O-godmorgon för min del!

Å. Herregud. Aldrig. Mer.

När jag boka nattbussen så tänkte jag "fan vad skönt att få lägga sig på två stolar och bara soova hela vägen hem till mitt Södertälje" - eh, nej?!
Låt mig få berätta om min väldigt väldigt hemska natt.

Under kvällen så var Johan och Samora hos mig.. vi hade lite tråkigt i början så jag och Samora åkte till coop strax innan 22 på kvällen och handla lite gott. Väl hemma satt vi och gluffsa i oss ett tag sen så gick dom hem och jag börja packa och städa lite omkring mig.
Efter en lång övertalning så lät jag Johan skjutsa ner mig till busstationen trots att det typ tar 10 minuter att gå dit. Så vid halv två mötte jag honom på min parkering och så åkte vi ner. Vad vi inte visste var att nattbussarna inte plockar upp en från det vanliga stället, utan en bit utanför, så jag hamna självklart längst bak i kön! Framför mig stod ett dussin ryska män med deras öl flaskor i handen. BRA start!
Jag går på bussen och ser att den är överfull. Så jag satte mig hos den första kvinnan jag kunde hitta på bussen, när jag väl sätter mig så känner jag att hon sitter över min stol också. Härligt.Mysigt. Överlyckligt.

Jag hade varit vaken sedan 8 på morgonen och haft en hyffsat lång skoldag och inte sovit tillräckligt länge natten innan så jag trodde att jag skulle däcka på bussen så fort jag satt mig. Men det gick helt enkelt inte.
Inte förrns vi kom till Linköping, därifrån däckade jag och vakna bara till när busschaffören prata i micen.

Pappa kom i alla fall och plocka upp mig vid 6 då vi var framme. Väl hemma så hälsa jag på mamma som var vaken. Vi satt ett tag och prata och diskutera en del tills mamma bad mig att gåoch storma mina systrars rum. "De har tjatat ihjäl mitt huvud över att du ska komma"

Vad gör jag då? Springer till mitt rum, stormar upp dörren och skriker till Fabbe: FLYTTA PÅ DIG! Ditt pass är över, nu är mitt rum MITT!
Det var väldigt uppskattat!
Hihi
Sen väckte de andra och vi satte oss för att äta lite frukost. Eller dom åt, jag satt mest och längta till min säng. Efter att dom hade gått till skolan vid 8 tiden så la jag mig direkt och d ä c k a. Sov så skönt!
Tills första smset kom. Svarar inte.
Andra smset. Svarar inte.
Tredie
smset. Svarar inte.
Jag gör det inte för att dryga mig eller så. Utan jag var så utslagen så jag hörde dom knappt. Tills det ringde, då lät vibrationen för högt.
Det var Sibar. HOn var påväg till mig med frukost.
Och vilken frukost! Och service för den delen! :D Skönt skönt att få vara hemma!

Sen kom Idsala och Joina oss. Sen stack dom båda och jag tog mig ett låångt bad. Saknat badkaret föör mycket.
Efter badet hjälpte jag pappa med nåt kursprov de har på jobbet. Och nu har han åkt för att hämta lillesyrran från skolan och efter det så ska jag och han gå och köpa en mobil till mig! Finally!
Jag ska vara färdig och nere vid porten om en kvart och jag sitter fortfarande i handduk med blött hår. Men snacka om att det är jag som ska köra. Jäklar vad jag ska köra ihjäl allt och alla!

Gotta go!

Kommentarer
Postat av: Gabriel W.

hehe låter verkligen som en härlig bussresa! kul att du åkte förbi den bästa staden linköping iallafall ;)

2007-10-05 @ 23:18:28
URL: http://www.gabrielwannes.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0