nya bloggen

Las min och lollos gemensamma blogg, men fortsatt att kika har. Brukar uppdatera da och da anda:)
Har ar den nya bloggen!

Baby love

Fyfan, jag saknar den här bloggen. Jag kan inte lämna den helt under den här perioden, min lilla bebis.
Dessutom gillar jag att skriva för en mindre skara av människor och kunna vara mer öppen än att skriva för människor som jag inte ens känner och inte har någon koll på vilka det är exakt.
Jag vet inte vilka det är exakt som läser här heller, för tydligen så finns det några som känner sig fria i att läsa folks privatliv och sprida vidare saker och ting.
Man vet ju vad en människa har för privatliv om den intresserar sig själv för andras mer än sitt eget...

I alla fall.
Jag skypade hem igår, det vad urmysigt!
I förrigår då vi inte hade någon el och vatten så trängdes jag, lollo,jocke, sima och victor oss i en taxibil och drog till ett shoppingcenter, perisur för middag och gå på toaletten, hahah. Jag Victor och Sima pratade om något, minns inte vad - men något som fick mig att tänka på mina päron och då sa jag att jag saknar dem. Victor tyckte att jag var larvig och sa att han inte kunde bo men en sån människa, haha. Men jag sa bara att detta bara är början, senare på terminen kommer jag att gå runt och böla haha
Men han föreslog att jag skulle följa med nästa gång han skulle hem till sina föräldrar för en middag, och det tackar man inte nej till i första taget!

Nu har jag skrivit lite här och tänkte uppdatera på den stora bloggen mer om vad som har hänt. Häng på!

Utkast: Feb. 4, 2010

Forlaaaat!

Nu ska jag fñrsñka uppdatera er som jag brukar gora sen framover blir det bloggen med lolita, ok?

Ja, den sex timmars bilresan blev nastan dubbelt sa long, det tog oss fyra timmar att bara ta sig ut ur mexico city. Trafik nar den ar som bast!
Jag var helt slut eftersom somnen inte varit min basta van den veckan men jag hade lovat victor att vara vaken hela resan och det gjorde jag!
Slitna, javliga och trotta kom vi fram. Tror ni att vi somna? Nej, vi bytte om  och akte till narmaste klubb. Bestallde in en bacardi rom pa tre liter och borja dansa. SPain fyllde ju ar efter midnatt sa man var ju tvungen att festa elle rhur?

Det var livemusik pa klubben till en borjan, tva artister som var grymma och spelade BADA mina favoritlatar pa spanska. Stallet var proppat med en majoritet av killar (for ni ska veta att de flesta flickorna har BITS, livsfarliga) och snittet pa folkets langd okade, alltso killarna var langre an flickorna. Normala lagen ni vet.

Runt fem tiden tog vi oss hemat och somnade. Fyra timmar senare vacks vi av galningen och vi drar ivag och kakar frukost, quesadillas med ost och farskpressad juice pa apelsin, ananas och jordgubbar. Me like. Vi bytte om och drog till stranden trots vadret. Vi satt och sjong och vissa drack. Men om vi hade sand exakt overallt?? Jag har fortfande sand i ñronen. Det blaste sa jaaavla mcket.

Efter det duschade vi och drog vidare ut till ett stalle som var mindre bra an det innan, men inte daligt direkt. Vissa drog hem vid tre medans jag var kvar med den sista bilen hem till fem halv sex. Samma visa igen, vi vacks alldeles for tidigt for att kaka frukost,
Vid drog in till stan fo ratt ata pa ett stalle med ett bra rykte om deras kaffe. Och om det var det godaste jag nagonsin druckit?? A jag som inte gillar att dricka det med mjolK!! MUUUUMS

Efter frukosten akte lollo och jocke hem med spain och gina (till mexico city alltso) och jag var ensam med mexikanarna. Utan nagon som helst rost. Jag blev hes redan innan resan med sondagen var helt omojlig, ingen rost what so ever.

Vi som var kvar akte till ett gammalt fangelse for att kolla och lekte polis och tjuv. Sen trñttna vi och drog hem for en dusch innan resturangbesok och SKALDJUR!
Med rakorna i magen akte vi till mallen for att handla lite kol och tobak for vattenpipan och motte upp neish kompis som bodde i ett grymt snyggt hus. Vi akte dit och forsokte oss pa att dricka den andra tre liters rom flaskan. Jag orkade inte ge det ett forsok, blev alldeles for seg av att lyssna pa enbart spanska och inte kunna prata overhuvudtaget. Vi lekte lite lekar tills de blev for fulla och borjade skutta runt dar vid poolen och so vidare. Vi akte hem rekordtidigt, fyra och jag och nadja forsokte sova medans de andra hade kuddkrig or whatever.
Vi stangde var dorr och dacka.

Dagen efter var det bara att stada packa och aka hem. Vadret var tyvar ringe bra. Det regnade da och da och vid ett tillfalle (jag dackade so fort vi akte) so vaknade jag och sog att vi korde bland molnen. MOLN!!!
Har har de inga tunnlar genom bergen utan man kor upp och ner for dem (hej ont i oronen). det var ganska haftigt.
Jag vakna bara och sag en bla varld och reagerade.

- What the f is this?!!?!??!
- Hahahhahaha
Eller jajajajajja som de skriver.

Hemresna var inte lika kul som ditresan da vi satt och sjong (skrek) till alla latar. Det basta var I dont wanna miss a thing! Vi skulel ha filmat, fan!

Under veckan har det bara varit skola skola skola och plugg plugg plugg. Tentaperioden, first partials borjar narma sig och med det har vadret gar till ooch med jag leendelos. Fyfan.

Imorse kom jag till skolan ensam eftersom jocke och lollo hoppade over spanskalektionen. Kommer fram, helt dynsblot och ser att lararen inte ar pa plats. PERFEKT! Not.
Det var en snubbe som satt och forsokte underhalla oss i en timma. Sa nu sitte rjag har och forsoker fa tiden att rinna ivag sa att jag kan ga pa consumer behavior.

Ikvall skriver jag i var andra blogg. Www.soniaylola.blogg.se - check it out!
Puss



RSS 2.0