up and going

Hej hej i stugorna,

AAAAAAAAAAAAAAAAAANDAS (lite) ut. har nu skickat in de flesta papper med ansökan till holland, ska fixa två nya automatfoton och ett kort som säger att jag är försäkrad. Sen är allt klart innan ansökningarna om boende ska börja.

Hela den här veckan har i princip sett likadan ut. C-uppsats. Grymt effektiva i början trots ändringar av frågeställningar, sen blev vi lite mindre effektiva. Men snart så! Snart skriver vi en vg-uppsats på rekordfart (femveckor ist. för 10veckor, normal skola va?).
Sen så kom Nicoles syster, kusin och vän till oss och var här i tre dagar. Mycket trevligt och roligt! Haha
Sen så har jag förbannat mig mycket över den här skolan, hur byråkratiska vissa saker är, dåligt planerat och - ja, hör å häpna, kommunikationen är det som fungerar bäst. Komiskt va?

Dessutom är listan över saker och ting som gått fel hos och med Internationella kontoret här, blivit så lång att jag knappt håller reda på den.
Men i min nya blogg ska jag rabbla upp allt!

Sitter i skolan nu och ska göra klart vissa saker, bland annat loggan och de roliga räkningarna.
Ikväll ska jag på mysig middag på stans mysigaste resturang med Gabriella och Samora! Sista gången vi tre är samlade tror jag.
Imorgon är det en Halloweenfest som jag iofs absolut inte känner för att gå på. Men det lär väl bli kul.

Det var allt för mig for now.
Tja!

281009

Hej,

jag har väldigt mycket att göra den här veckan, c - uppsatsen är fullt igång och utlandsstudierna börjar närma sig en deadline. Dessutom ska jag ha med uppsägningar, räkningar, försäkringar, csn, loggor och annat smått och gott att göra.

Men jag ska jag inte klaga. Andra natten utan mardrömmar! Dock utan svar om komplettering är möjlig eller inte...

Nicole har syster, kusin och kompis på besök hos oss sen igår så det är ganska så fullt upp hemma också.
Samora kommer hem idag så jag ska baka och sova där :-)

När jag kommer tillbaks så kommer jag med en ny blogg! Bloggen om studierna i holland, vill få med alla dessa eviga förberedelserna inför.

Hej

hata är ett starkt ord men det är också känslan i magen

jag kanske ska uppdatera lite.

i fredags satt jag och skrev tentan i fjorton, FJORTON timmar. Utan - någon - som - helst - överdrift. Och på pricken fjortonde timmen får jag svar; ett poäng ifrån godkänt.

Det var väldigt längesen jag kände den ångesten jag kände vid midnatt när jag var klar.

Och det var längesen jag grät så mycket för tröst hos mamma och pappa. (eller ok, jag grät för pappa när Karin gick bort men ändå)

Och det var längesen jag hatade mig själv så mycket som nu. Ok, jag har aldrig hatat mig själv tror jag inte. Men den här helgen har jag gjort det.

Det var längesen jag blev så besviken som jag blev på mig själv.

Och det var längesen jag tävlade så mycket mot mig själv.

Kort och gott, jag hatar världen väldigt mycket just nu. Men mest mig själv.

Annars så började jag jobba igår. Eventet står Marabou för och de lanserar en ny choklad "Chrisp´it" och vi står och försöker få folk att göra den fulaste grimasen som de kan. Vi fotar och de får choklad och får vara med och tävla om en resa till Barcelona.
Så det var skönt att få vara med igår och le och skratta lite med barnen men så fort det blev lugnt igen så kände jag magsmärtan.

Men sen blev jag lite glad över att AFF klara av att vända en match efter underläge och ta sig till kvalplats. Finns dock många idiotet som tar ut segern i förskott och de har lekt lite hey baberiba här i stan med trummor och fest. Ärligt? För jävla pinsamt!
Jag missa matchen och jag ångrar ingenting.
Hade mycket hellre varit på Marias bröllop som jag missade helt pga jobbet. Jag blir, om möjligt ännu mer ledsen på mig själv.

Plus att jag vaknat en timma för tidigt och det meddelade Nicole mig när jag skulle ta min mobil och springa ner till bussen. Kul!
Plus att jag inte kunnat sova ett piss hela helgen, till och med innan tentan pga mardrömmar före och, framförallt, efter tentan. Natten till igår till exempel vaknade jag av att jag satt och knappa på min kudde eftersom jag drömde om att de väckte mig mitt i natten och tvinga mig göra om tentan.

Så. Hej då.

Ps; ilham, jag är plastmoster nr1!

gah

Jag har en kompis som heter Gabriella.
Hon är jobbig.
Hon har liksom en förmoga att kunna irritera mig.

Här ett exempel som PRECIS hände.
För fleera veckor sen så smsade min morbror mig om sak som jag skulle göra. Det här var alltså ca fem veckor sen eftersom det var innan min förra tenta.
Sen har jag liksom skjutit upp på det tills nu. Nu tänkte jag sätta igång och göra skiten och behövde då den informationen han skickade med sms - för fleera veckor sen.

Jag höll på att somna medans jag bläddra ner till smset. Mina ögon gick i kors. Jag raderar aldrig sms.
Till slut hitta jag den, efter att ha haft sin tumme en kvart på knappen.
Och då, då ringer Gabriella. Och när jag lägger på så försvinner självklart smset.

Jag ger upp för dagen.

Heja IcaJerry!

HAHAHAHAHAHAHAH asså nu dör jag!
Jag har precis sett två skitroliga klipp. Ett på en katt som "skäller ut" sin pojkvän flickvän, what ever. Den e rolig, se den!!
Å så harj ag sett den tredje delen av ICA reklam med praktikanten Jerry. ALLTSÅ! WHYYYY?! WHY? Varför kan inte jag komma på en sån idé?!
Jag FÖRSTÅR inte hur folk kan bli så upprörda över det här?
Tror de verkligen att det sitter ett par nötter på marknadsavdelningen på ICA som bestämmer sig för att dra in en kille med down syndrom så att svenska folken ska få skratta lite? Tro man verkligen det?!
Nu vet jag inte vad förbundet heter, men man har faktiskt ett samarbete. Det är alltså från någon down syndrom förbund som initiativet har kommit ifrån - hur dum kan man vara att tro något annat? Seriöst?

Samarbetet går ut på att få ut folk med down syndrom i arbetsmaknaden, det här samarbetet - sätter de får ut det är KLOCKRENT!

Man driver ju inte med honom, det är ju han som smäller till oss på näsan och det är ju det som är kul!!

HEJA ICA JERRY. Bästa som har hänt reklamsverige. yeah yeah!

when words fall, music speaksHej å hå

torsdag idag. Jag var tvungen att gå in i kalendern på min mobil för att veta vilken dag det är. Har inte den här veckan varit årets längsta?
Och jag har inte kunnat sova! Jag la mig utan att känna mig trött, tvärtom jag har full med energi. Men jag visste att jag var tvungen att sova. Jag fick inte ens dagdrömma utan det blev liksom bara ett blöörr. Skitkonstigt! Sen vakna jag konstant hela natten. Till slut gick jag upp svintrött och käka frukost.

Sen fungerade mitt internet helt plötsligt. Men var otroligt segt så jag kollade lite på "efter tio med malou" eller vad den nu heter och sen kom jag till skolan. Här sitter jag i en stor datasal av den enda anledningen att de finns en scanner här. Jag HATAR pedagogerna, seriöst!! ALLTID!! AAAAAAALLTID ska de sitta i en GRUPP och jobba. Och exakt ALLA kommer från de här små byarna kring jkpg så deras dialekt får min kropp att klia. Och mina öron att ta livet ur sig. Ja, det går!

Sen vet jag inte ritkigt vad jag ska göra idag. JO! Jag glömde säga att jag FAKTISKT tog mig till gymmet igår. Jag var iofs bara där i en halvtimma. En kvart på bandet å en kvart på den där cykelgrejen som gör att man ser ut som ett mongo. Men det var skönt att få röra på sig i alla fall.

Nu ska jag softilera lite, för tänka kan jag inte göra i den här pedagogsmittade datasal. Sen ska jag hem och gömma mig i min lya.
Tjarå

without my life ju!

Fan. Internetjävel! Kvällens höjdpunkt blir väl att sitta och prata med kundtjänsten. Då har jag någon att prata med i alla fall, kul kul haha

Elisha hade mest tur att Nicole hade bråttom å skulle ha sin dator, jag har MÅNGA bilder som jag tänkte visa er :-)

Vi hörs väl imorgon runt lunchtid. Nicole sover hos sina kusiner och har med sig datorn. Ouäh
Hej då

Elisha

Min kära syster Elisha, det här är ett kärleksbrev till dig.
Eller inte.


Folk tycker att jag och min syster är väldigt lika. Min yster Fabbe alltså. När jag och Fabbe var små så lekte vi inte som normala syskon med två år emellan. Utan hon lekte med typ...IDsala och jag lekte med typ...mig själv. Haha skoj askoja. Men i alla fall, jag och hon var också inte aaaaaaaaaalls lika varandra utseendemässigt.
Hon var ful å jag var släktens guldklimp haha
Okej jag ska vara lite allvarlig nu.

Vi har en till syter, eller två till. Men en som är lite aktuell just idag.
Det är vår eviga fjortissyter, Elisha. Hon hamna fjortisåldern samma dag som vår fjärde syster föddes kan man väl säga? Ingen, och då menar jag INGEN har kunnat irritera mig så mycket. Ingen har kunnat få mig att gråta utan att egentligen ha gjort något - bara Elisha.
Alltså, jag blev så arg så att jag grät.

Ok, jag kan berätta lite om det.
Jag var väl 16 år va? Jag, Sibar, hennes föräldrar, bror, mina två morbröder och ena kusin hade planerat att åka iväg på en bilsemester i ungefär två veckor. Så dagen var kommen då jag, pappa Elisha gick ner på stan för att växla lite euro efter det besöket åkte vi till MAX för att käka lite. Mitt i maten, mitt i då jag njöt som mest så får pappa ett samtal av min morbror vars son är ett år yngre än Elisha och är/var typ hennes bästis. Och mer eller mindre tvingade Elisha att följa med oss på bilsemestern.
En 16årig horomonellhäxa som heter Zalga slänger ner hamburgaren på bordet när pappa, med största flinet meddela att Elisha skulle följa med och jag skulle ta hand om henne, och jag sprang hem och grät.

Ja, men i alla falll.
Elisha idag. Medans jag och Fabbe springer titt som tätt till femfemnoll och saint så springer vår lillasyster till kyrkan. Och man kan ju tycka att vi sitter och säger åt henne att hon är jätteduktig som gör det. Men istället retas vi med henne, ifrågesätter exakt allt som har med kyrka och religion att göra. Bara för att jävlas. Haha
Hon låter sig självklart inte att bli påverkad utan springer på sina lilla möten och predikan.
Fan, nu sitter jag vid Nicoles dator, annars så hade jag visat vår konveration på msn från igår då vi prata om just religion och kyrka.

Hahaha i helgen hittade Fabbe texten "Jesus är fet" på en skylt på tågstationen och mms det till henne. Så ni förstår, allt för att jävlas.


I somras så hade vi ett serios talk med henne om hur viktigt det är med att välja rätt vänner i hennes ålder, skola och allt det där ni vet? Nu har hon tagit till sig allt och får toppresultat i skolan och jag kan inte vara mer stolt. Och lite rädd, HON KOMMER JU ATT BLI DUKTIGARE ÄN MIG! Jävlaskit haha

"Ja, så jag tog lärdom av det du och fabbe sa till mig på kryssningen"

Om hon bara visste hur fulla vi var då!!! HAHAHAHAHAHA vi hade precis ätit på lunchbuffen, okej...druckit. Och köpt ännu mer starköl! HAhahahaha

Märker ni själva vilken skillnad det är? Medans vi super så går hon till kyrkan eller sitter hemma och pluggar och kallar oss för syndare. Och allt vi gör är att räkna ner dagen hon blir arton, då ska vi supa ner skallen ur henne!

Allt jag ville säga var att TACK Elisha för att du kom till och tack för att du blev den människan du blev så att mitt liv blev lite roligare. Tack för att jag har fått skrika på dig. Tack för att du har haft sönder exakt allt du lånat av mig. Och tack för att du varit så trög ibland så att jag skrattat ihjäl mig. Tack också för att du inte alltid är sådär, smart utan MYCKET dum så att jag återigen har fått skratta. Tack för att du varit clownen i mitt liv.
Jag vet, jag måste skaffa mig en kille innan du blir arton. Jag vet, du vet ALLA VET.
Tack för att du sjöng andaaaaajjj will always love you med din tumme i din fina killfrilla. Tack för att jag fått kalla dig för häxa framför alla mina kompisar (när jag var liten) och tack för att jag fått kalla dig för fjortis framför alla (när jag är stor)

Tack ditt cepe! :-)


ouäh

Och idag fick jag min första saknar-hem-så-mycket-att-det-gör-ont-i-magen.
Har, väldigt konstigt nog inte fått så mycket hemsaknad trots att jag lagit rekord sen i somras i att vara borta hemifrån. Men det är liksom småsaker som gör att man plötsligt får det där slaget. Å plus närheten till alla, att veta att man kan vara lite med vem man vill, när man vill.

Här har jag inga kompisar. SNYFT haha

nu tar jag tag i mitt liv!

God morgon,

mitt internet krånglar som fan och jag orkar inte jävlas med den så jag sitter med Nicoles dator just nu.
Jag ska faktiskt försöka mig på två saker idag,

ett, gå till skolan, scanna in mitt pass och skissa på en logga till morbror
två, gå och träna lite. nu har jag nästan betalat en tusing på två månader utan att satt min fot där.

Fast så lat som jag är så blir det nog bara träningen. Jag får ta ett till samtal och mail från morbror helt enkelt haha
Men jag vill liksom inte gå till skolan om jag verkligen inte behöver det. Så på fredag efter tentan (om en inte går åt helvete) så kan jag fixa det.

Så, på dagens agenda. BÖRJA TRÄNA!! OH YEAH!
Hej träningsvärk!

För idag tar jag tag i mitt liv!


de där gröna ögonen lyser fortfarande starkt

SHOHO

jag ligger på min säng och softilerar. I köket sitter Nicole, Klara, Queen och Jakob och hans kompis. Minns inte vad han heter, men han kallas för Muhanned hahahaha

Tidigare idag så satt jag i vardagsrummet, fortfarande i min pyjamas, kollade på förkväll å underhåll Nicole i köket som kokade ris och stekte köttbullar åt oss då jag fick ett sms:

Är du påväg? :-)

#¤$%$"@!!!!! HUR HUR HUR kan man glömma bort något som man tänkt på hela tiden? Och pratat om senast kvällen innan? Hahaha jag dör, min hjärna e körd.

Som tur var så bor jag nära stan så det var bara att hoppa in i en klänning, sminka sig och springa till Sir simons där ett glatt tjejgäng väntade. Vi samlades allihopa som en sista grej innan Marialicous giter sig på löördag. Det var HUR mysigt å kul som helst. Och att käka planka mitt i veckan är inte fy skam.

Sen kom jag hem och hoppa in i dsuchen. När jag kommer ut så hade hälften av människorna kommit, lite överraskande. Sen har jag ätit bullar resten av kvällen. Mmmm

Nu ska jag softilera vidare. Puss

dreaming away

Hej hej!

Klockan halv två satte jag mig ner för att äta frukost, ganska så fullt normalt va?
Jag la mig väl vid halv två och vaknade till när Nicole kom hem mitt i natten, när det nu var. Å sen av ett telefonsamtal

- Vem faaan i helvette ringer så tidigt på morgonen? Å vem har mage nog att störa min dröm?!
(berättar om drömmen snart!)

- Hej bla bla heter jag och ringer från bla bla du har anmält dig bla bla vunnit bla bla limousin bla bla

Fattade inte så mycket, eftersom jag fortfarande sov.

Nu har jag tydligen vunnit en grejsimojs där jag och mina vänner eller familj blir upplockade av limousin och får åka heeeeeeela vägen till "det nya centrala hotellet Savoy" och bli sminkade och fotade å bla bla bla
Kul när man bor en gata ifrån hotellet liksom?
Jag har fullt upp den här helgen och kunde inte vara med. Så jag fick tid nästa lördag, men känner verkligen inte för att dra. Hade det ändå varit i Södertälje så hade det väl varit kul om vi fotades hela familjen ihop å så. Men naaaee
Jag åker hellre hem den helgen än å vara kvar för en sån grej.

Min dröm! ALLTSÅ! OMGÅENDE MIN DRÖM!!!
Jag drömde att jag fick en lillasyster och hon var det vackraste jag sett i HELA MITT LIV. Aaalltså hennes skönhet. Jag slogs av stolen VARJE gång jag såg henne, så fin var hon!!! HERRRREEEGUUD!
Hennes ögon...asså det går inte ens beskriva. Som sagt, jag blev lika chockad varje gång jag såg henne, SÅ FIN var hon!

Ja, samtalet kom alltså klockan elva. Så det var inte så tidigt. Men jag ville ligga kvar å försöka drömma om om min syster. Så jag låg kvar där i två timmar. Å nu har jag ätit frukost. Är inte ägg med randigt kaviar det godaste som finns? Jag får cravings.
Men nu kokade jag bara ett ägg och det är uppätet så jag ska istället äta leverpastej med smörgosgurka ^^

Igår åt jag kladdkaka till efterrätt idag ska jag åta bullar från thelins i efterätt!
Tjarå

Draft: Okt. 19, 2009

Okej, Idsala vill att jag ska skriva hur ledsen jag är över att jag är kvar ensam här i jönköping och dränker mina sorger i kladdkaka.
Och sant är det ju!
OUÄH
Det känns konstigt att vara ensam efter att ha trängst i min etta med två andra personer som tar VÄLDIGT stor plats.
Det kändes till och med konstigt när de väl var här. Jag berättade för dem att när jag till exempel var inne på toan så inbilla jag mig själv för att allt var som vanligt och överraskade mig själv när ajg kom ut och såg dem där, hur frisk är man då?
Haha så när vi promenerade i spöregnet i fredags efter att ha handlat massa godis så gick Idsala framför oss och efter ett tag vände hos sig om och jag skrek SUPRIIISEEE!!!!
Hahaha

ååhh jag började skriva på det hä rinlägget för en timma sen, nu har hälften försvunnit av en dum sak som jag gjorde.

I alla fall. Idag har jag mest varit här hemma och hängt med mina väggar. Kasiwa kom över ett tag å sen har jag väl bara ätit kladdkaka å så.
Inatt kommer Nicole hem så det lär väl bli mindre ensamt här då haha
Vi kommer att ha en rolig vecka trots att jag har en tenta på fredag, YAI!!!!!!!...........

Imorgon har jag dock roligare kvällsplaner:-)
Tjarråå

monday again and im loving it

Hej hej

jag hinner inte blogga så mycket nu heller. Ska samlas med mina c-kompisar och planera uppsatsen om 35 minuter. Och här sitter jag i min morgonrock.

Det slog mig precis att jag kanske bara hinner komma hem på besök en sista gång innan det blir föralltid. Jag har ingen aning om när jag får komma hem igen, lite jobbigt faktiskt. Jag vill kunna planera. Kanske får mig svar idag. Tur att vi ses idag, för annars hade jag blivit lite ledsen. Igår när jag gick med flickorna till tågstationen så kom jag på att jag FAKTISKT hade kunnat åka tillbaks med dem då min tenta är nätbaserad och kan göras vartsomhelst. Surt va?

Oh well.

Hörs senare!

zzz

Åå jag måste uppdatera om resten av helgen. Men just nu är jag trött, väldigt väldigt trött.
Har precis ätit en leverpastejmacka, efter all godis, duschat, spa:at lite, torkat håret och nu ska jag äntligen få hoppa in i (MIN!!) säng!

Puss å god natt.

Francesca+Electra Marie Brava+Dragana

HALLÅ

Igår efter inlägget så sprang vi ut i stormen och handla godis för typ 300 kr och kom å kolla på Idol och dog lite. Asså...GAH OMGÅENDE vad duktig Rabih var. JAG VET SKITTÖNTIGT, men jag dör, ok?!

Sen fick vi lite information om min kärlek sen fem år tillbaka och dog lite :-(

Sen blev Idsala sur över at vi inte gick ut å dansa. Men det var faktiskt stormigt, å de va inga männsikor ute! Så vi somnade vid midnatt kanske? Haha

Imorse vaknade vi å käka frukost, klädde på oss och gick för att sola lite till Sen shoppade vi å sen kom vi hem för att laga mat. FYFAN VAD MÄÄÄÄÄTTTA vi blev hahaHöll på att svimma. Fisk, klyftpotatis, ärtor å dressing. Frans, du fick också mat men vi glömde fota...vi var för hungriga....

Min syster har flippad i helgen och börjat prata med dialekt...adnan dialekten hahahaha en påhittad sådan: Det roliga är atthon gå runt på stan och pratar så. Fett synd! Sen så har hon videobloggat hela helgen, ingen förstår riktigt varför....
Hon låter mest som en syrisk ortodox präst när han predikar

Idsala har mest gått runt å klätt av sig. HahahaHon är en billig hora. Dragana - ragata Haha

Nu sitter vi å dricker vin från vårt bag in box. Fabbe står vid fönstret och försöker få uppmärksamhet från hotellgästerna, det hela är MYCKET tragiskt. De är redan påklädda och sminkade, jag ska ta å göra det nu!

Vi ses i dimman! DEJALLABAY 


THE BIRD IS THE WORD!!
HELLO!!Jag har ååååååårets huvudvärk. Jag sitter med syrrans nya pälsmössa på huvudet i hopp om att bota huvudvärken. Sen vet jag inte om det vita vinet som finns i mitt glas här brevid mig hjälper så mycket :-)

Hmm vad har vi gjort? Igår satt vi här och softilera här hemma, sen gick vi ut och käka på mitt favoritställe Kaffe Pause å sen gick vi till solariumet å sola haha å seeen gick vi på stan lite snabbt, sen hem med massa chips å godis å gott och GARVA IHJÄL till Mammas pojkar. HAHAHAHAHA TV historiens BÄSTA!!!

Sen kom Kasiwa å vi hängde lite till. Sen bädda vi sängarna å slängde oss i den. Vi skulle lägga oss för å sova, vi va heeeeelt slut. PLÖTSLIGT börja scrubs!!! HAHAHAHA jag var helt säker på att klockan var åtminstone ett!!
Så vi kolla på ett avsnitt sen däcka vi!

Imorse väckte stolpskottet Idsala oss vid nio, va? Och vi gick upp och gjorde pannkakor. "Vi" gjorde pannkakor och seen städa vi llite omrking oss, softilera och gick på stan på en shoppingrunda. Men "vi"(jag) blev hungriga å trötta av att gå i butiker efter första butiken så vi gick å handla mat å vin å laga mateeen å sen åt vi maten å drack vinet. IDsalas chili corn carrne knäcker systemet (köpt reklamplats). Nu ligger Fabbe på min säng och tar kort på henne, Berta, Nallen och min stora nalle Alexander och fäller kommentarer som "MEN VAFAN!! VARFÖR HAR JAG DUBBELHAKAA?!"
Idsala ligger på Nicoles säng å kollar på mina bilder som jag framkallade i augusti.
Å jag ligger på soffan med en mössa som sagt, försöker bota mitt huvudvärk med vin.

Senare ska Fabbe göra chokladbullar åt oss å vi ska ta ut oss i regnet för att köpa massa godis från Hemmakväll (äntligen folk som köper lika mkt godis som mig!!)
Å sen ska vi nog till Twin City för å dricka lite vin å bara softilera. Men innan det ska vi kolla på Idol och dö lite av Rabihs You are not alone. Gah. Omgående!!

Ni måste läsa Katrin Zytomierska inlägg om OMG hahahahahahhaha Omgående!!!

Nu ska jag fortsätta skratta åt Family guy "the b-b-b-b-b-b-b-b-bbird bird bird is the word, dont you know about the bird? WELL Peter´s gonna tell you about the bird. B-b-b-bird bird is the word!"
TJA!

telefonsamtal och kladdkaka

HEJ!!

Kul att dagen varit rekordlång men ändå känts kort! Den har varit så lång så att det känns som att det var igår jag var i skolan och hade ett seminarium.
Mötte upp Samora och vi åkte hem till henne så att hon kunde äta sen åkte vi för att handla frukost till imorgon. Men där nånstans kom jag på att hennes pappa hade mina nycklar (lång historia) och vi var tvungna att åka tillbaks haha

Vi kom upp till mig, Gabriella och Nancy joina och jag backade en kladdkaka åt dem. JAG VET, ibland kan jag vara snäll! Haha

Men innan det, när vi var på första stoppet på råslätt så fick jag ett samtal med konstigt nummer å jag blev lite sur å tänkte att "självklart ska fastighetsskötarn ringa precis då man lämnar lägenheten". Men det var ett samtal ang ett jobb som jag sökte, mest på skoj, för två månader sen. Hur kul som helst! Det är ett litet eventjobb som bara är över en helg. Ska på intervju imorgon, wish me luck!

Jag ska alltså befinna mig där kl.0800! TIDIGT ELLER?! Asså, man fryyyyser ju jättemycket då!
Som tur är så är kontoret på stan, så det är inte så långt att gå, trots att det är "norr" om alla butiker å sånt.

Å SEEEEEEEEN! Jag kommer att skutta hela vägen ner till Resecentrum och våldta dem!!
Hahaha jag skuttade faktiskt idag! När jag fick mot dörren i hallen här och självklart kommer den snyggaste grannen ut ur dörren just då. HAHAHAHA

Nej men man kanske ska ta och hoppa in i sängen? Min näsa e alldeles kall, så kallt är det här. Imorgon är det alltså imorgon och då är dom här! Och på kvällen är det Mammas pojkar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAPPY HAPPY JOY JOY!!

GODNATT!!!!!!!!

aaahmen duurah!seminarium, köttbullar och mammas pojkar

TJOHO!

Det känns som kväll för mig eftersom jag varit vaken så länge.
Seminariet gick bättre än anat wihoo
Mötte upp Nicole vid entren och vi skrattade åt hennes reaktion när hon såg mig med fixat hår å smink igen hahaha

Kom hem, softa och sen laga jag mat, diska och hon dammsög å slängde i en tvätt. Snart ska vi till hennes kusiner och hämta madrasser. Å seen ska jag köpa grejor till en kladdkaka som jag ska baka till Samoraa som i sin tur ska åka med mig till Ica maxi för att köpa en god frukost till imorgon!

ALLTSÅ!! HALLÅ!? HUR SNART?!

Jag längtar tills de kommer hit
, men allra mest längtar jag till MAMMAS POJKAR! HAHAHAHAHAHHAHAHA
jag dör.

DEJALLABAY

att vakna av solstrålar

Godmorgon!

GIssa vem som vakna en timma innan klockan ringde?
Men det var ganska mysigt, svinkallt i lägenheten och så mitt älskade duntäcke!
IMORGON vid den här tiden sitter vi å äter frukost tezämäääännss wiiiiiihooo

Ilham smsa precis å sa att det snöar. Jag kände en viss negativ toning på smset. Nu börjar det igen, det kommer att börja snöa i exakt hela landet förutom jkpg, så fort jag ¨åker hem så kommer snön att försvinna därirån och det kommer att snöa i jkpg. Så var det förra året, TVÅ GÅNGER OM!!!

Jag ska springa iväg till skolan nu. Skönt att ha på sig normala kläder, fixat hår med smink å de. Har sett ut som en grottmänniska i typ en vecka nu ^^

Har skrivit en post it lapp till mig själv, att ringa fastighetsskötarn så jag ska göra det påväg till skulän. Efter skulän ska jag försöka hinna tvättalite, dammsuga och sen HANDLA!! YAI!!

Ska eventuellt ut och dansa ikväll. Eller orkar jag hålla mig till helgen? PUSS

våfflor å pannkakor

ÅÅ vet ni vad jag upptäckte tidigare ikväll?
Att jag äger ett våffeljärn! Hur bra är inte det? Och hur mycket våfflor ska inte vi äta?
Ena dagen pannkakor och den andra våfflor. Bra grejer!

Jag och Idsala bestämde en mail-date till idag. Så jag mailade henne tidigare om våra planer inför helgen och allt jag fick med var....

vad vi ska äta.

Men visst fan ÄR det det viktigaste?! Haha

Nej men, mysigt å kul kommer vi att ha det. Uuuuuuuuuuutan någon som helst tvivlan.

Hoppas det inte snöar imorgon, jag vet! Jag sa att jag gillar snö och det gör jag!! Bara det att jag endast har vår/höstjackor här. Jackan, mössan å allt annat vintrigt kommer IÖVERIMORGON! (Kan fortfarande inte fatta det, har inte haft besök här sen DECEMBER FÖRRA ÅRET)

JALLABAY

köttbullar,ris och brunsås och forskningsplan!

TJOHO


Jag sitter i ett mörkt vardagsrum/sovrum. Nicole skriver tenta imorgon och redan lagt sig, ska snart lägga mig jag med. Ska faktiskt upp vid nio imorgon eftersom jag har ett seminarium att gå på kl 10.
Jag ligger och sover vid den tiden egentligen, men måste man så måste man.

Något annat som jag måste göra är att sköta hela seminariegrejen på egen hand, båda c-kompisarna ligger hemma. Så jag ska presentera vår forskningsplan plus komma med kommentarer för de andra två grupperna. Kul att alla i klassen redan är skitbra och skriver felfritt, eller aa..nästan, för lite hittade jag allt.

Har bara hängt på min soffa hela kvällen. Käkade middag. Skrubbade duschkabinen och duscha. Hängt. SKrattat åt gamla bilder som kommit upp på Facebook. Och läst forskningsplaner!

Jag la märke till mina kläder idag. Haha eller pyjamas. Ena plagget e rosa med prickar på, det andra ljusblå med stjärnor och så det tredje grön/gul/vit randigt. Alla i pastellfärger å alla med mönster. Grafiskt å bra. Extrabra att jag bara sover i dem.

Sova vare ja! Godnatt

now love me right like I know you can!!Jag har storstädat hela lägenheten! WIHO
Eller storstädat å storstädat. Jag kan nog inte riktigt göra det. För börjar jag att stor - och grovstäda så kommer det garanterat ta exakt hela dagen. Det finns ingen stop för mig då.
Då är det kläder och garderober som ska rensar, skuras. Exakt varje litet hörn ska bli rent. Kläder ska tvättas, sängkläder bytas, fönster putsas.

Och riktigt så mycket orkar jag inte med just nu. Speciellt inte med tanke på att jag flyttar om MINDRE ÄN TVÅ MÅNADER!!!!!

Nu har jag ätit köttbullar, ris och massa brunsås. Nu är jag i någon slags matkoma....zzzz hade varit gott med sömn! Och godis! MMmmm :-)

Hmm, inte så mycket mer att säga kanske. Jo, minns ni det där beskedet jag väntade på? Fick det häromdagen och det var BRAA. Nöjd! Å så sitter jag fortfarande och väntar på svar om jag ska till Rotterdam eller Haarlem. Kul att veta liksom, och verkligen en sån sak som behöver EN JÄVLA MASSA tid på sig att svara! HERREGUD.


Lady Gaga=copycat

Visst du att;

Lady Gaga vill vara mig?

Jo, men visst! Lady Gaga har faktiskt snott mitt smeknamn helt å hållet. Mitt första smeknamn var faktiskt Gaga, och om sanningen ska fram så kallar min mamma för det fortfarande, än idag.

Gagga, Gaggi.

Mina mostrar kallar mig också för det. Kul i jul va?

Å på tal på Lady Gaga. Min kusin var i USA för ett år sen, i las vegas närmare sagt och då var en viss Lady Gaga där och spelade in en video. Hon hade vid det laget bara släppt sin första singel i USA och inte nått Europa. Han frågade henne om hon var känd eller nåt?
Då förklarade hon att hon precis släppt en singel med akon. Jag minns att jag mest skrattade åt hennes namn när han berätta om henne. Tänk att jag inte visste vem Lady Gaga var för ett år sen? Gosh.

/Gaga/Gagi

Vintern!

God morgon,

idag vakna jag av massa sms, fett jobbigt! jag som hade mysiga drömmar. Pissmänniskor som smsar mig innan tolv! Haha
I alla fall. Loggar in på Facebook och ser att exakt alla jkpg:bor jag har på listan heter något med att det har snöat. Till slut tog jag ett djupt andetag och gick fram mot fönstret...

De nada!!

Vafan!
Sen läser jag vidare på lite bloggar å så
. Det har tydligen snöat lite överallt i landet märker jag. Folk är väldigt negativa, irriterade, sura och ja, så arga så att de inbillar fram en förskylning (som Idsala gör ibland).
Alltså, är jag den enda i hela världen som kan tycka att det är mysigt med vintern?!
Ok, ibland känns det helt jävla förjäävligt (haha) att det blir så mörkt så tidigt! Men i år ska jag inte tänka så.
Det är bara mysigt.
Man kryper in hem till någon så umgås man hemma istället.
Man får gå runt med mysiga,stora jackor, mössor och halsdukar. DET ÄR MYSIGT!

Jag längtar i alla fall.
Men jag kanske längtar så mycket just i år för att jag vet att efter jullovet har jag inget jkpg attkomma tillbaks till!
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
Asså jag kan gråta av lycka, förstår ni det?!

Jag har mycket att se framemot, glöm inte att det är ert liv och det är ni som gör det ni vill av det. Så gå å häng dig om du klagar för mycket, folk ligger hemma och är sjuka och skulle ge altl för att kunan gå ut och gå i snön. Fattar ni det?!

Jag ska ta och lyssna på lite Dileva känner jag också. Då blir jag komplett! Hehe
Puss


"tre shots och tre öl att skölja dem med" sum of 09

ÅÅÅ så har den här dagen passerat. Och mina kursböcker har ännu inte öppnats. Och jag får inte ens ångest över det.

Idag har jag i alla fall gjort mina öron och mitt huvud och hela min själv en tjänst och spelat lite BRA musik för dem, i lugn och ro.
Igår fick jag spela lite Boyzone, bara för att stackars Stephen hade dött, men sen tog Nicole över och hennes smak är....ja, inte så bra.
Det är Akon och det är Beyonce. Och det är allt. Missförstå mig rätt, jag gillar Be. Heck, jag har sett henne live två gånger och tycker att hon är bland det snyggaste som finns på denna planet. Men att spela SAMMA låt konstant får en att spy i munnen litegranna.

Sen upptäckte Nicole att två låtar kanske inte räcker, utan ta till lite spotify. Jag blev lika lycklig som jag kan tänka mig att jag skulle blivit av ett körkort.
Vad spelar hon då?

AYO TECHNOLOGY I TRE, ALLTSÅ JAG SKOJAR INTE, TRE TIMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det var alla möjliga versioner på låten dock. MEN ÄNDÅ!
Man var trött på den innan den där tysken gjorde sin version. Och hans version har man ju spelat sönder på radio. Och. Ja, HJÄLP säger jag bara.

När hon kom in i rummet så fråga jag henne lite snällt om hon inte tröttnat på den här låten

-Nej, vadårå?:D
- Du är alltså inte medveten om att du spelat samma låt i tre låtar?
. Haha! OJ har jag?
- Fråga mina öron, de vet..OH WAIT dom dog för 2 timmar och 45 minuter sen

Nicole går för att kolla till sin lista

- ooooj, du har rätt. tre timmar alltså! Haha! OOJ! Men den är bra, jag gillar den! gör inte du?

Jag har aldrig träffat på en människa som kan ha sånt tålamod med en låt. Jag skojar inte när jag säger att det är MAX sex låtar som hon lyssnar på här.

Men nej, annars harjag inte gjort så mycket. Legat på min soffa och softilerat. Imorgon skajag läsa två gruppers forskningsplan, jag har en känsla av att jag måste gå upp på seminariet ensam för att presentera våra och "oppenera" de andras.

Nu ska jag i alla fall softa en stund till innan jag lägger mig. När jag vaknar imorgon kan jag säga "IÖVERIMORGON KOMMER MINA FLICKOR TILL MIG!!!!!!!":D

God natt!!

happy story....

Följande hände, eftersom det enda jag gjort idag (känns det som i alla fall) är att diska så blev mina händer först, väldigt russiniga och sen väldigt torra. Jag går för att kräma in dem.
Jag krämar aldrig in mina händer, trots att jag har godaste krämen i handväskan hela tiden.

När jag går in i köket igen så ser jag att salt och pepparkvarnet blivit kvar på köksbänken så jag öppnar kryddskåpet för att lägga tillbaks dem.
Lääängst in ser jag fazer choklad, den som jag gör kladdkakan på. (Ok, jag har precis delat med mig en av mina hemligheter!!) så jag tar ut den för jag har verkligen inget minne av att jag lagt in någon chokladkaka.

Vad händer då?
För det första så
märker jag till min fasa att paketet är tomt!! Varför lägger "jag" in ett tomt chokladpaket?
För det andra så följer självklart en liten påse med chilikrydda med, med öppningen mot mig. Jag får pulvret över hela handen och på min vita kofta. &%#"&¤%!!!

Jag skakar av mig pulvret över diskbänken (som är skinande ren nu) och sen sätter jag mig vid datorn.
Vid något tillfälle märker jag att min hand stinker

- Eu måste upp och tvätta. tänker jag då. Men gör inget åt saker (note to self: nästa gång, GÖR NÅGOT ÅT SAKEN FÖRIHELVETTE!)

Efter ett tag börjar...ja, självklaaart, mitt öga att klia.
Och vad gör jag då?


I leave the rest for you to enjoy.

Visste du?

Visste du att...

Jag har en osund kärlek för bröllop?

Inte för att jag har en längtan till mitt bröllop (för det har jag absolut inte, förlåt Ilham) men jag ÄLSKAR allt som har med bröllop att göra. Mest planeringen tror jag. Bröllopsbloggar kommer att ta mitt liv, eller i alla fall se till att jag aldrig får min examen eller ett jobb. Upptäcker jag en ny så är jag körd för ett par dagar, för tror ni att jag lämnar den efter ett par inlägg? NEJ. Jag måste läsa igenom EXAKT allt i bloggen.
Min favoritbloggare Jonas Peterson har börjar fotografera bröllop så det passar helt jävla bra! Och att det vore en dröm att ha honom som fotograf på mitt egna bröllop (OM det blir ett bröllop, förlåt igen Iham) är det ingen snack om!

(Och att jag faktiskt har en hel bröllopsmapp på datorn? Jag har sparat massa fint för inspiration från olika bröllop. Men för att inte låta ALLTFÖR galen så är min ursäkt att jag FAKTISKT ska planera Idsala bröllop. Så de så. Eller nåt....)

VISSTE DU ATT?!

Jag ska göra en ny kategori här på bloggen. Dels för att jag kommit på en massa "Visste ni..." grejor och dels för att jag märkt att vissa katergorier använder jag inte alls. Vet inte om man kan ta bort dem. Får se. Men snart kommer min första "Visste ni att..." lista.
Självklart ska ALLT handla om mig, som allt annat i mitt liv. Bara jag, mig, jag, mig, JAG JAG JAAAAAAAG!

bitch, vart är din ficka?

Fan. Snacka om att jag är "någons" (läs: Nicoles) bitch idag.
Jag har stått och diskat i en timma, JA så mycket disk var det.
Och nu ska jag gå och handla för att "vi" är hungriga.

Ska vi slå vad om att det är jag som står och diskat om cirkus 100 minuter?

Med vänliga hälsningar/ Er hemmafru aka bitch

Vet ni vad det innebär? del 2

Att jag ska bloggahelvette ur er!
Idsala, nu har du nånting att läsa medans du "jobbar" (säljer dig själv)

INSTÄLLT

Jag fick ett sms och telefonsamtal precis, från min c-kompisar. Båda ligger sjuka och kan inte komma till skolan.
Vet ni vad det innebär?

LÄGENHETEN, HERE I COME! Nu ska jag helvetesstäda sönder den!
_KINGS_OF_LEON är på AAALL THE WAY.
Sen känner jag för att hinna med både The Killers och Coldplay.
MMMMMMMMMMMMMMMMM
Asså jag flippar lite nu eftersom kings of leon - fans precis kom.
Jag ryser!

Alltså, den här låten är så...MMMM!!!

I don't care what nobody says
We're gonna have a baby
Taking off in a Coup deVille
She buckled up on navy
She don't care what her mama said, no
She's gonna have my baby
I'm taking all I have to take
'Cause taken gonna shape me

People call us renegades
'Cause we like living crazy
We like taking on the town
'Cause people are getting lazy

I don't care what nobody says, no
I'm going to be her lover
Always mad and usually drunk
But I love her like no other

And the doctor seem to say he don't know
Where we gonna go
I'm a ghost and I don't think I quite know
Where we're gonna go
Where we gonna go

People call us renegades
'Cause we like livin' crazy
We like taking on the town
'Cause people gettin' lazy

I don't care what nobody says, no
I'm going to be her lover
Always mad and usually drunk
But I love her like no other

And her daddy seem to say he don't know
Where we're gonna go
I'm a ghost and I don't think I quite know
Where we gonna go
Where we gonna go
Where we gonna go
Where we gonna go


_Kings_of_leon_ -  Knocked up
De har även den här versionen med Lykke Li, också grymt bra!

ÄNTLIGEN VARDAG!

God morgon och äntligen måndag, säger jag bara!

Jag älskar vardagen! Jag älskar att ha rutiner. Gå upp 8, jobba ihjäl sig, komma hem och ha den här "hur-ska-jag-hinna-med-allt" känslan och sen bara däcka av ren trötthet vid 22. Förstår ni hur längesen det var jag kände så?
Ok, jag har aldrig jobbat heltid i hela mitt liv. Förutom sommarlov å så.
MEN ÄNDÅ!
För, har man en jobbig och arbetssam vardag så blir ju helgen miljoner gånger roligare!

Jag älskade högstadietiderna då vi på fredagarna alltid samlades hos någon moster eller morbror eller vaddetnuvar, oftast hos oss iofs. Men att jag och Fabbe ALLTID däckade vid 22 och Sibar HATADE det hahaha
Hon var jämt suur. Eller det kanske var i mellanstadiet förresten?

I ALLA FALL.
Jag vaknade för mer än en timma sen. Ätit frukost och kollat på vårt berg av disk. Det är inte min tur att diska, då blir det såhär. Och jag HATAR det. SKtjobbigt. Vet inte hur många gångar jag har fått laga mat OCH diskat, bara för att jag inte kan låta det vara över natten. Så jag ska nog diska lite innan jag går iväg till skolan.

Å varför jag ska till skolan? Jo, let me tell you. När jag säger att jag drabbas av MÅNGA småsaker ORÄTTVIST så måste ni FÖRSTÅ att jag menar allvar, ok? OK!?

Jag fick ett sms igår av min c-kompis (c-uppsats kompis, LÄR DIG) som berättar att den organisationen vi ska skriva en c-uppsats om (eller inte OM dem, men det vi skulle göra skulle hjälpa dem så jävlamycket. Men är man dum är man väl lite dum) inte vill vara med i vår båt.

Hur drabbar det här oss då?
JO! Vi har redan skrivit en hel jävla forskningsplan. Ja, vi kanske var lite dumma som gjorde det innan vi fått svar av dem, men vi trodde faktiskt att de var lite mer smarta än så. VEM TACKAR NEJ TILL SÅNT?! Å framförallt, VAD FÖRLORAR DEM PÅ DET?!
Jag vet någon som INTE ska få bidrag av mig i fortsättningen.
Haha skoj skoj.

Men i alla fall. Så idag ska vi komma på ett nytt ämne och skriva en ny forskningsplan. Å JAG ÄLSKART!!!
Jag som vaknade upp idag och kände för att STORSTÄDA.
Och kanske typ, börja träna. Jag kan inte ursäkta med hosta, för det har jag inte längre.

Så...ja, disken vare!

dansuppvisningar på facebook is DA SHIT
Minns ni den där idén för en maskeradsfest som jag har? Jag har börjat spara ner bilder och tänkt visa. Men jag är aalldeles för seg och har aaalldeles för lite tålomod för att sitta och vänta på att bilderna ska laddas upp.

Så, vad har min dag erbjudit?
Jag har legat på soffan EXAKT hela dagen. Förutom mat - och kisspauser. Och bara det.
Det började med att jag och Idsala började chatta och kom fram till vi ville byta fb-konton för att kika på div. människor. Då ska hon självklart larva sig och skriva att jag saknar henne så mycket så att "jag" får ont. Jag kan inte vara sämre och skriver något om hur mycket hon saknar mig och så vidare och så vidare.

Sen börjar jag samtidigt att chatta med Sibar på fb som berättar en sak om morbror. Och jag och Idsala pratar om det på msn, han har hunnit kontaktat både mig, henne OCH fabbe. Alltså...jag vet inte hur jag lägga fram det här. Men sättet saker och ting klicka, saker och ting sas, tänktes - jag får vilken fall som ÅRETS flipp och börjar att AAAAAAAAASGARVA. Jag kan alltså inte andas. Jag gråter. Tårar rinner ner för kinderna och jag försöker att kipa efter andan, samtidigt som jag försöker berätta för Idsala över msn vad som händer.
Jag. Kunde. Inte. Andas.
HERREGUD!!!!!
Aaah, det var kul. Kände mig ganska utmattad efter det.

Resten av eftermiddagen fortsatte med en publikt kärleksförklaring till Francisco men han var bara elak och jag blev ledsen. Sen har jag hunnit äta upp resten av mitt godis från igår. Drivit med Nicole. Planerat. När får jag åka hem igen? NO IDEA.

Nu ska jag äta chips! JALLABAY


Allting händer av en anledning
God morgon!

Vilken sorglig morgon det har varit :-(
Jag vaknade upp, efter mina störda drömmar som vanligt. Jag sprang och var fast i något höghus till slut hitta jag och den ena, av två killar som var de enda överlevarna med mig, ut genom en dörr. Vi hade varit fast i dagar å dagar å sprungit ifrån något monster.
Det första som händer när jag springer ut och är fri, är att jag stöter på en av mammas irakierkompis som vill veta vägen till "i scänia" HAHAHAHA
Jag dör.

Men i alla fall. Gick å såg att Nicole för en gångs skull äter frukost innan mig. Jag brygger kaffe och sätter mig i vardagsrummet och surfar.
Så läser jag den jobbiga nyheter om Stephen i Boyzone :-( OUÄÄÄÄHH!!
Jag sitter å chockad, när jag lugnar ner mig så säger jag det till Nicole

- Stephen i Boyzone har dött!!!
- Hah
- ...alltså, vad är ditt problem man skrattar inte åt sånt!
- Men, som om du vet vem han är...

OM JA..OM JAG VET VEM DET ÄR!?
Aaaaaaassså bland de roligaste minnena från det jag var liten var om Boyzone. Jag hade en galen granne som var helt förälskad i dem haha
Herregud! Vad hon hittade på!

Idsalas reaktion var bäst när jag berätta det Nicole hade sagt

- Hälsa henne att Stephen var den personen som ALLA tjejer var kära i tills man fick reda på att han var bög!
- Men det är synd om henne, hon är från Fittja. Det enda de hörde å lyssna på var allah akbar - rop och typ Ken Ring....

Alltså, helt stört. Min granne, bästaste grannarna! Hon gick i sexan och jag gick väl i tvåan-trean då? Hon hade ju lärt sig engelska, så hon ringde sin granne och bästa vän, som bodde våningen över oss och började prata engelska.
Jag var där med Fabbe och Elisha, kan ni tänka er hur små DOM var då? Haha ouäh
Vi fråga henne vem hon prata med då sa hon att det var Ronan Keating. Vi blev heeeelt till oss!!!
Och så snäääll som hon var så lät hon oss säga hej till honom

- ....hello....
- *fnitter fnitter* ...hello..

OOOMMMGGGG!! Hahahahah vi flippade å trodde att det var han på riktigt! Jag reagerade på att han lät som en flicka men hon ljög ihop något om att det är så han låter på riktigt
Det värsta är att när Elisha skulle säga hej, hur gammal kan hon ha varit då? typ 5? 4? Så säger hon "HEJ" och jag börjar gaaaarva ihjäl

- Han pratar engelska Elisha! Tror du att han vet vad HEJ är för något eller?!
Hon skrattade bara å fatta självklart ingenting hahahaha

Asså haha neeeej, stephen juuu

När han sjöng "dont love me for fun girl, let me be the one girl. love me for a reason and let that reason be love" så trodde jag att de sjöng på svenska, för BARA VÅR skull
"dont love me FÖRFAN girl, let me be the one....."
HAHAHAHA

Nu lyssnar jag på deras musik på spotify å de gör reklam för deras comeback, fett sorligt. De är någon teater å flams de gör reklam med. Asså grabbarna i bandet.

Oh well, allting står skrivet. Right?

Tja rå!

heart:ing you

Förresten, exakt vad har gått fel efter att jag skickat ett "Jag älskar dig mest på hela den här jorden" till mina systrar varav den ena, yngsta svarar "Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha har du tråkigt"


Jag menar, inte ens ett frågetecken fick jag!?

lördagsgodis!

Väfään, SVERIGERÅÅÅ!!!
Jag som hade sett fram emot att få heja på landslaget i Holland!!(om terminen håller på så länge...) Men ÄNDÅ!!Men så som jag förstått det så finns det fortfarande en liten chans till vm?

Jag glömde iaf helt bort att kolla på matchen, lika bra nu i efterhand. Jag kollade bara på AFFs match och det gick ju inte heller så bra. Såjävlatypiskt med sista minuten grej!

Hoppade in i duschen och gick ner till hemköp å hemmakväll med dynsblött hår med Nicole. Haha innan vi gick ner så var jag i badrummet en halvsekund för att hämta en klämma och Nicole stog och spegla sig och prata i telefon som vanligt då jag hör henne ropa på mig lite panikartat.

Vad ser jag där? Grannens hund har sprungit in till oss! Hahaha
asså den är så söööööööööööööööttt!!! Jag hade öppnat dörren å lagt i nycklarna så den hann springa in och dörren hann stängas efter den på den halvsekunden jag var å hämta klämman.

Först var vi på hemmakväll och jag köpta godis, sen gick vi tillbaks till hemköp där nicole köpte sitt godis. Sen handla vi med oss chips å dricka och gick till frida.
Där kollade vi på "Getting over Sarah Marshall" och "The girl next door" som INTE ALLS var den filmen vi trodde. Den här var så äcklig så det vände sig i hela magen. Ouäh.

Nu är vi hemma i alla falloch det är någon slags skräckfilm som går på tv. Jag ska gå å lägga mig i min säng och "låtsassova" så att ingen märker hur rädd jag blir :-D

God natt!!

Food.Food.Food.Food.Food.Food.

WOW!

Jag är HUNGRIG.
Jag har kollat på information om rotterdam/kurserna/skolan/holland.
Jag har blivit glad över att tv4 faktiskt sänder AFFs match!
Jag ska gå å laga mat nu.
Jag ska äta falukorv medans jag lagar, hehe.

Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.Food.

they wanna see us crawl

God morgon,

jag har precis ätit frukost och nu är jag SJUKT rastlös. VAD HÄNDER IDAG!?
Känner att jag har lite ont i svanken av allt liggande igår så jag vill ut ut ut ut idag!

Hahaha aaaalltså, mina drömmar! Jag vaknade inatt av några idioter som ännu inte åkt hem efter en kväll på klubbarna, som tuuuuta sönder varandras bilar. Haha när jag vakna så kopplade vad jag hadedrömt om och började nästan skratta, KAN man vara så ofrisk?
Men nuhar jag självklart glömt bort vad det var! Lika bra. Annars hade jag skrivit ner det här och ni hade tyckt att jag är i ÄNNU MER större behov av hjälp.

Jag vet att jag ska laga lite mer korvstroganoff men sen vet jag inte riktigt. SKa försöka övertala Nicole till att se på film med godis ikväll, men tvekar väldigt väldigt mycket.

OUÄH jag vill nog hem nu. HALLÅ?! Det räcker!! Hem hem hem hem. Och det allra värsta är att det kommer att dröja MINST två veckor till innan jag får åka hem.
Men nästa helg är det kataaastrooof hahaha
Eller som Idsala precis smsa mig, efter att jag mms:at en bild på min stand - in (nallen) som jag ätit frukost med.
"Håll ut min kära. Om fem dagar ska du få psykologisk hjälp." PUNKT.

Hihi. Hej då

erkänn bra?

zzzzzzzzzzz
Jag är slut som artist!
Idag har jag lekt runt och skrattat hela dagen. Tack Zalga för att du är den du är.
Det sa jag efter lunchen också.
Tack Zalga för maten, den var jättegod. Som vanligt. Allting du lagar blir till guld.
Nicole tyckte bara att jag var lagom knäpp.

Det blev inget godis. Eller, vi åt ju. Men jag gick inte för att handla nytt. När Nicole köper godis så plockar hon max 5 sorter. Å det är allt.
BOOORING.
Men jag orkade mig inte ut i mörkret. Okej, jag var lite rädd.
Nej det var jag inte. Det är inte ens mörkt på den gatan av alla butiker.

Menneee, det blev lite korv stroganoff istället. OH YEAH!

Nu kanske jag ska ta å söva? Jag har tänkt på skånska de senaste dagarna, varför? Hjärntumör? Erkänn?
Haha Kasiwa säger så hela tiden, erkääänn?

Nej men på riktigt. Nu ska jag sova! PUSSISH

min stand-in

TJENA!

Vilken dag, va?! Haha
Jag har legat i min säng, handlat mat, lagat mat och ätit mat. Efter det har jag legat på soffan med datorn på magen och surfat.
Ok, inte riktigt så. Men nästan!

Hahaha å ändå har den här dagen varit jäkla bra. Ärligt? Mest på grund av mig själv, min humor och min fantasi som ibland kan gå lite för långt. Haha


Det här är min stand-in!

Jag bjöd honom på lunch som tack för hjälpen!!


Mmm, blir lite sugen på att äta nu. Men jag ska springa iväg och handla godis istället!
Nicole är och tränar och jag ska handla godis. Oh, the diffrents!
IDOL SNART! Julaton! WIHOOO

hihi

Haha frukosten var...intressan.

Såhär heter jag på fb just nu. Eller "heter", min statusuppdatering...

Jag tänkte att vi skulle ha en mysig frukost tillsammans, men Nicole tvingade mig att lyssna på henne när hon tentapluggade...till slut tröttna jag självklart och gick upp för att hämta hennes nalle (1mhög) klädde den i min skinnjacka och satte den på min stol. De verkar ha det trevligt där inne i köket. Undra hur lång tid det tar för henne att inse att det är en nalle hon pratar med?about an hour ago clear

Eftersom jag kom och la mig i min säng så följde ju hon självklart efter och ligger i sin säng å fortsätter att babbla.

Såhär kommenterade jag min egna status:
Nicole, efter att ha babblat non stop i två timmar: är det jobbigt att ha mig hemma såhär mycket?
Z: Ja!
N: hahaha
Z: jag sitter och fantiserar hur jag öppnar fönstret och slänger ut dig...
N:...vad hände? Var du för svag?... Read More
Z: Du var för tjock.
27 minutes ago · Delete

Hahaha ganska kul ändå.
Jag hade tänkt att gå ner å handla lite grejor för korv stroganoff men just i samma minut hälsar Nicole från Klara att vi ska till Klaras jobb å käka libanesiskt. GOTT!!
Alltså, det är årets lyx att å mat serverat!!

- Det är fint väder, då promenerar vi dit va?
- Ja, det gör vi absolut
- Men du ska lyssna på mig! Ingen nalle den här gången, oK?
- Jag hade tänkt att ta med en nalle....
......
Blickar-blickar-blickar
- Men hörlurar. Musik. Högsta volym!!!
- MEN ZALGA!!

Aaaalltså, jag borde ta en extra avgift för att gå bo med mig. Ingen kan ha så kul som när man bor med mig jag lovar.
När jag väl är på rätt humör vill säga :-)

mamas boys

god morgon!

Ligger i min säng å ska snart upp för att äta frukost med nicole. Vi båda är lediga idag efter en hel vecka i skolan.
FUM mötet tog slut rekordfort, men nästa lär vara joohoobbig. Maj-FUM höll på till klockan två på natten :-) Mysigt va?

Alltså, Mammas pojkar på som gick p åtv igår?....................
...................
...........................
.................................
WHY?!
Alltså, jag kunde inte andas!! DET VAR SÅ PINSAMT!
FÖr det första, den där tanten visade sig för att vara syrian. Syrian av det värsta slaget.
För det andra, Izza. Izza heter inte Izza. HOn heter Madeleine och har bott i Södertälje. Och alltid varit sådär...speciell. Det här ska bli riktigt jävla kul att följa alltså! OCh det är pga "Izza". Hon gjorde LÄTT hela programmet igår haha

Fan, jag såg precis en bild på en persons "middag". Det var bara en stor jäkla köttbit utan någon potatis, pasta eller ris till. Mår lite illa nu.
MEnj ag ska äta frukost ändå! Wiho. Tja


knocked up/_kings_of_leon_
Tjena hallå i stugorna,


nu är jag hemma igen efter en trevlig föreläsning (som jag inte ens behövde gå på eftersom den handlade om kvantitativa metoder och jag ska använda mig av kvalitativa metoder i min uppsats, så...men jag gick ändå!) och sen hade de information om termin 6, den som jag gick i våras och jag orkade inte resa på mig så jag satt kvar å lyssna.
Haha

- Men, therese! Vad gör du häär?
- Zalga är också här!!
- HUUUSSHH
Hahaha

Kul att de tog upp just vår hemsida som exempel ;-) Sa ju att han var grymt nöjd!!

Igår på förfesten så satt vi mest ett gäng i köket å snacka, men efter ett tag så ville jag kolla läget i sovrummet så jag gick det. Nej men då står tre killar från klassen och ska fråga ut var för metod jag ska använda mig av för att komma förbi.

- Eeh? En kvalitativ metod där jag använder mig av fokusgrupper och i en deduktiv undersökning när jag har en hypotes av att jag faktiskt kan gå förbi er, undersöka min hypotes och sen fastställa en teori.
. Ja! Det funkar! Varsågod!
Hahaha gör det. i think not. Men de var lite fulla.
Sen kommer jag till skolan och det är bara den ena av dem som är med på morgonen

- Godmorgon, vad använder du för metod för att ta dig in tillklassrummet?
- Nej du, metoder och sånt lämnar jag på festerna. Inget sånt nu när vi ska på föreläsning.

Blev medbjuden på bowling ikväll. Sen när jag gick hem så kom jag på att jag faktiskt ska på FM möta ikväll. Blev ju invald som suppleant i våras och de mötena KAN hålla på i  flera timmar.
Jag har faktiskt noll koll den här gången, vet inte ens om det är möte där vi väljer in halva studentkårsstyrelsen,, eller inte. MEn det borde det väl vara.
Herre.Gud. Vad jag var insatt i det där mitt första år på högskolan.


Nej men...nu ska jag lägga mig på soffan och sova/kolla på tv lite innan det är dags för möte! Får INTE glömma att köpa kaffe!!

Puss

what a happy day!

God morgon!

Idag är jag överlycklig. Fick mitt besked som jag skulle fått för längesen, och det var bra! Nu kan jag äntligen andas ut!! WIHOOOOOOOOOOOO

Och om en vecka har jag minst två troll här hos mig!!! CANT WAIT!

Det blev fest igår ändå, hur kul som helst! Skrattade och skämtade mycket med mina nollor haha
Pratade mycket om utlandsstudierna (ja, vi som drar) och var nostalgiska. Hehe
Har en känsla av att hälften intekommer att dyka upp idag på den SISTA FÖRELÄSNINGEN! ALltså, vad äär det här för lyckodag?!
Å plus, jag har helt nykter (trots att alla ville att jag skulle smaka av deras drickor hela tiden) jag rökte inte och jag drog inte vidare till kåren. hur stolt kan inte jag vara idag?
Något jag stör mig väldigt mycket på dock, folk som är nyktra på fester? Alltså, kan de sluta vara tråkiga å typ trycka ner alla som har kul? Det var typ INGEN om visste att jag var nykter, för jag hängde med deras pil uppåt. Men vissa alltså...skitjobbiga. DRICK om du e så tråkig människa. Eller göm dig därhemma!

Nu måste jag dra vidare. Jag är heeelt ofixad å oklädd och jag börjar om 25 minuter. PUSSELIPUSS!

fest eller inte fest

Tja,

föreläsningen var minst lika tråkig som jag anat. Inget av alla föreläsningar vi har haft kommer att dyka upp på tentan, det känns ju....bra?!

Efter det så satte jag mig med mina två c-uppsats kompanjoner och skrev en forskningsplan. Det var ganska energikrävande. Kom hem och har precis ätit fyra st "sfihat" och jag är fortfarande hungrig.
Insett att jag aldrig någonsin kommer att få tatuera mig eftersom det alltid dyker upp något problem.
Å så kom jag på att jag faktiskt ska ut ikväll. Eller ut, ska jag nog inte. Men jag ska på förfesten som jag för längesen tackade ja till.
Dessutom blev jag påmind idag i skolan

- Så du ska till råslätt ikväll?
- VA?! (mardröm) nej? Det ska jag inte? Varför skulle jag det?
- ...den där förfesten som du attendar på?
- JAAAAAAAAAAAAAAAAAAa just det. Är det idag? Njaa..tror inte det
 Men nu har festvärdinnan påmint mig på fb, så jag har inte mage nog att säga att jag inte ska komma av den dumma anledningen att jag är trött.
Det är ingen anledning nog!

Eller? Ska jag verkligen dra? Haha
Ska i alla fall hoppa in i duschen nu och sen får vi se.
Tjarå

är det bara onsdag?

Godmorgon!

Jobbigt att vakna så tidigt. Imorgon är det sista föreläsninge, förstå?!

La mig å kolla på scrubs men mellan något reklamavbrott så zappade jag till ettan å så blev jag sömnig och streckte på mig å föreberedde mig på att sova så här jag
"Bla bla bla största odlingen bla bla amsterdam bla bla bla holland"
Å SÅ VAKNA JAG TILL!

Mitt tecken!!
Ofta man pratar om odlingar av lök i amsterdam?!
HAha jag lovar att jag kände "men klart om faaan att jag ska till holland!!"

Hahaha det var nog allt?! Drömde konstigt, wow..som vanligt. Asså varfö säger jag konstigt? Det är inte konstigt längre när man drömmer om det varje natt. Ja, det är så konstigt att jag inte ens kan beskriva det.

Nu ska jag dricka upp resten av kaffet å sen lyssna på två timmars fortsättning av kvalitativametoder.
Det ska bli SÅÅÅ kuuuuuuul................................................

Tja!

Ja, men jag längtar också...eller nåt!

Fabbe säger:
asså vetu vad jag mest längtar efter?

Zαlgα säger:
vadå??

Fabbe säger:
asså med att komma till jönköping haha...:P
Först att få sova o vakna "när man vill" o sen de mesta, att sitta och äta god frukost tillsammans!!

Zαlgα säger:
Ahaa, du menar EFTER att ha träffat mig osv osv??

Fabbe säger:
Hahaha jaa precis!! hahaha


bullemage

Å kära nån. Kan inte bullarna ta slut snart?! Haha JAG ORKAR INTE MER

Utan överdrift, tio st kanske? Å då är de inte små!!

Jag har legat på soffan å kollat på bla House, nu fryser jag ihjäl. Ska snart hoppa in i sängen under mitt älskade duntäcke. Hoppas att jag kan sova trots alla bullar i magen.
Imorgon är det föreläsning och sen c-uppsats träff/möte. Jag vill planera resten av min termin snart känner jag, vill veta när jag kan sitta hemma i någon vecka och plugga osv. Gillar inte att gå runt i ovisshet och oplanerat.

Alltså, två månader. Efter mer än tre år...två månader kvar alltså. Två månader är INGENTING, men ändå FÖR MCKET. Im pretty fed up

AAAAAAAH tidigare ikvälll  så funderade jag på england/holland. just nu är jag mest irriterad över felbehandligen, och pratar jag med dem så tror jag att jag kan få mlöjligheten att välja.
men hur ska jag veta vilket land jag ska välja då? å då tänkte jag på tecken. När jag hade kommit in i första vevan till england så fick jag massa tecken, hela tiden, överallt. Nu vill jag ha tecken igen!!
Det måste betyda att det ska vara england då eller hur?
Å nyss så babblade jag och min syster om saker som hon måste ta med sig till mig (bland annat div. grejer som ska hålla mig till liv över vintern) och det viktigate, mitt pass.
Då ska jag förklara att jag måste scanna in fotot för att skicka till skolan i HOLLAND (skulle jag självklart skriva) men det blev london (ja, innan jag sudda ut det då) ett tecken nog?

Nej, men jag kanske ska ta å lägga mig ändå.

Natti.

18.55 hos mig

När jag gick iväg från skolan så stötte jag på Klara och Nicole som var påväg för att hämta upp Valentina (Klaras systerdotter) från dagis. Så jag hängde på!

Efter det så kom jag och Nicole upp och börja att äta på bullarna. Vi vill ha slut på dem så vi slipper gå runt och sukta efter dem. Haha. Normala, kanske inte.

Nu har vi ätit så mycket bullar satt vi tappat räkningen. Jag kom även på att vi har rulltårta hemma, så vi har ätit på den också.
Men nu ska vi vara nyttiga å fylla kroppen med lite mer än socker och fett, typ som...näring.
Så jag ska ta å steka lika kyckling å koka pasta å hacka grönsaker.

Nu kör vi!

zappish!?!

Ååå vad kul med en rolig föreläsning!
Det var en arkitekt som pratade om bildens betydelse och, självklart, hus och hur man bygger upp diverse städer å så.
Skitkul! Skönt att få en pause från allt det teoretiska och tråkiga.
Imorse var det kvantitativa metoder, imorgon kvalitativa, iöverimorgon är det kvantitiva - sen är det slut.

Ja, ni ser. Jag har skitmycket KUL att se framemot!

Jag ska ta mig hemåt nu och bara softilera resten av eftermiddagen tror jag. Hoppas att det är något bra som går på tv ikväll! TV & bullar, det är väl det som gäller. Ok, nu har jag kikat klart. Out of practise på svt2 först ut. Sen ska jag kolla på Dr Åsa/Halv åtta hos mig - får zappa emellan. Sen house å sen scrubs! WIHO!!!

Wow. Det här är så tråkigt att även jag somnar :-)

snabbmat, men inte riktigt ändå

Helloo,

är hemma lite snabbt på lunchrast. Kuligt att hinna att gå hem, koka pasta, fixa sallad å slänga i kycklingen, äta maten, äta bullar å springa till skolan.
Een bulle om dan, håller magen glá! I mitt fall, två st (än så länge) haha

När man har så bråttom med lunchen som jag har idag så får man nöja sig med grym eldante pasta. Ja, rent ut sagt okokt pasta hehe
Skoj. Den är nästan perfekt,

Jallabaj

autumn faerieGod morgon!

Gissa om det var jobbigt när klockan ringde tjugo i åtta?
Jag drömde att jag var lärare i en skola, det var min gamla skola men ändå inte. Ni vet, exakt som det brukar vara i drömmar. Det var i ett stort hus och mina kollegor var riktigt snygga.

Sen drömde jag att moster hade mördat någon.
Igår drömde jag om greys anatomy, att JD var med där å att han hade upptäckt en stor tumör på revbenen. När jag vaknade så kopplade jag att jag drömt om två olika sjukhusserier i en. Kuligt.

Idag har jag som sagt två föreläsningar. Den på eftermiddagen är av en gästföreläsare, så den ser jag framemot. Jag ska bara försöka hålla mig vaken för att ta mig till skolan överhucudtaget. Har precis ätit frukost å jag är jättemätt, ska strax upp för att sminka på ett ansikte å sen är jag redo.

Näe, men det var nog allt? Jag ska hem å käka lunch, är alldeles för lat för matlåda. Sen är det inte särskillt gott med mat som legat i en plastlåda i ett par timmar.

Tjarå!

ätaaa

Nu har vi ätit middag. Det var gott. Till efterrätt åt vi två bullar, mycket gott.
Normal tid för en middag+bullar. Helt normalt.
Nu godnattar vi, va? Godnatt!

2½men

HAHAHAHA jag sitter å kollar på 2½ men, nya avsnitt! ROOLIGASTE hahaha

Jag sitter under ett täcke, mjukisbyxor å klänning. Matchande, nej. Värmande, ja.
Nicole å klara är i köket. Nicole lagar mat. Köttfärssås med grillkrydda. Låter inte särskillt gott, men jag har kunnat äta det! Jag är mest nöjd över att hon kan laga en rätt så jag slipper lite då å då.

Imorgon har jag föreläsningar hela dagen. "Hela dagen" En föreläsning på förmiddagen och en på eftermiddagen. Sen ska jag se till att bli hostfri så att jag kan börja träna. Är det inte tjat om att jag måste börja träna så är det tjat om att jag måste till läkaren, så jag föredrar nog att bli "frisk" och börja träna än att besöka en läkare.

Okej, men nu ska jag sluta ordbajsa. Hej!

hej vackra måndag

Tjenaaaaaaaaaaaa

Den här dagen blev ingen pissdag ändå. I alla fall inte än.
Vår lägenhet doftar fortdarande kanel och vanilj och nybakat!

Märkte man att jag var väldigt hög på socker igår? Då skulle ni inte se hur mycket felstavningar jag gjorde pga för snabba fingrar och för långsam hjärna.

Ååå jag ville inte lägga mig igår! Var för hög på sockret som sagt, synd att Nicole redan hade lagt sig annar hade vi dansat hela natten!
Asså..Haha jag kunde inte sova på mage pga för mycket bullar! Eller, asså jag kunde. Men det gjorde faktiskt ont! HAhaha
Jag skrattade åt mitt elände där mitt i natten.
Sen drömde lika konstigt som vanligt, men lite jobbigt också. Drömde att en person dog, en som jag känner. Ouuäh. Ångest.

Vaknade och gick in å duscha direkt. Åt frukost och sjöng för Nicole.
Gick till skolan och hade en givande föreläsning.

Det var en i klassen som blev arg på mig pga att "jag alltid har fina kläder" kul att folk tycker att just de plaggen jag ogillar mest är de "fina". Snacka om att jag måste ha taskig smak i så fall.

Nu ska jag tamigfan ta å ringa csn. Det ska inte behöva ta sån tid!
Efter samtalet kommer mig pissdag att börja :-) Looking forward to it.

Ps: bokade tid idag!

talk nerdy to me

Kan
inte
stänga
av
datorn

Kan
inte
sluta
lyssna

backstreets boys
gamla
dängor

Smör.
Ja, gud ja.
Vilka
smör-
texter
de
har.

Men Gud.
På tal
om
det.
Varför
Kan
jag
inte
sluta
skriva
såhär
knäppt?!

Alltså,
menade
ju
inte
på tal om gud
att jag
skulle
prata om
Honom.
Chefen
liksom.

Varför
känner
jag mig
full?

If you say
goodbye
girl
I would
die.

Nej
men
man
kanske
ska ta och lägga
sig
och liksom
avsluta
den här
dagen,
som ändå
varit bra?!
I alla fall
på kvällen.
Tack vare mig själv!!

Imorgon
kommer
det
att
vara
PISS.
En PISS dag
Jag känner

mig
det
väldigt
tydligt.
Dåliga besked.
Usch

God
natt för
239645de
gången.

Kevin har fin röst.
Kevin i backstreets boys
Kul att
jag alltid
ska tycka om
"nörden" i grupperna
för att de är synd
om
dem.

Talk nerdy to me.

Hahaha! KAN INTE

Kan
inte
sluta
äta
bluggar (kan inte sluta blogga, kan inte sluta äta bullar?)

Kan
inte
sluta
äta
bullar


Kan
inte
sluta
blogga.

OUÄH
Jag är hög på socker.
Inlägg nr 1616.

Breakdown!!

Hahaha! KAN INTE

Kan
inte
sluta
äta
bluggar (kan inte sluta blogga, kan inte sluta äta bullar?)

Kan
inte
sluta
äta
bullar


Kan
inte
sluta
blogga.

OUÄH
Jag är hög på socker.

Breakdown!!

i am hypnotized of the rythm of your body and the music in your eyes

Okej okej, innan jag lägger mig på riktigt så ett till inlägg!

Kollade schemat precis för att se på ett ungefär vad som är kvar, hur veckan ser ut å så.


Aaaaaaaaaaalltså, den här veckan är min ALLRA sista vecka med FÖRELÄSNINGAR på högskolan i jkpg NÅGONSIN! Alltså, va? Om jag börjar att se ljuset i tunneln?! MENA INTE ALLVAR!
Snälla, SKOJA INTE!

Sen ska vi presentera forkningsplaner på ett seminarium nästa vecka. Det kommer att bli tufft att skriva en, men det kommer att gå.
Alltså, att bara PRESENTERA forskningen tar halva ens liv (känns det som)
Dagen efter på morgonen kommer syster och idsala hit och då ska vi ha KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!!!

Sen hade jag tänkt åka hem helgen efter eftersom jag skriver en tenta fredagen efter besöket. Men ska nog FÖRSÖKA att hålla ut. Måste.

Heja c-uppsats! God natt

nu kanske jag har lite ont i magen av alla bullar :-)

Jag fick precis ett mail från en gammal mkv:are som varit i holland och pluggat.
Alltså, palla bli otaggad? Hon skrev i och för sig inget negativt, bara bra information.
Men...jag vet inte.
Nu vet jag i alla fall varför jag drömde om holland.

Jag väntar på ett besked imorgon. När jag vaknar på morgonen så kommer jag att veta om det är ett bra besked eller inte, innan jag kollat mailet.
Jag ser det alltid i drömmarna när det handlar om sånt.

Men nu kanke jag inte gör det bara för att jag sagt att jag gör det, haha.

Men fan, misspepp efter det mailet.

Haha citat: som du säkert vet så är röker alla på och du kommer att känna lukten i amsterdam. det är mycket grupparbeten i skolan så se till att vara med de som är intresserade av studierna och inte av att röka på, det slutar inte bra då.

Hehe

Kanske att jag skulle valt usa eller australien ändå...

NU GOD NATT!!

kings_of_leonMedans jag äter mina bullar (tappade räkningen sen länge...) så har jag fortatt att lyssna på kings of leon genom spotify.
alltså, ÄLSKA!

HUR kan en människa en sån röst? En sån påträngande röst?
Mmmm.

true love way/kings_of_leon

Igår kväll så låg jag på offan exakt hela kvällen och åt godis å hade det mysigt.
Ikväll har jag bakat fyra plåtar bullar!! (kanel å vanilj) å jag är glad :-)

Jag har skrikit, pekat finger, svurit, skrikit åt diverse brända kroppsdelar, skrattat, fått rysningar av en godbit (då menar jag inte en godbit som i något man kan äta...) och bakat, danat, sjungit, diskat. och bara gillat läget.

var med gabriella på a6 innan. sen kom vi hit och åt. hängde. sen gick hon och jag blev ensam i den kalla lägenheten. nabbt sprang jag ner till hemköp och handla nödvändigheter till bullarna. å så har vi ätit chips å godis medans vi (läs; jag) har bakat.
vi har fortfarande ingen kavel så jag tog en gammal rosévin flaska och worked it!

Ni ska få lyssna på livets låt. En sån låt som man älskar första gången man hör. ÄLSKAR!


Livets sång!! TRUE LOVE WAY av KINGS OF LEON.

GOD NATT GOTT FOLK!!! Idag lägger jag mig glad!

det här med en fest, va?!

Men HALLÅ!
Jag har en rolig idé till en fest. Maskeradsfest.
Jag vill ha fest, nu! Och klä ut mig. Wiiiiiho.

söndag

God morgon,

Lillasysters kommentar imorse när vi chattade "vi ska snart äta lunch och du sitter och äter frukost"
Det är så när man inte har någon att äta med, dra ut på det och äta lite när man är hungrig å så.

Men nu ligger jag i min (bäddade)säng och kollar lite halvt på idolrepriser. Musik, gah.

Den här dagen känns väldigt...konstig. Jag vet inte om det beror på att jag pratat med folk som inte brukar vanligtsvis prata med, eller om jag precis fått världens finaste mail av världens finaste morbror, eller om det är mina drömmar. Alltså, OM jag har drömt inatt?! HERREGUD!!! Jag har drömt om alla som står på två ben!!

Alltså, seriöst. Min dröm. Den kändes så verklig och den ångesten jag fick i drömmen kännde jag nästan fysiskt också. MY GOD! Jag har haft min andra mardröm om Holland.
Jag drömde att dagen D var inne, dagen jag flyttar till Holland. Jag har bråttom. (Det hade jag i min senaste dröm också) Och hela släkten är med mig. Jag är otrevlig som ett fanskap, som alltid när jag är stressad, och vi alla springer för att jag ska hinna med planet.
Mitt i hela det där ruset så slår det mig.....

.....

....MITT PASS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Och jag liksom, får så mycket känslor i mig så jag kan liksom inte gråta heller. Eller skrika. Bara STRESS!

Sen drömde jag om en klasskompis som var i samma dröm som en klasskompis från mitt förra liv, typ.
Å jag drömde om MAAAAAAAAAAASSA andra människor.

Nej men, jag funderar på om jag ska baka bullar idag? Men det är tråkigt eftersom ingen uppskattar dem ändå.
Jag vill bara sitta och kolla på bilder idag.
Det ska jag nog göra.

Hej då!


change of plans


milkbabies!


Oj, vilken oväntad dag det blev!

Det var meningen att jag och gabriella skulle ses vid tre tiden. Men just efter att jag stängt ner datorn och krypit in i säng för lite tv-tittande så ringde mobilen. Såg att det var Aftonia, min gamla skolkompis från gymnasietiden som gift sig, skaffat barn och flyttat till en by utanför jkpg! Snacka om olika liv vi lever?
Hon var i alla fall inne i stan och ville ses. Jag springer ner och märker att vår hiss är trasig så vi fick gå runt på stan. Men eftersom vi hade så mycket att prata om och pga det FINA vädret (spöregn i princip) så gick det inte, det var bara att gå tillbaks och gå upp för alla trappor med bebis och tillbehör.

Här har vi suttit och tagit det lugnt och sprungit efter bebis. Hon tycker om mig!! Yai! Å min lägenhet är SÅ inte barnanpassad! Haha

Jag fick godkänd i barnpassning och hon sa att jag är duktig med barn, ja efter 7530 kusiner så lär man sig! Å plus att lilla Dalia inte brukar tycka om folk, men mig tyckte hon minnsann om! (Jag lovar att jag inte gav henne godis i smyg)


Nu har de i alla fall åkt iväg till sin pappa och jag sitter hemma igen med dynsblött hår.
Ska kolla med Gabriella vad som är tänkt att vi ska göra idag. Jag vet bara att jag vill ha godis!

Vi får se, vi får se. Tja!

"För dig, tusen gånger om!"

God morgon,

sitter i köket och har käkat frukost, nu är jag proppmätt. Vitt bröd är inte gott, men tyvärr det enda vi hade hemma.

Jag ska nog hänga med Gabriella idag, hon jobbar nu så vi får se snart.


Alltså, seriöst. Hade jag vetat det jag vet idag hade jag aldrig lämnat 08-landet. Två föreläsningar som jag lätt hade kunnat snappat upp av någon klasskompis, i alla fall den senaste. Den första var svårare, men "jag lägger upp all föreläsningen på pingpong" KUL!
Det var något annat som fick mig att komma hit, men det blev inställt i allra allra sista sekund. Så ja, jag hade mycket väääl kunnat stanna kvar hemma. Och få mat, få ett umgänge, ha ett liv och så vidare. Jag skulle slippa liggsår! Haha

Igår satt vi kvar väldigt länge, jag blev skittrött redan vid elva men Kasiwa väntade på att hennes kille skulle komma från gbg så jag var tvungen att vara vaken till halv två. Det slutade med att jag höll ögonen med fingrarna. Nicole la sig längelänge innan. Också kul i jul!

Jag fick aldrig äta godis igår, känner att jag behöver godis den här helgen. Mycket längesen sist!
Idag ska jag äta taco gratängen som vi (läs; jag) gjorde igår! Den är god! MEn tråkigt att göra samma rätt hela tiden. Är det inte lasagne så är det taco gratäng eller taco eller kyckling med ris. Thats it.

Det är tydligen svinkallt ute. Jag har ingen höstjacka, ingen halsduk, ingen mössa, inga vantar och inga vinterskor. Eller Ok, vinterskor har jag! Men allt annat är i Södertälje.
Jag vill ha MASSOR med mössor i år! Mössor i massor!


Neeeej men...det var väl allt. Deprimerande värre å veta att hela släkten ska på bröllop ikväll. Hade i och för sig inte dragit om jag hade varit i Södertälje heller, men ÄNDÅ! Jag drömde faktiskt att jag följde med ändå! HAHA

Jallabaj


i´m fucking bored of youJag är fortarande sjukt uttråkad.Bara legat i sängen idag.


Väntat mest på ett mail från csn med ett svar. Kan jag få pengar snart? Hello?
Jag är sjukt hungrig också men har inget att laga. Väntar på Nicole. Det var meningen att vi skulle handla massa gott till fredgasmys, men....ja, tydligen inte.

Jag vill inget hellre vara hemma. Din tystnad är öronbedövande.


rewind

Godmorgon,

vilken jävla morgon, va? Har sovit hur gott som helst hela natten. Ja, i alla fall tills Nicole vakna imorse och fram och tillbaks till tvätten och drämde till dörren varje gång. Alltid lika mysigt.
Men nej, idag känner jag bara att jag inte orkar med studentlivet längre. Det räcker med 3½år i jönköping nu, det räcker med eget boende, det räcker med hyror, det räcker med csn, det räcker med kurslittratur å allt annat skit.

MILJÖOMBYTE tack! Det är en repris som går här, varje dag, varje vecka, varje månad - R E P R I S!


Nej, men visst har vi fint väder idag? ....

brrrrrrrrrrrrrrr

Alltså, helt bröstkorgen gör uppror just nu. Och det hjälper ju inte att jag fryser ihjäl. Jag ligger till och med med pyjamasbyxor under duntäcket!!! Det brukar jag få panik av annars.
Å så är jag sjukligt trött. Slog mig precis att jag fick mindre än sju timmars sömn då jag satt uppe och läste på natten och väcktes av ett sms tidigt.

Men nu ska jag allt sova. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att vakna om en timma eller två i panik av att jag har byxor på mig hahah

God natt!


helg

Fy vad det är kallt! Går man ut så är det som att få en örfil och här inomhus är det minst lika kallt!

Alltså, dagens föreläsning. Jag har ALDRIG haft såna problem med koncetrationen som jag hade i början. My GOD! Det blev exakt som jag skrev imorse, tänkte på allt annat ÄN föreläsningen. Men sen snappade jag upp några namn och några saker som sas. Och till slut blev det riktigt intressant!

Mötte de två tjejerna som jag ska skriva c-uppsatsen med. Kommer att gå HUUR bra som helst.
Men en c-uppsats är ändå en c-uppsats...

Sen träffa jag Sandra och vi gick runt i butiker på stan (jag letade efter the boyfriend chair) och sen åkte vi hem till henne och hängde där med hennes systrar, systerson å mamma. Åkte hem å här har jag bara tagit det lugnt!
Ska snart hoppa in i duschen och bränna mig för att slippa frysa.

Imorgon är jag ledig från föreläsningar å så. Undra var man ska hitta på då? Göra pannkakor?  Mmm gottit.

Jallabaj

snart helg!

Nu fungerar mitt internet som vanligt igen.

Jag har redan läst ut min bok :-( Jag blir lite ledsen i ögat, det var längesen jag läste en bok så går jag och läser ut den på 1½dag haha
Vad rolig jag är
Nej men ärligt, skitbra bok! Rekomenderar flyga drake, den får mig att vilja åka till afgahnistan hehe
Satt uppe till halv två igår och läste läste läste. Mycket bra.

Idag ska jag iväg till skulän och lyssna på en föreläsning. Helt stört, innan den här terminen så lääängtade jag till mina föreläsningar! Det var ju massa roliga ämnen och man satt som ett hungrit djur och lyssnade. Nu är det så tråkiga saker man lär sig om så jag sitter bara och drömmer mig iväg i prinsessdrömmar.
Hittar på historier, drömmer om min framtid, tänker på holland, tänker på fester, minnen, gamla vänner, nya vänner, har jag gjort det?måste göra det, glöm inte det där och så vidare.

På tal om utlandsstudier. Minns ni att några hade blivit antagna till england? Jag gick till ansvarige och krävde att jag skulle få valbarheten att välja om jag skulle läsa i england eller holland OM det var så att england tar emot utbytesstudenter, helt plötsligt. JAG blev ju ändå antagen före NÅGON av dem som ska läsa nu.
Fick aldrig något svar så jag gick dit igår.
Nej men då har man redan skickat iväg ansökningspapper å allting för de andra studenter.
Vilka jävla f*ttor. Nej, jag tänker inte ursäkta mitt språk. Det är helt jävla STÖÖÖRT hur dåligt man skött sitt arbete!! DET KAN INTE VARA SVÅRARE ÄN VAD EN SOMMARJOBBARE KLARAR AV!
Och tro mig, det är inte bara jag som klagar. Tydligen så är det några som inte ska få åka till ett visst land helt plötsligt.
Det är som att det en dag skulle ringa och säga att, neej zalga shabou, det blir nog ingen holland för din del.
Lite arg får man nog ändå vara?

Å så är jag lite mer sjuk idag. Sitter ju helt perekt!

Men jag vill å orkar inte skriva mer nu. Hej!

RSS 2.0