för exakt tre år sen tog jag studenten...bara det att det spöregna/hagla hela den dagen, ja, tillskillnad från idag alltså...

Kan inte fler människor skriva att det är fint väder ute på facebook? Eller att de har grillat, solar eller till och med tagit första doppet? Komigen, några fler?

Haha bitter? javisst! Blev faktiskt klar från skolan tidigare än planerat. Gick till Nicole som låg på parken intill och pluggade och så gick vi tillsammans och handla tacos, laga och åt. Sen blev det bråttom! Matchen hade börjat så vi sprang ner till Olearys och missa de fem första minuterna. Vi hade lika gärna kunnat missa hela första halvlek så tråkigt som det var.

Olearys här har gjort något skitgrymt! De har en del på stället som de gjort om till "biosalong"-liknande grej. Skinnfåtöljer och en storbildskärm. Gött var det!

Efter den matchen så tog vi en promenad runt stan och sen lämna jag och Nicole Nancy, Gabriella och Samora. Kom hem och softa, sen kom Klara och hennes kompis. Vi satt och retades som vanligt och jag fick glömma bort den jäkla förlusten. Sen åt jag och Nicole som hästar. Haha varsin stor tacos-rulle över diskbänken. Gott var det i alla fall och ni sitter vi på varsin säng med varsin datorn och sofilerar.

Det var min dag. Imorgon när jag vaknar får jag äntligen säga "IÖVERIMORGON ÄR JAG H E M M A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Godnatt folket!

älskar att sitta i skolan IDAG

Gutenmorgen

Ni är säkert på någon strand allihopa eller åtminstone UTOMHUS och lappar sol. Jag sitter i en datasal i skolan och ska göra världensROLIGASTE skoluppgift. Jag är inte alls bitter? Vad är skolan, på en söndag i detta väder i jämförelse med en söndag på stranden alt. utomhus?

marknadshelg och rix fm

Nu är jag äntligen hemma!
Var ute och käka middag med Samora och Gabriella på Piren. Det var inte det godaste men det slank ner! Fick dock ont i magen efteråt..men det var mysigt att sitta och äta och kolla på solnedgången! Sen att stan var smoooockat med människor gjorde inte saken sämre. Det var verkligen en utomlandskänsla med olika stånt på trottoarerna och människorna som gick mitt på gatan och rix fm festivalen så pågick på parken brevid.
Jag ville se, eller åtminstone höra Arash men lyckades tajma Janet när jag sprang ner till Piren (då jag äntligen lyckades slita mig ifrån robinson, missa sista biten!!) På tal om Arash, så var det två killar som försökte få med mig och Nancy med på hans efterfest då vi skulle in genom min port..men aa, att få sitta hemma lockade mer än att ränna ner på de där gatorna igen!


Efter middagen så gick vi runt en stund och kolla på folk som hoppa bungy jump och festade och strossade men det var alldeles för mycket ungdomar som var för fulla. Det var bara obehagligt. Men efter två donuts och två pizzor (ja, inte såna som man äter) så sitter jag här hemma.
Fem donuts totalt på två dagar, vem klår det?!

Imorgon kommer jag att missa det fina vädret igen. Ska till skolan kl 12 för att jobba i fem timmar. Förhoppningsvis så gör vi klart det sista nu så att jag sen kan koncetrera mig på den jobbiga, självmordsframkallande uppgiften som jag är VÄLDIGT omotiverad till. Sen, ja...sen är jag H E M M A! Åååh.

Inatt kommer Nicole hem också. Yaaaaai ska bli kul!!
Nu ska jag sova, förhoppningsvis så rycker jag inte ner någon tavla inatt :-)

Ååå jag vet att inläggen blir tråkigare och tråkigare, speciellt utan bilder. Saknar min kamera! Måste införskaffa mig en nångång under sommaren.

Good night kisses!

det är inte sommar ÄN!

Lördag! Och våren kör slutspurt, för ni vet att det inte är sommar förrens jag kommer hem?!

Inatt sparka jag ner tavlan i min sömn igen, kul i jul att vakna med hjärtat i halsgropen. Gick upp vid halv tio och gick iväg till ett body pump pass och dagens instruktör var med på gårdagens pass också så hon blev lite chockad när hon såg mig där idag igen. Om hon bara visste att jag kört såhär i ett par veckor nu? haha
Fruktansvärt bra pass idag, som vanligt.

Kom hem och såg att gabriella ville ha en tjänst från stan så jag tänkte att det var lika bra att dra iväg och sola. Solarium alltså. Marknaden är igång idag med, mer än någonsin! Men tyvärr så finns det ingen donuts utanför mig :-( Men på stan finns det!! Eller Okej, det finns på min gata men inte så nära så att jag kan se dem från fönstret haha

Kom hem, laga mat å åt och nu funderar jag på vad jag ska göra? Jag har ingen att leka med eftersom folket jobbar. Ska jag gå och sätta mig på nån park och läsa? Eller ska jag sitta kvar hemma fram tills ikväll? Jag har jätteont i magen också. I donno what to do. Egentligen är valet självklart, men jag orkar inte. Åh. Får se helt enkelt.

Ikväll ska vi tre nötter sätta oss på Piren och käka middag på Åtta glas och sen kolla på rix fm festivalen. Jag vill se arash!

gäsp, kanske ska ta och sova?puss

fred in

shittans brittans, vilket pass det var idag!! Det var tre instruktörer (två av dem går jag till) den tredje var så hååård, alltså låt mig beskriva det på detta vis.
I vanliga fall så kör vi lårmusklerna genom att ha stången på axlarna och köra på, upp å ner upp å ner, snabbt och långsamt osv. i slutet av varje omgång (det är tre omgångar) så går vi ner, stannar halvvägs upp (alltså, inga utsträckta ben som ger viloläge) och så gör vi fyra x4 och man DÖR. Vet ni vad denna instruktör gör då?! DUBBLAR!!!!!!!
gaaaaah jag kunde inte röra på mig!!

Idag ökade vikterna också, jag är alltså inte den svagaste i gruppen längre! Ok, det är jag och NÅN tant som tar samma vikter, men ändå?

Efter träningen sprang jag in till hemköp för att handla godis och unce bens thai currysås (reklam, reklam NÄR kommer min bonus hemköp!?!) godiset var för 4.90!! Pangpris. Jag äter inte lika mycket godis längre vilket jag tycker är väldigt, väldigt tråkigt. Helgerna blir liksom inte lika roliga.

Efter dusch, tillagning av middag, uppätning av middag så sprang jag ner på stan igen. Öppet till 21!! Tänk er! Från 18 som man stänger i vanliga fall till 21, vääärsta grejerna! Jag Gabriella och Josefine strossa mest. Hitta massa, MASSA fint på Gina tricot. Mums vill ha. Men annars så har jag lyckats slå rekord i antal timmar på stan utan att gå in i en butik.

Kom hem och fick äntligen äta mina munkar. Satt och skratta ensam tll Hitch hahaha och sen hade jag världens snack med pappa och syster.
Jag har livets träningsvärk och ska ändå upp imorgon för samma pass. Sista lördagen nu. AAAAAAAAAAH NÄSTA lördag är jag hemma!!! Redan på torsdag förhoppningsvis, SNAAAAAART.

Jag ligger på mage i sängen så jag orkar inte skriva så mycket mer eller göra det aningen roligt men ska kolla om jag kan ladda upp någon eller några fåniga bilder så att detta fåniga inlägg blir ännu fånigare. Fånigt hehe vilket ord. Fånigt va? PUSS


fred ut.

marknaden är i stan

HEJ!

Nu har jag varit och yrat runt på marknaden. Det var jättemysigt trots att folk är dumma nog att ställa sig mitt på gatan för att prata och gulla och diskutera. MOVE. Och trots att jag tappa mobilen bakom elementet. Bakom elementet har både jag och Nicole halva våra necesärrer. ALLTING ramlar ner där och ingen kan plocka upp dem.
Jag sprang runt här hemma i ren panik och försökte hitta något långt och smalt. Samtidigt som Samora smsar sönder sig och ringer.

Hitta tillslut skohorn! Hur länge har vi haft en sån hemma? I alla fall, den var också för kort men den nådde mobilen lite lite, så jag försökte köra in den från sidan med hjälp av min sminkspegel för att försöka se mobilen. Mcgyver kan slänga sig i väggen! Men ååh, det gick inte. Så jag hämta ett köksredskap som jag tejpa fast i skohornet och DÅ gick det. Efter mycket svett och skrik och nästan tårar. Frustrerande MINST sagt!!


Först var jag alltså med Samora men sen träffade vi på Maria så jag och hon lekte resten av dagen, men innan Samora gick iväg så hann vi äta en krov tillsammans och anmäla oss med falska namn till glamours stilleto run som går ut på att springa med högklackat. Vi ville mest åt det välfyllda goodiebagen. Men vad tror ni hände när jag och Maria gick tillbaks dit? De kände igen mig och jag fick springa! Haha..tyvärr så vann jag inga 100 000 kr att shoppa för men sprang gjorde jag i alla fall. Haha. Ganska pinsamt var det allt.
Men i alla fall, nu har jag en påse med TRE donuts i. Dom ska jag äta (okej, jag har redan ätit en halv donut...) efter body pump passet!! Idag är alla pump instruktörer med och kör, om jag uppfattat det rätt. Ska bli skoj!

Ikväll blir det nog att sitta hemma och softilera. Hoppas att Nicole kommer hem imorgon och inte bestämmer sig för att vara borta till tisdag, INTE kul att vara ensam hemma :-( Förstår fortfarande inte hur jag klarade av det innan? Jag tvingade och hotade iofs JOhan Samora och Gabriella att vara hos mig mestadels. Jag muta dem till och med mat...men ändå.

Nu ska jag äta lite morötter, sen är det fit for fight! Kisses.

men tycker vi inte att den här fredagen är alldeles underbar?!

God morgon!
Jag sitter på sängen och bloggar utan ens ha druckit mitt morgonkaffe!!
Vaknade upp av ett ryck pga ett ljud som kom från gatan nedanför, trodde att klockan var tolv och att det var pga av all ljud från människorna som var ute på lunch som jag vaknade av. Kollade på klockan och hon var bara 8, sov om! Sen vakna jag av ett till ryck av ljud från gatan en halvtimma senare. Efter en timma samma sak.

Till slut ger jag upp och vaknar upp, går på toa, kommer tillbaks och kollar på tv lite. Sen ser jag en gumma från hotellet som står och kollar ner på gatan väldigt konstigt. Så jag springer till fönstret ("springer"...) och JUST DET FAN! Jönköpings marknad idag!
Klädbutiken under mig har ställt ut kläder och gissa vad det står mittemot?! ETT DONUTSTÅND?! JAg kollade upp mot himlen och log "Tack chefen för det här!"
Vem ska inte äta så mycket donuts så att hon själv blir en donut? Mmmmmmm haha
Hahah så säger mamma jämt när jag säger att jag vill äta korv, "du är en korv" hahaha

Ååå om jag öppnar mina fönster så kommer säkert allt os in till mig, och vad luktar godare än donuts? MUMS.



Äntligen. Nu är jag hungrig och ska äta min frukost och sen ska jag ner på stan å kika på marknaden. PUSS


det här är till dig frans!


enjoy!

i got soul but i´m not a soldier

Tjipp i stugan,

jag sitter i skolan och försöker designa upp mitt portfolio i photoshop, det går bra men jag orkar inte ritkigt fortsätta eller få det snyggt för den delen!
Nicole ringde vid halv fyra och var världsstressad, hon satt i en bikl påväg till jkpg och visste inte om hon skulle hinna med bussen till sthlm. så jag fick hjälpa henne genom att springa hem, packa det sista i hennes väskor och springa ner med dem. busschaffören var snäll men hon hann verkligen på minuten!
precis sekunden då jag springer ut från porten så börjar det självklart att blåsa så in i helvete mycket, världens storm och hela min klänning blåser upp samtidigt som min krage med nitar bitchslappar mig i facet och håret blåser överallt. ganska mysigt med all eftermiddags-trafik va?

igår, då jag satt och skrev tentan så kom jag på vad jag vill tatuera mig! jag tror att jag är helt säker nu, har inte funderat lika mycket som jag funderat på allt annat men det här känns rätt. bra att fundera på sånt då man egentligen skulle koncetrera sig på tentan va?


ta mig tillbaks!! 27/2 o2 arena, london.


snart är det helg!

Haj!
Nu är tentan klar och jag får äntligen andas lite. Jag hade tyvärr inte tur med frågorna, så med mer tur så blir jag godkänd. Fan, hade jag bara prickat rätt essä-fråga så hade det utan tvekan blivit ett vg. Men det är morgondagensproblem! Jag kom, stressade och ville hinna med mitt älskade step-pass då Nicole ba: men...jag är hungrig? med andra ord: stanna hemma och laga mat åt oss. Jag kunde helt enkelt, var tvungen att träna! Men när jag skulle hämta ut kläderna från torktumlarn så hade inget torkat! Torktumlarjävel!! Då blev Nicole glad i alla fall så vi började laga middag.
Vi firade det genom att leka att vi satt på en uteservering hahaha och drev sönder om massa. I alla fall, sen softa vi lite och glodde på TV. Sen kom Samora och Jhonny och vi gick ner till stan för att kolla på matchen. Jag tog en stor stark och kunde efter att ha druckit den på kanske en timma, knappt hålla upp mitt huvud. Jag blev "lite" påverkad trots middag och nachos. Måste bero på tröttheten efter tentapluggandet helt enkelt.

Idag sov jag väldigt djupt, säkert av samma skäl som jag precis nämnt. Vaknade knappt av att Nicole höll på å fixa å trixa och packa.
Nu sitter jag i datasalen, ÄNTLIGEN reunited med min klass. Hur kan man sakna allt efter bara en vecka? Hur ska jag klara mig in the real world? Jag behöver folk som jag kan driva med och som driver tillbaks!

Jag har världens mest onödiga uppgift. HTML kan gå och slänga sig nånstans i en vulkan eller nåt!! Jag är så sjukt omotiverad till den här uppgift så att det inte finns. Men det är bara att knipa och köra va?

Wish me luck! Kisses

jag skulle inte ha något emot att...

...det är luddigt...vet inte riktigt vart jag är. det är kallt i rummet, men ändå har jag knappt kläder eller täcke på mig. jag vaknar upp och ser vart jag är, det är fake-kyla i hela rummet. brevid mig ligger hon fortfarande och sussar vidare. morgon är det allt, det ser jag på solstrålarna som gör allt för att träna sig igenom de feta gardinerna som mörklägger hela rummet. KNACK KNACK. just det, det var ju därför jag vaknade, någon knackar på dörren. jag klättrar över henne och skiter i att ta med mig lakanet över mig, jag vet nog vem det är. innan jag kommer fram till dörren ser jag att den andra också ligger och sover i sin säng. jag öppnar dörren. möts av det där stora leéndet som bara hon kan göra.
-HEEJ!!
-...gomorgon...

men vem vaknar inte upp efter den här synen? jag springer tillbaks in i rummet, drar bort de feta, tunga gardinerna med all kraft och solen får äntligen ta sig in i rummet och berätta att det allt är morgon nu, sommar. jag skriker att ni ska vakna, fast jag är inte arg eller så. jag vill bara att det ska gå fort fort, jag vill äta äta. men sen så säger jag inte så mycket mer än att småbråka med nån av er om vem som tagit mina flipflops eller varför det kan ta en sån tid att klä på sig?

och jag skulle inte ha något emot att resten av dagen ligga och lappa sol på stranden eller vid en av poolerna på det stora hotellet. att ha mina hörlurar på som dunkar ihjäl varje nerv och cell i kroppen, så som bara musik kan göra. till det något läskande, antingen öl eller cider och antingen chips, glass eller frukt. att sen bråka om vem som ska upp och duscha först, (aldrig jag) och sen spendera kvällen med middag. alltid middag. sen hitta på något varje kväll, cyckla, promenera runt nya delar och inte bara turistgatorna, äta glass, fota i studio, gå till sockervaddspojken för att köpa popcorn, köpa andra grejer. för att sen komma tillbaks till det där rummet med fake-kylan och lägga sig för att sova till ljudet av den livliga turistgatan nedanför (som ändå tystnade vid 23).

...jag skulle absolut inte ha något emot det. inte alls.


tentaångest är SÅ 2008

nooooooooo nu är tårtan sluuut :-( jag fick min sista bit runt nio, halv tio. jag frågade direkt när vi kunde göra tårta igen. mums!
för 1½h sen frågade nicole mig om jag ville med ut och gå? ja! jag har suttit hemma i två dagar. jaaaaaaaaa, i det här vädret. EXAKT samma väder som jag pluggade sist, det glömmer man inte va?!
sen lockade allt ljud som inte dämpat trots tiden. det var folk på gatorna.
jag springer ut från porten och möts av en chock. bara en sån värmechock som man får första dagen på semestern. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH vad sköööööööööööööööööööööööööööönt!!!!!!!!!!!!!
snartsnartsnartsnaaaart!!

vi gick runt på stan och gick längst vattnet påväg hem. utanför oss satte vi oss vid en bänk och prata om en massa annat. frida var också med oss.
jag ska lägga mig nu. ska upp tidigt imorgon och plugga lite inför det sista. på kvällen är jag fri som en fåget. Ja, nästan i alla fall. bara två uppgifter i skolan kvar.

GODNATT

tårta+skada+plugg+vuxenpoäng

You spin my head right round, right round. When you go down, when you down doouuwn

TJO! Jag är typ sockerhög just nu. Två tårtbitar har jag fått äta!
Jag har suttit och pluggat mestadels av dan. Vid ett kom Nicole med tårtan och jag fick smaka, muuuuums.
Sen går hon till vårt fönster och drar upp våra gardiner så att jag får in ljus (JAG VILL INTE SE ATT DET ÄR LIVETS VÄDER UTE NÄR JAG SITTER I PYAJAMAS OCH TENTAPLUGGAR!!!!) och ser att vårt ljusstake har ramlat ut från fönstret!!!
HAHAHAH
alltså, det är av glas. Fatta om det är någon som har fått det på sig? Men jag tror inte det, nånting måste jag ha hört i så fall? Men det är en klädbutik precis under oss så jag tror att den hamna på kläderna som hänger utanför och att ägarn har tagit bort all glassplitter. Tänk er om en vecka på aftonbladet "Klädbutiken XXXX har glasspitter på sina kläder - Är det samma terrorist som Kronfågeln drabbades av?!"

Då Nicole undersökte saken så såg hon Rania från min klass komma gående på gatan, påväg mot tåget. Hon ropa upp henne så det var då jagh fick äta min andra tårtbit MED BÅDE twixer OCH daim på. Mums. varför bakar man inte tårta oftare? Jag ska göra det i sommar! Ååååå det är så mycket som jag ska göra i sommar! I matväg alltså :-) (och alla får smaka förutom Idsala!)

Nu ska jag plugga i någon timma till. Sen ska jag upp, diska och laga middag och Nicole och Kim! Förhoppningsvis så hinner jag plugga lite till på kvällen. Tjeeeråå
'
Ps: Idag fick vi hem Nicoles efterlängtade Hemköps-kort. Äntligen bonus!! Vadå inte VUXENPOÄNG?!

090526

Hello and good morning.
Känns som att jag varit vaken i flera timmar. Gick upp för att hjälpa Nicole med att göra en tårta till Kim som fyllde år igår. Det var kul. Mindre kul att handvispa all grädde dock.
Nu har jag ätit och slappat klart så nu ska jag ta och plugga vidare.

Snart är det onsdagkväll och då får jag andas igen!! Puss

go eftermiddag

Nu har jag pluggat nästan hela eftermiddagen och det känns göött. Det löste sig med tentan till slut wihoo
Jag ska ta och läsa i en timma till innan jag beger mig ner till gymmet för ett body pump pass, variera? Vad är de?

Puss

sjukaste drömmen, as usual

Förresten, hur frisk kan man vara då man har en sån dröm? Eller en del av en dröm:
Jag står vid vardagsrumsfönstret hemma i Södertälje och ser över stan, jag ser s:t ragnhild kyrkan som lyser i någon slags lasvegas-anda, helt plötsligt. Bara en gång. Sen studsar den till och flyger upp-upp-upp i skyn och landar i korsningen där house of pain och frälsningsarmén!! En bit av kyrkan kommer fram exakt vid fönstret (då bor jag plötsligt på bottenvåningen) och jag ber idsala att öppna fönstret och ta in den biten!
Frisk? Ja?

mondaymorning and the sun is shining

Godmorgon!
Jag vaknade för ett tag sen med ett ryck med att jag troligtsvis fått svar om jag kan skriva tentan eller inte. Fortfarande inget svar. Jag gick automatiskt direkt till kaffebryggarn och fixa kaffe, just nu känner jag att jag inte är ett dugg hungrig. Inte efter allt vi åt igår i alla fall!!

Jag vet inte riktigt hur jag gör med dagen idag. Om jag ska till skolan och börja med den sista uppgften eller om jag väntar med det tills imorgon? Jag sitter nog med tentan hemma idag ändå, man vet ju aldrig. Och om det blir så att jag stannar här tills nästa vecka då allt ska in så hinner jag...nog.

Nu ska jag och Nicole dricka smoothies på blåbär, hallon och jordgubbar. Mumsfilibabba. Tjarå!

söndagskväll måndagmorgon

Alltså, aj. Min hals. Haha
Tjejerna kom ju in just då jag bloggade klart sist. Vi satt och softa här lite, kolla på lite bilder men de är alltid hungriga dessa två gamar så de tvinga ner oss till "stan" (fortf, vår gata) för å hitta något att äta. först claras sen sandys, sen claras, sen coffehouse, sen kebabaren sen sandys å till slut blev det kebabaren till de två och jag och nicole bestämde oss för mcdonalds från ingenstans? Hahaha vi som ba "neej vi har handlar färska grönsaker vi ska göra stooor tonfisksallad, vi vill inte haa kebab" tjena.

Vi kom upp till oss med all mat och åt. Runt halv nio - nio slog det mig att göra chokladbollar, och jag lovar om det inte blev top tre av de godaste chokladbollarna jag ätit NÅGONSIN. Alltså JAAAAMMM. Alla tog slut på sekunden. Medans vi åt dem så spelade vi land och rike /land och stad och skrek och hade för oss. Sen pratade vi lite till och sen började vi "sjunga" helt plötsligt. Vi har skrikit till alla gamla mellanstadie-tryckarlåtar...ja, alltså verkligen skrikit. Tur att det är bra ljudisolering här va? De gick alldeles alldeles nyss och trots att mina ögon är torra som snus så är jag väldigt pigg. Så jag ska ta och läsa lite i kurslittraturen så att jag somnar till det. Kanske att alla ord smyger in i hjärnan under natten om jag sover med boken på ansiktet? Vilken tur det hade varit i så fall. För då hade jag kunnat koncetrera mig på dessa två sista uppgifterna vi har att göra i skolan! Vill bara ha dem gjorda nu nu nu nu!!!

Och det PLUS att det slog mig att jag har sommarlov nästa vecka. NÄSTA VECKA!!!!!!!!!!! Gör att jag funderar på om jag verkligen ska hem på torsdag? För visst är det lika bra att jag stannar veckan ut, gör klart uppgifterna, stannar helgen och får följa matchen på tv (:-() och sen åka hem för 10 dagar och sen komma tillbaks helgen 12-14 juni för examensmiddag? Visst blir det bättre? Visst visst?
Jag vet att det låter mkt bättre nu men så fort saknaden slår till igen så kommer jag typ att...dö. Men det får vi ta då. Kanske. Får se. Snart är jag hemma för typ, aslänge i alla fall.

Nu ska jag läsa läxor. Godnatt puss på nosen.

SÖÖÖNDAG

Hola,

nu sitter jag i ett skinande rent kök. aaah, min rygg är helt slutkörd.
både jag och nicole sov uuut, utan några larm som ringde, ingen som smsa eller ringde å störde. Såååå skönt, hur ofta händer det?
Vi gick upp, käka och sen så gick hon över till sina släktingar och blev bjuden på hemmagjord-pizza och då satte jag igång med pluggandet. Jag ser faktiskt framemot att läsa boken jag ska ha tenta på tills på onsdag, tentan är så liten så att det egentligen räcker med att göra gamla tentor men eftersom det är just organisations kommunikation (som jag ju gillar) så ska jag försöka läsa så mycket som möjligt. Dessutom är tentan på A nivå, jag har liksom betyg i B kursen så förhoppningsvis så blir det inga problem :-)

Sen fixade jag pannkakor och åt det till lunch, hehe. SÅ GOTT! Precis då jag ätit och diskat klart så ringer Nicole och säger att hennes släktingar kan skjutsa oss för att storhandla. Guld. Så jag gick över dit och de tvinga i mig mat trots att jag var mätt som en häst haha. De tvinga Nicole att släpa med mig nästa gång hon ska dit och käka och jag klagar inte, eller hur?
Vi åkte iväg och handla massa massa. bar upp allt och då jag skulle proppa i allt i skafferi och kylskåp så kände jag att jag först ville skrubba sönder och samman allt innan. Sagt och gjort. Typ en hel timma senare (skrubba alla skåp och hyller i kylskåpet, skåpen i köket, packa in, och så hamna jag i badrummet där jag skrubba där med...) så, miiinst sagt: P U S T!!!!

Jag ska kanske ta och rulla lite chokladbollar snart. Sen så kanske vi fixar ihop en tonfisksallad, favoriten hemma hos BOU (ShaBOU och BOU assaf).

UPS. Nu dök Nicoles nya kusiner upp här så vi ska leka.
Puss

gevaliafika och tårtbakning

Hello! Jag lever wiiiihoo

Jag har haft en bra dag idag faktiskt. Jag lyckades att sova utan en enda läskig tanke då jag skulle sova ensam. Vaknade upp nångång och såg att det var väldigt ljust ute och fortfarande ingen Nicole hemma!! Men hon kom sen, tydligen vid sju haha
Gick upp och körde bodypump. Att de alltid ska göra det jobbigt just de dagarna man bestämt sig för å ta det lite lugnt, hade faktiskt träningsvärk när jag vaknade imorse. Och ja, jag vet att det inte är bra att träna samma muskler två dagar irad. Men väfän.
Innan jag ens hann öppna ögonen så smsa samora mig efter mat. Men träningen kom före så när jag väl kom hem så kom hon direkt efter. Vi åt frukost, jag duscha och så gick vi på stan där gevalia bjöd på fika. Jönköping och Norrköping tävlar i antalet fikande personer och man ska samtidigt slå rekordet som växjö tog förra veckan. Vi vann (vi!) men det blev inget rekord. Det var riktigt härligt väder och Maria såg mig till och med på gevalias hemsida där man kunde följa allt live. Vet ni vem som var programledare? Fredrik från Hjärnkontoret och Bolibompa!!! Jag blev hur glad som helst!! Men Samora visste självklart inte vem det var så jag kunde inte dela min glädje med henne. Bakom oss satt Sebastian Karlsson från Idol, honom hade hon inte heller någon aning om. Men vi fikade och hade det mysigt ändå. Speciellt med söta kameramän haha
Jönköpings studentkår vann föreningstävling! Sjukt bra. Och så var det andra mycket roliga pristagare, lätt dagens skratt! haha

Efter fikat så promenerade vi till a6 där vi köpte goda grejer. Åkte till Samora på råslätt (nancy var också med oss) fixade livets tonfisksallad och drack det som Samora insisterade på att vara vin, med päronsmak. Smakade piss så vi hällde ut det. Efter salladen så började vi fixa tårta. Mums, så gottt!! Första våningen blev med chokladkräm och maränger, sen vaniljvisp och sen grädde och resten täckt med jordgubbar. Göttit!

Efter ALL mat så satte vi oss och glodde på en massa videos från 90talet, ni vet, när man väntade på sina favoritband så att man kunde spela in dem? Alltså, hur kär var man inte i alla pojkar som kunde sjunga och dansa och le samtidigt? Jag dog på exakt samma sätt som jag gjorde för mer än 10 år sedan!!!
Backstreets boys, ricky martin, 5ive, nsync, take 5 var de som vi kollade på idag. Men man hade självklart andra favoriter. alla pojkband var mina favoriter!!

Jag ska nog ta och lägga mig. Om en liten stund i alla fall, måste uppdatera mig på nätet! Jag blir stressad av att inte vara uppkopplad på en heldag, hur stört är inte det?
God natt!
Kiss

klantarsel, mildt uttryckt.

Hello

Här sitter jag hemma i mitt kök på en fredagskväll. Nicole har åkt upp till sthlm med sina kusiner MISSPEPP. De åkte upp för kvällen bara, det är någon libanesfest de ska på så hon är tillbaka inatt nångång, men ÄNDÅ! JAG VILL OCKSÅ!
 :-(

Det har varit en låååångdag. Jobbig sådan. Var i skolan och börja med en uppgift då det plötsligt slog mig att jag inte ens anmält mig till omtenta-tillfället. Hur smart är man då på en skala? Jag har gått runt och tänkt på csn och utomlandsterminen 24/7 plus andra grejer så den där lilla detaljen försvann helt å hållet. Och låt oss säga såhär; den byråkratiska världen vi lever i (särskillt den i skolan) är inte den bästa. De är sååå skrikta så det är helt stöört. Förstå att de hellre låter studenter gå om än att skriva en tenta på 5p?
Men nu har jag typ bönat och bett till, först läraren i kursen. Som är världens snällaste och bästaste lärare!!(OBS! Det har jag ALLTID tyckt) och det var Ok för henne om det är Ok för programansvarige. Jag mailade honom och det är Ok för honom om det är Ok för hon som tar emot anmälningarna. SÅ SNÄLLA, Håll tummarna!! Det sista jag behöver är en TILL sommar med bekymmer över om jag ska få läsa min uppsats-termin eller inte.
(Om det kommer att gå så är det första gången jag vinner kriget mot byråkratin!)

Fan. Vi har ingen mat hemma, vi som skulle åkt och handlat idag. Hmm..undrar vad jag hittar på för något.
I alla fall, min kväll: Talang 2009 det är jag och alla sena 90talisterna ikväll. Jag och 90talisterna! Ni andra kan ju hälsa LIVET liksom, ok?

Puss

gilla inte läget

...inte just nu, nej. hoppas, hoppas!

idag är det fredag och jag vill bara att det ska bli måndag igen så jag får springa och leka i skolan!


Godmorgon! Jag vaknade för snart en timma sen, vem vaknar 1½ timma innan man ska va i skolan då man har en 10 miuters promenad dit, max? Jag.

Jag kommer i alla fall att befinna mig i skolan, trots klämdag, fram till 15.00 då ska jag på bodypump. Jag har inte tränat på 6 dagar, trots att jag haft tid för det. Eller njaaee, måndag och tisdag hade jag faktist ingen tid.
Jag kan stolt säga att jag nu lärt mig att smsa med t9. Hur tuff är inte jag då på en skala 1-10? Nu ska jag bara fixa det här här videosamtal, då kan jag synas när jag skriker att Ilham är singel och villig då de pratar med mig i högtalare mitt på stan. Åå igår kväll var vi hos Frida och kollade på dirty dansing två, jag är kär i hennes lägenhet! Sjukt stor och sjukt högt upp i tak. Hon har 17 kvm mer än mig och ändå betalar hon bara 700 kr mer. Haha kanske snopet men nu vet jag vart jag och Nicole ska hänga framöver ;-)

Nu ska jag till skolan och leka. Puss


sen när blev torsdag måndagmorgon?

Fan vad deppdag...
Sen när blev allt pepp till depp? Jävlaskit, just idag då jag har fint hår också.
Jag menar, ofta jag går upp å sminkar mig å allt innan jag ens planerat något?

Vi skulle på stan, jag nicole och kim men allt var stängt. hann inte ens ta på mig jacka å skor innan dagen vände.
som jag sa till ilham, idsala och fabbe ringde och pratade med mig genom en högtalre på södertälje C:
jag återkommer då jag bestämt mig ifall det blir en vass kniv - om det ska gå fort. eller en mör kniv- få njuta lite av det och hinna mmsa en bild till alla.

jag återkommer.

vände på steken och den var rå

Fyfan vad jag är arg just nu. Jag har en sån äcklig känsla i magen sen det där mailet. Sa jag förresten att jag bestämde mig för Leeds efter beskedet om Northampton? Idag har jag fått ett till mail om Leeds, de tar inte heller emot några utbytesstudenter. MEN VAD I HELVETE ÄR DET JAG BLIVIT ANTAGEN TILL DÅ?!
Hade jag vetat att det är ett sånt här jäkla trögt system som de följer hade jag aldrig ropat wiho innan allt var klart, jag hatar sånt här!!
De här tjatat hål i huvudet på mig om att söka till Belgien istället eller kanske Holland. Men vafan?! Det är ENGLAND jag vill till! England är inte som resten av europa! Vad ska jag i belgien eller holland å göra? Lära mig deras fula brytning på engelska eller? Jag har redan svengelskan tack.
S å   j ä k l a   i r r i t e r a n d e så det inte finns!
VADÅ om jag kan tänka mig belgien eller holland?! Kolla minjäkla ansökan, funkar inte northampton (FÖR VISST KAN EN NORMAL MÄNNISKA TRO ATT MAN KONTAKTAR UNIVERSITET IIIINNAN MAN SÄGER TILL STUDENTEN ATT MAN BLIVIT ANTAGEN?! TYYYYYDLIGEN INTE?!) ja, då kollar du vad jag sökt i andra hand helt enkelt?! Eller tredje i mitt fall. Oherregud är så jäkla förbannad och ändå har jag låtit det smällta i ett par timmar nu.

Har i alla fall suttit och kollar på gossip girl, senaste med nicole klara och queen. skitmysigt. sen tjejsnackades det om förföljare och andra creepy stuff. jag blev skiträtt. speciellt när nicole bestämde sig för att gå ner en sväng med dem. ensam hemma efter allt läskiga som berättats. jag höll på att kissa på mig. men nu sitter hon här i alla fall och kollar på en scen med chuck och blair om å om å om å om å ooom igen. jag dör. mitt hjärta slog nästan lite extra vid en scen med honom. MY GOD. drö ö m.

Godnatt. Jag ska försöka drömma om min alldeles egna chuck och inte tänka på mina döda englands-drömmar. snyft

vet du varför man firar kristi himmelfärd?

Alltså, GISSA VAD?! Jag kom hem från skolan vid 3 tiden och slappa här hemma. Satt och peppa inför stepp-passet, SÅ SOM jag har längtat!! Jag vänta å vänta. 17.05 befinner jag mig på atlantis och ser på skärmen där man anmäler sig att det inte finns något step-pass?!

Kollar på schemat över tider då det är ledigheter, självklart...SJÄLVKLART började den 16.00. Alltså, jag som kristen tycker att det är jättebra att "fira" kristi himmelfärd men jag förstår inte varför man ska byta på passet IDAG? Jag menar, det är imorgon och dessutom kan jag sträcka mig till att det är Ok med att byta tiderna på fredag. MEN IDAG?! Jag slår vad om att hälften inte ens vet varför vi är lediga imorgon?!

Aja. Jag tränade lite på en sån trampcyckel som vi har hemma i södertälje också. Men jag längtade till att få laga mat så jag gick hem och gjorde det! Spaghetti med köttfärssås och en sallad till. Mmmm vi åt ganska mycket. Snart ska vi kolla på Gossip girl, det avsnittet som de precis har sett i staterna men jag ska försöka få henne att kolla på förra avsnittet också för den såg hon utan mig. Hehe

Vad gör alla idag? Det är ju helg nu!

älskade vårväder

Nu har jag haft sista lektionen med klassen, EVER, NÅGONSIN!! Det känns väldigt, väldigt sorligt det hela. Snyft snyft.
Ett par stycken har gjort som mig och skriver c uppsatsen till hösten men annars så tar ju alla sin examen nu. Bara två STORA arbeten kvar, sen är allt över. (och en tenta för min del) Sen sitter jag där på bussen/tåget/bilen hem till mitt Södertälje.

Det BRAKADE som IN I .. för någon halvtimma sen. Alla blev lite rädda och speciellt och jag T som satt vid fönstret. Vi liksom, HÖRDE att det regnade, från ingenstans helt plötsligt. Så jag vek upp rullgardinsgrejset, försökte vara lite diskret men hela klassen gjorde läten ifrån sig när de såg regnet haha

I jalla fall. Jag ska ta och rulla mig hemåt, är fortfarande mätt sen lunchen så jag ska softilera tills mitt älskade, mördar-steppen börjar 17.10

Tjarå

godkänd öf cörs

Nu är tentan över. Godkänd wihoo
Nu är det dags för huvudvärk nummer två, göra ett portfolio/cv. Ärligt, CV...tro mina ord när jag säger att idioterna som fortfarande skickar in cv i pappersformat kommer att brinna hemma med socialbidrag. Cvet kommer att vara digitalt i fortsättningen...men först kommer man att ha cvet på blogg/hemsidor å så. Man ger ett visitkort med adressen till Cvet.

OCH DET ÄR JU DET VI GÖR NI. MEN VEM ORKAR OCH KAN? INGEN I KLASSEN. ALLA SITTER OCH GRÅTER. JO NÅGRA KAN. MEN NÅGRA ÄR INTE ALLA.

Hej då

jo för att det är tentadags!

Godmorgon!!
Aaaaah jag är helt vaaarm, jag kokar trots öppet fönster i hallen!!

Om en halvtimma börjar tentan och jag ska snart sätta igång och förbereda mig på att springa till skolan. Jag sitter i mitt kök och är väldigt, väldigt proppmätt (proppis)
Jag har ingen aning om jag blir kvar på skolan eller inte efter tentan (som bara är på 1½h) so we will see helt enkelt.
Hoppas på att ni alla därute i cyberspace (kul ord, hej 90tal) har en bra dag!


Ps: jag drömde väldigt väldigt konstigt inatt. men inget läskigt THANK GOD.


html och css

Tjuhuu
Nu har jag pluggat klart och ligger nu i min nybäddade säng. Krispiga lakan är bland det mysigaste som finns, om de är kalla är det ÄNNU bättre!

När jag tidigare tog fram mina feta häften för att plugga som blev Nicole GANSKA så förvånad haha
- WOW! DU? LÄSA? Really?!
Haha men på riktigt, html och css ÄR väldigt krångligt, jag måste plugga den här gången. Läraren pratar och pratar och visst förstår man när han frågar om vi har förstått, men dagen efter är det borta igen!
Så vi får hoppas att denna lilla tentan går vägen imorgon. Sen är det långhelg! Långhelg med tentaplugg självklart :-)

Nu ska jag sova! Puss och godnatt

jobbigt va?


anledningen till att jag undviker att visa bilder på annat folk än mig själv (ur dessa cs 4000 bider som återuppstått från döden) är för att jag mer eller mindre blivit mordhotad. så ni får antingen blunda då n foto dyker upp eller bara stå ut med det helt enkelt. roligare med något foto än ingenting alls va? det här förresten när jag var i italien, vi hade bilat ner dit. står på st markus, tror jag att det heter? i bakgrunden skådar min kusin.

Jag har inte gått till träningen idag nbart för att jag ska hinna plugga till en liten minitenta som vi har imorgon, ändå sitter jag här med mina ca 60 orörda sidor? Jag har fifflat med BankId men den vill mig inte väl, så det funkade inte...efter typ, en timmes fiffel. Idioteri.
Jag ska dra mig mot sängen och börja läsa, om jag inte lyckas somna. Har varit helt stört trött, förstår inte varför...
Båååj

fläshig flashuppgift

Nu är jag klar med min flash uppgift, wihoooo..mina ögon svider eftersom jag suttit upptryck mot dataskärmen och koncetrerat mig i timmar (ok, inte riktigt flera timmar i sträck, men nästan!)

Jag ska gå hem nu, käka något och sen träna. MMmm det var längesen jag träna nu, lördags! Kisses

oskriva regler, lär er

hej godmorgon
jag sitter i skolan. i en fullspäckad datasal, hatar det. det är VÅR datasal. oskriven regler era pedagoger!
bra att jag helt glömde bort FUM igår, jag som röstades in å allt. bra!
måste göra en uppgift i flash nu, sen har jag lektion 13-16
puss

Ä N T L I G EN !

HOLA!!!

wiiiiiiiiiiiho nu är jag glad! fick mitt betyg till den där hemtentan som jag satt med. vad härligt att ALLT är över nuuuu. det är måndag, men ska vi dansa och fira? :-)

efter inlägget igår så åkte vi och hämta samoras mamma och granne från deras homie och sen åkte vi hem igen med min smutsiga, chokladjacka. kom hem och insåg att hela min klänning som jag packat med mig blivit fyllt med olivolja och vinäger. varför?? haha men det var bara att skratta bort, samora tvätta den ;-)
Vi promenerade runt på råslätt och samora undrade om jag inte saknar det, lite lite liiiiiiiiiite iaf? jag försökte säga att jag verkligen skulle vara ärlig om jag saknade stället, men jag GÖR verkligen INTE DET. Jag spottade på den när jag flytta ut?

efter det så gick vi till hennes grannar och kollade hur turkar firar förlovning och hur jäkla fint det är i istanbul.
efter det så kom vi hem, åt, glodde på tv och däcka.

Åå, fick precis ett mms av ilham. en bild på syrran som tattueras just nu nu nu :-( VILL OCKSÅ VARA DÄR!!!!

Jag ahr förresten med mig samora på besök till skolan, studiebesök. jag ska försöka locka henne till högskolan! Därför ska vi snart gå på en extra föreläsning av en fd MKV student som har och har haft några av sveriges största bloggar. han ska prata om sociala medier, om de är hot eller en möjlighet. skitintressant!
Sen så ska vi nog leka resten a dagen. wiho
PUSS
Nej, nu ska jag försöka börja med min uppgift som jag kom till skolan för. Jag

en bra helg

Heeeej

igår så bestämde jag mig för att promenera till samora, väldigt skönt men bad idea med ballerinas!
åt lite mat och sen åkte vi in till stan och tog en fika med nancy, men innan så sa samoras mamma att jag skulle sova över hos dem, så det var bara att lyda ;-)
efter fikat så gick vi till mig, vid porten så känner jag en väldigt stark röklukt och när vi kom till hissarna så stog tre snygga gossar där. (De rökte dock inte inomhus) och efter att ha åkt upp i hissen tillsammans och gått igenom hela korridoren så skulle de självklart hem till mig. Hahaha det blev ganska tokigt det där så vi hälsa i hallen här istället.
Här var det förfest! Hälsa lite och försökte förklara mina anledningar till att inte följa med ut på modevisningen men ingen förstog och jag måste nog försöka bli förlåten denna veckan haha

hemma hos samora så kollade vi på eurovision, absoluta sötaste vinnaren va? jag är nöjd med top tre, men helt katastrofalt för sverige. herregud, så dåligt var det inte faktiskt.

sov i ett kockhett sovrum, skillnad i jämförelse med hemma hos mig. vi softa i rummet innan vi gick upp å åt minifrukost, vi börja genast me tacos förberedelse och sen kollade vi på suroyo tv då de visade invigningen av den nya kyrkan. jag försökte hitta min pappa och systrar men lyckades inte. ringde mamma å kolla varför å då tjalla hon att han och lillsyrran blev hungriga och åkte till max och åt hahaha

efter lunch så fixa jag och samora oboy och köpte en kaka och åkte till stadsparken och hade en mysfika. nu sitter vi här hos mig, var tvingen att hämta ombyte och byta min jacka som numera är brun av all choklad som jag hällt på :-(

Nu ska vi röra på oss! puss på nosen.

Lörtag

Hola!

Sitter i min soffa och softilerar hehe
Igår var jag ju hos Maria och hade världens mysigaste kväll som bjöd på en massa, tacos, chips, muffins, kärleksmums, morotskaka, sång, mycket skratt och även några tårar! En riktig tjejkväll, riktigt riktigt kul som sagt! Tack ännu en gång Maria!!

Idag gick jag upp och körde body pump pass, hur skönt som helst. Det droppade rekordmånga svettdroppar på golvet, vadå inte STOLT?! Försökte äta frukost med Ilham ringde och störde mig och vi pratade i mer än en timma va? Nu softar jag som sagt men ska snart upp och torka håret, byta och promenera bort till råslätt för att leka med Samora.

Det ska tydligen förfestas inför spring inspiration här ikväll men jag ska kolla på eurovision, mycket mycket roligare ;-)

Nu ska gittish. PUSS

Jag har hittat NEMO!!



The nalle fight

Både jag och Nicole har en stor-stor nalle. Jag använder mig som rygg-kudde typ när jag ska kolla på TV när jag ligger på sängen och hon har sin mest på soffan. Grejen med hennes nalle att när jag under natten vaknar upp och försöka lista ut vem det är som ligger i sängen brevid (kopplar ALDRIG att det är nicole) och så inbillar jag mig alltid att det är en viss person som sover på soffan (där nallen är alltså).

Inatt trodde jag att det var Idsala. Men när jag till slut koppla att det var nallen (IGEN) så skratta jag och somna om. Hehe.


TGIF

Godmorgon!

Alla är glada över att det är fredag men för mig känns det som en söndag eftersom jag var ledig hela dagen igår. Jag är utvilad och helgen har precis börjat, lyxigt va?

Igår efter träningen så var Nicoles nya kusiner här med den enes systerdotter som har bland de finaste ögon jag sett. HErregud. Så är hon en sån unge som inte skämms för nytt folk, give it up for her! Så vi lekte lite, jag och hon och hennes kompis Emelie som bor uppe på våra garderober. Jag tvinga flickebarnet att ta med sig Emelie hem (VEM VILL HA NÅGONS LÅTSASKOMPIS HÄR ÖVER NATTEN LIKSOM!?) men hon sa att Emelie inte kan ta sig ner från garderoben, så hon får liksom va där....
Jag blev inte alls rädd.
Haha

De lämnade av flickebarnet och kom tillbaks med kebab, chips och godis. Är det schlager så är det! Vi glodde på det och de jag hejade på gick vidare, wihoo. Gårdagens överraskning måste ändå ha varit Norges bidrag, jag har hört den innan och den var en av favoriten men inte visste jag att grabben var SÅ snygg?

Nu har jag sovit ganska så länge. Drömde en läskig dröm om min bebissyster, blä.
Nu ska jag äta fruksot med RIKTIGT bröd!! Den ena av Nicoles nya kompisar hade med sig en påse med två limpor bröd till oss, från hennes mamma! Världens söötaste!!

Ikväll ska jag och massa andra flickor fira Maria hos henne! Har sett framemot detta länge faktiskt, ska bli riktigt kul! Hoppas att vädret blir lite bättre bara, då blir allt fulländat.

Nu ska det ÄTAS! Puss

och varför är det så?

OMG! Could this get any more boring?!
Jag har suttit hemma hela dagen och bara...slappat. Jag har läst igenom varenda blogg som finns i hela sverge känns det som.
Så jag ska nog ta och köra ett body pump pass om en timme. SÅ pass.

Och Varför kan inte jag vara hemma och leka?

food. give it. food food to me!!

OMG jag är så hungrig!! Jag är sugen på pannkakor och glass men ändå inte. Allra helst hade jag velat befinna mig på resturangen mittemot som har en god lunchbuffe. Mmmm..
Vi har inget gott hemmaa buhuu
Fast allra helst skulle jag vilja ha mammas mat. Eller typ, en sån dag då vi grillar massor - hela släkten. Mmmm.
MMMMMmmmmmm mmmmmat.

och två stora koppar svart kaffe på det

Godmorgon!

Här sitter jag och sjunger. Har precis ätit en skål med havregrynsgröt (fast utan sylt, äckligt utan) och lite knäckesådäär, mycket mätt. Jag sjunger med en låt som jag inte ens gillar, men vi lyssnar bara på nicoles låtar eftersom min dator är handikappad.

Jo men dagen har inte börjat så underbart som jag beskriver det här. En elräkning på nästan 700 kr? WHUTT?! Idioteri.

Nej men jo ne men nu har jag pratat lite med kusinen min. Så det var ett tag sen jag skrev början av inlägget.
Tjarå

very typiskt

Wiiiho

Igår vid den här tiden satt jag och nicole och två av hennes klasskompisar och diskutera en massa. Eller okej, dem tre diskutera mest, ja såna interna grejer från deras prågrääm. Varför är det inte eurovision varje kväll? Eller nej, förrestne...jag tar tillbaka det där. Gårdagens eurovision var väldigt B, menjag ser framemot lördag. Medans alla, ALLA ska på sveriges trejde största modeshow (som arrangeras på munkbron) så ska jag glo på eurovision!

Imorgon är jag ledig och jag ska redan lägga mig, är inte det jävla typiskt? Jag ska bara glo klart på scrubs.

GODNATT!

Wowawhoow

Nu har jag suttit i skolan hela dagen och inte lärt mig ett piss. Jo, något har jag allt lärt mig...men ingenting av det läraren sa? Ibland får man faktiskt ha sådana dagar.
Jag ska hem nu och sen ska jag på step-pass! Mördarpasset.

Båååååååj

htlm och skratt

Jag sitter och har lektion just nu. Sitter lääängst bak i datasalen idag för en gångs skull.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JAG VILL HEEEMM!!! HEM-HEM!!!!

wow


Läs mer här.
Wow, jag trodde att jag vad blessed.


wow


Läs mer här.
Wow, jag trodde att jag vad blessed.


BAHHHH

aaaaaaaaaaaaaaah jag har haft världens tråkigaste lektion!
nästan så att jag längtar till tentapluggandet i jämförelse alltså.

vrooommm vroomm

gutenmorgen

jag har precis ätit frukost och nu är jag proppis. JAAAAA proppis.
Jag har skola hela dagen å jag har inte fixat någon matlåda? smart? not so much.

Drömde så fiiiiiint hela morgonen så jag nästan grät då klockan ringde. ÄRLIGT! Varför kan inte jag få ha en egen bil? Den i drömmen var förvisso riktigt jäkla ful, så ful att ingen ville åka med mig. MEN DET VAR BARA BÄTTRE!
Aaah, fatta att åka bil ensam med årets låtar pumpande ur högtalarna - å bara köra? Förstår ni? Förstår ni?
gah.

Anyways. Jag börjar om 40 minuter, ska röra på mig nu. Puss!

Världsklass

Haha det här är VÄRLDSKLASS! Kolla in det här inlägget som jag skrev för snart ett år sedan.
Hahaha hohoho

Ps: Idag såg jag Peter Siepen utanför klockbutiken precis vid min port. Jag var tvungen att stanna lite för att han typ stog ivägen. Lite kul!

benhinneinflammation

Wiiho, nu är min skoldag slut. Å jag är därmed också slut. Vad jag har gjort? Inget! Jag vill sova redan nu men jag måste nog pallra mig till gymmet och konditionsträna i (bästa fall) 30 minuter. Jag fick benhinneinflamation sist jag var i en period där det var roligt att springa på band. Sa jag det förresten? Att jag hade det? Visste knappt själv vad det var, men nu vet jag.

Imorgon är det skola som gäller, HELA dagen. Men innan dess så är det som sagt träning och sen semifinal i eurovision!

hehe det är något intimt

Jag börjar om en halvtimma. Och jag väntar bara in tiden. Tänk om? Tänk om jag kommer i tid för första gången, ja...sen vi började efter jul?
Alltid samma stackars lärare som får se mig springa in försenad. Men det är så, ju närmare man bor skolan desto mer försenad blir man! Som tur är så bor ja inte närmast, men likförbannat den som ändå kommer mest försenad. Kanske stämmer inte den första tesen trots allt? Oh well.

Nu ska jag borsta tänderna, packa med bullar (jag HAR slagit rekord i bullätande de senaste två dagarna..och den har dagen har knappt börjat för min del...) och strossa till skolan. Tänka sig att jag inte ens ska GÅ (aldrig hänt innan, bara halvsprungit) utan strossa, snäppet bättre. Wow. Jag är värd en bulle för det. Haha! "jag är värd" - något intimt mellan oss. HAHAHAH vem var det som sa intimt istället för internt förresten? "DET ÄR NÅGOT INTIMT MELLAN MIG OCH ---" vem det nu var.


this is me in our hotel-balcony somewhere in croatia, the same morning we left for a few days in italy.

du bist eine afe mit die durchfall

Guten morgen alles!

Jag förstår inte vad jag tänkte när jag tvinga mig själv att vakna vid 10? Why? Jag börjar inte förrns om två timmar?
Det är ganska lätt att vara efterklok!

Jag har en lektion som pågår hela eftermiddagen, vi ska lära oss om interaktivitet i programet flash. fläshigt va? höhö

Jag fick världens panik igår när Samora och Nancy kom över på fika, det var bara en vecka sen jag var hemma!! VARFÖR känns det som en evighet?! Jag hopppaaas att vi åker hem för att kolla på matchen. Hoppas hoppas.
Det känns helt stört att det bara är en månad kvar tills det att jag får ligga i min säng. Vakna och kaffet redan är färdigbryggt. Aldrig äta ensam. Komma hem efter en utekväll, duscha och sen kolla att solen redan är påväg upp. Förstår folk hur fin utsikt jag har då? Och sängen sängen sängen. Jag saknar min säng. Och mitt rum. Och allt som har med Södertälje att göra. Men mest människorna självklart. Familjen, släkten, vännerna. Det ska även bli kul att få träffa mina nya grannar! SOM ÄR UNGA! Det är första gången sen Haddad familjen vi har grannar som INTE är pensionerade. Anledningen till de nya grannarna är självklart att mina grannar har dött. Tråkigt, men färskt kött!
Grannen mittemot har också dött men hans fru lever kvar i 5 rummaren. Så länge det inte flyttar in någon busig och skitig barnfamilj in i stället så ska jag nte klaga.

Wow. Att jag för två sekunder får för mig att någon verkligen vill läsa om mina döda grannar? Hanvar förresten jättegullig, gav oss alltid färska bär från deras landställe.

Nu ska jag fortsätta att äta bullar. Cinnamon buns! Hehe

Spårlöst i Södertälje

Hej! Ligger i min säng nyduschat och proppmätt av mina cinnamon buns som blev så goda! MUMS.

Jág kollar på Spårlöst och det är två syskon som är från Södertälje, som haft det jobbigt i Ungern. Jag ska kämpa mot tårarna!

cinnamon and vanilia buns. bun bun! bun is fun höhö

WOHO mina cinnamon buns blev jättefina! Å GODA!
Jag har inte smakat kanelbullarna iofs, så mina vanilia buns har blivit goda i alla fall.
Och snygga! Eller fina kanske är mer passande för bullar.

Om 20 minuter börjar mitt pass så jag ska tränish. När jag kommer hem så kmmer Nicole ha ändrat hela den här "nybakat - vanilj - kanel" lukten till tacos lukt. Inte lika mysigt. Innan jag drar på träningen så ska jag lämna ytterdörren öppen så att mina grannar på smaka på mina bullar - genom lukten. Mohahaha

Pyss

making some bullarish bullar with some cinnamon and a lot of butter. we like butter...and sugar. CINNAMON BUNS!

Tjuuuhoo

Gissa vad jag gör just nu? Okej, denna blogg är inte särskillt interaktiv så jag ska inte ens fråga.
Jag bakar bullar nu, woho. Meningen var ju att jag skulle göra det igår men flickorna kom ju med fika så det kändes fånigt att baka också. Men idag så!
Just nu väntar jag på att degen ska jäsa upp till sin dubbla storlek så att jag kan börja smeta på smeten, sen så ska dem ju jäsa i typ, en timma till. Ganska jobbigt, men den som väntar på något gott!!
Typ, bokstavligen.

Nu har de jäst i en kvart för länge. Dags att återgå till jobbet!Puss

världsmys söndag

Alltså, HALLÅ ELLER?

Har ni haft en lika bra söndag som jag har? Herregud, hur mysig som helst. Jag bytte inte om från mina pyjamas bxor förrns för 30 minuter sen. Låt mig ta det från början.

Jag började laga lasagnen och Nicole smsar och meddelar att hennes "nya" kusiner kommer och äter med oss. (Jag kallar dem nya för att A) hon hade ingen aning om att de ens fanns, åtminstone inte i den här staden. B) de är inte ens kusiner...utan typ, hennes "nya" släktings kusiner. Men i alla fall, de är världstrevliga!!) Jag tycker att det bara är kul och dessutom är lasagnen inte lika god dagen efter, lika bra att den blir uppäten liksom!!
Vi åt, och ja..de älskade också den. Nicole kom med lovorden till dem: efter att ha ätit hennes lasagne kommer ni aldrig, aldrig att gilla någon annans.
Jag borde ha det som mitt framtida slogan till mitt varumärke. Varumärke i som mig själv asså.
Och eftersom de är sköna så hade de med sig efterätten, någon kanelgömma som jag helt och hållet blivit förälskad i. Varför har jag inte köpt en sån innan?! HUR god som helst. Dessutom några härliga chokladmuffins. Myyyms. Efter att ha garvat oss igenom energin (läs; fettet) vi fick från lasagnen och dessutom åt Nicoles lame försök att vara rolig (haha) så kom vi in till sovrumslashvardagsrum och åt vår goda efterätt med mycket kaffe och kollade på One three Hill. Vi har upptäckt en ny sida där man kan kolla på en massa serier, lagligt!
Jag har aldrig laddat ner någon serie eller så. Faktiskt! Men det är främst för att jag inte riktigt har förstått hur man gör. Och att det gått för segt så jag tagit bort programet innan jag gett det en chans.

Anyways. Efter one three hill så har vi kollat på typ miljoner gossip girl avsnitt. För 40 minuter sen så la internet ner, precis då det var 6 minuter kvar av gg och självklart, då det var som mest intressant. Så vi bestämde oss för att promenera med flickorna.
Först till högskolan där lillflickan bodde (alltså, hon bor inte på skolan utan i huset brevid) och sedan till andra sidan stan, över bron med tjejerna.
Vadå inte att staden sover?! Vi såg knappt en levande person eller en bil under de 20 minuterna vi var ute och vandra.

Just nu känns det som att jag kan bli förkyld lite närsomhelst för att, 1) en av tjejerna var råförkyld 2) det var svinkallt ute och jag har mestadels legat under mitt duntäcke idag. Myys.

Imorgon ska jag ta tag i min utomlandstermins-situation och kolla om Leeds har några intressanta kurser. Men innan ska jag till internationella kontoret och pressa lite, kolla om det verkligen verkligen inte går att lösa med northampton.

Men först ska jag ju sova lite! Inte riktigt ännu, men snart!
Hoppas att ni alla haft en bra söndag. Vare sig ni varit och kollat på aff (vann de förresten?) eller varit bakfulla eller hittat på NYA äventyr. Hmmm... :-)

GODNATT pipål.

lasagne+kanelbullar

Gumöörgöön

Vilken härlig dag va?!
Jag drömde en massa. Bland annat att vi låg och stekte och njöt av vädret på någon härlig balkong, me Nicoles klasskompisar asså. Sen stack dem(balkongen var tydligen våra, varför har jag ingen balkong?!) och ringde tillbaks till Nicole, när jag frågar Nicole vad de ville så sa hon att vi ska dra till turkiet.
- va? nej, orka..vart ska vi?
- alltså, vi ska till turkiet! börja packa!!
- men jag har lektioner på tisdag och onsdag som jag inte vill missa
- jo du ska missa dem, vi åker idag
- du skojar, vi ska till vätterstranden va?
haha
Sen vaknade jag. Och då stog hon och diska så jag låg kvar ett tag till och vakna igen av att hon packar!!
WTF?!
- vart ska duuu`?
- jag packar ner vinterjackorna!
- ahaaa, jag trodde du skulle till turkiet utan mig
hahaha hon fattade ingenting. men visst blev det hela skumt?!

Vi packade ihop lite sen gick vi ner til hemköpt. herregud, så mysigt väder! å de e lite lite skönt att det är så tyst på stan idag, kanske att det faktiskt är bättre att butikerna är stängda här på söndagarna ändå?
vi handlade frukost, lunch(lasagne) och så ska jag baka bullar idag! wiiihoo
sen så har vi ätit en lång frukost med nybakade baguetter och ciabatta bröd. gottit.

Å seen så har jag pratat med idsala rekordlänge, hon hittade mitt nummer tydligen (pik pik) haha

Nu ska jag softa lite innan jag börjar laga och dansa och sjunga samtidigt. wiiho
puss

kvällen sk fest

Nu är jag hemma från festen. Kul att hotellet för en gångs skull hade några roliga gäster! Men vi var som sagt i gula villan, jag gick ifrån ganska tidigt. Det var inte så kul faktiskt. Har varit hemma i fyrtio minuter och min kropp är fortfarande kall, bara bra för det ska inte vara varmt när man ska sova!
Snart lär jag bli väckt ändå. Marcus ska upp å hämta sin öl efter klubben. Kul i jul. Hoppas att han träffar på Nicole så slipper jag gå upp å öppna dörren.

Nej men nu MÅSTe jag sova. Är för hungrig för annat.

Note to self: ta inte på dig dina högsta skor, för första gången en kväll då du ska promenera genom stan. Speciellt inte på en dag då du har världens träningsvärk. Ingen bra idé.


+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+

Det är redan lördagkväll! Snart börjar robinson och allt jag kan tänka på är att jag ska kolla på den utan godis!!! HUR ska det här gå?! MMMMMMmmmm gooodis. EVIGHETER sen sist. Ok, jag åt godis hos Ilham i förra veckan. Men...ändå!

Tjejerna ska ut ikväll och fira Idsala, woho. Och jag har inte fått någon inbjudan. Hoppas att ni får en världssämst kväll MOHAHAHA
Skoja skoja, you know I love you ;-)

Men ni är inte de enda som ska ut ikväll faktiskt. Även mormor-Zalga ska ut. Fast inte ut ut utan till "gula villan" som har en storslagen fest. Brukar vara utomhus på gården där. Wihooo. SPriten blir allt mindre här i kylskåpet. Fyra killar har varit å hämtat, så det har minskat avsevärt.
Fan, avsnittet på simpsons som går nu...det är svinkallt där och det gör att jag nu fryser. Haha jag ska koka lite té!
Fast först ska jag äta mer blodpudding!MUMS!

så ska det låta

Im back.
Jag är skittrött, varför? Vill sova faktiskt.
Att måla barn på stan var jätteroligt, det var inte överdrivet många barn. Fick även måla en som nästan var lika gammal som mig, två st faktiskt. Men han var jobbigt å ville ha eu-flaggan. Palla måla 12 stjärnor haha
Men i alla fall. Hjälpte till att rätta allas frågeformulär om eu och nu e jag hemma. gick å handla å allt och kom sen på att jag har frankrikes flagga målad på fejjan, kul va? haha

Nu har jag ätit blodpudding och hamnat i matkoma. När jag öppna kylskåpet så fick jag världens chock. Vårt kylskåp är så proppat med sprit just nu!! De e säkert Nicoles klasskompisars så kkom hit och handla på bolaget och lämna det här innan tentan, men vadå fest? Alltså, vi pratar om en hel back öl, två påsar fulla med öl, bacariflaska, mintuflaska och lite cideo utspritt överallt. Undra om de ska förfesta här? Bra å veta faktiskt haha
Skulle ha gått ut med dem, men orkar inte faktiskt. Känner inte för fest, men jag kanske ångrar mig ikväll, vi får se!

Nu ska jag sova en stund.
Puss

måla barn på flaggor..

Gutenmorgeen!

Solen har hittat tillbaks till Jönköping! Det trodde jag aldrig efter det där läskiga åskoväder igår. Det är inte superfint ute men inge regn och inte är det grått heller!:-)

Mitt kaffe har precis bryggt klart och jag ska snart äta lite fort för att sen gå ner på stan, eller det är inte ens på stan utan precis här vid min gata som jag ska måla barn. Eller, jag ska måla flaggor på barn haha

Så vi hörs senare!

WUHU FREDAG

Tjipp åhoj!

Ligger i min säng, nyduschad å mör. Kollar på talang2009! Yai
Har varit och tränat, första gången på mer än en vecka. Och det kändes, I tell you!!
Åååååå för en vecka sen satt jag hemma och softilerade. Bara var. Mys.
Snart, snart är det sommar. Det kommer att gå sjukt fort och då är jag hemma läläänge! Cant wait!!

Men nu ska jag fortsätta att softilera. Det var precis en jätteduktig 11åring som sjöng I will always love you, en liten kille liksom. Han gav mig gåshud, så sööööt.

Tjarå

årets åskväder is here people

Aaaaaaltså, det är årets åskväder här just nu.
Det åskar som in i heeelvte. Hela lägenheten lyser upp då å då och när det bullrar till så skakar mina gardiner.
Det ööööööööööööser ner regn. Helt sinnes.

freitag

Tjoho, godmorgon!

Gissa vad jag vakna av imorse? Löklukt och ljudet av löken som steker på alldeles för hög värme. Efter löklukten kom köttlukten och då vände det sig i hela magen och jag försökte att tänka på något annat så att jag kunde sova om. Lyckades faktiskt! Men vaknade sen av mixstaven, dags för smoothin haha
Oh well. Stackaren har en tenta imorgon så det är bara att bita ihop och diska, städa och tvätta ensam.

Förutom de tre sakerna ska jag snart bege mig ner på stan och handla ett par gymbabyxor - som jag fortfarande inte har gjort!! Om det är något jag inte gillar tt göra så är det att gå på stan här i jkpg, men allra mest hatar jag a6. Det borde vara roligt med stan med tanke på att det är en liten "park" (ja, så liten är den) mellan vår gata och stan. Men anywaaay..
Ja, lyckas jag köpa byxorna idag så är det ingenting som stoppar mig ifrån att träna. Längtar faktiskt.
Bodypump, wihooo.

Missar tyvärr bodypumpen imorgon på morgonen som jag alltid brukar gå på. Men MKV 2orna har projektarbete nu och det är en grupp som har hand om EUROPAdagen och de ville ha hjälp med att måla barnkinder med flaggor - och det ska jag göra ett par timmar imorgon istället. Ska bli kul faktiskt!!

Men hallå, vad snackar alla om att det är soligt idag? Är det verkligen sol uppe i sthlm? Det är så grått här så att det kan börja spöregna vilken sekund som helst!!!(SJÄLVKLART den sekunden jag går ut hemifrån, ska vi slå vad?)

Nej men nu ska jag börja dagen!
Puss

ett sånt häär...nattinlägg.

Titta vem som fortfarande är vaken! Jag har inte varit vaken såhär länge på ett bra tag faktiskt...ja, förutom då jag var ute i helgen.
Varför har mitt liv blivit så tråkigt? Men ändå har jag riktigt kul. Time of my life. Det händer grejer hela tiden, men ändå inte. Jag känner att jag lever nu mer än någonsin, men ändå har jag knappt något att göra efter skolan. Haha, det låter ganska så mobbat men det är så det är.

Inte alls det jag ville ha sagt. Brukar iofs inte ha så mycket att skriva då jag bestämmer mig för att blogga, utan bara skriver. Skriva skriva, write write. Jag kan knappt hålla upp ögonen faktiskt.

Ville prata med mina föräldrar men kom på det försent. Dumt av mig med tanke på hur omänskligt tidigt de går upp varje dag för att gå till jobbet. There you have them, two heros.
De vet ännu inte om att jag blivit antagen till sthlm uni (har fortf inte bestämt mig) för några sommarkurser eller att jag blivit godkänd på min senaste tenta. Seriöst, hur dum är inte jag som passar på att ta körkort nu när mina föräldrar skulle kunna köpa en bil åt mig bara för att jag är så duktig? Haha

Upptäckte, då jag öppna mitt spel här hemma att de ändrat typsnitt. Skittråkigt ju. Hela spelet såg riktigt fult och..aa bara fult ut med ett typsnitt som liknade times new roman. Euw.

How about closing it for today? Good night people, miss you allready.

happy happy joy joy

Ni vet den där tentan jag skrev två dagar efter min födelsedag?
GODKÄND!
Weeeeeeeeeee to the hoooo.
Stenbecks-sfären kan slänga sig någonstans, typ. Haha den frågan gav mig ångest för i helvete.
Hi five för bonnier! På måndag är det jag som sitter framför tv:en och avslutar dokumentären om er.

Äh. Jag är bara glad.
Hej!

spääälet är klööör

Nu är mitt spel klart.
Jag har mailat den till dem som är med i spelet bara för att de ska få kolla först. Och så kommer säkert alla "Men ååååååå varför valde du den hääär bilden på mig?" "OMG va fuuuul,varför den häär bilden?"
Släng er i väggen, ni ser likadana ut på alla bilder.
Så.
Haha skoj skoj..Jag väntar bara på svar från nötterna, sen ska jag försöka ladda upp den här. Och det brukar ju aldrig gå bra. Men man kan alltid försöka!

Puss


Ps. Idag blev vi utskällda av en nolla (alltså, av en student som går året efter/under oss) jag och harun "bråkade" som vi alltid gör och då sa hon åt oss. Hahahahaha jag tyckte att det var jättekul men Harun blev arg och frågade om det här var den tysta datasalen? (Vi har en tyst datasal) Hahaha och sen när jag återgick till mitt spel (som typ, hade krånglat som in i..) så sa jag "ååååååååh vad jag börjar bli trött på dessa tjejer" (no offense girls) och det kom ut ganska fel va? Hon satt i en grupp. De trodde säkert att jag larvade mig och menade dem. Men jag är inte den som är den.
Men vi skrattade gott åt det. Jag och mina klassisar hehe

mitt finaste spel

Gutenmorgen

Gäääsp. Är skittrött men ändå har jag fått sova rekordlänge inatt...har nog inte piggnat upp ännu bara.
Jag ska till skolan alldeles strax, klassen ska träffas vid 10 trots att vi inte har lektioner. Haha bara så att vi alla kan jobba ihop å få hjälp.
Jag fixade klart hela spelet igår och har bara det interaktiva kvar idag, som jag måste få hjälp med. Men jag kom på hur man gjorde själv, men det kändes alldeles för lätt så jag lät bli. Jag har liksom över 60 slides, palla göra alla fel? Och om jag så gjorde rätt så blir jag klar fort - det hjälper bara att koncetrera sig till 110%

Nu ska jag äta mina toastmackor och löfbergs lila kaffe (som är SÅ mycket godare än gevalia, varför köper jag gevalia? den smakar apa!)
Sen people, sen är det helg! Wihooo!

Puss

ett långt skolpass

NÄÄ, Nuuuu ska jag hem. Inga nya gympabyxor och inget tränande idag. Herregud, snart har jag suttit på den här stolen i 9 timmar! Jaaa, förutom en minirast på förmiddan, knapp en timmas lunchrast och lite lite springandes till varandras datorer för att testa varandras spel.
Kolla kolla, om jag hade varit hemma nu så hade jag bett Elisha att massera mig, hon ska tydligen vara duktig på det.
Men nu är jag lonely här!

Nu är det sängen som gäller resten av dagen, wihooo

Spelet om oss

Jag sitter i skolan, fortfarande! Har gjort enda sedan kl nio imorse. Men eftermiddagen har gått såå fort. Vi har världens roligaste uppgift, nämligen att göra ett spel i powerpoint! Jag gör världens roligaste spel hehe

Jag ska nog springa ner på stan och hitta ett par gympabyxor, hinner jag så går jag på step-passet..annars så väntar jag nog med träningen till halv åtta ikväll. Har inte tränat på en hel vecka!

Puss

fooody

Sitter i skolan och har haft lektion hela förmiddagen. Alltid kul att få lära sig lite lite mer tekniska grejer, koncetrationen måste var apå max för min del då.

Nu har vi lunch och jag ska iväg till hälsohögskolan å keeeka. Gött.

Båj


%!!#%!!?=&!"*^#%!!!!!!!!!!!!

ÅÅÅÅÅÅHHHH nu får jag verkligen vara arg och sur!
Det är inte mycket som får mig att bli arg, men sånt gör!!
Fick ett samtal från internationella kontoret och hon berättade att universitet i northampton inte längre tar emot studetenter på vårterminen och att jag nu får jag välja lite fritt var jag vill plugga istället...aha, och om jag inte vill välja något annat än just mitt FÖRSTAHANDSVAL?!
Sååååååååå irriterande! Jag vill verkligen bara till england och där finns det två andra universitet som jag kan välja bland, men kurserna är inte världens roligaste i ena och den andra är en liten byhåla. ÅÅÅÅHHH AAAAARG

Hejdå

vattenkrig!

Tjoho hej

Slutade redan vid lunch idag, wihoo. Hade inga lektioner egentligen men vi samlades i gruppen för att göra klart vår photostory - som blivit huur bra som helst! Haha
Men vid lunch så fanns det en "föreläsning" som sverige demokraterna hade inne på ihh, så jag var där och lyssnade. Och jag tänker inte säga vad jag tycker om allt sånt, men tragiskt är det ju ändå.
Gick hem och precis vid dörren, helt hungrig och trött så märkte jag att nycklarna var kvar hemma. Det var bara att tralla tillbaks till skolan till Nicole. Bara det att halvvägs börja det att spöregna! Jag gick i regnet i max 4 minuter och var heeeeelt dynsblöt vid tiden jag var framme. Kunde inte ens torka ansiktet för att mina händer å allt allt var blött. Kul att någon tyckte att det var kul i alla fall.
Haha
Äh, vem försöker jag lura? Jag älskar regn!! Speciellt som idag, var ju inte påväg till någon föreläsning eller så, så vem bryr sig om håret? Jag hade lika med NOLL smink idag så inget behövdes kladdas. Bara skönt.
Speciellt då solen lyste på varmt på hemvägen, kändes exakt som att man haft vattenkrig! Vattenkrig! HErregud, hur längesen var inte det?!

Nu ska jag softa i min säng resten av dagen fram tills det att mina ögon säger ifrån och vill sova. Puss


photostory

God morgon!

Sitter i skolan nu och ska göra klart vår lilla photostory. Har suttit och kollat på de som redan lämnat in deras filmklipp, min klass är bäst! Alla är så jäkla duktiga så det inte finns. Om jag lyckas så kanske jag laddar upp våra lilla snutt här haha

Puss

resten av min helg

Tänkte berätta klart om min braiga helg i Södertälje, som sprang förbi i rekordfart. Jag hann göra mycket, men inte träffa alla som jag velat träffa. Inte ens min morfar som bor i huset brevid, hur dålig människa är man inte då?

I alla fall. Efter senaste inlägget så tog jag och mina systrar fram mina (A MIINA) gamla skivor med gamla, gamla bilder. Alltså, vadå inte HEJ ÖVER TRE TUSEN BILDER? Jag fotade verkligen lite varje dag och varenda människa klaga på mig, men nu är ni säkert tacksamma va? Jag är i alla tacksam! Hade glömt bort mycket. Men det funkade så trööögt så vi hann bara kolla på våra webcam-album - men tro mig, där fanns det mycket att skratta åt. Hahaha helt stört också hur fort alla växer! Framförallt mina två yngsta systrar!

Vi hann inte kolla så mycket, helt plötsligt blev det eftermiddag och vi åkte till moster i rönninge (JAG KÖRDE, med pappa självklart...)  där vi fick äta världens grill. Men jag och mina systrar är så feta så vi åt två portioner av pappas goda kycklingsallad från dagen innan. Detta resultera i endast en barnportions grillmat, besvikelse! Men vi satte oss på gungan och lekte med kaninen Stampe som inte kunde sluta stirra på mig hahaha men allra mest skrattade vi åt hans tänder HAHAHAHAHAHA

Efter att de flesta åkt iväg så stannade jag, mamma och mostrar och fikade och pratade och hade det mysigt. Sedan åkte vi hem, jag hann bara springa upp två minuter innan jag åkte till ilham där resten av de coola gänget var. Ilham har nämligen gjort om hela sitt sovrum, sjuuukt snyggt! Så vi satt där under kvällen och hade det skoj. Sibar åkte iväg först så då checkade jag läget med tjejerna och visst var det läge för en kväll med 550? Ilham blev arg för att vi inte hade frågat henne men vi fick med henne ändå haha hon lova mig även att hon skulle smaka på NÅGOT med alkohol i i alla fall, det är ett stort steg.

Vi var där hela kvällen och skakade till franciscos braiga musik. Jag är fortfarande hes! Dawit Isaak är fri för övrigt, han befann sig på 550 i lördags, vart han är nu vet jag dock inte. Men inte är han fängslad i afrika i alla fall...:-)
Hmm..annars så var kvällen mycket bra. Det var skönt att vara nykter en hel kväll, och efter i torsdags så behövdes det!

Dagen efter så bjöd jag hem tjejerna på frukost då hela familjen var i kyrkan resp. jobb och jag var ensam. Lat-idsala låg och sov så hon kom inte, svikare. Efter att ha planerat en träff på stan så ringde Samora och sa att hon skulle plocka upp mig "snart"...vi åkte inte förrns två timmar senare. Jag skulle alltså hinna äta lunch med familjen i lugn och ro, gå runt på stan OCH packa. Men det fick bli en stresslunch, stresspackning (som resultera att jag glömde det viktigaste; gympakläderna!!!) och en mysig fika med pappa, mammas moster och IDSÄÄLA och systrarna.
Sen så var det att sitta i baksätet, i mitten hela vägen tillbaks till jönköping. men smidigt gick det. när vi kom fram så tog vi äntligen den efterlängtade fikat i Johans. Å seeeen kom vi till mig och kollade på klipp från då jag var på gotland för snart två år sen å seeeeen sov jag. väldigt sent å seeeeeeen vaknade jag till skolan efter väldigt jobbiga drömmar om förseningar och hade grupparbete på förmiddan och flash lektion på eftermiddan,
efter skolan så kom jag hem å käka med samora, sen softa vi hos mig tills gabriella kom efter ännu en stund kom samoras bror å dom gick ner till den nya resturangen här nedanför. jag stanna kvar och kopiera över alla bilderna till datorn. har ännu inte kollat igenom allt men har skrattat så mkt redan, herregud. känns som om allt var igår men ändå en EEEEVIGHET sen sist.

Nicole kom hem för en stund sen och nu sitter vi med en varsin smoothie i handen. Vi måste uppdatera oss om varandras helgen och sen blir det att sova helvete!
Puss

antagningsbesked. igen!

TJA

Sitter i skolan just nu och har fått hjärnan mörbultad av flash. keyframes, frames, shape, motion, tweening BLA BLA BLA. Och lite mer BLA.

Fick besked från VHS i förmiddags. Jag blev antagen till 4/5 kurser på sthlm uni till sommaren, woho! Den sista fick jag en bra reservplats, så det är inte hela världen. Men OM jag bestämmer mig för att läsa lite till skolan så tar jag nog bara mina två förstahandsval. Det räcker nog.

Nu ska jag hem (tror jag) äta lite och sen kopiera in över 2000 bilder i datorn. Bilder från högstadiet-gymnasietiden...ska bli riktigt mysigt att kolla igenom dem alla! Peelo-bilderna alltså!
Sa jag att jag glömde mina idrottskläder hemma i Södertälje? SKITKUL!
Det framkalla stressdrömmar hela morgonen att jag kom försent till allting idag, missade allt och glömde bort allt. Ingen mysig känsla.

Idag har hela klassen gått runt och haft "panik" över att det BARA är fem veckor kvar till examen. En månad till sista inlämningsgrejen ska in. Tre år är över för min klass. Men jag ler mest för att mitt äventyr ännu inte är slut!

Ill be back. Puss

flo rida

You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down


återkommer senare with some happy news!

detta är mitt hem

Woho!
Mitt internet funkar så fantastiskt trögt här. Precis som en Fabbe på fyllan höhö

Samora ringde mig i förrigår å sa att hon typ ger upp hoppet om resa till Södertälje och att vi skulle ses hos mig och yra på stan. Tio minuter senare smsa hon mig å sa att hon skulle plocka upp mig! Ö V E R L Y CK L I G.
Vi åkte iväg vid halv sju å var hemma två timmar senare ungefär. Sista biten på resan var jättefin, världens solnedgång och små majbrasor lite här å var :-)

Asså, när vi körde in i Södertälje, genom stan...aah, det röös i hela kroppen!
Kom hem och pussades på mamma, åt mat i rekordfart och drack två starköl..också på rekordfart. Kolla på fyrverkerierna från stan från balkongen, jättefin å jag slapp frysa som alla andra höhö
Väntade in pappa och lillsyrran som var påväg upp från stan. Pussades med dem och sen sprang jag själv ner på stan. Mötte upp tjejerna som satt på Barollo, tog både en öl och ett glas vin där. Sen gick vi vidare. Ilham och Sibar avslutade kvällen men inte jag, fabbe och idsala - varför blir man ens förvånad? Haha

Vi drog till 550 där det var deras historias längsta kö haha. Men med lite huxflux så var vi inne efter 5min - med en Fabbe som hade MJUKISBYXOR + MUNKTRÖJA + SVEAMÖSSA. Jag vet, jag vet..hon är otrolig.
I alla fall. Där var det rena syrianfesten. Men vi gjorde det bästa av situationen, vi shottade på och värva det med öl.
Träffade min gamla bästis som jag gick i samma klass med från lekis upp till första ring och massa massa andra. Träffade en annan gammal vän som tyvärr blivit trögare än ett ruttet bananskal på asfalt. Kvällen var i alla fall bra. Skönt att känna att rummet snurra igen! Trodde jag hade tappat förmågan men icke.
Vaknade upp på morgonen, mådde lite illa men gick upp å käka frukost med alla. Sen ringde Idsala och bjöd över mig till pannkaks-frukost hos henne. Så det var bara att gå dit. Haha
Mådde illa enda tills EFTER lunch. Men hos henne drev vi på som vanligt med hennes bröder, "solade" på balkongen å bara softa tills pappa ringde å sa att lunchen var kvar,
Gick hem å åt jordens kycklingsallad som räckte för en hel armé.
Jag kommer att få rulla tillbaks till jkpg!
Efteer lunch så ringde idsala igen och vi promenerade till ilham som blev sminkad av idsala. EFter det kom jag hem och en stund senarekom fabror med familj till oss och jag måste nog ha historiens busigaste kusiner. Men sen så bor dem i Hovsjö också - den äldsta ungen (7år) har till och med lärt sig irakiska....     .....       .....

Resten av kvällen satt familjen å kollade på tv. Men så fort x-men började så somnade jag på soffan. Det är jag och Sina liksom, vi la oss samtidigt haha
Blev väckt vid tio för frukost med trollen. Å nu har jag satt igång alla för städning medans jag får surfa lite.

JAG ÄLSKAR ATT VARA HÄR. Ikväll ska jag hinna med både grillning hos moster i rönninge och invigning av Ilhams nya rum! Känner jag mig själv rätt så avslutar vi kvällen nånstans med en varsin shot. PUss

RSS 2.0