I dont know wich city I will end up in tonight

Woho!

Guess what? Jo, jag sitter kvar. I jönköping, i mitt kök, på min stol, vid min dator - så som jag gjorde imorses å så som jag gjort hela dagen.
Kanske att jag åker snart. Kanske att jag åker imorgon.
Tentan är i alla fall färdigskriven men inte skickad ännu.

Allt jag känner är att jag allra helst vill supa av mig skallen. Bara lite.
Jag minns inte ens sista droppen alkohol jag drack - SÅ LÄNGE HAR DET GÅTT!!!!!!!!!!!!!!

wordpoo

GODMORGON!

Sitter med min hemtenta just nu. Känns som att den sista biten BARA går ut på att ordbajsa så gott som det bara går. Jag måste lära mig att gå runt mina ord innan jag kommer fram till poängen med allt - bara för att fylla ut liksom.

Men i alla fall.
Jag drömde om northampton! Att jag hade flyttat. Men ändå inte...jag hade hamnat på något överklass-skola som kostade en förmögenhet per termin men jag kände läraren som fixade in mig ändå? Landet jag var i var väldigt fint, väldigt sagolikt!

Men jag måste skriva klart nu, vill inte förlora mitt ordbajsa-flow...SNART HEMFÄRD!!!!! ÅÅHHH LYCKA!

happy news.

Har uppdaterat min länk-lista här på bloggen, tagit bort dem som tyvärr slutat blogga och lagt till en till favorit. Såg dock att jag redan länkat till hans blogg, men det skadar inte att ha honom där två gånger :-) Det jag också lagt till är hans hemsida. Han är nämligen fotograf och låt oss säga såhär; jag vet vem som ska fotografera mitt bröllop i alla fall!
Så fruktansvärt DUKTIG!

Har varit i skolan hela dagen och arbetat med kodningar med css. Så lite mer kodningar kan man nu!
Vi hade en långlunch idag så nu har jag ÄNTLIGEN fått se solen! OOOCH SÅ fick ja världens roligaste nyhet;
JAG FÅR ÅKA HEM IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhooooooo!!

Efter skolan sprang jag iväg till steppen som var hur jobbig som helst, som vanligt.
Skönt att sitta i köket nu, helt nyduschad och mörbultad. Är sjukt trött så jag ska ta och lägga mig redan nu faktiskt. Lär väl inte somna ännu, men måste vila. Imorgon ska jag gå upp och skriva klart hemtenta-jäveln innan det är dags för HEMFÄRD!!!

God natt pipåål

...kriterier på en bra nyhet

>Kul att jag drömde om att jag hjälpte en MKVare i en annan årskull med tentan som jag hade för två veckor sen. Jag tipsade om att man måste kunna hvidfelts tio och så. Kul att jag kunde babbla dem i drömmen haha

ännu en dag...


God morgon

Efter att jag publicerat inlägget igår så fick jag ett sms som sa att vi åker på fredagmorgon.
Detta betyder att
1, jag missar 1 och ½ dag i Södertälje
2, Jag missar majbrasan som i sin tur gör att jag missar att träffa stora delar av släkten på en å samma dag - får istället gå runt och stressa för att träffa alla
3, Mamma hade börjat fixa med maten redan igår, hon trodde jag skulle komma imorgon. Så jag lär få lite halvgammal mat, yai

Jävla skit. Nu måste jag vänta till imorgon för att säga "Imorgon är jag HEMMAA" woho.
Men jag kan idag säga "Iöverimorgon är jag hemmaa!"

Nu har jag skola fram till eftermiddagen, sen så måste jag vara kvar i skolan och försöka göra klart så mycket som möjligt så att jag slipper hemma.
Idag får jag INTE komma försent!!!
Puss

S N A RT

Hej!
Känner att det är lite roligare att blogga nu igen. Känner att allting är roligt faktiskt. Har kännt mig nere de senaste dagarna, utan någon som helst anledning egentligen.
Eller joo..kanske för att det kännts som en EVIGHET tills jag får åka till Södertälje. Men just nu, just nu verkar det som att vi är hemma på TORSDAG! Allting hänger på Samoras pappa nu. ÅÅÅHÅÅ. fatta att jag i så fall kan vakna och säga "IMORGON, IMORGON ÄR JAG HEMMAAA!!" Ååååååååååååååååååååååh överlycklig
men innan dess har jag några skoluppgifter att göra innan jag kan få vara lycklig över en hel helg.

Min blogg är världens tråkigaste, jag vet. Å jag vet att INGEN läser allt. Lika bra iofs. 


iihh mitt hjärta. Saaaaknar!!Woho! God natt

S N A A A A A ARTTT

Haaaaaaj

Gissa vem som är tillbaks till staaan?? NICOLE! WOhoooo
Vi möttes på campus idag å snacka ifatt oss, kunde inte vänta till ikväll...till, snart!
Jag har fixat världens pasta- och tonfisksallad och hummos å sånt. JAG LÄNGTAR! (Mest för att jag är hungrig)

Skoldagen var kortare än jag trott. Trodde att vi skulle gå till 15 men icke! Vi slutade redan vid lunch. Vi ska lära oss göra ett spel med powerpoint. Jag har redan gjort den en gång i tiden, också länka till sidor och andra slides å så. Men det var många år sen nu (tre!)

Efter skolan så har jag och min grupp fotograferat en del och skrattat! Haha!
Kom hem, bytte om och sprang til träningen. Nu väntar jag bara på att NIcole ska komma hem..å nu kom gabriella också!!

Måste gåpuss

dreamgirls

tjo å tjipp - god morgon!

Hahahahahahahahahahahahaha aaaaalltså, VAD jag har drömt inatt! Jag vaknade vid halv sex tiden och skrattade åt min dröm.
Jag drömde att jag, Sibar och Idsala var the dream girls och fabbe var vår konstiga manager! HAHAHA aaaaaaalltså, jag dör. Jag var självklart den som sjöng å så ;-) Men MY GOD vad kul det var när jag vaknade och inåg vad jag drömt om hahaha
att vi seriöst turnerade runt i Sverige å allt. Hahaha oj o joj

Dokumentären om Bonniers var hur bra som helst, jag diggar dem stenhårt. Att svenska regeringen i princip vände ryggen mot dem under andra världskriget, trots att de bott i sverige 150 år är skrämmande. Men det var andra tider då I guess. Kul att dokumentären visar en helt annan sida av dem än boken jag läst.

Ska snart till skolan och ha en låå-ååhång dag. Bra att jag kom på matlåda fem minuter efter att hemköp hade stängt! Jag får handla något på skolan. Efter skolan så ska vi fixa klart får lilla film som vi håller på med, jag spelar en pessimistisk jävel haha - en fabbe. höhö

Nä, nu ska jag röra på mig. Puss

prioprio!

OKEJ ingen träning! Kom på att Nicole kommer hem imorgon och jag måste STÄDA.

SCRUBS

Hahaha har precis gjort ett test på fb som visar vem man är mest lik i Scrubs, jag fick Turk! Synd att det inte blev JD faktiskt haha så bäääst "Appeltini, easy on the tini" hahaha jag skrattade på riktigt högt när jag såg den meningen i testet!

Nu har jag i alla fall kommit igång med tentajäveln. Jag är störd, ja..för när jag väl kommer igång så går det. Men det gäller ju att komma igång också! Om tio minuter börjar dokumentären om Bonnier familjen, jag har väntat på den här i en hel månad ju! Det var typ...vinter när jag såg reklamen!! Synd att dokumentären inte gick innan tentan, hade nämligen en fråga om den familjen. Kunde den förvisso men inte Stenbäck-familjen - som skulle jämföras med Bonnier. Skitbra. Och skitintressant, eller hur?

Nu är jag hungrig. Så sallad och Bonnier it is! Om jag orkar så springer jag över till gymmet innan det stänker kl 22.00

Puss

HEMTENTA =

bläääääääääää. spy spy spy

min godispåse gapar tom, likaså mitt world-dokument...

bra. lyckat.

Såhär skriver ingmar karlsson:

"Två teser brukar föras fram som en förklaring till islamismens framväxt. Den ena, som kan kalla islamtesen, bygger på antagandet att islam är en religion som till skillnad från kristendomen inte genomgått en reformation och en upplysningsprocess utan förblivit oupplyst, efterbliven och aggressiv religion med periodiska våldsutbrott som i sin tur bara kan bemötas med våld.

Den andra, globaliseringstesen, hävdar däremot att terrorn och fanatismen är en direkt följ av en orättvis ekonomisk världsordning som delat upp mänskligheten i vinnare och förlorare. På grund av sin aggressiva och arroganta politik skulle USA ha sig självt att skylla när händelser som den 11 september inträffar. Ett exempel på denna förödmjukelseideologi är Usama bin Ladin kommentar att attackera mot de amerikanska ambassaderna i Kenya och Tanzania 1998 bara var ett  >>smakprov på vad vi muslimer upplevt <<".

Måste jag tillägga att det är svårt att hitta en mot-tes som visar möjligheterna med islam i boken?


det är för oss, solen går upp

Hello my friends

jag har redan slutat för dagen! Känns helt sjukt. Vi började redan vid halv nio och fick en genomgång av ÄNNU en program som vi måste lära oss, men det verkade vara hur lätt som helst och vi slutade redan vid...ja, jag vet inte. Kollade inte riktigt klockan. Men jag och min grupp satte oss och gjorde klart vår storyboard och lämna in den.
Så nu har jag hunnit handla mat, fixa mat, äta mat, jäsa maten och nu sitter jag här.

Jag har hamnat i matkoma känner jag och vill sova, men ska nog ta och brygga lite kaffe istället. Om världen hade varit lite mer rättvis så hade jag fått en dubbel espresso nu, eller en cappucino mmmmmm. Men nu ska jag få bryggkaffe (min bryggare brygger nog det äckligaste kaffet) iställlet!

Hemtentan är ännu inte klar. Jag pluggade ingenting igår, applåder applåder. Jag är så omotiverad!!!!!MY GOD!!!
Tur att jag har lite godis som kan hjälpa lite lite. Men sen så, snart så..snart så är jag hemma! På fredag! WOHO!!

Tjaaaaaarå

lata tider

goddagens

efter att samora kom vid halv två igår så var det helt omöjligt att somna. jag fick ångest men förstog inte varför. lkunde inte komma vad det kan ha kommit ifrån, men jag låg vaken i typ två timmar. först lysnade jag på dunket från alla utetällena. sen lyssna jag på alla fullisar. kul!

gick upp, helt genomsvettig och började göra pannkakor. gabriellla kom ockå över så vi hade en lite frukostdate. sen kom gabriella lillasyster också men så gick allla dem och jag hoppa in i dsuchen, innan jag ens hunnit diska klart så var samora tillbaks. och nu ligger hon och sover.
ska ta och väcka henne. latare människa får man seriöst leta efter!! haha
vi ska snart åka hem till henne och äta mat hoho

har bestämt mig för att åka hem med samora och hennes familj med bilen! istället för nattbussen på onsdag så kommer jag hem på fredag, runt lunchtid (i bästa fall, hon säger att vi åker så fort hon vaknar men allla vet vid det här laget hur lat hon är, så man vet aldrig)

ciao

fit for fight

tjoho


här sitter jag här igen och glor på tv. kul liv.
jag har halvt om halvt pluggat idag. den andra boken var faktikt roligare.
alltså, allting är så enkelt men jag O R K A R verkligen inte.

jag tänkte precis byta kanal från fyran som visar rocky balbao men sen så började de spela the killers, woho! dagens höjdpunkt I tell you. Så nu ska jag väl glo på det. Så kul liv har jag, exakt så kul.

Eeeh hans son är snygg ser jag nu. Nu vet jag definitivt vad jag ska kolla på. Hmm...undrar när Samora kommer upp. Oh well.

Goodnight people. Hoppas att alla är ute och festar och har sig!

Va? Vadå sol? Vad är sol och värme i jämförelse med "tro terror och bla bla bla"-boken?

Goddagens,

jag har precis ätit upp min frukost. Gick upp och tränade body pump, alltid är det fullt på hennes pass. Jag föredrar när det är mindre folk faktiskt.
Gick in till hemköp för att handla bröd och precis då jag betalt kom jag att tänka på datumet. Varför tog jag den längst fram? Och visst, min känsla hade rätt. Datumet går ut om tre dagar. Jag har tre dagar på mig att äta en hel limpa. Jag utmanar mig själv...eeh..

JA! Människor! Det är sol ute och ingen som är inne på msn som kan uppehålla mig ifrån pluggandet. Ena boken är utläst och den sista och jobbigaste är kvar. Jag orkade inte ens läsa innehålllsförteckningen, så jobbig är den! Men den ska läsas ut, på ett eller annat sätt.
Varför finns inte kurslittratur som ljudböcker? Det skulle underlätta GANSKA mycket. Jag hade kunnat gå ut och slappat och lappat sol. Nej, det kan man inte med en kursbok. Minsta lilla och jag tappar koncetrationen.

Nu ska jag ta mina möra kropp och lägga mig och läsa mer religion.

Woooo

hoooo.


...and I will try to...fix you.

Tjohääj


Pluggandet har gått helt okej faktiskt. När jag väl kommer igång så går det som...som...fan va jag tappar orden idag.
Sprang iväg till träningen och tränade body pump, my god vad mina muskler fick lida. Mina ben höll på att ge vika när jag tog trapporna ner. Och när jag skulle lägga ner stången så såg jag hur lårmusklen dunkade. Skitcoolt haha men jag är fortfarande svag som in i...

Kom hem, duscha, laga mat (har äntligen upptäckt potatismos och falukorv, aldrig har jag lagat mat så fort!!) Och nu ligger jag på Nicoles säng och kollar på Talang. Haha Bert är så klockren så det inte finns. Här nedanför är det någon av uteserveringarna som har ett liveband som spelar så jag har stängt igen alla fönster.
Imorgon blir nog också en sitta-inomhus-hela-dagen-och-plugga-medans-alla-andra-är-ute-i-värmen. Är det ingen som tycker synd om en så kan man allt få göra det själv!

Imorgon ska Samora sova över här hos mig!! WOHOOO
Hon ska ut med sina arbetskolllegor och kommer upp hit sen. Jag är sjuuuuuuuuuuuuukt sugen på fest (drömmer ju till och med om det) men känner inte för att ge allt på en fest med hennes arbetskollegor. Vi skulle i så fall ha hamnat på olearys eller harrys i bästa falll. Njaae.
Men kul ändå att hon sover här! Förhoppningsvis så är man vaken då hon kommer också haha

Naaj. Men nu ska jag glo vidare. Vaknar nog tidigt imorgon för att dra iväg på ett body pump pass till. Puss å god natt.

uuuuuuuäääähhhhh

Uuuuuuuuuäääääh.
Orkar. inte. plugga. mer.
Villintekaninte. uuuääähhhhh

Det var en massa oljud utanför så jag öppna fönstret och kika när. Där stog tre bilar med dunkande musik och typ...ganska många killar i arabkllädsel (alltså, riktigt...såna långa klänningar) och några även med grejer på huvudet. De skrek och hade för sig. Det var roligt, det måste ha varit någon svennsexa eller något eftersom en av killarna var utklädd till en tjej. En sån tjej som har ett sånt...skattefritt jobb, you know. OBen bestämmer hon själv å allt.

Samora smsar och säger att det är stekhett utomhus. Därför är det bättre för mig att sitta kvar i min halvkyliga lägeheten med pyjamasbyxor, linne, tjocktöja och duntäcke och plugga. Om jag känner för att få mig själv att lida lite, lite till så springer jag över till träningen - bara för att få veta hur varmt det är sen när jag ska fortsätta plugga resten av kvällen. Destruktivt beteende? Det kan du allt ge dig på.

i kyrkan på påsken

Jag, Samora och hennes bror gick till kyrkan ganska så sent på påsken. Det var bara 20 minuter kvar av...av...aa...kyrkan?
Vi ställlde oss precis vid ingången och trängdes. Eller blev puttade på, människorna där(råslätt) är lite speciella. Men det är inte det jag ville skriva om idag.

När... ... ...aa kyrkan? tog slut så vände Samora sig om till mig (hon stog framför)
- Vi måste in! Vi måste in och tränga oss!
- ... ... alltså, kyrkan är ju slut? Vi står vid ingången? Vi ska ut? Varför ska vi in?
Efter några konstiga blickar...:
- Vi måste in och pussa bibeln!!!
Soom om det vore det mest normala
Jag inväntar en kommentar som menar att det hon precis sa var ett skämt
Ingenting
- ... pussa bibeln? Varför?
Jag får fortfarande konstiga blickar..
- Men ZZZAlga (alltid en betoning på de två första bokstäverna när hon är arg haha)
- Men vadå? Jag har en bibel hemma som jag kan pussa?
Vid den här tiden så ville Samora sjunka under jorden antar jag för att hon fick en förvirrande blick och kolla runt oss, för att dubbelkolla så att ingen hört det jag precis sagt.

Jag fick i alla fall pussa en bibel förra veckan. Det var en upplevelse. Pussa en bok som är täckt med två kilo guld (VARFÖR?!) och som redan blivit pussad på av hundra tal människor.
Mys.


Freitag it is

gutenmorgen

idag vaknade jag lite senare än igår, men med tre minuters marginal innan klockan ringde! bra va?! du bryr dig va?!

ååh vet ni vad som hände precis då jag åt frukost?! från ingenstans så ramlade ett mynt ner på golvet!!!!!!!!!! EHH HJÄRTATTACK. NÅGON. INNE. I. MIN. LÄGENHET!!!!
Jag låste inte dörren förrns jag la mig och den hade varit olåst sen 18 tiden då ashur gick, någon måste ha smygit in och varit här hela natten!!!!!!!!!! Nej det är samora som driver med mig!!!

Men sen så kom jag på att jag hade öppnat fönstret i mitt sovrum och på fönsterbrädan har jag en tavla och framför den har jag mina pundmynt. Så tavlan måste ha rört sig och puttat ner mynten.
Men skoja inte om hjärtattacken alltså. Mitt hjärta slår fortfarande.
Nej, det gör den inte. Det var mer än en halvtimma sen. Men ni förstår.

Nej men jag kanske ska ta och...ja, ni vet väl vid det här laget, PLUGGA,
Puss

this is me trying to write my homeexam

Jah. Det gick väl inte direkt som jag hade hoppats idag.
Kontakta Samora (varför gör jag det?) kollar hur hon jobbar. 5-8. Då kan vi lika gärna leka lite innan hon jobbar (nej det kan vi inte)
Vi bestämmer oss för att promenera runt munksjön. Perfekt tänker jag, eftersom jag ändå skulle till stadsbiblioteket.
Jag väntar. Och väntar. Och kom på mig själv tycka att jag är en idiot som gör planer på dagen man planerat skriva klart hälften av hemtentan.
Till slut dyker hon upp. För varför ska hon stressa? Jag har ju bara en hemtenta att skriva.
Men. Fortfarande, mitt fel.
Vi kommer ut strax innan ett och vid den tiden har jag ju hunnit blivit hungrig.
- orkar inte gå runt hela munksjön, det är tråkigt.
- ska vi promenera till ica maxi och handla mat?
- det är det bästa förslaget på länge samora!

Så vi gick dit och handla.
Det hon hade glömt var att hon bestämt en tid med ashur hemma hos mig 30 minuter senare (Ja, hon fick för sig att det bara tar en halvtimma att gå runt hela sjön när det i allra bästa fall tar 40 min, i vårt fall snarare 1.30 h)

När vi kom hem så började JAG att laga mat. Potatismos, korv och sallad. Avancerat värre. Sen diskade SAMORA och ASHUR gick ner för att handla efterrätt. Kex, bellerina och kladdkaka. Vi orkade bara med kladdkakan haha
bara och bara

För lite mer än en timma sen gick ahur härifrån, samora för mer än tre timmar sen. Och hur det har gått med min halva hemtenta?
Ja, ni ser väl!
Svar på mina frågor:
1. För att det är jävligt kult att vara med Samora. (oftast)
2. Jo, det kan vi och kommer alltid att kunna leka tillsammans.

Förövrigt så HAR jag faktiskt varit på biblioteket. Självklart fick jag med mig en avgift, dock för att jag inte hade ett lånekort med mig. En annan härlig avgift var en avgift på el-räkningen. Kul att den kan glömmas bort så lätt...och extra kul är att räknar man ihop mina onödiga avgifter jag fått på två dagar så får jag nästan ihop en resa hem!


 


i know a very lazy girl (and its not me)

Jag är fortfarande hemma. Jag gick upp tidigt (förvisso innan alarmet gick) för att ta mig in till skolan i tid å så. Men här sitter jag än. Snart är det dags för lunch liksom.
Men jag ska ut och promenera runt munksjön med Samora och så får jag ta ett eftermiddags-kvällspass med pluggandet!

Kul att vi bestämde det precis då jag tagit på mig strumbyxor och klänning. Orka byta om. Får promenera finare idag helt enkelt, men med gympaskor höhö.

Puss.

PEELO. Ääälskade peelo!!!

Godmorgon!!
ÅÅ solen har hittat tillbaks. Den har aldrig riktigt försvunnit bort helt, men svinkallt har det allt varit!
Enligt den norska kvinnan på tv4 så blir det uppåt 20grader till helgen WOHOOOOOOOOOO

Precis då jag skulle stänga av tven så ringde sibar, och jag fick min första hjärtattack. Varför ringer hon så sent?! Men hon jobbade, som vanligt, men det är ju inte mig hon brukar ringa då. Terese måste ha varit upptagen haha
I alla fall, hon berättade att min syster hittat en skiva med MÅÅÅÅNGA av mina gamla bilder som jag tog med min första, och älskade älskade PEELO-KAMERA. Alltså på riktigt, jag älskade verkligen den kameran. Vi hade ahli connection, för JA den hade känslor!  Men så var det några idijotjävlar från betongen som var avundsjuka på mig och peelo så de tjuvade honom ifrån mig... :-( Minns den där dagen som om det vore igår alltså.
I ALLA FALL. MIA BILDER ÄR SAVADE! De är mestadels från 1-2 ring skulle jag chansa på. En del från sommarlovet mellan nian och ettan också, mycket gamla goda tider!! Och jag ska ladda upp alla på fejjan! (Ok, inte aalla alla..)

Och jag som fick ett sug efter gamla bilder igår som började kolla på mina msn-sidors bilder - för däär har jag laddat upp massa bilder. Och det är de enda bilderna jag har kvar från min gymnasietid - min tid med kameran efter peelo, hans kusin. Och också enda bilderna jag har från min student-studentfest and such. Kolla in dem! Tänkte ladda upp på facebook men det blir nog peelo-bilderna itället! ÅÅå vad det här har gjort min dag!!

Fatta! Att tro att alla bilder försvunnit till att de dykt igen. LYYYCKA.
Nu ska jag dricka uppmitt kaffe som inte är lika varmt nu eftersom jag inte kunnat sluta skriva. Och mitt toast-bröd som också blivit kallt. Sen ska jag till skulän. Bibblään. Woho. Måste skriva minst 2 a4a sidor! Puss

Ps: min andra hjärtattack kom vid 5-6 tiden imorse då jag sparka ner min tavla. Fråga mig inte hur och vad jag drömde om, för jag har ingen aning. Hjärtattack framkalla den allt i alla fall.

wanna stop, wanna stop thinking of you. wanna, wanna be with you
Haaaaaaj
jag var på gymmet idag och gick på ett step-pass.
Aaaalltså, förra veckan då vi hade bodypump efter påsken så sa instruktören något i stil med "oj oj man märker att godiset har gjort sitt i helgen, det är jobbigt idag!!" jag garvade och tänkte att jag äter lika mycket godis som de alla ätit på påsken, på en helg - varje helg.
Men MY GOD. Det måste ha varit både godiset och att jag inte tränat på en hel vecka, för jobbigt var det!!

Kom hem, duscha och ladda upp med skön musik och börja fixa middag. Nu är jag mätt och belåten sen än en timma sen och börjar faktiskt att frysa. Så jag ska hoppa in i säng och kolla på tv. Höll på att somna innan träningen man tvingade mig själv att gå upp ändå. Woho

Imorgon har jag inga lektioner. Och vore det inte för min dumma hemtenta som måste skrivas så hade jag fått LÅNGHELG. Att jag alltid är så störd. Förhoppningsvis så blir jag klar i överimorgon, mååååste.

Godnatt! Puss

Ps: gick precis med i gruppen "University of Northampton" på facebook :-)

longing for thursday

Hola

är hemma från hjärndödar-lektionen.
nu ska jag softilera hemma tills det är dags för första träningen på en vecka. så mycket annat som kommit ivägen men igår var det bara av ren lathet jag inte tränade. idag är det dags igen. Step!

ikväll bokar jag biljett hem. WOOOOOOOOOOOOHO!!!!!!!!!!!!

skulä jao

BÖH
sitter hemma på lunchrast och GAMAR. Mmmm
Kul att man får böter från skolbiblioteket jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaooo
Har haft en väldanstråkig html-lektion. orka koncetrera på attribut ankare koder and shit i två timmar lixååm
och nu i eftermiddag, om en timma blir det jobbigare. css! gah!
höhö

drömde om mami idag. det var någon läskig dröm. sibar var också där. mamma spydde. det är alltså, andra natten jag drömmer om spy - snälla, någon som kan tyda detta?!
vaknande av denna mardröm med myror och ni vet, mindre knivhugg i hela kroppen? då man drömt mardrömmar? uäk. det var längesen jag hade mardrömmar.

jah. what else? i couldnt eat all the candy I bought yesterday...
jalla puss

Alltså ärligt,

mina mostrar är de finaste som finns.

Jag nämnde det innan då vi diskuterade att jag inte har en mamma, utan 3+2+1. Mostrar, mammas mostrar mormor.
Helt sanslöst.

är det bara tisdag?

Tjoho to the boho

sitter på nicoles säng och surfar och kollar på tv och smsar men främst så äter jag godis!
har varit i skolan nästan hela dagen, hade ett informationsmöta om utlandsstudier som bara gjorde mig mer confused, förvirrad alltså. You know, jag måste börja öva! Höhö

efter skolan kom jag hem och städa. sen så kom samora hit, bara för att vi båda hade så jäävla tråkigt. så vi terrorringde bland andra frans. fast det var inte så många andra som svara på oss. men ändå. efter det åkte vi upp till gabriella där vi åt ägg, baklawa och guudis. nu är jag hemmish och softilerar alltså.

Imorgon är det skola som gäller igen, html!

Godnatt puss

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Godmorgon!
Jag är lite försenad så jag får uppdatera lite fort här nu, börjar om en halvtimme och jag är allergisk mot stress så man vill ju börja fixa sig i tid och sjunga med musiken som spelas höhö.

Igår. Kom till skolan lite sent och hade världens onödigaste lektion, blir så irriterad på mig själlv när jag blir orolig över att missa så mycket. Allt som han tog upp igår om dramaturgi kan jag redan, visst bra med upprepning men upprepningen hade jag lätt kunna läsa själv på powerpoint presentationen. Och anledningen till vaarför jag blir så irriterad är för att det var just den här lektionen som fick mig att vara kvar i jkpg över påsk. Idioti - och jag har bara mig själv att skylla.

I ALLA FALL. Efterskolan bad Samora mig att möta henne på öster bara för att ta mig tillbaks till väster. Hennes bil stog parkerad vid skolan, jag lovar. Typiskt HENNE! Nerv.
Vi åkte till henne och mat i alla fall så det var ett plus på det. Riktigt gott med apprach igen mums. Sen åt jag upp resten av hennes brors påskägg haha
Efter det åkte vi in till stan igen, till Nancy närmare sagt där vi att och fika och prata om aallt.
Kom hem sent, hoppa in i duschen direkt, glodde på tv och däcka sen. Har haft skumma drömmar. Bland annat att jag bestämde mig för att dricka till 7-10 shots. Allla blev överraskade. Även jag. Jag visste att det skulle gå åt helvete för att jag inte ätit ordentligt under dagen men sket it. Haha önska att jga kunde göra det oftare, men jag ärä en sån tråkig människa som vet när jag ska sluta dricka.
För att gå vidare på det så drömde jag om spya också. Jag bar en bebis som spydde och jag spydde av det. Mumsigt va?

Oj nu måste jag springa. Jävla stress.
Informationsmöta om utlandsstudierna idag!! WO - HO!

Puss

annandagpåsk

godmorgon

än är det påsk för oss men vardagen hinner ikapp, om lite mer än två timmar har jag lektion. ganska deprimerande men det lär bli kul så fort man kommit igång.

jag och samora sitter på hennes säng å softilerar, vi har precis ätit frukost.

båååååååååj

glad påsk!

Hola! Ville bara önska alla en glad påsk. Min påsk har varit helt Ok trots att jag inte varit på hemmaplan. Trodde att det skulle vara värre, men har haft kul med Samora och hennes familj. Samora sitter...eller ligger förövrigt här brevid och sover haha

Sover här inatt med så får jag skjuts till skolan imorgon :-)

FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS! FLASHING NEWS!

Sitter och mummsar i mig en chokladkaka som jag fick med mig av moster. Hade glömt bort att jag hade en hel burk med kakor i frysen, mmmmums!

Jag tänkte dela med mig av mina stora nyheter angående flytten till Northampton, England,
Jag fick ett samtal från skolan, de som har hand om detta om att de ANTAGIT  att jag är en pedagog-student och därför inte lagt märke till att jag "råkat" söka till höstterminen (pedagogerna kan endast söka på hösten).
- Jaha? Men kan man inte kolla om jag kommer in på mina andra uni som jag har sökt då?
- Tyvärr så går det inte..
- Nehe...aja..det var väl inte meningen helt enkelt. Men jag kan väl söka i augusti, omgång tre?
- Nej, de söker 1:a och 2:a kan inte söka igen, varje sig man kommit in eller inte.

å bla bla bla så höll det på. Hon föreslog att jag skulle ta en ytterliggare termin utöööver det extra året som jag ska läsa.
Eh nej tack. Det är helt enkelt inte meningen att jag ska resa iväg och börjar hellre jobba - trots marknaden!

Men då jag satt och pluggade så  funderade jag lite hur jag egentligen kan vara så dum och söka ett universitet där det tydligt står att det bara går att söka på hösten? För det var det hon sa i telefonen "det står tydligt att det bara går att söka på hösten".Det är väldigt ovanligt även för mig!
Jag loggar in och ser att det faktiskt finns en sökbar vårtermin! Vf??
Jag ringer upp och säger detta till henne.
SJÄLVKLART. Sjäälvklart så var inte problemet hos mig utan det var de som, som sagt ANTAGIT att jag är pedagog (TROTS min KV-mailadress som är för MKVare) så nu har jag accepterat.
Så, om inget kommer ivägen så bor jag i England nästa år!!!


WOHO. Har varit i landet två gånger innan och älskar verkligen det. Jag kunde knappt koncetrera mig på att plugga igår, allra minst då jag satt i kyrkan och lyssna på HELA gudtjänsten i 2½timmar.
Just det tentan. SKÖNT att den är över. Nu har jag två dagar på mig att njuuta av påsken och ledighet. På måndag är det fullfart igen!

Ska allldeles strax möta Samora och Marija för en fika ute i solen innan vi åker till Råslätt för att måla ägg och påskmysa.

Hoppas att ni som firar påsk får en ypperligt fin påsk, ät många ägg och godis och bla bla bla. Ni andra: hoppas att ni får en klockren helg! PUSS

Ps: inget kan stoppa mig när jag rullar fram och klättrar upp!


As I go right, you stay left.


 


tentadags!

OOoo om en timma sitter jag där och är asförbannad för just de frågorna som kommit på tentan.
Haha
Nej, men seriöst...jag hoppas verkligen att han väljer rätt frågor nu. Jag har koncetrerat mig på tre områden som jag tror kan hämta topp-poäng ifrån, och andra mer plock-poäng typ. Den ena är jag nästan helt säker på att han tar med. Om han inte fått fnatt eller så. Men det tror vi inte!

Har varit vaken i två timmar. Pluggade lite. Sen vakna nicole och vi pratade bara haha
Nu har hon och Kim åkt upp till sthlm, på måndag åker de tilll Spanien - inte alls avundsjuk :-(

Oh well. Wish me luck! Pusslångfredag och tenta imorgon

nästan hela gudtjänsten för långfredagen. Jag och samora fick bara en plats där precis alla kvinnor med barn satt. Var helt ok till en början men i slutet började exakt alla att gnälla. Men det var två stycken bebisar som var sååå söööta! Vi fick leka med en av dem, han var så mjuuk å mina händeer gottchi.

Vi gick hem till samora efter gudtjänsten och åt. och blev precis avsläppt här hemma. nu ska jag läsa en stund innan jag somnar. synd att million dollar baby eller vad den nu heter går just nu. måste verkligen plugga.
prio, prio.

berättar en nyhet imorgon! en nyhet om fick mig helt okoncetrerad på gudtjänsten, det var allt jag kunde tänka på. WOHO!

Godnatt mina vänner

Långfredag och tenta imorgon

Nu har jag lyssnat på nästan, nästan hela gudtjänsten för långfredagen. Jag och samora fick bara en plats där precis alla kvinnor med barn satt. Var helt ok till en början men i slutet började exakt alla att gnälla. Men det var två stycken bebisar som var sååå söööta! Vi fick leka med en av dem, han var så mjuuk å mina händeer gottchi.

Vi gick hem till samora efter gudtjänsten och åt. och blev precis avsläppt här hemma. nu ska jag läsa en stund innan jag somnar. synd att million dollar baby eller vad den nu heter går just nu. måste verkligen plugga.
prio, prio.

berättar en nyhet imorgon! en nyhet om fick mig helt okoncetrerad på gudtjänsten, det var allt jag kunde tänka på. WOHO!

Godnatt mina vänner!


varför?

varför är jag en idiot som gör allt annat än att plugga?

Vem klär den bäst?


Angelina på Golden globe

Eller:


Eller Idsala på Sofias och Fabians bröllop?
gudtjänst

godmorgon

sitter på min säng å ska alldeles strax gå upp för å käka frukost.
fint väder vi har idag, yaaaaaii
måste plugga hela dagen, fram till 18 då ska jag befinna mig i kyrkan på råslätt
samora tvingar mig att lyssna på HELA gudtjänsten. jag försöker förklara att jag aldirg lyssnat på gudtjänsten innan och att jag aldrig har fastat på långfredagen, men hon vägrar.
fastan lyckades jag komma undan, men inte att få STÅ oc hlyssna på gudtjänsten i timmar.

oh well. det blir nog mysigt. speciellt när gudtjänsten är på arabiska och jag inte kommer att fatta ett smack :-)

bilder: resten av min födelsedag


åå min älskade bok.


ni har säkert läst om det här på aftonbladet. demostrationerna kring det där med våldtäkten. dom var riktigt högljudda! duktigt!


Den fina blomman som jag fick av Kimbooo! Ser ni den snygga "vasen"? :-)  du tager vad du haver, eller nåt..

mitt älskade godis som skulle hjälpa mig med pluggandet

hehe lekte istället. roligare så.
men sen drog jag ut tänderna, gjorde ansiktslyfnitng (de där är rosenkinder) fixa näsan, klippte luggern...och förminskade läpparna till en obefentlig storlek. och ögonen..åt jag. haha

nicole städaar


mina blommor jag fått under dagen! nicole-kim-sibar.

å så tårtan! eller biten som blev kvar!

Nu är min dag officiellt slut. Jag är mer än nöjd! inga bilder från relazen haha
GODNATT alliho! Å tack för allt, alla sms, samtal, blmmor, middag allt allt (förutom du idsala, jag gör slut!)
PUSS

för de är min födelsedáa

Jag är slut som artist!

Efter inlägget sprang jag ner och handla godis. Satte mig och plugga och eeh..ni får bild snart!
Jaaa, jag och Nicole käka asmkt tacos. Jag åt TRE såna bröd-tacos. De va iofs små, eller av mindre variant men ÄNDÅ.

Eller precis innan maten så plingde det på dörren!! Jag slängde min mobil och sprang dit och där stog det; blombudet! Hon var jättesnäll, det var tydligen samma kvinna som tagit emot beställningen, "gjort" buketten, ringt mig OCH kommit. Vi pratade lite. Och efter ett tack och hejdå så gick hon men innan jag stängde igen dörrren så fråga jag om det stog vem det var ifrån:
"JARA!!" skitglad.

Haha SIBAAAARR!! Så ovanligt för å våra hon. Alltså inte me presenter, absolut inte!! Världsgenerös e hon. Men att hon tänkte andra banor på det här viset wohoooo så glad jag bllev. Å nicole visste om de hela tiden å ja som suttit och spekulerat med henne om vem de kan ha varit haha

Efter maten så tyckte Nicole att vi skulle ner till relaxen. Alltså, jag förstår inte hur jag inte tänkt på det innan? Jag har haft mitt kort i snart tre månader utan att ens gå in!! SJukis. Vi simmade ett par längder, bastade ång å vanlig bastu å sen bubbla vi. å sen tog vi på oss kläder över bikinis å gick hem. kul att man har relaxen här under precis!
här hemma väntade samora. vi åt tårtaa å sen gjorde jag slut med idsalaaa å sen pratade jag lite mer i telefooon å sen duscha jag och nu är jag verkligen S L U T,

Jag ärsjukt nöjd med dagen.
Dag å natt i jämförelse med min förra födelsedag.

snart kommer bilderna. puss

Mi birthdiy

Oj, loggade in för att uppdatera och såg att jag glömt skicka iväg ett inlägg som jag skrev för fyra timmar sen. Ill be back soon


Jag har haft en helt fantastisk dag, trots att den mest spenderats sittandes på en soffa med en fet rosa bok och massa massa gamla anteckningar!
Telefonen har ringt varmt (bäst för er) och jag blir bortskämd.
Det plinga på dörren för ett par timmar sen, där stog Kim med en blomma till mig! Överraskad? JA! En jättefin gul ros "för att det betyder sol och du är solen" haha, något har gått snett om hon syftar till mitt namn.

Nicole ringde och fråga vad jag ville ha till middag. Hon ska handla OCH laga.
- Haha mina alternativ är inte så många va?
- Hahaha det kan jag inte påstå
- Vad kan du laga?
- Hmm.. tacos, koka ägg, steka ägg och cornflakes med mjölk! Och SALLAD. Jag kan koka pasta till salladen också!
- Haha tacos blir jättebra. Vi har det mesta hemma, kom!
- Nej men ärligt. ska du inte ha något att dricka till dåå?
- Haha neeej, köpte juice på morgonen, det blir jättebra!

Visst är det gulligt?
Men det där blombudet har inte kommit ännu! Hmm.. har för mig att hon sa att det skulle komma innan fem, men kanske var det efter fem?

Så resten av kvällen går ut på att kolla på när Nicole bäddar min säng (redan gjort) dammsuger (hon håller på nu) lagar mat (hon ska göra det strax) och sen äta tårta med Samora! Och så lyssnar jag på Spice Girls samtidigt, WOHO!
Jag är jättenöjd med min dag. Men det har gått lite för fort. Varför får man inte fylla år oftare?

Ni får resten av "min födelsedag i bilder" senare! PUSS

Blombud

HEJ IGEN

fick precis ett samtal om ett blombud! Åååh, såna överraskningar knäcker.
Jag tror mig iofs veta vem de är ifrån, men ändå!

Nu ska det pluggas lite mer. Det rullar på. Det går bra nu!!

Bilder: min födelsedags-förmiddag


Vaknade och såg att solen sken idag!

Jag låg kvar i min säng å fota

Här sitter jag på toaletten. haha

Och fotar mina naglar! Visst är det flickigt?
 
Mot Hemköp. Mina fiiina korridor

I hissen. Inte många foton på mig där jag inte ler. Men people, hade inte fått något kaffe än.

Å så porten. Ungefär här kom jag på mina kort och sprang upp igen. Ok, jag tog hissen.

Å så glömde jag fota Samora och Nicole då vi åt frukost. Kom på det efter att jag börjar plocka undan.
Jag kanske är slarvig av mig ändå!

Man kanske borde ta och starta pluggdagen nu då?
Puss

BESKEDET

Ni vet beskedet jag väntade på igår? Det som blev försenat till idag?
Jag har fått det.
Jag sökte till en extra termin, alltså till våren - u t o m l a n d s.
Jag gjorde det mest för skojs skull, eftersom jag inte vet hur det blir med skolan. Om jag orkar mer eller inte. Jobb å så. Kanske inte bästa perioden att ge sig ut på arbetsmarknaden direkt, eller hur?

Kollade igenom hemsidorna till universiteten lite fort.
Sökte till sydkorea, hong kong, mexico, usa, holland och england. Nästan i den här ordningen men tvärtom. Först england. Den skolan hade så roliga kurser så jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Gissa om jag kom in på mitt förstahands val? :-)

University of Northampton!!

MEN
Men.
Jag är en dum människa tydligen. Jag BRUKAR inte göra såna fel. Råkade söka till hösten.
Och man KAN ju fråga sig hur människorna på det internationella kontoret tänker när de ger mig platsen? Vad har de gjort de två veckorna de arbetet med ansökan?
Jag har i alla fall försökt få tag på dem för att kolla om det går att ändra. Tror inte det, är nästan helt säker på att det inte kommer att gå.
Men det är nog lika bra att vänta. Man kan söka igen i augusti och då vet jag ju lite mer om jag kommer att orka plugga mer eller inte!
Så - allt händer av en anledning. Im a strong believer typ. Alltså, på meningen, att jag tror på den meningen "allt händer av en anledning".

Jag kommer att leva på det länge. Mitt förstahandsval!

Because it´s my birthday!

Woho! Vilken dag. Vilken morgon, snarare. Fin har den varit!
Gick upp vid åtta. Ner till hemköp, handla frukost, fixa frukostdate. Kom hem, fixa.
Samora kom (daten) med tårta! Nicole skriker för att hon har glömt bort min födelsedag
hahaha
Hon skrämde ihjäl mig när hon skrek så jag skrek med henne och vi skratta tills jag fick min grattiskram, wohoo

Så vi har suttit å ätit frukost. Planerat. Och haft sig.
Jag har fotat! Men glömt å fota en del haha
När jag kom ner till porten så kom jag på att mina kort är hemma. Så jag sprang upp å lämna kameran hemma, den var för tung runt halsen :-)


Do you like my hat? It's pink, from Paris. I got it from my aunt.

TJOHO

Jag sitter i mitt kök nu, nypredikerad. Fast det är inte helt klart än, tänkte testa "fransk manikyr" - tydligen så ska det vara något fint. Eller asså, jag vet ju vad det är...men aldrig haft det. Måste nog vara den inte som inte har haft det. Och Idsala. Och Fabbe. Typ. Men vi är lite speciella haha

Ååå vad jag har haft för mig. Kom hem, pluggade pyttelite, sprang ner till Nicole för ett solariumbesök, ett kort sådant. Kom hem, bytte om och gick iväg för step. Fyfan vad sämst det gick för mig! Så jävla frustrerande. Hade för lite energi i kroppen helt enkelt och jag höll på att svimma eller spy.

Kom i alla fall hem, eller gick förbi hemköp där jag höll på att sno tomaterna hem. Haha det var sköningen vid kassan, så vi skrattade åt det bara. Sen fixade vi en sallad, käka, softilera. Sen gick jag upp, fick fnatt. Frös som in i men började diska ihjäl mig. Dammsög. Plocka. Plocka. Och så plocka jag lite till. Grovstäda badrummet. Kloriniserade sönder toaletten. Skrubba duschkabinsväggarna. Duscha. Slängde in i en tvätt.
Haha! roligaste. Jag hade mina träningskläder på mig och det var dom jag skulle tvätta och jag måste hinna tvätta klart så jag var tvungen att lägga i dem innan duschen. Orka klä av sig och byta om, gå över till tvätten slänga i dem, klä av sig igen å sen duscha, eller hur?
Tog med mig en stor, tjocktröja, la i tvättmedel (som jag luktade i mig först) å sköljmedel. Sen tog jag av mig, tog på mig tröjan å sprang in. Hahaha skitkul.
Tillägga bör jag att håller men upp tvättstugedörren och vår dörr så går de nästan ihop, bor mittemot. Så, det var inte så farligt. Rekomenderas inte för er som har lite längre bort till tvättstugan!

Nu har jag duschat, bytt sängkläder. Och innan duschen så tände jag nästan varenda vanilj-luktande värmelljus i lägenheten. Så det är ganska så fint här. Och mysigt. Väntar på att Nicole ska komma upp från relaxen här nedanför så att hon kan hjälpa mig med den vita tippen, kommer nog inte att klara det själv.

Ja,  men det var nog allt va?
Imorgon ska jag nog fota ganska mycket och visa er hur min dag har varit! Ska mestadels plugga. Men en morgonpromenad till Willys på andra sidan stan är planerad i alla fall, ska handla bröd å kaffe å sånt gottigt. Jo, jag har ju hemköp mittemot och ican emellan (två st) men jag vill få med promenaden. Äh! Får se hur vädret är and such.

PUSS mina vänner.

beat it

ååå html och css hela dagen. man känner sig lite sådär just nu.
men kul är det! faktiskt.
jag och en klasskompis gick iväg till mitt favoritställe i jkpg för å käka och när vi kom ut igen så sken solen! WOHO!!!
Hoppas att det håller sig till imorgon :-)

Idag, på morgonen kom jag på en sak då det gäller lukter. Främst parfymer.
Jag ÄLSKAR källar-lukt. alltså, my god. jag får huvudvärk av all inandning så fort jag är i en källare. vet inte ritkigt vad det är som luktar, men gott är det. och hos oss är det blandat med tvättmedel, tvättmedel är också sånt som luktar så gott så att man bara vill äta upp det!!
Bensin! Nån sorts bensin (ingen aning om vilken) luktar också sådär, djävulskt gott.
Spray. Vissa sprayar som bara luktar...sprayliksom. Mmmmm!!!

Då det kommer till parfym.
Om det är någon parfym som jag bara vill bränna upp är DKNY äpple-parfymen. JAG HATAR DEN. Uuuuuuuff. Fruktparfymer överhuvudtaget, det luktar för starkt. Odören liksom våldtar ens näsa.
Tvål-parfymer är skönare..såhär, softparfymer. MUMS.
Jag har blivit helt svim-kär i en burberryparfym som jag måste införskaffa fortast möjligt. eller om någon snäll skäl kan ge den till mig, tyyyyp IMORGON?
THE BEAT gahhh

Jag har precis druckit kaffe, så jag ursäktar.
Om två timmar ska jag på mitt älskade step-program. Saken är den att vi ahr en vikarie och det är hennes pass som är så bra! Hon var med i förra veckan och hon är med idag som sista gång. tråååkigt, för jag äälskar programet!

Nej, men man kanske ska ta och gå hem? Puss!

zzzzz

html och css upptar det mesta av dagens energiförråd.

hejdå

nobody gets me like you

GUmööörrön.

Jag gillar inte mina drömmar inatt. Minns inte så mkt bara att det var en skum känsla.
Min magkänsla säger också att beskedet jag väntar på idag inte är positivt, men positivt är det ÄNDÅ fast på ett annat sätt!

Nu ska jag springa till skolan. Två h på förmiddagen två på eftermiddagen, tjoho. Allt om programmering, hej hjärnmos!
Jag sitter å äter frukost med öppet fönster utan att frysa!

YES!! IDAG; STEP!!!

jag säger godnatt med en bild


En ganska typiskt tjejbild? Fabbe står och hjälper Sibar med armbandet och jag antar att jag pratar med Idsala.
Sekunderna innan mamma ropar att vi har en gäst på ingång... :-)

utekväll/tentaplugg

Om jag hade levt i en rättvis värld så hade jag fått följa med mina klasskompisar till kåren imorgon som har haft en vit månad, och de är såna som aldrig missat en utgång. Så ni förstår festen imorgon va? Jo men om det är så att världen hade varit rättvis så hade jag ju fått fira in min födelsedag vid midnatt imorgon, dansandes med mina klasskompisar.

Men nu är det inte rättvist.
Morgonkvällens (och dagens och dagenefter och dagen efter det också för den delen) agenda är tentaplugg.

Kåren/Tentaplugg? Hmmm...om ni frågar mig så är det VÄLDIGT jämt! KAN INTE VÄLJAAA!!!! VILL HA BÅÅÅÅDAAA!! GAAHHH!!!

Suck.

nedräkningen har börjat

Godmorgon people!


Fan vad skumt jag har drömt haha. Att jag bland annat var vakt på en The killers konsert, där jag skulle stå och ta betalt. Varför står jag vakt och inte med på konserten istället? Sen att jag åkte svarta backen med skidor, men när jag väl åkte den så skulle man åka ner för den som en rutchkana, och den var vara tö-snö så jag blev helt blöt. Men stolt!
Jag saknar att åka skidor!

Gick upp då Nicoles klocka ringde, hon kom för övrigt hem igår och jag och hon satt och åt godis och uppdatera oss om allt!! Jag har inte ätit godis på tre dagar!! Rena fängelset hos SAMORA (din smygläsare) ;-)
Nästa helg, oj oj oj..då är det VÅR påsk och då har jag precis skrivit en tenta och då ska jag LEVA på godis och tröstäta då jag firar påsk utan min familj :-( (med familj menar jag hela släkten också, of course...men som tur var så åker mormor morfar och morbror till israel idag, så jag är inte den enda som inte firar påsk på hemmaplan!)

Jag har skola hela eftermiddan. Jag bävar dock morgondagen, HTML hela för-OCH eftermiddan. Slakt.
OCH DÄÄR ramla min smörkniv ner utan att jag rört den. Först på stolsdynan, sen på mattan och SEN på golvet - allt ska få smörfläckar. WOho!

Nu ska jag plugga lite innan det blir dags för lektion! Puss

valp-bambii

Nu säger jag god natt med denna bild på Bambi som bääbis

mot ljusare tider

Hello


Sitter hemma i mitt egna kök nu. Kom hem för lite mindre än en timma sen, har diskat allt och har bytt om. Nu ska jag på mitt älskade body pump! Fast jag är inte riktigt så taggad. Börjar om en kvart. För bara några få veckor gick jag till detta pass i kolmörket, nu LYSER SOLEN. My GOD! För bara två veckor sen blev jag överlycklig över att det var liite liite ljusare då träningen tog slut. Sen flytta vi fram klockan och då blev allt mkt ljusare. Woho!
Ok, de kanke var för tre veckor sen.


^Åå ja känner tentaångesten krypa fram, welcome back my old friend!
Puss

psalmsöndag

Hej


Sitter hemma hos Samora. Det är jag, hennes syssling och bror som är här. Hon skulle släppa av sin andra syssling hos en granne för typ...40minuter sen. Och ja, hon är väl en sisådär, halvtimma försenad? Haha så typiskt henne.
Sov ju här inatt. Vi fixade kvällsmat å sen la vi oss efter att ha kollat på the wedding date.
Vi gick upp tidigt, gick till kyrkan i någon halvtimma och kom hem och fixa en kungsfrukost. MUMS!
Seeen åkte vi till tråk.-a6. Ogillar verkligen det stället.
Kom hem och åt god mat, apprach fast utan apprach ;-)
Åkte upp till stadsparken, tog en glass och satte oss och lekte en massa lekar. Skrattet kom självklart då jag tog över programledar-rollen höhö

Vi åkte ner till mig där jag packa med mig lite grejor och åkte hit igen! Sover här en natt till eftersom sysslingarnas föräldrar kommer hit från nrkp och det ska grillas!!

Nu ska vi kolla på tv med flickorna. Kul å va barnvakt!

Puss

my evil plan

Haha jag är klar och ändå sitter jag här hemma. Samora sitter på fiket här nere med sina småkusiner från norrköping och de ska ringa när de åker till råslätt. Men egentligen kan jag gå ner dit å fika med dem, men robinson börjar ju snart!! Hahah
Hon hatar när jag kollar på det programet.

Fan. Hon kommer aldrig att låta mig köpa godis! Men jag har en plan B, jag ska fråga hennes kusiner som vi typ sitter barnvakt åt ifall DE vill ha och då kan hon inte säga nej ;-) Kaaatchiing.

WOOOHO!! Big time vinst för AFF på premiären idag!!:-D

l l l l l l lördag, soliga lördag

Hello

Gick upp för flera timmar sen för att bege sig på ett träningspass. Det blev inte så hårt, min träningsvärk dödar mig. Trodde att jag kunde träna bort den men det blir baa värre och värre.

Ska snart laga mat. Torskfilé med kokt potatis och nån creme fresh med franska örter. Har försökt laga torskfilé en gång innan hahaha...handlade hem en massa och skulle börja då jag kände stanken och klarade inte av att tillaga den. Pappa blev nog inte så glad :-)
Får se hur det går idag. Har varit sugen på fisk-och-potatis-mat i ett par dagar nu.

Resten av dagen ska det pluggas. Ikväll ska jag till mitt ÄLSKADE (hatade) råslätt för att sova hos Samora, imorgon ska vi upp tidigt för att gå till kyrkan.

Kanske att det kommer ett till  "Det är min födelsedag snart" inlägg senare. Om ni har tur. Håll utkik!

underbara älskadeJag har precis kollat klart på Underbara älskade. Snacka om att bli positivt förvånad då man såg att den skulle visas "strax" på svt!! Jag har velat se den sen innan den hade premiär på bion. Inte för att jag egentligen visste vad den handlade om, blev lockad av bara bilderna. Färgerna. Miljön.
Åh. Rena drömmen att en dag få äga ett hus på sthlms skärgård.
Och inte stillades min dröm av scenerna. Knappast, den växte större.

Men jag hade ingen som helst aning att den handlade om just det den handlade om. TUR att jag inte gick och såg den på bion, för i så fall hade dem behövt varna alla för att inte bära ovattenfast mascara. Såå som jag har gråtit, jag känner mig alldeles uttorkad. Det är konstigt hur man kan förlora respekten mot döden när man inte tänker på den. Jag har nog aldrig varit rädd för döden, för att dö, men man glömmer lätt bort världen man i så fall skulle lämna efter sig.
...nej men jag vet inte riktigt vad jag ville med det här...

Jag ska ta och lägga mig. Blir nog ett träningspass imorgonbitti!

God natt.


att laga mat...när man inte har mat.

Det gäller att se över sin verksamhet noggrant innan man påbörjar uppdraget. Vad är målet/målgruppen? Vilka vägar och kanaler ska vi använda oss av? Vad har vi för tillgångar och möjligheter? Hur stor är budgeten? Tidsram?

Okej, jag ser över mitt kök. Kollar kylskåp och skafferi. Kött, lite grönsaker. Målet är att kunna laga en rätt som gör mig mätt utan att behöva springa till andra sidan stan för att handla något (Ican stängde redan vid 16!!). Jo, jag steker köttet. Ups, hitta en rödlök..steka halva den med köttet. Och så lite tacokrydda över det. Lite passerad tomat för att få det hela liite lite såsigt.
Kika i kylskåpet igen, titta, grönsaker. Isbergssallad, lite gurka och så andra halvan av löken. Perfekt, en sallad. Budgeten finns, men inte orken till att gå hela vägen till andra sidan stan. Dessutom är tiden knapp. Jag ska hinna laha, äta, duscha, klä på mig på en timma.

Servera köttet med nachochips och så salladstallriken.

Det gäller att se över sin verksamhet (köket) noggrant innan man påbörjar uppdraget.(laga mat) Vad är målet/målgruppen?(att få en maträtt) Vilka vägar och kanaler ska vi använda oss av?(Kylskåp, skafferi, stekning och hackande) Vad har vi för tillgångar och möjligheter?(Kött, nachochips, grönsaker, kryddor) Hur stor är budgeten? (finns, men ingen tillgång till en mataffär) Tidsram?(knappt en timma!)


Det blev jättegott!

Ps:
<- ring

Eeh, jag fyller år snart. Bara så att ni vet.

Ps: det kommer fler tips
Ps2:
allt detta är från www.cocoo.se
Ps3: de lovar supersnabb leverans OCH så är det fraktfritt
Ps4: de flesta av armbanden finns i flera färger ;-)
Ps5: jag förstår inte vad du väntar på?
Ps6: nämnde jag att jag fyller år snart?

jag tror, jag troor att jag vaknat på fel sida.

Haha vad det någon mer än jag som såg "Hjälp! Jag är med i en Japansk TV-show" eller-vad-den-nu-heter?
Såg ni han Tore? Vem är han egentligen? Var han med det där tönt-fotbollslaget eller? Han var nära till gråt för att han skrapa upp hakan HAAHAHA
Jag  brukar inte vara skadeglad, jag lovar. Men seriöst. En fullvuxen man som med darrande läpp säger att det var läskigt att skrapa upp hakan och blöda? "Jag blev riktigt rädd" herregud. Och Anna Book? Ja, hon sympati-gråter!
Oh well, bra TV antar jag!


Godmorgon!
Solen skiner och jag är mest arg på mig själv. Här har chefen däruppe hjälpt mig med halvdant väder i hela veckan så att jag ska kunna plugga utan att vilja gå ut så har jag inte tagit tummer ur. Måste man alltid vara så trög?
Solen skiner som in i och det är molnfritt. Och jag ska läsa en massa kursböcker. En hemtenta om Islam är en möjlighet eller ett hot (ur kurslittraturen självklart). Jag kommer inte orka kolla till ordet religion efter detta år alltå.

Jag drömde jättekonstigt nu på morgonen. Vaknade upp i princip varje timma. Till slut drömde jag att jag ägde en riktigt jävla nygg bil, och att någon elak kille var i min lägenhet och att jag skulle skjuta honom å fort han kom ut ur hissen. Men när han skulle komma ut så var det Jessie som kom. Hon blev rädd när hon såg mig med revolven! Haha
Men sen! Sen fick jag tag på honom och slog honom. Den jäveln har inget i min lägenhet att göra (ingen aning om vem det var) men sen dök min familj upp!! WOHO de skulle vara här hos mig och jag blev jätteglad!! Det var mamma i drömmen som väckte mig. Och när jag vakna å blev jag lite ledsen. Jag och min tomma lägenhet, smutsiga lägenhet!


Nu ska jag plugga i 2½timmar innan det är dags för work-out.
Jo en sak till, hur kan man önska någon Glad påsk på en långfredag? Hur trög kan man få vara? Varför fira påsk om man ändå inte förstår innebörden? Seriöst.

thats a few hours ill never get back

Tyckte att det skulle vara jobbigt att vänta till kl 18.00 för att få bodypumpa, men jag höll ut. Jag missade till och med the 70´s show - å jag som hade drömt om ashton!!
Kommer in till gymmet och självklart, det är skärtorsdag och då mååste man ändra på schemat. Bodypumpen började för två timmar sen, great!

Tränade i tio minuter i snabb fart istället. skitkul! Skitkul också att Nicole kommer hem och klagar över att hon är jättemätt efter ha besökt en libanesresturang som hennes släktingar äger - jag som dissa det besöket pga bodypumpen. Ärligt? Vad har jag gjort mot kharma?

Nu ska jag sova. Hungrig som ett as.
God natt

en liten lista

Namn: Zalga
Födelsedag: 16april
Smeknamn: Zälg, mest i Södertälje. Zalle i skolan. Åå sen vill jag inte tänka på alla andra smeknamn. Den absolut mest förbjudna är ändå Zalge!!!!!!
Ögonfärg: Brun
Hårfärg:  Svart/brun
Längd:  1,65
Högerhänt/vänsterhänt: Högerhänt.
Stjärntecken: Väduren
Skostorlek: 39
Är dina föräldrar skilda: Nej
Dålig vana: Biter sönder insidan av läpparna
Färg: Åå allt möjligt, beror på vart färgen ska vara. Men jag gillar klara och glada färger!
Sport: basket!
Godis: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt.
Affär: H&M!
Helgdag: Fredag, lördag?
Årstid: SOMMAR och vår!
HAR DU NÅGONSIN
Rymt hemifrån:
nej, det tror jag inte.
Sovit utomhus: Ja
Spytt i skolan: nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: säkert, skrattar åt det mesta jag gör (och säger)
Varit på scen: Ja, av alla möjliga anledningar.
Retats: Föör ofta
DU
Svär:
njaae, tycker att det är fult. men visst har även jag mina perioder.
Sjunger bra: uuff, OOM jag sjunger bra?! haha
Duschar dagligen: Ja, stackars hår.
Vill gifta dig: Ja
Kommer överens med dina föräldrar: Jaa
Äger en ipod: Nej, har inget större behov av en heller.
Sover med gosedjur: Nej, men jag har en stor nalle på sängen som jag använder som ryggstöd :-)
THIS OR THAT
Pepsi/cola:
Coca Cola
Mc donalds/burger king: MAX.
Choklad/vanilj: CHOKLAD.
Jordgubbar/blåbär: Jordgubbar
Kött/vegetarian: Kött
Tv/film: Beror väl på? Men film i så fall.
Adidas/Nike: Adidas
Kakor/paj: mmm, kåka!
KAN DU
Gå ner i splitt:
Nej!
Skriva med båda händerna: inte just nu, men om någon slår vad så kan jag nog.
Vissla: Ja, visslade senaste imorse "Ja må du leva..." väldigt högt.
Blåsa en bubbla: Haha, om jag kan. Jag kan till och med, med rätt tuggummi, göra sånt ljud *Krrrrsht*
Ha dina ögon i kors: Haha jaaa
Nudda näsan med tungan: Neej
VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade:
Hmm, Nicole antar jag.
Du pratade i telefon med:  Samora
Du kramade: Rikard
Du skällde på: Haha med all säkerhet; Nicole. Fast skojskällde dårå. Annars så är det med ännu mer säkerhet; Elisha.
SENAST DU
Skrattade:
Måste nog ha skrattat imorse
Grät: iiih, när jag såg ilham i lördags!
Filmen du såg: hmm..män som hatar kvinnor? måste ha sett något på tv efter det men minns inte riktigt.
VAR ÄR DU?
Vad ser man utanför ditt fönster:
Scandic Hotell, alltså en massa fönster.
Lyssnar du på musik nu: Of course
Vad har du på dig: mjukisbyxor och en vit t-shirt med tryck.
ÖVRIGT
Hur många kuddar sover du med:
Man har väl bara ett huvud?
Dricker du mjölk: Ihelveteheller! Inte själv sådär, i alla fall.
Person du hatar mest: Hata är nog att ta i.
Vad borde man uppfinna: Haha oj oj, massor! Kommer inte på något konkret nu dock.
Är du ett hälsofreak?: Haha Naaaaej, det är nog det sista jag är.
Värsta vädret: uuuhg, grått, mulet, duggregn emellanåt.
youll find it within yourself

Vilken härlig dag det har varit!

Nicole lyckades övertala mig till att sola och jag hängde med och gjorde det. Efter att ha solat promenerade vi till skolan och träffa Kim och Rikard lite fort innan vi gick ner till resecentrum och skrev ut Nicoles tågbiljett. Hon åker hem ikväll så jag blir ensam denna helgen också :-( buhu

Det blir bara bättre och bättre väder! Så skönt att gå runt med solbrillor och bara njuta av solen och av att inte frysa med en vårjacka. Wiiho.
Nu ska jag försöka hitta något att äta, om lite mer än två timmar är det bodypump som gäller!HUH nu ska det pumpas!världens finaste.


you know that I could use somebody. someone like you...oooh ooohoo

Ni har säkert hört det redan. Men det är.så.bra!
Därför bjuder jag på detta klippet istället, då Pixie Lott gör en cover på låten.


nu är påsken (edition 1) här!

Godmorgon!

Jag ligger i min säng alldeles nyvaken. Eposten från VHS var bara någon kontrollgrej, inget besked har kommit ännu. Jag drömde till och med om det, att jag var hemma hos Sibar och Idsalas bror satt vid datorn och spela spel och vägra ge den till mig för att få kolla min mail. Sen lekte jag idsala och sibar med såna sumo-kläder som man slås med? Fast i miniformat. Sen kom Idsalas storebror och också ville knuffas och slås.

ÅÅ Jag drömde om ashton kutcher! Han hade en elak mamma som skällde på honom och jag fick trösta honom, INTE MIG EMOT. Men sen grät han för mycket och det tyckte jag var lite jobbigt haha
Drömtydare någon?


Å seeeeen
Jo, solen kikar fram! Det är skärtorsdag, jag vet inte om det kommer några påskkärringar hit, men det tvivlar jag på. Mitt i stan och dessutom har vi portkod. De får inte ens komma å ta mitt godis! Eller joo kanske en eller två.
På aftonbladet kan man läsa att påskgodiset slår julgodiset i antal mängder som alla äter och jag kan ju inte vara sämre för det eller hur? Bunkra upp i helgen alltså!! ;-)

Jag tänkte vänta på Nicole som ligger och sover, till frukosten men jag är för hungrig för det.

Tjarå

 
ahli träning

Det är andra dagen irad jag kollat på Dr House som går på fyran, den är riktigt bra faktiskt!
Var och tränade step med Samora men hann dra med mig Nicole också. Jag tog fel på tiden, vi började tio över fem men var där fem i fem, så vi la dit tre såna plattor nästan längst fram i salen och gick för att ""värma upp".
Detta var alltså jag och Nicole. Vi typ SPRANG i sån maskin för både armar och ben i tio minuter, jag var helt svettig innan passet ens börjat.

Det var en vikarie idag som jag rådiggade. Passet var mer dansigt än konditionigt, haha...men my good så mycket svett det blev. jag blir stolt över varje svettdroppa, för de är så sälsynta. Inte för att det blev en endaste droppe, men ändå!

Innan vi kom hem så handlade vi hem tacos, lagade, åt och fick en skrattattack då jag berättade en sak som hade med en prins, en ferrari, osynliga make-up-artister och frisörer och versaci och allra sist en angelina jolin hahahaha
hoppade in i duschen, torkade håret och sprang ner till ett fik här på samma gata som mig där jag och samora kollade på ishockeyn. Vi pratade mest. woho

Nu är jag trött och hungrig!! Nicole är ute och festar och jag sitter hemma och är arg över min jäkla hotmail inte funkar. just den dagen då man får ett mail av vhs, hur passande är inte det? inte för att jag bryr mig om jag kommit in eller inte, tror faktiskt inte att jag vill plugga på sommaren längre. men ändå! hur komiskt är inte det?

Godnatt!

vårpromenad

Jag gick ut på promenad. Har velat göra det ganska ofta men det är väldigt sällan jag verkligen tar tag i det och byter om och drar ut. Tog vättern-promenaden och funderade mest på varför jag inte gjort det förr, gjort det till en vana. Kanske för att jag hatar att gå raksträckor, blir väldigt uttråkad så. Precis då jag fick rätt rythm så började det att regna, självklart. Jag funderade på att fortsätta gå men vände ändå. Jag gillar regn! Speciellt då man är ute och går bara för att, inte bry sig om håret förstörs eller sminket. Och jag hade inget smink och bryr mig inte om hur mitt hår ser ut när jag sitter hemma och sen på träningen. Så jag njöt verkligen av regnet! Det luktade så gott, så...regnigt.

Nu ska jag läsa i mina böcker.
Båååååj.

mm jag tänker på min första tugga

GODMORGOON

Jag har varit vaken i en hel timma utan att käka frukost, väldigt ovanligt för att vara jag. Men jag ville vänta tills det att jag blev hungrig så att jag kan njuta extra mycket av mammas hembakade bröd med bregott extrasaltat smör och sen "zätar" mmm..och så mycket kaffe på det!

Nu börjar jag faktiskt att bli hungrig, så nu ska det ätas!!
Det ska börja regna snart, kan vara mysigt.

Heej

tisdag

Jag har inte gjort så mycket idag, hur skönt som helst. Men tiden gick fort! Vid fyra dök Samora upp och efter en timma gick vi på boxningen, det var en vikarie idag som var riktigt bra. Kom hem, åt mat, mackor och thé och sen åkte hon iväg. Jag hoppa in i duschen sen städa jaag å nu sitter jag i sovrummet och softilerar. Nicole och hennes 6 kompisar är här pch spelar något spel med alkohol haha
skönaa

JA just det. min hemtenta blev godkänd, wohooo. jag är spiksäker på att det hade blivit ett vg om man kunde få ett vg, jag läste nämligen igenom den och blev ganska så paff. Jag hamna i någon dimma då jag skrev den tydligen haha

Godnatt pipåål

allting sker av en anledning

Weeey-hej!

Sitter på min säng i min pyjamas och softilerar. Jag är ledig idag, woho. Synd att det inte är så fint väder som det har varit de senaste dagarna!
Introduktionen gick bra igår, inte så svårt som jag hade trott men vet ändå att man kommer att bråka en del med programmet under kursens gång.

Efter skolan så möttes alla här hos mig, samora, johan, ashur och nancy. vid porten träffade vi gabriella som inte fick komma upp till mig (skoj). Vi tog en promenad på stan innan det blev för kallt och alla gick hem till sig. Här träffade jag Nicole och vi började att uppdatera oss om allt vi varit med om de senaste 1½veckan vi varit ifrån varandra.
Vilken skillnad det är ändå. Från i söndags då jag satt hemma med ett fullspäckat hem, alla mina mostrar på plats, mammas mostrar, mormor och morfar, mina kusin (till och med idsalas elaka bror var där - han som säger att jag är djävulens rådgivare HAHAHA) och det var inte bara fullt med människor, även fiiiika. MMMMMmmmmmmm
Jello, glass, chokladbollar, muffins och massa annat. mmmmmm
vad har jag här? djupfrysta sommargrönsaker, om det är fest så har jag chilisås över hahaha
eller inte

Fyfan så trött jag var igår. Jag verkligen kämpade med att hålla upp ögonen för att göra min dagliga runda på nätet. Har knappt varit uppkopplad då jag varit hemma. Till slut stängde jag av datorn och skulle kolla på andra avsnittet av scrubs då jag däcka. Alltså, däcka. Jag vaknade inte till förrns 8 på morgonen och min första tanke var "å just det, jag är i jkpg" sen sov jag i två timmar till.
Typ elva timmars sömn!! Hur skönt är inte det?!

Vi steg upp båda och åt frukost och pratade mycket politik. Sen så kom hennes kompisar hit och de åt tacos och nu är jag lite hungrig så jag ska fixa lite fresch kött till mig. Om tre timmar ska jag och Samora boxas i 75 min, ska bli så skönt! hoppas vi har energi för att träna lite mer i gymmet efter passet.

Annars så har jag en softdag. Fått två mycket bra och roliga telefonsamtal av pappa. Pratat med Sibar som förbarmat sig över Bambi qutchuq hunden som kräktes på deras soffor, hahahaha aaaldrig har jag träffat en hund som är så envis som den där jäveln hahaha, hon ska alltid ha sista "ordet".

Nu ska det lagas och ätas!Pyss

on the bus back to school, lets yoho together!

wuhu

sitter på bussen påväg ner till jkpg igen. solen skiner så mkt så att det nästan blir helt omöjligt för mig att se något på dataskärmen. finns inga uttag på bussen heller så mitt batteri kommer inte att hålla länge till!
jag har massvis med gamla bilder med mig hemifrån som jag kollar på. snart blir jag godissugen och då ska jag äta min godispåse som jag ratat i flera dagar nu. bad bad
lektion hela eftermiddagen (enda lektionen fram tills NÄSTA tisdag. ärligt, är jag inte duktig som inte skolkar? hade kunnat ha ett två veckor långt lov!) men det är lika bra, måste plugga på annat och träningen hade jag aldrig kunnat vara ifrån så länge!!

Hahaha senare på kvällen ska jag vara med samora och johan...johan överraska alla med att dyka upp i jkpg. hahahahha fatta skillnaderna, ilham från usa och johan från södertälje. hahahahhahaha fyfan vad jag ska mobbas.

jag har laddat mobilen med musik som jag kan lyssna på när jag tränar, skönt. nu ska jag surfa vidare innan batteriet ger upp

puss

Bröllopet!

Woho!
Söndag. Söndag innan måndagen och ett par veckor i jkpg = ångest. Men jag vet att jag inte borde ha ångest egentligen, för jag trivs ju när jag väl är där. Men det är bara för att jag glömmer bort hur kul och bra jag har det här i jämförelse.

MEN! Det är saksamma!
Ni ska veta vad det var för kväll igår. Herregud. BERG OCH DALBANA in deed, fast mest i glädje! Tårar, ja - men av glädje!


Jag och syrran blev klara i rekordtid. Och jag hade som sagt bestämt att tjejerna skulle komma hit en timma innan vi skulle åka iväg till sofia för att fotograferas lite tillsammans på balkongen i det fina vädret...låt oss säga såhär, vi hann inte fota riktigt.
Jag började fota fabbe och idsala eftersom sibar var sen, men sen dök hon också upp och jag börja fota dem tre. Precis då min tredje syster ska börja fota oss fyra (glöm inte att min fjärde syster hade ett kalas) så lite kaos var det allt.
Tills jag hör mammas röst
"TJEJER, ni har fått besöööööööööök" skitglad.
Jag tänkte att hon var ironisk och menade nån av mina småkusiner till irritationsobjekt. Jag går in från balkongen..
IIIIIIIIIIIIIIILLLLLLHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMM
haha vi skreeeeeek och skratta och grät alltihop tillsammans. MY GOD
Från usa. fatta. jag förstog inte så mycket
efter en stund så torka vi våra tårar och tog en gruppbild. Redan i hissen påväg ner så började vi tjafsa hahaha
och idsala (som varit ensam med fabbe i stälje en hel månad och båda har jobbat heltid och knappt hunnit med varandra) som tjatat på att det är såå skönt att ha mig och sibar hemma igen, ba:
"aaaah, äntligen! VI ÄR SAMLADE."
OCh hon har så rätt!
Sibar sa också något bra "jag trodde aldrig att jag skulle höra mig själv säga att det är skönt att höra ilhams röst" hahahahaha pluspoäng.

Mamma och fabbe har vetat om att hon är här hela tiden. och tydligen så hade mamma råkat försäga sig en gång å ba "vad hade ilham med sig från usa då?" jag ba; va? ilham är kvar, hon kommerinte på bröllopet.
å jag pratade med hennes kusin i förrigår som fråga om jag träffat ilham
och det var där mina misstankar börja. men det var lite too good to be true!!
"har du träffat ilham då?"
"...va...vadå träffat..va...?!!"
"har du pratat med henne asså?" helt lugn
och de värsta var att jag chattade med ilham precis inna jag skulle börja sminka mig och jag tyckte så syyynd om henne.
bitch.
nej nej de allra värsta var när fabbe får ett sms och hennes mobil är precis brevid mig så jag tog upp den och såg att det var ilham som smsa. det stog "haha tamam" alltså, som ett "ok"
jag fråga fabbe varför hon smsar med ilham? hon ba; va? ilhaaam? skitchockad.så kläcker hon ur sig "eeeh, de här smset skulle ha kommit för två veckor sen"
HUR KUNDE JAG MISSA?!

Åååååhh..men sofia! Bruden! Allt var så fint och bra. Eeh, mkt folk. JA. 600 personer gjorde att det var gaanska så trångt på dansgolvet. Bilder kommer.Kolla vad fin Idsala äär. Gluuuria

Äh, vet ni vad? ni får se bilderna imorgon. Jag har lite bråttom! Måste hinna packa, åker itllbaks imorgonbitti och har skola hela eftermiddagen.

GODNATT PIPÅL!

4h till bröllopet!

Det är fyra timmar kvar tills det att tjejerna kommer hit. Om fem timmar ska vi befinna oss hos Sofia - bruden.
Ja, alltså, det är fyra timmar och jag måste börja göra mig i ordning nu känner jag. Jag gör en Ilham. Fyra timmar ska jag ta på mig tills jag förvandlas till något som kan synas på ett bröllop.

Ilham! Jag ska tänka på dig hela kvällen.

03 04 09

varför försvinner dagarna när jag är här?
jag får ångest! måste tillbaks till att behöva fokusera 270 24/7. tröttsamt, jo. det enda jag saknar är träningen, inget mera. och åka i samoras bil, det har blivit något av en hobby, kanske för att jag åkt till södertälje så ofta med den haha och för våra galna stop lite här å var i sverige.

gick upp vid halv sju och srang på toa, när jag kom in i rummet igen var det kockhett av solen som försökte tränga in genom persiennerna. härligt med vår, men seriöst - shorts och flipflops? det kan man ha på stan om man precis kommit hem från stranden, och det tvivlar jag på att någon av dem varit där idag?
vakna igen vid halv nio, åt frukost och åkte iväg till skärholmen med sofia och sibar. imorgon är hon gift vid den här tiden! JAG ÄR NERVÖS. JAG?! seriously. Man kände nerverna i bilen, och som sibar sa - man får en klump i magen av hennes nerositet.

jag hittade i n g e n t i ng. eeller jo, en väldigt fint bakelse, herregud så fin den var. men eh, jaa..liiiite kort. speciellt då min klänning på förlovningen var för kort och väckte uppståndelse (inte på ett bra sätt people, inte på ett bra sätt).
och butiken jag gick för att kolla hade självklart upphört. varför har sån otur? men jag kunde ingenting annat än å gapskratta..IRONISKT.

vi åkte hem till sibar och åt lunch med hennes föräldrar och därefter till ronna för att kolla på lite mer aftonklänningar. ingenting där heller. sen gick vi runt på stan, fikade lite med lillsyster på maren som var smoockat med människor. solen stekte så mycket att jag kunde sitta med min kortärmade klänning utan jacka. wohoo
idsala joina och vi handla godis som jag inte ens var sugen på. kom hem och mötte upp våra mammor i hissen som hade samma slutdestination. där åt vi lite olika sallader och soppor och annat smått å gått. drack kaffe och åkte upp och träffa frans (du får inte läsa min blogg längre!) och nu sitter jag hemma.

jag tror jag måste lägga mig tidigt. bara för att kunna orka med hela dagen imorgon..barnkalas, hela dagen samtidigt som man ska hinna fixa sig för bröllopet. barnkalas hos oss. jag ska fixa tårtan, varför lovar jag sånt? bara för att jag älskar att ta bilen och åka till ica maxi.

gonatt

södertälje södertörn stockholm södertörn södertälje

aloohaaa

jag sitter i vårt vardagsrum med datorn på knät och försöker att hål´la upp ögonen, är så trööött.
gick upp vid tio, vilket är rikigt sent för min del. käka en lång å stor frukost, STÄDA (utan, OBS UTAN att mamma sa åt mig! vi tar det igen: jag städa utan att någon bad mig!!) sen så kom sibar, hennes kusin och bror förbi mig så åkte vi upp till södertörn. herregud. jag skulle inte ens pluggat där om jag fick betalt för det. men vi var där i knappt en kvart innan vi åkte in till stan, där var sibar på fotvård.
sen åkte vi tillbaks till södertörn där vi plocka upp killarna igen, släpppte av dem i södertälje c och åkte för att hämta sofia som väckte oss med ett sms där hon skrev att hon börjar bli nervöös. wihooooooo jag blev nervös av det!!

vi plocka som sagt upp henne och åkte ner till stan och käka kebab på det nya stället. det var inte gott. sen åkte vi hem till mig och fika och efter det hem till kusinen å hans fru. hängde där innan jag kom hem. Hann träffa mina föräldrar faktiskt! woho.
nu ska jag hoppa in i duschen sen sova. imorgon ska jag upp tidigt och åka upp till skärholmen c med sofia och jag hittar förhoppningsvis en snyggare klänning!!

gonatt.


woho!

mina ben är helt slut. jag vill inte ens veta hur många klänningar jag testade idag..bläääää. de som jag VERKLIGEn tyckte om hade inga storlekar kvar. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ den aprikosa, vilken dröm den var i verkligheten. men sluta med en kort jävel, kanske att jag inte ens använder den. vi får se, vi får se.

min vädret, ååå vilket väder.
jag hann lura idsala och sibar imorse. och i eftermiddags lurade jag sibars bröder, mina kusiner hehe..men de gick inte på det helt. men ändå!
åt min första glass, nogger. den var inge god, måste ha legat där på seven eleven sen förra sommaren. what else? såg snyggingen hibbs på riktigt, som alltså är lika snygg i verklighet. Å nu orkar jag inte skriva mer, sängen! kom på att jag bara sett ena syrran idag...hoppas jag hinner se resten imorgon haha. får inte vara ute såhär sent alltså.
jo just de. vi var hos sibar och satt och åt godis, nötter och frukt med moster och hade de väldigt, alltså VÄLDIGT typiska tjejpratet. hehe mycket mysigt.


gonatt!

what a lovely day, lets go and shop!

GODMORGON!

Fast jag vakna strax efter 8! På en ledig dag, jag blev bra stolt alltså..vill inte riktigt vända tillbaks dagsrytmen bara för att jag är ledig. Dessutom är det så fint väder så ju tidigare man stiger upp desto mer hinner man njuta!

Jag passade på att glo på tv, ni vet..på såna kanaler som jag inte har hemma i jkpg. Men det var bara tråk så jag åt en bamsefrukost istället. Åååhåå älskar att vara hemma!

Jag och Sibar skulle ha tagit tåget för, ja, fem minuter sen, men här sitter jag fortfarande hemma :-) Men no stress..idag ska vi strosa runt (MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSTE HITTA EN KLÄNNING ANNARS SÅ KAN JAG LIKA GÄRNA SLÄNGA MIG FRÅN SJUAN) men noo stress.

Jag funderar på att ta med mig systemkameran upp fakiskt. Så fint väder å allt.

KISSES

RSS 2.0