbe. Kolla vad hon skrev till mig precis:

Fabbe// says:

men hur monga är är du , vart bor du , hur monga är du i familjen skriv om dina familj


Zαlgα. zalgas.blogg.se says:
är det en skoluppgift?


Fabbe// says:

aa hahaha


Fabbe// says:

kom i jen jag vill veta om din familj


Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

va?


Fabbe// says:

du moste skriva om din familj


Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

men sina, vi har samma familj!!


Borde jag börja oroa mig?

HAHAHA

image144


HAHAHAHAHA

PlööggGissa vad jag har gjort idag?
PLUGGAT! Hela. Jävla. Dan.

Lektionen började 10 och fortsatte utan en pause till 11.30.. rolig lektion där det mest upprepades för min del. det var en layout lektion och sånt kan man ju redan..höhö. Nej men, repetition är alltid bra!
Direkt efter lektionen så samlades min grupp i biblioteket (!) för att börja med den ena uppgiften. Ska inte gå in på vad den handlar om, tror inte att någon är särskillt intresserad.
Efter nån timma delade vi upp arbetet så att Therese och Emmelie gör målgruppsanalys och så gör jag och Johannes organisationsanalys+tidningsanalys. Och det har vi gjort fram till typ en timma sen! Vi tog lunchrast vid 13 i typ 40 minuter, annars så har vi verkligen bara suttit och pluggat.
Skönt att ha fått det gjort i alla fall!

Nu ska jag hemåt för att städa, har verkligen inte orkat städa på flera dagar! Men idag måste jag fixa det för imorgon kommer Maria hem till mig efter skolan och sen ska vi och förfesta hos Annika sen fortsätter det till Klubb Kaj. Jag ska iofs inte ut då utan då trallar jag hem, packar och sen ÅKEER! Men Maria får en extranyckel så att hon får sova över i min lägenhet.

Igår låg jag för övrigt på soffan hela dagen. Dom enda gångerna jag fick upp var när jag hämtade mat och diska. Och svara på telefon. Annars så låg jag där bara. Skönt.Bara så att alla vet liksom.

Konstiga studenter

Det sitter en utbytesstudent här intill mig och har på sig hörlurar och sjunger lite sådär, halv högt. Han sjunger på spanska.

Lite ruligt hihi.


Vill bara gnida in det lite mer : VI ÄR TILLBAKA!Jag lyssnar fortfarande på alicia k och tänker på den där fina drömmen.

Goddag!

Fan vad deprimerande. BÅDE Alex och Calle har slutat blogga. Hela min värld rasar ju samman liksom ;p.. Nu måste jag ta och rensa min lista där jag länkar till olika bloggare, ska ta bort dessa två men lägga till alla andra som jag läser, som jag inte orkade lägga upp just den dan.

Igår bokade jag en biljett hem till mitt kära Södertälje! Jag har inte varit hemma på nästan två hela månader och jag har knappt blivit ledsen och haft hemlängtan. Helt sjukt! Förra året var min hemlängtan som rena pesten! Men nu senaste veckan har jag börjat få hemlängtan faktiskt, så det ska bli jätteskönt att få komma bort ett tag... får se om jag även skippar lektionen på tisdag då får jag vara hemma hela fre-lör-sön-mån och så åka tillbaks på tisdag eftermiddag.
...
Fast nu kolla jag på schemat och då har läraren lagt till en lektion på måndag då vi egentligen skulle vara lediga. Det var nog för att hon var tvungen att avboka gårdagens föreläsning. Men jag skippar faktiskt den lektionen ändå,vi ska lära oss att skriva journalistiskt. Och det känns ju lite onödigt då jag har läst journalistik till C kurs? Men sen har jag ingen lektion fram till fredag! Är detta rena rama paradiset? Ska jag vara hemma i nästan en hel vecka?! Jag tror jag svimmar av av glädje, haha.
I alla fall, på torsdag åker jag och jag fick inte tag på en buss förrens kvart i två på natten! Så jag ska få åka buss hela natten och 05.45 så är jag framme i Södertälje Syd där jag ska få träffa min käre far och be honom att skjutsa mig raka vägen till min fina kusin där jag ska äta frukost. OM det är så att mamma jobbar. Eller förresten, jag ska nog hem och väcka resten av familjen (: Skrika. Hoppa. Och dra av deras varma täcken. Yeeahs...
Inga sura miner, nej nej! haha

Hela skolan stinker fisk! Det är dagens lunch och vi som inte äter det får lida igenom hela dagen liksom.. höllpå att kräkas när jag imorse var inne i cafeterian för att köpa kaffe.

Jag är kär.
Har slutat på No one i 50 minuter nu! MTV spelar ju knappt den, störande! Igår såg jag inte den på hela dagen, lite ledsen i ögat blev jag faktiskt.

ÅÅ vad jag inte kan vänta att åka hem!! Tycker synd om min syster och kusin som båda hamnat i mindre deprissioner efter att vara tillbaks i skolan efter en sån helg. Inte för att jag mår bättre för det, men ändå. Men jag kommer snart! Two days left!

Hade en sån FIN dröm imorse. ÅÅÅÅÅÅÅ! GE MIG! (Låter som en modekrönikör när de har sina "cravings" men låt det fan låta som dom!) Så så så såå.. sådär. Drömlik blandad med vardaglig och fin. Mysig. Men ååååa.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om mer. Har ett äckligt tuggummi i munnen som jag nu ska byta ut till de välkända melon tuggummina. Mums.

Kan någon för övrigt komma med förlsag till vad man kan kläa ut sig till årets återinspark? Temat är Hall of Fame, så man ska klä ut sig till någon legend. Det behöver inte vara en legend som har sin stjärna utan vilken legend som helst. Kom med förslag!

När jag loggade in på msn för en liten stund sen så såg jag för första gången att jag inte fått något mail från facebook. Man blir oftast irriterad på alla inbjudningar man får men nu blir jag ledsen när jag inte har fått några.
Nu ska jag ringa mamsen och berätta att jag tänker skippa måndag och tisdags lektionen för att få vara hemma längre... Gissa om jag får en liten utskällniing? Men jag har en världsbäst metod. Jag säger bara: men jag vill ju bvara hemma med er längre, du får mig och känna mig ovälkommen! Du säger jämt att jag ska vara kvar och plugga när jag egentligen vill komma hem och ta det lugnt ett tag.
Oj. Oj. Oj. Vilka skuldkänslor hon får då. Haha.

Hejdå alla små söta gurkor!


AFF!AFF!AFF!AFF!AFF!AFF!AFF!AFF!AFF!

YES! IGÅR HÄNDE DET!

VI ÄR TILLBAKS TILL SUPERETTAN!! Ska man festa efter en match så ska man festa DÅ något har hänt, som att man vinner över en division och KLÄTTRAR, mina vänner. Man festar inte för att manhar vunnit över ett visst lag, utan när man klättrar.
Så gör man i den civiliserade världen!!

Så härligt att kolla på bilderna från igår. Minerna. Spelarna. Fansen. T-shirtarna! "GRATTIS SVERIGE - vi är tillbaka!"

A, precis. TILLBAKA! Man spelar inte bra fotboll om man inte spelar i Superattan eller Allsvenskan! Så nu är vi tillbaka, och spelar fotboll med de andra bra lag!

image130

               

Härliga. härliga bilder. Min yngsta syster är med på den nionde lilla bilden.. där nere vid spelarn. Ser lite tipsy ut men men haha.
Blir lite ledsen över att inte få vara med och fira. Har alltid varit med. Jag tror att det bästa jag varit med om var när vi satt i vardagsrummet, jag pappa och nancy tror jag att det var. Och det meddelades att örebro inte skulle spela i Allsvenskan och att det då skulle vara Aff istället. Oj oj oj vad vi hoppa och skrek då. Alla ringde alla! Och mot föreningen för att fira alltihop tillsammans! Sån JÄVLA lycka!

Från varje motgång kommer framgång, vänner! ( Eller nåt (: )


Hubo!

å heeregyd

Alltså, ärligt talat. Det har tagit typ en halvtimma för mig att skriva det tidigare  inlägget bara för att jag chattar med Johan och Samora i samma konversation. De skriver böcker, de skriver på arabiska. Dom sjunger. Dom planerar bröllop. (DOCK inte tillsammans!!) Dom gör allt förutom att chatta normalt.


[Diskussion kring vilken typ av dans man går ner i vikt av bäst]

d sant

Samora says:

man svettas

Samora says:

du kör katfooseee sjääälv

Samora says:

du rör dej hur du vill

Johan says:

ja kör magdans

Johan says:
:D
Samora says:du bomba väggarnaaa

[Lägg märke till Johans sista kommentar]

Johan says:

AFTERWORK HOS ZALGA

Samora says:

ska plocka upp min mamma

Samora says:

kom ti mej

Samora says:

dem ska ha tjejkväll i ciki mama

Samora says:

johan gå underhåll dem

Johan says:

yana yana yana yana fi habibi amot ana

Samora says:

vf hos zaöga o inte hos dejj

Johan says:

amot ana ba habibi

Johan says:

e kom hem till mig du säger så varje gång ja bjuder dig o du kommer inte så snacka inte skit

Samora says:


Samora says:

ja kommer om du bjuder mej

Samora says:

en personlig inbjudan

Johan says:

jaja

Samora says:

som sist-

Johan says:

har sagt det flera ggr

Samora says:

ja kom ju

Johan says:

det tog fan ett år

Samora says:


Samora says:

bjud zalga me

Samora says:

vf ska ja komma sj

Johan says:

zalga du e också bjuden hem till mig

Samora says:

zalga hos johan ikväll då


Samora just sent you a nudge.


Johan says:

kom vi ska ha tjejkväll                               <<<<

Johan says:

HAHAHAHA

Samora says:

asg

Samora says:

du sa d o inte ja

Samora says:

[En av många diskussioner kring bröllop]


Johan says:

nää du får inte gifta dig än

Samora says:


Samora says:

ja ska vänta tis du går på kaffe

Samora says:

så du ha ngn o dansa trcyakre me

Samora says:

så du inte e mobbad

Samora says:

ajwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Samora says:

ahh ja deriiiik aaah

Johan says:

aaaa

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

jani jag får vara mobbad, det gör ingenting va?

Samora says:

zalga du ha mina bröder

Samora says:

johnny

Samora says:

jack

Samora says:

hans bror

Johan says:

zalga vi kan ju inte vänta för evigt heller

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

å heeeregyd

Samora says:

aboo lan juste hans bror

Samora says:

dont worry

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

haha ät skit johan

Samora says:

johan hon kommer nog gifta sje innan dej

Samora says:ahaha

[Ett av mina många utbrott på dessa två]


 Johan says:

hahaha

Samora says:hela kellef kommer blockera utgångarna ja kommer få hoppa ut från fönstret

Samora says:kelmeee men tmeek dalal ma keseme3too

Samora says:lejlee marajtok dalale metooooo

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

asså.. ärligt talat. ni har bombat mitt huuuuve

Zαlgα. zalgas.blogg.se says:

me er arabiskaa

Samora says:ach dalalaaaaaaaaaaaaaaaa ach hajraaaaaaaaaan o ach korbaaaaaaaaaan waajjj hajraaaaaaaaaaaan

Samora says:zalga aboskii lele

Johan says:

abos tizki

Samora says:jaaak

Johan says:

mmuuahhhhhhJag sittter, som ni säkert vet, i datasalen. Och brevid mig sitter det tre pedagoger som skriver något arbete. Dom är alltid tre och tre ihop dessa pedagoger. Och det är alltid någon äldre som sitter i gruppen. Men denna gång är alla tre äldre och så fort jag börja blogga så stanna alla tre upp och kolla på mig. Dom sitter liksom brevid mig, jag sitter på kortsidan av ett bort så dom sitter brevid, fast på långsidan...så jag märker tydligt hur dom kollar på mig. Den ena börja viska: oj, vad snabbt hon skriver. Och så titta jag upp. Och så titta dom ner. Och skämdes lite.
Efter ett tag kollar jag på dom igen och ser hur sakta den här äldre kvinnan skriver. Hon skriver med endast ett finger och letar efter bokstäverna på tangentbordet. SÅ nittio talet. (:

ååååneej

Hej alla igen!
Märker att ni har saknat mig när ja ser efter på min statistik över bloggen. Ni är flitiga läsare, ni - vilka ni nu är!
Plockade upp tjejerna i  torsdags, lite försenad men jag dök upp ändå! Gick in på konsum och handla lite grejor och så lagade jag lasagne åt dom. Efter det så kom samora och käka... oj, kom på att jag redan har skrivit om det här?
Haha
Vi går tillbaks till i fredags då. Gick  hem efter skolan och mötte upp dom.. sen gick vi ner på stan och shoppa lite kleeder. Köpte ett par höst-leggings och en klänning från Gina.  Minns inte riktigt allt vad dom två köpte, Idsala köpte en skit snygg jacka som jag också vill ha! Men jag har redan en svart liknande jacka så min syster tycker att den vore onödig. Hungriga som as gick vi hem igen efter ett fåtal timmar, denna gång ville Idsala laga mat, korvstroganoff blev det. Grymt gott, grymt gott!
Sen hamna vi i mat-trauma så vi la oss på soffan och degaa tills det var dags att börja fixa sig och dricka en massa go och kall öl!

Runt elva begav vi oss neråt stan. Första trodde vi att vi skulle till Centrum, där Günther skulle spela. Sen blev det Huset, sen Centrum igen...och till slut hamna vi på ett tomt Huset - för andra gången.
Väl på plats träffa jag en del klasskompisar och hängde med dem en del, hur kul som helst! Men jag hamna i en lek med Martin där han sköt mynt på mina knogar.... - aa, jag har mina sår idag.

I lördags såå gick vi upp, käka frukost och sen tog vi det lugnt ett tag sen så gick vi mot Al camo och käka pizza. Efter det gick vi hem igen (väl ambiöst att gå från ena sidan stan till den andra för att käka pizza - men såna är vi)
Senare börja vi göra lite chokladbollar...mindre lyckade. Men det var ju ändå min syster som gjorde dom. HAHA. Skoj skoj Fäb, dom blev goda efter att ha haft dom i frysen i en timma eller två! Vi var på MediaMarkt igen för att kolla på en likadan kamera som mig till Idsala, men den var shluut. Så vi gick bara runt och larva oss.Johan blogga till och med på plats från MediaMarkt - hur jävla mobbat är inte det?


Men sen. Sen kom Söndan, den dan dom skulle åka.  Ångeest. Ville verkligen inte att dom skulle åka!! Dom tog bussen redan vid halv tre för att mamma sa att dom skulle komma hem och vila en stund innan det skulle bli dags för en skolvecka. Eller nåt.
Det var EN ANING deppigt att komma hem till en tom lägenhet. Har inte skrattat sådär mycket sen jag var med dom sist, i sommar! Alltså, verkligen sådär - as garv.
MEN PÅ TORSDAG ÅKER JAG HEEEM!!!!!!!!!!! SKA KOLLA BILJETTER NU! LÄNGTAR! LÄNGTAR! LÄNGTAAR!


RSS 2.0