34 dagar kvar

Oj, jag bloggade visst inte igår. men ni ska inte tro att jag inte var i skolan pga det, för det var jag!

Jag och Lollo möttes upp och började jobba och vänta på Ninna. Men sen orkade vi inte vänta så mycket mer så vi gick till pizzarian och beställde pizzaaaaaaaaaa mmmmm
jag var så jääävla hungrig då. Hade bara hunnit äta en halv portion gröt och bara godis på lördan och ingen frukost förrns pizzan på söndageftermiddag.

Men sen dök Ninna upp och vi tre förtära pizzan i en av miljoner korridorer på skolan. Jag höll på att svimma av mätthet alltså. Efter lite mer jobbandet i vår älskade datasal så gick vi mot stan och julskyltningen. Det var faktiskt ganska mysigt. Speciellt med tanke påatt allt jag tänkte var att anpassa plaggen jag cville ha till mexiko hehe

(Ok, nu har jag varit och sprungit till studenthälsan för att hämta ett par kryckor till skadade lollo som inte kan ta sig tills kolan, då har de självklart stängt idag. just idag alltså. annars har de bara öppet på förmiddagarna mån-tors...och dessutom stänga just idag. lyckat)

Efter det kom vi upp till oss där jag och Nicole hade problem med tortumlarn och jag blev skitirriterad, haha. Lollo fick vila sitt ben ett tag och jag och hon passade på att prata om Mexiko bara liiite mer hehe

När hon hade gått så hoppade jag in i duschen för att jag frös så jäääääävla mycket. Jag var nästan blå om mina läppar, och det blir jag typ aldrig. Blev nästan avis på de som fick lila läppstift när vi var små och badade i havet. Förr alltså.
Sen virvade jag in mig själv i morgonrocken och la mig i sängen med en c-uppsats som vi ska mini-oppenera på idag.
Sen tänkte jag lite på hur mycket jag kommer att sakna mitt duntäcke i mexiko. Hahahahahaha
Jag vet, istället för att tänka på lla som jag kommer att skna. Men jag gjorde det också, emn då blev jag bara ledsen och förträngde att jag skulle sakna någon och fortsätta att läsa om online-identitet och det som händer med just online-jaget när man har gått bort...

Haft en ganska jobbig natt. Min första ångest-inför-uppsats-natt. Sen drömde jag bara konstiga grejer, mycket konstigare än vanligt...jag brukar kunna förklara mina drömmar, men nu kan jag faktiskt inte. Jag kan liksom inte placera det nånstans. Vad fan var det egentigen?
Det spelar inte så stor roll vad det var jag drömde egentligen, bara det att det var en jäävla skum känsla över det hela.

Nu har jag suttit här och läst vidare på uppsatsen. Och försökt att få hit lollo. Om en timma ska vi oppenera och bli oppenerade. Myisgt.
Jag har noll energi kvar till den här uppsatsen.

Tjarå!

lördag i jkpg

Godmorgon,

igår när jag var i skolan så lyckades jag bli övertalad till att hänga med på förfest och utgång med lollo och hennes kompisar. Jag tänkte att ingenting kan ju vara värre än suryoyofesten jag annars skulle tvingas gå på. Och kul var det! Faktiskt. Skönt att komma ut och få testa klubb enkelt som jag aldrig varit på. Lite för mycket folk dock.
Jag förklarade för Lollo att jag aldrig varit där och inte kände någon som skulle dit, haha
Det visa sig självklart att halva klassen var där och halva Nicoles töntkompisar som helt plötsligt blivit homies med mig igen. Alltså, ihh:are. Finner inga ord. Jag ogillar dem till och med mer än pedagogerna.

Vid två gick jag och Nicole till suryoyofesten ändå. Dansade lite. Jävligt pinsamt att komma dit i stövlar leggings och bomullsklänning när alla andra har finklänningar och högklackat och fixade uppt ill tänderna. Men alltså, finare människor har jag ju sett innan. Jkpg är en folkart för sig. hehe

Vid tre gick vi två nötter till kebabaren och köpte med oss mat och la oss sen. Nu sitter jag på skolan och ska läsa igenom vår uppsats och den vi ska oppenera på imorgon. Vi ska snart iväg för att käka pizza, om min klasskompis makar sig hit tills kolan nångång :-(
Jag typ, dör av hunger! Har bara druckit kaffe idag.
Och det gör att jag blir lite smått galen. Har lyssnat foo fighters live at hyde park och det blir man extraglad av. Låten efter var Lady gaga acoustic pokerface och jag sitter och mimar och dansar för fullt...när det kommer in ett gäng killar i datasalen. Självklart upptäcker jag det lite försent.
Av alla stolar tar dem den jag har min jacka på. När jag går upp för att ta jackan så glömmer jag bort att jag sitter fast med hörlurarna i datorn...lyckat va? :-)

NU VILL JAG HA MIN PIZZA!!!!!!!!!! :-(

come on and fly with me as we make our great escapeJobbigt att sitta och mecka med en spelningslista
på youtube i en halvtimma och sen inte hinna lyssna klart på den eftersom jag springer runt i klassrummet hela tiden. Mest för bus. Men ibland för att kolla på någon text eller diskutera något med någon osv.

Som tur är så kan jag bara låsa datorn istället för att stänga av den, då sparas listan. Jag gissar på att risken nog är ganska liten att någon tar sig till skolan mellan nu och imorgon bitti. Och OM någon gör det, hur stor är sannolikheten att den personen sätter sig just vid den här datorn?
I KILL YOU!

Nu har jag lyckats att bli övertalad av psycho lollo att hänga med ut på någon "förfest" på twin/klubb enkelt, hon vill supa ner mig. Kul.
Men det positiva är jag lyckas slingra mig ut ur suryoyo festen som är här i stan ikväll. Jag lovade mig att aldrig närvara på en sådan som är i jkpg, för att tråkigare fester har jag ALDRIG, A L D R I G varit på.

Men FY vad gott det ska bli med öl ikväll! Mmmmmmmm
Fan jag kanske borde hinna käka något innan? Jag har bara ätit en halv skål havregrynsgröt (utan mjölk :-( ) och en stor jävla godispåse.
MEN MMMM ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL
Fan vad lycklig jag blir nu. hihi

en lördag på skolan

GODMORGON!

Ja, jag säger god morgon när det redan börjat bli mörkt i sverigelandet.

Igår efter skolan mådde så inåthelvete illa och konstatera att det INTE kan vara tanken av sprutorna, utan något annat. Sen slog det mig att jag typ bara ätit bröd i flera dagar.
I förrigår till exempel? Hade med mig frukost till skolan, två mackor. Lunch; två lahm ajin (bröd med någon köttfärsblandning gott - fyfan vad äckligt det låter när man skriver det så, MEN IAF) mellanmål: macka. middag: pizza som fum bjöd på. brööööööööööööd. allt.

Det första jag gjorde var att lägga mig i min säng under mitt duntäcke. alltså, jag var sekunder ifrån att spy. Och jag är så rädd för att spy (i alla fall i nyktert tillstånd hehe) så jag gick upp och gjorde lite fiskpinnar med ris och ångkokta grönsaker om min egna dressing till. Aaah halvny människa.

Duscha och la mig för att kolla på idol och lite annat gott på tv. Jag zappa förbi någon störd film med jennifer lopez och vince vaughn på sexan som skrämde skiten ur mig då lollo ringer mig och vibrationen på den här mobilen är inget att skoja om. Jag hoppade upp minst två meter från sängen alltså.
Hon ville att jag skulle ut med dem. Nej. Jo. Men nej. MeN JOOO
Så höll vi på i en timma typ haha
 Jag stanan självklart hemma. Orkade inte vänta på Nicole så jag däckade redan vid midnatt.
Allltså, förstår ni hur jag kände mig när jag vakna upp vid halv elva efter en god och lååång natts sömn?
SOM EN NY MÄNNISKA!!
H e r r e g u d!

Jag och Nicole (som typ gått om varandra i flera dagar och bara setts ett par minuter per dag) käkade frukost ihop. Jag prata om uppsatsen och hon pratade om hennes nya kompisar. Haha vi var som meredith och christina. Vi prata om våra problem med varandra utan att någon verkligen lyssna, men man pratar ändå ut.
Inte för att jag har problem med uppsatsen. Iaf.

Nu har jag köpt med mig en megapåse godis som jag äter medans jag skriver på uppsatsen. Det är jag och fyra andra tjejer som sitter här i datasalen, mkt skönare så än massa pedagoger som springer in och ut.


Svar till Fabbes kommentarer: hur jag tänkte? om jag säger såhär: det känns som att det är en hel värld, en evighet tills jag får sätta mina fötter på mexikansk mark. förstår du då? när du i juni tänker på skolstarten i augusti så känns den liiite för nära, ellerhur? när jag nu tänker på samma tidsperiod så känns den längre än någonsin.
Och om vaccinet. NEJ! Jag måste önska massor med andra saker från dig ;-) haha

Nu ska jag fortsätta på mina två meningar som jag lyckats producera under den här timman jag varit här på.
När jag borstade tänderna imorse så kom jag på nästan ett helt stycke som skulle skrvas in, tror ni jag minns det nu? Meningslöst att ha en minnesbank i hjärnan när den ändå inte fungerar liksom...

you know our chemistry It´s off the chain.

Mot en bättre eftermiddag! Det rullar framåt nu, sköönt.
Jag är dock inte nöjd med min insats idag, har inte kunnat använda huvudet till så mycket mer än att ringa alla samtal mellan vårdcentralen. Kaffehuvudvärk är jobbigt!
Och hur kan man stänga kafeterian redan vid tre? Jag sprang ut till bibliotekets kafeteria - stängt! Jag gick till studenternas hus - stängt! VAFAN!

Som tur var jag slängde jag på mig koftan, som äntligen får plats i väskan efter att ha tagit ut miljoner böcker som jag släpat på. Men allt jag kunde tänka på då jag gick tillbaks mitt  i campus, utan byggnaderna som skydd mot vinden:

- om en och en halvmånad, om en och en halv månad, om en och en halv månad, om en och en halv månad.

En och en halv månad har aldrig kännts såhär lång innan.
sprutoor

Fyfan för den här dagen alltså.
Vi är i den absolut
segaste biten av uppsatsen och inte nog med det, man känner allas dåliga vibbar och dåliga energi i hela datasalen. Grupper är oense, folk försvinner, knäppa handledare osv osv osv.

Som tur var så har inte vi några större problem utan diskuterar det mesta. Irritation, visst. Men inget som inte går över efter ett tag.

Dessutom mår jag illa. Vet inte om det har med sömnbristen, bristen på frisk luft, stressen med uppsatsen, vaccinationerna, abonemangen, visum, utflyttningen och aaaaallt det där. Eller koffeinbristen? Inte rätt tillfälle att börja trappa ner på kaffeintaget kanske?
Sen kan det vara alla hundra samtal mellan vårdcentralen i jkpg, vårdcentralen i södertälje (som är s ä m s t) och infektionskliniken i jkpg? Och all prat om sprutor?
Blä.

De i Södertälje tycker att jag ska ta Twinrix nu, att det inte står att man måste vänta i två veckor till nästa vaccination, utan ett nytt rön säger att man kan ta allt förutom gula febern vaccinationen direkt. Jag ringer och säger det till vårdcentralen i jkpg (som jag redan bokat tid med) och då berättar hon att; visst, de har rätt. Men det är bara en rekomendation att vänta och att det inte finns någon forskning på om någon av vaccinen får sämre värkan om man tar de ihop osv.

Så nu ska jag istället snabb-vaccineras = två extra sprutor.
Fyra sprutor bara för twinrix. En för tyfoid febern och sen ska jag köpa några shots från apoteket så att jag inte sitter och skiter ut min hjärna i en toalettstol i mexico.
Så nu gäller det att hitta en privatklinik i sthlm som kan ge mig den tredje sprutan som jag behöver innan utresning.
Jubelidioti av södertälje att inte ha öppet på mellandagarna, att endast vaccinera EN dag i veckan och att sista vaccintillfället innan jul är 16 december. LYCKAT!?

Jag vet att man egentligen vaccinerar sig långt innan än vad jag gör nu, men nu är min situation lite unik i och med att jag fick reda på det så sent. Annars hade jag vaccinerat mig mot svinis långt innan.

Usch. På tal om den, jag ångrar den ju mer jag tänker på den.
Lollo skrattar åt mig när jag pratat om "chippet" i armen. Imorse kollade hon på min överarm med stora armar och kom och tog på mig och skrek att hon kan se chippet.
:-(
Jag började nästan att gråta trots att jag visste att hon drev. Jag tar det här på yttersta allvar.

Så, summa kardemumma. En spruta 9 december. En spruta 16 december. En spruta 19 december. En spruta som jaginte bokat ännu, i sthlm.
Hej kostnader! Hej nu önskningslista till jul :-(

Så nu har jag klagat av mig. Tillbaks till uppsatsjäveln.

tell me everything about you

Godmorgon,

ja, jag slog rekordet igår. I 17 timmar satt jag i skolan. 17. sjutton.
Mötet började 17.00 och höll på till 01.30. Då trallade jag hem i mörkret. Det var väldigt tyst. Känns lite konstigt att Sveriges 10:de största stad kan vara så tyst på en torsdag. Men när jag svägnde in på min gata så avr det en klubb som var igång och det kändes det lite bättre.
Jag hoppa in i sängen i samma sekund. Varnade redan timmar innan om att jag skulle ta en sovmorgon idag, vaknade klockan nio i panik och gick till skolan.
Ska ringa lollo jäveln som inte dykt upp ännu haha jävla inavel! Vem ska jag prata med mexico med då? Å agnes då? Hon vill inte ens sitta i samma datasal som mig :-(

Alltså, jag tror att jag aldrig längtat till något så mycket som nu. När är det här över? Det är svintråkigt att skriva uppsatsen, inte särskillt svårt utan bara TRÅKIGT. Ska jag skriva så gör jag det gärna på ett kreativt sätt och c-uppsatsen är EXAKT ALLT FÖÖRUTOM kreativ!

Kan inte ringa min mexico kompis nu eftersom jag väntar på att en sköterska med specialitet på vaccin ska ringa mig.
Ringde till ena vårdcentralen som ligger på stan och lämna telefonnummer, de sa att de skulle ringa 10 minuter senare. Tjugo minuter senare ringde jag upp och lämna in numret igen, då var det 1½timmes väntetid. De ringde upp och kolla min adress, då tillhör jag den andra vårdcentralen - som ligger i samma hus men jag kunde ABSOLUT inte ta mitt ärende med dem ändå.
Ringer och lämnar in nummer. De ringer upp och hon börjar jävlas med att jag inte tillhör den vårdcentralen utan södertäljes osv osv
Jag förklarar mitt ärende och hör och häpna: hon skulle kolla om man kunde skicka över mina journaler till dem!!

Alltså, chocktillstånd! Aldrig har jag stött på någon som hjälper en på detta vis. Så nu har bokat tid med den där resevaccin specialisten. Får se om det går igenom. Hoppas!

Jag har förresten fått låna Lollos mobil i par dagar nu. Hur jävla snällt som helst. Bara det att jag inte hinner ringa någon!! KROKODILTÅRAR! Ouäääh
Jag saknar min pappa mest mest. Han är min favoritperson att bråka med. Eller "bråka", det var vääldigt många år sen jag fick en utskällning av honom hehe
Men jag ÄLSKAR när han envisas om något som jag sen kan bevisa motsatsen på. Hahahaha jag LEVER på det

Nä. nu ska jag tillbaks till min bästis uppsats!

perdon!

Jag måste lära mig lite spanska innan jag åker, jag har hittat en perfekt lista och markerar de som jag lär använda mig mest av:

Ja - Si

Nej - No

Hej - Hola

Hejdå - Adios

Mitt namn är… - Me illamo… 

Hur är läget? - Como estas?

Hur mycket kostar det? - Cuanto cuesta?

Var är?  - Donde está?

Jag förstår inte - No entiendo

Pratar du engelska? - Hablas inglés?

Ursäkta - Perdon

God morgon - Buenos dias

God eftermiddag - Buenos tardes

Godkväll  - Buenas noches

Jag beklagar - Lo siento

Trevligt att träffas - Mucho gusto

Tack  - Gracias

Tack så mycket - Muchas gracias

Varsågod  - De nada

Jag gillar den inte - No me gusta

Bra  - Bueno

Dåligt - Malo

Kan du hjälpa mig? - Puede ayudarme?

Jag kommer att börja med "Hola! Donde estas nånting nånting?" Och sen kommer jag att stå som en uggla och inte förstå något. Och säga "perdon, no entiendo" och sen kommer jag att fortsätta att stå som ett fån men nästan börja gråta och skriker, ganska desperat "HABLAS INGLÉS?!"
Haha det här kommer aldrig att gå


baby loves to dance in the dark but when he´s looking she falls apart

Varje gång jag och lollo tar oss ut från skolans väggar så får man kyl-chock, "det är bara en månad och en vecka kvar, det är bara en månad och en vecka kvar, det är bara en månad och en vecka kvar" huttrar vi ifrån oss.

Sen tar det ungefär en timma för oss att bli varma igen efter att vi kommit in igen. Men det är skönt med frisk luft, vi sitter i en liten datasal med tre andra c-uppsatser + några envisa pedagoger som kommer och stör oss.

Dessa pedagoger alltså. Det är alltid de med jobbig röst och/eller jobbig dialekt. Det är alltid de som aldrig visar hänsyn till dem andra som pluggar. Och det är ALLTID de som är så jäävla tröga som inte förstått hur dörrarna på hlk fungerar och fastnar alltid i dem!!

Vi har såna automatiska skjutdörrar och kommer man för nära så stannar de och kör igång efter ett par sekunder, ja men då förstår dem inte att det är pga att de står för nära utan trycker upp sig själva mot dörren istället! Jag har till och med sett folk som försökt att knuffa dörrarna!

HAHAHAHA alltså! Jubelidioter!


rekord?
Hola!


Idag ska jag göra ett försök att slå mitt rekord i antal timmar spenderade på skolan. Känns som att jag kommer att slå det rekordet varje dag fram till typ...8 december eller något. Med risk till att få göra det fram till 15. Kul.

Men idag ska jag faktiskt på FUMmöte och välja in en ny studentkårsstyrelse, inte hela men stora delar. (FUM=Fullmäktige) och dessa möten håller på in till efter midnatt på ett par timmar. Mysigt va?

Nu har jag fixat en spelningslista på youtube med nästan 50 låtar, allt från celine dion och mariah carey till tlc, lady gaga, kings of leon och marilyn manson. Och några svenska klassiker så som himlen är oskyldigt blå. På måndag ska jag börja spela julmusik!

Igår gick jag förbi hemköp och köpte med mig en kyckling och currysoppa, en påse naturgodis och gick hem och la mig i min säng. Och där låg jag fram till kvart över åtta imorse.
Drömde om att jag fick åka hem till min mamma och pappa, bara det att de hade flyttat till en jättefin lägenhet.
Hela kvällen satt jag och blev mer och mer övertygad om att vaccinet utvecklas till ett chip. Varför skulle det annars göra så ont i armen i flera dagar? Jo för att det utvecklas till just ett vaccin!
Om det här vaccinet är väldigt likt den vanliga influensans vaccin, (som en läkare på tv sa) varför ska man då ta båda vaccinen?
Herregud, jag orkar inte vara en av de här lättlurade människorna.

Ja, nej men annars är det väl bara uppsatsen som gäller nu. Snart snart är tatueringsjäveln helt läkt också!

Puss


I dont care what they say, Im gonna be his lover

Nu ska jag äntligen få gå hem.

Jag gillar inte när folk säger åt mig att jag inte får göra vissa saker. Speciellt när det är något speciellt, för då blir jag ledsen.

Så jag ska gå hem och vara ledsen idag.
Men innan ska jag köpa med mig en färdigsoppa som jag ska koka upp. Orkar inte laga mat.


ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN! Någon har förstått!!!

Detta inlägg kommer från den enda bloggen som jag följer på veckorevyn.com. "En äkta man".

Han är rolig.

9 Nov 2009Jag ska nog faktiskt bara sluta försöka ”lätta upp stämningen” helt och hållet faktiskt

// Allmänt


Hos läkaren imorse. (Men inget allvarligt alltså, se inte så oroliga ut.)

Jag: Och allt det här ser bra ut alltså?

Läkaren: Nåja, det vet vi ju inte än. Men testsvaren kommer om en vecka.

Jag: Jag förstår. Men det är inte svininfluensa i alla fall?

Läkaren: (Skakar uppgivet på huvudet.) Nej, men stort tack för att du är den första av 441 patienter idag som kommer ställa den frågan.

Jag: (Lite skamset) Okej.

Läkaren: (Med väldigt trött röst.) Har du tagit ställning till om du ska vaccinera dig än?

Jag: (Känner, som vanligt, ett oemotståndligt behov av att försöka lätta upp stämningen) Mot svinis? Nej. Inte än. Jag och min fru har gjort upp en plan om att bara en av oss ska vaccinera oss.

Läkaren: Jaha?

Jag: Ja, du vet, ifall att hela vaccinationen nu verkligen är en världsomfattande konspiration, och att det ni egentligen gör är att implantera ett övervakningschip under huden på hela världens befolkning i syfte att kontrollera oss medan ett Superföretag störtar vår regering och tar över samhället.

Läkaren: Va?

Jag: Jamen du vet, vaccinationen kanske verkligen bara syftar till att kontrollera massorna. Och när vi då står där i dystopiskt framtidssamhälle där alla är övervakade, då känner jag och min fru att det kan vara bra om åtminstone EN av oss inte har tagit den där sprutan som staten vill tvinga på oss. Någon måste ju kunna springa med meddelanden mellan rebellrörelsens underjordiska mötesplatser utan att Säkerhetspolisen kan spåra oss liksom.

Läkaren: (Tittar tveksamt på mig) Skämtar du nu eller?

Jag: (Skakar myndigt på huvudet) Revolutionen är faktiskt inget skämt!

(En, hur ska man säga, rätt jobbig tystnad.)

Jag: (Sätter på mig tröjan) Ja…alltså…det var ett skämt då alltså.

Läkaren: (Nickar mycket allvarligt, antecknar något i sitt block, tittar granskande på mig.) Jag förstååår…

(Tystnad)

Jag: Jag ska nog gå hem nu.

Av: Fredrik Backman 12:46 | Permalänk


Ja, han är rolig och uppenbarligen smartare än alla andra idioter som vaccinerar sig.
Bland annat jag själv, som ju gjorde det igår kväll.
Men som sagt, vad gör man inte för Mexico?

Alltså, den här kvinnan!

Så jävla klockren!
Det här är exakt det världen behövde, ett orginal.


AMA (tror jag) med bad romance + speechless.

Visste du att hon är en 86:a?
Att hon och Paris Hilton kännt varandra sen de var små? Med andra ord så kommer hon från en väldigt välbärgad familj?
Att hon skrivit låtar till bland annat  Britney spears, Akon och pussycat dolls?
Att det här är hon?


I´m gonna change the world with my lips.


I´m coming!

Aahh, idag har det gått 10 dagar sen jag tatuera mig. Med andra ord så får jag äntligen börja använda bh igen. Slutdrömt om att jag skaffat fejkbröst, slutdrömt om att jag endasr ägde fula bh:ån osv.'
Och äntligen får jag börja träna!

Den är självklart inte helt läkt ännu, fortfarande lite skorpor kvar. Så jag får hålla ut i ett par dagar till.

Och för en vecka sedan satt där jag på kontoret hos en av de anvarsiga på internationella kontoret, dagen efter jag skällde ut henne över telefon. Dagen efter hon trodde att jag hade dalmål-dialekt.
Emanauel från min klass ska också till Mexico så jag frågade honom lite grejer innan jagbestämde mig helt.

Efter lite förklaringar och så så kom månadens citat. Månadens citat!!

"Titta ut och inse att Mexico väntar!"

Lite för bra för att vara sann. Nånting kommer ju att dyka upp och förstöra. Det förstår väl alla.

Nu ska jag c-uppsa!

24 november, dagen jag blev en av "dem"

Hej och god morgon!

Igår mötte jag upp Nicole och killarna utanför skolan vid kvart över fem. Jag sa till Nicole att vi lika gärna kunde dra vid kvart i så att vi skulle få en bra placering. Men neeej, hennes så kallade smarta ihh kompisar är ju fullständigt inkompetenta och blåsta. Men framförallt inavlade. De tyckte att vi skulle dra vid kvart över. Vi kommer fram och kön är f l e e e e r a meter lång. Genom hela skolgården och ut på gatan.

Självklart var det ingen som kom efter oss. Vilken idiot kommer så sent liksom? Vi stog ute i kylan och jag reta sönder Nicolinan (hehe..) jag gillar mig själv när jag är sådär äckligt trött att jag blir arg :-)

Det allra roligaste (och typiskt min tur) var när vi kom fram till en tant som stog vid entrén och dela ut små papper där vi fyllde i namn  och personnummer (inte ens ett legg visade, så vem som helst kan gå och fylla i någon annans personnummer, kul!)
Jag kanske borde tillägga att vid den tidpunkten då vi kom fram till denna tant så hade vi köat i fyrtio minuter.

Först ger hon oss skumma blickar (hon vr jättetrevlig mot dem framför oss och glöm nu inte att jag redan var grymt irriterad, arg och TRÖTT)

- jaha. och hur gammal är du då?
- ehh..20..
- jaha.
- eller va?
Nicole blir ställd till varför hon frågar efter ålder, självklart.

- hon kanske trodde att du var yngre än sex månader du vet, man får inte ta sprutan då

Hahhahahahaha jag dör. Ni skulle ha sett hennes min!! Hon gick bara därifrån. Orka vilja jävlas med dem som stått och köat?
Det roliga är att vi som INTE hade barn med oss egentligen skulle få hoppa över hela kön det märkte vi när vi kom fram, självklart.
Vi frågade en kille som var påväg igenom den andra dörren och han bekräftade det, vi skulle hoppa över kön.

Hela vägen in, upp för en trappa, genom en låååång och väldigt illaluktande korridor var det SMOCKAT med barnfamiljer som köade.
Vi tog oss upp för trappan ganska Ok. Det blev bara ett rivsår på handen då jag puttades mot en tegelvägg (DET FINNS VACCIN TILL ALLIHOPA OCH DET ÄR INTE JAG SOM BESTÄMT REGLERNA DESSUTOM FÅR DU SKYLLA DIG SJÄLV OM DU ÄR DUM NOG OCH SKAFFAR BARN!!!!!!!!!!!idiot)

Sen kom vi till korridoren. The korridor.
Alltså den var så smockad så det gick ju inte ens att ursäkta sig. Killen framför vågade inte säga åt mannen som på allvar hade sju barn runtomkring sig och en kvinna som bar på ytterliggare tre barn. Barnen sprang åt alal håll. Och de kanske bidrog med odören mer än de andra.
Killen vågar inte säga något för denna man såg ganska så arg ut.
Till slut orkar jag itne så jag knackar på hans rygg och ber honom att flytta på sig själv och sina barn.

Alltså, hans blick.
Nu vet jag hur en våldtäktsman känner sig när han träffar flickornas pappa för första gången. Typ.

När vi väl kom fram till salen så gick det väldigt fort. Nicole ville att jag skulle hålla hennes hand för att hon är så rätt men jag tyckte att hon var pinsam och borde klara av sånt själv. Jag skrattade åt henne så mycket atthon började gråta innan vi ens kommit fram till snubben som gav hos sprutan. Hehe. ok inte riktigt men nästan.

Det stog en kvinna som bad oss ställa oss i kö till en annan sköterska som skulle rengöra armarna.

- Alltså, varför är det ingen som säger åt oss utan barn att vi inte skulle behövt stå i kö?!
- ..jaaa-aa...vi vet ju inte riktigt hur vi ska organisera det här...

Det var enda gången jag ångra att jag var så arg. Hon var bara en snäll tant.

Men sen gick det ganska bra. Vi fick sätta oss på en mensad stol och bli vaccinerade och nu kan "storebror" kontrollera människan också. För ni förstår väl att allt det här är påhittat? Man vill bara kontrollera mänskligheten. Enda sanningen.

Sen är det några som sagt att får man biverkningar av vaccinet så skulle man även blivit sjuk av influensan också. Men jag har så klart inte fått några biverkningar. HEJA IMMUNFÖRSVAR!

Påväg hem bestämde vi att vi skulle käka fiskpinnar men Nicole skulle gå och hälsa på queen och några andra som satt vid en cafeteria i huset brevid oss.

- Du ska vara hemma om en kvart!

(Vi klagade på henne att hon typ ALDRIG lagat mat åt mig. Hur snälla kompisar får man ha egentligen?)

När kom kvinnan hem?
En timma senare. Alltså 45 minuter försent.
men hon hade med sig chokladmuffins som vi käkade efter maten haha

Igår bad jag henne att ställa larmet åt mig efetrsom min mobilär död.
vakna jag av larmet imorse?
Nej.
Jag vaknade 7 minuter innan ajg skulle vara i skolan.
Lyckad!

Nu sitter jag är och tänker på att "storebror" kan närsomhelst släcka mitt liv.
jävlaskit.


zzzzzz

Snart ska jag gå och vaccinera mig med Nicole och David och Jakob. Jag är så trött så att jag lär inte ens svara när de pratar med mig haha
Orkar verkligen inte vara trevlig.

Jag får sjuttioåtta miljoner mail från mexico där de välkomnar mig hela tiden, dvs välkomnar mig med sjuttioåtta miljoner olika blanketter som ska fyllas i och frågor som man måste ta ställning till.

gah.

eftermiddagshumor

Under den här perioden då vi skriver på c-uppsatsen så måste man vara koncetrerad konstant mellan 9 - 18. Ok, minus lunchen. Och minus de gångerna jag eller Lollo får något slag i huvudet och påminns om att vi ska till Mexico och härja. Då finns det inget stop på oss.

Agnes, stackars agnes som får stå ut med oss. Vi planerar boende, utflykter, fester, maten och aaaaaaallt det där (plus alla "ååååååååååh sol om nästan en månad! åååå straaaand!! åååå snaaaart") medans hon säger; men tjejer, problematiseringen då? vi måste sitta och prata igenom den. teorierna, har du skrivit klart det nu? vad hände med det? vi gör såhär. vi måste prata igenom det här. problematisering. problematisering. problematisering.
Vårt enda problem är om vi ska ta bilen eller bussen till stranden.
Och att vi inte har alla chips i chipspåsen.
Eller att vi sitter och försöker skriva en c-uppsats när allt vi kan tänka på är mexico.

Vi stog ute på campus vi tre och tog en paus. Vi kommer in och huttrar. Lollo håller i en vattenflaska och går bakom mig

- zalga, skulle du bli sur om jag hällde vattnet i flaskan på dig?
- ja, det skulle jag kanske. men framförallt blöt
- det skulle du gilla va?

hahahaha aaaalltså, det är den här nivån humorn ligger på efter 16.00 på en eftermiddag efter en hel dags skrivande av uppsats. det är svårt när man ser framemot något som mexico!!!

never give up on the good timesTjatja (haha hörde en kille i skolan säga så, visst är det någon bloggare som säger så? tjatjaaaa)

Sitter på skolan och skriver på c-uppsatsen. Börjar bli tight nu. Men kul är det fortfarande, trodde aldrig att jag var så duktig som jag varit faktiskt haha
hej pretentiöst! Men jag har mer koll än jag trott, kommit fram till fler saker i analysen och så vidare, och så vidare. Har dock inte lyckats få ner det i text så mycket som jag hoppats bara. Så nu är det skriva skriva skriva som gäller!

Igår satt vi här till 18.00 och lekte. Min mobil har gett upp helt och hållet. Ganska jobbigt då det typ innehåller hela mitt liv och enda snabba kommunikationsmedium till mitt liv i södertälje.
Var ensam hemma då jag kom och hade ingen aning om var boubou var så jag väntade ett tag sen blevjag så svinhungrig så jag vfixa mat till mig själv. Var sugen på sallad så jag ordnade en sån. Sen kom jag på att vi har massa tonfisk hemma som vi måste göra oss av med så tog det. Sen kom jag på att vi har någon fisk och dilldressing också, så jag hällde över det i tonfisken och fixa någon röra. Men så smaka det alldeles för mycket majonäs så jag hällde i frisk yoghurt. Krydda med salt, peppar, citronpeppar och gammal sambal olek. När det var klart så kom jag på att jag ville ha pasta till så jag koka pasta också. (vi har typ tjugo kilo pasta hemma)

årets middag!
frös ihjäl men tvinga ner mig på hemköp och köpte kaffe, har inte haft det på veckor så jag har levt på skolkaffe, inte så gott kanske.
sen la jag mig i sängen och löste lite korsord. läste newz. pluggade.
ja, inte så mycket mer som man kan göra utan internet och mobil. tur att plugg alltid finns! ehh

Nicole kom hem lite snabbt och sa att hon skulle iväg på paranormal actitvity då blev jag småsur för hon skulle ju ta med sig demonerna hem till oss!!!!
jag tävlade mot klockan och ville plugga klart innan hon kom med demonerna men jag hann inte :-(
Vi satt och prata en massa annat istället och plötsligt blev klockan halv två. wiho.

nej, nu måste jag verkligen skriva klart om dessa jävla sociala medierna!! och årets teori! vi har världens bästa handledare som kommit en teori som egentligen helt och hållet tillhör retoriken men den passar så jävla bra till vårt arbete. KLOCKERS. Jag läste teorierna med ett fånigt leende igårkväll. Haha
måste fixa mobilen och internet innan jag blir galen och börjar jaga min mat i skogen med en spjut!!
hehe puss

mitt liv just nu i siffror
37

dagar kvar tills jag flyttar till mexico

c:a 27
dagar kvar innan jag flyttar ut från den här staden

5
dagar kvar innan jag går på någon fest med nicole klara och queen

11
dagar innan jag åker tillbaks till södertälje

12
dagar innan jag firar Franciscos födelsedag

20
dagar kvar till lucia

31
dagar kvar till julafton, framförallt till mina julklappar

38
dagar kvar till nyårsafton och festahelvettet med släkten

Ja, det är väl det jag kommer på just nu.
Mycket att göra tills dess. Mycket.

mexico, kom och ta mig. nu

HUR kan man koncetrera sig på c-uppsatsen när allt som springer runt i mitt huvud är Mexico?

tur är det väl att jag fick reda på det så sent? hade blivit galen annars.


ciudad de méxico. min skola, tror jag.

dance in the dark

Ååh. Förresten, jag drömde om att jag åt pizza. FYFAN vad gott det var!! Det är vääldigt sällan jag blir sugen på en pizza, hellre en kebab (allra helst den från jkpg, tacka vet jag kebabhouse som har den rosadressingen på kebaben!). men den här var så...MMM. Och det visste jag innan jag fick smaka på den!

Sen drömde jag om en gammal, knäpp klasskompis som skreek ut sin lycka över att vi fick klubba till maten i matsalen. Klubborna låg självklart bland makaronerna hahaha
Det hela var lagt till asgarv bland resten av klassen som stog i kön.

Ååå ibland saknar jag att ha en sån klass. Allt var en lek mest hela tiden. Man skrattade mycket mer på tiden också.
Ok, jag vill inte vara bitter. Det är väl så det är att växa upp? Vill inte någon satsa på ett billionärsliv och komma med någon medicin som gör att man för alltid får vara sådär ung och naiv och skratta sådär genuint? Inte?
Ok, vuxen livet har väl också sina guldklimpar.
Jag menar, vem tackar ner till baksmälla varja helg? (jag har för guds skull INTE börjat få dem)
Eller till räkningar? Eller till ansvaret att ta tag i allt själv? Eller till att vara en god förebild? Att man måste kontrollera sina känslor? Whats up with that? Är jag arg så visar jag det, irriterad så skäller jag.

Skitsamma. Jag ville bara berätta om den där goda pizzan. När jag vaknade var jag arg på mig själv för att jag aldrig fick smaka på den. Bita på det sura äppel!

weekend

Hello!

Måndag. Och det känns förjävla bra. Har haft sån ångest över att jag inte pluggat något över helgen men nu ska jag jobba helvetet ur mig.

Fyfan vad arg jag var igår. Men det var igår det.

I lördags så var mötte jag upp ilham och promenerade till sibar. Där satt vi och käkade nötter och väntade på latissibar. enda anledningen till att jag ens tog mig ut för att promenera i NOVEMBER var solen. Alltså, värsta sträckan att promenera är just den mellan mig och sibar, hatade den som liten hatar den som stor!
Ja, men nej! Sen ska vi sjäääälvklart promenera tillbaks OCKSÅ. gah. jag var hungrig redan innan jag gick dit, smart nog. och inte var bambi där heller!

Hemma hos mig så käkade jag och sibar. efter maten satt vi och prata lite historia med pappa. sen tröttnade vi och softilerade lite i mitt rum istället. Efter det åkte vi till heron city där vi träffa samora och jhonnys, hennes lillebror. när jag stog i kön dök helena roomie upp från ingenstans!! jag har inte träffat henne på flera år. och det här är en människa jag var med daagligen hela sista vårterminen på gymnasiet. det var henne jag hade den här "vafan-händer-med-vårt-liv-nu-ångesten" med. vi hängde lite efter skolan till oc med. jag släpa med henne och nilson hem till mig och "pluggade" haha
fan vad duktiga vi var på att komma med ursäkter för att inte plugga.
just den dagen var också den andra gången under hela gymnasietiden som jag faktiskt tog med mig en bok hem för att plugga. förutom läsböckerna vi hade i svenska och engeska, skönlittratära självklart. och de tog jag medm ig med glädje!

det var också hon som fick mig att röka och säga pepparkaka medans jag andas in. jag trodde jag seriöst skulle dö. varför gjorde hon så mot oskyldiga mig? jag hostade resten av dagen haha
men jag var uttråkad, så det var ju inte så att hon tvinga mig haha

men kul ändå! efter fikat så gick jag och sibar och handla massa godis och chips och dricka. det var en svinirriterande kvinna från typ...öststaterna nånstans som först typ knuffa mig och sen plocka godis MED HÄNDERNA!!!!!!!!! ALLTSÅ! VEM GÖR SÅÅÅ?!
Jag var seriöst så chockad så att jag inte kunde säga något. Jag bara frös till och verkligen stog med öppen mun i chockläge. Hon var så arrogant! Ville slå till henne, seriöst.

Jag och sibar åkte till rönninge till min moster. Hon öppna dörren till hennes varma hus och där hamna jag i chocktillstånd nr två. Hennes barn låg och sov! GAH! Lycka.

Vi satt och pratade en massa, vi tre. Efter ett tag gick vi ut med hennes man och satt i deras lusthus i trädgårn där de har element. och vi rökte vattenpipa och drack öl och diskuterade MAAAAASSA politiska grejor i mer än en timma.

mycket mysigt. mycket.
kom hem vid halv två och satt uppe och väntade på syster som kom hem någon timma senare. då går hon självklart och lägger sig i samma sekund. dumma.
så jag la mig någon halvtimma efter det.

vaknade alldeles för sent på söndan. 11.15. får ett sms från samoras bror om att jag skulle befinna mig i årsta vid 13. stress. packa planera och massa skit.

det sluta med att jag lämnade södertälje efter åtta på kvällen, alltså sju timmar senare. sju.
där rök min kväll i skolan med lollo och uppsatsskrivande.

istället kom sibar förbi mig och fabbe för en fika där idsala och ilham joina. efter det åkte vi till mig och hängde där och efter det så åkte jag och sibar för att skjutsa hennes mamma. precis då jag kom framtill min sjukis moster så får jag ett samtal om att det är dags för jkpg.

lite mer stress.

strax innan elva på kvällen kom jag hem.
där var queen och klara och överraska mgi! WIHOOO
vi satt och prata till ett på natten. vid två la jag mig.
8.15 vaknade jag.
9 var jag på skolan.
och nu ska jag skriva ikapp.

ALLTSÅ!!!!! Jag har aldrig fått en riktigt jobbig baksmälla. I värsta fall går det över efter lite frukost.
Men alltså, efter den där vattenpipan igår? MY GOD. Mådde så inåthelvette illa hela dagen igår.

I jalla fall. Jag har en grym spelningslista på youtube som ska pumpa min hjärna med musik. för nu ska det som sagt skrivas!!

.......

Okej. Jag är inte alls påväg till jkpg just nu, och det borde ha gjort mig överlycklig va?

Nej.
1, jag har stressat hela morgonen
2, sibar har stressat hela morgonen
3, mamma och pappa har stressat hela morgonen

och nu vet jag inte riktigt när jag ska åka eller OM jag ska få åka. jag hatar när saker och ting inte går som jag vill eller ens som planerat. Mycket irriterande. mycket!

mot hålan

jag åker till jkpg snart så jag återkommer om några timmar, då ska jag och lollo ses på skolan för att skriva lite på uppsatsen. jag har inte gjort min del som jag skulle ha gjort över helgen hihi

fram med sommarkläderna!

Hola!

Jag är dum i huvudet. Varför lägger jag mig så jävla sent föör?! Det var meningen att jag skulle vila den här helgen.

Enda sen jag börjat tänka på allt jag måste köpa inför mexico så har jag varit lycklig över tanken med att skippa vinterkläder. MEN förutom ett par skor som jag såg i början på veckan. Jag har konstant tänkt på dem. Jag köpte dem inte för att jag vet hur jag själv är, jag ÄLSKAR stövletter med spiikklackar men går väldigt sällan med dem eftersom det är vardagsskor och orka anstränga sig på vardagarna? Haha varje stövlett jag har köpt har jag använt max två gånger.

Nu har jag hittat hemsidan och kollat efter dem, och jag måste seriöst ha inbillat mig dem snyggare än vad de var?
Kolla


Klacken ser ut att vara såna som jag AVSKYR! Ska man ha klackar ska de vara ordentligt höga annars är det riktigt fult. Men jag gillade sulan.

Men men, nu kan jag släppa dem med glädje! Istället har jag imorse (efter att ha blivit väckt av mamma som säger att hon gjort mannagrynsgröt - som jag KAN äta men inte gillar särskillt mycket och efter att ha suttit på huk en halvtimma för att leta efter några papper i pappersinsamligen, istället hitta jag en klänning som jag satte mig ner för att läsa hehe. Papprena jag leta efter? De var i mitt rum) har mamma börjat leta fram alla mina gamla sommarkläder och frågat vad hon får slänga och behålla.
Hon är en slängare och jag är en behållare.
Hon har inte ETT enda par skor eller klänningar eller väskor ELLER NÅGOT från typ 80 talet som är sjukt snyggt nu. kvinna alltså.

Jag har testat massa kläder och euphori behåller jag dem för att ta med till mexico om ca 40 dagar. Det är klänningar byxor och linnen osv som mamma hotat med att jag INTE får ta med hem igen, hehe.

Nu ska jag lösa lite korsord och byta om och ta mig ut i det fina vädret, solen är här människor!! SOL!! Det har vi inte sett på flera månader ju. Ouäh.
Jag sk apromenera till Sibar och leka lite med bambi. Försöker få med mig Ilham också. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra.

Pusselipuss!


Bambi på mina knän i tisdags innan jag åkte tillbaks till jkpg.


hahaha fuuuling :D

mina tio naglar längst min rygg aaaahhhhhhhhhhhh help sos

ÅÅ jag missade att det var mitt 1700:de inlägg igår. Ouäh

Jag la mig aaalldeles försent igår. Vid två? Vaknade till när min äälskade, kääärleksfulla syster ställer sig och fönar håret i rummet brevid och den andra nöten som öppnar dörren till mitt rum och stänger inte igen den helt.
Herrekud asså!

Sov till strax innan tio. Käka frukost. Satte mig och kollade vaccinationsinformation, läste en bok på flera hundra sidor om bara youtube som jag ska skriva om över helgen till uppsatsen, började ringa sjukvårdsguiden för att kolla med vaccin "för den nya influensan" och om det är Ok att ta tvinrix och de andra godisarna samtidigt.
det var det inte. Det börjar bli bråttom med vaccinationerna alltså. Och de är inte så billiga heller.

Precis då jag skulle ringa en mottagning i sthlm (som kostar 17 jävla spänn per minut!?) så ringer moster och låter mycket skum. Jag frågar nästan direkt var som har hänt och hon berättade att hon ramlat ner från bordet, landat på ryggen och kan inte röra på sig. I samma sekund ringer jag 112 och förklarar allt. Ringer min andra moster och hennes man så att de kunde åka in till henne och sitter sen och mysigaste lunch och eftermiddagen. Miljoner tankar och miljoner telefonsamtal och frågor. får upprepa samma historia miljoner gånger.

Men efter några timmar, vid 18tiden kommer röntgensvaren att inget är brytet tack gode gud och hon får åka hem. Då åkte jag och Sibar och Ilham ner på stan för en fika. Rekordsnabb var den nog också, men mysig.

Kom hem och började kolla på Idol lite halvt samtidigt som jag käka apelsin och löste korsord. Vid nio åkte vi till moster för att hälsa på och vi satt där och hade det trevligt. Jag lyckades nästan lösa ett helt korsord! Wiho.
(Sen att det är från en tidning som heter LÄTTKORSORD behöver jag inte nämna va?)

Och jag har kört lite bil vroom vroom. Och nu väntar jag på att badkaret ska bli ledigt så att jag får bada, men nu kom jag på att jag nog inte ens får ha badskum pga tatueringen. Så jävla jobbigt med läkningen!! Jag håller på att avlida här!!!!! DEN KLIAR SÅ INÅTHELVETE mycket på kvällarna!! Ouäääääääääääähhhhhhh
Helt stört, det blir bara värre å värre. Jag mår nästan illa av att inte klia!

Imorgon är jag bokad med Sibar!! Wiho. Vi ska på date:a hela dagen :-)

Nu ska jag gå att gråta av allt kliande alt. dränka mig i iskallt vatten i hopp om att det försvinner :-(

GOD NATT


back home

Alltså?! HALLÅ!?
Varför är det ingen som har sagt att tatueringen kliar så in i helvete mycket?!
Alltså, att tatuera gjorde inte ont. Vissa ställen kändes det lite mer än andra. Vet inte om det var för att jag mentalt förberett mig på att gråta, men det gjorde inte ont.

På kvällen när Fabbe drog bort plastet och tejpen, DÅ gjorde det ont!!
Att sitta och bara känna hur det dansas under mitt skinn, jag vill bara dra igenom mina naglar! gahhhhhhhhh
Jag blir lite galen faktiskt.


Men ja...en parantes.
Nu är jag hemma!! Har sprungit (på riktigt alltså, sprungit!) runt i skolan hela eftermiddagen. Haft stressmage pga en av mina vänner (en som börjar på s och slutar med amora) ringer och säger att vi inte alls ska åka sent på eftermiddagen/kvällen utan grabbarna (som vi åkte med) skulle komma in till jkpg vid halv ett, byta däck och sen åka direkt.
Panik.
Jag försökte med: men ska de inte ens träffa deras mamma? äta mat? något??!
Jag var helt säker på att jag inte skulle hinna.

Så. Vi ställde in handledningen och jag kunde flytta fram träffen om ansökningarna till mexico. Jag springer runt. Upp och ner. Fram och tillbaks. Jag fixar ansökan online, skriver ut det och några miljoner andra blanketter också. Springer över till kontoret. Springer ner till "chefen" som ska skriva under, springer upp osv osv.
Pust.
Ringer Samora 13.40, inget svar.
Sms. Inget
Ringer igen. Inget.

Vid 15 passar det bra för henne att höra av sig igen. Vid fyra, halv fem plockar hon upp mig från skolan för att "skjutsa hem mig", ge bilen till en kille som vi träffar på stan. Översatt i Samoraspråk: plockar upp dig från skolan så att jag får sällskap hem i regnet från stan till dig, det blir mysigt!
Hahaha

Vi kom upp till mig, jag packa lite fort och sen la vi oss på varsin säng och kollade på tv. Och kollade. Och kollade.
Kl 18.00, alltså fem timmar senare får vi ett samtal om att det är dags.

I bilen käkade vi marabou choklad för att hålla oss vakna men jag klarade inte av det och däckade i, vad jag trodde var 10 min....40 minuter.
Kom hem och kramades. Kolla mail, REDAN fem mail proppade med infomation från mexico...alltså, HUR MYCKET ÄLSKAR JAG DEM INTE REDAN NU?!
Så jävla bra!

Min hjärna var dock för trög för att läsa alla. Så jag åt massor och sprang över till idsala där ci catchade upp lite. Chattade lite (hon) löste korsord lite (jag) löste soduku lite (hon) och lyssnade på musik mycket (vi)
sen åt vi nötter och läkerol.

Kom hem och hade mexico-möte med mina föräldrar. jag tror att jag ska köpa psykolog-timmar i julklapp till min mamma av hennes saknad och oro hehe
Jag vet att jag är världens elakaste dotter :-(
Sen löste jag lite korsord. Och nu sitter jag är och förbannar mig själv över att jag fortfarande är pigg.

Dessutom kan jag inte bestämma mig ang vaccinet! BLIR GALEN!

god natt

(kör) Foooooooooooooort

gaaaaaah vad stressiiiiigt!!!

Det är tänkt att jag ska till Södertälje idag eftersom det finns två snälla killar som ska upp och de ska ta med mig och Samora. MEN igår var det bestämt att vi skulle åka sent på eftermiddagen/kvällen - vilket är perfekt för mig då jag hinner jobba hela dagen. Men nu säger Samora att dekommer till jkpg nu vid halv ett och bara ska byta däck och sen åker vi?!?!?!?!?

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH
jag blir knäpp!
Handledningen är redan avbokad. MEN MEN MEN mååååste fixa klart mexico grejerna IDAG. Hinner jag inte så får de åka utan mig :-(
Surt med tanke på att jag faktiskt itne har något att göra i helgen eller någon att vara med. Jag får inte ens träna :-(


mehicooo

Tjipp,

sitter och lyssnar på årets smörsång av all 4 one och läser lite om de forskningsetiska principerna. Ganska kul. Bara det att jag inte kan fokusera.

Inatt (kunde jag sova!TACKGODEGUD) vaknade jag upp från ingenstans och det bara slog mig: HERREGUD!! DET FINNS ORMAR I MEXICO!!
Haha men jag kunde sova om.

Vaknade vid kvart i åtta av ett sms av lillesyrran som fråga vad det var jagutbilda mig till (säkert någon gammal fröken till mig som frågat henne och ja...ingen vet ju vad det är jag gör egentligen Haha! Chandler Bing!) sov om i en halvtimma och gick sen upp till skolan.

Har inget kaffe hemma så det är andra dagen jag tar med mig frukosten till skolan. Ganska skönt.

Skönt är det också att jag slipper tänka på nya vinterstövlar, jacka, mössa, halsduk och allt det där. Just nu använder jag bara förra årets grejor.

Istället för inköp av vinterkläder så är det BIKINIS som gäller. Aaaaaaaaaaaaah dö! Känns för bra för att vara sant, faktiskt.

Flipflops, badhandduk, bikinis, solkrämer, solglasögon osv osv osv. =)

Jag försöker förtränga bort att jag inte kommer att dö av saknad när jag är därborta.

Sibar var i thailand i en hel månad i våras och jag trodde jag skulle bli knäpp!! Mailade henne konstant trots att jag visste att hon inte skulle svara eller ens läsa dem och drömde om henne hela tiden.
Ouäh.
Ilh3m, du har också åkt iväg sådär trögt och lämnat oss. Nu är det paybacktime...

bara det att...

ALLA SKA KOMMA TILL MIG PÅ SPRINGBREAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!

Ni måste, ska, kan och vill!


springbreak i cancun, mexico.

cancun, mexico.

playa del carmen, mexico.

baksidan på universitet som jag ska till i mexico city, mexico.

framsidan, Tecnológico de Monterrey.

hehe

"Om du inte intar scenen, gör någon annan det!"

GODMORGON

Krångligt allting blir nuuu
Har fullt upp hela tiden men jag är glad över att ha något att se framemot, något som är SÅ stort.

Nu ska jag sitta och cuppsatsa framtill kl 14 (hinner nog inte med lunchen) för att vid två har jag lyckats boka in ett möte med både handledaren för cuppsatsen OCH med internationella kontoret för att påbörja ansökan till mexico.

Igår satt jag i skolan till strax efter 18.00 och gick sen för att möta upp Samora, Oraka (ilhams kusin) för en fika. men jag hann inte med någon lunch så jag käkade. Senare så joina Gabriella och en till oss där vi satt och prata om allt möjligt.

Gick hem, ladda mobilen och ringde upp mamma för att berätta om mexico-planerna. Hej panik?
Hennes första reaktion var NEJ. Det är typ första gången hon säger nej till mig sen typ...högstadietiderna?
Men hon skulle prata med pappa när han kom hem och jag skulle höra med mina morbröder om deras åsikt. (Visste direkt vad de skulle säga, annars skulle jag inte ha tagit upp det)

Båda skydda sin storasyster, det första de gjorde (jag kallade henne för fegis i mitt sms haha) men sa att jag skulle åka iväg ändå och att de skulle prata med henne. Den ena av dem skrev årets finaste mail, läser den om och om igen för att han har så kloka ord hela tiden :-)

Men efter ett tag ringde mamma upp.

- jag har pratat med din pappa om det...
- ja?
- han tycker att du ska åka... .... .... MEN ALLTSÅ ZALGA! (och så kom miljoner frågor)

estakkars fogel mammalittan

Nu ska jag fortsätta skriva här. Tjarå

Vill du bli min assistent?


crossroad.


Ååå vilken eftermiddag!
Jag känner mig fortfarande nyvaken = extremt sömnig och trött. Men mycket som har hänt!

Gick iväg på mötet och prata lite om hur jag känner inför mexico/holland. Måste bestämma mig imorgon vilket land det blir!!!!!
Gah.
Å då väntar vi på svar från Holland eftersom vi inte vet om hennes alternativ går att genomföra då vi inte har ett samarbete med de skolorna man föreslagit.

Hade kunnat välja Sydkoera också, men jag känner faktiskt inte att jag vill dit.

Magkänslan! Jag har sagt det till några att under hösten har jag bara känt; vafan? vad tänkte jag när jag valde holland?
För när jag gjorde det valet så kändes det 110% rätt. På senare tid har det varit sådär...
Men nu alltså, mexico? Fatta att ha sommar i ett halvt år och sen ha sommar när jag kommer hem igen?

Blir det mexico så åker jag redan 1 januari nångång. Måste nämligen vara på plats 3 januari. scary thing.
Skolan har ett grymt rykte, till och med ett samarbete med oxfoord university!!
Å sen då? SPRINGBREAK?! Hahahahaha tooo good to be true!!

Jag åker inte ensam och det känns faktiskt bra! Jag åker med Lollo som är min c-uppsats kompis och hennes kille åker med henne sen så åker Emanuel från vår klass också. Ev någon annan tjej.

Det känns väldigt bra faktiskt men vill ännu tänka över det lite. det är mycket rörigt i huvudet.
Bestämma sig för ett sånt stort val
Skriva c-uppsats
Div. kontrakt som ska skrivas under och/eller sägas upp
Alla 10 000 blanketter som jag måste fylla i på nytt
Samtal som måste ringas för att avboka ex. stipendie (skulle fått ett par tusingar för att plugga i europa)
Förbereda flytten - var det nu bär.
Julklappar
C-uppsatsC-uppsatsC-uppsatsC-uppsatsC-uppsatsC-uppsats! Bara den tar dagens energi egentligen.
Mitt internet måste fixas. Osv osv

Ouäh. Kan jag få en assistent?

Nej men nu ska jag snora vidare och skriva om våra forskningsetiska principer...vad det nu är... hehe
Om jag kommer hem nångång så ska jag träffa Oraka Gabriella och Samora. Och då vill jag ha GLASS! Trots att jag suttit med jackan på större delen av dagen :-(
Men min hals vill haaa!

Tjarå


Love your life, live your dreams.


måndag på en onsdagGod morgon!

Herregud. Vad mycket det är som har hänt men ändå inte.
Igår satt jag hemma i min pyjamas i min stora stol med knäna under hakan och bara softilerade när moster ringde och kollade om jag kunde passa Bambi tills jag åker iväg. Hon åkte iväg med mamma till läkaren medans jag passa hennes "barnbarn"hehe. Sen kom hennes man och skjutsa mig till Syd.

Asså den där hundeen! Vi bor ju högst upp så vi har hissrummet precis ovanför oss, därför låter det när hissen åker ibland och stackars hund som inte är van med en hiss, hon börja skälla så fort hon hörde den. Sen var hon rädd eftersom både matte och husse lämnat henne hos hennes "farmor" (som hon iofs älskar) och sen att hon lämna bambi hos mig. Så enda sättet att få tyst på henne och enda sättet att slippa ha henne gåendes mellan mina fötter då jag försökte packa var att ha hennes i famnen. Noooooooseeeen.

Jag försökte packa så gott som möjligt. Men om jag lyckas glömma halva mitt liv i vanliga fall, hur tror ni då det var när jag hade en liten hund i famnen? HELA MITT LIV ÄR KVAR I SÖDERTÄLJE :-(

Sen softilerade vi framför datorn ett tag. Hon vilade jättegulligt i mitt knä. Ibland gick hon upp hela hon på skrivbordet och la sig där. förutom hennes bakben, de skulle vara kvar på mig. Bekvämt?

I alla fall. Lite krångligt var det att bära ner henne + en handväska + en resväska.
Gick på bussen där Lollo väntade och åkte iväg.
Precis då vi lämnat Södertälje ringer det på min mobil. Det var en av kvinnorna på Internationella kontoret som läst mitt ganska arga mail. Hehe
Fyfan vad skönt det var att stå på sig alltså. Men lite jobbigt att det sluta med att man skyllde ifrån sig för stor del av det hela.
Hon skulle bara kolla om jag kunde komma in idag för att träffa dem två och prata igenom "löösningar, nu slutar vi att prata om probleeeem Zalga, tycker du inte det? Löööösningar!".
Hon ville att jag skulle komma in direkt men jag förklara att jag satt på en buss påväg ner till Jkpg...
Lyssna HAHAHAHA

- Jahaaa! Vart kommer du ifrån Zalga?
- Från Södertälje
- Jaha! Tyckte du lät lite daaalmål, min man har nämligen den dialekten och du låter som honom!

MEN OKEJ?!
Hahahahahahahahah
alltså, veckans skämt!

I alla fall. Ska dit senare idag.

Har haft ont i halsen i två dagar (ja, idsala...det ÄR ditt fel! Man öppnar inte fönstret på eftermiddagarna i NOVEMBER. Speciellt inte när det sitter en människa med en uppklippt t-shirt och hela ryggen ute!! Haha)
så på bussen bröt förskylningen ut. Inatt var det HEMSKT! Har inte kunnat sova!! Ouäääh

Sen däckade jag typ hela tiden. Har varit konstant trött i fem dagar nu, hoppas att det bara är förskylningen. Jag som alltid har en massa energi!
Kom hem och catchade jag och nicole upp resten av kvällen. Var svinhungrig, men det var lite som jag trodde innan...bara nudlar hemma haha. Bara att koka upp.

Vid halv två la vi oss men jag kunde inte sova förrns typ...3-4. Sen med en täppt näsa? Inte mysigast i stan. Råkade lägga klockan på 7.15 istället för 8.15 så jag stängde av och sov om. Tänkte att Nicole ändå skulle upp samma tid. Men då hade henens mobil lagt ner under natten så jag vakna halv nio och hade lite panik.
Kommer till skolan en halvtimma senare och inser att jag är först på plats. Gött!

Mitt internet har för övrigt lagt ner.
Ringde tele2 igår. 6-10 minuters väntetid. 15 minuter senare svarar en tjej som efter en halv minut kopplar mig vidare till tekniksupport. 6-10 minuters väntetid. 20 minuter senare säger en tjej att mitt modem nog är förstört.
Wow tänkte jag! Det tog dem 22 samtal att erkänna att Nicoles modem var förstört. Men sen så kom det

- Men ditt garanti på modemet har gått ur, så du kanske inte får ett nytt. Dessutom måste din pappa ringa in imorgon,vi har precis stängt!

PERKELE! Jag köpte modemet då det var nytt, betala fan 1000 kr för det och nu kan man typ få det gratis! Irriterande.
Jag ska INTE ta tele2 igen om jag inte får ett nytt modem. Ska ändå åka iväg (eller ska jag?) och sen när jag flyttar hem igen så blir det nog 3 som tydligen funkar bäst i sthlm. Men vi får se..


Nu ska jag fortsätta sammanfatta mina analysresultat. Puss

dagen jag lämnade staden

Frukost: Fazers nya bröd, ny favorit! Kaffe.
Dagens Outfit: Just nu, fortfarande pyjamas med tjockiströja.
Humör: Har halsont. Annars bra! Lite ledsen över att jag är påväg till jkpg...
Gjort: Ätit frukost, laddad mobilen med ny musik
Planer: Packa, sitta på en buss med C-kompis i 4 timmar. Sen mysa med Nicole
Lunch: Ingen aning, apprach?
Läser: UNICEFs matrial i sociala medier, ALL material.
Bästa: Att jag inte är ensam hemma idag.
Middag: Ingen aning. Får se om vi ens har något i kylskåpet. 
Barn: eh, pass?
Väder: grått!
TV-program: Debatt ikväll va? Hoppas på ett bra ämne!
Tänkvärda:
Kom-i-håg:  Ring hyresvärden och påminn om kontraktet. Mamma ska hinna rengöra tatueringen innan hon går iväg. Och alla grejer som jag måste packa och ha med till hålan.

red blooded woman
Halloj!


Alltså, nu förstår jag varför min sömn varit så speciell som den varit i helgen. Varför jag var sömnig exakt hela dagen igår. Varför jag sov medans jag gick i Heron city.
Jag kände mig som en zombie imorse. Fabbe kom in i mitt rum vid elva och jag vaknade. Hur vågar hon? Jag drömde om min drömman. Tyvärr ingen mysig dröm så men ÄNDÅ! Hur vågar man?
Sen drömde jag att jag kvävdes, men det var bara min hals. Jag håller på att bli sjuuk. Kanske därför jag var så trött? Njae, håller mig till min första tes.
Sen vaknade jag varje gång jag vände mig om pga min tatuering.

Mamma blev lagom glad när jag berättade att sängkläderna också blivit tatuerade :-)

VARFÖR ÄR DET INGEN SOM VARNAT MIG OM BORTTAGNINGEN AV PLASTET?! Asså det gjorde 10 gånger mer ont än själva tatueringen! OUÄH! Å på öm hy! Illa!

Idag är det Kylie Minogue som gäller! Vad har hänt med den där snygga kvinnan? Hennes Body Language var ju årets.

Har bokat min biljett tillbaks till c-uppsatsen :-( Jag är ledsen över det och får nästan ångest TROTS att jag innerst inne vet att jag tycker att det är kul. Gruppen, att gå till skolan, skriva, analysera, driva och hela den där biten. Jag vet också att det är MINDRE ÄN en månad kvar av skolan och av JÖN FUCKING KÖPING och jag kan inte få ett större lyckorus av det!

Om skolan inte ser till att jag åker iväg så vet jag inte riktigt vad jag tar mig till. Jag jobbar mer än gärna, men har jag satt mig in i en situation enda sedan april och får två månader innan avfärd ett sånt besked - ja, då blir det inte bra. Skam den som ger sig! Hon som kämpar, hon får!

Nu är jag faktiskt ensam hemma. Fabbe är och lunchar med Idsala. De äter råfisk. Mamma är och klipper sig. Fett elakt av henne att inte säga något till mig, måste också klippa mig. Jag ska nog utnyttja situationen och be henne baka något gott till mig så att hennes skuldkänslor försvinner.
Haha vafan! JAG SKOJAR.

Nej, men nu ska jag ta och utnyttja situationen av att vara ensam hemma. Läsa och analysera helvettet ur sociala medier!!

tatueraad!

WIHO! Nu är jag en del av tatueringsfamiljen!!

Men först om gårdagen.
Min moster och kusin trillade in till oss först. Sen mormor. Sen moster nummer två med ena morbrors barn + Bambi. Sen dök Ilham upp. Och då tog jag och hon en promenad med Bambi. På tal om Bambi, mååste berätta om en sak som hon gjorde i förra helgen haha..men en annan gång!

Sen kom Idsala hit. Efter det kom Sibar och Therese. Och ja, huset var väl fullt mest hela tiden. Vi satt och käka massa vitlök med tacos haha och drack öl och hypnotiq. Ok, bara jag och fabbe drack.
När vi suttit runt köksbordet i ex antal timmar så lyckades jag att övertala Ilham, Sibar och Therese att hänga med till femfemnoll. Det var en MYCKET rolig överraskning!
Vi stack ner och lyckades tyvärr inte med att vara de första gästerna. Men nästan! Musiken var bättre än jag trodde så det var skönt. Tjejerna stack efter någon timma så jag och syrran var kvar och blev GANSKA så paffa när vi upptäckte något. Eller...eh, någon. Haha

Vi kom hem, duscha och bestämde en date i vardagsrummet med någon av hennes Leonardo Di Caprio filmer, men inna vi ens hann zappa igenom tv-kanalerna så hade vi däckat. Väckte henne och så hoppa vi in i varsin säng istället.
Efter två timmar vaknade jag, och ni vet känslan när man vaknat INNAN man hunnit sova ruset av sig? ÄCKLIGASTE känslan!
Jag fick bara mardrömmar om hur jag skulle må så illa att jag inte kunnat ta mig upp till tatueringen.

Gick upp vid tio, GANSKA SÅ trött. Käka pannkakor med mamma, pappa och sina. Efter någon timma så skjutsa pappa ner mig och Fabbe till stan när jag tatuerade mig. Jag längtar redan till den andra!
Alltså, det skumma var att jag inte ens var nervös. Och att jag inte grät. Och att jag inte ens hade ont. Det var vissa ställen där jag kände lite mer,men det var inget en liten min kunde sudda bort :-)
1½ timma satt jag under nålen och blev HUR NÖJD som helst!
Det tog ungefär 40 minuter att förbereda den också.
Ilham och Sibar kom och kika en stund. När de hade gått och så kom Idsala in. Och sen kom pappa och syster för att plocka upp oss.
Käkade apprachen som vi rullat och jag känner hur jävla trött jag är. Jag har gått ifrån att sova 9 timmar per natt till ett fåtal + fest.
Ja, jag är nu gammal å grå.

Efter maten kom tjejerna hit och vi åkte ner på stan för att fika. efter fikat åkte vi in till heron där vi fika lite mer och kollade på årets sämsta film; trubbel i paradiset.
Men VILKET PARADIS sen?!

Nu är jag som sagt, vääldigt trött. Imorgon kommer tydligen farbror och hans fru hit för fika på förmiddagen. Jag som ville sova! OUÄH!

God natt.

årets gråaste dag
Och då syftar jag inte på att det är deprissioner på gång, trots att motgångar jag stött på på senaste tiden :-p
HERREGUD!! KAN DET BLIR MER GRÅTT?!
Jag slår vad om att minst 100 000 svenskar tar steget mot ljuset i tunneln idag.

Gårdagens fest var...kul? Haha. Jag dansa inte en enda gång, satt bara och skratta åt diverse saker. Bland annat hur fult en sångerska sjöng. Trots årets tråkigaste fest så var vi kvar till halv tre. Gick ut och såg att några idioter slängt ägg på alla bilar som stog parkerade. Somliga har ingen fritid, läs en bok will ya?

Kom hem och var fortfarande pigg? Haha. Sov till slut runt fyra tror jag. Väcktes av lillsyrran som tände lampan i rummet och sa NU RÄCKER DET! Klockan var då halv ett. OUÄH!
Vill gå å lägga mig en stund till men jag vet att det ändå blir mer deppigt när jag väl vaknar och det är HELT kolmörkt. Som tur så finns femfemnoll. THANK GOD FOR THAT. längtar längtar.
Har inte druckit alkohol på två månader! JAG VET!!! WHY??!
Så ikväll/natt finns inte jag.

Imorgon mellan 12-13 kommer jag att gråta. Och säkert att må illa, kanske inte världens smartaste idé att supa sig full ikväll, men vafan!! Jag vill och jag ska.

Imorse gick jag upp och bryggde kaffe och drack den medans jag rulla apprach med mamma som klagar på ont i axlarna.
- jag tänker inte tycka synd om dig längre, varför gör du sån här mat till exempel?! Vi kräver inget av dig, ta hand om dig själv istället!
- men du ville ju ha apprach
- VA?! Haha skyll inte det här på mig! Du fick för dig att jag ville ha det bara, det enda jag bett dig att göra är frike och de har jag inte fått trots tre besök!

Haha ni skulle sett hennes miner. först skratta hon för att hon var väl medveten om att jag inte bett henne göra apprach och sen hennes min när hon insåg att hon glömt att göra frikeåt mig! Jag vet inte vad frike är för att vara ärlig, någon slags kolhydrat som är fyllt med fett hehe

Aaaee, nu ska jag nog ta och byta lakan och klä på mig och ta tag i den här dagen?

isn't ironic?

Haha alltså...det här ÄR helt sjukt. Ingenting, exakt INGENTING har gått rätt under hela processen med utbyte.
Senaste nyheten och tillskottet är att, efter heela processen med blanketter och grejor som skickats till skolan i Rotterdam, de ställer in det internationella programmet som jag ansökte till.

Seriöst? Jag kan bara skratta. "Even God has his calender" enda sedan jag kom på just det där så känns det som att jag blir provad, jämt å ständigt. Är det inte meningen att jag ska åka iväg överhuvudtaget? Varför får jag då panik över tanken av att vara kvar och arbetssökande under vårterminen? Jag har lärt mig att aldrig ge upp så lätt, så varför skulle jag göra det nu?

Jag har mailat det internationella kontoret på min skola och meddelat dem om mailet jag fått från Holland. De har självklart inte hört något om inställningen. Jag förväntade mig inte det heller. Kollade om det är så att jag kan ansöka till INHollands skolorna i de andra städerna, som kvinnan från Holland föreslog. Och det kan jag tydligen. Alltså. Hahaha vad hände med samarbetena? Man ska ju inte kunna ta vilket universitet som helst? I alla fall.
Sen frågade jag om jag kunde byta tillbaks till Northampton igen. Men det, DET gick aaabsolut inte.

Därför fick de ett mail där jag satte ner foten ordentligt. För ni ska veta att jag har stått ut mycket, med alla i klassen som jag pratat med om det här har flippat totalt och sagt att de inte skulle gå utan en strid. Men jag kännt att det är för onödig energi från min sida och för mycket på dem. Men nu fan.

Jag tycker att folk ska kunna sköta sitt jobb. Speciellt när det inte är ett jobb som kräver en Einstein.

Men ikväll blir det fest. Bara knipa och iväg och leka oberörd.
Imorgon ska jag festa på mitt sätt.

För övrigt så känns mitt liv lite exakt såhär:

HAHAHAHAHAHAHA


HAHAHAHAHAHA

fotbollshumor

Hahahaha


musik genom åren

Från alla första början lyssnade jag enbart på pop. Jag älskade ALLA pojkband. Jag kände liksom en skuld mot dem, måste älska alla. Eller inte att det var ett måste, utan... det blev bara så! Mitt rum var FULLT med massa pojkar på väggarna. Speciellt Westlife.
Det enda bandet som  jag inte avgudade och lyssnade överdrivet på var faktiskt Backstreets Boys. Jag vet, konstigt. Men älskade man Spice girls så mycket som jag gjorde så fanns det inte utrymme för dem liksom. Det var antingen eller helt enkelt.

I högstadiet så blev det mer RnB. Usher och Destinys child var the shit. Beyonce är en kvinna som jag än idag avgudar, för allt hon gör förutom hennes musik. Haha. Sjukt? Ja.
Enda sen hon gick solo så har hon gjort nåågra låtar som jag verkligen gillat, men jag vet faktiskt inte vad det är med de andra. Så fort jag lärt mig låtarna så känns de som en börda. Oorkar liksom inte lyssna på dem.
Men aaaaaaaaaaallt annat med den där kvinnan är GULD. Hela hon som artist, hennes utseende, hennes dans, hennes kreativitet, hennes sätt att vara, att hon är så jordnära trots sina framgångar, att hon lyckats hålla sig ifrån trubbel trots hennes karriärstart i unga ålder, att hon lyckats bli den hon är utan att sälja ut sig och sin kropp som i princip alla andra tjejer i den branschen gör.

Mot gymnasiet började jag lyssna på mer, hmm..konstig musik? Imogen Heap var nog den enda "kända" alla andra var bara okända människor. Sen blev det mer och mer indierock. Mitt första år i jkpg var det baara The Killers som gällde. Två album i min mp3 som snurrade runt kooonstant.

Men i övrigt har jag faktiskt varit och är en allätare. Jag lyssnar på allt. Sen går det i perioder mycket. Men det finns en genre som jag lyssnat mindre på. Eller två st.
Rap och hiphop.

Det är sällan jag hör rap som jag älskar på sekunden. Förutom här. P. Diddy och Christina Auilera. Vet inte om det är hans ord som knäcker systemet, om det är en blandning av orden och musiken? Något är det i alla fall. Jag får fnatt varje gång i alla fall.Let's play a game, let's pretend for a second
You dont know who I am, and what I do
Lets just put it to the side.
I can feel your heart beating, I can hear you breathing
Look into your eyes, tryna see into your mind, see into your soul.
No limits to the levels me and you can go,
When it's me thats in control
But it's something bout you that makes me wanna change
I like the way you dancin, and the way you play the game
I like the way you take away the pain,
The way you tell me that you want it, not sayin a thing
The way you got me going, got me going out of my brain
I see us going at it, going in and out of them lanes
I don't want your innocence, I don't want you to settle,
I don't want a commitment and I don't want you to suffer.
I don't want your number, baby I want you to wonder.
I want you to come up looking like something you want to.

dark eyes
God morgon,

REDAN TORSDAG!! Jag får panik. Snart är jag tillbaks till jönköping för att inleda min sista månad i staden NÅGONSIN! Jag vill inte höra "men du kanske flyttar tillbaks nångång senare i livet?" NEJ! Never ever. Inte ens om jag blir statsminister på kravet av att bo i staden.

Gårdagen blev inte alls som planerat pga min störda kompis francisco som tar tjugoåtta timmar på sig att träna medans jag sitter hemma och svimmar av hunger. Fyfan vad arg jag blev haha men som tur var så hade mamma hunnit komma hem och börjat laga mat till oss så jag fick något att äta ändå :-( Sen gick jag ner på stan för en fika med Sibar, Ilham och Sofia istället. Mycket mysigt!
Ni vet om att vi ibland driver om att Bacino är vårt andra hem? Nu är den det på riktigt! Från och med 1 december i alla fall :-)

Efter fikat åkte jag och Sibar först till henne för att plocka upp Bambi (som pms:ar) och åkte senare till Gina där de hade en återförening haha
Där satt vi till 22 ungefär och åt naturgodis och diskuter konspirationsteorier, jordens undergång, religion, annan tro osv osv osv

När jag kom hem så åkte jag och Fabbe till Ilham där jag lämna en bok som jag lånad från sthlm uni och sen var det bara hem. Just det, kollade på Kvällsöppet med Ekdahl där de tog upp fotbollshuliganerna som hoppa på Andi Toompuu (min favoritspelare) efter kvalmatchen :-(
Helt idiotiskt egentligen att en kvinna satt och skröt om hur bra stämning det är i övrigt, runt omkring fotbollsmatcherna, föreningen och så vidare. Men det är det fan i ALLA föreningar, eftersom folk med ett gemensamt intresse dras till just den föreningen, men inte fan har man supporters som attackerar förlorande lags spelare? Eller skriker glåpord (rent av rasistiska sådana) mot tränarbänken, slänger så mycket grejer mot dem att tränaren inte kan ställa sig upp och coacha laget som spelar? Eller så grovt att spelarna inte ens vågar värma upp? I d i o t i s k t!

Idag vet jag inte exakt vad jag ska göra. Plugga ska jag i alla fall, ska börja "klä av" texterna och placera dem i kategorier. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.

Puss å hej


day by day

Godmorgon!

Jag måste vända tillbaks dygnet. Inte för att det är överdrivet, har lagt mig runt 01 men ändå. Jag har ju inte lov när jag är här!
Igår satt jag hemma och pluggade. Slog nog mitt personliga rekord i att kunna sitta och plugga under en enda sittning utan att gå upp för att dricka, äta, gå på toa, gå till datorn osv osv på nästan två timmar! Haha bra va?

Efter det så hängde jag mest här hemma och gjorde oviktiga saker. Senare mot kvällen så kom Sibar förbi mig och vi åkte till Gina för att catcha upp lite. Kom hem, duscha, surfa och däcka.

Idag har jag suttit och löst lite korsord som jag hitta i News tidningen. Ska snart upp och vika lite kläder som hänger på tork sen ska jag göra dagens dos av analysarbete. Efter det ska jag luncha med Frans på stan och efter det ska jag och sibar åka in till liljeholmens nya centrum för att hälsa på kusiner! Och jag har inte ens sett stället. Och eeefter det så ska jag och hon handla lite med mamma i moraberg. Det blir nog en toppendag detta!

Jag drömde att jag och Nicole hade en privatchafför som skjutsa oss till skolan varje morgon! HAHAHA
Hur detta skulle gå till i praktiken vet jag inte eftersom skolan ligger på samma gata som vår.

Hahaha det finns några med skön humor i klassen! Vi ska ha "en avslutning innan avslutning" nångång nästa månad då alla tar med sig någon mat och två present osv. Man väljer något av det som står på listan och jag såg att korv var ledigt! Enkelt och smidigt.
Hahaha alltså, förstår folk hur mycket jag gillade korv förut? Jag fick min klass att få magknip av skratt varje gång de såg min min då jag insett att det serveras korv i någon form i matsalen! Haha
Så tänkte jag, hur fan jag ska jag skriva det i Wall:en? Först skrev jag:

(funderat länge på hur jag väljer mina ord, men...) jag fixar korven! prinskorv?

Sen tänkte jag, vafan de har ingen aning om min kärlek till korv så jag skrev bara:

Jag fixar korven! Prinskorv?

Självklart har man fortsatt driva om det. Haha på listan står det att "Zalga fixar prins korv"

Jag ska iofs gifta mig med prinsen, so why not?

Aaaanyway. Nu måste jag röra på mig! Puss

lång uppdatering

Nu ska vi se...
Det är nog första gången jag bryr mig så lite om den här bloggen som jag gjort på senaste. Igår kom jag liksom inte ens på att jag har en blogg förrens sent sent på kvällen.

Fredag förmiddag kom Sibar hit och fixa lite grejor vid datorn och sedan åkte jag och hon till Ica Maxi och handla grejor till hennes mammas överraskningsfest, eller kalas eller brunch eller vad det nu var hehe :-)
Sen kom vi hem och käka och efter det så började väl förberedningarna inför kvällen, varför känns det som att jag redan skrivit det här? Haha

Senare mot kvällen så droppa folk in och vi hängde här. Idol var på bakgrunden och grovmobbning av folks favoriter KONSTANT. Jag gillar tydligen JÄMT den som ALLA hatar. Eller hatar och hatar, men ja...
Förra året var det Robin och i år Rabih :-(
Jag och Ilham lämna festen vid två tillfällen. Första för att möta upp Frans och hämta biljetter och andra gången för att åka till henne och byta om. Jag och Sibar tog med oss en påse cashewnötter och kolla på när Ilham strippade för oss!
Kul att även min kusin inte kan se någon skillnad på mig och Fabbe. Den här gången fick hon ta skiten hahaha

Ännu senare så stack vi till femfemnoll där vi hade en ganska så ovanlig kväll, va? Inget var liksom som det gamla normala? Haha men kul hade vi ändå! Vi var nog också de enda som var över 20 år, men de stoppade inte oss!

På lördagen satt jag och gjorde min tenta from hell ÄNNU en gång. Och ÄNNU en gång får jag till en början bättre å bättre resultat för varje gång.
Första gången 60% sen 65% och sen 75% och då tänkte jag, men vafan! 80% på nästa nu! Jag blir nervös och hela huset vaknar till liv och springer in och ut ur rummet. De åker iväg till mosters överraskningsgrej och jag kör en gång till.
Fail.
Och jag förstår mig inte på mig själv alltså. Jag blir så obesviken när jag får sämre resultat efter ett bra sådant så jag fortsätter att klanta mig resten av dagen. HUR?!HUUUR!? Jag blev bara mer och mer psykad. Jag psykar bara mig själv hela eftermiddagen. Så jävla irriterande. Men nu vet jag i alla fall vad felet är och det känns ju skönt.

Och det bästa valet jag gjort i hela mitt liv är att flytta hemifrån för att plugga.
Exakt hela släkten visste om att jag skrev tentan i och med att alla var samlade och frågade efter mig.
TILL OCH MED mammas arbetskollegor som kom upp hit för att fika visste om det.
Och JUST DEN HÄR tentan så failar jag, ja men självklart ska folk fråga mig hur det gått?

Hej, snälla strö lite mer salt i såret?

Söndagen. Satt mest hemma och var ganska så ledsen på mig själv. Eller nej, jag gick över till Idsala som bjöd mig på frukost EFTER att jag ätit frukost hemma haha
Men vi satt där i alla fall och hade det mycket trevligt. Kom hem, gratta pappa och käka och åkte iväg till moster där halva släkten samlats för att kolla på matchen.
Och vilken match sen?
Jag har aldrig tagit ut en vinst i förskott. Aldrig. Ogillar när man firar kvalplats med en fest i jkpg men jag var helt jävla säker, hur kunde laget vi mötte i Onsdags vinna med 3-0? TRE NOLL?! Och hur kunde man dömma som man gjorde? Och då syftar jag inte på off side, för den regeln förstår jag mig fortfarande inte på. Fyfan. Fyyyfaaaan!!

Denna kval knäcker fortfarande inte kvalet mot Örgryte då vi åkt hela vägen till GBG för att se matchen. Klockan har slagit 92 minuter och vi börjar att fira segern. En man från kanslit säger i högtalarna att inte storma planet, fotograferna har samlats under vår arena, hemmapubliken har börjat sina iväg från gamla ullevi och vi hoppar, skrattar, skriker, dansar och bara FIRAR att vi ÄNTLIGEN vunnit ett kval.

Mål.

Värsta tystnaden i hela mitt liv.

Hela hemvägen satt jag och grät. Jag nobba till och med en big mac som min pappa köpte till mig i jkpg. Så ledsen!

Anyway. Igår var en sorglig dag men vi gjrode väl det bästa utav den!
Jag och syster gick ner på stan för att fixa lite grejer.
Jag har bokat tid till min tattuering och ska fixa den redan på SÖNDAG. Joy joy!

Kom hem och käka. Sen kom Sibar och Terese och fika med oss. Sen gick vi ut en sväng. Kom hem och mötta Ilham och Idsala och vi fortsatte kvällen med att kolla på gamla bilder som Fabbe lagt i ett album till mig. Hahaha fyfaaan vad vi skratta. Jag och Sibar var verkligen två små karaktärer som alltid var tillsammans, alltid klädde oss i likadana kläder, var lika feta, lika fult hår, lika gamla men ändå var det ingen som slogs så mycket som vi gjorde. Vi har filmer och foton på oss där vi DRAR I varandras hår. JÄMT.
Men jag var alltid oskylig, ok?

Sen prata vi om maaassa gamla minnen, kärlek, graviditet och förlossning (blä, har fått höra mammas fyra förlossningsberättelser och det gör mig mer säker på kniven!) och lite andra grejor.
Vid halv nio får Ilham för sig att hon vill promenera. Och av alla människor så säger Idsala att hon cokså vill det! Plötsligt är Fabbe och Sibar också på! VAFAN?!
Sen säger Sibar att hon blir mycket chockad på att jag av alla människor inte gillar att gå ut och gå som jag gjorde förut. Så det var väl bara att knipa och gå ut i kylan!

Först hela vägen till Lina Hage och sen släppte vi av Ilham och sen upp till oss.
1½h kvällspromenad. Myccket mysigare än jag trott!

Kom hem och surfa runt lite. Sov. Vakna upp vid tio, chockad över att jag inte vaknat tidigare. Går ut ur rummet, javisst...jag är ju ensam hemma, därför! Ordnar frukost. Läser lite tidning. Pratat i cellephonen och nu ska jag börja läsa igenom lite analysarbete innan någon ringe roch vill hitta på något.


Puss på nosen

borta bra men hemma b ä s t

Halloj,

jag är hemma nu! så jävla skönt.
det slog mig igår, eller jag har iofs märkt det innan. den framförhållningen som jag har i jönköping försvinner i samma sekund som jag kommer genom dörren här. vem var det jag skulle ringa idag? vilka ärenden var det jag skulle gå idag? vem skulle jag maila? osv. det finns liksom inte, känns inte lika viktigt när jag är hemma.

dessutom ska jag försöka komma hit en gång till innan den slutgiltiga flytten, det känns för konstigt att komma hem efter så många veckor. det är en känsla som jag inte gillar, jag måste liksom låta hemkänslan växa på mig i ett par timmar och det är inget jag gillar, det höll mig vaken igår istället. det och alla begrepp från metod c tentan som vägrat lämna min hjärna i två veckor nu. imorgon pekar jag mittenfingret till dem.
dessutom tänker jag inte hålla käften längre, jag har slängt bort den där naivasidan och insett vilket jävla skithål det faktiskt är. i sommar får några ett grymtdjävulskt brev från mig. helt jävla omänskligt!

åh, matchen!:-)
på kvällen där på onsdagen insåg jag att jag kommer att sitta på olearys med enbart syrianska fc fans. jag kom ner dit sist trots att jag och olearys har samma gatuadress. vart fick jag sitta? längst ut på soffan så jag får nackspärr mot tv:en. som tur var så slog de på fler tven senare. men hur skönt tror ni inte att det var? seriöst. GAAAAH. folk försökte leka hjärnlekar med mig men naaaee :-)

hela torsdagen var jag i skolan och fixa klart vår analysmatrial. 200 sidor dubbelsidigt, intressan vecka som väntar! på med forskningsglasögonen :-)
jag spraang hem, hämta väskan och spraang ner till bussen.
sen satt jag och samora i 4 timmar och 20 minuter och hatade våra liv haha
en skvallertidining och en tidning som hette något med "busenkla korsord" hade vi som underhållning.
pappa plocka upp oss och här hemma väntade halva släkten (+ilham, men du kan också räknas som familj :D)  typ hehe
tyvärr inte för min skull utan för syrran som blev 20!

massa mat, tårta,nötter och skratt åt bobbys morsa så blev det kväll och alla gick. vi systrar fortsatte med Inlåst som hade avslutning ouäh...no more lammkött-tittande

om det var skönt att sova i sin säng? om det var skönt att vakna upp i sin säng, i sitt rum, med en mamma som redan börjat på tabbole´n? SKOJA INTE!

sibar kom till mig på morgonen och fixa lite grejor på datorn och skrev ut. jag gick till mormor för att hämta något åt mamma och jag fick en dusch på kinderna av alla pussar haha
sen fick jag hjälpa stackarn att trä tråden i nålen haha ruussinet juu

sen åkte jag och sibar till favoritstället no1 (nej inte femfemnoll) ICA MAXI. men det var bara elaka gummor där som putta på min vagn :-( sheen kom vi hit å åt med päronen å sina. nu är päronen och sina borta på stan och elisha å fabbe e här.
vi har börjat fixa inför ikvällen. "vi" hehe
michael står för underhållningen medans vi hittar trasor att ha på oss.
men först, duschen!
PUSS!

unfair

fyfa vad jag är förbannad just nu, allt känns så jävla orättvist hela tiden!!
jag har haft sån jävla otur ett bra tag nu, jobbigt att världen motarbetar mig hela tiden. pissvärld.

idag får jag ett mail, kanske TYYYYP flera dagar sent (?!) om att omtenta på tentan from hell är på lördag.

lördag.

jag låter det sjunka lite för er.

världen förstog att jag längtade SÅINIHELVETE till imorgon och helgen som kommer, så den måste göra något för att gå emot min positiva syn på allt!

1, kvällen innan tentan hade jag tänkt att spåra, toootalt. när drack jag sist? då man kunde gå i linne å kjol utomhus tre på natten! hemma har man laddat på med sprit och syster skulle firas såinihelvete mycket.
2, min moster fyller 50. det ska också firas. när? lördagmorgon. och när är tentan? lördagmorgon.

jooo men det är väl bara att skriva den och ha hela dagen fri då, tänker ni? så tänkte jag sist jag skrev tentan också. baradetattjagsattifjortontimmar!!!!!!

Det som gör det hela lite roligare och festligare är att
1, min lärare GLÖMDE att meddela mig om att det blir en omtenta och inte komplettering (för varför skulle jag ha sån tur?) för min del
2, eftersom hon är medveten om att jag endast var ett poäng ifrån godkänt så var nog tanken att man skulle ta ner godkänt-gränsen så att det liksom bara blir som en komplettering ändå, nej men jag är jag och jag kan inte ha den turen eftersom de andra nötterna som ska skriva tentan inte alls var nära ett godkänt resultat så jag måste liksom göra om den. hade man vetat det så hade man lika gärna kunnat skriva tentan typ tio timmar tidigare och med sämre resultat.


jag gillar inte när saker å ting inte går som jag vill, och det är en annan grej som inte gör det. men det orkar jag verkligen inte ta upp nu.
aff kommer sjävklart att förlora, för varför skulle jag få ha lite kul som hamnat här i jkpg på en kvalmatch med typ sex st syrianska fc fans? skönt med deras skadegläjde senare ikväll också.
bara för det självdestruktiva, bara för det självdeskruktiva mina vänner.

fittaockså.

loving the part two of the c level!

IKVÄLL SKA JAG PACKAAAAAAA!!!
Wiiiihoo

Igårkväll var det fika med Samora och Gabriella som gällde. Drack årets äckligaste varm choklad, hur kan man misslyckas?
Imorse när jag vakna och frös (skönt att frysa när man sover!) och såg hur grått det var ute så var det första gången på länge jag kände att "naaae, idag är en sån dag som ALLA borde få ligga kvar i sina sängar på". Jag hoppa inte ens upp på samma sekund som larmet ringde!
Men sen kom jag på att "fan, de här två dagarna ska vi jobba järnet och imorgon är jag hemma!" och då var det inte lika jobbigt att gå upp.

Tack gode gud för mitt duntäcke och min morgonrock i mjukaste fleece.

Sitter just nu och läser om kvalitativ textanalys, diskursanalys och blandar det med att spara ner analysmatrialet (som by the way är sjukt mycket).

Alltså, varför har jag haft mardrömmar om c-uppsatsen? Det här är SJUKT kul!!! INGENTING kan vara värre än metod c tentan, INGENTING!

Jallabaj

ps: ajuste fan. kvalmatch ikväll. kul kul...

psx2

åå åå! Kul sak som hände på gymmet!

Jag står och motionerar på en sån cykelgrej som man kör med armar och händer också? Den som man ser helt mongo ut när man kör? I alla fall, sak samma. Det ringer i min telefon (lyssnade på musik) och då är det en kvinna som erbjuder mig ett annat eventjobb eftersom hon som anställde mig sist tipsa henne om mig! Kul va? :D
Synd bara att jag inte kunde just de dagarna det gällde.

Jo men det var nog allt.

ps: fab, nej det var ingen dröm! det ÄR så att cia försöker markera alla människor på jorden så att de kan spåra oss :-)

snart är jag ÄNTLIGEN hemma

Halloj!

Som vanligt, fullt upp med c-uppsatsen. Längtar så jävla mycket till analysdelen just nu så det finns inte!!

Idag är jag en balanserad person. Ni skulle ha sett mig igår morse!
Jag står och gör en smörgås men hittar inte osthyveln. Inte i lådan, inte lådan under, inte i den andra lådan (som vi IBLAND har vissa knivar i) inte i diskstället och inte heller i diskhornet. Jag blev lite knäpp.
Självklart låg den precis framför mig på diskstället. Och självklart såg jag det efter att ha ställt tillbaks osten i kylskåpet.

Sen, jag bestämde mig för en t-shirt men hittar den inte, nånstans. Jag är envis och ska ha den så jag river ut alla mina kläder. När jag gjort klart det så hänger den av en konstig anledning på pinnen som mina klänningar hänger på. Normalt!

Igår gick jag iväg och träna, efter många om och men. Ska nog dit idag igen! (ljuger för mig själv)
Men alltså, i överimorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


dör jag idag så vet ni varför!

AAHH!! MARDRÖM! Kom på att jag var en halvsekund ifrån att få vaccinspruta! De hade hjärntvättat mig och preeecis innan nålen skulle nå min hud så vakna jag till och förstog va "de" höll på att göra mot mig!


Detta gör mig mer säker på att de typ CIA som planerat hela svininfluensa-kuppen och försöka få folk att spruta in ämnen som göra att man kan kontrollera människan!
Så nu har jag avslöjat, dör jag idag så vet ni varför OKEJ?!

helgen är borta, likaså oktober

Måndagmorgon!

Det var inte alls så mysigt när klockan ringde vid nio imorse. Måndagsmorgon, segstartat.
Vi väntar på den tredje medlemmen som kommer närsomhelst.
Helgen har varit lång och...hmm..brist på annat ord, speciell? Haha, Samora förklara?
Uppdaterar om jag hinner senare idag om det!

Just nu räknar jag ner dagarna, jag har inte varit hemma på 1½månad!! Det har inte varit sååå jobbigt som jag trodde, men vissa dagar har varit värre än andra helt enkelt.
Jag hoppas allra mest att vi lägger upp veckans arbete så att jag kan göra så mycket som möjligt hemma och KANSKE kunna åka redan på onsdag för att hinna med kvalet? ÅÅÅ snälla snälla! Jag har haft för mycket otur på senaste tiden jööö hehe

Nej men annars, vanligt vanligt. Mitt internet hemma är igång igen så jag lär väl inte bli lika frånvarande...
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter skolan, förmodligen leka lite med Samora. Har en grej som jag vill kolla upp. Kanske träna? Så att när jag kommer hem och mamma frågar om jag kommit igång med träningen så slipper jag ljuga :-) hihi
Kanske sjukhus? Kanske kanske. Men först; C-UPPSATS!!

Ps: Elisha! Hör å häpna, jag gick till kyrkan igår, så du slipper skvätta vigvatten på mig när jag kommer hem haha

RSS 2.0