fooooooooood

Jag är nästan lite rädd för att gå ut. Det är ju så kallt ute!
En klasskompis sa att jag var en galenpanna som går ut med en kofta. Men det är typ, den tjockaste och varmaste koftan jag äger. Dessutom mycket varmare än de jackor jag har här i jkpg.

Men nu har jag jääävligt ont i magen. Av hunger. Ska ta mig till hälsohögskolan och köpa med mig en sallad hem. Det var längesen jag gjorde det! :-)
Melle, minns du att vi levde på dem i våras? Haha

Hanije till mig själv. hej!

det var ju nästan mörkt när jag vakna

Bläh. Jag kunde inte komma in på bloggen igår. Jag som faktiskt ville skriva lite.

Måste skriva om söndagen!
Jag vaknade upp och det var ett faktum att jag var sjuk. Vi åt pannkakor till frukost och jag retades med mina småkusiner som hade sovit över hos oss.

Å seen kom Idsala och trakassera mig. Jag hoppade in i duschen. Sen lekte vi. Sen åt vi. Sen tröttnade vi och promenerade med min mamma och lillasyster till min morbror, som faktiskt fyllde år på söndagen.
Men han var inte hemma. Kul. För att vara helt ärliga så gick vi dit på grund av maten och fikat från gårdagens fest och inte för att gratta honom igen, haha!

När vi kom fram så hade sfc - aff matchen börjat och vi hade redan fått in ett poäng. Så det var happy time där mitt i kaoset. Vi fikade massor och fick även med oss matlåder när vi, några timmar senare, åkte in till stan med Ilhääm för en fika.
Det var kallt och mysigt. Men jag hade blivit ännu ännu mera sjuk!! Jag hade världens huvudvärk och kände ibland att jag kunde svimma pga den.
Hemma på kvällen blev det ännu värre. Jag fick feber och jag kände hur rosa mina kinder blev och jag hade så ont i halsmandlarna att jag hellre dreglade än att svälja saliv. Eller, ok. Jag dregglade faktiskt aldrig. Men, NI FÖRSTÅR. SÅ ont hade jag.

Jag virvlade mig in i mitt täcke och kollade på ett avsnitt med greys anatomy innan jag hoppade in helt å somnade. På morgonen vaknade jag av att jag hosta sönder lungorna. Min syster kom in med ett glas vatten till mig som jag inte kunde dricka. Men jag fick sova lite till och blev lite bättre. Dessutom hade jag tagit en stoor alvedon och sovit med en TSHIRT. Det är ganska mycket att sova för att vara mig. Så det blev gaaanska svettigt den natten.

På morgonen så packade jag min väska. Åt. Kollade på greys anatomy. Åt lite mer. Sen stressåkte jag till östertälje,pendlade in och stressa igenom tcentralen, som jag skrev om innan.
Det var inte så kul att stressa så mycket. Jag blir ett odjur när jag är stressig.

Kom hem och såg att Nicole och Kasiwa var hemma. Vi kollade lite på Idol innan vi gick över till Kasiwa för att kolla på de där hollywood fruarna, bland det värsta jag sett på tv. Seriöst?!

Igår satt jag mest hemma under mitt täcke och försökte att bli frisk. Sen efter lunch nångång kom jag på att jag faktiskt har en bok som jag inte har börjat läsa ännu; flyga drake!!
HUR BRA SOM HELST!
Jag har hunnit läsa 130 sidor cirka nu och ska fortsätta läsa den idag!

Dessutom ha jag bara ett avsnitt av säsong fyra av greys anatomy kvar! Wiiihoo.

Idag ringde klockan kvart i sju och det gjorde faktiskt lite fysiskt ont när den ringde. Den ringde ganska länge i drömmen innan min hjärna koppla bort den söta, smarta killen jag drömde om. (vet dock inte vem han var :-( )
OUÄH det var jättejobbigt! Jag hade en sån natt där jag aldrig sov riktigt djupt förrns på morgonen, irriterande!

Dessutom var det SÅ KALLT imorse att jag höll på att gråta! Och DESSUTOM krånglade mina hörlurar. Tills jag löste upp dem och skulle äntligen få välja en låt så hörde jag någon skrika ZALGA!! Å så fick jag sällskap av joel till skulän.

Mellan 8-10 har vi haft föreläsning och nu sitter jag här i hopp om bättre internet än det ruttna jag har hemma. Herregud, det är så segt i slutet av månaden så det inte finns.

Ne, nu ska jag sluta skriva på som om det vore en bok. HEJ!

1600

Det här blir mitt 1600:de inlägg.
Notera det, ok?

I totally made him cry

Det är helt sjukt vilken solnedgång det är pågång nu. Den har hållit på enda sen jag steg på tåget 17.21. Då var det solstrålar som titade fram mellan trädkronorna. Nu är det rosa/lila/cerise himmel. Det ser nästan onaturligt ut. Älska.

Lördagen.
Jag vakna och åt en macka lite fort och tog på mig de skönaste kläderna jag kunde hitta och åkte iväg till enhörna, där överraskningsfesten till min morbror var. Det var därför jag åkte till Södertälje i helgen. Min morbror har fyllt 40 år och då har hans fru och äldre bror planerat en överraskningsfest!
Vi åkte dit och började att fixa den italienska förrätts-buffén som var helt...MMMMM-MMM-MMM.
Måste också poängtera att det var mycket konstigt att vara i just den stugan i enhörna i september, tidig höst. Vi har firat många nyårsfester där och man fryser jämt de första timmarna. Eller ok, första timman. Det är avlägset. Den har en speciell lukt. Och vi alla ser lite störda ut eftersom det alltid är lika snorhalt ner för entrén när vi ska ut till planet för att smälla fyrverkerierna.

Jag fick dispans ganska så tidigt och åkte hem. Hoppade in i duschen och började direkt att se till att se ut som människa och så åkte vi iväg. Först för att hämta fabror sen för att hämta morbror med familj. Vi trodde att vi var sena men vi hann perfekt. Kom dit och gick ut till verandan (en veranda som jag inte ens visste om fanns! Och där ute stog ungefär 70-80 personer och mingla. Inte bara mina släktingar, utan morbrors vänner från massa olika håll i massa olika åldrar, från massa olika kulturer och så vidare. Mycket spännande.

Kvällen började självklart med att vi överraska morbror som trodde att hans fru hade ordnat med en helikopter från enhörna till sthlm där de i familjen skulle äta en middag. Stackarn försöker bara att hålla sig för gråt och blir bara mer och mer chockad ju fler han ser är där.
Sedan förklarar min andra morbror en lära-känna-varandra grej. Vi skulle tävla hela kvällen och då i grupper.
För er som inte vet, så är mitt andra namn bland mina kusiner, satan eller djävulens avkomma eller annat smått och gott.
Självklart hamna jag då med i samma grupp som en präst. OCH telge kebab ägaren. Jag ville ha hans autograf.
Men det hela gick mycket bra. Första tävlingen gick ut på att man skulle slänga en stövel, mellan benen och över huvudet. Vi förlorade.
Sen fick vi äta och då lärde vi känna en kvinna från morbrors frus jobb, vars dotter och man var de som stog för sångunderhållningen under kvällen.

Tävling nummer två var hela havet stormar och jag var faktiskt inte med för att kolla hur det gick för mitt lag, men vi vann INTE. Tur att jag inte var där, med andra ord.

Tävling nummer tre gick ut på att vi fick välja en svensk, engelsk eller arabisk låt som vi sen i gruppen skulle framföra på scenen.
Gissa vem mer som var i laget? Kvinnans dotter, hon som sjöng.
Min jobbiga syster kom sent till festen och jag var snäll (eller dum) nog att låta henne var med i vår grupp. Så vi tre gick ut för att öva på sången (prästen, ägarn var inte så sugna på att sjunga och de två andra som var i min grupp var morbrorn som inte fyllde år och morbrors fru så de fick inte deltaga)
Jag kom på att vi skulle dansa till sången också.
Det här var alltså den första tävlingen som jag var med i.
Vem vann den tvälingen? Självklart, vi.

Sen åt vi lite mat. Varmrätten. Kollade på magdansörsker. Drack mycket. Rökte. Note to self: var mänsklig och ta inte på det kort kjol med en polotröja, det kommer att bli varmt och du kommer att gå ut väldigt mycket. Du kommer att vara smått berusad och inte känna att det nog är liite för kallt. Du kommer att bli VÄLDIGT sjuk dagen efter.

Vi busade omkring och vi lyssnade på tal efter tal efter tal. Alla om morbror och hur han var som liten och så vidare. Det var bara massa old school snack. Så jag tog tag i saken och gick upp och ställde mig på scenen och höll ett tal för min älskade morbror. Jag öppnade med ett skämt och babbla lite snälla saker om honom. Som sagt, väldigt oförberett. Påväg ner från scenen (samma scen som jag höll på att ramla ifrån när vi skulel upp och sjunga framför allihopa om inte min rambo syster tog tag i mig) så ställer sig min morbrors fru upp och säger att jag ska vänta. Hon springer upp till mig och berättar, framför allihop, att jag som 10 åring skrivit ett brev till min morbror och hans fru.
HAHAHAHAHAH
Asså, när hon berättade det så minns jag mitt gamla-jag så mycket. Eller min lilla-jag. Så fort jag såg papper och penna så var det endast en sak som gällde, och det var att SKRIVA.
Jag hade tydligen skrivit att jag tyckte att Dino (min kusin, deras son) var en fin kille som var duktig nog att starta datorn ensam och att de var bra föräldrar och så vidare. Hahahahaha
10 år. Känner jag min morbror och hans fru rätt så kommer jag att få detta brev på min examensfest!

Ja sen så fortsatte kvällen med mycket dans, och h e r r e g u d vad jag skrattade åt min kusin vid ett tillfälle. Jag trodde att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Hahaha bara jag tänker på vad han gjorde. Helt störd.
Anyway. Vi hade frågesport också. När vi fick höra resultaten så sa han att vår grupp (drinkarna) bara hade 9 av 10 rätt, men när han sa alla svar så hade vi ju de svaren? Jag kom på det dagen efter, fan var irriterande. Rätt ska vara rätt!
MEN! MEN!

VEM VANN ALLT?!
VEM FAAAAAAN VANN HELA SKITEN!? JAG HÖRDE INTE RIKTIGT?
Exaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt, mitt lag!!! OH YEAH!
10 lag på plats och MITT lag vann. Vi som alltid var minst två män kort eftersom värdparen var så smarta att de inkludera sig själva i grupper, i en å samma grupp dessutom. Min grupp.
Men VI VANN.

Kvällen höll på till tre nångång och jag låg i min säng vid halv fyra.
Mycket nöjd med kvällen, festen och hela den tillställningen.


fredagen med bebis och cheesecake

Jag sitter på x2000 mellan sthlm - jkpg just nu. Och det var mycket nära att jag INTE skulle få sitta här. Ja, nu pratar vi sekunders marginal. Tänk er att ha så bråttom genom t-centralen kvart över fem en måndags eftermiddag? Med en blötung sportväska, dataväska OCH handväska.
Det händer bara mig.

I fredags var vi som sagt hos pappa kusin och träffa en ny liten bebis. Vad blir han till oss? Syssling? I alla fall, halv syrian och halv serb och hur söt som helst. En liten Nicola Mattheus.
Fabbe hade honom först, i samma sekund som jag fick honom famnen så slår han upp sina stora ögon kollar på mig och ger ut världens rap. Mycket mysigt alltsamman.
Sen pruttade han ganska mycket. Så mycket att jag var helt säker på att det var bajs. Bajs som läkte genom blöjan, hans sparkdräkt, hans filt, min kofta och in till armen.

När vi gick ut därifrån så luktade jag bebis. Det var mysigt, även om just den bebislukten var just bajs och spya. Det var ändå bebis!

Jag och syrran åkte till saltskog där vi åt cheesecake, godis och chips och träffade gamla vänner.
Om tre månader är det dags för mig att ha den träffen med mina vänner, säga hej då till dem. Ouäh!

Ja, men det var nog fredagen. Det enda jag gjorde sen var att komma hem, krypa ner i sängen och kolla på något avsnitt av greys anatomy och sen sooova.

spå min framtid

Förlåt, jag har inte uppdaterat, har haft fullt upp i helgen med en överraskningsfest som tagit mycket tid och energi.

Jag ska berätta lite mer om helgen sen. Men först måste jag berätta om en av mammas kompisar som precis varit här å fikat. Hon kan spå genom ens kaffekopp, om man dricker arabkaffe.
Sist hon gjorde det på mig var samma dag som jag och idsala skulle åka till london. Och då sa hon att jag inte har något tålamod, att om 2 veckor/2 månader/2år kommer det att hända något stort och bra med dig och att jag har en vän som alltid stått bakom mig och kommer alltid att göra det, den vännen är nära mig men jag ser inte den personen.

Idag började hon med att spå mamma. Jag tänkte mycket på att jag inte skulle säga eller göra något så att hon skulle få tillfälle att analysera mig som person och dra upp det i koppen.

Allt hon sa om mammas kopp fick hon det att låta som att jag har en pojkvän, som är stor som en björn och som jättegärna vill komma hem till oss men vågar inte.
Allt var så tydligt det hon sa så när hon tog min kopp sa jag

- nu kanske vi får reda på vem den här björnen är!

Min kopp var väldigt ljus och så sa hon att min närmaste framtid kommer att vara väldigt jobbig och att jag måste kämpa väldigt mycket för att klara av det (CUPPSATS!!!!) men att jag kommer att lyckas (självklart)
Sen sa hon något annat om min framtid som skrämde mig lite.
Den kommer att vända helt å hållet och jag kommer att bli chockad över hur jag hamna när jag hamna. Hon sa att det var något bra men att jag kommer att göra en helvändning. Som att gifta bort mig till ett annat land (jag höll på att gråta då hon sa det) men sen så försökte jag trösta mig själv med att det kanske är en jättegrym tjänst jag får utomlands istället för att gifta mig och toffla efter en kille å flytta land, eller hur?! Haha

Vad var det mer? Min framtid är ljus, jag kommer att gå igenom många problem men det är småproblem som jag tydligen kommer att ta med ett leende på läpparna.

Å sen tog hon upp det här med en vän, IGEN.
"Du har en vän som har stått och står och kommer alltid att stå bakom dig men du stötter bara bort honom/henne av någon konstig anledning"
HALLÅ, vem är du?! Jag tycker om dig!

ÅÅÅÅÅÅ såå är jag jättesjuk. Åker mot jkpg senare i eftermiddag, så det är inte så mycket att le för just nu. Ouäh.

greys anatomy, come for me

Är det fredag idag?
Ja, det är det ju.
Vad har jag gjort?
Min dag började med att jag hosta mig vaken. Käka frukost och satte mig för att kolla på greys anatomy.

Och det har väl jag gjort enda fram tills...nu?
Jag gick upp en stund och dammtorka mitt rum, syrrornas och vardagsrummet. Sen gick jag upp för att äta lunch, rekordfort. Så fort att jag fick ont i magen.
Sen tvingade jag mig upp efter tolfte avsnittet på två dagar. Alltså, 8 avsnitt idag.
HUVUDVÄRK, hej kom å ta mig!

Det värsta är att det är den finaste höstdagen du kan tänka dig! Träden är perfekta, tempraturen är perfekt, solen lyser perfekt. Och jag har suttit inne hela dagen.
Snart ska vi iväg till pappas kusin som fått bebis. Äntligen så får jag hålla i ett litet, litet oskyddat barn igen. Long time ago.
Senare ska vi till en kompis som ska iväg till England och plugga. Vi ska vinka henne hej då.

Så ser min kväll ut.


torsdaag

Tja,

sitter med min bärbara just nu eftersom den stationära bara la av. Tur att jag hann se ett till greys anatomy avsnitt innan!

Idag har jag hunnit vara på stan som en zombie, var av oförklariga skäl, väldigt sömnig. Ja, för det tär tydligen på en att vakna upp utan ett larm, äta, sitta vid datorn, ringa några samtal, surfa mer, äta mer och ta sig ner till porten för att åka bil ner den lilla biten. Riktigt trött.
Inte.

Det var i alla fall jag Ilham och Sibar som lekte. Innan dess så träffade jag på min BFF, Bambi. Vi pussades i baksätet :-)
Efter några rundor i butikerna så åkte vi hem till Sibar där vi softilerade med glass å annat gott. Plötsligt sken det till i köket och jag frågar vad det var? Men Sibar trodde att jag undvek en fråga som hon hade ställt, så jag fick inget svar förrns några sekunder senare då det åskade till ORDENTLIGT! Haha Ilham kissa på sig.
Det foooorsade ner (ja, alltså...regn, inte kiss) och jag blev överlycklig medans Ilham klaga på att det är jobbigt när det regnar när solen är framme.

Sen började livets hagel. Det var skitkul! Min syster ringde och grät av rädsla. Sen gick vi ut i "snön" och åkte till Idsala. Jag å Ilham alltså.
Där fikade vi lite mer å sen dissade jag dem (ok, ilham gick också och fabbe hade hunnit komma dit) för att kolla på Idol.

Nu på kvällen har jag bara kollat på ett greys anatomy avsnitt, som jag nämnde innan.
Nu funderar jag på att lägga mig. Tidigare än skoldagar. Jag kollade igenom tv-tablån å såg att inte ens scrubs har börjat!

Aja, lång dag imorgon!
Puss

streamad tv is the shit

Tjo!

Jag har suttit och kollat på streamade avsnitt av gossip girl och greys anatomy. Senaste gg avsnittet...jag förstår varför en på fb hette "Noooooooooooooo Dan WHAT ARE YOU DOINg?!!!!" Haha. Kände exakt samma sak!!

Å så såg jag lite svtplay. Å nu har jag sett första avsnittet på säsong tre av greys anatomy. HAde börjat kolla på tredje säsongen, men minns inte så mycket. Och just det här avsnittet har jag faktiskt bloggat om. Gillade sensmoralen som Meredith brukar ta i slutet.
Jag är skithungrig men vill se mer!!

Sitter fortfarande i pyjamas också haha. Å så regnar det utanför, mysigt :-)

Fan. Nu ringde min lillasyster från porttelefonen, om hon är hungrig så kan jag lika gärna stoppa hä och käka med henne.

We´ll see. Babaaj

Fanfanfan

Fan vad jag är irriterad just nu!
Jag som har bästa läget till att bara ta det lugnt.
Hela dagen igår hade jag stressmage, bara för att jag inte har något att plugga till och att jag kan vara hemma så länge. Normal människa att stressa över det.

Sovit gott och vakna till ett tomt hem och är hungrig. Älskar att vara hungrig på morgonen, då är jag normal. Ser en påse fylld med goda bullar från syrrans jobb, mmmmmmmmmmmm. De e inga riktiga bullar, man riktigt känner fettet när jag plockar upp dem. Men kunde inte äta någon eftersom jag blev mätt på frukosten.
Snart är jag inte riktigt lika mätt å då kan jag äta en!

Men i alla fall. Så har jag röjt omkring här hemma, plockat undan alla grejer mina syskon slänger ifrån sig hela tiden. Och så tog jag tag i dagen, samtal som måste göras!
Ringde och fråga om en sak med elräkningen. Gick inte bra.
Ringde mitt gym och fråga vafan de håller på med. Han säger att de behöver ett datum på när man fryser upp kortet. Det förstår jag. Men varför säger receptionisten att man bara fryser upp kortet genom att själv gå dit den dagen man vill träna?

- Det får du ta med henne då
- Å vad hjälper det när mitt kort har gällt i en hel månad?
- Ja..men du har ju själv skrivit 1 september
- Men bara för att hon sa att det inte spelar någon roll. Det är andra gången jag blir felinformerad av dina receptionister!
- Haha, men om du redan varit med om det en gång innan, varför gör du det igen?
- Den där gången gällde det INTE samma sak
- Ja..men du får väl ta upp det med henne
- Till vilken nytta?!
Asså IDIOT! Palla dumförklara sina kunder. Fittor. Seriöst, jag betalar fem gånger mer än alla andra fdå förväntar man sig åtminstone service. Äckelmänniskor

Nu är jag arg.

!?

VAD
GÖR
JAG
VAKEN?!

Oh well. Imorgon har jag ju sovmorgon :-)

"är du här igen?"
Jag är helt slut. Har knappt kunnat hålla upp ögonen i ett bra tag nu.

Har inte gjort så mycket dessa dagar, men ändå inte haft ork och lust att uppdatera. I måndagskväll kom Klara, Queen och Maria över och hängde här. Vi fick oss en kvällsunderhållning - MINST SAGT. Ho ho

Tisdagen så var jag i skolan och jobbade med en uppgift från förra terminen, med en klasskompis. Det gick hur bra som helst. Sen gick jag hem och lagade tacogratäng till Samora, som blev hur god som helst. Tyvärr så blev vi båda mätta efter första portionen och efter mycket coca cola, mmmm.
Just det! Innan jag lämnade skolan och kollade jag schemat, gör det varje dag för att se om något ändrats, flyttats osv. Och det var jag, till min stora glädje såg att fredagens föreläsning flyttats fram till onsdag. EN HEL VECKAS LEDIGHET!!!
Vem faa-an stannar kvar i den staden då?!

Samora blev ledsen för att jag skulle åka upp två dagar före henne så hon vägrade ge mig datorn för att köpa tågbiljetter.
Men efter idol och annat tjafs så fick jag äntligen datorn. Men tror ni att det gick att boka biljetter direkt eller? Nej. Ni såg ju i och för sig inlägget, som jag skrev EFTER att jag lugnat ner mig något.

Fyfan vad Nicole skrattade åt mig den kvällen. Jaa, i alla fall. Den natten fick jag typ ingen sömn - å nu förstår jag självklart varför jag är så trött och irriterad. Haha
Har redan hunnit få minst en syster att gråta ;-) Haha nej men inte riktigt. Jag pussa henne förlåt när jag såg att hon blev ledsen!

Gick upp och fixade allt. Gick på föreläsning. Skratta åt roliga kommentarer och "bitches and hoes" (våra lärare KAN vara roliga) Sprang upp och hämtade mina väskor och gick ner till stationen. Just det, innan skolan så var jag och kollade varför jag inte fått någon mobilbiljett och då hade tydligen sjs system lagt av. Det gick inte att skriva ut biljetterna heller. Tur att jag åkt den sträckan ganska många gånger och kände till allt. Och tur att jag kom ihåg min plats på tåget.

Haha! På tal om min plats på tåget. Självklart var den upptagen. Hatar att be någon att flytta på sig. Speciellt när den personen sover. Och den sov. Eller hon, förlåt. Men hon var jättläskig. Och vid en halvsekund trodde jag att hon skulle slå mig faktiskt!
Men sen gick det ganska fort. Internet och musik! Oh yeah!

Pappa hämtade upp mig och hade med sig massa mat till mig. Käkade, hoppade in i duschen. Planerade lite helgen med päronen. Och så har jag bara varit hemma. Mostrar och Sibar kom hit. Idsala likaså. Och Ilhääm! Så har vi haft det mysigt och lekt. Och kollat på tv.
Nu är jag s l u t. Fabbe kollar på Greys anatomy i köket och jag vill inte att något ska avslöjas då jag inte sett det på länge, så jag får inte gå in för att äta :-(
VILL HA MAT!!!

Innan maten så ska jag ner och möta upp kusinen som lånat våra bil och köra in den till garaget. Sen äta å sen sööva gott. MM i Like.

on the train back home

Sitter i en av x2000s vagnar och är påväg hem. ÄNTLIGEN. Tiden går dock föör sakta. ÄR framme om 1h och någraminuter och det känns som en evighet tills dess.
Jag är HUNGRIIIIIIIIIGT

call on me, call on meee

OUÄH jag har inte fått sovaaaa
För det första så började jag och Nicole att larva oss, precis då vi skulle lägga oss. Gossip girl funkade inte så vi drev istället.
Jag har fått henne att börja blogga, och jag vet inte om det innebär något bra för min del. (INTE ALLS) haha
Å så var det among andra saker vi drev om.

Sen tog det kanske en hel timma för mig att somna trots att jag sa "Ja, hållkäften nu och godnatt" "mmm..käft..." "zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ" "hör inte...käften!"
Gulligt va?

Sen VAKNAR jag mitt i natten och tänker på allt som jag ska stressa över den här morgonen. Inte glömma överföra musik, ring sj kolla VARFÖR DIN BILJETT INTE KOMMIT TILL MOBILEN ÄNNU, hur ska jag göra med kurslittraturen? Jag trodde att jag hade den här kursens böcker, men tydligen inte! Jag MÅSTE be någon att ta de sista anteckningarna på lektionen så att jag hinner springa till tåget. Innan måste jag ju fixa biljetten, så att jag har något att åka med. Maten?
Å mycket annat. Magont, ja. Halsbränna, yes. SOV GOTT typ.
Men sen lyckades jag sova om.
Kändes väldigt gött när klockan ringde kl 8!

Nu måste jag i alla fall packa och fixa mitt liv.
Måste ringa elbolaget och hyresvärden också. Skiiiiiiiiiiit

Om sex timmar...OM SEX TIMMAR ÄR JAG HEMMA!!!!!!!!!!!!!

flipp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej

jag får en sån...totalflipp!!!!!!!! Det har tagit en hel timma för mig att boka tågbiljetter hem, så knäpp är jag! så mycket orkar jag att tänka just nu. Jag har skrikit mig lite hes och jag har slagit mig själv blå.
Och Nicole skrattar bara åt mig haha

Men ja, JAG SKA HEM imorgon!

Nu ska vi kolla på Gossip girl, avsnittet som sändes inatt i usa. Wihooo

Puss

jobba på

Hej


sitter i skolan å kan inte uppdatera så mkt nu. har en pause ifrån en uppgift som jag och en klasskompis jobbar med

haj

efterlysning;

Aaaaaaaaaaaah vad kaaaaaaaaaaaaaaallltt!!

Jag började frysa redan i datasalen, men då tänkte jag att det berodde på blodcirkulationen och att jag var så hungrig. Dessutom satt jag i den stora datasalen, helt ensam till en början, sen kom fyra killar och satte sig precis brevid men sen gick dem och då blev det iskallt. Så det KAN ha varit datasalen också.
Men sen kom jag ut och möttes av kyyyyhyla.

Och just nu tänker jag bara på min mössa från förra året! BÄSTA köpet!
MEN VAR ÄR DEN?! (brister ut i gråt)Men nu ska jag äta en STOR PORTION SPAGHETTI MED SWEET CHILISÅS! MUMISGT!

way! no way? Way, way!

Sitter och kollar över mitt schema över hösten. Och det slog mig att jag endast har sju föreläsningar kvar.
Alltså, ungefär 14 timmars undervisning. Är inte det lite skumt?

Å andra sidan så innehåller nästa kurs dubbelt så fler föreläsning! WAY!....


new moon hot guysHej!

Jag sitter inne i skolan och jobbar just nu. De har formaterat om alla datorer över sommaren så just nu fungerar datan snabbare än mitt huvud.
Snacka om att spara tid!

Det kanske tar tjugo minuter för mig att skriva ett inlägg och leta fram en bild som jag kan använda, nu tar det 3 minuter. Max.

Back to work. Tja.

sundays
Halloj.

Jag är helt slut! Hahaha så komiskt! När jag tentapluggade satt jag vaken till ett, pga ögonen inte alls blev sådär torr-trötta. Den här helgen har jag inte gjort något annat än att ta det lugnt och äta och ändå är jag helt slut nu...

Jag pratade med Idsala innan och hon gav mig Södertälje absistens :-(
Har tänkt ganska mycket på hur mycket det är som händer där hemma och i sthlm som gör att man liksom, dras dit hela tiden ändå. Nu har jag bara tre månader här, vilka jag ska försöka njuta av. Men det känns skönt att veta att jag bor hemma om mindre än ett år och att jag förhoppningsvis har börjat jobba :-)

SKÖNT att inte veta vad som kommer att hänta till hösten. Jag har ju liksom alltid veta vad jag ska göra och det är att plugga. I hela mitt liv har jag haft det så. När jag får min examen i juni så har jag pluggat i 17 år. Hahaha helt sjukt.


Nu ska jag krypa under mitt duntäcke och glo på tv innan jag tar farväl av denna dag och vecka.

God natt!

with my own wings

Godmorgon!

Ååååååååååååå vet ni vad jag drömde om? Att jag FLÖG!
Förstå?!

Jag stog med några klasskompisar på vår uppförsbacke upp till oss från MAX och vi pratade om hur brant den är, och vi hade livets motvind så det var på det viset jag började flyga. Alltså, VILKEN känsla!! Sen började dem också att flyga haha
Jag tror att jag till och med hade på mig min södertälje/femfemnoll tröja.
Och jag skadade svanken när jag landade, utan att ens komma hur själva landningen.
Men åå jag vill flyyyyga!!!!

Men jag hade mardrömmar innan. Minns inte själva drömmen, bara att mamma var med. Och att jag vakna upp med en känsla av spikar i hela kroppen - så som man bara får av mardrömmar you know?

Nu ska jag i alla fall börja röra på mig. Ska ta en dusch, städa, diska å så innan Samora kommer för att hämta mig. Jag ska dit igen för att göra lasagne åt dem. Haha

Tjarå!


Ikväll vill jag ha...

EN HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUND!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag dör.

 


september and it´s glory

Nu är jag hemma igen.

Jag är jättetrött och ska alldeles strax lägga mig.
Det var skönt att promenera, men det tog rekordlång tid för mig att komma fram - mina träningsvärk är inget att leka med alltså! För er som inte hängt med, jag har fått träningsvärk efter att ha borstat och moppat här hemma....
Hade i alla fall solen på mig hela tiden :-)

Fick mat. Sen handla vi. Baka. Åt två bitar kladdkaka med grädde. Softilera med kabel-tv. Åkte till huskvarna där vi hade lite buisness och sen tillbaks för att äta kvällsmat. Summa summarium: vi har ätit hela dagen!


Det slog mig att jag äntligen får öppna en bok som jag köpte förra året i december "flyga drake"! Jag har inte haft tid att läsa den och nu kan jag ju passa på innan nästa rond av tentaplugg börjar. Så jag ska nog passa på imorgon!


Men först ska jag sova skönt en hel natt! God natt!

Hos Samora

Samora var i london i ett dygn i förrigår. Hon var och hälsa på sin Big Ben (och då är det inget smeknamn på något eller någon...utan den RIKTIGA big ben)

Hon säger att HAN hälsar.

"Å sen när vi gick så började han att ringa och jag tänkte shululu ´hej på dig med;-)´"

Hahahaha asså..HAN.


God morgon lördag, god morgon ledighet och god morgon hösten!Åååååh, vad skönt det känns idag!
Det har precis slagit mig att jag inte har något att plugga till. Den nya kursen börjar inte förrns på tisdag eller onsdag. Fatta, fyra dagar i lugn och ro? Det finns inte!

Sen så lyser ju solen också. Helt underbart! Hej höst!
Ja, just det. På tal om hösten, häromdagen så var jag ju på Ica Maxi med Samora? Och det var enda gången jag var ute den dagen. Dagen innan hade jag bara varit på skolan en liten snabb stund bara, har jag för mig? I alla fall, dagen efter springer jag ut för att gå på lektion och möts av en vägg av kyla. MEN HEJ HÖST!

Sidospår.
Jag vaknade av att min syster smsade mig med årets sämsta skämt "jag har hittat nakenbilder på dig på google, kolla upp dem.Du kanske vill anmäla". Ofta.
Annars så har jag sovit som en prinsessa.
Gick upp och ordnade frukost till tonerna av orkester som gick förbi lägenheten två gånger. Seriöst, hur mysigt är inte det?

Snart ska jag upp och byta om och promenera i solskenet till Råslätt. Gött!


Ikväll vill jag...

...ha en kamera! Jag klarar inte av min fotofria vardag längre.

...att få göra klart en sista uppgift från vårterminen så att jag slipper vara fattig.

...veta varför mitt gym redan börjat ta betalt av mig fastän jag inte har börjat använda kortet igen (som är fryst) och i så fall varför jag inte fått veta något för i så fall hade jag lika gärna kunnat träna!

...lägga mig tidigt.

...äta kaffe pause´s sallad. eller, jag kanske inte vill äta den nu nu, men imorgon?

...börja kolla på ännu mer bilder från holland. jag är ett steg närmare nu när tenta nr 1 är avklarad.

Det är allt jag kommer på att jag vill ha just nu.


godnatt!

giving in to this feelingDet var lite kaosartat i datasalen
idag då alla gjorde den nätbaserade tentan, den som vi trodde skulle vara hur lätt som helst eftersom upplägget verkade så. men icke sa nicke.
Den var ju inte överdrivet svår, men tufft var det. Ett tag var jag väldigt nära på att tjura ihjäl mig, men jag har världens finaste klasskompisar!

Det blev lite glädjeskrik och glädjedans i datasalen när jag fick se mina 90% rätt. Under tiden som tentan skrevs så krockade två bilar precis utanför fönstret också. Vi springer upp och kollar nyfiket men inser sen att vi faktiskt skriver en tidsbaserat tenta haha

Kom hem och började röjja här hemma. Nicole har åkt iväg till Linköping så jag är ensam hemma hela helgen och då vill jag ha det rent. Hon glömde att byta påse till dammsugaren så jag fick borsta hela lägenheten, känns väldigt old school. Sen skrubbade jag golvet och badrummet och plötsligt känner jag en lukt, utöver mina klorin och ajaxångor, BRÄNT!
Självklart glömmer jag bort maten jag ställt i ugnen. Lyckat!

Hoppade in i duschen. Bytte om och exakt då....får jag inte berätta om. Nej, Fabbe jag har inte åkt till Södertälje för att överraska er, IGEN. Gör nog INTE om det igen. Inte förrns ni har överraskat mig!!

Efter det blev jag hungrig, igen. Värmde upp lite mat och åt. Sen har jag hängt här hemma. Surfat, kollat på Idol och segat ihop tootalt. Jag får sms av folket som säger att jag ska komma till tentafesten som är ett par minuter ifrån mig, men jag o r k a r  inte. Är föööör trött.

Nu sitter jag på Nicoles säng och äter jordnötter i sitt skal, ni vet såna som piff och puff bråkar om? Ofta man äter dem? Och så har jag ett stooort glas cola. Iskallt. Det är mitt andra glas wihiii
Men ska snart hoppa in i min säng och värma mig. Mycket kallt här, mycket.

 

Tjarå!


belåten

90% rätt på tentan.

HÖRDE JAG TENTAFEST?!

belåten

90% rätt på tentan.

HÖRDE JAG TENTAFEST?!

zzzzz

Godmorgon,

jag fryser ihjäl! Jag blir bara mer å mer säker på att det här huset är ett sånt eko-hus som värms upp av solljus!

Men i alla fall. Om 1h och en kvar så befinner jag mig i skolan och skriver/gör tentan. Jag är väldigt nervös trots att jag vet att jag kommer att klara av den.

Ser framemot after-school aktiviteten men dessförinnan ska jag hinna att duscha och bli människa.
wihooo

hörs om ett par timmar. 

är det tenta imorgon, så är det!

Det kliar i hela kroppen av rastlöshet.

Varför får jag panik nu?

Hej sömnlösnatt!

Lagar mat

Ååå jag är lite spänd just nu. Lagar en rätt som jag aldrig gjort innan.
Världens enklaste i och för sig. Men det är ändå spännande

Potatisklyftor med havssalt, grillkrydda och lite vitlök och så olivolja. Kycklingfiléer med grillkrydda och gullöksklyftor! Gott va?!
Skulle egentligen ha i massa grönsaker, men det känns lite onödigt när Nicole ändå inte äter några.

Var i bibblan en stund och läste. Träffade en kompis till mig från gymnasiet, som också flyttat hit. Hur kul som helst!!

Å nu väntar jag som sagt. Tänk om det inte ens är ätbart? Men mest längtar jag väl till imorgon då jag är påväg uuut från högskolan och tentafri!
Å sen en annan grej som händer på kvällen som jag inte får skriva om på min blogg :-)

Hej!

you´re my carrot

Hej hej å godmorgon!

Inatt har jag sovit gott. Gottit och mysigt. Drömde dock väldigt konstigt, och det tänkte jag på när jag vaknade vi sex. Men nu minns jag inte längre vad jag drömde. Lika bra, antar jag.

Ska snart iväg till biblioteket för att kolla om jag kan få tag på en bok som jag ska bläddra i lite och skumma igenom. Sen ska jag hem och sammanfatta den stora boken. Sen är jag väl fit for fight inför morgondagen. Känns gött.
Idag orkar jag i alla fall TÄNKA mig att plugga. Igår gick det inte. Var alldeles för trött för det!

Oj, glömde att jag bloggade. Nej men...hoppas att ni alla får en toppendag! I know I wont :-)

Puss


spindlar

Vi har våra fönster öppna typ, konstant här hemma.

Och det finns TYDLIGEN ganska många spindlar på byggnaden så det har klättrar in ett par här hos oss, utan att vi lagt märke till det.

Det var igårkväll då jag gick fram till fönstret i hallen och skulle stänga den, efter att den stått öppen hela dagen, och såg en bamsespindel - preciiis vid kanten, typ påväg in till oss. SOM OM det vore något jävla fritidshem!!
Jag blir äcklad och säger till Nicole.
Då poängter Klara att vi har två andra, I KÖKET!!!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
Det var fett äckligt. Och Nicole visste om det till och med! Hahah men sa inget eftersom "det är mitt jobb". Kul, tack!

Jag tog tag i dammsugare och fick svindel i hela kroppen när jag stog där på stolen och skulle dammsuga in dem (inte pga höjden!)

Klara meddela oss snällt att spindlarna kommer att bilda hem i påsen, eller klättra ut igen. Så jag hota Nicole att öppna upp dammsugare fort som satan och slänga påsen.
Det är det här som är så roligt.
Alltså, kom ihåg att vi inte pratar om små spindlar ok?

Och dessutom hade Nicole försökt att övertala mig till att ta ut den själv

- Förstår du att jagkommer att dö om jag tar ut påsen eller?! De är pissed off på mig nu! SLÄNG DEN FORT!!

Å så stog vi där och skrek på varandra och var så rädda att vi skrattade och grät samtidigt. Haha
Men ni skulle ha sett samarbetet

- HÄMTA PÅÅÅÅÅÅÅSEEEEEEEH!!!! HÄMTAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-FORT FORT FOOOOORRTT!!!
- JAG SPRINGER Å ÖPPNAR DÖRREN TILL DIGGGG AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHh

Så levde vi lyckliga i alla våra dar! :-)

zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Zzzzzzzzzzzzz

Jag är fruktansvärt trött. Ja, redan.

Orkar
inte
läsa
mer
kurslittratur!

OUÄH!

Efter dagens föreläsning så blev jag ju iofs lugn efter att de informerat lite mer om tentan. Jag kommer att klara den. MEN själva grejen att den är nätbaserad och på tid är ju ett grymt stressmoment. Grymt!
Jag kommer ju att få årets black-out så fort jag blir osäker på en fråga. Det är därför jag inte tar körkortet ;-)

Äh. Nu ska jag ta och äta lite vaniljyoughurt med hallon och blåbär och linfrön! GOTTIT! Sen ska jag glo på Idol. Sen ska jag gå igenom min fetingbok och kolla på de stycken som jag har markerat.

På fredag är jag människa igen!

They were sitting in the strawberry swing, Every moment was so precious


God morgon!

Inatt har jag sovit, väldigt...intensivt.

Jag vaknade upp väldigt tidigt imorse, hoppade upp ur sängen och vaknade av att jag fortfarande pratar med personen jag drömde om. Kul. Sen höll jag på att dö när jag insåg att jag har ont i hela överkroppen pga att mitt linne har vridigt sig i sju hundra varv!

Jag vaknade upp igen av att Nicole sprang iväg till skolan. Tvätta ansiktet i iskallt vatten och tog ett glas juice och la mig i min säng igen. Bara det att jag lagt både min BAMSEnalle OCH nicoles Bamsenalle (hennes är lite mindre än min) som ryggstöd och, hör och häpna, LÄSTE UT MIN BOK. Den där fetingjäveln.
Jag har en till bok, en som tydligen ska vara mycket mer svårläst, men den hinner jag bara skumma igenom. Ännu en ska skummas igenom.
Och den där vet vi om vi vet hur vi vet att vi vet det vi vet? (den heter så på ett ungefär, att bara minnas rubriken rätt borde ge ett godkänt!)

Vid ett har jag en föreläsning om källkritik. En föreläsning två dagar för tenta. En föreläsning som inte ens har med denna kurs att göra. Känns väldigt nödvändigt och framförallt, välplanerat va?

Senare berättar jag om en händelse från igår kväll som fick mig och Nicole att skrika som små flickor. Haha. Kanske lite kul, men framförallt LÄSKIGT!

Hej!

Nu ska jag sova!

God natt.

KärleksmumsSitter i mitt kök just med, mitt kök doftar nybakat och choklad Lyxigt va?
Det är inte jag som bakar, för ovanlighetensskull.

Jag lagade mat innan. Kyckling med tikka masala, ris å sallad. A, vi äter samma sak typ hela tiden. Men man tröttnar inte på sånt som man gillar!
Jag fick vänta en HALVTIMME på Nicole :-(

Efter maten hoppade jag direkt in i sängen och pluggade. Kunde väl plugga i en halvtimma å det var halvtimman som Nicole var ute på haha
Sen kom Kasiwa just då jag hade mitt flow. Å då började hon berätta om deras föreläsning som FAKTISKT var intressan och jag kunde inte sluta ställa frågor. Så nu ska jag plugga hennes utbildning OCKSÅ.
Jag är för nyfiken för att hålla med vid en utbildning. Faktiskt.

Men innan, innan plugget så pratade vi något om fika. Tror att det var Nicole som undrade om jag var sugen på något? (Alltså, en pik på att jag ska baka något! HAHA)

- Nej, vadårå? är du?
- Bra. Nej...
- Jaha, synd. Tänkte att du kanske kunde baka något för ovanlighetensskull
- Ha..Ha....Hahaha vad sa du? Mitt namn och baka i samma mening?
- Jag sa, DU kanske kan BAKA NÅGOT TILL MIG. Jaa
- Hahaha vad sa du? Ska JAG, BAKA? Det är något jag aldrig skulle få höra
- NEJ! INTE JAG HELLER!
Hahaha

Men se där! Här står min bitch och bakar till mig MOHAHAHA
Haha

Fast hon har lite rätt faktiskt. Det ÄR kaos.
Men vi får hoppas att resultaten ändå blir ÄTBART :-)

MAT!

OUÄH! Varför äälskar jag att laga mat för?!
Skitjobbigt, det tar jättelång tid. Och det värsta är att ju längre tid det tar, desto mer älskar jag.

Å jag tror jag håller på att gå in i min mat-månad nu. Minns ni förra året i semptember? Jag åt KONSTANT! Jag blev aldrig mätt! Och hela dagen igår var så. Hungrig konstant, aldrig mätt.
Det är lite energikrävande att ha en sån månad. Orkar inte.

Men nu ska jag laga mat i alla fall! Och jag älskar, älskar, älskar!!


Här kallar de det "sjukdom" att prata "sthlm:ska"/RIKSSVENSKA. Det är ni som är sjuka. Ingenting annat :-)

God morgon!

ÅÅååå jag hatar att vänta!
Jag väntar på Samora just nu.
Jag har inte kunnat sova inatt heller! Mycket irriterande, speciellt när jag inte vet vad det beror på. Jag drack ju kaffe bara på morgonen?

Gick upp innan 10 nångång och läste ett par sidor. Gick upp och käka frukost. Får sms från Samora som undrar om jag vaknat. Får ett FB meddelande där hon undrar om jag är klar. Men åååh, det var bara att gå upp klä på sig å allt det där. Nu smsar jag och säger åt henne att komma

"Jag ska bara klä på mig"

Men vafan!? Haha.
Jag ska slå henne.

Å nu smsar hon "Men han är snygg"
Jag svarar "Va?! Vem?"

"Asså han den snygga från greys som dog. Som izzie är kär i"

1. VA?!
2. OM NÅGON AVSLÖJAR NÅGOT OM GREYS ANATOMY SÅ KAN JAG LIKA GÄRNA AVSLÖJA ATT NI KOMMER ATT DÖ SNART! VÄLDIGT SNART!

Hur kan man gå ifrån; är du klar? Till ett sms om greys anatomy?

Så Samora, nu har jag gett dig mer att klaga på mig om :-)

Det är suligt här idag. Är du suligt i Södertälje också? Hoppas att ni har sol i alla fall. Jag kollade på schemat igår, har många "lediga" dagar till nästa kurs. Förvänta er att se mycket av mig då! Hehe

Nu ska jag gå och skälla ut Samora lite till :-)

glooria!
Halloj!


Slutet av dagen blev lite bättre. Det var nog pluggandet som gick åt helvete bara. Läste på bra men vet inte om jag förstog allt (läs; förstog ingenting alls)

Gick på stan med Samora och larva mig lite. Dansa i butikerna, när jag vänder mig om så står självklart Samora inte kvar där. Kul va? Skit kul.

Sen träffade vi Gabriella och vi gick iväg för att fika. Men jag fick bara huvudvärk. I alla fall tills Ilh33ms kusin kom och joina oss haha. Då blev det genast mycket roligare.

Kom hem och var aphungrig. Käkade medans jag kolla på tv4as dummaste idé hittils: kändisdjungeln. Det enda som fick mig att fortsätta kolla var PIPPI FUCKING LÅNGSTRUMP! Alltså, hur KAN man beté sig normalt med henne omkring?! HErregud. Hade hon pratat med mig så hade jag bara stått som ett fån och glott på henne med stora ögon och stort leende. Hon är grym alltså. Men det är synd om henne.

I alla fall.

För en stund sen kom Nicole på att hon skulle ge en del grejer till sina släktingar så vi sprang ut i kylan. Och kyligt var det! Jag slängde på mig min tjockaste kofta över kläderna för första gången den här säsongen plus en jacka. Men kylan var som en vägg asså!
Jag hoppade indianhopp tills jag tappade andan haha

Nu har Nicole upptäckt Spotify
- THANK GOD! Jag skulle inte klara av Sarah d Finers "im moving on" och pussycat dolls "hush hush".
Hon skrek från badrummet att hon allt ska spela en låt för mig. Jag höll på att gråta!! SNÄLLA!!!! INTE IGEN!!!!!!!
Men det var tydligen att hon fått spotify. Chefen har hört mina böner.
Men nu lyssnar vi istället på en massa Carola.......

- Varför erkänner du bara inte att du gillar schlager?
- Jag gör inte det.
- Nej nej....jag hör det....

HAHAHA Å nu förstår jag varför jag drömde om Moa inatt! Det är ju för att vi skulle lyssna på Carola!!
Å jag drömde att jag rånade ett hem. Skit häftigt!!

Nu ska jag lägga mig och drömma massa konstigt igen :-)
Sov gott.


Ps: jag lyckades övertala henne att spela Westlife efter den här carola låten! Men vi får se...hon brukar undvika mina önskningar när det kommer till musik. OUÄH!


ge mig

Jag är så jävla uttråkad! Och så jävla godissugen!
Men nu ska jag på stan.

"Halloj! Stakkars Zalga!"

Läste i min roliga bok i ungefär 1½timme, blev hungrig, värmde upp mat. Mmm så gott!

Men nu är jag SJUKT sugen på godis. WHY?! Jag orkar inte springa ner till hemköp eller hemmakväll för den delen. Kan ingen snäll själ komma upp med godis till mig? Jag kan säga på ett ungefär vilka godisbitar jag vill ha. Snälla? :-)

Ouäh.


ruuligt, ruuligt

Okej, händelse nummer dos.

Det här hände i torsdags. Samma dag som jag åkte hem för att "överraska".

Det var ganska sent på kvällen och Fabbe hade jobbat sent och var trött. När jag var i duschen så hade hon tagit över datorn och när jag kommer in i rummet ser jag att jag måste "klä om" mina sängklader så att jag får sova i nytvättade lakan.

Fabbe är som sagt skittrött.

- Hallå?! Varför har du inte bytt sängkläderna till mig för?

Fabbe blir irriterad.

- För aaatt jag kanske har jobbat i x timmar och är skit trött?! (och så babblade hon på lite om hur mycket hon har jobbat och gjort och bla bla bla)

- Men förstår du inte vilken jobbig dag jag har haft då?! Jag har suttit i en biiil en heel förmiddag och DESSUTOM suttit och fikat och lunchat på stan exakt HELA eftermiddagen och suttit och kollat på gamla bilder hela kvällen?! Va?

- Ja, exakt...

Haha KUL!

Fabbes kommentar när hon återberättar till Idsala:

- Det var första gången jag inte gjorde som hon sa.

Hehe. Enough said!


Fyllemajjan :-)

Halloj!

Nu har jag haft en jobbig natt och en mysig morgon, precis kämpat i mig frukosten och ska snart bege mig ut i det fina vädret och gå mot stadsbiblioteket för att läsa lite "vetenskapligt tänkande" och annat "smått och gott". Kul måndag!

Men min tanke är att berätta om en rolig händelse som har med Fabbe att göra. Funderar på att göra en kategori som heter "Fabbes påhitt" här på bloggen, för listan KAN göras lång! Haha

Det var den 22 augusti, jag och Idsala hade precis varit på Coldplays konsert och Ilham och hennes kompis kom och hämtade oss med bil. Jag ringde syster redan då vi satt i trafiken på strandvägen och kolla hur hon skulle ta sig hem från hennes klasskompis fest. Hon hade ordnat det där, enligt henne.
Men jag tyckte att vi lika gärna kunde åka förbi så skulle hon slippa be någon att ta en omväg å bla bl abla.

För det första; hon var aspackad. Och det märkte jag i telefon, eftersom hon var väldigt svår att göra med. Och för det andra; är hon full så är hon årets pina. I alla fall för mig. Kanske för att jag är hennes storasyster, jag vet inte. Men hon är en fyllemaja. (haha LOVE YOU!)

Redan när vi ser henne komma gåendes mot bilen ser vi hur full hon var. Klockan hade sen ett tag tillbaks slagit mot 23 augusti. Vi kommer fram till porten och hon börjar att rota i både väska och jacka efter nycklar.
Jag är lite arg. Hjälper till å så. Hon tappar självklart mycket grejer medans. Till slut hittar hon jävlarna och vi kommer in.

Vi åker upp i hissen i typ en halvtimma. Vi kommer fram och hon börjar återigen leta efter nycklarna.

- Men du öppnade precis dörren, vart la du dem?
- ...jag vet inte...


Hon letar och letar och letar.
Jag blir bara mer å mer arg.

- Näääe! Jag har inga nycklar!

Aaaalltså hahahhaha
Idag garvar jag ihjäl över det där men då? Oj oj då blev jag grön av ilska hahahaha

- VEM FAN ÖPPNA PORTDÖRREN DÅ?!

Alltså, hela grejen med minerna och hela situationen gjorde allt.

Stay tuned för berättelse nummer två :-)


Tillbaks till vardagen

WOHOOO!!

Nu är jag frammeee.
Vi åkte mycket mycket senare än det Samora först påstog. Satte mig med Fabbe, Sina och pappa som för tillfället garavde ihjäl sig åt något tråkigt som pappa hade berättat, för att kolla på TV. Idol! De visade "efter reklamen" klipp och jag tänkte "åå hoppas jag hinner se det där innan Samora ringer!"
Jag fick ångest för varje gång min mobil pep! Låt oss säga såhär:

Jag hann se det där klippet, hela det avsnittet PLUS två till!
Jag hann DESSUTOM luncha (trots att jag inte var hungrig) och prata skolprat med päronen OCH softilera OCH träffa Sibar OCH fika med henne och Fabbe innan Samora kom.

Hon hade med sig en väldigt blyg Johan som fick hälsa på mina föräldrar och sen åkte vi ivääg. Jag glömde ringa Sina för att säga Hej då :-( Förlåt bebis!

Eller vi åkte inte iväg innan. Först väntade vi på att pappa skulle komma ner med min mobil, som jag hade glömt hemma. Sen släppte vi av Johan. Sen åkte vi för att hämta hennes pappa och sen åkte vi till vivo så att hennes pappa skulle kunna handla och SEEN åkte vi iväg.

Men först stannade vi i Nyköping för att tanka. Och sen stannade vi i Linköping för att Samoras pappa skulle hälsa på någon på sjukhuset och SEEEN åkte vi till jkpg. Haha
Jag pluggade lite sista biten med distraherades av solnedgången, alltså - det såg ut som en ELD! SÅ  HIMLA  VACKERT!

Om man vill se Sveriges framsida (och då pratar jag inte om någon kust) så ska man definitivt ge sig ut på motorvägarna. Helt stört.
Jag tipsar om att åka på valborg, då ser man alla bönder som eldar här å var, jättemysigt :-)

Kom hem och hann inte ens slänga ner väskorna på marken och ta av mig jackan innan jag och Nicole attackera varandra med historier om helgen som har gått. Å då har jag inte ens berättat allt. Herregud haha

Jag var döhungrig så kollade in i ett kylskåp som har fyllts av hennes snälla pappa och släkting som skickat med mat och annat gott. Jag åt något med ost, hur gott som helst! Och någon sockerkaka med choklad och hallon och marsansås, ja det var gott!

Å nu ligger vi på varsin säng med varsin dator och lyssnar på hennes dåliga musik haha

Det är många gäster på hotellet ikväll. Innan såg jag en snubbe som stog vid fönstret med en VIDEOKAMERA i högsta hugg! Jag blev galen och var beredd att springa över och slå ner honom! Haha
Jag tog bort datorn från knät och gick upp från sängen. Nicole var bara rädd. Jag stog med knytnävarna uppe i luften och svor åt honom. Men han försvann inne i toaletten.
Kul! Speciellt när jag ligger med min klänning utan leggnings eller strumbyxor. Gubbjävel.

Men nu ska jag nog sova! Imorgon får ni några roliga berättelser. God natt!

and if you feel alone, i'll be your shoulder. with a tender touch, you know so well.

TJOHO!

Humöret blev mycket bättre senare mot kvällen. Vi satt här hos oss och åt morötter med dip (INTE min idé) och popcorn och drack öl och drinkar. Gottit.
Sen åkte vi ner till Saint, drack å hängde där ett tag innan vi trippa ner till 550. STOLPSKOTT! Bakgården hade varit öppen utan vår vetenskap och det var väldigt, VÄLDIGT konstigt att se att vårt bord var upptaget. Ja, vi sitter endast vid ett bord och vi har bestämde platser!

Men det var inget fint väder så vi satt inne ändå.

Hahaha sen så fixades vår kväll något ytterliggare då det "hände" en sak som gjrode att vi ringde Ilham som i sin tur åkte ner till femfemnoll på ett ögonblick. Och ja, resten av kvällen asgarvade vi. HERREGUD! VILKEN KARAKTÄR!!
Aaaalltså, KARAKTÄR! Hahahaha jag döör. Jag höll på att sätta i halsen flera gånger av min äckliga vodkta redbull (nej, jag själv köper inte sånt, äckligt). Och efter att vi klappat idsalas fötter haha och efter danserna och efter SYNERNA. Herregud. Den här staden. Man MÅSTE älska den.
Men fortfarande; KARAKTÄÄR! Haha
Läs Fabbes blogg snart!

Kom hem och hoppa in i sängen direkt. Sov inte så gott, av någon konstig anledning. Men ändå sov jag till elva, och sånt händer bara inte hemma hos oss i vanliga fall. Jag tvingar mig själv upp och ser att det bara är mamma hemma, det förklarade ganksa mycket.
Alla förutom Fabbe är duktiga och åkt till kyrkan. Fabbe jobbar.

Jag satt och åt min frukost i lugn och ro, trots att jag inte var hungrig, men visste att jag var tvungen att käka eftersom Samora kunde komma närsomhelst. Hoppade in i duschen, packade och nu sitter jag här.
Mormor, morfar, Idsala mämä och hela familjen är nu här och fikar. Ska sätta mig med dem innan Samora ringer och ber mig att gå ner.
Nu har jag c:a två timmar bilresande att se framemot! Och en hel vecka av grovt tentapluggande - KUL VA?!
Men jag tänker bara på hur jävla lycklig jag kommer att vara på fredag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha jag har två händelser som jag måste blogga om! Eller egentligen flera,f lera men nu kommer jag på dessa två som har med Fabbe att göra. Hahaha
Senare!

Tack för den här helgen! Puss


Finaste!


now you got me closer

Fan vad jag har vaknat på fel sida idag.
Helt onödig dag har det kännt det som. Mycket mat i och för sig. Men onödig. Energilös.

Vaknade av att mina mostrar, en efter en droppade in till oss.
Fabbe kommer i rummet och petar på mig och säger

- gå upp, holto å holto är här
- NAE?! Menaru det?
- Haha men gå upp, vi ska få pannkakor

Och jag gick blixtsnabbt upp och åt pannkakor med grädde och med mammas och mosters hemmagjorda syltar. Alltså, vilka kvinnor!

Sen kom min yngsta moster som ville att jag och syrran skulle med henne ut till Hovsjö där hon skulle klippa sig. Jag och Fabbe satt och smsa varandra, fastän vi satt brevid varandra hahahaha

När vi skulle åka hem så var det ett par som kom ut på övergångsstället ganska plötsligt, så säger han

- Ska jag köra på dem?
- JA!!
- Eller...näe, de är svenskar. Hade de varit syrianer hade du kunnat köra på dem
- Haha tror du att jag hade kunnat skada dem då?! Syrianerna skulle ha skadat min bil!

Haha lite kul. sen kom vi hem och då hade mamma och mina två andra mostrar gjort mat. Avancerat med stora kuttle. Så åt vi deem med kusin, kusins fruga å bambilicous.  (+ miljoner kusiner till)

Å så har vi väl mest hängt här. Ätit frukt. Kakor. Druckit kaffe. Vin. Raki. Å så.
Kul va?
Varför har jag ingen energi för?
Ikväll är det tänkt att vi ska till femfemnoll. Som vanligt - JA. Exakt alla hånar oss när de frågar vad vi ska göra ikväll. Haha OK, det är lite kul.
Orkar iofs inte. Men vad ska jag annars göra?!
Energin kommer nog tillbaks för varje glas som åker ner :-)

Hej hej!

...är det vackraste för mig

Känner att jag borde uppdatera nu för det lär vara fullt upp imorgon.

Idag har jag lekt med Ilham och Sibar och en stund med Idsala. Ilham kom upp till mig och vi gick till Idsala och sen snabbt ner på stan. Fikade. Idsala lämnade oss för en träff med Mirella och Fabbe och jag och Ilham glodde vidare tills Sibar kom. Vi hängde där ett tag innan det blev för kallt (men det var HUR mysigt som helst, mörkt med gatulyktorna tända, om ändå hela hösten och vintern vore så :-) )

Vi åkte till Ica MAXI och handla nötter, chips å godis och sånt gottit och åkte iväg till min kusin och Gina där vi hängde resten av kvällen. Mysigt värre. Jag och min BFF, Bambi har det riktigt kul. Hon var pms:ade lite ett tag,men sen låg hon mest på mina knän och mös haha
Hon skyddade mig från Ilham. Så fort Ilham höjde rösten mot mig så hoppa hon till och skrämde Ilham haha! På riktigt!
Sen tog vi ut henne på en promenad innan vi åkte hem.

Nu skajag sova.

Vad
gör
jag
vaken?!

Imorgon kommer halva släkten hit :-)
God natt!

Home sweet home!♥

JAG ÄR HEMMA!

Haha i tisdags när jag satt hemma pluggade så fick jag ett slag i ansiktet av saknad hem. Och kollade i samma sekund med Samora om jag kunde åka med dem upp till sthlm, och det fick jag!
Så var det där med att hålla tyst om det. Kanske inte min smartaste idé.

Men i alla fall, onsdagkväll så åkte vi till Samora och sov där. Hon lät mig inte sova för att vi skulle hålla på och smsa varandra. Haha ok, det kanske var jag som smsade henne och retades. Men kul var det!

På morgonen gick vi upp och käka och åkte iväg. Jag däckade i bilen på samma sekund. Palla väcka ens kompis genom att slänga en nalle på den? Eller hur? PLUS att hon tar upp nallen igen och slänger den igen! Hahaha vafan!

- Vakna! Vad drömmer du om?
- Mmm..om att jag fick tabbole...och att jag serverade öl till min morfar.
Haha va?

Sen läste jag ett par sidor innan jag mådde för illa och vi typ..kom fram till Södertälje.
Packade upp min väska och slängde allt till tvätten och gick runt där hemma å visste inte riktigt vad jag skulle göra. Pratade med den enda personen som visste att jag var här, Frans och träffade honom på stan med vovvren Yoshi. Sibar förstörde sin egna överraskning men hon fick överraskas över telefon. Sen lurade vi Ilham. Haha

Efter ett tag och en (flera) promenad genom stan med bland det finaste mitt öga har skådat så stannade vi för att käka på, typ vårt enda alternativ, Kebab House. Väldigt konstigt att äta den i nyktert tillstånd, men gott ändå!

Efter ett par timmars hängande så gick jag hem med Ilh33m och överraska min familj. Eller, mina två systrar och mamma som var hemma. Sen kom Sibar och jag och hon och Ilham kollade på gamla bilder som jag har på datorn och skrattade (och grät typ haha)
Idsala var också hos mig en stund. Just det, hon lurades också upp. Men hon försvann lika fort.
Hennes mamma och Sibars mamma och min mormor kom och fika. Och vi hängde väl resten av kvällen.
Sen dök pappa upp! Yaaii
Och sen vid nio kom Fabbe och hon blev också överraskad, wihoooo

SKÖNT att få duscha och hoppa in i nytvättade lakan. Man känner sig som ett litet barn igen då! Vaknade lite sent men käkade frukost och mötte upp Ilham och vi gick ner till biblioteket och pluggade ett tag.
Nu har jag varit hemma ett tag och ätit pappas lasagne som han har lagat. Måste få säga att den var riktigt god, men inte lika god som min. Tyvärr. Och så måste jag också få säga att lasagne inte längre är min favoriträtt eftersom alla tvingar mig att laga den hela tiden!

Ilham! Jag gjorde det vi pratade om på hemvägen! Stolt, eller stoolt? :D

Nu ska jag tyvärr städa undan här i mitt rum. Ingen aning om vad som händer ikväll. Orkar inte med särskillt mycket, men jag vill samtidigt inte sitta hemma.

We´ll see. We´ll see! PUSS


:-) (",)

Jag återkommer imorgon!

red, red wiiihine.

Hello!

Idag känner jag mig het uppfylld av en massa energi. Jag vet själv inte varför?!
Jag har haft en väldigt,väldigt tråkig lektion om informationssökning på olika databaser, om man nu kan kalla dem så. I alla fall, att saker kan vara så invecklade?!

Påväg ut från biblioteket, med mobilen i handen påväg å smsar Nicole så springer jag på, just Nicole. Hon berättar att hon ska träffa Klara för ett litet tjejsnack så vi går en bit tillsammans. Hon frågar om jag inte ska in och säga hej, och det kan jag väl? Det sluta med att jag satt och peppsnacka med Klara ensam och Nicole sitter å förbannar sig själv över att hon avbröt studierna för det här. Haha

Alltså, snacket vi hade idag borde ändå få mig på sämre humör. Få mig att bli ganska så pessimistisk jämtemot framtiden. Men FAN! Jag fick årets energi. Det första jag gjorde när jag kom hem var att slå på lite musik, sjunga med och diska för fullt.
(ILHAM! Svara när jag ringer juuu!)

Ska snart sätta mig och plugga lite vetenskaplig teori. Så kul! Det borde iofs ta ner till jorden igen och få tillbaks lite självmordstankar. (skoj!)

Vet ni vad jag tänkte på när jag gick till skolan "imorse"?
Såhär ska det vara i vanliga fall då man börjar en ny kurs.
Första veckan:
Analys av schemat, läraren, kurslittraturen och examinationerna.
Klaga på det man hittade att klaga på hela andra veckan.

Under hela första och andra veckan så går man mest runt och är. Man har tid att träffa vänner, fika, åka hem till hemstäderna, festa osv.
Tredje veckan börjar man kolla igenom föreläsningarnas anteckningar och få lite lite panik.
Fjärde veckan börjar alla att tentaplugga.
Femte veckan tentapluggar man samtidigt som man funderar på snabbaste sättet att gå vidare till övervåningen.

Vi började kursen och började tentaplugga på samma dag.

HEJ DÅ

(Så, nu har jag skrivit mig själv till tentaplugg-ångest-mode)

flickigt

Å jag har hittat en halsduk och en mössa som jag vill ha nu nu nu!
Halsduken i lila (plommonlilla) och mössan i rosa (men inte sådär, babyrosa)
Men jag vet, sen när liksom? Jag har ogillat rosa i typ hela mitt liv men nu gillar jag det mer å mer!(Mycket)

Mössan ska jag köpa först. För den kan man faktiskt använda redan! (JOHO!) Den är tunn.

Snart snart.
Allting blir SNART SNART! Varför har man inget liv när man tentapluggar?! Det är det vähääärsta.
Men jag får tänka att det här nog blir min nästsista tenta!!! I alla fall i Sverige hehe


Vafan. Lila halsduk och rosa mössa var det. Keep it right.

Eeh. PS: INTE tillsammans!

Vad irriterande!

Först så ska jag säga GOD MORGON.
Sen så säger jag; vad irriterande att lägga sig hungrig och bara räkna ner timmarna så att man får äta frukost så vaknar man mätt! Och så tvingar jag i mig själv frukost så att jag ska hinna plugga innan jag går iväg till skolan, ja men då smakar den illa också!

I r r i t e r a n d e!

Fab! Jag drömde om OxH. Vi sprang på dem i typ Telgehusets garage (drömde om stoooora garage) och han var med vår granne och någon annan typ. Vår granne hälsade på mig och allt jag kunde se var att Oxh gav dig dem där blickarna x 100 hahahaha och jag skrattade så mycket! Jag kunde inte ens hålla mig tills efter att han hade gått.
Haha hoho hihi det var kul!
Ja, alltså..jag drömde om stora garage. Jag skulle möta upp pappa nånstans så hamnar jag mitt i något stort bråk med pistoler å allt (självklart syrianer) och jag råkar springa in i mitt i allt. Alla stannar upp så att jag inte ska...typ dö. Å jag frågar dem vart hissen är?
Sen drömde jag att jag fick en nål i handflatan eftersom en slampa snodde smycken som hängde på en tavla, då flög nålen rakt in i min hand. Bitch, det gjorde ont.

Jag vaknade helt självmant. Kollar på klockan och tycker att det är konstigt att jag inte vaknat av Nicoles ringklocka eller ljudet hon gör ifrån sig när hon fixar sig. Går upp, ska in på toa. Upptaget. "Ähäää, hon har precis vaknaat"

Fixar frukost och inser, men väfäään jag skulle ha sovit i en hel timma till! 
Men det är så soligt så jag vill nog hellre vara vaken.

Haha kom på en rolig sak!
Igår pratade jag med min moster i telefon. Vi hade mailat varandra innan och jag hade då nämnt en hemlighet och att jag varit jättesjuk. Hon ringde på sekunden, jag VILL gärna tro att det var för att hon var orolig över mina sympton (hon påstår att det var därför) men jag känner henne för väl, det var för hemligheten.

Men förutom de två grejerna så berättade jag att varje dag mamma ringde så försökte jag låta hur frisk som helst så att hon skulle sluta tjata på att jag antingen skulle dricka något jag inte ens vet vad det är eller att jag skulle till läkarn eller att jag skulle värma mig med massa kläder eller att jag skulle till apoteket och köpa hostmedecin och så vidare och så vidare.
Min moster höll självklart med henne så jag tog till det vanliga:

- De kommer ändå inte att ta emot mig på vårdcentralen här eftersom jag inte är folkbokförd här!
- Haha....haha...HAHAHA du hör ju inte hemma nånstaaans!!

Hahaha så jävla typiskt henne. "Hööörrruuu"

Ååh, nu ringde pappa mig. Saknar HEM!!!

 


Ikväll tänker jag på...

...att jag är väldigt (VÄLDIGT) sugen på en leverpastejmacka med smörgåsgurkor just nu nu.

...att jag måste skriva en lista med positiva/negativa saker med att plugga i antingen england eller holland.

...att är väldigt omotiverad till böckerna inför tentan.

...och att jag dessutom har lite andra smågrejor att göra.

...men jag gillar min lilla hemlighet i alla fall!

...att kladdkakan som Nicole bakade idag var riktigt god!

...att, nu när jag tänker efter, ätit tre olika kladdkakor på en halv vecka!

...att jag saknar väldigt många människor där hemma.

...att jag inte får glömma att ringa vår fastighetsskötare imorgon.

...att jag nog inte kommer att kunna sova om jag inte lovar mig själv att köpa en leverpastejsmacka imorgon. And I will!

...att den här bilden är lite för bra för att vara sann. jag menar, kolla bara leendet!

...att om nicole spelar pussycat dolls' hush hush eller sarah dawn finers i'm moving on en gång till så hoppar jag ut från fönstret.

...och! OM INGEN GER MIG EN LEVERPASTEJMACKA NU så kommer jag att gråta lite!

...att den här bilden får mig att le igen.
God natt!

hemlis

Jag har en hemlighet.


hej hej

Hej!

Nu sitter jag i skolan och vet itne riktigt vad jag gör.
Ska nog fixa en uppgift lite fort i photoshop, när jag ändå är i skolan..
Men BLÄ! Allting som vi har i skolan just nu känns BLÄÄÄÄÄÄÄ (minst sagt) varför finns c-uppsatser?!

Nu orkar jag inte skriva mer. Hej då

i min rosa tröja ska jag flyga över molnen

Godmorgon, godmorgooon

Jag har varit vaken i mer än en timma, men jag tog på mig mina leggings och min stora feta rosa assyriska tröja och kröp in i sängen igen med dator på knäna.

Haha alltså igår kväll. Jag och Nicole har väl båda insett att tiden snart är "ute" för oss och vi snart splittras. OM vi busade igår?
När vi lagt oss sa jag

- Vet du att det nästan exakt var ett år sen du flyttade in?
- Jaa, SKA VI FIRA?! (väldigt glad och förväntansfull)
- Ja, det kan vi!!
- SKA VI STÄDA?! (Överlycklig)

Haha bitch. Hon försöker lura mig till att städa så att det är fint tills på helgen då hennes pappa och syskon kommer på besök.

Men mitt kaffe har varit färdigbryggt i en timma nu. Först tänkte jag att den skulle få stå tills den blev riktigt het, men nu har det liksom bara blivit värre.
Why oh why?

Hej

Nu ska ni får lära er något

Vet ni vad Electroluxs slogan är? Vet ni, vet ni?
"thinking of you"
Nu kan jag sova gott inatt!

Nu ska ni får lära er något

Vet ni vad Electroluxs slogan är? Vet ni, vet ni?
"thinking of you"
Nu kan jag sova gott inatt!

monday afternoon; PLEASE!

Nu har jag varit i skolanoch blivit ännu lite klokare, eller mer förvirrad. Beror ju lite på hur man ser på det hela.

Mötte upp Nicolinan och vi gick för att handla massa på Hemköp. Fixat livets sallad med tonfisk och majs och pasta och toastmackor med ost och smör.
Vi gick snabbt ifrån tjuriga, sega småhäxor till att tracka sönder varandra på facebook. Tur att det finns en delete knapp säger jag bara. Och tur att Nicole har en roomie som är så rolig som bara hon kan vara. Vi har satt i halsen ett par gånger av det "vi" hittat på. Haha

Kul att jag skriver "vi" va? Då vet ni.

Nu ska jag koka lite vatten och dricka lite grönt thé och plugga lite "vetenskapligt tänkande" av allas vår älskade Hartman. Sen ska jag faktiskt på fotbollsmatchen mellan Syrianska FC och Jönköping Södra. Jag vill inte, men känner att jag måste eftersom snälla Gabriella följde med då Assyriska var här, då ska följa med henne till denna match. Hoppas bara att hon inte vill stå bland klacken, för då dör jag. Och då menar jag, dööör. Hon kommer att säga mitt namn och hör näsorna vad jag heter så är det lika med döden.

Vet ni vad som slog mig? Jag KAN åka till Södertälje på torsag, med Samora och hennes familj i en bil och vara kvar där tills typ, min andra kurs börjar. Vår tenta ska skrivas på internet. Men det är lite av en risk jag tar då. Sitter jag i skolan med resten så kan man ju sitta och diskutera osv.
Men det var en liten parantes. Nu ska det läsas och bli klokare, eller mer förvirrad! HeheHej så länge.

MONDAYPLEASE!

Guuumöörgoon,

jag sitter i mitt kök just och har precis ätit toastmackor. Gottit.
Jag har gått runt och kännt mig nöjd över att jag börjar kl 10 på en måndag, (älskar att börja veckan tidigt, det sätter liksom ribban högt för resten av veckan) men igår kikade jag på schemat och de har tydligen ändrat (eller så får jag syner) till kl 13.00.
Sen har jag en informationssökning på onsdag och sen en föreläsning nästa vecka om källkritik, och sen är det bara att visa att man lärt sig allt på tentan!!

Hur, HUR tänker man om man lägger TRE föreläsningar på en kurs och två andra föreläsningar (som inte ens har med denna tenta att göra, utan den andra) och sex kursböcker som är större än mitt eget huvud?! Exakt, hur tänker man då?
Men det är väl bara att bita ihop, ämnet är ju hur lätt som helst! Vetenskapliga teorier, filosofi osv. Aaaaaaaaslätt.

Vi lyssnar på en massa Celine Dion just nu, ganska soft såhär på morgonen (jag vet att halva Sverige går på lunchrast om tre minuter, but still)
Nu ska jag upp och klä på mig å så!

Pusselipuss.

Ps: Idsala och Ilham, gå å släng er från klaffbron eller nåt! Det är ni två som klagar mest då jag inte bloggar och ni två som kommenterar minst! Gå å ät vitlök eller nåt! Ni är lika beska som balsamvinägrett jag ibland smakar på!

hej då söndag. hej då helg.

Tjo!

Nu är helgen slut och imorgon börjar cirkusen igen.
Det kommer att vara två jobbiga veckor nu, med konstant pluggande. Har en möjlghet till att få åka till södertälje på torsdag men kan tyvärr inte göra det. Känner att jag "hellre" är kvar här och pluggar. Med bild å allt. Jag vet, är man dum så är man väl det.

Kasiwa kommer över hit inna och vi fick träffa hennes pojkvän som var här på besök från Göteborg. Sen gick både dem och Nicole åt olika håll och jag gick iväg för en fika med Gabriella, Samora och typ, sjuttioelva andra. Haha herregud. Men det var kul!
Södertäljes syrianska fc är i stan för en match imorgon, så man såg en del folk hemifrån.

Sen höll jag på att svimma av hunger så jag och Kasiwa (som också satt och fika på samma ställe) gick upp till henne och käkade hamburgare, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Varför gör jag aldrig det här hemma?
Satt där ett tag, Nicole kom också upp. Sen gick vi hem, hon gick och fika med Klara och jag fixa klart tvätten. Hur dum är man på en skala om man lägger in sina sänglakan i tvättmaskinen utan att starta den?
Så dum är jag i alla fall.

Nu lyssnar jag på diverse låtar så som "det vackraste jag vet" av cecilia nånting, vennestad? A iallafall, ni vet nog.
"Det är en rikedom att få älska och att älskas"

A just det, min mamma ringde och skällde ut mig idag. Måste till vårdcentralen imorgon för attkolla upp varför jag fortfarande hostar och har mig. Försöker intala henne att typ halva befolkningen är sjuka under vinterhalvåret, men hon gick inte med på det. Så det är väl bara att lyda...

Puss å gonatt

jag är hungrig

jättehungrig.


now look at this
Hello!

Det blev ju exakt som jag trodde igår. Jag lagade maten, som blev äännu godare en dagen innan hehe. Åt och rekordduscha och sprang ut i dynsblöt hår in till Hemmakväll och hyrde Slumdog Millionaire - klockren film by the way!
Vi åt Samoras goda kladdkaka innan också.

Åkte hem och kom in till en tyst lägenhet - wow. Thats a first, typ. Men det varade inte länge, snart springer Nicole in med sex andra tjejer - alla på sjunga-gamla-ballader-väldigt-högt-och-fult-humör. Och jag kunde inte bli gladare...............
Haha herregud, jag är bara glad över att jag har kvar mina fönster.

De gick ut bland alla fullisarna här på gatorna och jag såg min chans till att få sova. Och det gjorde jag.
Vaknade upp vid nio(?) av syrrans sms, tänkte vakna och ta tag i dagen, men bara vila en liten stund till. 3½ timmar senare vaknar jag upp av ett telefonsamtal.....
Lyckad.
Jag gick upp, käka frukost och har typ hängt lite å så. Snart ska jag plugga lite tills någon har tid att leka med mig.
Det var fint väder för en stund sen. Nu lyser inte solen lika mycket, kanske något moln bara eller så. Får se.

Hej!!

I can't lie (I miss you much) Watching everyday that goes by (I miss you much) You are the apple of my eye (I miss you much)Nej, men vet ni vad? Det blv inget pluggande för min del idag. Illa? JA!
Nu ska jag istället laga mat. Ris med currymarinerad kyckling med currysås och en redig sallad.
Ska bli gott med saltig mat efter all godis, yes.

Om ni, typ inte hör något av mig på ett par timmar så är det för att jag efter maten hoppat in i duschen, torkat håret, klätt på mig, sprungit ner till Hemmakväll, hyrt en film, träffat Nancy, åkt ut mot råslätt, kollat på film och umgåtts. Och sen, och kanske bara sen, hörs vi!

Tjarå.


monstergodis

För snart en timma sen kom vi in till rummet, la oss i sängarna med datorn i knät och med en stor godisskål mellan oss för att PLUGGA. Ska man plugga så ska man också äta godis.

Men nu har jag i en timma bara ätit godis och surfat. Illa!

Schackmatt!!

Hahaha ärligt ärligt, min bild på fågeln och schackpartiet i klockrent.
Vill ni veta hur jag tänkte då?
Jag försöker oftast hitta en bild som har nåågot med texten att göra. Det behöver inte ni liksom förstå, bara kanske att det har något som bara jag förstår att göra.

I min dröm om Fabbe så var även Kungen där. Och kul att ha bild på kungen? Nej. Så jag tänkte, hmm...hur ska jag ha med en bild på kungen för att komma ihåg att kungen också var med i drömmen, utan att ha med själva kungen?
Var finns det kungar? Ja, var finns dem?
Schack!
Jag sökte på schack-bilder och helt plötsligt dyker en bild upp med schackspelet PLUS en fågel.
VAD ÄR CHANSEN?!

Hehehe. Nööööjd.

Schackmatt!
God morgon!


Inatt har jag drömt sådär intensivt igen, tavlan ramla ner. Haha
Jag hade jobbiga drömmar på morgonen, en som verkligen VÄGRADE lämna mig trots att jag vakna upp och tog ett varv i lägenheten för att den var så jobbig. Och en som handlade om Fabbe som togs av polisen för att hon dödat en nyfödd fågelunge - DE HADE INTE ENS UNDERSÖKT OM DET VAR EN FÅGEL!!(den var jättejätteliten och slemmig fortfarande)
Och det var så jobbigt! Jag grät och var jättejättefrustrerad och SKREK. SOM jag skrek. Herregud.

Fab, våga göra något sånt ok? Sluta vara så envis. Jag har mina gissningar på varför jag drömde om att du envisa dig sådär, trots att jag sa åt dig att INTE göra det :-)

Vaknade upp vid tolv då en sån marcherings-orkester gick förbi vårt fönster. Självklart spelar de som mest just under de metrerna som de går förbi oss på. Of course!
Vi låg kvar ett tag i sängarna med datorerna tills jag fick kaffe-huvudvärk och gick upp och bryggde kaffe, toasta bröd, stekte ägg å så till oss. Vi käka och pratade om det där ämnet som jag vägrade släppa taget. Kunde verkligen inte hålla med med vissa saker som de sa.
Pratet om kärlek gick vidare till äktenskap, vänskap, jobb, livsöden, mer jobb och så studier. Nu är klockan tjugo i fyra och vi har precis "tagit tag i dagen" och ska plugga. Kul lördag!

Jag ska tydligen iväg och bowla ikväll, trots att jag inte ens gillar att bowla. Det finns roligare saker att göra.
Men vi får se hur det blir, jag och Samora snackade om att jag skulel sova över hos henne så att vi kunde baka och kolla på någon film så.

Vi får se helt enkelt!
Jag tycker om att skriva just nu eftersom jag klippt av mig mina klor (naglarna) och målat dem röda :-) Det är roligare att skriva då, hehe.


I'm leaning on the everlasting arms
Hello!


Mycket har hänt sen sist. Jag gick mot Hemköp för att möta Kasiwa och Nicole, självklart började det att regna över mig då :-)
Vi handlade grönsaker, sås å annat gott och gick upp till oss. "Vi" började genast att tvätta och skära och laga maten. Samora joina och vi fyra hade det mysigt och åt den goda maten som "vi" hade lagat.

Efter maten kände vi för en kladdkaka så jag sprang ner till Hemköp igen och köpte ingridienserna som saknades och börrjade baka. Jag varnade allihop att hålla sig borta - ska jag baka så vill jag vara ifred! Men jag och Samora kom genast in i något intressant så jag glömde heelt bort recepten och plötsligt inser jag att det är socker jag ska ha i med äggen och inte vetemjöl! Smarthuvud?!

Jag blev jäää-ääää-äääävligt förbannad. Plus att jag fick springa ner till Hemköp för att köpa fler ägg. SKITIRRITERANDE! Speciellt med tanke på att alla tog det med ro! VAFAN! BLI ARGA!
Haha

Sen gick det hela ganska bra. Den bakades och Kasiwa och Nicole kunde inte hålla fingrarna ifrån med jag tvingade dem att vänta på Samora, som var iväg på ett ärende. Den var kladdig, chokladig, varm, krisipig på toppen och alldeles alldeles underbar!!

När vi hade suttit och ätit och degat å så så gick vi efter ett tag ut på promenaad och då började det att regna igen :-) Det stormade rejält också, alltså blåste. Helt plötsligt så börjar jag att sjunga på en låt och dansar lite på gatan och då tutar en bild och jag dör lite av pinsamhet, men kollar inte mot bilen. Sen tuuuuuuuuuuuutar den. Tills Nicole kollar och inser att det är Klara och Queen och Maria och Marianne! Vi gick i kiosken brevid och handla en massa godis och gick upp till oss.

Jag, Marianne och Queen gick direkt upp till oss medans andra skulle gå förbi ett ställe. Stackars Queen som hade infektion i foten så hon fick hoppa upp på min rygg, vi var ju ändå ett par meter hemifrån :-)
Här hemma satt vo och softilera, åt gott och bara var. Tills vi kände för att kolla på film, livets deppfilm: THE NOTEBOOK.
Vi låg två och två i sängarna och tre på soffan och grät i orkester typ.

Sen satt vi en stund i köket och prata om vad man kan ge upp för sin kille och inte ge upp o.s.v. Sen såg jag min kladdkaka och åt en bit, alltså ärligt - jag är grym på att baka!!!!! Haha jag dog lite.

Ska snart lägga mig innan jag äter ett par godisar till.
JO! Skönt att folk börjat inse att det händer ALLTID NÅNTING när man kollar ut från våra fönster på helgerna.
Tittut1: en kille ställer sig mot ena pelaren vid hotellet för att lägga en pizza med hjälp av fingrarna.
Tittut2: en kille ställe sig mot pelare nummer två och försöker göra detsamma men är lite för seg.
Tittut3: BRÅÅÅK. Slagsmål. En tjej får en smäll då hon försöker stoppa killarna.
Tittut4: Polisen anländer.

God natt!

Äzzöö

OUÄÄH
Jag fryyyser och är hungriiig.
Sitter fortfarande i skolan och väntar på Nicole. Vi ska laga mat. "Vi" ska laga. haha
Geeeeeee miiiiig maaaaaaat

Har får ni se en uppgift som jag gjorde i skolan i våras.

Före:


Efter:


Det är så man gör en bild halvt i svartvitt, halvt i färg.
Häftigt va?

Nu vill jag ha mat. Typ, på riktigt äzzå!!!!!!!!!!!!!!!!1111ettettett
Jag hr aldrig förstått fjortisarna som skriver så !!!!!!!!111111etttettt men nu hgör jag det
Det måste ha varit en hungrig jävel som kom på det, häääähää
Äzzå, jagz ezt hungriz wäz izt dä problämzzz?!

Hörrni!

Lyssna på det här häftiga som precis hände mig!

Jag sitter i stora (MKV) datasalen och satt här innan med några andra klasskompisar, men nu har dom gått och jag sitter här ensam och har både jobbat och pluggat klart. Skönt, nu ska jag bara hem och plugga mer OUÄH.

men till det häftiga! Jag sitter som sagt ensam, så jag spelar då självklart lite Coldplay. "Clocks" började spelas och det första de sjunger är;

Lights go out and I can't be saved

Och precsi DÅ släcks alla lampor i datasalen!!! Värsta häftigt va? Asacoolt va? Ballt va?! Haha


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrråååaa

In das schule

Oj oj oj, glömde helt bort bloggen där för ett par timmar.

Och så krånglar det lite. Jag ser bara mitt senaste inlägg när jag loggar in, så om någon kommenterar så ser jag det inte. Lite konstigt.
Igår satt vi kvar och kollade på The day after tomorrow, men jag kollade mest på Gyllenhaal. Gah. Vi började frysa till slut pga scenerna haha
Sen kollade vi på Scrubs men nånstans under reklamavbrottet däckade jag helt brutalt på min säng med alla mjukiskläder på och på min stora nalle, Klara var till och med fortfarande hemma hos oss. Kul i jul.
Förstår ni hur djupt jag har sovit inatt? Jag har sparkat ner min tavla två gånger haha

Det tog ett tag innan jag insåg var jag var när jag vaknade av telefonens pipande. Så djuupt!
Käkade frukost och sprang till skolan. Och nu har jag suttit och jobbat på ett tag, glömde till och med bort facebook. Haha
katastrof.

När jag är klar så ska jag hem för att plugga. Men först känner jag för att storröjja hela lägenheten så att jag och Nicoel bara kan koncetrera oss på att bli FRISKA i helgen. Jag har en bok som jag vill läääääääsa men jag kan ju inte med all kurslittratur, sad sad.

Nu måste jag fortsätta här. TJAO

mini daims

Ååh, nu känns utlandsterminen så nääära! Nu vill jag bara skriva klart c-uppsatsen å draaa!
MEN!
När vi satt där på kick-offen så stog jag på både northampton (england) och INHOLLAND (nederländerna) jag blev gaanska så confused. Tänk om det slutar med att jag få välja mellan dem? DÅ blir jag förvirrad!!

I alla fall. Saker och ting känns mer å mer klara nu och allt känns så nääära. Vi åt stoora mackor med kycklinröra å drack saft å softa. Sen sprang jag ut i regnet. Det regnade när jag gick dit också, men inte lika mycket! Jag satt där med mitt lockiga hår haha
Men när jag kom hem såg jag ut som en blöt hund. Det var bara att hoppa in i duschen!

Satt ett tag innan Kasiwa ringde å kom över. Vi har suttit med varsin dator å pratat och surfat emellanåt. Nyss så åt vi mini daimstrutar som var mycket goda :-)

Jag kollar lite halvt om halvt på Simpson och Kasiwa äär i köket och lagar mat åt sig haha

Nu ska jag softilera. Puss


snabba ryck!

TJO!

Jag sitter hemma nu. Föreläsningen idag var helt ok. Vi har en ny forskningsledare på skolan som höll i den, hans första föreläsning med oss. Coolt. Han var duktig men jagförstog inte riktigt vad det här har så mycket med vår kurs att göra? Men det lär väl bli klarare om ett par dagar.

Träffade Harun efter att ha slutat! Harun som jag typ bråkat och tjafsat, men också haft roligast med under vårterminen! Skit kul! Så jag satt med honom å hans killkompisar å hängde innan jag sprang till bibblan å fixa lite läxor. Nu är jag hemma, har precis ätit en skål med pasta och sweet chillisås, som ni kunde se på facebook ;-)
Ska springa till skolan nu och gå på Kick off för utresande studenter! Måste skriva ut stipendiepapper innan å så.

Puss

Å ett stort PS: GRATTIS FRANCISCO ANDRES DELGADO FIGARI!!

balance

Zzzzzzzzz

Kolla hur tidigt jag är uppe?
Å snacka om att inte kunna sova!
Det tog kanske en halvtimma för Nicole att spela lite lugn musik för mig när jag skulle sova. Hon hade inga planer på att sova så jag tänkte att jag lika gärna kunde passa på, eller hur?!
- Men vad vill du ha för Celine Dion då?
- Men vem sjunger den låten då?
- Va? Vadå lista? Hur gör jag en lista?
- Men när jag trycker på plusen så kommer jag till videon
- Men...det är bara en massa coldplay låtar på listan.
Haha ååååh, det här sa hon medans ögonlocket magnetiskt drogs till varandra.
Jag sov med lampan på till för ett par få timmar sen bara.

Om en timma börjar jag skolan, föreläsning med den där braiga föreläsaren så idag kommer jag att vara glad!
Jag sitter och försöker äta frukost. Är inte ens hungrig.

ÅÅ! Vet ni vad vi kom på igår? Eller Dr. Samora? Att det är nog järnbrist jag har, därför jag har ont i huvudet!
Så igår då jag låg i sängen och försökte förklara youtube/låtar till Nicole så såg jag tabletterna i en påse som jag inte ens packat upp, som låg på bordet brevid mig och brevid det ett glas med en klunk vatten som legat där i tre dagar. PERFEKT!

Så, än så länge, ingen huvudvärk! Bra va?

Nu ska jag tvinga i mig andra å sista mackan. Puss
Ok, jag skrev klart det här inlägget för typ fyrtio minuter sen utan att publicera den...

how could you possibly know how much I care for you?

Har haft fullt upp hela dagen idag.
Var i skolan och föreberede inför seminariet med gruppen. Vi bestämde oss för att korta ner, eller vi såg att vi inte skulle behöva ta med alla olika metodundersökningar utan bara de viktigaste. Min del var självklart med. Och tacksam är jag för det för annars hade jag väl somnat.

Känns som att seminariet hade blivit något helt annat om vi bara hade fått vara i ett seminarierum. Kul att sitta i föreläsningssalen med ryyggeen på alla? Ja, jag sitter alltid längst fram! Nörd? JA!
Dessutom! Idag då jag kände att jag var gaanska så frisk? I alla fall på riktigt god väg till att bli frisk? I föreläsningssalen sitter exakt alla och snyftar och snorar och har sig. Å jag känner bara hur det börjar att klia i hals i öron. Hej förskylning - long time no seen! Inte.

I alla fall. Kom hem och träffa på Nicole och Amoshia. Käka lite fort en macka och fick världens stress-ångest-panik-attack med livets huvudvärk utöver det hela. Jag ska göra ALLT å jag ska göra det NU.
Ska jag åka till Södertälje med bil imorgon, missa kick offer för utlandsstudier men kanske få en uppgift från vårterminen klar så att jag kan få mina cp-csn pengar?! Är jag i Södertälje kommer jag att stressas sönder över att INTE vara i jkpg å plugga istället.

Jag fick lite saker gjorda. Observera, lite. Sen klarade jag inte av att sitta inomhus av huvudvärken så jag och Samora och Kasiwa gick ut för att gå. Gick på stan lite. Min huvudvärk dunkades för varje steg jag tog, är det normalt?
Nej.
Sen gick Samora och jag blev sjukt sugen på blodapelsin?!
Så jag och Kasiwa gick in på hemköp och handla blodapelsin, apelsiner och nektariner och mörk chocklad och så gick upp till henne för att plugga. Å vi pluggade faktiskt!
Så nu mår jag lite bättre.

Sen ringde Nicole och jag var tvungen att springa ner till oss för att öppna dörren till Amoshia, Nahir och Kristin som skulle förfesta hos oss. Vi satt å hade det trevligt innan de skuttade ner till Kåren.
har suttit här hemma å bara njutit av Coldplay. Nicole kom precis, det var fullt på Kåren å nu ska jag sova.

Jag och min hosta. Jag och min hosta!!
God natt


And before I fall into sleep I pray to God to play our song again.

Godmorgon!

Jag har haft väldigt...eeh, skumma drömmar. Och jag påminns om dem hela tiden. Alltså, först när jag vakna så kom jag ihåg en dröm. Sen var jag inne på FB och såg en person som jag hade drömt om och då påmindes jag om en annan dröm osv osv.

I alla fall, igår så tvingade Nicole mig att vara vaken tills hon blekt klart sina tänder så att hon skulle slippa vara vaken ensam. Vid halv två stängdes mina ögonlock automatiskt, trots att det var tänt och trots att jag fortfarande hade min stora nalle som ryggstöd.
Men jag vaknade till igen och lekte som att jag INTE somnat haha.
Jag har tydligen smittat Nicole så hon är i förskylningsstadiet nu och det var INTE kul att hon somna innan mig och jag fick höra hur hon andades genom en täppt näsa! Ganska så irriterande, haha

Idag ska jag ÄNTLIGEN få gå på det där seminariet som jag åkte ner hit för, för en heel vecka sen. Först ska jag träffa min grupp som vill ses en hel timma innan, varför förstår jag inte riktigt. Men men.
Sen så är seminariet på två timmar. Efteråt så ska jag fixa lite grejor i skolan innan jag kommer hem och pluggar EXAKT HELA KVÄLLEN. Inte.

Nu har jag inte varit i Södertälje på en hel vecka.

Jag har fruktansvärda magkramper i magen, förstår inte varför. Men jag ska nog klara av att byta om och måla på ett ansikte ändå.
Ut i solen med er!!!
Puss

sommaren vägrar att släppa taget

Jag var faktiskt beredd på att hösten kom med september när jag sprang iväg till skolan idag. Herregud, vilken energi jag hade!
Men i alla fall. Hösten, Zalga, hösten fokusera.

Ja! Världens värme var det utomhus! Jag skämdes nästan när jag gick omkring i min skinnjacka, så varmt!
Hallå? Vad är problemet? jag har liksom föreberett mig mentalt på höstenu, men sommarn vill inte riktigt.

Var hos tattueraren idag!! Allt var faktiskt mycket bättre än sist. Exakt allt.
Men jag ska iväg till en annan som är ny också. Den ligger dock på andra sidan stan, så vi får se när jag orkar ta mig dit :-)

Kom hem och var riktigt hungrig. Åt. Kolla på family guy och skrattade rekordmycket. Och sen scrubs och sen lite av How I met your mother - jag klagar inte. Grymma alla tre.
Sen sprang jag ner på fika med Gabriella Samora och Nicole. Sen kom jag och Nicole hem, åt spaghetti och köttfärssås och smoothies efteråt. Bara för att vi var sugna på dem!

Snart ska jag hoppa in i sängen å kolla på mer mer mer scrubs! Hej

Oh its such a shame for us to part, nobody said it´be easy.

God morgon,

inatt har jag sovit gott. Vaknat upp flera gånger, men ändå sovit gott.
Det värsta är att jag drömde om Karin (hon som tog sitt liv förra veckan) och just då, i den sekunden så ramlar en av mina böcker ner från bordet brevid mig. Det låter jätteläskigt, men just då var det inte alls. Tvärtom :-)

Sen hade jag en mardröm om imorgon då vi ska ha det seminariet som jag åkte hit för, som vi skulle ha haft förra veckan.
Jag drömmer att jag kommer dit, är i väldigt god tid och pratar med läraren. Plötsligt kommer jag på att jag har glömt mitt häfte hemma, där jag skrivit ner vad jag ska säga. Jag får panik och säger det till läraren. Hon vänder på det hela som att jag inte ens gjort ett arbete, som om jag behöver se vårt arbete för annars hade jag ingen aning om vad vi hade skrivit, som grupp. Jag försöker förklara att det är i häftet jag har skrivit min del av arbetet för att kunna berätta om det muntligt på seminariet, men hon förstog ingenting. Så frustrerande!
Och jag minns hur jag fööörsökte å försökte att komma ihåg vad det var jag skulle säga.

Haha, jag troor att jag ska försöka memorera in allt så att jag slipper paniken imorgon :-)

Idag hostar jag. Mer än igår, men jag tror att det kommer att gå över. Oftast så blir jag "förskyld" på kvällarna och så håller det hela natten, morgonen och så blir jag frisk till lunchen. I värsta fall hela dagen därpå och så lunchen på dag2 så blir jag frisk.
Men nu är jag faktiskt inne på min sjätte dag.

Just det! Det är 1 september idag!
Jag brukar aaavsky september för det händer alltid otäcka saker den månaden. Men förra året hände det inget, som jag minns av i alla fall, (peppar peppar) så vi håller tummarna för i år också!
Annars så äälskar jag september, ååå det är så fint väder å allt :-)

Nu ska jag sno Nicoles dator för att kunna lyssna på Coldplay. Idag blir en bra dag har jag bestämt! Puss

sov gott och hälsa!

Hej,

anledningen till att jag inte uppdaterat på hela kvällen är att jag varit på minnesstund i skolan. Har inte riktigt haft energin till att skriva :-)

God natt!

RSS 2.0