CV!

Jag har ett CV.
Äntligen.
Jag har äntligen ett CV.
Äntligen har jag ett CV.

Jag har gjort ett CV
Äntligen.
Jag har äntligen gjort ett CV.


Och nu ska jag hem.
Jag ska äntligen hem.
Äntligen ska jag hem.


Hahahahahahaha

modernatur

Jag har suttit och kikat på tjuvlyssnat.se lite under förmiddagen. Så nu ska jag skriva ett inlägg som blivit inspirerat av jsut den hemsidan

Två tjejer ~18 år sitter i den enas systers sovrum när densammes andra syster ~14 vräker upp dörren och frågar helt förtvivlad:
- ALLTSÅ!!! Vem är MODERNATUR??

Ok, det var svårt att fortsätta utan att säga namnen. Det var självklart Fabbe och Idsalas som satt inne i MITT rum när Elisha kom in och ställde frågan.
Det roligaste är att, precis efter frågan så garvar Idsala helt hejdlöst medans Fabbe tittar frågande på henne utan att förstå det roliga med Elishas fråga. Haha.

Fast hon säger självklart att hon visste vad modernatur var, höhö.

Jag är avslöjad!! Jag har generat mig!!

Ibland får jag för mig att göra lite dumheter.
Oftast skriver jag om dem här, som om ingen som läser här känner mig. Bara en sån sak, är en dum sak.
Så då förstår man att jag nästintill bara gör dumma saker, tar dumma beslut å så.

Jag berättade om mina nya upptäckt, axe-deospray. Så jävla bra den är. Tills min mamma kom på mig. Fyfan.
Självklart ska hon fråga mig om det är jag som har använt den framför en massa folk.

Jag har generat mig.


Haha, är inte den reklam av världsklass?
"
Jag har generat mig [...] tagit dumma beslut [...] nu är det lätt att välja rätt!"

SOL idag igen!
Blev inte lite försenad till praktiken idag. Efter att jag grävt ner fossingarna i skorna och reser mig upp snabbt igen blev det alledes svart om ögonen, och då...aa då kommer jag på att jag igår kväll glömde att ta mina jäkla kaplsar igen.

Jag har generat mig.

Middag hos Sofia ikväll med vin och tacos..och juste, vänner. Å så är Johan i stan! YEI! Ska försöka hinna träffa honom innan middan.
Som jag saknat mina Jönköpings - kompisar! ÅH!

Nu ska jag fortsätta jobba. Se till att gå ut i solen nu :)


sööömn och soool



image369

Det är så mysigt att vakna av att det är ljust! Nu "måste" man använda parsienerna igen, det behöver man ju inte göra under vintern (hur deprimerande är inte det?)

När jag kom hem efter praktiken så vad Idsala hemma hos oss, jag fick sällskap av henne och fabbe när jag käka mat och tårta (mami har fyllt år) och så pratade lite om allt möjligt...och då nämnde jag att jag sov så himla bra inatt! Det var jättekonstigt!
Vet inte om det berodde på att jag var slut efter blodgivningen(+"biverkningen") eller att det var så soligt när man steg upp efter flera dagars surt regn eller att man lagt sig nyduschat i nytvättade (helt nya iofs) lakan.
Men både hade i alla fall reagera snabbt att de har kännt samma sak, ändå så kände jag mig nyvaken i ögonen hela dagen! De ville inte riktigt vakna.

Nej, nu ska jag fortsätta kika på när morbror och pappa fixar vår nya dator. (Pappa är mest fascinerad över att startknappen på datorn skiftar i färg och att man fått med en fjärrkontroll,haha)

Hårfrillann

Hur snygg är inte Kate Moss frilla på den här bilden på en skala 1 - 10?

image368

Herregud, för snyggt!

skitsnack

Oj, inte visste jag att blodgivnings rubriken skulle locka så många "okända" läsare, skojigt!

Men nu är det verkligen nog snackat om blod! Eller nja, imorse när jag skulle till bussen så mådde jag lite illa(mage+huvud) och fundera efter vad det kunde vara och så kom jag på att jag helt glömde bort att ta kapslarna som jag fått. Smartass.

Hmm...solen är framme idag i alla fall!:) Och så är chefen tillbaks från tyskland, lugnet är åter här på kontoret med andra ord.

Igår kom pappa hem med en ny dator, den var sjukt snygg men jag skulle betala för å få tillbaks vår andra burk - där hade man åtminstone alla sina bilder.

Nu, lunch!

blodgivningen

Blodgivningen gick bra, blodet flöt på lite trögt i början men det skärpte till sig efter lite hjälp sen. Å jag fick en jättefin tröja! Yei!
Allt är mycket bättre än i Jönköping, man har typ driljoner fler presenter att välja på, det är mycket större här och braa mycket fräschare!:) Till och med fikat och tidningarna var bra! Ooch så fanns det internet tillgälngligt.
Södertälje är BRA!

Men när jag skulle hem så missade jag precis bussen så jag promenerade hem i regnet och det var jusr regnet som fick mig att stressa upp som fan för alla uppförsbackena och när jag kom fram och stog i hissen var jag bara en halvsekund ifrån att kräkas och kallsvettades som satan.
Fick panik i lilla hissen och att åka upp till nian kändes längre än n å g o n s i n. Men så fort jag la mig på soffan så lugnande det ner sig.

Istället för järntabletter fick jag istället kapslar? De är asstora och man kan undra hur jag ska få i mig dem.

Så. NU har jag babblat nog om mitt blod nästa gång blir i juni - håll ut!

åker pendel just nu

hoho..sitter på tåget påväg hem igen. känns som att det var alldeles nyss jag var här sist. VAd skönt det är att åka tåg vid den här tiden!! Man får en hel plats åt sig själv!

Jag sitter just nu i en semannaplats, ensam. VArdagslyx! I fyramannasittsarna här intill sitter ett gammalt par, de skriker när de pratar med varandra. Precis bakom mig sitter en kille som sjunger för sig själv. Och längre in i vagnen har jag hört några fjortistjejer prata, men nu är det tyst...kan ni tänka er att det är max sju personer i en hel vagn?

Vi har precis passerat tumba och när tåget stog där på perrongen så skrek tågchaffören(?)

"GRABBAR LÅT Ä BELLI!!"

Han skrek högt. Vi hoppade till här i vagnen.

Gamlingarna säger "förlåt?" så fort den andra säger något..hihi. De är jättesöta och stiliga.

NU; blodgigning och tyvärr, utan ilham! Får helt enkelt bita ihop och fo det där stora röret inkört i armen, alldeles ensam:p

risgrynsgröt

MMmmm, är så fruktansvärt sugen på risgrynsgröt med socker och kanel just nu! Årets gröt var ingen hit direkt, jag vill ha skolans gröt. Yammi!

För övrigt så börjar solen att kika fram efter två dagars regnväder, woho!

bra reklam

Jag hitta en reklamsnitt på en blogg och gillade den skarpt, den fick mig vilja längta till jobb och tenta.
Och längtar en skoltrött student till en tenta, aa...då har man väl lyckats med lålålåhånga vägar?

Men nu hittar jag inte klippet på youtube, hur smart är man då?
Hittade dock en annan monster reklam som var skön, men inte lika bra som den jag gillade.


"Don't fight monday" haha
Sköning.

Titta! Jag hittade den ändå!



"Are you reaching your pontential?
Your calling is calling"

Sköööning x 10!

surfar på pendeln

är det inte tragiskt att internet går så mycket snabbare på pendeln än hemma hos mig?

Ja, idag har jag alltså med mig datorn till jobbet. Yei.
Fan, imorse kom jag på att jag missa Gossip Girl igår! OCH Jepordy! Fanskap. Hoppas jag kan lära mig hur man laddar ner så man får det överstökat också ;p


after work med gamla goda vänner

Åå..det har varit en supermysig eftermiddag. Efter jobbet mötte jag upp Sandra och Lena och Lenas bror i sergel gången och där var vi ett tag tills Lenas bror skulle hitta sig ett par skor.
När vi gått runt å snackat ett tag som Lena och Sandra hungriga så de föreslog en resturang på söder...å jag som precis rusat därifrån in till stan!
Det var bara att lyda (hade ändå inga andra bättre förslag) så vi åkte dit igen.
Det var en supergod middag med suuupersällskap. Lena försökte supa oss under bordet eller nåt och att dricka tre glas vin efter jobbet, en VARDAG ger mer påverkning än 5 st på en lördag.

Men det var verkligen hur kul som helst. Kul med nya samtalsämnen å allt sånt. Vi blev sedan joinade av Lenas syster och hennes kille, väldigt trevligt det med. Sedan när ja skulle ta tåget så missade jag självklart den med två minuter så det var bara att invänta nästa tåg...som skulle åka en halvtimma senare!! Strax efter elva var jag hemma och blev uppplockad på centralen (av min mamma) och nu sitter jag har duschat och ska nu lägga mig, fortf vinpåverkad. Mmmm..


Natti natti! :)

blod...blod.blod!blod!!bloooddd!!

Är precis påväg ut från kontoret. Ska träffa tre gamla kompisar...eller gamla är de inte. Utan det är kompisar från gymnasietiden, yeeei..
Precis nu, innan jag skulle stänga ner allt så tänkte jag på hur LITE jag har bloggat med tanke på vad LITE jag har gjort idag.
Men sen så gick jag in på bloggen ändå, men inte in på kontot utan själva bloggen - så som ni ser den och börjar att läsa igenom lite av det jag skrivit.

Fyfan, jag blir alldeles illamående av allt blod jag skrivit idag. Blod blod blod! Är helt svimfärdig nu typ...

Men donera ska jag fortfarande göra! Och det ska börja laddas, ikväll blir det broccoli och imorgon blir det leverpastej till frukost här ska blodtrycker höjas så man slipper sura miner på blodcentralen imorgon!

Fan. Nu blev det en massa blod igen...heeeeeeeeejdå..

vita lakan

Ni vet det där vita lakanet som jag har tjötat om? A k a självmordslakanet?

Eeeh...i n t e så vitt längre!!

narkomanen har sagt sitt!

Jag har lyckats få med mig en kompis för att donera imorgon! Hur många hr jag inte frågat innan? Alla säger detsamma, eller...det är två svaralternativ:

"Jag HATAR sprutor"
"Åååååaaaa... jag har alltid velat, men har inte tagit tag i det/har inte haft tid"

Men nu har Ilham hakat på! Hur häftigt är inte det? Ilham! Sista människan på jorden jag trodde skulle donera, haha. Förlåt Ilham, men det trodde jag aldrig faktiskt!

För att försäkra mig på att hon inte skulle banga så visa jag henne den här bilden.
Blodgivningssprutorna är fetare än de andra, så jag visa henne den. Såhär löd konversationen:


Zαlgα.  säger:

http://kornet.nu/blindhona/arkiv/images/giveblood.jpg

Zαlgα. säger:

du blir inte rädd när du ser den sprutan va?

Ilham säger:nej jag får en kick av sprutor

Och sedan, efter en del garv:

Ilham säger:
varför skrattar du?

Zαlgα. säger:
jag får kick av sprutor

Zαlgα. säger:
du låter som en narkoman

Zαlgα. säger:
hahahaha

Ilham säger:
men säg inte till nån


Varför skulle jag tjalla?


Smart idé göteborgare!Ge mer blod!


image366


Nu är det äntligen klart med blodgivningen, mina papper är framme i södertälje och jag kan äntligen få gå dit för å donera.
Imorse då jag skulle kolla öppettiderna så såg jag den här artikeln.
Hur smart var inte det? Ibland blir man faktiskt impad av göteborgarna ;)

Den sista bilden, längst ner ska jag alltså få imorgon efter att jag donerat, yei! Någon som vill hänga på för å donera? Jag lovar att det är den bästa medicinen för en själv, förutom skolan...skolan+tentor är som balsam för själen.

Höhö.

Hej!

Kungen är arg!!

Idag gick jag ifrån lite extra tidigt från jobbet, solen lockade för mycket och dessutom kunde jag jobba hemifrån med en uppgift. Så jag tog tillfället i akt och tog en extra promenad, gick ner till slussen, genom gamla stan för å komma till t centralen (som jag hatar så)

Precis då jag gått igenom gamla stan och skulle gå över gatan så höör jag hur en bil, tutar jättehögt i kurvan mot gatan jag stod på (jag skulle gå över övergåntsstället). In mot min gata kommer en Volvo "think outside the box" rusande, och gissa vem det var som satt i den om inte... K U N G E N!?
Strax efter honom åkte en svart merca. Det var säkert hans vakter eller nåt.
Hans färg på bilen var snygg i alla fall och det var kul att få se sin kung för allra första gången :)

Har ni läst förresten att kungen och drottningen ska fira nationaldagen i Södertälje? Hur roligt är inte det?
Men det känns som att de kommer hit bara för att man målat upp Södertälje som ett hemskt ställe att bo på. Att allt ungdomarna gör om dagarna är att kasta stenar på bussar, istället för att jobba eller plugga. Och så är det inte.
Visst, jag ska inte stå och skydda dessa få idioter till ungdomar som gjort det de gjort...men att få hela Södertälje att framstå på det viset?

Äh, det här kan man hålla på å prata om i evigheter. Nu är det mest sömn som lockar.

Sov så gott kärisar :)

Ett personligt meddelande till Jessie:
"aaa.. jag har en kärring  som kommer förbi då å då" HAHAHAHAHAHA!

festa ihjäl sig

ÄR DU EN FESTPRISSE?

På fyllan har du...

(x) Däckat
(x) Spytt
( ) Vaknat hos en främling
(x) Tappat bort mobilen
(x) Haft minnesluckor
(x) Tagit emot alkohol från en främling
( ) Liftat
(x) Dansat på ett bord
( ) Strippat
( ) Bråkat med polisen
( ) Kissat utomhus
(x) Tappat skorna
( ) Åkt ambulans
(x) Varit i slagsmål
( ) Varit otrogen
(x) Kysst en person av samma kön
( ) Haft sex med en person av samma kön
( ) Åkt in i fyllecell
( ) Blivit tagen av polisen
(x) Hickat
(x) Kört ölspelet
( ) Somnat utomhus
( ) Nakenbadet
( ) Tappat trosorna/kalsongerna
(x) Ljugit för dina föräldrar
(x) Sagt en hemlis
( ) Festat utomlands
( ) Vaknat på annan ort
( ) Blivit målad i ansiktet
(x) Målat någon i ansiktet
(x) Festat fram till morgonen
( ) Sovit i tält
(x) Gjort sönder någonting
(x) Busringt
( ) Spytt i en bar
(x) Tappat alla dina pengar
(x) Åkt taxi
(x) Sett ett slagsmål
( ) Förstört en fest
(x) Druckit med en familjemedlem
( ) Blivit ovän med vakten
(x) Rökt
(x) Snusat
(x) Rökt cigarr
( ) Hoppat från en balkong
( ) Velat
(x) Tagit medicin tillsammans med alkohol
(x) Slängt en glasflaska i marken
(x) Blivit ovän med någon
(x) Ramlat i vatten
(x) Sluddrat
( ) Somnat i ett badkar
(x) Raggat
(x) Blivit uppraggad
(x) Sjungit högt
( ) Rakat bort allt hår
( ) Kört bil
(x) Snubblat
( ) Dragit ner byxorna för att visa rumpan
( ) Visat brösten
(x) Träffat roliga människor
(x) Beställt mat
( ) Sovit på en parkbänk
(x) Festat själv
(x) Snattat alkohol
( ) Sovit i en trappuppgång
( ) Varit med om en bilolycka
( ) Sett någon dö
( ) Gråtit
(x) skrattat

Totalt: 37

0-20 HÖRRU MAMMAGRIS, VET DU ENS VAD FEST ÄR?
20-50 PARTY MED DIG SKULLE INTE VA  FEL!
50-70 ALKIS, TA DET LUNGT MED SPRITEN!

360

Idag firar jag inlägg nummer 360! å det firar jag genom att brygga kaffe för första gången här på kontoret.

Heeeeeeeeelt ödelagt. Helt!
Imorse när jag klev på bussen så var inte ens en fjärdedel full. La ingen större vikt på å fundera kring det. Samma sak med tåget, det var väldigt lite folk på perrongerna å så fick jag sitta ensam. Lyx!
Men det värsta måste ändå ha varit när jag gick igenom mariatorget. Jag frös till. Nästan så att jag stanna upp.
FÖR TOMT! Det var tyst!
Det var som att klockan var 05.30 eller något... men sen så kom jag på att det är sportlovsvecka, då kunde jag andas ut och fortsätta gå mot kontoret.

Vi kanske är fem stycken här idag? Av typ 18-19 möjliga. Tyst, jaaaa...

Avundsjuk för solens skull

Jag är en fattig bonde som tuggar mitt snus!
Härlig musiktext, härligt!

Jag tittat ut från vårt kontor, genom å vrida stolen... kollar ut på korridoren och blir så jävla avundsjuk. Varför har inte vi solen skinande genom fönstren? Varför har chefen kontoret med sämst ljus? Vi har ett hus exakt mittemot. Ibland ser jag till och med grannarna, vi kan stirra på varann, så nära är huset. Jag ser att solen skiner på det huset. Men inte här inte, inte i våra fönster.

Men det värsta...ååååhååhå, det här är så jobbigt att berätta! När jag går till köket så ser jag att dem som har det allra allra bästa rummet (bäst utsikt och det är som att solen nere, exakt på hornsgatan 52, utanför deras fösnter) nej, men då har de dragit ner dem stora vita persinnerna!
Det gäller att ha rätt attityd mot solen.

Mitt tredje, fjärde? inlägg för förmiddagen...aa, det är tragiskt, 

En rolig lista


Gör det här testet och visa mig gärna vad ni får för några "beskrivningar" och gärna med kommentar kring det så som jag gjort längre ner!

A: gillar att festa
B: alla vill ha dig
C: riktigt barnslig
D: gillar att dansa loss
E: jättebra kyssare
F: bra personlighet och utseende
G: skiter i vad andra tycker
H: en gosig nallebjörn
I: helt underbar i sängen
J: alla avgudar dig
K: vild och galen
L: alla älskar dig
M: har dem vackraste ögonen
N: du kan behålla hemligheter
O: as sexig
P: populär bland alla
Q:
mindre snygg
R: helt galen
S: lätt att bli kär i
T: omänksam och bryr sig
U: kung på att bara ta det lungt
V: alltid lika glad
W: otur i kärlek
X: inte alls duktig i skolan
Y: bästa pojk/flickvännen som finns
Z: alltid redo
Å: har dold talang
Ä: kan inte behålla hemligheter
Ö: ruskigt smart

Z: alltid redo (jag säger ju det! att ha varit scout är det bästa jag gjort i mitt liv!)
A: gillar att festa (eeh, nuförtiden, enbart med studenter. Vi vet hur fest ska gå till)
L: alla älskar dig (ja, jag lever ett tufft liv)
G: skiter i vad andra tycker (är det någon som verkligen gör det, fullt ut?)
A: gillar att festa (dubbelt upp!)

armhålan

Åh. Idag luktar jag extra gott i armhålorna.
Mmmmmm.
Idag ska jag sätta upp håret tusen gånger om, bara för å känna doften om å om igen.

Jag har pappas deo på mig. Oh yeah, smooth.
mycket lättare med spray! Varför har inte vi tjejer det? Varför ska vi ha sån där klibbig roll on?

Mer spray deo åt tjejerna tack!!




Jag vill gärna tro att jag inte är patetisk, utan att jag spraya på det av ren lathet. Snälla, låt mig tro att det bara var därför :)



Ur högtalarna just nu:

"Eveeeerybody huuuuurts, soooometime....soooometime" Och jag drar ihop fingrarna i boxningsläge, drar upp dem över huvudet, sluter ögonen och rynkar näsan och tar i med hela armarna och sjunger med. Å vad vi sjunger med. Känsla nu, KOM igen!!

gravida

Är jag den enda som inte hänger med alla kändisar som är gravida och får barn?

Eeeh, hur hinner de egentligen?

Sanningen

Måste berätta en sak. Något som ni kanske tror, skulle få mig att skämmas. Men det gör det inte.

Jag har en kompis som heter Jessie. Våra vägar stöttes ihop då hennes syster gifte sig med min kusin och enda sen dess har vi hängt.
A, hängt.
Jessie diggar mig. Grovt. Ja, hon börja till och med i samma skola som mig. Ingenting fel med det, absolut inte utan helt å håller, förståndligt.

En vacker dag beslöt jag mig för å driva lite extra med henne och frågade henne om hon hade någon aning om vad hennes efternamn, egentligen hade för betydelse? SJälvklart så hade denna människa inte lagt någon större vikt på att fundera kring hennes efternamn Bassus.
Så jag börja dra till med att Bassus betyder kollektivtrafik på latinska. Bas (buss) us (vi)
buss-för-oss = kollektivtrafik (i princip)

Jessie stackaren blev helt förstörd. Hon som alltid velat ha italienskt påbrå (fullkomligt normalt för alla syrianer att nångång i livet tro att man har italienskt påbrå) men hon lärde sig att leva med det i ett par år.

Men en vacker dag då hon hade det tråkigt så sökte hon på sitt efternamn och fann en italiensk gubbe som bar på det efternamnet.
Nu har hon inte bara bevis på att jag drev med henne den där vackra dagen i tumba gymnasiums korridorer utan glädjen av att ha någon som helst koppling till italien väcktes till liv igen!
Hon länka mig självklart till sidan och jag beslöt mig för å kolla igenom lite namn å så. SÖkte till och med på mitt egna efternamn men eftersom någon smart människa stavade fel till vårt efternamn då Shabou klanen vandra in så har vi en specialstavning. Det ska egentligen vara Chabo eller Shabo.

Söker på Chabo och....aa...ni kan ju kolla själva. Chabos betydelse.

Jaa... inte vilken hönsras som helst, utan - d v ä r g h ö n s e n ! Självklart!
Jaaa.. och så är vi s.k "medelbra värpare" YES!! Vem vill inte vara MEDELBRA värpare?!


Och och och inte till att förglömma, vi finns självklart i friserad variant.
Enough said.

Illa! Jag mår iilla!

Haha, vilken nolla har gått in å min blogg nitton ggr sen vid midnatt?

Igår var det som sagt bröllop och efter mitt bittra inlägg så blev jag på bra mycket bättre humör så det gick som smort igår, förutom att vi fick p böter när vi var å såg vigseln!
Men sen så var vi ändå i Rinkeby...

Det var en hyffsat rolig kväll, har varit på roligare bröllop. Men maten var annorlunda och det fanns mycket av den. Musiken var nog det sämsta med hela kvällen!

Haha.. pappa var ute när man fick in tårta och kaffe men mamma tåg en tårtbit åt honom med, men när han kom in igen så ville han ha kaffe så jag sa det till servitören som var vid vårt bord
- Snälla, skulle vi kunnde få kaffe?

Så snäll som han var sprang han iväg direkt (de var ovanligt snälla servitörer igår!!) men påväg dit så gjorde han något vid något bord så han bad den yngre servitören att hämta kaffe, å det såg vi eftersom han gjorde rörlsen som jag gjorde (en kopp i handen-mot munnen, haha) och så peka han mot oss varav den andra nicka och sprang iväg.
Få minuter senare ser jag honom komma mot oss med en drös av... gafflar. HAHA
Började asgarva!!
Hahaha,jag förklara att det var kaffe vi frågade efter men då hade den första killen sagt gafflar åt honom.
Aja, det var kul! Haha

Något annat som var roligt var när vi precis kommit in i Södertälje (efter vigseln) så var det Magnus Uggla på radio och jag började sjunga högt å fult. Sibar sa att hon skulle mörda mig bara för att jag diggar honom så otroligt. Å då berättar min äldsta moster att när jag var yngre, mycket mycket yngre, så gick jag runt å sjöng "Illa, jag mår iiiilla...som en goriiillaa"
Något sånt går väl låten? Haha
Uggla i mitt blod:p

Sen var det kul att träffa en gammal skolkompis, som jag jobbade med hela sommaren -06 och som gått å gift sig och ska nu tydligen flytta till Värnamo. Skit surt. Men jag bor ju i närheten ändå ;p

Om en halvtimma ska vi till moster för å käka apprach och jag sitter fortf i pyjamas och håret i hög hög toffs.
Å på tal om mitt hår så garva hela familjen när jag kom in i köket imorse. Haha. Duschade inatt och la upp håret i handduk och sov med handduken så det resulterade med lockar som vägrar lägga sig bortom pannan, och det var riktiga lockar. Haha

Nu måste ja ta å platta å tona ner mina lockar så folket slipper bli rädda. Hej hej!

sol och bröllop...och jönköping

Hej ho hoho

Solen skiner idag, förbredelserna inför bröllopt började, ja innan jag ens vaknat. Palla!

Just idag vill jag ingenting hellre än å vara i Jönköping. Saknar det, faktiskt. Jag anade att jag skulle sakna stället, men inte såhär tidigt och inte såhär mycket.
Har kikat på en biljett dit och jag tror att det ska gå bra att åka iväg så tidigt från praktiken (Onsdag). Hoppas bara att det inte finns sådär asmycket att göra så att jag får ångest när jag lämnar stället :p
Så, förhoppningsvis så är jag i Jönköping 12 mars - 16 mars. Å där ska Samora och Elias förlovning firas -
ä n t l i g e n säger jag bara. ;p

Idag är det som sagt bröllop, ännu ett. Och jag har inte velat gått på den nångång, nånstans. Men man är väl illa tvungen när ens släkt går å gifter sig mest hela dagarna. Men förhoppningsvis så är det här bröllopet bra mycket mer annorlunda än alla andra, men å andra sidan så säger man så inför varje bröllop.
Som tur var så har man en del vänner som också vara där, fast från mannens sida, och dem har man inte träffat på ett tag, yei.

Nu är det tjejiga grejer som väntar. Manikyr, predikyr,hår, kläder, smink,skor+väska å en massa massa mer, varför kunde jag inte skonas å bli kille istället? Why God, why?
Haha.

Farväl!


Dagens lista

Dagens roligaste kommentar:
- det var månförmörkelse igår
- va? var?

Dagens bästa:
Solen på förmiddagen som gjorde att man kunde gå i skinnjacka utan att frysa det minsta (nåja)

Dagens godaste:
Topp tre favoritchoklad som pappa införskaffat, en hel kartong

Dagens smartaste:
Min å Fabbes tävling

Dagens roligaste 2:
Jag och Fabbe kollar på film, Sina kommer in i rummet efter sjuttielfte gången. Hon håller på och gör ett konto på ett community för barn. Hon meddelar oss nu att hennes konto är klart och att hennes nickname är...
 I n g e m u n d.
(Hon tror på allvar att det är hennes mellannamn nu bara för att hon vill ha ett mellannamn)

Dagens tråkigaste:
Inte fått något gjort på jobbet

Dagens bästa 2:
Bra hårdag!

Dagens tacksamma:
Hmmm...för att det inte regnade?

Dagens fika:
Först med Ilham och Sofia, efter ett tag joina Terese och Sibar och slutligen Idsala.

Dagens fundering:
Ska jag fortsätta göra dessa roliga listor?

fly

Jag är ung.
Jag vill fly, vill du fly bort med mig?

Jag vill ut
jag vill fly,
fly från allt jag gjort
det går fort
lite till,
det du vill e det jag vill.


SOLSOLSOLSOLSOLSOL

Goddag!

Idag är det jättsoligt! Nu är det så soligt som på den där bilden som jag vissa för några veckor sen...typ.
Det är i alla fall suuuperväder. Det såg lite dystert ut när jag vakna men solen hann ikapp och tur det för jag skulle annars ha tagit vinterjackan å den skulle jag ha svettats ihjäl i om jag tagit den!!

Alltså, de e så varmt så det inte ens blev kyligt om händerna! Ååh.. sol och kaffe! Bästa medicinerna!

Undrar vad som händer ikväll? Ska nog fortsätta med ett hemligtprojekt(som inte har något med praktik eller skola att göra) som jag arbetet med lite på dem senaste dagarna, igår tog det ett stort steg! Yei! Hoppas bara att allt går som det ska :)

För övrigt så kan jag inte ta emot eller skicka sms. Får se hur länge till. Å sen så är jag oehört avundsjuk på Maria och Annika som ska få besök av The Schulmans på deras praktik idag! Jaa, de är säkert där nu nu nu...

Sen så måste jag nog ta tag i körkortsteorin trots att det tar emot något så enorrrmmt. Men inte idag!
IDAG ÄR DET SUUULIGT!

rättelse

När jag bloggar så läser jag aldrig igenom mitt inlägg innan det publiceras, så då får ni stå ut med en massa stavfel å sånt.

Nu såg jag att inlägget som jag publicerat igår kväll blev helt fel.
Det skulle stå "Man lär sig något nytt varje dag"  och inte "Man läser något nytt varje dag"

Så fel det kan bli.


Och, juste. Ni som bor i Sthlms området och läser Metro, City sthlm eller SE har säkert läst om hur sthlmarna protesterar. Eller på vilket sätt de gör det.
De hänger ut grejer från fönstrena, som till exempel (rätta mig gärna om jag blandar ihop stadsdelarna och färgerna och orsaken till protesten) så har man på odenplan protesterat mot att en galleria ska byggas upp i området och det har de gjort genom att hänga ut röda lakan, dukar (or whatever) genom fönster och balkong för att visa vad man tycker om planerna.
Och här på söder så protesterar man mot den dåliga luften på hornsgatan (som tydligen ska ha sveriges sämsta luft) genom att hänga ut vita lakan från fönster och balkong.

Och det är just HÄR poängen kommer, minns ni inlägget det vita lakanet som hängde ner över vårt fönster på kontoret?
Där har vi orsaken.
Inte alls lika spännande om det vore ett självmord, eller hur?

garv garv

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, ibland är jag lite för rolig.

Dagens asgarv (nej, jag var inte ensam som garva utan alla som sitter på kontoret) kom fem minuter efter att chefen kommit in.

- Har du sett hur fint jag har gjort det?
- Ja! Jag såg det, vilken ordning!
- Ja, det var ju lite föör mycket papper överallt.
- Det är bra mycket finare nu. Jag har alltid undrat vart ljudet kommer ifrån, och nu ser jag högtalarn som står här!

Å alla skrattar.

Det gäller att bjuda på sig själv ;p höhö

Överdos

Jag är hög, hög på livet.

glömde något!

Aajuste, kanske borde tillägga att det inte var något allvarligt det där med sjukhuset. Jag besökte bara en person, och faran är (förhoppningsvis, helt å hållet) borta.

Baara så att ni inte skulle tracka mig och undra varför jag var i sjukhuset. Tjena.

hej hej å hå

Idag var det mest kyrka och sjukhus som gällde. Och lite mat på det.

Man läser något nytt varje dag!

alla mina bilder!!aalla!!!

ALLA MINA BILDER!!PRECIS ALLA!!!

BORTA! GONE! ALDRIG ATT SYNAS IGEN! MINA STUDENTBILDER, STUDENTFEST, ALLA STUDENTSKIVOR. ALLA GYMNASIEBILDER!!!AAAAAAAAAAAAAAAAALLLT ÄR BORTA!!! HERREGUD.

DET GÅR INTE ENS ATT BESKRIVA HUR DET KÄNNS. JAG KUNDE SVÄRA, MEN JAG LÅTER BLI, DET GER INTE TILLBAKS MINA BILDER.

har jag fått sota nog? imorgon ska jag i alla fall till kyrkan. jupp, you heard me. kyrkan.

Når det undermedvetna!!

HAHA!
Gissa vem om sitter på möte i rummet bredvid?! Hahaha!!

Time to escape people!:D

Nå hans undermedvetna

Jag hoppas att chefen går iväg på möte så att jag kan få smita hem.

Minns ni sist jag skrev det? Då gick han! Hoppas att det funkar den här gången också, men för säkerhetensskull skriver jag det igen, så att det når hans undermetvetna ordentligt.

Hoppas att chefen går iväg på möte så att jag kan få smita hem!!

utomlandsstudier

Utomlandsstudierna blir nog inte av. Får väl ta och resa på egen hand efter examen helt enkelt...jag försöker intala mig själv att det är det bästa jag kan göra. Att det är det rätta valet.

Hej hej.

Porr

Oj, att göra reklam för sin blogg på msn släpar med en del läsare. Höhö.

God morgon!

Det första jag gör (tragiskt nog) när jag kommer in på kontoret så är det att gå igenom alla mail (självklart är hälften från facebook, och då måste man ju svara, eller hur? annat vore ju helt fel)
Kom, av nån konstig anledning, in på en bild från en av våra härliga klassfester. På bilden är det tre killar från klassen som sitter på en soffa och då...aa då kommer jag på en sak som hände på den festen.
Bilden måste ha varit tagen just minuten innan jag gick och satte mig mellan dessa killar och...
BÖRJADE PRATA OM TWO GIRLS ONE CUP!

Visst, visst det var ett vanligt ämne under dessa dagar (men tydligen inte i jkpg dårå) MEN! det hemska är att JAG berätta för KILLARNA vad det var för video!
De visste ingenting! Jag trodde att alla killar i hela världen hade sett den videon! Men nej!
Pinsamt värre.
De trodde att jag en sån som satt å kolla på äckelporr hela dagarna. Fyfan.
Haha.

Nu ska jag fortsätta vara admin för byråns hemsida. Hjälp mig.

"Här är mobilerna du ska välja i vår"

Den rubriken som jag har här ovanför är snodd från aftonbladet. Och här är listan på mobilerna som vi ska välja i vår. Eller som jag tillexempel valde i höstas:p
Min mobil fick tyvärr inte högsta poäng men det duger, jag har absolut inte den röda mobilen. Men såg en tjej som hade det idag! Inte alls så fin röd som jag hade trott faktiskt.

Brist på annat att skriva på bloggen? Va? Jag?

Gonatten!

lunchen

Idag lunchade jag med hon kvinnan som samarbetar med chefen. Hon försöker sno mig, jag lovar. Hon kom  in på kontoret runt elva och fråga om jag ville med på ett möte.
Och jag som är en hungrig student hoppa självklart på.
Sen drog hon med mig på lunch.
Och vi pratade om? Jo, självklart. Mitt ursprung. Språket. Religionen. Kulturkrocken. Föräldrarna. Traditionen. And so on and so on.
Jag förstår nyfikenheten, det gör jag.
Det jobbiga är att, när vi satt där och diskuterade som kom jag fram till att jag kommer att ha den här diskussionen med varje kotte jag träffar på. Tror helt ärligt det.

Men det allra roligaste är väl att hon jämför min situation med hennes, som har en mor som var från tyskland som inte ens uppfostra henne med tyska språket, kulturen, traditionen eller något, utan 100% "svensk uppfostran"
Kan man säga så? Svensk uppfostran...
Hon kände att hon var annorlunda från "svenskarna", att hon var med "europeisk"....jaaa. Haha

I alla fall. Det var roligt.

Chefen tror tydligen att jag kan grejer om hemsidor? Jag ska fixa länkar? Öh, whut?! Jag kan inget sånt? Och jag är 110% säker på att jag inte ljugit om att jag kunnat göra hemsidor?
Hemsidor är lika omöjligt som matte! SÅ PASS!
Oj oj oj, det funkar verkligen inte...

byta skiva! nuu!

alla (två stycken) har lämnat kontoret av olika anledningar (jag är absolut inte en av dessa anledningar) och det första jag gör då är att springa upp till stereon för å byta skiva.

Jag hitta Salem el Fakir, visst heter han så? Yei. Nån skiva och person som jag kände igen!  Bevara mina öron från den plågan de har utsätts för.

självmord?

Det hänger ner ett lakan från våningen över. Synd att den inte är rullen och med knutar i som i filmer. Som att det någon som precis begått självmord. Då händer det något intressant här.
Missförstå mig rätt, jag vill inte att någon ska dö.

Just nu är det nog bara mina öron som vill begå självmord. Vad äre för skit som kommer ut ur högtalarna?!

"Godmorgon mitt herrskap!!" Det är någon gubbe som sjunger så, säkert någon som Lars Winerbäck eller vad han nu heter...Hans röst är i alla fall otroligt jobbig, inte fin nånstans. Musiken är densamma.

Men åå!! SOLEN! Det gåår inte att få nog!!
Jag var så glad imorse! Inte trött för en halvsekund! (Ok, innan frukosten då)
Satt på tåget och nästan log för mig själv. Ja, enda tills en liten barnfamilj valde att sätta sig bredvid mig, vill säga.
Morsan sätter sig exakt bredvid med en liten bebis. Jag gillar bebisar, aa, jag rentav älskar bebisar. Men när den här bebisen vände sig för å kolla på mig så höll frukosten att komma upp ut igen: torkat snor över hela fejjan. Mmmmm, morgonmys!
Samtidigt så sitter farsan i sätena bredvid med en jättebebis som SKRIKER och TJURAR. Jag kollar på jättebebisen med chock. Jag menar, jag hade ändå högsta högsta volymen på mobilen, ändå hör jag honom som om han skrek rakt in i mitt öra.
Var det ens en han? Kanske en hon? Anyway, det hade en pottfrilla. Och en napp! Napp? I den storleken?
Och den skrek och skrek och skrek. Den ville självklart sitta i morsans knä. Den var självklart avundsjuk på snor-bebisen.
Men byt unge för i helvete! Låt oss andra bebis-fria människor få åka ifred! Den slutade inte att skrika! ALLA TITTA PÅ DEM! Vadå? SKulle ni uppfostra ungarna på plats eller? Ni  åker ändå kollektivtrafik, for crying out loud! Cheeees.

Till slut bytte dem unge, självklart. Men då hade jag och resten av tågvagnen tappat hörseln redan.

Här på kontoret undrade man vart jag höll hus i fredags och de hade tydligen saknat mig. SJälvklart saknar man mig. Det är ju bara en massa gubbar och gummor här, höhö.
Skoj skoj.

Nu ska jag försöka jobba trots den höga  "musiken" som förs ut ur högtalarna.

Hej hej!

SMARTASS

Förlåt kära småsystrar, men jag gillar den här artikeln,


GO´MORGON!

hej alla!

Hej alla glada prickar!

Idag har det varit grymt varmt ute. När jag och Ilham, varför skriver jag ens Ilham? Ilham, den här bloggen är typ för mig å dig tydligen eftersom du e den enda läsaren.
SÅ jag och du och din syster var ju ute och gick. Jag hade endast en tshirt under dunjackan så det blev lite varmt efter den 11te uppförsbacken.
Minns du att du fråga "kaj o kajto de babechjo?" höhö, du tyckte att du var jätterolig då? Eller hur? hoho haha höhö

SOm vanligt så kan vi ju inte få nog av varann så vi sågs igen över en fika. Vi skulle egentligen träffa Frans och Siamak men det blev aldrig av, tråkigt nog. Så vi fick nöja oss med Sibar och Sofia, bummer!
Haha

Imorgon är det praktik som gäller och det är lite blandade känslor faktiskt. Saknar stället och få jobba! Men samtidigt så vill jag mycket hellre ta tag i allt som jag bara skjutit åt sidan, i för alldeles lång tid. Känns så jobbigt att ha allting släpandes hela tiden...
Kan man inte få ett parallelliv? Man lever sitt eget liv, men ändå med extra tid? Jag hinner praktisera på heltid ssamtidigt som jag hinner plugga? PÅ heltid, då också självklart.

Som vanligt, för mycket svammel men idag kan jag få skylla på att det är söndagskväll!
Jag har inte hunnit vara vaken i tolv timmar ändå så har jag gäspat i två timmar nu, det var läggdags för längesedan!

Gonatten!

sammanfattning

Ett, Ilham är tydligen den enda som läser min blogg:p
Hon har typ 5-6 datorer hemma (sen om det är stöldgods eller inte, kan vi ta vid senare tillfälle) och hon skiftar mellan dessa datrorer, och varje gång hon gör det så går hon in på min blogg, därför registreas varje dator på bloggen och får mig att tro att det är flera olika läsare!

Två, hur i hela fridens namn kunde man inte rösta fram andra generationen med kebabpizza låten?! Det var tusen ggr bättre än de andra!

Tre, vilken låt har Sanna Nielsen snott?! Melodin påminner läskigt mkt om någon annan låt som jag inte kan komma på! Det gör mig galen!!

Fyra, förlåt för att jag inte har skivit på länge, Ilham. Men jag ska fortsätta underhålla dig. Idag tog vi vår vänskaps relation till en högre nivå och träffades IRL! Bara en sån sak!

Fem, om jag nu har andra läsare än Ilham så vill jag bara skryta med att jag, ilham och syrran promenerade härifrån, till mariekäll vidare till sydpoolen, därifrån genom stan, sedan till astra och gick längst vattnet där tills vi kom fram till lina hage. Sedan gick vi med ilham hem och därifrån promenerade vi hem till oss. Vi blev så fryysna så det kändes som att vi brännt oss i solen efter en heldag på stranden! Så jävla mkt!

Sex, nu sitter vi, ett gäng tjejer, här i mitt vardagsrum och har kollat på melodifestivalen med chips, godis, öl,popcorn och läsk och såå..självklart, nötter.
Nu jäser vi.

Snart slänger jag ut dem! Imorgon ska jag börja plugga på körtkortsteorin eftersom pappa lovat mig en bil då jag får körkortet! Jag krävde ett kontrakt på löftet men pappa tyckte att det räckte med Ilham som ögonvittne på vårt samtal.
Men visst tycker vi att jag borde tagit det skriftligt?
Äh, får helt enkelt lita på farens ord och börja fixa kortet!

Hej hej!

Dooley´s!!

Holy mother of God! Varför har jag inte smakat på Dooleys innan?!

Jag stannade hemma från praktiken idag för att jag hade FÖR ONT i magen. Innan frukost så slank det ner 4 alvedon plus en Eox, man får MAXIMUM ta två eox om dagen, synd att det var min sista. Eox är en gåva från Gud.
Nu har jag precis käkat lunch, gick förbi baren och såg att Dooleys flaskan var framme...hhmm...
Gick in i köket, hämta en kopp, fyllde den med tre isbitar och hällde i Dooleys. Varför? VArför har jag inte testat det här innan?!
Baileys kan slänga sig i väggen!!
Och jag som inte ens gillar mjölkdrinkar, eller mjölk överhuvudategt. Men det här? Oh. Dear. God.

Dags för andra koppen.

image365

alla hjärtans dag

Vet ni vad som hände idag?
Jag hade precis skrivit klart det senaste inlägget, knappt hunnit publicera det innan jag ser att chefen börjat packa ihop sn väska för å gå iväg på ett möte. YEI! Haha!
Hur stor var chansen liksom? Höhö

Tog den långa promenaden till pendeln idag. A jo juste! Jag har ju inte berättat om genvägen!
I måndags så gick jag och en arbetskamrat (den roligaste på kontoret) ut tillsammans, jag´frågade henne vart hon bodde för å veta om vi kunde ta sällskap en bit, alltså, jag skulle bara kolla åt vilket håll hon skulle.
"Jag bor i närheten av skrapan"
Perfekt, tänkte jag eftersom skrapan ligger intill stationen. Å så började jag gå mot vänster "Men skulle inte du till pendeln?"
"Jo?"
"Varför tar du då den vägen?"
"Säg inte att det finns en smartare väg? Jag har alltid tänkt att undersöka saken men finner det viktigare att hinna med ett tidigare tog istället för å gå vilse i läskiga söder"
"Häng med nu så ska du få se..."

Alltså, HAHAHAHA...jag borde verkligen inte berätta det här. Men alltså, hahaha. Fattar ni hur näära det är? Och tanken av att jag till och med tagit tunnelbanan, hahahahahaha.
Tog stationen ligger bara på gatan bredvid! Och här gick jag genom hornsgatan, uppför hela götgata-backen och igenom medborgarplatsen för å sen gå upp den raka streckan till station.
A de e tragiskt och minst sagt PINSAMT!

I alla fall, träffade min granne på tågstationen så vi tog sällskap hem. Vi pratade mest gamla minnen men också syrianska - assyriska (han spelar för syrianska och jag hejar på assyriska) så det var lite kuligt att prata om poängavdragen. Sedan drev vi lite med Sibar och Ilham,höhö.

När jag kom hem så såg jag att vi tydligen firade alla hjärtans dag ordentligt här hemma. Pappa hade köpt en ros åt oss alla, och dessutom hade pappa köpt två stressbollar till mamma med texten "Ditt hjärta, mitt ansvar" på. Minst sagt gulligt med tanke på vilken stressoman hon är. Fabbe fick också en? Jag fråga honom varför just hon fick och inte jag, hans första unge och tillvisso, favoritungen "äh, hon var den enda hemma"
höhö
Sedan var det lite fika som gällde. Påväg hem köpte jag och fabbe en ask med gelatinhjärtan och choklad, 59 jävla spänn? En sån ask som man köper för typ en tjuga på ICA, men vi var för lata för å leta efter dem.
Bet oss tillbaks i arslet.
Väl hemma så hade sina plockat fram min rosa champagneflaska, med två glasbrevid, min rosa nalle, en skål med chips, en skål med nötter (självklart) vasen med alla rosor i, nallen som pappa fått och ställt allt de hör på bordet i vardagsrummet till pappa.
Hon var väl bäst, jag fick en kort där det stog (om man översätter till rätt grammatik)
Hej Zalga, jag har sagt det föruto. Du är min bästa syster. Ps Glad alla hjärtans dag.

Med dem fina orden avslutar jag med en förhoppning om att ni har haft en fin dag. Hej hej!


jag vill rymma hem

Just nu undrar jag varför chefen inte kan gå iväg på ett möte så att jag kan smita hem?


Men sen förbarmar jag mig själv med sanningen: jag har aldrig tidigare sett honom gå iväg på ett möte på eftermiddagen. Jävla skit.

sol sol sol sol men IINTE vår!

Den här solen som har förgyllat våra två dagar här i Sverige har gett oss enormt mycket med energi! Man gå upp vid sju utan att behöva dubbelkolla om klockan inte ringt fel vid 03.00 - det är ljusare tider nu.

Men men men men. Vad gör folk ute med ballerina skor? Det förstår jag inte.
Självklart är det bara en massa sextonåringar som har dessa skor i febrari, "nä men jag fryser inte".

Visst, igår när jag kom ut från mn port och precis upptäckt bussen som åkt förbi så höll jag på å vända för å hämta min skinnjacka, men sen så slog det till i huvudet att det faktiskt, fortfarande är februari.
Idag var det NÅGOT mycket kallare än igår. Det är SVINKALLT ute, men vem bryr sig? Det kan vara hur kallt som helst! Det är OK att vinter halvåret är längre än sommaren (okej, riktigt okej är det väl inte) men så länge vi har solen framme! Eller hur?

Ingen kan stoppa oss när vi rullar fram - så länge solen är framme!

Ps. Jag förstår inte varför min chef tror att jag är så teknisk? Visst, mer teknisk än honom... men jag får en massa frågor kring internet, datorn, datorprogram - jag kan ingenting på riktigt! Men har ändå alltid lyckats gissa mig fram till rätt svar ;)

Greys anatomy

Greys anatomy har länge varit en favoritserie, en sån som jag direkt blev besatt av. Och nu har man följt den i två säsonger(?) och vi är väl inne i den tredje nu?
Ja i alla fall, man har väl börjat "lära känna" karaktärerna på riktigt, sådär...och nån av dessa karaktärer som jag stör mig ofantligt mycket på är Meredith. Och Meredith + Dr Shepherd tillsammans. Oh.My.God.
Finns det något mer själviskt par en dessa?

Jag har aldrig, aldrig någonsin sett Meredith sitta och lyssna på en vän som har det jobbigt utan att börja prata om sina problem istället. AAAAAH.
Samma sak är det med Dr McDreamy, som inte alls är McDreamy någonstans, han pratar också om sig själv hela tiden. Fatta då hur det ser ut när de två är tillsammans?
Cheees.

Och, hahaha...oj oj oj, nu har har Merediths halvsyster dykt upp i serien också. Och stackars lilla George, åh, man verkligen känner med honom! Som en liten hundvalp är han. Han står i alla fall och får ut sina aggressioner kring hur hans vänner stått ivägen för honom och hans lycka inför tentan, och gjort att han nu måste gå igenom hans AT grejs år igen. Och där står han, med världens problem på axlarna. Och vad yttrar den där lilla tjejen med grey-blod?
Jo, att hennes problem är mycket större än hans för att hennes halvsyster som hon inte ens vetat om, inte pratar med henne? Men no fucking shit?
Och det roliga är att hon verkligen säger det, klart, att hennes problem är större än hans.
Men självklart! Hon är ju en halv Grey, deras problem är alltid större än alla andras.

Haha. Fast förstås, det är ju just sånt här som gör att jag verkligen älskar den här serien. Jag höll på att ge upp hoppet om den, men gårdagens avsnitt var grymt faktiskt. Och jag gjorde till och med ett Greys test på http://www.veckorevyn.se/ och jag fick 13/15 "Du blir greys anatomy attackerad" något...

Jag vill se gårdagens avsnitt igen, Meredith sa en del klocka ord men jag kunde inte koncetrera mig så mycket på det eftersom hela familjen satt i samma rum och kolla och, självklart, pratade, samtidigt.

image364
OMG! Dr.Burke! Allas vår snygga Dr Burke är inte med i serien längre - på riktigt! Utan vi får den nya Grey häxan! Noooooo!


"It hurts to grow, anyone saying the diffrent is lying" - Meredith Grey

"Grow is...everything" sa hon också, just innan jag tappa hakan. (pga av scenen, självklart)

OLJUD!

Alltså, HERREGUD!
Jag har hört OLJUD FÖRR, och då har det varit i form av skrikande syrror eller naglar mot svart tavla. Men aldrig har jag tyckt att musik varit ett oljud (njaa, i princip aldrig) MEN NYSS FICK JAG UPPLEVA NÅGOT JAG ALDRIG VILL UPPLEVA IGEN!
Ja, det där slår till och med öststat människorna som står i pendeln och spelar intrument och sjunger!

Det finns en ung (nåja) man här på kontoret, som innan visat sympati för mig för att jag alltid får lyssna på "deras" musik, ja alltså, de äldres musik. Men jag har aldrig tyckt illa om den, det är liksom klassiker så det går att lyssna på dem!
Men, Å. FY. FAN. vad jag har fått höra nu imorse.

Nu är det den här "UNGA" mannen, jag och en till "UNG" tjej här på¨kontoret och de klagade på att det var lite väl tyst på kontoret så han fick ansvaret att plocka fram något från skivsamlingen, han kollar en sisådär tio sekunder och efter de sekunder säger han "jaaaaaa!!" plockar fram en skiva, och börjar spela upp den. Samtidigt så säger den här kvinnan, innan musiken kommer igång: men jag vill lyssna på amanda jensen! (ja, en vuxen kvinna sa detta) och då började vi prata om hennes nya låt som alltid fastnar i hjärnan så fort man hör den.

Mitt i den här diskussion börjar högtalarna föra ifrån sig oljud...alltså, det lät som attt dom vore trasiga, jag lovar. Som om skivan hade stenar på sig eller något. Och då säger jag det till honom
- Hörru A, jag tror skivan är trasig och håller på å förstör hela stereon
- hehe, nää...det här är låten, säger han stolt. Jo, serru...det här är xxx, och så säger han något namn till något som tydligen ska vara ett instrument.
Jag koncetrerar mig för å lyssna på detta instrument, och tror för en sekund att jag misstolkade oljudet innan. Men icke, det blev bara värre och det förde ifrån sig högre oljud. Det bklev så jobbigt så att jag började göra miner i ansiktet.
Jobbigt läge.

Och precis då, aa då ljudet är som allra värst, då sätter han på sig hörlurarna för å lyssna på amanda jensen!!
Jag klarade verkligen inte av ljudet så jag försöker snällt med:
- men vi vill också lyssna på amanda jensens låt!
- hehehe, säger han och tar det som ett skämt!! SOM OM VI VILLE LYSSNA PÅ OJLUDET HAN JUST UTSATTS OSS FÖR!
Cheeeeeeeeeeeeeeesus.




Å herregud. Nu började han att nunna med "musiken."

Hej hej. Jag ska bara gå mot svarta tavlan på andra sidan korridoren för å dra naglarna igenom den hela hela hela förmiddan, allt för å utplåna detta oljud.

Mariefred

Idag var vi, som jag nämnt typ tusen ggr, på utflykt. Eller, "utflykt". Vi var på ett ställe som låg precis mittemot gripsholms slott som ju ligger precis intill vattnet och där satte vi oss för å käka...å det var så fiint! Med solen å allt!Riktigt riktigt grymt fint!
Maten satt extra fint när chefen bjöd mig på lunchen också.:p
Ni skulle ha sett kvinnans (som jag skrev om inlägget under) min! HAHA Å sen när chefen (efter mötet å allt) frågat mig igen om jag skulle med på festen eller inte
- va!? fes?t? vadå för fest?! Ska ni gå ut och festa ihop, ensammaa?
HAHAHA
Hon är mer än dubbelt så mkt äldre än mig.

Jo juste! Vi presenterade ju ett jobb för styrelsen och gissa vem som sitter där? SVT's fd. chef! Å hon blev lite irriterad över att chefen och den där kvinnan inte presenterade mig för alla då de presenterade sig själva, så hon ställde lite frågor om var jag läser å så ;)

Jaaa, inte så mycket mer att skriva om. Inte så mycket mer som händer i mitt liv helt enkelt

Hej hej!

för varje vidarekoppling så växer man som person!

Haha. Jag måste få berätta om en kvinna här på kontoret. Chefen å hon har ett kultursamarbete, så de har hand om alla kulturkunder ihop. Och nu är ett stort arbete i slutskedet så vi har jobbat en hel del ihop... men grejen med henne är att hon är grymt maktgalen. Det är nog inte ens rätt ord att använda, men hon är såhär...vill visa att hon har en hägre makt än vad jag har. Hon måste liksom alltid visa att hon kan allt bättre än mig och allt sånt.

Jag vet självklart att hon vet allt mer än mig, i alla fall yrkesmässigt...det är ju inget snack om saken! Men ändå måste hon bevisa det hela tiden, och som gräddet på mosen så måste hon jämt dumförklara mig! Haha

Chefen är inte alls en sån utan han behandlar mig som om jag vore en vanlig arbetskamrat och det är så det ska va, enligt mig själv:p

Hon ber mig att göra såna dumgrejer. Igår hade vi möte alla tre och då sa chefen att jag och hon kunde skriva ut allt tillsammans, men igår då chefen inte var inne på kontoret sa hon att jag skulle göra allt det själv. Och det gjorde jag.
Hon leker med mig. Å jag tycker tt det är lite roligt. Såhär, skrattretande.

Nyss hade hon ett långt samtal med mig där hon förklara hur myycjket jag skulle växa som person när jag ringer efter information. Och då hade jag innan tagit fram lite info om ett museum som hon bad mig om, och sagt att jag hatar att bli vidarekopplad hela tiden.
Ja juste, men jag växer ju som person hela tiden.
Hahaha

Ja ja. Solen skiner idag och det är ingen eller inget som kan förstöra den här dagen!

Hej hej!

youtuba

jag tänkte faktiskt vara elak (som jag alltid är) å inte youtube låten men sen så hitta  jag min gamla favoit, usher. han har nämligen gjort en version av låten, njuut:



Jag har för övrigt upptäckt att min internetnät går tio ggr så mkt snabbare i sängen! Mitt nya skrivbord..Gonatt!

festa med chefen

chefen bjöd mig precis på fest.
hmm...

Vi ska på "utflykt" imorgon, till mariefred där vi ska presnetera ett arbete... jag vet att jag har sagt det innan, men iaf...efter det mötet så ska vi få en "enkel middag" som det stod på inbjudan, så efter den här "enkla middagen" så ska vi åka tillbaks till sthlm och gå på den här festen, om det nu inte blir försent.

Som sagt, hmmm...jag gav aldrig något svar.

jag kanske borde tillägga att festen är arrangerad av ett företag där det är bra att ha kontakter...

...HMMMM

softislåt

Ååååh. Nu är det braaaaaaaaaa...!

Jag märkte att vi alltid lyssnar på samma skivor här kontoret...jag har börjat nunna till nån fransk skiva! bara en sån sak! Det ska tydligen vara frankrikes presidents fru?
I alla fall. Gick till skivsamlingen, och den första skivan mina ögon skådar är Luther Vandroos! Mäktig man! Mäktig!
Superstar
låten får mig att drömma mig bort till pendlandet under vinterhalvhåret då man åkte upp till skolan tillsammans med tre fjärdedelar av klassen, låten på högsta volym och bara krypa in i dunjackan och sova på varann.
Tider.

Om jag är snäll nog så youtubar jag honom på bloggen senare ikväll. Hej hej!

Slösurfande

Jaha. En hel timmas väntande väntar. Supernice.

Varför kan man inte samarbeta på ett bättre sätt?



flyktingar

http://lt.se/index.asp?kat=st&i1=index_red_2007.asp&i2=1&Id=24877&isp2=hela

Men, JA TACK SNÄLLA!

Dooo it!

överraskningsfest!

Å ja! Igår var det överraskningsfest för kusinens fruga!
Det var en superkväll faktiskt:D

Det började med att jag syrran och sibar åkte hem till kusinen (som också är sibars äldsta bror)..där hjälpte vi honom med att fixande. Sen kom vi på att jag glömt kameran hemma så jag och sibar åkte hem för å hämta den. när vi kom tillbaks berätta dem en jätterolig sak, haha.
Kusinen hade beställt hem tre stycken pizzor, varav den ena var en vanlig familjepizza, den andra en XL och den tredje XXL och killen som hämta pizzorna känner tydligen min kusin...

- asså vänta....är det bara ni två hemma? frågade han och kolla på syrran och kusinen
- eeh,aaa

- HUR JÄVLA MYCKET KÄK SKA NI HA EGENTLIGEN?!
Alltså, sättet dem visa hans reaktion på, hahaha.

Efter ett tag kom födelsedagsbarnets syskon och kusiner och sedan kusinens alla killkompisar och då var det bara födelsedagsbarnet och hennes vänninor kvar (som var inne i stan på middag)
De kom in (efter en mindre panik-artad sitauation i köket) och hon blev grymt överraskad haha
Det var så härligt att se henne så glad efter allt:)
Sedan började hon garva sig till tårar då hon berätta att hon kvällen innan märkt att hennes man och hennes pappa hade börjat viska tillvarandra... då hade hon ställt sig på alla fyra och krypt (krypit?) hela vägen in till vardagsrummet för å tjuvlyssna och då hade hon hört allt om öevrraskningsfesten HAHAHAHA
Så jävla braa

Fan vad härlgit det var igår alltså. ALLA var så geniunt glada och det mina vänner är inte varje dag man får uppleva nuförtiden.

Idag är man inge vidare pigg direkt. Jag har ännu inte startat dagen och har inga planer på å göra det ännu, kommer ändå att hinna klart allt innan de två andra...

So long!

världens minsta fingrar

I förra veckan hade (jag och) chefen ett möte med en man som vi ska börja samarbeta med och han var väldigt trevligt.
Jag var koncetrerad på 50% under hela mötet. Jag kunde helt enkelt inte sluta stirra på mannens überkorta fingrar!! De var ju nästan onaturligt korta.

Ja, jag ska väl inte säga så mycket om fingrar...eller hur Siamak?:p höhö

Inte ok!

Det är inte OK när en lärarstudent frågar förvånande om jag visste att zigenare är romare!


... hur mycket borde man oroa sig över utbildningsnivån i sverige idag?

f off

Shut the f off, effer.

män som hatar kvinnor

Jag hade en super-eftermiddag på jobbet igår. Skönt att få avsluta veckan på det vister, tillskillnad från förra veckan.
Läste intisivt på tåget hela vägen hem. Kom, käka, dissa en fika å satte mig för å läsa...vad kan klockan ha varit då? 7?8?
I alla fall. Jag läste och läste och läste och läste.... tog en pause vid elva. Mina ögon var omöjliga att öppna! Men det var precis i slutet av boken och det var då man fick svar på allt. Jag upptäckte att jag satt med en öppen mun och chockat ansikte i typ tio minuter när allt avslöjades...och till slut grät jag. Jag lovar. Av boken, av gläjde.

Till slut kunde jag inte hålla upp ögonen så jag somna. Direkt eftet frukosten läste jag ut dem 70-80 sidorna som var kvar.

Jag vill så gärna att den ska filmatiseras! Miljön verkar vara hur fin som helst. Och att stockholm scenerna utspelas på både götgatan, som jag passerar gåendes varje dag, och hornsgatan, där själva praktiken är, gjorde hela grejen.
Fast det var ju lite lögn.
Tidningsredaktionen var ju på götgatan och hade kontoret ovanför greenpeace' kontor, med stora fönster. Men i verkligheten är det greenpeace som har stora vägg-fönster och inte våningen över. Men visst vore det häftigt om det fanns en tidningsredaktion där uppe?

Nu känner jag mig grymt rastlös och har gjort det hela eftermiddagen. Men sen så kom jag på att syrran fick Snabba Cash av Jens Lapidus! Den ska nog läsas!
Men kriminalroman är inte riktigt min grej...jag vet att män som hatar kvnnor är det men det visste jag faktiskt inte, då jag började läsa den:p
Känns som att jag vill läsa någon annan genre innan jag fortsätter med ännu en kriminalroman.

Ikväll är det norsborg som gäller, om jag inte ångrar mig och stannar ensam hemma hela kvällen.

hej hej


Sade - By Your Side



You think I'd leave your side baby?
You know me better than that
Think I'd leave you down
When you're down on your knees?
I wouldn't do that
I'll tell you you're right when you're wrong
Ah, ah, ah, oh, oh, oh, oh
And if only you could see into me

Ohh, when you're cold
I'll be there
Hold you tight to me
When you're on the outside
Baby, and you can't get in
I would show you
You're so much better than you know
When you're lost, you're alone
Can't get back again
I will find you
Darlin' and I'll bring you home

And if you want to cry
I am here to dry your eyes (ooh)
And in no time
You'll be fine

You think I'd leave your side baby?
You know me better than that
Think I'd leave you down
When you're down on your knees?
I wouldn't do that
I'll tell you you're right when you're wrong
Ah, ah, ah, ah, oh, oh, oh
And if only you could see into me

Ohh, when you're cold
I'll be there
Hold you tight to me (to me, yeah)
Ohh, when you're alone
I'll be there
By your side, baby

Ohh, when you're cold
I'll be there
Hold you tight to me (to me, yeah)
Ohh, when you're alone
I'll be there
By your side, baby.

vårsol i sthlm idag

Vårsolen tittar fram i Stockholm idag, god morgon.

image359

Ok, riktigt så vårigt är det inte.

mosad hjärninnehåll

Just nu känns hela hjärnan mosad.
Har suttit hela eftermiddagen med att justera alla grejer som chefen hade åsikter om. Det är smågrejer, men man ska hålla koll på alla tusentalsbilder i tusentalsmappar. Jag lovar, hela servern är bombaderad med bilder!
Å att koncetrera sig på sånt i timmar gör något men dem få hjärncellerna man har!

Jag tror att jag har en sista grej att fixa nu. Eller, jag trodde det iofs för en timma sen också...men sen så kom en annan arbetare och bad mig att göra om hennes illustrationer. De va sparade på skiva. Jippi.
Så nu ska jag fortsätta med den grejen som jag trodde var den sista.
Imorse hade vi (jag och chefen) ett möte, som jag totalt hade glömt bort! Jag skrev förfan ner det i almenackan igår eftermiddag, men det lyckades inte att fastna riktigt. Igår gick tankarna åt något helt annat...

Jag la mig tidigt igår, efter att ha läst hela kvällen. Men ändå tog det 20 minuter att ta sig upp från sängen å det är grymt länge för å vara jag. Tänkte ta en sovmorgon, men disicplinen sa annat. Steg upp och åt frukost, där å andra sidan...där har vi ingen disciplin, frukosten tar mer än en halvtimma. Det går helt enkelt inte att äta fort! Funderar på å käka müsli i fortsättningen, bara för att man ska kunna äta det medans man fixar håret till exempel. Knäckebröd med ost på skiter ju ner fingrarna.

Nu har jag bytt skiva här på kontoret, det är Sade som står för musiken. Perfekt jobb-musik! Lagom lugnt.
Ni ska se chefens skivsamling! Kanske nämnt det innan?
Ingenting som jag tidigare lyssnat på, mest sånt som var bra på deras (chefens och kollegernas) tid, men jäklar vad bra! Stor blandning är det också, i like!

Såg att jag hade påmint mig själv om "utflykt" och "50 cent". Jag hade, under gårdagen kommit på fler grejer som skulle på påminnelselistan. Men skrev aldrig ner dem men nu är de borta igen. Smartass!
Men utflykten först. Ska på utflykt med chefen och en kollega till Mariefred för att presentera marknadsplanen med varumärkesplattformen för styrelsen. Asakul. Först skulle vi åka härifrån redan vid halv åtta (vilken betyder att jag måste ta halv sju tåget) men nu är det ändrat till eftermiddagspasset. Surt.
Det är bra mycket mysigare när man åker så tidigt tycker jag.

Och så 50cent. "Artisten" som jag nog avskyr mest. Fast nu är det så att jag egentligen skulle ha skrivit Akon, men det blev helt fel. Akon är inte heller nån artist som jag skulle föredra att sitta å lyssna på... men nu råka jag ha en av hans låtar i mobilen som jag, faktiskt, gillar! U got me, heter den.

För övrigt så kan jag verkligen inte låta bli att läsa Män som hatar kvinnor. Jag satt till och med på lunchen och läste medans jag åt!!
Det enda jag längtar till är å få sitta på pendeln igen för å få läsa, hela resan känns som 10 minuter då!MAX!

Nu har jag kompenserat för typ tre dagars bloggläsning nu. Hej hej.

svampfrillan igen

Titta, det verkar vara inne att se ut som en svamp i huvudet. Rihanna härmar min frilla!


image358

boken blir min räddning

Jg är GRYMT trött.,inatt måste jag få sova. Men jag tvivlar grymt mycket på det. Mamma är hos mormor just nu och får reda på,aaa..det som fick mig att vara vaken hela natten.
Jävla skit.

Ska ta å läsa min bok nu, känns skönt att få tänka på annat nu. Hej hej!

mobbning

Nu tror jag att jag har jobbat klart.
Har gått igenom dokumentet som chefen bett mig att gå igenom och rätta. Sedan har jag gjort klart alla InDesign grejorna, nya bilder och projekt att fixa.
Nu har jag skrivit ut alla och just nu sitter chefen med alla bilder utspridda på hans och kollegans skrivbord för å kommentera varenda lilla grej. Haha

So, what to do? Ska jag kolla om jag får dra? Kanske bra å kolla vad han tycker... när han såg dem på datorn så tyckte han om alla förutom 1-2st.
Är sjukligt trött, kunde inte sova inatt. För många tankar och för mycket aggresioner helt enkelt:p

ajuste, jag skulle berätta om en gammal klasskompis. Haha. Alltså den här personen, en tjej, gick i min klass i mellanstadiet. Jag mina tre bästisar var alltid tillsammans och den här tjejen ville alltid vara med oss (liksom alla andra, höhö) ...men hon var lite, uhm...missförstådd?
Vi tyckte att hon var jättejobbig som alltid skulle fråga om hon fick leka med oss (det fick hon självklart aldrig) och under en rast (tydligen på förmiddan) så lekte vi med våra barbies under ett bord och då kom hon ner dit till oss och andades på oss medans hon fråga om hon kunde leka med.
Glömmer fortf inte stanken alltså.
Vi gick i samma klass i tre år, kommer inte ihåg att vi lekte med henne en endaste gång. Jag vet!! Elakt! Men förstog hon aldrig?

Nu äre så att jag har börjat se henne på bussen på morgornarna och jag kan inte låta bli att flina inombords åt henne, haha.
Grejen är att hon nog inte lärt sig, ännu! För imorse gick jag in i första vagnen på tåget och gick in, längst in (för å komma nära trapporna, höhö) så jag gick alltså igenom heeela vagnen (halva tåget)...jag sätter mig och läser min bok, när jag kollar upp efter ett tag ser jag att tjejen sitter mittemot mig!! Vad äre här?! HAHA!! Hon satt å stirra och jag lovar att hennes blick sa; snälla, får jag sitta bredvid dig?

Nej, nu måste jag verkligen dra. Ska till Eckenberggymnasiet? Heter det så nu? I alla fall, gamla Täljegymnasiet, för att....aaa, den som listar ut det!;)

Hej hej

flow

jag avbröt precis mitt flow som jag har i arbete nu:p hur snäll är inte jag?

tänkte bara säga godmorgon, har en del å skriva senare på eftermiddagen så jag skriver en liten påminnelse till mig själv nu:

*utflykt
*gammal klasskompis
*50 cent (I know!)

Aaa..det var nog allt. Tillbaks till flowet nu, tjarå!

inspiration

image354image355
image356

image357
Den sista här bland dessa tre, den är nästintill perfektion. Hela frillan.
De två bredvid hängde bara på:p
Men bilderna ovanför, där är det luggen som räknas. Se så snygga luggar!! Tvåans hår är också sjukligt snyggt.

tips!

Ilham! Jag tycker att du ska gå till frisören (som du dessutom ska ha blivit tipsad till att gå till) och boka tid. Men istället för att frisören skriver in dig så tar han istället tag i ditt hår, och börja slita och känna och dra och sniffa upp hela håret och säga: jag har aabsolut den perfekta frillan åt dig!
Du försöker hindra honom, du försöker säga att du hellre vill klippa dig imorgon.
Men nej.
Där står han, vridit stolen åt ditt håll och med förklädet i händerna.
Du har ingent val, du sätter dig och ska försöka förklara hur du vill ha håret uppklippt, men behålla så mycket av längden som möjligt.
Men för gives.

Han tar tag i saxen...nej förlåt, gräsklipparn. Och klipper bort ditt hår. Borta. Puff. GONE!
Inte nog med?!
Dags för föningen. Hoj oj oj..föningen är en annan femma. Den tar vi då jag är arg.

Men sen så får du ju SÅHÄR SNYGGT HÅR!!!
image353

PRICELESS!

Men sen så kan du ju köra på samma frilla som jag fick - svampfrillan. Och tro mig, jag försökte googla upp en bild som kunde visa hur jävla snygg den var. Men ingen annan idiot har en sån frilla.
Bara en sån sak!

Den nya HÅRBLOGGEN

Nu är det bara tre timmar kvar med mitt hår. Å mitt kära hår. Sjukligt nervös är jag också! Sen när börja man vara nervös inför ett frysörbesök? Tandläkarna har man ju förstått, men frisören?

Jag borde ta å skaffa mig en hårblogg! Hårbloggen kommer att bli den nya modebloggen, jag lovar. Istället för dagens outfit så får det blir dagens frilla. Fyfan vad bra.
Jag har patent på idén.
Men om det nu blir till verklighet så kommer jag att förlora (minst) en läsare, och det är en läsare som kommer in här, inte bara en gång om dagen...utan flera!
Aaa, denna person är en såndär...vad heter det nuförtiden? Ajuste, arbetslös men komvux-studerande. Höhö

ILHAM! OM DU HADE FÅTT DITT HÅR AVKLIPP PÅ DET DÄR KALLA SÄTTET SÅ SKULLE DU OCKSÅ HA TJATAT OM DET I ÅR!

höhö.
Men det gör ingenting Ilham. I present får du istället en ny hårblogg ;)

Semmeldagen idag. Eller fettisdagen heter det ju så fint. Har ni ätit en semla. temla, hetvägg?
Det har inte jag. Är inte särskillt förtjust i dem, men ligger det nån semla där hemma så kanske man ska ta sig en smakbit. Om pappa ändå läste mig blogg, då skulle jag bett honom att inte ta med sig några. Men som han alltid svarar när jag ber honom att hålla bort såna saker från hushållet:
du har småsystrar.
Jävla skit. Min makt är borta.

hahahaha. Ok det där var ett dåligt skämt. hahaha höhö min ma..hahaha nej. sluta nu zalga.
What to do? Chefen är på ett möte och jag haringenting att göra.. Kanske ta å kolla lite frisyrbilder? Hmm..

Hej hej

praktiken

Jag har haft det tråkigt på praktiken på senaste. Eller i alla fall igår! Igår var det hemskt.
Men idag har jag massvis med uppgifter å då blir det kul sörru! Jag jobbar rätt så snabbt när jag vet vad jag ska göra, chefen hinner inte riktigt med.

Jante lagen, vart tog den vägen? höhö

Nu har jag redovisat mina indesign grejer jag gjort och ska fortsätta med nya bilder strax- Under tiden har jag fått ett dokument att läsa å ska strax in på möte för å diskutera dokumenten. Dokumentet heter för övrigt Från vision till verklighet.

Ska bli skoj! Tja!

inför hårklippningen imorgon

NU är jag lite besviken på mig själv. Jag skulle ha kollat upp en frilla på nätet för å visa frisören imorgon... så att vi på ett ungefär skulle vara på samma sida. Så att jag inte skulle få uppleva en "OJ men jag har en perfekt frissa för dig - låt oss klippa av dig hela ditt hå!r" som jag fick för typ tre år sen.

Ska jag ha snelugg så ska jag självklart ha den jag alltid haft, den som alltid funkat. Den som är den.


Här är Nicole Richie i snelugg. Sån hade jag på ett ungefär, men bra mycket tjockare. Min Mojo. Om jag själv får säga det, så var min lugg snyggare än nicoles:p
Vadå jante lag?

När jag såg Elin Kling så var min första tanke att alla skule ha den luggen inom en månad, men det har inte riktigt blivit så stort som jag trott. Vilket är bra!!
För nu är jag själv sugen på den luggen...
  

Fast ska jag ha en som hennes så får den bli lite tunnare. Fördelen med å klippa rakt e att den så småningom blir till snelugg. Men...det är för lätt hänt att man ser "pottig" ut i den...o pottig i håret har jag sett ut innan!

Åååh. Jag vet att Paris Hilton har haft en annan variant av raklugg men hittar inga bilder! Såg typ nåån bild på henne med den luggen, sen la hon väl till en massa löshår å grejer.
...Nyss när jag borsta tänderna så påminde jag mamma om att ja ska klippa mig. Hon visa mig hur mycket jag borde klippa av av håret. Hon visa mig ett helt finger. Jag satte tandkrämen i halsen.


Gonatt!

hjälp mig gärna

Idag stack jag ifrån jobbet rätt så tidigt. Jag var ju ensam kvar på kontoret!

När jag kom hem, (efter en bussresa som tog typ en halvtimma då den egentligen ska ta max, max 10 minuter) kommer in i porten och ser mamma gå ut från andra dörren. Ropar efter henne och frågar vart hon ska. Hon skulle till mormor, och jag hade tidigare pratat med min moster och då hade hon sagt att hon var där. Så jag hängde på.
Väl på plats så började jag att leka med mina kusiner, vi lekte en lek som de totalt körde över mig med. Så grymt smarta kusiner jag har.
Så ska jag tillägga attt de är 6 resp. 4 år?

Sen var det dags för den vanliga fikat, men jag orkade inte med mer kaffe eftersom jag köpte med mig kaffe till tågresan, typ en halv liter var det :p.

Efter ett tag gick jag och mina mostrar, den äldsta och den yngsta ner på stan för å handla sänglakan till oss och när vi väl var där så träffa vi på min tredje och sista moster, sibars mamma, med sibar i släpet självklart.

Å nu så sitter jag här hemma och försöker hålla mig ifrån å sova. Vill så gärna läsa massa nu! Men jag måste hinna duscha eftersom det är krispiga lakan som gäller inatt. höhö
Idag äre min sista dag med mitt långa hår!! Jag är så nervös inför klippningen imorgon! Lugg ska jag definitvt ha, men ska jag ha rak eller sne lugg? Ska jag klippa upp håret eller låta det vara i samma längd?
I donnoo!!

Får väl sova på saken? Har ju iofs sovit på saken sen i fredags då jag boka tiden...

De nada more to say.

Hej hej

InDesign sjukan

Man vet att man har jobbat med InDesign för mycket då man börjar använda fel snabbkommandon överallt, hela tiden.
image348

måndag

måndagar kommer alltid att förbli måndagar.
och med måndagar kommer trötta och slitna ansikten fram.
Men inte idag! För idag lyser solen!


Det är nån på kontoret som duschar just nu?

Å så har jag med mig matlåda idag, woken som pappa laga igår.


... jag känner att det här inlägget är så intressant så jag kissar på mig.


Å så var det en gubbe som börja prata med sig själv på tåget idag. Självklart satt han bredvid mig. Och självklart började han att prata med sig själv, efter att Idsala hoppat av!
Å så var det en av min systers kompisar som slog mig på huvudet...för å hälsa alltså, på min syster(!!) Tydligen ska vi vara så lika varandra så våra kompisar börjar att ta fel på oss.Alltid lika roligt, alltid...

Hej!Hej!

Lykke Li - Little Bit






hands down
i'm too proud for love
but with eyes shut
it's you i'm thinking of
but how we move from A to B?
it can't be up to me
'cause you don't know
eye to eye
thigh to thigh
i let go

i think i'm..

a little bit, a little bit
a little bit in love with you
but only if you're
a little but, a little bit, a little bit
in lo-lo-lo-lo-love with me
oh

ooo-ooo...

and for you i keep my legs apart
and forget about my tainted heart
and i will never ever be the first
to say it
but still I,
yes you know I..I..I..
i would do it,
push a button
 pull a trigger,
climb a mountain
jump off a cliff,
'cause you know baby
i love you love you a little bit
i would do it, i would say it
i would mean it, we could do it
it was you and i and if only i..

i think i'm
a little bit, a little bit
a little bit in love with you
but only if you're
a little but, a little bit, little bit
in lo-lo-lo-lo-love with me

come here, stay with me
stroke me by the hair
'cause i would give anything, anything
to have you as my man (2X)

a little bit, a little bit
a little bit in love with you
but only if you're
a little but, a little bit, little bit
in lo-lo-lo-lo-love with me


Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson

Denna bok fick jag i julklapp av min kusin Romil. Jag minns inte om jag sa det innan, men när jag fick julklappen och kände att det var en bok så sa jag på skoj till honom: hoppas att det är en av Stieg Larssons böcker!
Ni skulle ha sett hans min! Haha

Jag har inte hunnit läsa den ännu utan började med den så sent som igår kväll. Enbart för min grymma uttråkighet. Läste en sisådär 60 sidor innan jag slockna för sömn. Imorse gick jag upp, käka frukost och högg i boken igen. Tog en pause för å sitta vid datorn men internet vägrade att samarbeta så då var det bara att slänga sig på på boken igen.

Och den är så braaa! Jag är helt uppslukad. Jag kommer på mig själv sitta med uppspärrade ögon då det är extra intressant... men jag är fortfarande i början av det hela. Och det har sagts att det ska vara den "tråkgare delen med många namn att memorera" - tråkigare delen?! Om resten är mer spännande än det här så tror jag att mitt hjärta kommer att stanna!
Men visst, det är en del namn att lägga på minnet...

Nu orkar jag inte läsa mer för då kommer jag att somna.Så därför ska jag ringa runt och jaka fika - offer. Idsala är med, hon ringde mig innan. Nu ska vi se vilka mer det blir som joinar.

Tjaaarrå.

bildern från gårdagens bravader


               


              



             



           



           



        Fabbe vinkar tack och hej.

fredagen

Efter jobbet igår gick jag och boka tid för å klippa mitt fula hår.
Det är en sån kontrast till hur mitt hår såg ut i typ, trean och hur det ser ut nu.  Jag ska i alla fall klippa mig hos några jag aldrig klippt mig hos innan, lite läskigt. Jag gick ner till salongen som ligger precis brevid kontoret och så visade det sig att det var en syrian som ägde stället, varför blir jag inte förvånad?:p

Efter att ha varit hemma i ett par timmar så började tjejerna droppa in och då var det dags för å börja förkröka. Men grejen var ett vi korka upp flaskan för tidigt, så man drack ett glas...gick iväg, fixa sig lite, satte sig igen, tog ett till glas å så gick man upp igen.
I alla fall. Vi rulla oss ner till TelgeKällarn och när vi står åhänger av oss jackorna så kommer två av våra killkusiner in. Haha. Alltså, de har varit där både gångerna vi också varit där, så typiskt:p
Men det var inget som stoppade oss för å ha kul i alla fall! Det var inte såå mycket dans, men kul ändå!
Vi la märke till att alla tjejer var typ, hur korta som helst där.

Kom hem rätt så tidigt, duscha och hoppa in i säng å sooohoov. Vakna iofs typ tre gånger på morgonen av all ljud mina kära systrar för ifrån sig, precis utanför rummet. Men till slut kom pappa å väckte mig å sa att sibar har varit vaken sen sex imorse å att jag skulle hålla henne sällskap.
Käka frukost, städa hela köket och nu sitter jag här. Uttråkad. Sibar har åkt hem. Fabbe är å kollar på simhopp. Idsala städar (å det lär hon göra fram till imorgon eftermiddag) och jag överväger att plugga. Så uttråkad är jag.
Jag tror att det har något med tystnaden här i huset...skumt.

Ajuste! tog en del bilder igår också som jag snart ska lägga upp.

aaa...så vare med det...Hejdå! :)

mordhot

Igår berättade jag om hur olika vissa lärare är och då berätta jag om den snällaste som inte bara lät mig göra mina kompletteringar, utan skulle också kolla om jag kunde göra dem här i sthlm!
Idag så kontaktade jag en lärare, som jag visste var lite...sådär, i huvudet. Och självklart, ber mig och typ andra hälften av klassen att fixa kompletteringarna vid nästa examinationstillfälle.
Som SJÄLVKLART är efter sista ansökningsdatumet.

Hon har kört en käpp i mitt hjul och det här ska hon fanimig få sota för OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR LEVANDE!

stressmorgon

jag var lite seg imorse märkte jag 07.35 då jag planerat att jag skulle ta 07.33 tåget...och då var jag fortfarande hemma, iförd i pyjamasbyxor, osminkad och ofixad.
Fick ta 08.03 tåget, självklart springandes dit eftersom bussföraren envisas om å släppa av ass längst in i centralen trots förseningen...
I alla fall, vid hamn hoppade jag av frösta vagnen som var smockad och satte mig i mitten av tåget istället. När jag kom fram till Centralen i sthlm så märkte jag att jag pricka exaakt ställe för närmast till trapporna!! Jag skulle vara den första som skulle sfå springa ner för dem!! Det pirrade i hela kroppen av glädje!! Varje morgon är det typ fem-tio meters väntan tills man får komma fram till trapprna, förstår inte hur det går till riktigt... men jag sprang (skutta) ner för dem på två sekunder, jag lovar...bara av glädje!

När jag sprang över mariatorget så märkte jag att alla redan var i konferansrummet (från fönstret) men att de inte satt sig ner ännu.
När jag kom in på kontoret så skulle dom preciiiis stänga igen dörren, men jag stoppa dem sörru!!

Ah. Så var det med det.
Nu sitter jag på kontoret och ska fortsätta med hemsida - powerpoint sidorna som jag arbetar nu. TRÅKIGT VÄRRE. Faktiskt! InDesign tar muusten ur mig.
Å sen att jag ska leta i hela serven efter enstaka bilder, alltid ligger liksom inte i de mappar de ska ligga. Åh.

För övrigt så drömde jag mardrömmar inatt och det visste jag att jag skulle göra redan innan jag la mig. Det enda jag kunde tänka på var hemska saker.

Men idag lever alla. Alla som jag känner i alla fall, och det tackar vi Gud för!

Tjarrå!

RSS 2.0