efter jobbet

jag lovar att jag satt mittemot den konstigaste kvinnan på tåget idag!
Jag trängde mig in i en sexmanna plats, längst in...enda platsen som var ledig. Så det första jag får av henne, då jag sätter mig mittemot är en riktig mördarblick. Men det ignonerade jag.

När vi kör ut från södra, genom tunneln så ser jag hennes ansikte, speglas på fönstret. Hon såg som hemskt elak ut! Alltså, sådär...en sån som typ, agar sina barnbarn eller nåt! Hennes ögonbryn var i V form, fast upp å ner då. Å jag lovar att hon gav mig hjärtklappningar då jag verkligen såg på henne. SÅ rädd blev jag!
Å sen att hon alltid vände ansiktet på det med underlggaste sättet, är en annan femma.

Precis när tåget rullat in mot centralen så ringde ilham och fråga om en fika. Självklart hängde jag på. Å så snacka vi om en massa, å så kritiserade hon mig blogg. Och sa att det oftast kommer såna inlägg då man bara läser vissa stycken.
Ge mig gärna synpunkter, så att man vet liksom. Jag har ingen aning vilka det är som läser bloggen? Vet jag det så kanske jag anpassar mig efter er...
Så, tack Ilham! Antingen ska jag försöka att skriva på ett mindre tråkigt sätt, eller så slutarjag upp med att dela upp texten i stycken ;)
Men i alla fall, vi pratade lite om hur det var förr. Lite om högstadiet, men mest om gymnasiet. Lite om gamla vänner man haft. Men mest om hur konstigt det känns att vi verkligen har vuxit upp nu. Det slår en från ingenstans!
Och självklart, när det gäller mig och ilham, så började vi att prata om rynkor och vår skräck kring dem. Vår panik-skräck.

Nu är jag hemma, har kollat på vänner med de två yngsta systrar och ätit en varsin skål med broccoli. Nu är det Las Vegas som gäller... och jag såg precis Danny Macoy får grymt med stryk. Varenda jävla smäll han tog kändes minst lika i mig!
Hur snygg får människan vara egentligen?
Jag har en jättefin bild på honom som skärmsläckare på mobilen :)


image315

Nu ska jag duscha, å sen sova sova!

Ps: Storm?! IGEN?!...aja, den här gången sover man inte ensam i en tom lägenhet med osäkra fönster.

BOB DYLAN

Jag tror att jag nämnde det igår, att vi skulle få frukost på kontoret idag?
De som har fixat det är chefen och så en till som sitter här på vårt kontor och de har kört ett tema idag. Bob Dylan tema. Om någon timma ska vi ha en tävling med frågor som handlar om Bob Dylan, google next eller vadå?

När jag var i köket innan och skulle tillbaks till kontoret så såg jag att man lagt upp typ två högar med hans skivor på ett bord, några tavlor varav vissa var LP skivor. Aaa å så en handmålad tavla.
Och min första tanke var; aha, var inte han svart?

Var. Är han ens död?

samma rignsignal

Alla på kontoret har samma ringsignal. På riktigt.
Till och med jag.
Men jag ska byta till "IT'S BRITNEY BITCH" då vet alla att det är min telefon som ringer...
Istället för att alla ska reagera som stressade strutsar när en mobil ringer. ÄR DET MIN!?! NEJ!DET ÄR MIN! NEHE! MÅSTE VA HANS! NEJ MEN DET VAR JU MIN!
När man hör it's britney bitch. Då vet alla. Då kan alla andas ut...det är bara Zalgas mobil som ringer.


världens bästa lärare

Nu till något helt annat. Jag tror att jag har haft en av världens bästa lärare.

Vi hade denna person i Kris kommunikation, kursen jag hade precis innan praktiken. Jag missa hela TVÅ examinationer under kursen, av fyra möjliga. Om denna person skulle vara som alla andra lärare jag haft skulle denne bara säga: du väntar till nästa examinationstillfälle.
Men vet ni vad han säger istället?
Jag mailade honom om det och berätta min sitaution om att inte kunna vänta till nästa tillfälle för att jag har min ansökan som ska in 1 mars.
Han bad mig att ringa honom, och det gjorde jag, igår. Han kunde inte svara så han ringde upp mig imorse istället.

Den ena examinationen är en liten plutt grej som jag ska göra hemma. Och den andra är en tenta (som jag iofs ångra grymt att jag inte gjorde, alla i klassen tyckte att den var huur lätt som helst) han sa att han skulle fixa så att jag slipper åka ner till jkpg för å göra den!!!
Vilka lärare sätter sina studenters välmående framför annat, nuförtiden?!
SERIÖST!
Såna människor får mig att inte tappa hoppet som alla lärare!
Och, hahaha.. det roligaste är att människan inte ens är utbildad till lärare!!! Hur jäkla skrattretande är inte det?!

Tänkte på en lärare som jag hade på gymnasiet. Tänkte på om jag en dag skulle stötta på henne (som sääkert var en han(-e) innan) och då skulle jag berätta hur hon egentligen var.
Hur dålig hon fick mig att känna. Att hon en gång till och med fick mig att gråta. Hon fick mig att sprinag ut från klassrummet och gråta. Så jävla illa. Å då har inte ens mina närmaste vänner sett mig gråta.
Jag ångrar att jag inte tog upp det här med henne då, att jag inte skällde ut skallen av henne. Det skulle verkligen hjälpa, det vet jag eftersom jag en gång tog upp en liknande grej med en annan lärare.
Men hon mobbade verkligen mig!
Jag förstår inte? Bara för att jag var den som pratade med allt å alla å alltid var glad, ska jag kunna ta alla glåpord då?
Detta tog jag upp med henne efter en lektion. Vi båda satt och grät.
Och efter det var vi riktiga buddies! höhö

Men helt ärligt, hur kan vissa vara så? Fatta att dessa människor utbildar sig i typ år, HUR I HELA VÄRLDEN KAN MAN MISSLYCKAS?! de blir ju helt pippade i hjärnan eller nåt?!
ÅÅh.Det här kan jag hålla på å skriva om i evigheters evigheter. Man har ju ändå gått i skolan i evigheters evigheter.

Hejdå!

tävling

Nu när jag logga in så såg jag att någon kommenterat. Woow!
Haha
Grejen är att jag inte alls känner personen som kommenterat, kan ni tänka er det? De enda goda kamrater jag har här på bloggen (och i verkliga livet iofs) är Siamak och Maria. Dessa två fina perosner är de enda som kommenterar :) 

Men i alla fall, tillbaks till en annan Maria som har den här tävlingen. I potten finns dessa fina pieces

image314

Rena drömmen va?

trööhött

Är så sablans trött nu alltså. Igår låg jag å sov vid den här tiden!
Imorgon serveras det frukost på kontoret, hembakat bröd...mmm. Därför får jag sova lite extra.

Min syster påminnde mig idag, att jag ska stå som vakt på en nattturnering i min gamla gymnasieskola. Mellan 22-03. Jag håller på å somna redan nu? Hur ska det gå?

Det börjar susas om ännu en after work med klassisarna. Vi hade tänkt att gå ut på TK då, men eftersom det är nån Traffic night (eller vad det nu heter) å att fransisco tror att jag bara ringer honom för att han ska fixa in oss på listan (jag ringde absolut inte för det. tänkte inte ens tanken frans!!) så blir det nog utgång inne i stan istället.
...eller, aaa, vi får se. Kanske TK ändå.

Nu måste jag verkligen, verkligen lägga mig. "Asså, verkligen nu!" Haha

Gonat!

morfin

Idag är det som sagt rätt så tomt på kontoret. Men just nu är det två kvinnor här och de pratar en hel del. Inte mig emot. Men just nu tjuvlyssnade jag lite och då sa de att morfin är bra.


- Äre det?

Gossip girl

På brist om något annat att skriva så skriver som alla andra bloggare, om Gossip girl.
Heeelt Ok, men inget mer än så. Men ska nog fortsätta följa den. Känns som att alla tyckt att den varit Ok i början men att man sen blir helt besatt av den.

Något kul som jag fick lära mig (ja, faktiskt. Jag lärde mig något av avsnittet) var xoxo.

Förstår ni hur jäkla mycket jag stört mig på XOXO?! Vad är det för något pissigt? Och att folk i Sverige använder det? HAHAHA
Riktigt skrattretande alltså!
Hugs and kisses? Eller vad var det nu igen?
AA, men något sånt larvigt. Seriously!!

Men, jag har i alla fall hittat min absoluta favorit i serien. Man måste ju ha någon heting som man kollar på extra mycket. Någon som får en, då man överväger att skippa något avsnitt, att kolla på den ändå. Bara för å se honom. Som Dr McHottie, Alex Karev i Grey's Anatomy.
Å så fick jag stopp. Kom inte på vilka mer snyggingar det finns i serierna som jag följer.
Jo men typ, Jhonnie i Roomservice...okej, Mattias också!
Bree's gay son i Desperate HousewifesMike i samma serie.


Nej, kreativiteten är inte på högsta nivå idag. Tjarå

tröök inlägg

Tjoho,
(varning!varning! detta kan vara det absolut tråkigaste inlägget någonsin)

sitter på kontoret just nu och håller på med min andra uppgift för dagen. La mig rutn 22 igår, var arg och irriterad som få. Men pigg imorse!
Det gör mycket när man lägger sig i tid. I vanliga fall (då man lägger sig alldeles försent) så krigar man med ögonlocken när man sitte rpå pendeln. De va stängas. Det vill inte du.
Idag kom vi hyffsat bra överrens! Det var endast för ca 10 sekunder de vann matchen, strax innan det var dags att hoppa av.
Till mitt försvar så hoppade jag av på centralen idag, då ögonlocken egentligen är vana vid att hoppa av på söder.

Intressan information, verkligen.

När jag vänta på tunnelbanan så ringde chefen och sa att han jobbade hemifrån idag och att jag skulle kolla till en riksanalys som han hade skrivit. Men det hade jag redan gjort sörru!

Jag har verkligen ingentign att skriva om...

Jo! Jag kanske ska fika med Maria idag, yeei!

Å så spelas det en massa konstig musik här på kontoret. Men det är inge dålig musik i alla fall...

Å så har jag med mig en tonfisksallad som jag fixade imorse. Aaaaa, tonfisk. Men jag har inte blandat i den ännu, det blev för mycket sådär på morgonen. Vi får hoppas att de har en konservöppnare annars så blir det en vanlig sallad, en tråkgi sallad.

Hehejdå

för varm

Kom hem idag vid halv sju och hoppa direkt in i duschen och tog ett låångt kokande hett bad. Alltså, det var föör varmt. Kunde knappt andas.

Nu sitter jag här och ser ut som en...uhm....ociviliserad människa. Blåa mjukisbrallor, ett nattlinne med blå,gröna,rosa och gula ränder. Dessutom har den en volanger. Not cute.

Nu ska jag kolla på VÄnner, sen ska jag ge Gossip Girl en chans å så ska jag kolla på Carolina. Om jag håller mig vaken, om jag inte kör en repris av gårdagen. Men då ska jag lära mig läxan att skälla ut varenda knotte här i huset innan. Så de förstår allvaret. höhö

Börjar sakna lugnet i min lägenhet. Men samtidgt, mamma håller på å fixar en soppa till mig just nu.
Wouldn't trade it for anything in this world.

Ok, kanske för ett par miljoner :)

framtidsplaner?

En vikarieanställning på ett år
för att sen
resa i ett halvt år, ett år
för att sen
läsa någon/några intressanta och komplettrande kurser,
vad sägs om det?Tåls att fundera över.

lunch

Ok, jag har väl lugnat ner mig något nu. Jag har hunnit kika på lite grejer som chefen bad mig att göra å så har vi två haft ett möte om vad för projekt jag i fortsättningen kan jobba med - hur bra som helst! Han verkar verkligen tänka vad som är bäst för mig och tänker sig in i min situation. Han minns till och med det jag berättade när jag träffade honom första gången och då anpassar han alla mina uppgifter kring det.
Okeej, det där lät som att jag har nån sorts handikapp och att han anpassar träsk och sånt efter mig. Men aa, orkar inte gå djupare in i det.

När jag ändå inne på kropp å sånt, det är något grymt konstigt som håller på att hända med mig. Har så grymt ont, och kan det bli konstigare?!

Måste få berätta om lunchen jag hade idag. Sprang ner till konsum och köpte mig en sallad, går in till matsalen och möts av en man. Medans han värmer sin mat så diskuterar vi lite sådär, han sätter sig ner och den vänder sig så otroligt i magen på mig. Jag lovar att den blinde skulle sett hur illa jag mådde, jag väntade på hans reaktion typ: haha, jag DRIVER med dig! Tror du att jag ska äta det här?!
Det låg alltså broccoli med purjolök och potatisklyftor + två stora köttbitar. Problemet var det att köttbitarna inte var tilllagade nånstans!!
De lämnade till och med rosa fläckar på tallriken!!!!!!!!


Tacka vet jag gubben där uppe, som såg till att en annan man kom in till köket för å prata med den här råkött-ätande människan så att jag på ett väldigt oförskämt sätt, smet därifrån. Nu lever jag på min banan resten av dagen.

Nu har jag satt på Gavin DeGraw's stripped skiva för å få lyssna på hans Belief låt. Bara så att jag ska kunna lugna ner mig något.
Den här låten är guldvärd.

o heeeeelll no!

Jag är inte en sån person som "vaknar-på-fel-sida". Ok, nu ljög jag som faaen.
Men låt oss säga såhär, IGÅRKVÄLL, INATT, IMORSE, NUU vet jag vad "vakna-på-fel-sida" egentligen betyder.
(lägg märke till att egentligen är både kursivt, understryket OCH fet)

Jag kom hem tidigt igår kväll så jag hann göra det mesta som man ska hinna med under en dag. Redan vid halv åtta vad jag sjukt rastlös och uttråkad, så jag la mig på soffan för å kolla på Tv. TV!

Jag var ensam hemma med mina två yngsta systrar, de andra var i Sydpoolen för å simma. Den yngsta skulle duschas av den andra och självklart börjar den yngsta envisas om att INTE duscha.

20 minuter tidigare:

Jag däckar på soffan, redan när design med simon och något, börjat. Alltså, 20.00! Nr jag vakna av första reklamavbrotten (eller andra) så tänkte jag; å fyfan vad skönt å få sova redan nu! Sååå jag säger till min syster att inte glömma bort å duscha den andra syrran för jag hade tänkt gå å lägga mig. Och så poängterade jag att jag var SJUKT TRÖTT.
Jag lägger mig, tio minuter senare kommer andra halvanm av familjen in. Mamma skriker "HAALLÅÅ?" huur lycklig som helst eftersom hon tydligen klarade av att simma för första gången utan att dricka upp hela bassängen.
Sen blir både hon och fabbe arga för att sina inte redan är duschat och så bryter helvetet loss (ok, jag kanske överdriver lite) men om man nu FÖR EN GÅNGS SKULL LAGT SIG JÄKLA TIDIGT SÅ BORDE MAN FÅ SOVA I FRED!!!!!!!!!

Tror ni jag sov? Tror ni inte att alla andra hann duscha, kolla på tv, borsta tänderna och sova, innan mig? Tror ni inte att alla hunnit sova i timmar innan jag däckar? Tror ni inte? Tror ni inte?
Jag vakna till och med av när mamma och pappa gick till jobbet imorse! Vem gör det? Va? Vem vaknar av att någon stänger en dörr kl.06 på morgonen?Va!? Säg mig? VARFÖR SKA INTE JAG FÅ SOVA NÄR JAG FÖR EN GÅNGS SKULL LAGT MIG TIDIGT?!

Alltså, jag tror jag tuppar av!!

Oj oj oj,vad alla ska få när jag kommer hem i eftermiddag. Oooj oj oj.
Och Fabbe; om du nu läser det här - stäng av min dator NU!

HAHAHA å åter HAHAHA

Hade en intervju med en av gubbarna som jag skulle interjuva inför ett klimatsamtal som ska hålla i (på?:s) dramaten senare i vår.
Varför jag, vet jag inte.
Jag skämms när jag säger att jag inte vet så mkt om hur klimatet ser ut idag. Fick en del bekräftat idag... och massa annat också.
Alltså, shit män.
Frö det första, den här mannen som jag hade telefonintervjun med var den enda som vägra att svara skriftligt på frågorna som de två adnra har och ska göra.
För det andra, så ringer jag från min mobil (hur dum är inte jag?) och självklart vill han absolut att jag ska ringa till hans kontorsnummer och inte mobilnumret. Ok.

Å så självaste intervjun. Oh. My. God.
Jag försökte hålla mig för skratt, på riktigt alltså. Men människan verkade inte riktigt ha alla sina höns i hönsgården om jag säger det så...Oh lord.
Jag som inte ens är insatt det minsta vet mer?
Och det oroar mig skarpt att han är VD för en stor stiftelse som ska bekäma klimathotet idag....

Well well. Något som jag fick lära mig av honom var att klimaten klättrar en meter per timma norrut. Alltså, det var så han sa det i alla fall...exakt så.
"Klimatet klättrar en meter per timma norrut"
Ok.

Nu ska jag i alla fall avsluta här. Varken nån chef eller personen som "beställt" det här arbetet har dykit upp på kontoret idag så jag ska ta å begära mig hemåt. Har gjort allt som stod på dagordningen.
Ska ta och möta upp Samoras svärmor och svägerska, vi ska kika efter en klänning som jag ska ha på mig på förlovningen. Men bara kika. Jag tror att de tror att jag kan köpa en kläning direkt, efter att ha kollat i en enda butik.
Det är bra om jag har en kläning veckan innan säger jag bara.

Tjarå vänner

jävla skittest!

Jag ser att et klasskompis har gjort ett test där man kan se när man ska gifta sig. Jag gjorde testet och kolla vad svaren säger mig!!


28-33
Wow ur old. well hey love has lots of angles. You waited and now your with the one that you love. You have everyone respect and honor. You know what you want and you built a future before marriage.

VADÅ, WOW UR OLD!? Well go and fuck yourself. Skulle preecis klicka på lägsta nivån för å "rate the taste" när jag ser "You know what you wand and you build a future before marriage"

HELL YEAH!

ny vecka, nya krafter

Vart tog helgen vägen?
Känns som att jag var här igår ju!

Igår blev det ett besök hos mammas kusin som fått en liten söt dotter, men innan dess var det lite panik-letade efter syrrans bankkort+leg. SÅ det var bara att köra med illfart (nåja) till Sydpoolen för å leta, anmälda den försvunnen i receptionen. Åka till mammas kusin, polisanmäla och spärra kortet.

Efter att vi socialiserat oss lite så stack vi därifrån, rätt så tidigt för å åka å kolla på bio i heron. Väl på plats så ringer mamma och säger att hon hittat syrrans kort i hennes jackficka - aa, sådär smarting. Haha

Vi åt en bit (eller tjugo bitar) mat och så gick vi upp för å kolla på försoning. En bra film faktiskt, jag rekomenderar den.

Kom hem å däcka direkt. Eller nej, först drog jag upp parsiennerna å tänkte "varför har vi parsienner under vintern? vi lägger oss när det är kolmörkt och när vi vaknar är det fortfarande kolmörkt" la mig på mage och hakan på kudden och stirra ut mot Södertälje.
Kolla ut mot bromma flygplats lampor. Mot fängelset, hall. Mot stan. På idsalas hustak. På moas hus och tänkte på hur  hon och jenny lever det rikta ljuva livet just nu i australien och nya zeeland.

Sen däcka jag.

Sex timmar senare var det bara att masa upp, fixa matlådan, brygga kaffet, äta macka, kamma lillsyrrans hår, klä på sig, smink, hår och dra.
Bussen hann åka ner i tid för å hinna med tåget! Bara en sån sak!
När jag steg av vid Södra så träffar jag morbrors fru, hur typiskt är inte det? Efter att ha kämpat hela vägen me å hålla ögonen öppna så sitter hon en vagn ifrån mig. Vi kunde lika gärna sitta och prata om hennes söta barn... eller nåt.

Ska försöka få moster att ta ett tidigare tåg idag, för då kan vi pendla ihop alla tre! OOM jag nu inte drar iväg till hornstull för å kika på klänning till förlovningen.

Jaaa... nu tycker man att ni fått tillräckligt med onödig information. Nu ska jag ringa miljömänniskor


God morgon påer!

Fin söndagsmorgon!

Men tjoho!

Förlåt till er, som igår kom in på min blogg typ två-tre gånger var, statistiskt sett. Jag ber om ursäkt, men så fort man är ledig en dag så ska man ju hinna med allt, eller hur?
Och ändå hann jag inte gör a allt.

Jag gick upp igår, åt frukost och sen var det bara lörsdagsstädning som gällde! Jag gjorde ett tappert försök för att slippa

- Men ma, du stoorstäda ju hela mitt rum i onsdags. Inte är det smutsigt idag?
- AA! Men tror du inte dammen hinner komma tillbaks på tors-fredag och idag eller?!

Nu snacka vi om ett speeedo-svar. Haha
TUR att jag städa min lägenhet innan hon kom in, säger jag bara. Jiiises.

I alla fall. Precis då jag städat klart å tänkt att jag ska hoppa in i duschen så smsar JOhan mig och säger att jag ska va på stan inom en timma. Turbo Zalga var endast tio minuter försenad:p
Men grejen är att jag tog min skinnjacka (jag var så stressad så jag blev helt varm i kroppen och tänkte att super-zalga inte skulle frysa ute på en januari dag)
Sprang ut och kände hur kylan tog mig, men jag hann verkligen inte springa upp för å byta jacka eller åtminstone hämta min halsduk!
Mötte Maria och JOhan på stan, vi köpte blommor och så åkte vi till Fittja

Maria: Hittar ni till gatan som Elias bor på?
Johan: Haha... neej, men typ.
Zalga: Jag tror jag kan hitta till fittja i alla fall och hela fittja är väl ett stort bostadsområde?
Johan: Haha...aa jo, det är ju så också. (väldigt ironiskt)

Vi hitta till slut, trots att husen var numrerade på det mest konstigaste sättet någonsin!
Anledningen til varför vi ens åkte till Fittja var för att vi skulle överraska Samora på födelsedagen, yeeei.
Vi fick vänta i typ 1½ timma tills hon och ELas kom hem men ändå. Jag råka få igång brandlarmet då jag kom med tårtan, haha.

Runt halv nio blev jga skjuttsad till min morbror där hela släkten var. Mysigt mysigt. Sen sprang jag mamma och sina hem, visste inte att jag klarade av att springa i hela fem minuter:p

Men innan jag la mig kände jag att det inte alls var såsmart med skinnjackan, hostade mig in till sömns. Och hostade mig in till den vakna dvalan....Å nu skriker mamma å säger att kaffet är färdigt bryggt. Lagom lyxigt.

TJOHO

Alltså, veckan är redan över! Kan inte fatta det nååånstans, snabbaste veckan ever. Men ändå känns det som om det var en avighet sen jag var i jkpg sist!

Jag ska frösöka hålla det här inlägget kort eftersom jag sitter väldigt obekvämt i min säng just nu, kan knappt hålla ögonlocken uppe längre!
Men efter jobbet, eller mötet så var det inte så mkt att göra än å åka hem. Precis då jag går ut fr¨n kontoret så roinger sibar och berättar att hon lagat mat så jag bestämde mig för å åka dit å "smaka" haha. Träffade hennes granne på tåget så han fick skjutsa dit mig från östertälje, vann typ en kvart på det?

sedan var det dags för mig att åka in till stan igen för å gå på after work. Fick en vägberskrvning till underbara bar, ett ställe jag själv aldrig skulle kunnat hitta. Helt sjukt vad det ligger små stället i varje avlägsna hörn på söder. Nu var inte det här så avlägset, men ändå!
Det var huuur mysigt som helst, trots att det bara var jag, maria, annika, åsa och dick. Runt nio åkte vi åt varsitt håll å när jag kommer hem möts jag av en hall smockad med skor. Hela, verkligen...hela släkten var hos oss! Jag kommer in å hälsar alla skriker tillbaks å säger att de precis kollat på mitt (och sibars, självklart) dopfilm och att de alla förundrades över att jag inte grät nångång under hela cermonin (?)

Sen satt vi å garva åt mamma å pappas bröllopsvideo. Gåre å va med åtti? Hahaha

När sibars föräldrar skulle hem så stanna dom upp vid en spegel där en av mina systrar (gissar på elisha) har lagt upp tre-fyra foton på sig själv å så en på mig å henne, i svart vitt och för för längesen. SIbars mamma stannar upp och kommenterar elishas frilla som hon hade då (hon var runt två år å då var jag åtta) å så säger hon "är det där sibar?" och syftar självklart på mig! Herregud! haha

nu äre vrkligen jobbigt, får nöstan åksjuka nu. Mkt möjligt att det var all vin som slank ner under AW:) höhö


Imorgon fyller Samora år! Gamling! Gamling! höhö


Gonaaaaaaaaaaaaaaattt

rockbjörnen

God morgon!

Måste få säga att rockbjörnen var hur bra som helst. Riktigt skönt att få sitta för en gångs skull. På tidigare konserter har jag alltid stått där nere och knuffats.
Alex Schulman (som jag smsade med under kvällens gång!!(innan han skrev ner sitt nummer på skärmen så att alla andra kunde få det)) och Björn Gustavson var lätt kvällens stjärnor!
Å så var det hur fult och dåligt som helst av Timbaland inte spela in ett klipp på två sekunder med bara orden TACK efter att ha fått hela TRE priser på galan. Anledningen "för varje timma jag inte är i studion så förlorar jag 1.5 miljon" a något sånt liknande. Fulaste, ful liksom.

Och Lars Winerbäck eller vad han nu heter, whuut? Är det här ens rätt forum för honom? Och vem i hela fridens namn ÄR HAN?!
Jag har hört hans namn innan men tror nog inte jag hört hans musik.

Hmm... jag tror att det var allt från rockbjörnen. Grym show faktist. Me like. Bilder kommer väl i eftermiddag eller nåt! Fick en del ritkigt bra, trots att vi satt hyffsat högt upp.

Nu ska vi på kundmöte och sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen. Hoppas verkligen jag får massvis att göra!
Sen blir det nog after-work med klassisar, yeei!:)

Och efter det ska jag hem. Hela släkten kommer till oss. Med andra ord - det ska diskas hela kvällen.

HAHA, nästan så att jag trodde på det själv.

Hej!
praktikskvaller

Det är min fjärde dag här och jag har redan börjat säga till chefen.  Haha

Jag har läst igenom alla dokument inför "den stora kundmötet" imorgon och rättat alla stavfel och fixat till marginalerna.
Nu måste han hinna läsa igenom allt så att jag kan kopiera klart allt innan morgondagen.

Chefen å hans bror bjöd oss på glass just nu! Det var jag och tre kvinnor på kontoret, männen var gone. Alla undrade om det var något vi fira.
Chefen: Kanske att du för en gångs skull dök upp på jobbet?
Den drabbade: eeh...haha....aaaah
Chefen: eller att Zalga har varit här hos oss i en hel vecka?

Haha. Yei!

för övrigt

...så började det spöregna när jag hoppa av tåget på söder för å promenera till horsgatan. Spöregn.
Håret är ju självklart förstört. Eller förresten, det vet jag ingenting om ännu, har inte varit på toa å kollat på spegeln. Jag avstår :p

Men nu gott folk! NU skiner solen! Eller a, så gott som det bara går på en januaridag. SÅ länge solen är framme så är det lugnt, allt istället för duggregn. Uh.

Jag kan inte koncetrera mig på det jag skriver just nu. bla bla.

ska nog tillbaks till mitt fakta sökande och marginal-fixande nu. I eftermiddag ska jag skriva ut en massa dokument, haha. Det låter så tyypiskt för en praktikant att göra. höhö

Detta hände igår.
Kvinnan som sitter bredvid mig var otroligt stressad. Hon har en massa jobb å göra och måste göra klart tusen grejen inför en resa. Hennes son är sjuk och hon tappar bort allt. Vet ni vad mannen brevid säger då?
- Men du har ju Zalga här! Hon kan hitta busskortet, cyckelnyckeln och passa sonen - samtidigt!
Hahaha.


journalistik är ingenting för mig

Faktiskt inte. Det tog mig ett helt gymnasie program för å inse att yrket inte alls passade mig. Jag är för otålig och det är väldigt...upprepande. Ring, boka, träffa+interjuva, skriva, rätta. That's it. Dag in och dag ut.

Nu är det så att jag hjälper en person här på kontoret med å skriva en profil om tre miljömänniskor, är nästan säker på att jag nämnt det innan.
Texten ska in imorgon kl.9 är det bestämt, men jag tror och hoppas att det är Ok för A att den skriva klart under morgondagen. Och det är just det jag hatar mest med det här yrket, att vara beroende av någon på det viset.

Ena gubben sitter på möte och ska meddelas av sin sekreterare att han ska svara på mailet han fått av mig.

Kvinnan sitter på möte till 17, whuutt? Rena rama konferansen!

Gubbe nummer två är inte inna på kontoret och svarar inte på mobil.


Greijt!

imorse

Idag var det inte lika roligt att gå till jobbet. Det SKA vara jobbigt. Man SKA vara tjurig. Man SKA knuffa på allt å alla.
Men idag tog jag ju en sovmorgon och då hann solen komma upp innan jag tog bussen. Annars så brukar den gå upp nånstans påväg in till stan.

Det känns liksom inte lika kämpligt då man åker med solen uppe. Man ska kämpa för sin sak.

Imorgon ska chefen på ett möte utan mig, han sa att det skulle vara ett tråkigt möte. Och det lär det vara eftersom han mest kommer att upprepa allt som han sa under första mötet vi var på.
Så då kan man tycka att man ska passa på å ta sovmorgon? Man ska ju vara hyffsatt pigg inför rockbjörnen?

Vi får väl se imorgon, vad jag bestämde mig för å göra!

Guten abend

bara en massa babbel

Ibland är man knäpp. Ibland kommer jag in hit för å blogga utan å ha något att blogga om. Som nu. Nu har jag ingenting att säga. Jo, kanske att det är kallt i sthlm just nu, så kallt att det spikar till i ansiktet. Men inte lika kallt som Jens och Jonathan har det i South Dakota i Usa där ögonfransarna fryser till is.
Visst liter South Dakota som ett varmt ställe?

Hmmm...

Pendla med ett helt gäng idag. Moster, hennes vännina och en bekant till en. Det var roligt.
Hur kommer det sig att man alltid säger vännina när de är lite äldre? Det är liksom inte hennes kompis, utan vännina.

Åh. Imorse njöt jag när jag stog och vänta på bussen och frös rumpan av mig. Denna låten kom när jag lyssna på radion. Det är låten som jag letat efter under hela hösten, jag tror till och med att jag fråga er läsare om den en gång.
Han har en sån röst! Men som vanligt så hittar jag inte den versionen jag gillar bäst, men den här duger också. SKillnaden är nog att han skriker ut mer då.. man skaa skrika. Haha. Han mumlar bara i denna version.

Ja! Imorgon ska jag på Rockbjörnen med idsala, ska bli hur ruligt som helst! Petter, Simple Plan, Mando Diao och några till som jag inte riktigt kommer på just nu. Men de är väl dem man ser framemot mest!
Men innan ska vi käka något gottit. mmmm:)

image312

(bilden är snodd av http://www.mariamelle.blogspot.com/)

Men innan ska vi käka något gottit. mmmm:)
Alltid då jag är i jkpg så kommer jag på jädra massa resturanger som man måste besöka i sthlm, men när man väl är inne i stan så äre blankt. Tuupiskt. Men, vi hittar ett ställe!

image313


What else, what else?

Ska ta å hoppa in i duschen å sen sova. Har vanligt ovanligt pigg idag? Sjukt.

Hej!

Här kommer låtEN


sovmorgon

Hade inga möten inbokade idag så jag passade på att ta sovmorgon, så att jag kommer in på kontoret exakt nio och inte en kvart innan.

Men sen så gör jag något så dumt att jag tar bussen ner till tågstationen och eftersom bussen åker igenom stan under morgonrushen så är det inte alltför ovanligt att man missar tåget. Och det gjorde jag självklart idag!
Aja, det är väl bättre att jag gjorde det idag istället för min första dag här?

Har just blivit klar med å fixa alla marginaler till vår marknadsplanen och ska nu springa ner till konsum för å handla mig en lunchlåda.

Habst zehr gut!

...haha.

tvådag

God afton!

Haha. Jag är på cp humör just nu och jag tror helt ärligt att det enbart beror på min trötthet. När jag kom hem var jag arg över...aa, vad var det nu igen? De nada.
Men jag åt min middag och efteråt tog jag en starköl och förstår ni hur perfekt den satt eller? Kände mig lite berusad efter den(haha) och det kan jag säga, bara beror på hur trött jag var!

Sibar dök upp hos oss ganska direkt efter det att jag kommit hem, som igår (hon kom på köpet, där nånstans vid min födsel verkar det som?) och vi tog en O´boy med kexchoklad fika efter middagen, bara för att vi pratat om gamla tiderna då vi var i Sälen och skidade (kolla vad kreativ man är då man är övertrött, skidade)

Jag är inte lika stolt över vad jag presterat idag, som jag var igår. Satt mest och dubbelkollade marknadsplanen och hittade bara stavfel. Lite svårt att sätta sig in i arbetet då den är i dens slutskede (om vi nu inte får fortsätta med kunden och arbeta fram och realisera alla idéer vi kommit med) eller vi och vi... men ni förstår.

Men de andra kunderna, som vi var på kundmöte med igår, de är roliga att jobba med! Vi är i det stadiet då man liksom bara slänger på med idéer, utan gränser liksom. Hur roligt som helst.
Imorgon har vi ingenting inbokat, vad jag vet. Så då ska jag få arbeta med en uppgift som jag fått av en annan person som sitter i samma rum som oss. Han vill att jag ska skriva en profil på tre miljö-människor som ska interjuvas på dramaten av en man som jag inte minns namnet på. Men det är en sån man som man känner, i alla fall de kretsarna.
Funderar på å släpa med mig datorn ändå, bara för att jag ska kunna jobba på pendeln. Men, man träffar ju liksom alltid någon!

Anyway. Det är fullt hus hos oss just nu. Förstår inte? Det är tisdagkväll! Det är i princip NATT för mig just nu, skulle ha lagt mig för längesen.

Ska nog ta och göra det nu. Jag ska bara...

vilken dröm!!

Åh, jag drömde att kagh fick ett mvg i skolan på något prov. Jag skrek av lycka!
Haha, men det lär förbli en dröm :p

Är på plats på byrån nu! Sisten ut igår, försten in idag - måste väl visa fram fötterna? Visst äre så man säger?

Gavin DeGraw

Måste bara berätta om min gamla kärlek som väcktes till liv igen idag. Då jag kom in på kontoret igen efter ett möte så spelade A (han som var ensam på kontoret imorse) Gavin DeGraw, hyffsat högt. Åååååh, kärlek.

Lyssna på låten Belief. Hittar inte den rätta versionen på youtube, den som finns ute nu är inte den som har den rätta känslan som den han spelade upp idag.
Ok. Jag är övertrött.
Belief makes things real
Makes things feel
Feel alright

Belief makes things true
Things like you
You and I

Tonight you arrested my mind when you came to my defense
With a knife in the shape of your mouth
In the form of your body
With the wrath of a God
Oh
You stood by me


Belief builds from scratch
Doesn't have to relax
It doesn't need space

Long live the queen and I'll be the king in the coller of grace

Oh
Tonight you arrested my mind when you came to my defense
With a knife in the shape of your mouth
In the form of your body
With the wrath of a God
Oh
You stood by me
Belief

I'm gonna yell it from the roof tops
I'll wear a sign on my chest
That's the least I can do
It's the least I can do

Tonight you arrested my mind when you came to my defense
With a knife in the shape of your mouth
In the form of your body
With the wrath of a God
Oh
You stood by me and I'll stand by my belief

Oh
I'll stand by my belief

Första dagen på praktiken

Ååååh, snacka om att det var TUFFT att ta sig upp ur sängen imorse?! Jag menar, kl sex på morgonen? Rättare sagt, natten! Kändes så i alla fall...
Missade mitt första tåg, hade tänkt att penda med moster... men som sagt, missade det. Promenixade ner till centralen i alla fall och satte mig på ett proppat tåg å sen när jag kom fram till sthlm så skulle jag ta tunnelbanan, tror ni inte att jag gick ner för fel trappa? Höll på å dö av pinsamhet. Jag har varit borta för länge! Helt seriöst!

Kom i alla fall in innan chefen och med bara en människa på kontoret. Han tyckte synd om mig, höhö.. men egentligen så var det ju bara jag som var försenad. Men vi tog i alla fall en kopp kaffe innan chefen kom in... Efter en liten diskussion kring, aa.. mig (haha) så gick vi in på kontoret (alla i byrån sitter i ett enda stort rum) och där fick jag mig en alldeles egen dator och en kalender. Yeeei. Började bläddra bland gamla dokument från gamla kunder å så... Sedan var det dags för mig åchefen att sticka på mitt första kundmöte. Vet inte ens om det är Ok att berätta allt här?
Skippar det för säkerhetensskull.
Efter det mötet tog vi oss tillbaks till söder för en lunch och efter det var det dags för ett till möte!Men den här gången var det bara med interna människor, vi planerade ett stort projekt vi har framöver. Huuur spännande som helst!

Jag ska inte tjöta så mycket. Eller, ska åtminstone försöka att inte göra de i fortsättningen. Nu ska jag gå å hacka ihop en sallad som jag ska ta med imorgon.

Å imorgon ska Idsala stå på tågstationen här i Södertälje för å dela ut frukost till oss, haha! Hon praktiserar nämligen på swedband och de gör reklam för deras nya öppetider för kundservice, visst var det så?
Jag tackar i alla fall inte nej för lite frukost på tåget!:)

Gonatt gott folk!

Praktik+nostalgi

Om 8½ timma börjar jag! Aaaaaah. Fattar ni hur lite sömn jag kommer å få inatt eller? Inte direkt den bästa starten alltså.
Jag ska upp redan vid sex för å käka frukost med moren och slippa stressa mig igenom morgonen. Jag ska inte ha med mig någon matlåda utan ska få luncha på stan istället...tänk liksom, om alla drar...å bara lämnar mig där? Då får jag äta ensam?
Kommunikationsbyrån jag ska vara på, delar en hel våning med andra företag(?). Alltså, de är 6-7 st som delar på hela våningen i huset, å fatta ifall jag går in i fel kontor å ba: TJA! Jag heter Zalga och är ska vara er praktikant i tolv veckor framöver!
(Om det nu vore så olyckligt att chefen för stället, och även den enda människan som jag träffat från byrån, inte skulle vara där på morgonen)
Mamma!

Fatta vad fel grejer jag kan få ur mig?!
Å tänk om jag inte vågar säga nej?
Eller om jag får nån uppgift att göra, som jag inte fixar i tid - eller, ännu värre, helt fel?!
ÅSHIT! Koden till dörren!!!!!
ÅÅÅÅÅååååååååååååååh, Gud bevare mig imorgonbitti!
KOm på att jag ska punga ut 660 kr för busskortet också. Kommer jag att få sova hela natten, eller vadå?


Nej! Nu ska jag åtminstone försöka få sova å eftersom jag gått runt som en zombie idag å velat sova varje gång tillfället getts (soffan) så hoppas vi på drömmar inatt.
Måste bara få säga att vi varit grymt nostalgiska idag. Jag gick aldrig till Idsala, istället stanna jag hemma för ålugn å ro kolla på One Three Hill. Sakta med säkert droppa tjejerna in till oss ändå å vi var ännu en gång samlade. Vi drog fram videon från mitt å Sibars dop. VI DÖPTES TILL OCH MED I SAMMA DOPVATTEN - CRYING OUT LOUD!

Jag tror att, första gången vi gjorde något heelt olika i hela vårat långa liv var nu, då jag valde att plugga och Sibar att jobba. ALltså, allt allt! JUlklapar! Kläder! Hår! umgänge! Semester! Kläder! Skor! Aaaahaallt.
Jag kommer aldrig att bli av med henne alltså, även om jag så VILL det:p haha Jag lovar, så fort mamma märkt att vi nte varit tillsammans under två dagar så frågar hon om vi bråkat. Om vi har det så säger hon jämt att vi ska sluta, men om jag fortf vill få ut mina aggressioner så håller hon alltid på sibars sida! Så typiskt! Haha

Oj, vad det här blev något jag inte alls planerat. Låt oss säga Gonatt innan jag börjar prata om de två lögnerna jag levt med i hela mitt liv. Och mitt konstiga form på huvudet. Tjarå!

Dan innan!

Hej alla

Idag är det söndag den tjugonde, alltså dagen innan min praktik börjar. Uuuhu, är sjukt nervös faktiskt! Tänk ifall jag inte kan det de förväntar sig att jag ska kunna? Tänk ifall man inte "klickar" men dem på kontoret? Mamma!

Idag väcktes jag, för tidigt, för å käka pannkakor med resten av familjen. Efter frukosten tog jag mina droger och la mig i sängen å vänta på att de skulle göra sitt jobb. Efter ett tag så ställde jag mig upp- fit for fight- och börja packa ner allt i mitt rum. Det är helt sjuuukt vad jag har för grejer. Skit grejer! Bara en massa papper, dokument, mappar och pärmar som jag vägrar att slänga.
De som inte vet så gjorde jag om hela mitt rum strax innan min student och det enda jag tänkte på då jag leta efter säng och co. var f ö r v a r i n g.
Och de sluta med att jag köpte två byråer, nästan dubbelt så stora än de jag hade innan. En säng med två skåp OCH två lådor under sängen. Utöver det hela så har jag en sån låda på kortsidan av sängen, där nere, vid fötterna. Men alltså, inte PÅ sängen. Men det förstod ni säkert.
När jag hade fixat klart mitt rum, tagit in allt så tänkte "åhelvete vad jag har överdrivit med förvaringen, vad har jag gjort?!?!" men idag kom jag till stunden då jag kände, VAR FINNS DET MER UTRYMME?!

Helt stööööört.

Efter att allt vart klart gick jag å la mig på syrrans säng, där alla systrar var för å kolla på TV med dem. Men självklart däcka jag och sov fram tills det att vi skulle till mormor och morfar, där vi var bjudna på lunch. Mmmmm-m-mmmmh. Vad gooohhtt!!
Efter ett tag börja alltmer folk droppa in hos mormor&morfar och nu har vi förfltytat oss till Idsala å dem. Alla är där förutom jag och Fabbe. Fabbe är här hemma med tre kompisar som bakar, de har gjort typ tre olika grejer utan å använda något recept. Å jag som var sötsugen å hade tänkt å smaka. Sure.
Men jag ska inte vara kvar här utan ska joina resten hos Idsala å dem! Ha de gött

tjejmiddag

har precis kommit hem efter en tjejmiddag hos idsala, som bjöd oss på en sallad till förrätt å så en curry-med-kyckling-och-grönsaker-gryta! Middagen var jättegod och det dracks vin till, sedan förflytta vi oss till vardagsrummet där vi fick lite chips. nötter (självklart) och dricka. Godis hade hon bara köpt till sig själv ;)
Ine nog med det, vi fick även hallonpaj i slutet. Yammi!

Vi hamnade i många häftiga diskussioner och en av dessa diskussioner handlade  om kristendomen. Vi diskuterade mycket, hur det anspassas idag, hur bibeln kan tokas på olika sätt å en maaaassa sånt.
Till slut behövde Fabbe en "uppdatering" om hur jorden blev till, alltså, inte att hon inte vet. Utan hon dubbelkollade mer...
- Så Gud skapade alltså jorden på sju dagar?
- Jaaa
- Precis som Extreme home makeover ju!

AAAHAHAHAHAHA!!!KLOCKRENT!

E så tröööööööööööhött just nu! Innan, då jag duschat så var mina ögon helt röda av ren trötthet. Skjut mig. Om det inte vore för diskussionerna vi hade i vardagsrummet så hade jag somnat alltså!

Vårt badrum e SMOCKAT med kläder ÖVERALLT. ALLT ska tvättas! Trots att jag berättar för mamma att vissa klädesplagg är rena och tvättade. Nej. Icke. Nada. LO! Aaaallt ska tvättas. Jiiiiiisses.

Nej, nu ska jag dyka ner i min favoritplats - all times, under mitt härliga duntäcke. Puss på näsorna.


hihihi

Gissa vart jag är nu? hihi
Jag sitter i bilen med min dator! Hur häfiigt är inte deet??:D hihi
Just nu har jag täppta öron... de e alltid så när man kommer in å ut i jkpg, men det gör inget! För flytten har flytit!!:D JAg fixa i princip allt själv, städa å packa.. tog ut allt i korridoren innan sivar å mamma kom så dom packa bara in dom in i bilen, bilen e smooockad nu.

Nu njuter vi till abouds fina toner. åååååh. känns så sköööhööönt just nu när allt e över!


Nu ska jag hålla dem sällskap! Ikväll äre middag hos Idsala med en massa mat, dricka Å KÄRLEK!

Nu flyttar jag

Känns som att jag la mig för en timma sen, så trött är jag!!
Jag fick för mig att det var morgon vid tre tiden så jag gick upp, tre timmar senare gjorde jag detsamma... men då tänkte att att jag lika gärna kan gå upp, halv sex på morgonen för å städa allt. A joo.
Nu sitter jag här, fööööööör trött å fööööööör kall! Den här stormen har gjort att jag vaknat flera gånger med hjärtat uppe i halsen. Inatt har jag märkt att jag är en riktig sthlmare, vi får aldrig såna fula  stormar.¨
Usch usch, det har varit en svår natt. Nu ska jag ringa mamma för å kolla om de är påväg hit, tjarå!
Ps. Inatt får jag sova på mitt favoritställe, min säng. Aaaah


den namnlösa stormen

Den är elak! Det här inte roligt, inte det minsta.
Vill inget hellre än å vara hemma hos mina föräldrar och systrar just nu. Där kan ingen storm komma och störa och skrämma oss.


Gonatt


En lista

Jag paxade denna lista från min söta klasskompis Maria.


Väder:  Regn och rusk
Humör: Har ångest över hur mycket som ska fixas inför utomlandsterminen
Dagens låt: Christina Aguilera - Save me from myself 
Att göra idag: Av det som är kvar av dagen? Packa och städa!
Måste: Packa och städa klart. Även plugga, dock inte idag.
Dagens accessoar:  Har inte haft någon accessoar på mig idag, men köpt ett armband och en ring. Eller jo, förresten. Jag hade en mössa! 
Funderar på: Över min praktik och utomlandsterminen

eluu eluu

Idag kom jag in till lektionen tio minuter försent, å då jag öppnar dörren så skriker vår föreläsare:

"Kom in och stäng dörren efter dig! Jag ber om ursäkt för att jag börjat tidigt!"

(Något sånt sa han) Jag hörde inte ens att han prata med mig från början och trodde att han ironiskt sa "Jag ber om ursäkt för att jag kommit sent"

Det roliga med hela det här är att det kommer TRE personer efter mig. Den första kom ca fem minuter senare, den andra en kvart och den tredje en hel timma. Tror ni att han drev med dem eller?
Lite onödigt kan man tycka? Dessutom är han en sån pessimist och ska alltid tycka att han å hans dotter är bättre än allt å alla.
MEN I ALLA FALL
Jag Johan och Gabriella luncha i Coffehouse by George och fick sällskap av min gamla klasskompis (från mellanstadiet!!) som även äger stället. Hur roligt som helst att prata lite om gamla tider, riktigt gamla tider. Haha

EFter det gick jag på ett mycket deprimerande möte. Ett möte om utomlandsstudier..de har världens sjuukaste och mest twistade system, någonsin!
Om du har ett VG så får du poäng. G ger inget poäng.
Meritlista, alltså...om du varit med i olika styrelser, varit fadder, varit med i oliak utskott och så ger olika poäng. Högsta poäng att hämta är 20, och det är ifall du suttit i styrelsen, vilket jag har. Om man då, som jag, varit fadder så får man inte plussa på den här tjugan. Utan tjugo som tjugo.
Om du nu har alla VG så får du 80 poäng. Betyg: 80 Merit 20

Å det där var bara själva poängjakten. Sjuuuhut mig, Måste fixa alla mina rester som jag har i tusentalskurser så att jag åtminstone har G i alla ämnen - behörig att ens söka.

Jag ska fixa metod, kris, organisation, massmedia och intern kurserna  att fixa. Skjut mig, någon? Snart?
Jag kan bara glöömma att hinna fixa körkortet innan mitt halkbane intyg går ut.

Jag har shoppat bort mina bekymmer. Var nere på stan i 40 min? Hann köpa en vårjacka, ett armband, en ring, lockgrejer (vad heter dom? dom som lockar håret?) nagellack. 500 kr fattigare är jag nu. Inte så mycket med tanke på att jag köpt en jacka, men det är ingen "heljacka" utan en sån kortis och dessutom inte i bästa matrial, men öökej.

Nu ska jag städa hela lägenheten, allt ska vara klart ikväll.

Hej hej


ge mig en timma till!!

Åååååååh, det var riiktigt segt att gå upp imorse! Jag råka till och med sova utan att ha fixat alarmet, hur smart är inte jag?
Men jag gick upp, in på toa å sen ba "naaaae, det här går inte, jag däckar" La mig i sängen igen å sakta men säkert fick jag lite ångest. Det är ju en projektföreläsning å jag skriver med tre andra, visst lektionen i tisdags var totalt meningslös men ändå?
Dessutom är det sista lektionen på hela tre månader.

Jag har druckit två koppar kaffe (I koppen "Tycker om dig" som jag fick av Idsala :)) och en BREJKchoklad - har inte nån frukost hemma, förutom gröt...men det kände jag inte för. Dessutom har jag redan packat ner gröten.
Idag är det fit for fight när det gäller packningen! Å ja ska hinna träffa johan samora å gabriella...tjeeena. Å nu sitter jag i pyamas, ofixad osminkad och jag börjar om 35 minuter.

LAATER

Ps. jag kämpar verkligen med å hålla upp ögonen, trots kaffet - så trött är jag.

utomlandsstudier

Now, this I LIKE!  :)

VÅR

Solen är påväg ner. Klockan är fyra! Vi går mot ljusare tider...

Men att ha fönstret öppet en längre tid (då solen inte strålar in i lägenheten längre) är nog inte en sån varm idé. Verkligheten kom ifatt mig och jag är nu iskall.

Åååå härlig dag

Haha. Jag märker verkligen nu vilka grymma problem jag har med humörsvängningarna höhö

I alla fall!
Inatt sov jag så djuuuupt, hur jäkla skönt som helst!! Men jag drömde att jag missa Samoras och Elias förlovning, först att jag inte var på plats men att jag ringde dit varje kvart. Å sen att jag missa den som om den vore idag, att jag låg å sov när jag egentligen skulle vara på plats. Så jag vakna med ett sånt film-ryck och ställde mig upp ur sängen. NI vet,sådär som filmstjärnorna gör då de drömt en mardröm? Hahaha

Ögonen grät i alla fall, eller hela jag grät. Har nog inte gått upp så tidigt sen jag gick i typ, tvåan. Eller inte. Det var grymt jobbigt, men det gick över efter lite (ok, mycket) kaffe. Sprang till skolan och hade två examniationer. Två olika Case fick vi, den ena handla om (AAA Idsala och Fabbe, jag skaa berätta om mina uppgifter trots att INGEN vet vad jag pluggar, haha) att vi (klassen var uppdelad i tre grupper, varav min är den bästa, självklart) skulle agera ledningen i ett Xbolag. Vi hade levelerat järnvägs...vet ni vad? Orkar inte ens förklara. Vi har i alla fall ett bolag som hamna i kris. Hur ska man agera efter det? Media, intressenter, personal o.s.v o.s.v
Den andra var mer intern. Hur som, det var riktigt riktigt spännande och jag kan inte riktigt vänta tills den dagen då mitt företag hamnar i en kris!

Efter det sprang jag ner till en utställning som vår andra tredjedel av klassen, hade. Nämligen PRklassen. De var jätteduktiga!
Nu sitter jag här hemma och njuter av det fina vädret! Mitt köksfönster är öppet (den går typ å öppna pyttelite) och jag sitter med en kläning utan en tröja under och utan strumbyxor! Hur skönt som helst, trots att mina fötter börjar bli lite kyliga. Men det är bara skönt, det är ju hur varmt som helst i den feta vinter jackan jag har! Det var bättre med skinnjackan som jag klara av att ha på mig enda till slutet av december!

Nu ska jag packa ner ALLT. Eller åtminstone allt,förutom det som jag måste måååste ha imorgon och på lördagmorgon. Nu har jag bara en enda heldag kvar i lägenheten :(
Sen ska jag laga middag, vet inte vad jag ska ha! Jag har köttfärs hemma, men vet inte om jag vill köpa till en massa grejer som jag ändå måste slänga imorgon? Hade tänkt Tacos. Men...aaa. Vi får väl se!

Nu har jag skrvit för mycket,

tjarå

tjohej

Tjohejsan jaaa jaaa

Sitter här hemma hos mig och lyssnar på Elvis, åååh...Elvis. Musiken behöver man väl inte så säga så mycket om, den är en självklarhet. Men fyfaan vad snygg människan var!
Min godispåse har jag ställt undan, jag vill inte äta mer men man äter ju så länge den finns här brevid, eller hur? SOm jag nämnde innan idag så har jag inte fått sova så mycket, sov tillochmed när JOhan Samora å Gabriella var hos mig, när vi kollade på Fresh Prince...

Kick offen var hur trevlig som helst! Trots att jag inte orkade bära kloten, är det jag som har blivit flickigt svag eller är det kloten som lagt på sig?:p
Efter bowlingen gick vi å käka och tog oss en öl och efter det så var det dags för JOhan å Samora att fika och sjävlklart gick jag dit för å joina.

Så nu sitter jag alltså här, heeelt slut och vill bara däcka. Men jag vill se klart på CSI Miami, sen är det nog läggdags. Imorgon är det skola som gäller, kl 10!! Det är ju nästan NATT då! Å till kl 16 dessutom!! Och en examinationsuppgift!!
No sir, no can do!

Höhö

Tjarå

Ps. det blåser så mycket i den här stan så man nästan kan tro att vi blåser iväg från hela landet, hänger ni med?

trötter+pannkakor

Jag är grymt trött idag, knappt sovit något. La miginte förrens fyra imorse, satt å kolla på I huvudet på Gynning men den börja att hacka för mkt så jag gav upp och sov - med tvn fortf avstängd.
Var alltför arg för att sova tidigare, men nångång måste man nog sova...

Vakna av att Samora tvinga mig upp för å fixa våfflorna jag lovat dem dagen innnan. Då sa jag att de skulle vara hemma hos mig halv tolv men då protesterade hon och sa att det var för tidigt och nu smsade hon mig halv tio. Haha sån är Samora, ska alltid ha det som hon vill, eller hur var det nu?:p

Såg iaf på morgonen att jag inte hade nåt våffeljärn så de fick nöja sig med pannkakor, jag som aldrig gjort pannkakor innan. Gick iaf ner till konsum å handla allt, hann fixa ihop smeten och börja vispa på grädden tills de dök upp!!

I jalla fall, de var heelt Ok. Låångt ifrån mammas pannkakor, men de gick väl ner. Samora och Johan stöna för varje tugga i alla fall!

Efter en stundkom Gabriella också å joina och nu har dom gåttt och jag måstr fixa mig eftersom jag ska träffa min projekt-grupp kvart över fyra för å ha en Kick Off. Yeei.
Vi ska bowla - inte så mkt yeei
Sen är tanken att vi ska ta nån drink nånstans, men vi får se om jag orkar hålla upp ögonen så länge eller om mitt samvete låter mig ta en drink istället fr å vara hemma å packa. Hade planerat att göra det lite innan å efter att dom var här, men det hann jag inte med.


Hejdå era idioter

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALLTSÅ. JAG ÄR SÅ JÄÄÄVLA ARG JUST NU!! ååååååååååååååh!!!!!
E SÅÅÅÅÅÅÅÅ ARG ATT JAG INTE ENS SLÅR PÅ TV!! å jag vågar aldrig vara hemma utan att ha tvn påslagen!!!
SÅÅ JÄÄÄÄVLA FÖRBANNAD!!!!TACK FÖR MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vänta, lite fler utropstecken så ni verkligen förstår!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image276

Guten Morgen!

[Det här inlägget skulle ha publicerats för typ två timmar sen]

God morgooon


Just nu är jag grymt trött, trotsatt jag precis vaknat. La mig lite försent igår kväll, det tog längre tid at "varva" ner än jag trott.

Å herregud. Just nu vände det sig grymt mycket i magen, en ehm, kvinna? berätta precis (jag kollar¨på Oprah) att hennes klitoris är så stor att den är ser ut som en penis.
VArför visar man sånt, nu? Jag harinte ätit frukost ännu. Det handlar om såna som föds med båda könen.

Nu ska jag äta frukost å sen fixa mig. Idag har vi lketion med hela hela klassen!:D
Vi ska ha lektion om ekonomi och budget inför vårt projektarbete senare under våren. Booohooring, vet iofs att dom flesta inte brukar komma till projektlektionerna, men jag hoppas att alla är så kärleksfulla att man kommer för å ses en nästssista gång :)

På tal om projektarbete så ska jag och min grupp (som nog är den enda som redan satt igång arbetet) få träffa rektorn för skolan som vi ska skriva en marknadsplan för. Hur ska man marknadsföra den? Ändra profil och image på den helt å hållet o.s.v

Sen så ska jag nog hem för fortsätta kriget med att  packa, men den allra, allra svåraste - att slänga. Har så mkt som jag borde ha slängt sedan första flytten. Men jag å slänga går inte ihop riktigt.

Jag sitter i min pyjamas och ett osminkat ansikte, håret är i alla fall fixat! Börjar om 35 minuter och jag kom precis på att jag måste ringa min praktikansvarige och påminna honom om att jag kommer in på måndag. Sen måste jag också ringa blodgivarcentralen här i jkpg och be dem att skicka mina papper till Södertälje.

Sheisse.

Tjarå!!


I huvudet på Carolina Gynning

- Häeeellååå!?

x 213 ggr.

hoppsan kerstin!

Såg precis att jag inte skicka iväg senaste inlägget, alltså...inlägget under skulle ha publicerats igår! Aaaaanyway.

Idag har jag varit i skolan för första gången på lääänge, nästan en hel månad! Hade ett möte under första timman och lektion på nästa. Vi gick en examinationsövning, diskutera kring krisen Fritidsresor gick igenom strax innan jul. Asaroliiigt.

Kom hem, sprang in till KOnsum och handla grejor å nu har jag både lagat mat och ätit den. Spaghetti och köttfärs, yammi. Det var så gott så jag tvinga i mig en andra portion å nu är jag så mätt så jag tar en öl efter maten...mmmmmmmm-mmmm-MMM!

JAAAA!!! COOP FORUM KILLEN ÄR TILLBAKS PÅ TV! Jaaaa:)
På taal om tv och reklam. I huvudet på Carolina Gynning. VAD SÄGS OM I HUVUDET PÅ OSS ALLA ANDRA ÄN HENNE?!
Jag vet nog inte hur många gånger jag har hört henne "Häeeeelllåå!!" Och precis nu nu nu nu! KOM DEN IGEN!
Jeeeeeeeebus, jag som såg framemot hennes program.

En annan sköön reklam är definitivt Uuunibet shalala, bäst beaten är när den mörke killen sjunger, han är först ut. Hihi.

Nu orkar jag inte skriva mer. Ska vänta på å rapa upp ölen, höhö.


Min meningslösa dag

Vad har jag gjort idag då?
Just nu har jag grymt tråkigt...mitt internet segar, trots att jag är uppe i 70 MB men jag har ju ändå varit uppe i bra mycker högre styrka (?)

Mina axlar och nacke gör ont. Lika så min högra arm. Jag skyller på datorn, inte för att det är den som sagt åt mig att logga på soffan och surfa i en massa konstiga ställningar...men det är ju lätt att skylla ifrån sig, eller hur?

Idag har jag fått lite grejer gjort. Jag har städat, kört en tvätt med vitt och träffat Samora, Gabriella och Johan. Det var allt! Sen har jag tråkat å tråkat..
Fyllde lägenheten med tända ljus i alla fall, så lite mysigt var det också. Men dagens hlöjdpunkt var läätt One Three Hill, som bara blir bättre å bätre!!

Imorgon ska jag till skolan, väldigt blandade känslor. Känns som att hela jag gick på lov och praktik redan i december....i början av december. Och jag orkar verkligen inte mer nu, vill bara till praktiken! Nu! NU!
Vaaad mer?
Ser faktist framemot min flyttpackning! Jag ska flyttstäda hela lägenheten själv! Allt mina föräldrar ska göra är å flytta in allt i bilen...sen ska jag ta mig allt köra heela vägen till mitt Södertälje:)

Hoppas att datorn stänger av sig självt normalt å att den startar normalt också! Den förstörde hela min morgon idag, gick run tå oroa mig hela tiden. Men vi får se! Håll tummarna ;p


image311
Gonatt vänner

gårdagens klassfest

Jag hade så kul igår! Kom dit en timma sen men jag kom inte sist i alla fall.
Kändes som att man hann gå runt å verkligen prata med alla! Huuuur mysigtr som helst och jag saknar alla redan. Hur ska jag klara av tre månaders praktik utan dem?
Fast det ska jag ju inte, ska se till å fixa after work lite då å då! Haha, alltså det är sjukt det här. Under jullovet drömde jag om klassen hela två gånger! Eller, var det tre? I alla fall.. de är alltför goa.

Hamnade självklart i en duskussion kring min religion, vart jag kommer ifrån osv. Varje fest! nångång under festen kom jag på att jag nu sitter mellan två killar på en soffan och diskuterar 2girls1cup. Och inte nog med det. Det var inte DOM som hade sett den, utan JAG.
Ååååååå hahahhaa. kom precis på hur mycket jag och Terese garvade åt Gustav, hur han försökte lära Andreas att vara trevlig på ett mindre aggresivt sätt. Fyfaaaan, vi garva oss till tårar!
Förra året vid den här tiden hade vi en ny nyårsafton. Mia hade fixat en bok där alla skulle skriva ner sina nyårslöften, igår berätta hon att jag tydligen hade skrivit i boken flera gånger å att mitt nyårslöfte bland annat var "jag ska inte måla mina väggar limegröna och ha på mig farfars kostym" men är jag rolig? Fyfaan.....

Hmmm.. vad mer? Förutom det att kvällen och festen var fyylld med kärlek (och öl) så sjöngs det, det dansades, pratades och kvällen avslutades på Donken. Inte vare gott i alla fall. El macon är inte god nånstans!!
Lyckades glömma mitt kort i kassan?! Fatta vad dom kan ha lurat mig på pengar. Men det var en snäll tjej som kom tillbaks med kortet, inte alls pinsamt.

Tog bussen hem? Förstog inte varför, jag var ju pigg å allt... men jag väntade med Åsa, hon bodde längre bort så min buss kom tillsammans med hennes å då tänkte jag att jag lika gärna kan åka. Trffade på två nollor också då vi vänta på bussen! Martin och Mattias! Ruuligt ruuligt.
När jag kom hem så slog jag på datorn, men eftersom den redan nu e konstig så tog det år å dar för den å starta så jag däckade som sagt på soffan. Timman senare gjorde jag något med den och däcka sen på sängen...imrose när jag slog på den så skulle den installeras om....
Sova brukar man ju inte kunna göra efter en sån kväll... men jag var übertrött å det enda som gjorde att jag öppnaögonen var min törst! Drack nog 4-5 stora glas vatten undernatten. Å idag känner jag mig sådär. Iblanf mår jag bra, ibland mindre bra. Nu tvättar jag ovh är hungrig och snart ska jag träffa Samora och Johan över en fika!:)Tjaaaarå

KNÄPP

jag blir riktigt knäpp snart!!
min dator tar typ en halvtimma på sig å starta bara för att jag en g¨ång skulle testa å fälla ner den.."windows avslutades på ett felaktigt sätt" eller vad den nu säger!! Å nu har den gjort så i typ två dagar!! ^Å igår när ja kom hem från klassfesten så skulle ja starta dadotnr å de tog så lång tid satt jag däcka på soffan (haha) å sen minns jag inte hur jg stängde av den??? Jag vaknade en timma senare å måste ha stängt av den på ett gryymt fel säät för imrose när ja skulle starta den så hade den installerats om helt å hållet??
har varit tvungen att installera in allt...tom internet!!!!!!!!

For fucksake
jag blir galen!!!!!!!!!

Att fixa sig

Aa det går in princip åt helvete...
Jag har glömt att ta med rouge borste och borsten till gobin. Jag har plattat hela håret å planerat att jag ska ha min nya hårgrej i.. men den har jag självklart i södertälje! å de kommer man på eeefter att man plattat håret. Lyckat!
Har kajal här heller.. så nu går ja sminkad till en fest så som jag sminkar mig till en vanlig skoldag!!

Får väl ha mina snygga örh'ngen på:p

Jag ska vara på festeen....för en kvart sen? Ska fixa håret nu. En öl är redan "svept" de tog kanske en timma å drick aden å nu är ja jättevarm. kanske för att ja e stressad. kanske för ölen. fler öl sksa det drick as i alla fall

än så länge, hejdå! de kanske blir fylelbloggande senare:P

Nostalgi och kärlekDet här är The Moffats - Miss you like Crazy.
När jag var yngre, mycket yngre så lät jag inte bli ett enda pojkband utan mitt fanskap.
The Moffats försvann fort men de lämna mig en låt som faktiskt berörde mig ootroligt mycket, trodde att jag visste exakt vad de menade med orden i låten å allt. Haha.
Det är roligt hur kär man trodde att man var i den åldern. Men hur gammal kunde jag ha varit? 9? Max 10. Haha
Njut av musiken i alla fall...
Det låg mellan ett klipp av Aaron Carter eller The Moffats....hmm
Lägg märke till killen som sjunger första versen, han som står vid synten. Det var min kärlek. Se så söt han är! Idag känner jag mig iofs som en pedofil när jag säger så.... men men!
Nu ska jag fixa håret medans jag tar mig en öl, eller två. Aijskoold. :)

Smilegropar

Hola! Jag är tillbaks från min resa till systembolaget. Träffade inte bara en klasskompis, utan två! En av dem påminde mig om att vårt betyg från kursen extern kommunikation har kommit. Jag visste ju att den kom i torsdags, men jag har helt glömt bort att kolla!

Men jag blev i alla fall godkänd. Nu har jag bara dom två första kurserna att fixa. Jag tror att det är två inlämningar som ska göras, eller så var det en inlämning och en tenta. Så jävla jobbigt å börja plugga på en tenta nu igen, börja om på noll - när man dessutom bara fick 1½ ifrån godkänt känns minst sagt snopet.

När jag var påväg hem funderade jag på DNA å att mina barn kommer å ta efter mina föräldrar. Så antingen får jag ljusa barn med blåa ögon (jag är inget fan av blåa ögon) eller så får jag en mörk unge som mig. Sen beror det lite på vem jag får barn med också, hoppas bara att han inte bär på arv av blåa ögon!
Något ytligt som jag innerligt önskar att mina barn får här pappas smilegrop. Åh. Jag älskar smilegropar!
Min partner in crime, syster har fått ärva pappas smilegrop. Men hon har inte den av samma sort som honom, hennes är riktigt djup och tydlig medans pappas är lite mer diskret och enligt mig är dom diskreta finast, i alla fall på män.

Och då kan man fråga sig, varför jag inte har min smilegrop? Jag som är lik pappa mest? (Ok, fabbe är också grymt lik honom)
Men jo! Jag haaar självklart också en smilegrop! Självklaaart!
Man ser den inte när jag ler.
Man ser den inte när jag pratar häftigt.
Utan man ser den när jag blir förvånad. Ja på riktigt.
Alltså, jag har min smilegrop på pannan!
Ja! Inte på kinderna, inte hakan, inte under eller runtomkring ögonen, inte ens på näsan! PÅ PANNAN!

Vi har en grannflicka som har smilegropar på alla ställen som man kan ha på ansiktet. Det kaan se lite knäppt ut, men det är ju normalt! Normalt folk har smilegropar där.
 Men sen när jag ska ha varit normal? Nej nej. Jag ska självklart ha min smilegrop på pannan.

Jah. Det var mer än nödvändigt för mig å skriva.

Nu ska jag kolla på mina framtida förebilder; bridezillas. Jag varnar er redan nu, flera år iväg - ååå vad jag varnar!!

Herrå!

Boolaget

Jag måste hinna med systembolaget, som stänger om 50 minuter. Det ska inhandlas inför klassfesten, och jag kör nog på öl ikväll.
Å jag sitter liksom i pyjamas, osminkad och mitt hår är nyduschat = lockigt lockigt lockigt! Nämnde jag att mitt hår är lockigt?

Åååh. Orkar inte röra påååmee! Men sen ska jag handla käk också. What to eat? Jag vill ha salt salt salt!

Nu springer jag iväg med ett osminkat ansikte, lockigt hår och fula mjukiskläder. Please dont scream when you see me?:p


Tjarå.

ÅH! MIN KÄRLEN ÄR FUNNEN!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!! TOOOTAL LYYYYCCCKKKA!!!!!!!!!!

JAG HAR HITTAT ABBOUD ZAZI PÅ YOUTUBE! ÅÅÅÅÅÅH. ALLTSLÅ, JAG GRÅÅTER AV GLÄDJE!PÅ RIKTIGT!

Okej, tårarna har inte riiiktigt runnit ner på kinderna, men jag känner dom i alla fall under ögat. SÅ GLAD ÄR JAG JUST NU!! Jag har sagt det förr å jag säger det igen. han sång å ord är som honung på mitt hjärta (låter bra mycket bättre när jag säger det på syrianska, men det gör ingenting!!!!) FÖR JAG ÄR ÖÖVERLYCKLIG JUST NU!!!


Den första låten är en "tempolåt" den andra är en ballader, inte hans bästa.... eller hans å hans. Min favorit är hans version av Hat Rhamli men denna låten är hans. Och jag skulle gissa på att den första också är hans!

        

 


Sååååå jääääävla BRA!!!

image310

Aboud är mannen till vänster! MANNEENNNNNNN

hur är jag som flickvän?

Hahaha hohoho
Gjorde precis ett test på http://www.veckorevyn.com/ som skulle kolla om jag var en bra flickvän eller inte. Här är resultatet:

DU ÄR: DRÖMFLICKVÄNNEN DIANA
Du är en väldigt härlig flickvän. Sund inställning och bra syn på tempot i relationen. Hälsa din pojkvän (nuvarande eller blivande) att han har tur som får vara med dig! Johannes tips: Keep up the good work!

Där ser man. Idiot är väl den männsikan som inte får den domen? Jag menar, frågorna ovh svarsalternativen var lite väl självklara.

Har precis avverkat mitt första avsnitt av Let's Dance, kände mig väldigt handikappad förra året då alla verkligen pratade om det här pgrammet så nu har jag också börja glo på det. Och min första tanke är: är verkligen dansen huvudmomentet? Känns som om allt annat än självaste dansen är bra!

Just nu går nyheterna på tv i bakgrunden och jag undrar vad man tänkte när man anställde en Göteborgare som kommentator/journalist? Hur grymt som helst att lyssna på en Göteborgare, lätt Sveriges fuulaste dialekt. Nej!Nej! Förlåt! Jönköpings dialekt glömde jag helt bort HAHA.. Göteborg är rena musiken för öronen framför smålandsdialekten som mer låter som naglar mot en svart tavla. På riktigt.

Nån som vill ha godis? Förstår inte varför jag köpte det, var ju inte ens sugen? Men det kanske är så att jag passar på, har ju inte ätit det på ett helt år och funderar på å sluta nu innan praktiken igen.
Godis är överskattat och ingenting värt jämfört med en portion god och kryddig (salt!salt!) mat.

Imorgon ska jag städa lite mer, sen ska jag hinna med systemet för å sen gå till Samora...men börjar tveka nu om jag orkar ta mig till Råslätt. Har lovat tre olika besök hos tre olika familjer nu och jag orkar inte ens tänka tanken av å se dem där husen igen.
Å seen är det KLASSFEST. Jupp jupp...avskedsfets:(  Innan alla hamnar på olika hörn i detta avlånga land. De flesta i min klass är kloka, väldigt kloka och har sökt och fått sin praktikplats i Sthlm, så vi som är i huvudstaden lär ju träffas för lite afterwork :)

some good stuff

Unibeeet shaalala, Unibeeet shaaaaaaaaaalalala!!!

back on track

hallå där!
nu är jag hemma igen och den känns riktigt bra...tror att datorn har mkt med de å göra:P
sitter just nu på min säng å väntar Vetpå at golvet ska torka.

det är nämligen så att tjejen jag hyr lägenheten av var här igår för å hämta brev som hon har fått och då satt vi å prata lite å då berätta hon att hon har haft problem med silverfiskar, visst är det siverfiskar som dyker upp i lägenheter?
Jag har i alla fall aldrig varit med om silverfiskar innan.. men när vi flyttade in till min lägenhet i augusti så märkte jag en runt plastsak i ett hörn här i lägenheten och runt omkring den låg en massa massa silverfiskar och det berättade jag för henne.
Hon fråga om dom fortfarande finns i lägenheten å det gör dom juu självklart inte.

Vet ni vad hon ber'ttar för mig då?
Att hon en kväll kom hem full och upptäckte att hela golvet var fullt med silverfiskar!! Aaa till och md på hennes säng! HÖLL PÅ Å DÖÖÖ när jag hörde det. TRor ni att jag kunde sova inatt?  Därför har jag varit uppe å dammsugit å skurat golvet hela morgonen...
Tycker så synd om henne, fatta å komma in å upptäcka att lägenheten proppad med småsmådjur? Rena mardrömmen ju!

I alla fall. what to do today? JAg och Samora ska ut å börja fixa grejer inför förlovningen, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Ångra att jag inte tog med mig boken hit för å läsa...men sen så måste jag u plugga!
VAd ska jag laga för mat idag?
Förslag tack?

Tjarå

på tåget

huhu.. jag sitter på tåget just nu. har köpt en biljett för 90 kr för å kunna surfa här.. hkjorde de innan ja ens testat att öppna nätet. det funkade självklart utan nån jävla kod. vad ska ja me biljetten å göra? har liksom inte använt den...

sitter för övrigt väldigt obekvämt, mår illa!!! det har jag aldrig gjort innan.


tjohej

grattis dator!!!!STOOOOLLT

jag e så jääääääävla stoolt just nu!!!!!! har fixat hela datorn shääääääääällllvvv:Dallt allt åhåhåhååååå

mot jönköping?

Igår var det meningen att jag skulle ha dragit tillbaks till Jönköping. Men icke. Orkade inte riktigt... det var en för deprimerande tanke att sitta på tåget i tre timmar. Å sitta å stirra väggar i min lilla lägenhet utan en dator,gjorde inte saken bättre.
Jag vet att jag måpste tvätta så fort jag kommit fram. Blä. Men inte kläder dock! Det har moren min redan fixat, sängkläder ska tvättas däremot...visste att jag skulle ha tryckt in dom i väskan för å få dom tvättade här!

I alla fall. Det lär väl bli sista gången jag tvättar innan flytten?

Å sen får man väl se om jag lyckas röra på mig idag för å åka. Haha.. jag lovar att jag springer om någon bara orkade packa alla mina grejer! Allt ligger överallt.

Grejen är att jag måste dra. Det gååår verkligen inte att plugga här hemma! Förstår mig inte på människor som man kan göra det, förstår inte hur man kan tacka nej för å umgås med kompisar och familj framför plugg! Och folk frågar mig varför jag inte fortsätter studierna här i Sthlm - no possible!

Hoppas att jag kan få min dator fixad idag också! DÅ kan jag åka tillbaks till jkpg höhö..


Tjatjarå!


It's sad, so sad!

image308

Motivationsbild.

En lista

HIttade en rolig mobillista i en MKVares blogg. Det är en mobillista - till mitt försvar (jag har inte svarat på något ännu) så har min mobil varit i ö d e enda sen min SMS funktion förstördes)

TA FRAM MOBILEN.

Vem ringde du senast?
Mamma
Vem ringde dig senast?
Sibar
Vad står det i ditt 4:e mottagna sms?
"Sitter längst in"
Vem sickade ditt 12:e mottagna sms?
Sibar
Vad står det i ditt 16:e mottagna sms?
Sibar
Vad står det i ditt senaste mottagna sms?
"haha sorry babY"
Vad står det i ditt 10:e skickade sms?
På Nancy's
Vad står det i ditt senaste skickade sms?
Sover
Vad är ditt rekord i snake?
Jag har ingen snake i min mobil...
Hur många kontakter har du på J?
6 st

Okej... det blev visst inte så intressant som jag hade hoppats på :p

Ett sent nyårslöfte

Jag har faktiskt kommit på vad jag ska ha för nyårslöfte nu. Ett som kom lite sent, kanske ett som redan är försent. Alltså, så sent så att man inte kan säga "bättre sent än aldrig" men ska ta å försöka fixa det ändå!

Att ta tag i mitt liv. På riktigt.

Först å främst, skolan. Jag ska skriva ner en lista på allt som jag måste ha fått gjort under det här året, vissa grejer ska jag begränsa i typ kvartal. Ett exempel:

Körkortet - måste ha tagits under det första kvartalet på året.

Ju mer jag tänker på det här desto mer grejer kommer jag på att jag måste fixa. Det ska inte vara några enkla grejer, utan det ska va sånt som tar tid å fixa...det ska kännas överskönt när man kryssat för det. Det ska ha krävts blod å tårar.
Vissa grejer kanske man inte märker att man har fixat klart förrens slutet av året, då man tänker tillbaks. Och jag har tänkt att skriva ner en del av listan här, men inte allt. Men när året är över så kan jag väl visa hela?

För övrigt är det här året helt utan tvekan stockholmarnas år. Så som Katrin Schulman skrev;

Jävla nollåtta!

Det här året heter 08. Det är Stockholmarnas år! Varje gång man ska skriva under ett papper, ett formulär, en värdehandling av något slag så kommer alla människor i hela världen faktiskt att skriva under det med -08. Begriper ni hur mycket kraft vi kommer att få! Hur mycket energi vi kommer att få?! Dock inte bara positiv. Tänk på alla 08-hatande-bondläppar runt om i Sverige. Varje gång de kommer att skriva under ett papper så kommer de att tvingas att skriva -08. Ha ha ha ha! Na na na na na na! Så orättvist livet är ibland...

Vi kommer nog aldrig att tvingas skriva under med 033, eller 046...

Men det är den lilla negativa energin vi får. Tänk på all positiv energi som vi kommer att få! Tänk på alla snubbar över hela världen som någonsin satt på en blond liten "svenska flicka".

Det är "The year 08!" I år ska man passa på att utföra mästerverk. Man ska ta tag i det där som man ofta grubblat på. Göra det där som man så gärna vill, men inte vågat.

Det här gäller ju naturligtvis endast om man är en jävla nollåtta.


[Jag har helt kopierat inlägget som alltså är skrivet av Katrin Schulman på www.stureplan.se]

Höhö.

Nej men back to the seriose (jag tror att jag stavar rätt i alla fall?) jag är helnöjd med mitt nyårslöfte. En lista ska införas och ikryssas, förhoppningsvis!

Nu ska jag tillbaks till köket. Jag har fixat kycklingen (nu vet jag varför jag aldrig lagat kyckling innan!äckligaste som finns!!höll på å kräkas! fick tillochmed kräkreflexer, det gick så långt så benet fick reflexer å börja skaka på sig - likt en hund som kissat klart. oj, vi ska no ginte nämna grimaserna jag gjorde)
Salladen är fixad. Nu är det riset kvar. Det jäääkla riset! Varför gör syrianer det svårare än vad det egentligen ska vara?
Samtalet med mamma då hon ska besrkiva hur jag ska tillaga riset

"Ta den skålen som vi hade tlöuwhe i igår - fyll den med ris å häll sedan i den i en av våra LÄTTAskålar. Fyll med ett vatten och låt det stå I EN HEL HALVTIMMA! Viktigt! Du ska byta vattner TRE gånger! OKej? Är du fortfarande med? Sen tar du TVÅ MATSKEDAR margarin som står i skafferiet ute på balkongen (självklart) lägger det i en sju liters kastrull (eller var det i en fem liters?) höll i riset - du ska ha tagit bort vattnet! och sen ta du den första skålen och fyller den med vatten - häll i. Fyll i den lite till, bara liite till. En matsked salt. Och en "Määäji" (självklart menar hon kyckling buljong) hängde du med nu? vet du hur du ska göra?"

Måste säga att jag förenkla det hela...det finns nog ingen som besrkiver värre än mamma. Hoj oj oj.
Å inte gör det lättare när man ska dela köket med pappa?

Wish me good luck!


trötter

Känns som att alla verkar ha problem med å sova dessa dagar. Inatt var det undantag här heller. Jag la mig sist, men när jag ändå bara låg i sängen å drog så hörde jag hur en efter en öppna dörren till sina sovrum å gick ut. Det går verkligen inte å sova!

Fick gå upp EXTRA tidigt då jag lovar Frans å hänga med när han skulle fixa klart sin tatuering. Är riktigt sugen på en egen nu!! Å hans blev skitsnygg också!

image307

Sen så käka vi bland Södertäljes femtonåringar, det var inte direkt tyst.
Trallade senare hemåt för å plugga. Haha. A jooo... Sibar å Elisha skulle ner på stan för å fixa grejer, å då skickade jag med dem mina skor som jag beställt för å byta storlek. Fabbe var på stan med en kompis. Sina var nere hos grannen. Pappa mamma å moster var dom enda hemma. Peerfekt, tänkte jag! Och precis då, precis då jag ska logga ut från msn - stänga av datorn å för å sen börja plugga så hör hur det kommer röster utanför min dörr som sjunger "Ja må hon leva....yaddi yaddi"
WTF?!

Min moster fyllde alltså år! Och det var morbror med barn som kom in med tårta.. yei! Det var självklart inte hennes riktiga födelsedag - ingen vet ju när man fyller år på riktigt. Höhö
På tal om det förresten! Igår var jag på Skatteverket för å ändra min adress till hit i Södertälje (pga praktiken i tre månader) så stog det en man med en äldre kvinna och fick hjälp, de var före mig. Kvinnan som hjälpte dem var syrian likaså, de. SÅ de snackade syrianska.. den ädlre kvinnan hade tydligen fått uppehållstillstånd och ska skriva in sig? Eller nåt? Aja. Något sånt vare..plötsligt blir kvinnan som hjälper dom väldigt frustrerad å höjer rösten:

- Men förstår du inte att alla första januari är upptagna? När vi (syrianerna) kom hit för 30 år sen så tog alla de personnummer slut! Å nu när alla irakierna kommit så har de tagit första juli!
(Jag troor att hon sa första juli)

Hahaha. Det var så löjligt roligt.

I aaallla fall. Något plugg blev det ju inte. Eftersom snart var sibar,elisha, fabbe och sina tillbaks. Och ett högt ljud uppkom i hela lägenheten. Sen var även mormor å morfar där, då kunde man lika gärna sitta där för å umgås.

Efter det så rymde jag fabbe å sibar hemifrån. Åkte å träffa johan över en fika, sen så skulle han självklart käka så vi åkte till max så han fick i sig lite mat. Stackaren.

Å nu sitter jag här. Med lite huvudvärk. Och lite, bara liiite stressad över tentan som jag plötsligt har på torsdag!

Tjarå!


cpdag(ar)

Bajs, inte du också?

Nu rymmer jag härifrån - springandes.

förlorare

Tänkte precis gå å lägga mig. För bara tio minuter sen så levde huset...Sina satt i rummet brevid och sjung till african gueen (hon lyssna på den med mp3, så ni kan bara tänka er hur det lät)
Jag vet att mina föräldrar var i vardagsrummet och kolla på Tv, nån av mina andra sytrar var också där. Den andra kan jag inte riktigt lokalisera, måste alltså ha varit fabbe som suttit med dem och elisha som varit...aa, någonstans.
Jag satt inne i mitt rum å spela evanecens - going under på högsta och tillät musiken få agera ut min frustration.
Mamma kommer in i rummet, gång nummer ett
"In å lägg dig, dina systrar börjar skolan snart å vi ska vända tillbaks dygnet!"
Två minuter senare, gång nummer två
"Zalg, sänk musiken."
En halvsekund senare, gång nummer tre
"E jalla le...gå in å lägg dig du också"
Tre minuter senare, gång nummer fyra
"Vad är det du läser? (innan jag får chans å svara) e jalla le, snälla lägg dig. Vi ska sova nu. Gonatt"

Jag sitter kvar i mitt rum. Musiken är avstängd och tänker på hur gärna jag vill sänka ljudet som mitt tangentbord för ifrån sig. För tio minuter sen var det liv här i lägenheten.

Nu till varför jag ens skriver ett inlägg idag. En dag som sådan. Jag gick in för skojs skull för å se över om jag fått nån kommentar (som ni, by the way inte dör av å skriva) å kolla till statistiken. HAHA...det är för er nollor som kollat in min blogg, flertal gånger idag jag skriver detta.
Laahoosers.


en arg dag

Ska bara blogga lite fort. Ska nämligen på bröllop om typ, 45 minuter å här sitter jag i min pyjamas å väntar på att nagellacket ska torka.
Men
Jagmåste bara få skriva av mig så jag inte springer på bröllop å är tjurig som ett berg.

Jag vaknar - hjärnan är mosad efter tio timmars sömn. Där vände dagen direkt, jag vaknar av ett telefonsamtal. Finns det något värre? A iofs. Men ändå...

Går in till köket och mamma frågar om jag ska käka frukost eller vill vänta till lunch å bara ta en kopp kaffe. Jag ville bara ha en kopp kaffe.
Dricker tre fjärdedelar och vill ha en till kopp eftersom resten inte är tillräckligt varmt. Går för å hämta mer, men nej! Då hade mamma hunnit tvätta av hela kaffebryggarn å fabbe hade gett sista droppen åt mamma.

Jag fundera på vad jag skulle göra med mina ellos-skor. De är för stora, både paren. SKa jag orka skicka tillbaks dem å hoppas att min storlek finns i både färgerna? Med samtidigt, ska fabbe ha på sig sina svarta skor som hon köpte för tre gånger pengarna som jag köpte min svarta lackade sko för, när de ändå ser exakt likadana ut?
SKa vi köpa en sån där fodergrej så att det kan hålla in foten i skon?
Det tog mkt av energin måste jag få säga.
Å mitt i alla detta så kommer pappa ut ur mitt rum och säger väldigt glatt, att han har beställt hem bredband åt mig.

VA I?! Höll på å flippa. Jag blev så arg så jag höjde rösten, på riktigt.
Han ringde å avboka beställningen.

Nu känns det lite bättre. Tjarå.

Sleeping time!

Strax innan midnatt kolla jag till klockan å tänkte "skit i helvete, jag som precis vänt tillbaks dygnet!!" efter det tänkte jag att jag måste lägga mig, så fort som möjligt.

Vem slår vad om att jag inte ligger i...och jääävlar, skulle precis skriva "vem slår vad om att jag inte ligger i sängs till ett" klockan e ju över ett!ÅH!

Äh, det gör väl inte så mycket. Måste få sova imorgon... vi ska på bröllop på kvällen. Kul å få träffa mammas andra släktingar!

Ska bara kolla lite fort igenom min blogglista, sen ska jag lägga mig å drömma om Australien!! <3


Sov så gott kärisar

jag skriver in blogg.se

Jag skrev in blogg.se i adressfältet igen. cirka femton minuter efter det att jag skrivit ett inlägg, sist jag påbörjade inlägget så visste jag inte riktigt vad jag skulle skriva om. Nu vet jag.

Måste beskriva min kärlek till öl.

Har precis ätit en portion av mammas spagetti med köttfärs. Nej, precis. Inte köttfärssås - utan spagetti på ett syrianskt vis. Såhär, proppad med köttfärs och hela rätten är lagom saftig. Hatade att äta det förut och klagade på den, men nu njöt jag.
Egentligen så måste man äta färsk gullök till. Dela löken i fyra delar och skopa spagettin med varje lökbit. Men idag åt jag spagettin med jalapenios - inte lika gott som lök, men ändå übergott.
Efter portionen var jag så smockad med mat så jag tog mig en öl från kylskåpet
Mamma: det är starköl zalgoni!
Jag:
jaaaa...
Mamma: å du ska dricka den själv?
Jag: jaaaaa, om tio minuter står jag på det där bordet och dansar för er ::
Innan jag hinnerkomma ut ur köket säger hon:

Ta ölen som ligger ute på balkongen istället, de är kallare.

Höhö.
Ölen ligger precis vid min hand som ligger på tangentbordet och jag lovar att jag känner kylan mot lillfingret!
Nu ska jag njuta,

tjarå.

kärlek + oz-tralien

Jag har kärat ner mig i en bloggare. En man som är några år äldre än mig, har en sambo och barn. Åh.
Han kan skriva.

Dessutom har jag kärat ner mig i Australien på riktigt nu. Känns som om landet förföljer mig. Tjejen jag hyr lägenheten av har varit i Australien. Bloggaren som jag kärat ner mig i är svensk men bott i Australien i ett par år nu. Och så massa andra smågrejer om landet som förföjer mig.

Jag. Ska. Dit.

Antingen redan om ett år, eller så åker jag dit lite senare i livet och då behöver jag förstås inte plugga. Om jag åker dit om ett år så ska jag dit för å läsa - men också för annat.

Fatta jag att jag söker för min "utomlandstermin" om två månader bara? Såhär ser min fortsatta utbildning ut.

Vårterminen-07
* Knappt en vecka i Jönköping
* Tre månader i en kommunikationsbyrå på Söder, Sthlm
* Två månaders projektarbete i Jönköping (komma med en ny marknadsplan för en skola som marknadsföra  sig med en ny image m.m)
* Tre månaders sommarlov (förhoppningsvis så sommarjobbar jag i Scania networks)

Höstterminen-07 (also known as the ångest-slashmywrist-termin)

* 10 p metodkurs
* (om jag överlever metodkursen) C-uppsats skrivning

Vårterminen-08

Bara Gud vet vart jag är då. Förhoppningsvis i ett annat land. I mina drömmar kommer jag i alla fall vara i Australien

Juni-08

Ja, då tar jag examen kära barn. Färdigbakad. Utexeminerad. Kommunikationsvetare. Mitt liv är över. Mitt liv börjar.
För tio minuter sen skrev jag in www.blogg.se i adressfältet, utan å veta vad jag egentligen ville skriva. Knappar in "Skapa nytt inlägg" - om det nu står så på riktigt.
Och så låter jag fingrarna få arbeta.

Nu ska jag stalka min nya kärlek. Men Patrik, tro inte nånstans att jag slutat stalka dig.

HAHAHAHA

Glömde förresten nämna något roligt som hände igår.
Jag hatar att mina två yngsta systrar läser min blogg.. eller, jag trodde att det bara var Elisha som läste den och hade ingen aning att den yngsta också läste.
Jag menar, förstår ni hur mycket jag måste anpassa mitt skrivande nu? Äh, så fort jag får ingång min egna dator så ska jag nog ta å fixa så att ingen kan läsa min blogg från den här datorn. Fabbe får helt enkelt leva utan eller läsa den hos Idsala, inte för att jag tror att hon inte kommer att överleva utan den. Men ändå.

Varför berättar jag det här då? Jo, jag kom hem igår och såg att Sina hade kommenterat tre av mina inlägg...på den andra kommentaren skriver hon "menar du alvar!!!!!!!!!!"
Hade ingen aning vad hon menade så jag läste inlägget....förstog inte riktigt efter det heller utan ropa in  henne i rummet och fråga vad hon mena.

- *fnitter fnitter fnitter* att flygplan ser ut som penniis, gör dom det på riktigt?
(lägg märke till hur hon uttala det)
- !!! :| öööööööhh...det heter inte penniiis - vet du ens vad det är?
- *fnitter fnitter fnitter* ja, det är ju flickornas...hihi fnitter fnitter
- Nej, det heter penis och det är killarnas könsorgan
(varför ska jag utsättas för det här!?)
- *fnitter fnitter fnitter* aha *fnitter* men ser ett flygplan ut så?

- NEJ! JAG HAR BARA EN KOMPIS SOM ÄR STÖRD!


Tack Idsala!


Tjoho

Idag har Ilham fyllt år! Woho!

Jamo hun leva, jamo hun leeva uti hundrade ååååaaaaaaarr! ("ååååaaar" ska uttalas som Ilham pratar)

Vi firade Ilham genom å äta middag på Barollo och jag åt min favoritpasta. Dens namn går på två meningar på italienska så jag ska nog inte ens ge det ett försök. Men! Den här gången fota jag rätten (självklart utan blixt) dessutom var vi nästan ensam i resturangen, så.

image306

Man ser inte  hur himmelsk den egentligen är! Lägg märke till assitten vid sidan om med alla verktyg som skulle användas för å gräva ut det godaste. Och den svarta pastan var hur god som helst. I pastan fanns även zuccihinni och räkor i...Åh.

Just nu har jag i alla fall en grym huvudvärk. Och jag får huvudvärk av två anledningar och det är dessa två anledningar, endast, alltid, bara.
Inget kaffe.
Inget vatten.
Antingen den ena eller den andra.
Eller båda.
Just nu är det båda. Lid med mig.
Kom på att jag nog inte druckit ett helt glas vatten på dagar å dagar...Not good.

Har precis mailat min lärare som jag har i Kris kommunikation, han verkar ha strykit tentan från schemat å jag har inget schemalagt förrns måndag den 16de. Jag klagar inte för två öre! Men jag tror att jag ändå ska åka tillbaks för å hinna plugga och packa. Längtar till praktiken nu!!

Ååå.. jag saknar faktis

Något riktigt hemskt hände igår

Tänkte berätta om något hemskt som hände igår men så kom Michael Jacksons She's out of my life... hur skön är inte den? Hans röst? Hans sång är helt...åh. Han är bra.

I alla fall, tillbaks till det hemska! MITT TANDSMYCKE! MITT TANDSMYCKE ÄR NU BORTA! EFTER SEX ÅR IHOP SÅ RAMLA DEN AV!!

Jag fixa tandsmycket tillsammans med Sibar och hennes kusin, deras föll ut rätt så tidigt. Sen var det en hög med andra kompisar som la dit ett tandsmycke, allas har ramlat och nu har min också gjort det :(
Den har liksom hängt med så länge, inte ens för att jag tänkte på att jag hade den längre utan bara påmindes om den då folk frågade om den... men ändåå!
Mamma älskar tandsmycket och sa på sekunden då jag upptäckte att den ramlat "fixa en till, jag betalar den"
Men det känns lite vääl, jag fixa den när jag var fjorton liksom...

image305

Det här fotot är det enda jag kan komma på där tandsmycket faktiskt syns. Bye bye my precious diamond.

Trenden

Jag måste fortsätta trenden jag skapat!!

DAGENS: Snön kom till Södertälje på riktigt. Ilhams "konstgjorda is"  Daisys invigning, mailet och telefonsamtalet med praktiken. 

Måste få nämna det jag minns mest från gårdagen: "E Alo latjo häle haowcha!" fabbes kommentar HAHAHAHAHA

Bilderbilderbilder!!

      

Vår låda med dricka. Mammas fina vinflaska. Blå, grym flaska. Mitt glas med rött vin som skulle värma mig eftersom stugan var svinkall. Kön till maten och så Sibar.

      

Fabbe (med kvällens snyggaste frilla) och jag. Elisha (med kvällens ehm...finaste läppar) och mamma. Pappa och Sina. Åh! Bebis!(Madeline) Idsala Fabbe och jag på toa. Sibar Idsala och Fabbe - mest garv.

     

Vi asgarvar. Elisha Fabronia Zalga. Dans. Tolvslaget. Tolvslaget - barnen. Elisha och jag.

      

Jag och Hanna. Dans. Moster och Sibar. Bord och människor. Fem - halv sex på morgonen? - Jag och mamma. Syster och bror.

image304

Haha, Galyion! Som också gav sin version av Michael Jacksons - Beat it. Detta var dagen efter nyårsfesten.

Det var nog allt. Eller inte... har en hel del fler foton, men det är för mycket släktingar när de dansar har sig. Bilder på barnen då det var en del leker för dem små också.

Nu ska jag bara läsa klart de bloggar jag följer, sen ska jag kika på H&M's vår/sommar katalog - här ska det beställas!!

Tjarå

På årets nyårsfest

Årets trend på nyårsfesten:

Jag, fabbe, Idsala och Sibar står och dansar. Moster går förbi och säger: var försiktiga så ni inte trampar sönder era kläningar.

En väldigt ironisk kommentar över våra korta klädval.

Hej hej hå hå hå

Efter att jag skrev inlägget igår, så kom jag på att det var årets första inlägg. Weey.

La mig rekordtidigt igår, redan vid tolv! Men kunde inte sova förrns ett tiden. Min madrass har format sig och jag tycker att det är asjobbigt. Jag minns att han i butiken sa det när jag köpte madrassen, att den skulle forma sig efter kroppen... men de fan jobbigt, när man ska vända sig, man måste typ gräva upp sig.

HAHA. frågade precis fabbe, som ligger på sängen just nu ¨å bläddrar i en katalog. "Känneru inte att det är en grop i sängen?!"
"Näääe?"
"Jo, men lägg dig åt andra hållet.. det är fan överdrivet!"
" Men jao, det är säkert din rumpa..." och precis DÅ hör man ett DUNS. Vi båda reagera :| och sprang till sängen för å se att dom där plintarna som håller upp madrassen hade åkt ner! HAHA
Då hade ett par såna gått ner innan jag lagt mig igår kväll och så gick fler sönder nu.

Hade faktiskt mardrömmar inatt! Eller, det var inget läskigt såå som hände.. utan bara en läskig känsla. Det spika till i hela kroppen. SÅ jag gick upp redan vid halv tio. Halv tio!
Tog duntäcket och la mig på soffan i vardagsrummet, en efter en vakna till liv och när vi satt och käka frukost så såg jag att klockan redan var tolv! Och jag som hade lovat frans att jag skulle ringa så fort jag vaknat för å följa med honom till tatueraren och jag ringde faktiskt, me vid tolv... men då var det försent.
Så frans, om du ser det här innan jag träffar dig så, förlåt!

Jag har bestämt mig till 110% om praktiken nu. Jag pratade ju med han som gav mig praktikplatsen på Scania,veckan jag kom hem och sa att jag skulle praktisera hos dom. Men ringde aldrig den andra för å säga att jag skulle byta. Har funderat riktigt länge och bestämt för å vara kvar på den mindre kommunikationsbyrån, inte alls lika flashigt som Scania men jag känner verkligen att jag kommer att få lära mig mer där.
Så jag maila honom och berätta allt och sa att jag hoppades på ett fortsatt samarbete. Strax efter att jag skickat mailet så ringde ett Dolt nummer till mig. Jag hatar när folk ringer Dolt!
Jag svarade i alla fall och det var han som sa att det var ett mycket klokt beslut av mig och vi definitivt skulle fortsätta samarbetet för ett eventuellt sommarjobb. Yei.
Måste få säga att jag känner mig väldigt vuxen just nu ;p


Nu ska jag ta å röra på mig, så får vi se vad resten av dagen har att erbjuda!

Eller jo! JUSTE! I en av mina mardrömmar så hade jag en bärbar dator...när jag hade vaknat och legat å kollat på TV hela morgonen så funderade jag mycket på mardrömmarna och sen när jag skulle berätta för mamma vad jag drömt om så sa jag:

- Vetu, jag drömde att jag hade en dator....:| JUUUUUUUSTE!!!:| JAG HAR JU EN PÅ RIKTIGT!!!!!:D:D:D:D

(Den ligger fortfarande i kartongen)
Hahaha. Alltså, jag är så jävla körd så att det inte finns.


Tjarå!


nyårsafton

Nyårsafton igår alltså. Jag var beredd på å kryssa hela dagen för all evighet...har inte haft världskul på de två senaste nyåren men årets var hur jävla bra som helst faktiskt!
Gick dit med en inställning om en tråkig kväll men festande ändå enda till fem på morgonen!
Vid sex på morgonen var jag i säng, redan klockan ett började idiot ungarna att smälla smällare, kunde när somhelst gå upp för å skrika att dom skulle stoppa upp raketerna i deras röv istället.
Och, vad dom har skitit ner! Äckligt! Rena svinstian! Idsalas byggnads (alltså, därhon bor) entré och hissar ser ut som om det är vilken ent´re eller hiss i ronna eller hovsjö - så äckligt fult är det!

I alla fall.
Nån årsresumé blev det aldrig. Men kanske imrogon, kanske kanske. Känner ingen som helst lust att skriva så jag försöker att vara kort. höhö. jag är kort.
Hummmmm. Vi var tillbaks till lokalen idag för å käka alla matrester, som konstigt nog alltid brukar smaka godare dagen efter men inte i år. I år kom att surt fram och maten smakade mest citron. Det vattnar i munnen på me bara jag tänker på den smaken nu...

Efter det så kom vi hem, vad kan klockan ha varit då? fyra fem? Inte ens tio minuter senare var sibar hemma hos oss och släpade med oss till Idsala. Där vi satt och åt chips å drack kall öl och pratade...

Sen kom vi hem till mig. När vi kom in var det bara mamma som satt i vardagsrummet, pappa och sina hade redan (!) gått och lagt sig, det här kanske var för 1½timma sen. Vi smög in...tio minuter senare satt både pappa och sina och elisha med oss för å kolla på videon som vi spelat in under nyårskvällen.

Bilder kommer väl när dom kommer! Julens bilder kommer väl också när dom kommer? hur många bilder har jag utlovat egentligen? haha

I jalla fall, tjarå!

RSS 2.0