misshandlad

Hej, jag är följa och Idsala är John (:


Hmm.. det verkar som att min sista utväg är Råslätt. Jag kommer att bo på Råslätt i två månader.
M a r d r ö m. Men det här ska vi klara av!

Varenda cell i kroppen skriker efter vuxendricka. Ska bli härligt ikväll, tjoho å hej!

arctic monkeys

Godmorgon kärisar,

      image483

har en morgon i arctic monkeys anda just nu. Musiken pumpas ut högt medans jag surfar runt. Borde egentligen städa lite här omkring och städa mig själv också, eftersom jag ska va på stan om en timma för att möta upp tjejerna.
Ikväll ska vi in till stan för å fira en flicka som fyller år och det måste handlas grejer till det innan.

Inte mycker har hänt på typ 11 timmar, sen mitt sista inlägg det vill säga. Sovit under det största delen av dem, skumma drömmar in deed men ingenting läskigt i alla fall.
Frågade moster om min dröm och hon sa att det är bra att drömma om kvinnor (tjejen med dem blåa ögonen utanför hissen, uuh..får rysningar bara jag tänker på det) och att det bara var bra att hissen fortsatte upp mot nian, tian elvan osv.
Så det känns ju skönt!
Men inatt drömde jag bara om killar, så det bådar inget gott tydligen. Äh, drömmar är ett skumt mysterium.

Ciao

en härlig gonatt låt

Här kommer kvällens gonatt låt. Åh minnnen! Haha den där kvällen alltså, hahaha..fyfaaan vi garva ut våra lungor.
Blunda å njut å sov...


rönninge

Tjoooho!

Skulle ha bloggat innan jag åkte från praktiken, men det gick inte att logga in..

Mötte upp kusinen på stan idag och tog en runda. De har öppnat en Belle i södertälje! YEI! Det var ett grymt bra tag sen man var på stan alltså...

Men iallafall, efter ett tag så tröttna vi och vi gick upp till mig stället å käka, men sen stack vi till vår moster...hahaha å jag måste bara få berätta om två roliga grejer.
Vi skulle ner till centrum för att hämta ett paket som moster hade fått med posten. Innan vi skulle ut så hämtade sibar min mobil som jag hade glömt på köksbordet

- åh! vilken tur! Tänk ifall min pojkvän skulle ha ringt, fatta var orolig han skulle ha blivit om jag inte svarat? Han skulle vända världen ut å in för att få tag på mig!

OBS! Ironi, ironi OBS!

Precis då vi kör ut så ringer min telefon..

- sa ju att han skulle ringa. Såg på displayen som sa att det bara var Idsala och jag svara
hej pojkvännen!
och aa, vi pratade på som vanligt, sa hur mycket vi hade saknat varandra under veckan eftersom vi inte setts. Under tiden så hoppar moster och min syster av bilen för att gå till posten och jag skulle precis fråga kusinen om vi skulle vara kvar i Rönninge hela kvällen eller så

- tyst! vänta nu! Det är en fin kille här, titta!
Och jag tittat, väldigt väldigt odiskret på honom och jag märker hur stackarn ser att vi sitter och glor på honom så jag reagerar också väldigt odskiret och garvar ihjäl.Fyfaaan hahaha
Å han skulle in i bilen som var parkerad bredvid. Han hörde säkert allt vi sa till och med, aa men tanke på hur jäkla högt min kusin pratar. Å han var väldigt syrian.

Det var lite skojigt. Vi fortsatte kvällen hos oss, som vanligt med snack och youtube klipp. Nu är det tomt här och det är en kö till badrummet...är så djävluskt trött så jag hoppar nog in å säng direkt. Här kommer dagens bästaste klipp.
Gonatten!







Om fjorton dagar är jag i Jönköping!

Mardröm! Ngn drömtydare?

Herrejisses.

Jag hade en mardröm imorse. Fyyyfan. Det var ett tag sen man hade dem sist å man blir lika chockad varje gång, hur hela kroppen blir sådär iskall och man får kalla kårar.

Då man var yngre så fick man mardrömmar oftare, i alla fall jag? Men de mardrömmarna var ju såhär. barnsligt läskiga ni vet? Med monster och sånt.
Men den här alltså. Denna knäckte!

Jag var hos Samora, på råslätt (i jönköping) och de höll på att bygga något hus? Nån lokal eller något.. och vid ett tillfälle var jag där ensam och gick omkring i bara tshirt och trosor? Å då kommer byggarna in och jag springer in i ett rum för att få på mig mina pyjamas byxor, men då står jag där framför dem istället och tar på mig dem! Och när jag till slut kan ta mig in i rummet så ser jag att jag klumpigt nog hade glömt min dator i lokalen över natten å haft den på en säng som stog alldeles vid en säng! Och plötsligt var det tre likadana datorer på sängen och jag hade ingen aning om vilken av dem som var min. Jag tänkte "vafan hade det här varit peelo* och två kopior så skulle jag veta exakt vem peelo var! Jag har ingen kärlek till denna dator!"
Aa, det här är inte så läskigt tänker ni nu men det är bara mjukstarten.

Vid något tillfälle stog jag och pratade med Samoras pappa (som inte alls var Samoras pappa rent fysiskt, som vanligt) och han var jättelak! Han ljög för mig å sånt...och detta hände vid två tillfällen, samma plats å allt, MEN det var bara vid första tillfället han var sådär elak och en skitstövel (ursäkta mig samora) men sen får jag något spöke-perspektiv och jag ser mig själv stå och prata med honom.
Vid första tillfället så hade han svart sot runt ögonen och andra tillfället var han helt vanlig och då kopplar jag själv att jag hade stått och pratat med ett spöke första gången! Eller ett monster?

Anyway. Plötsligt var jag i den där lokalen igen och det kommer in två grabbar dit. Vi sitter i det nya fräscha köket och då säger dem att de ska mörda mig! De börjar slänga vindruvor på mig å plötsligt var det dags! Den ena av dem börja gå mot mig och jag försökte stoppa honom och sa
"Alltså! Vänta vänta lite! Lyssna på mig, jag ska berätta något jätteskumt!"
Å berättar jag att jag exakt för ett år sedan hade begått självmord exakt på samma ställe som vi var på just nu (köket i den NYA lokalen...alltså så fanns det inget kök för ett år sedan men ändå så hade jag begått självmordet) men jag hade blivit räddad av Sandras mamma! Helt stööört.

Jag klarade mig ifrån mördarna tydligen för när jag sen skulle tillbaks till Samoras lägenhet så går jag in i porten och märker att de byggt om en massa och nu stog det typ fem olika hissar framför mig? Jag tog den ena och (det är nu det läskiga kommer)
...precis som dörren skulle stängas och jag skulle knappa in rätt våning så ser jag i ögonvrån att någon står där! Jag ser ett par blåa skor (som övrigt var riktigt heta, trots den fula ljusblåa färgen) och jag reagerar snabbt
- OJ! Förlåt!
Å så öppnar jag dörren...

Och där stor en flicka med iisblåa ögon, stirrande. Å hon stog i profil mot mig.
Alltså, jag ryser i hela kroppen när jag tänker på det.
Jag hoppade till och ramla baklänges och börja tjuta. Jag tänker "snart är jag på våning fyra, snart är jag hos samora och då ska jag gråta och skrika, snart snart!" å jag tycker helt ivrigt på fyran.. men...

Hissen fortsatte upp, nian tian, elvan, tolvan...


image482






*Peelo var min första digitalkamera som jag älskade ofantligt mycket. Vi hade en connection, jag å han.

Såhär tyder jag min egna dröm.
Den är solklar? Det är bara för att jag kanske kommer att bo på råslätt i april maj?
Å det framkallar mardrömmar. Hatar och avskyr stället.
Eller så betyder det att jag ska dö. Jagmenar, jag var ju ett spöke vid ett tillfälle. Vid ett annat så hade jag begått självmord, eller i alla fall försökt och i mina tankar, i drömmen så var det augusti. Så om jag dör då så vet ni att jag redan drömt om det.
Men vafaaan, den där tjejen alltså.

lägga sig i tid

Åå.. jag minns dom tiderna då jag slocknade på fredagarna. Haha, min kusin haaatade att vara hos oss då! Jag och min syster däcka (oavsett vad vi gjorde) redan vid nio. Det var tider det!

Jag ska faktiskt lägga mig nu! Hemskt tidigt. Min yngsta syster är fortfarande vaken. Och min fjortissyster har inte ens kommit hem!!
Visst, dom har påsklov å de... men att jag ska lägga mig före dom?
Äh, jag lider inte det minsta. Tvärtom!

GRYMT härlig sol idag för övrigt! Det kändes i hela ansiktet när jag stog och vänta på bussen idag, mmm..mys!
Får hoppas på att det blir fint väder imorgon också, man blir så mycket piggare då :)

Gonatten.

Bilderna!

Tjoho,

sitter och lyssnar på Elvis just nu och fixar lite med mapparna i datorn. Tänkte bjuda på lite bilder

 

   

   

Å när vi åkte till Norrtälje i förrigår så var vi tvungna att stanna för att fylla på motoroljan. Hur häfigt är inte det?



Ajuste, så firade moster och morbror påsk. Här är några bilder på kusinerna hos morbror, hans yngsta son gav oss en del häfitga shower. Synd bara att jag inte kan ladda upp dem på Youtube ;)

    

Å mina snygga feting bullar. Ok, de kanske inte dem snyggaste, men de smakade himmelskt gott! :)

     

Mums. Alla mina vänner får ringa om de vill smaka på bamsebullarna!

kanelbullar!


   

Tjena!

Sitter hemma just nu och funderar på å ifall jag ska baka något, känner för att baka kanelbullar faktiskt! Mmmm, kommer ihåg de bullarna jag och min kusin bakade i typ, åttan? Så jävulskt goda blev dem.

Men alla fall, mötet gick bra faktiskt. Personerna som jag träffade var helsköna, och medelåldern på stället var inte 50.
Pappa envisa om att hänga med in för att träffa mannen jag skulle ha mötet med..."för att se om han kände igenom honom" haha
Hade hoppats på att ingen av dem kände varann men det första mannen sa var
- Nemen! Dig känner man ju igen!
1-0 till pappa.
Äh, jag hoppas bara att det går vägen nu. Vill redan börja jobba där nu!

Nu ska jag kika efter recept i min sju sorters kakor boken. Lahaater.

anställningsintervju

Eller, möte kring sommarjobb som han skrev.

Ja snart så, om en halvtimma sitter där jag och ska intervjuas och jag börjar smått att bli nervös.
Inte för själva intervjun så mycket, har inga större svårigheter att sitta och prata om mig själv i ett par timmar. (Ja, för mötet ska tydligen hålla på 10.30 - 13.00, fast med lunch inräknat)
Det är här hela det där innan, att hitta dit, skaka hand med rätt person och hela det kalaset.

Nu ska jag ner för å möta pappsen.
Berättar i eftermiddag hur det gick!

Xoxo

hahahaha

Sean banan

Fyfaan. Jag fryser ihjääl! 
Måste lära mig från gårnattens problematik. Ha på mig kläder när jag sover mellan oktober - april!!

Tänkte bjuda på något roligt, men med en varning för känsliga tittare innan (men ilham, det är lugnt för dig, du har redan sett det här)



Sådär, äckligt roligt.

För er som inte har någon aning om vad det här är, eller vem han är eller var det här är ifrån så får ni se hela twistade intervjun med Sean.
Och för er som vet ännu mindre (typ, de som bor i hålorna utanför Jönköping)
Sean medverkade i ett dansprogram, Floor Filler som gick på trean för ett x antal år sedan...

Underhållning:


 

Invandringen

Jisses. Jag vet inte om det var tidpunkten jag blogga på, min rubrik eller att blogg.se byter plattform och krånglat hela dan så det gjort alla unga tjejer galna och läser igenom ens blogg.
En stackare har läst ner till mitt inlägg och Stockholm och kommenterar det, samma stackare kommenterade mitt "Gott nytt år" inlägg, här under... och aa.
Om du fortfarande läser min blogg, skulle irakierna vara bättre än iranierna? Och varför tror du ens att något folkgrupp ska vara bättre än annat?

Det är härligt, tycker jag...att man liksom kan komma med egna åsikter hur som i det här landet. Och jag tycker att det är bra att man kan sitta och diskutera dem så öppet.
Men att tro att ens egna folkgrupp är mycket bättre än ett annat är bara fel, det leder inte Sverige nånstans i utvecklingen.
Jag vet att jag själv är en som kan vräpa ur mig dumma grejer när saker och ting bubblar för mycket. Men man gör det liksom inte, öppet. Hemma är en sak, officiellt på nätet är en annan. Å jag vet att jag säger emot mig själv då jag bara för ett par dagar sen skrev något oehört elakt...men jag vet inte alltså...

Det här har man diskuterat en del på sistone och jag har faktiskt upptäckt att det är en fråga som jag brinner för. Men det går inte att arbeta med sånt när man själv vet att man inte har ren mjöl liksom. Man måste själv rannsaka sig själv när det gäller folkgrupper och invandring för att sen kunna jobba vidare med det, och  kanske, på allvar.
Jag tror att det kan vara anledningen till att Sveriges invandrarpolitik ser ut som det gör idag. Den funkar inte. Man arbetar med det, det gör man! Jag satt själv i ett möte i tre timmar idag som har mycket med invandringen att göra.

Man försöker ändra så mycket,(för Gud vet hur mycket landet jobbar med det här) man gör olika planer men ingenting som är anpassat för en folkgrupp, utan för hela invandringen i Sveirge. Sånt håller inte i längden.
Sen kan man inte skylla allt på landet, ingen invandrare ska komma in i ett land och tänka att det är vi mot dem.
Man ska aldrig välja  u t a n f ö r s k a p e n.


Oj, det här var inte alls meningen, skulle inte skriva något om det överhuvudtaget. Men nu blev det som det blev...

Hej hej å gonatt!

Ps1: om det är så som den där tjejen (eller var det en kille) skrev, att det är iranierna som firat nyår så: gratulationer till dig Siamak!
Ps2: ni får jättegärna önska mig lycka till på arbetsintervjun jag ska på imorgon!

GODNATT

Gott nytt år!

[det här inlägget skulle ha publicerats för ungefär sex timmar sen men blogg.se måste ha krånglat eller nåt]

Haha!
Jag var inne i köket pecis för att värma upp min mat och medans maten värmdes upp så gick jag till kontoret för attlämna tillbaks påsen och matådan å så...
När jag kommer in igen står en av kvinnorna vid köksdörren, med armarna utsträckta och skriker....okej, "skriker"
GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅR!!


Eeeeh...vaa...?
Hon stelnade till och sakta föll hennes armar tillbaks...
vilket land var det du kom ifrån nu igen?
Mina föräldrar är från syrien?... och jag firar nyår som alla andra?
Jaaaaahaaa..oj, haha. Vad fel det kan bli!

Vadå nyår? Vilka firar nyår nu? Firar inte kinserna efter oss? Okej, jag förstår att jag är grymt trött idag och att mina ögon kanske, men bara kanske, är något uppsvullna... men inte så pass mycket att jag kan efterlikna en kines?

Men hjälp mig gärna, är det kineserna som firar nyår nu? Vad trodde hon att jag var?

back on track och spräcka magsäck och lungor

Gomorgon!

Fan. Den där jäkla lägenheten alltså.. no chance. Ja, tydligen så är det 1) aasamånga som har sökt. 2) inflyttningen är inte förrens 1 juli! Kan lika gärna hitta en bättre?
Irriterande.
Men efter mitt arga mail till dem igår om att informationen brister på deras hemsida så sa man att de skulle fixa det. Men nu när JAG vet så behöver ni inte fixa något? ;p

Nu sitter jag på praktiken i alla fall! Soligt å fint ute. Härligt! Vi ska ha ett spännande möte idag, yeei.
What else is up?
Drömde en massa konstiga drömmar. Vaknade även av att jag frös ihjäl så jag sträckte mig ner för att ta mina leggings som låg på golvet brevid sängen men eftersom min säng är en hög säng så kändes det som att jag 1) kunde spy upp två veckors käk 2) bryta varenda revben 3) punktera lungorna 4) hjärnans all innehåll sprängs ut ur ögonen, när jag alltså sträckte mig ner för att ta dem.
Allt för att inte gå ner från sängen för att ta upp byxorna.
Och vad gör jag sen? Jag tar inte ens på mig dem! Utan jag somnar.

Segt som satan att gå upp imorse och trots att jag snooza så kom jag till praktiken tidigare än vanligt. Jag promenerade till och med ner till centralen.

Kommer tillbaks om jag har något som är Liiiiite roligare att berätta om!

Kisses

Elvis


image456

    

M u m s.

min morbror i tv rutan

Tjoho!

Har varit i Norrtälje idag, med Marija. Jättetrevligt faktiskt! Vi åkte upp på nån timma, var där i nån timma och så tog det ytterliggare nån timma hem!
Det är planerat att vi ska åka dit på nån roadtrip från jönköping i maj, I can't wait:D

För två sekunder sen var det knäpptyst i hela lägenheten, bara jag och fabbe var inne. Nu är allla här och det råder kaos. Kaos eller kaos... det är mycket ljud i alla fall.

Hur ska jag orka ta mig till praktiken imorgon? Att gå upp så tidigt...uuh.
Nemen! Där sitter min morbror i tven...aa han sitter i Tvn. Vad gör han där? Haha, jag som var hos honom imorse för att skriva ut min ansökan (som jag för övrigt har skickat nu)
Hoppas nu att jag får lägenheten. Det är många som vill åt lägenheterna.

Tråkigt värre. Har inte så mycket mer att säga än att jag saknar tillbaks. Tillbaks till Jönköping :)

Ansökan till lägenheten

God morgon!

Vaknade iofs för ett tag sen, ja...tre timmar sen rättare sagt! Vakna av att pappa kom in i rummet och undra om jag skulle på praktiken eller inte idag. Jag bad honom att starta datorn i sömnen eftersom jag haft mardrömmar om denna lägenhet.
Vakna i princip varje kvart enbart för att jag drömde att jag sov bort dagen och man gett bort MIN lägenhet!
Jag vaknade bara nån kvart försent och sprang direkt för å hämta telefonen och började ringa som en galning. Väntetid.
NOT good.
Väntar å väntar...
Sen svarar en tjej och säger att jag måste skicka in en ansökan. Men vafan?! Varföör i hela helvetets namn skriver de inte ut sån information på hemsidan? Ingen info what so ever om hur man ansöker! Skulle ha skickat ansökan jäveln förra veckan!

Å när jag fråga hur många intresserade de har

- jaaaa,det har ju ringts en hel del idag...
De hade bara haft öppet i tjugo minuter - max!
- å så borde nu nog inte vänta med att skriva ut ansökan till imorgon. Skicka in den idag så vi har den imorgon redan.

Nu ska jag bara få tag på en skrivare!

Michael Jackson

"I'm tired of bein' the victim of shame
They're throwing me in a class with a bad name"

Michael Jackson - they don't really care about us

image446

  

vännerna i jönköping

Ajuste!
Nu vet jag vad jag skulle skriva!

Jag saknar mina vänner i Jönköping! Jag längtar tills jag får komma tillbaks och hoppas innerligt att jag får den där lägenheten, fatta vad kul vi kommer att ha?!

Samora

&

Johan

&

Gabriella

Vi ses snart!

if you are what you say you are

Åh, vad skönt det känns att sitta med sin egna dator och knappa på tangentbordet! HAr nämligen använt den stationära de senaste dagarna, och jag gillar i n t e tangenbordet.
Igår fick vi högtalare av Idsala å de gjorde susen! Ljudet på datorn var inte den bästa, så vi fick två små och en stor bas till.
TACK!

Hela dagen igår gick väl ut på å umgås med släkten. Mycket mycket trevligt. Jag har en del klipp som jag vill spela upp här men vet inte hur jag ska ladda upp dem, bland annat på en kusin som dansar till MIchael Jacksons diverse låtar, haha...det ser snarare ut som lillgrabben råkat ut för en demon eller två! Hhöhö håhå

Igår kväll spelade vi samma spel som vi gjorde kvällen innan det och spelet höll på till 2 och å f y f a n vad kallt det var när vi skulle åka hem!? Och ÄNNU mer snö idag?
Å jag som hade lovat mig själv att inte tjata om vädret? Suure haha

Är jag störd, eller stöörd som nu drömt om Katrin Schulman tre gånger nu?

Hmm...något vettigt hade jag väl tänkt att skriva men det verkar som att jag glömt bort det? Huhu

Det roligaste som händer just nu är väl att jag chattar med min 8 åriga syster som sitter 2..nej, inte ens det..snarare 1 meter ifrån mg! Hon undrar vilken låt hon ska spela upp på youtube...

Kisses


Ken lee



"When I can't forget tomowow, when I think of all my sowow."

De nada påsk

Hej!

För det första, Ilham! Sluta kommentera min blogg med andras fina namn ;p
För det andra, Johnny - jag var tvungen att ta med dig i klippet eftersom 70% av bilderna bestodd av dig höhö. Nä, jag skoja bara.

Jaaa.. så. Idag fyller Sibar år...hela 21! Det betyder att det är dags för mig om 23 dagar...2 3 d a g a r. Holy mother of God.

Vi firade henne igår med god mat och dricka lite dans och en massa lek. Vissa har en massa tålamod, andra inget alls. Men det är väl vad just det spelet går ut på? Haha

Idag ska vi till moster för att önska glad påsk men också min morbror som bestämt sig för att fira påsk nu för att han inte kommer att vara i Sverige då vi ortodoxer firar. Jag gillar hans sätt att ha makten att ändra kalendern på det viset. Så ska jag också bli när jag blir stor!
Å så försöker Ilham övertala mig till att gå ut för en promenad, hon väckte mig! Bara för det så ska hon få tro att jag kanske ska ut ändå.. men att jag slutligen säger ifrån och stannar hemma istället :)

Ikväll må¨ste jag lägga mig tidigt för att kunnan gå upp tidigt imorgon! Måste fixa den där lägenheten fan.
Just nu är alla mina syskon inne i mitt rum? Eh? Sånt händer aldrig med mig och mitt tålamod och min nypa av klaustrofobi? Dessutom fotar de med min kamera, utan att ens att ha frågat mig? Vad händer med mig?.. jag orkar inte ens skrika på mina systrar höhö.

Kan någon lära mig hur man lägger upp klipp på youtube? Jag vill inte att klippet som jag kämpade med i timmar igår ska gå åt spillo..

Nu ska jag ladda upp ett fotoalbum på Facebook!

K i s s e s

Ingen påsk för mig idag

Glad påsk till alla er som firar idag! Jag firar om nån månad eftersom jag är ortodox..

Igår målade jag ägg hos min äldsta moster, med mig yngsta moster. Haha. Hon däremot är protestant, så hon firar påsk nu.
Efter det så åkte vi in till mormor där alla var..svettigt och klaustrofobi varning. ÅS jag och Idsala smet rätt så fort, ut därifrån och tog en lång och kall promenad till vår gamla hederliga skola Oxbacksskolan. Vad litet allting har blivit?
Haha, husen var ju som monster hus när man gick där!:)

Efter ett tag så började vi tappa känseln i vissa delar av kroppen så vi gick upp till mig och mötte upp Ilham. Vi satt med ett par skålar nötter och snackade på hela kvällen lång...typiskt? Haha
Skojigt var det i alla fall!

Igår hann jag göra ett klipp till Samora och Elias. Det var bilder från deras förlovning - proffsigt. Ska tamigfan bli en sån filmare, marknaden är megastor i våra syrianska värld. Och filmarna idag har ju knappast nån större utbildning? Jag lovar att de fixar bröllopsfilmarna i Windows MovieMaker!

Jag ska försöka göra ett klipp till Sibar nu! Hon fyller år imorgon och hon kan få det här som en present. Hur smart är inte det?:p
Vi får se om jag kan knapra ihop några bilder. Mina försvann ju! Det återstår å se...

Hej så länge!

Konstiga drömmar!

Guten morgen!

Idag är man pigg, idag har man fått sova och ätit.
Jag sover djupt som en åsna dessa dagar. Läskigt djupt, har aldrig varit en sån tidigare. Drömde en del konstigt också, bland annat att jag hade förlovat mig med en gammal kompis till mig - som är en tjej!
Haha
I drömmen, då vi firade själva förlovningen med en fest så kommer jag på mig själv sitta å tänka "vafan? förlovar jag mig med en tjej?! Jag känner ju inte henne längre? Äh, lika bra å avsluta det!"
Tecken, tecken.

Sedan drömde jag att jag kom hem en dag på kvällen och ser en packad resväska och kommer på mig själv tänka "VAFAN! Vi ska ju resa imorgoon! Å jag som inte ens handlat något!! Det är ju allt som ska handlas som är halva nöjet med resan!"

I´m wierd, I know.

Utflykten till vår fönstershopping verkar inte bli av. Verkar som att Idsala bros en hel del på sin kusin Sibar aka odlaren. Vad ska man göra istället då? Det snöar - mycket. Vem bangar på att åka pulka?
Jag vet att jag har något som jag måste fixa först, det är en liten present till en person. Ska bli kul å fixa det, har aldrig gjort det innan.

Nu ska jag fortsätta lyssna på Viktoria Tolstoy skivan och städa mitt rum lite :)

energiiiiiiiiiiiii

Men herregud!
Jag har totalt glömt bort min kära blogg. Inte bra!
Jag fick sova länge, jäklar vad sömn påverkar mig! Nu när jag fått sova så har jag varit på världsbäst humör alltså..
Blev väckt av ett samtal från ett nummer jag inte kände igen och så fort det händer så tror man ju att man missat något möte eller nån läkartid, man börjar tänka efter en extra gång å gå igenom sin kalender i hjärnan, är det inte så för er med?
Det var iaf ingen fara,utan en kompis bara som skulle ge mig en inbjudan till ett bröllop. YEI! Hur kul som helst! MIndre kul att få gå upp ur sin varma säng å rulla ner till gården under för att ta emot den, tur att ingen människa såg mig...ingen vacker syn sådär på morgonen:p höhö

Efter det käka jag frukost med syran som hade sovmorgon och satte mig sedan för å kolla på våra bästa år reprisen som jag redan hade sett. Men som jag nämnde innan så gör sömn mycket och jag kände att jag hade fär mkt energi i kroppen så jag börja storstäda hela vardagsrummet och mitt rum...ja, jag städa till och med badrummet och toaletten!!

Sen kom Idsala lillan hit och höll mig sällskap tills jagh fixa mig. Sedan tog jag lite käk å stack till henne å hade ett mysig knytkalas! Å sen lite kaffe med kexchoklad över det! Och sen lite toblerone! Och så självklart NÖTTER och sen lite mer kaffe. Mys mys.
Fabbe och Sibar droppa också in. IDsalas bror och mamma också. Idsalas moster och min mammas moster (sammma människa) också.

Efter ett tag tröttnade vi så vi bytte lägenhet och kom hem till oss istället. Här var resten. Mormor mostrar med familj var här..så vi var TVUNGNA att fika igen! När humöret hade fallit och energin tagit slut så satte vi oss för å käka lite sallades som pappa hade t<git med sig från jbbet (nu var klockan runt 9 ocg alla hade stuckit hem)
När vi fått i oss näring så fick vi i oss en jädra massa energi så ja å fabbe flippa och härma sibels uppträdande på melodifestivsaln. fyfaan vad jag garva!!
Något som var mindre kul var att Idsala filma det hela!
Fyy vad vi har garvat hela kvällen!! Å nu med, i rummet. Totaaal flipp.
Härligt härligt! IMorgon ska vi in till stan (sthlm) för ååå...fönstershoppa! Spännande va?;)

Nu ska jag sova, trots energin! Undra hur det ska gå?!
KISSES
Till ilham: X O X O !

hååååååååår

Mitt hår luktar så otroligt sjukt äckligt gott just nu så det inte finns.

ÅH! Moa har kommit hem!!!!!!!!!!!!!!!!! Undra om jag kan få träffa henne imorgon? Undra undra...saknat henne har jag gjort, utan tvivel. Moa min moa.

hemma idag

Goddag!

Det gick inte att ta sig till praktiken imorse. Jag var i köket och hade precis fixat klart min matlåda då jag kom på att jag har ett sent arbete som måste lämnas in!
YES! Tänkte jag och sprang tillbaks till mitt rum för å skriva. Fatta att jag blev glad över å få sitta kvar här hemma för å plugga, l a t m a s k !

Och hur mycket har jag hunnit skriva? Inte överdrivet mycket kan jag lova! Och det är en überlätt uppgift...

Nu ska jag fortsätta så jag får den over with. KISS

gutenmorgen

En eloge till mig som orkat ladda upp alla bilderna. En mindre eloge för att jag är så lat som inte ens trök in tangenterna ordentligt då jag skulle logga in...

Godmorgon!
Det är soligt ute men snöigt. Men det gör inte så mycket? Orka lägga ner en massa energi på å hata vädret? (Säger man nu när man vet att den riktiga våren bara är ett par dagar ifrån..:))

Jag ORKAR verkligen inte till praktikeenn! Det enda som får mg att pallra mig upp är tanken av att jag nu ändå är vaken och fixad och att går jag nu, så får jag lite friskluft å få röra på mig lite.
Chefen var iväg på möten hela förmiddagen igår och det var exakt det jag hade hoppats på, kunde verkligen inte koncetrera mig på något men samtidigt så ville jag ha grejer att göra så tiden går fort som fan.

Nu ska jag fixa min matlåda. Åh Matlådor! Hur orkar alla lärarstudenter ha med sig det varje dag, i fem år?! Jag har redan tröttnat, å då är det inte ens jag som lagar maten!

image442

     

Mina fina blommor som jag precis fota. Och mitt fina kort.

T j a r å !

Bilderna är här!

      
Kvällen började lugn, men lite gott att äta och dricka och Greys Anatomy tittande. Men sen så tog allt det slut och...

   ..det flippades en del. Men bara normalflipp. Men sen flippa vi mer...

       

...vi tog fram dansmattan och dansa loss. Roligare och svårare än man anat. Dagen efter var det dags att fortsätta med alla ärenden och vi...

     ... åkte till Ekohuset? Hette det så? Där köpte jag mer än 2 kilo choklad till mamma höhö. Och så åkte vi till ÖoB och en del andra ställen. Hade visst inte så många bilder från den dagen. Men dagen efter...

  ...så gick vi upp tidigt för att åka till Johan som bjöd på frukost. Efter det åkte jag för att skriva en tenta medans de andra fixa, ja allt det där yttre som skulle fixas. Efteråt åkte vi till Öxnehaga eller Österängen (förstår inte skillnaden) för att handla, sedan för att hämta Elias och för å sen handla ännu mer. Efter det laga jag en lasagne som var hur god som helst med såg lite konstig ut. Höhö.
Framåt kvällen så var det dags att fixa...

   ...lokalen! Men det blev mest lek och det mesta "sparades" till dagen efter, självaste förlovningsdagen. Men vi gick upp för att kela lite med...

 ...Totte! Samoras storebrors rottweiler. Världssööt. Kvällen för ung så vi åkte ner till Åtta glas för att umgås lite...

       ...trevlig men kort kväll. Jag testa på snus som ni ser på fjärde bilden men efter cirkus tjugo minuter efter så gick det inte att undvika vattnet som rann ner genom att dränka det med vin och att skrapa bort det från tungan hjälpte inte heller. Så det var bara att spotta ut.

Dagen efter det, förlovningsdagen var ANINGEN kaosartad och kanske lite dåligt planerat då vi fick springa ner till lokalen iförda i pyjamas och i princip käka vitlök till frukost (jag kryddade meza grejorna så jag var illa tvingen att smaka)
Efter att ha gjort det klart, lagt ut all dricka på borden, och nötter och servetter och bestick och andra nödvändigheter. Och efter att ha skärt sallad, gurka, paprika, sudjuq, fixad oliver apprach...äh, listan är lång. EFTER det, endast nån timma kvar till festen sprang vi upp för å fixa oss. Och vi hann ju!

                  ...en superfest som slutade med en Johan i tårar haha.
Å vad som hände mellan 03-07 samma natt vill man helst glömma. Höhö
Dagen efter, kan man ens säga dagen efter då man la sig då? La mig halv åtta då resten av Samoras hem vakna till liv, i alla fall småungarna och tjura. Sen sov man lite lätt i ca 4 timmar för å sen gå upp.

Fick åka hem med Samoras fästmans storebror, lillasyster och mamma - as rolig resa upp faktiskt. Garva otroligt mkt med tanke på hur läskigt olevande jag var.

    ...nej jag fota inte flaskan. Jag försökte få till ett foto på bilen mittemot med alla grabbarna i (elias och hans kompisar) som körde som idiotet på båda filerna haha.

Ne, nu har jag kämpat länge. Gonatten!



skämma ut folk

Haha. Ser ni att Samoras lillebror BER mig att inte lägga ut bilder på honom då han var lite rund om fötterna på förlovningen?
Det första han sa när jag kom till dom var "skriv inte om mig på din blogg, ok?" hade inte tänkt att göra det heller, men nu då han verkligen ber om det. Mohaha.

Nu ska jag ladda upp bilderna medans jag lyssnar på Viktoria Tolstoy och njuuhuter av musiken. Jupp, snodde skivan från kontoret. Chefen var inte där så jag fråga till en annan som sitter inne på kontoret med oss
- tror du att det är ok att jag lånar en skiva från ...?
- ja! Oja, jag brukar ta utan att ens fråga. tror inte att han märker något med den samlingen och så blir jag så nervös om jag frågar, tänk ifall man tappar bort den?
- haha, men då får det här bli vår lilla hemlighet;)

Nu ska det laddas upp! Zalga har fått tillbaks sin energi!

latmask

Så fort jag kom hem till min sjuka kräkandes syster idag så la mig i soffan brevid för å sova.
Jag sov i hela tio minuter. Applåder till mig.

Sitter vid familjens dator nu och vet inte var jag ska surfa, det finns inget roligt sparat på Favoriter eller adressfältet och jag är alldeles för trött och lat för att skriva in adresserna själv. Eller ens tänka ut vad själva adressen är. 

Jag såg att nån varit inne och läst min blogg, så jag gick in själv.
Pinsamt.
Haha. Inte alls lika kul att läsa som att få skriva. Jag ska nog inte läsa min egna blogg i fortsättningen!

Jag väntar på Idsala hästen som varit på kryssning med sin klass. Hahah det klingar inte bra alltså. Hon skulle komma till min så fort hon duschat av sig ölen...Å jag som så gärna ville känna lukten av studentlivet igen! Men det fanns nog ingen chans att jag kunde övertala henne till å komma hit, nerdrunken i öl.

Snart ska ni få se bilderna! Batteriet måste bara få ladda. Hej hej!


trött är bara förnamnet

Jag lovar att det ligger något mer bakom min trötthet. Jag blir alldeles illamående av tröttheten! Och så värker mina ben fortfarande.
Bajs.

Gårdagens stjärna måste lätt gå till min pain in the ass kusin Sibar som gav mig pillret från himlen. Om jag är trött, vet ni hur fan jag kände mig igår eller?!
Men tacka Gud för dessa inte-receptfria-tabletterna. Tacka Gud för alla medecin vettja!
Å så var dom snygga också, rosa kapslar. Den ena sidan var mörkrosa, den andra cerise/neonrosa och genomskinlig, då kunde man se pulvret i kaplsern, hihi.
Finare än mina efter-blodgivningstabletter som är orange och bruna.

Jag är så trött så jag inte ens kan koncetrera mig på tjuvlyssnat. Det är tamigfan lägre än Glocalnet!

Deppigt värre

Ååååh. Hatar såna dagar!
En helg full med människor kring en, hela hela tiden.  Å så kommer man tillbaks tills vardagen.Snö.Kallt.Värk.Ensamt...usch å blä.
Jag vet, nämnde innan hur mycket jag saknat praktiken, men det kändes grymt jobbigt.
Får mig att tänka på den där dagen efter jullovet i åttan? Alla sätt och grät. Fast inte jag, inte riktigt min melodi. Jag var mest glad iofs för å få vara tillbaks till skolan. Jag älskade skolan. I still do. Men skolan idag...haha, inte alls som det var i högstadiet. Konstigt vore väl annars..men åh, aa. Orka.

Jag är trött. Ja. Kunde inte sova igår heller. Benen värker än. Ryggen med. Vid fyra på morgonen varknar man av ljudet av en kräkandes lillasyster, ja sådär lagom mysigt. Sen går det inte så bra med det här att sova om.

Sen får jag gå upp extra tidigt för att åka ner fyra våningar med lillsyrran som inte vågar gå ut ur lägenheten själv pga en storbrand i huset i förra veckan. Och förståndligt är väl det? Två storbränder i huset har stackarn varit med om, mer än storesyrran iaf.
Trauma in deed.

Och nu då?
Meningen var bara att jag skulle berätta om mina djupa deprissioner trots att jag har så mkt att vara glad över just nu. Men det är som sagt bara idag, imorgon mår jag bättre.

Ajuste!
Igår fick jag blommor skickandes hem till min dörr.
Åh. Gammaldagsrosa färg på de stora rosorna, och så lila småblommor som såg ut som brödslöja, ellever vad det nu heter. Fint var det i alla fall och i kortet stod det ungefär
"Tack min vän för allt du gjort, skulle inte ha grejjat detta utan dig. Samora"
Och halvtimman innna jfick jag ett telefonsamtal av hennes fästman som tackade varmt och bad mig att hälsa mina föräldrar att de har en bra dotter. Höhö.

Jag återkommer senare för å berätta om dagarna i Jönkan. Har en del roliga och fina (och mindre fina) bilder att visa er.

Hejdå små pissungar, hihi.

msshandlad, mörbultad och utslagen

Fortfarande är inre krafterna tillbaks. Hade svårt att falla in till sömns igår pga smärtan, låg spänd som en åsna på sängen och varje gång jag föll in så ryckte jag till av helvete så jag vakna igen.

Kunde inte ta mig till prakiten imorse - vilket känns hur jäkla surt som helst. Men jag får hoppas på å få jobb skickat till mig.

Men jag återkommer  som sagt snart.

Slut som artist

Tro pelle det. Jag har nog aldrig varit såhär trött och slut, både fysiskt och psykiskt,så mycket, någonsin, ever.

Återkommer när krafterna är tillbaks.

förlovningsfest!

Igår kväll var vi på Åtta glas, första gången där faktiskt!
Men det var kul. Kvällens höjdpunkt var lätt Gabriellas aggressionsbrott då jag nämnde att JOhans erbjudit hans hem för mig att sova. Hahahaha
Stackarn, efter en enda drink :D

Jag testa på riktig snus!! Det varinte lika äckligt som första niktoinfria, för då smakade jag på mina tänder. Den här gången försökte jag verkligen att inte röra tungan för å känna smaken. Men fyfan vilken kick man får, man känner ju sig packad! Fatta att folk gå runt å känner sig packade dagarna långa?
Jag lovar att jag hade den i munnen i typ femton minuter. HUr starkt gjort av mig var inte det?

Jag och Samora fick vara ensamma i hennes rum inatt å då fick jag sova på två madresser för å fixa min rygg, men det blev inte så mkt bättre? De kändes som om vi väcktes hela tiden av att telefonen ringde.
Å hon gick upp tidigt, efter att hennes mobil ringt tusen ggr. Sen vakna ja av att hon går in å ut i rummet. Nån timma efter kommer hennes bror in i rummet å öppnar dörren grymt våldsamt. Å sen nån timma efter det hennes syster som slänger en kunde å en massa filter på mitt ansikte.
Gästvänlighet, say whut? Haha

Vi stack ner till lokalen i pyjamas åa utan frukost för å fixa bord, grönsaker å meza grejorna. Jobbigt som fan. Å nu sitter jag här nyduschad å väntar på att håret ska torka så jag får börja fixa det.
Undrar om jag kommer att hållla upp ögonen helafesten ikväll?:p Undrar hur det blir?
Det kan verkligen vara allt från asskön fest till kaos. Hoppas grymt mkt på det förstnämnda!

Snart kommer Samora hit med hennes hår å smink fixat!:D
Oj, kom precis på att inte hennes mamma är hemma nu. Utan bara hennes mormor från syrien som bara pratar arabiska, hur ska det här gå?


Dansa dansadansaaaa

Tjoho!
Det är fredag idag! Inte för att det gjort någon större skillnad under veckan om det varit måndag eller lördag?

Har precis skrivit en hemtentamen så jag orkar inte anstränga mig särskillt för å skriva förståndligt, inte för att jag gjort det innan.

Ska snart hem till Johan för å dansa. Gabriella hämtade dansmattan till honom imorse när vi var där för å käka frukost. Gabriella Samora och Sara är å fixar tjejgrejer å stan, fixa naglar och...eeh, låt oss hålla oss till naglarna :p
Ikväll ska vi tydligen ut. Känner inte för det alls med tanke på att hälften a sällskapet är okänt för mig. Men vi får se, efter ett par glas vin och öl blir nog allt kul:p

Nä, nu ska det dansas! Hej!

gästvänlighet och pms

Samora ligger och sover.

Aha?

Vi ligger på madresserna som ligger på hennes säng, hur ska det här gå till?
SNacka om å kunna ta hand om gäster?:p

Imorgon ska vi kanske till Johan för å käka frukost, första gången jag är där som hans kompis. Alltså, jag har varit där men då kände jag honom inte, utan då var vi där för förkrök innan Marcus studentskiva, haha.

Vi har såå gjort stan idag. Eller Samora har i alla fall, fixat en massa trååkärenden. Man har fått gå in å ut från den där pruttbilen tusen ggr, snacka om energikrävande.

Imorgon väntar kaoset.

Gonatten.


kavli

HAHAHA satt precis och kolla på Kavlis reklam på youtube! Hur kommer det sig att jag missat den på tv?
Den var rolig ju! KOlla upp den, den med den dansande ungen :)

Sitter just nu på Samos säng och lyssnar på hennes jäkla arab musik på ashög volym, medans hon räddar sig själv genom å dra in till badrummet.
Åfan, kom precis på vad det är som stinker - det är tröjan jag har på mig. Nån av mina systrar måste ha använt den och sprutat Paris Hiltons spya parfym på. Fyyfan.

Nu ska jag ta och ringa och gratta min kära syster som blir femton. ALLA grattar henne genom en kommentar! NU!
När jag ringer henne ikväll för å be henne å kolla om hon fått gratulationer på min blogg så ska det vara lika många som "unika besökare" på min statistiktavla - bara så att ni vet. Å jag vet vilka ni är. Så gratta henne nu, promt!

Nu ska vi till bibblan för å låna en bok åt mig för å sen...aaa, till media markt eller nåt. Sen ska vi handla grejorna till lasagnen.
TRevlig info va?

AJuste, Samoras ena bror fyller också år idag! Så ni kan lika gärna gratta honom också, han blir lika gammal som min syster.

Nu ska jag knuta upp håret o CO.
Pusselipusspuss

heeemmma

Tjoho! Äntligen "hemma":D
Konstigt nog känner jag mig jättehemma här i jönköping, nu mer än nånsin. Men det där är en annan femma..

Samora och Gabriella mötte upp mig på stationen å så åkte vi och fixa lite grejer med hennes klänning å ring å så sen så träffa vi Samoras syskon och Johan, woho!
Vi åkte hem till Samora där vi mest tog det lugnt, kolla på hennes systers förlovningsfilm, åt och fika. Sedan åkte vi, gabriella samora och jag ner för en fika. Och just då jag och Samora skulle hemåt för att kolla på greys anatomy så kom gabriella på att vi lika gärna kunde kolla hos henne!
Hon kan vara smart ibland, höhö.

Vi kolla på greys, sen satt vi mest å snacka. Sen tog hennes yster fram en dansmatta!! Så började vi att tävla. Skulle ha tagit med mig min usb kabel satt jag kunnat överföra bilderna till deras datorer nu och för att jag skulle kunna ladda upp bilderna här med :)

Jag tror inte att nån förstår hur mycket jag saknat min kamera! Så jävla skööönt att ha den!

HAHA, samora sitter med min dator på hennes säng och surfar, hon kollar hennes kompisar bilder och säger:

-OMG! Det här är en kändis!! Kom å se vem de e min kompis är med?!
- ööh, det där är mike tyson!
- har han tatuering på ansiktet?

hahaha
Imorgon ska jag få laga lasagne här, som jag alltid får göra :p

Å bara så att ni vet, nu måste jag börja skriva om mina jönköping - vänner. De är mina äkta troende läsare från dag1, så jag måste skriva om dem mer - de har svikit min blogg på sistone eftersom jag bara skriver så mkt och inte om dem och bara om ett jäkla kontor, som de sjävla sa det:p

Nä, nu ska jag lägga mig på dubbelmadresserna, hur dessa ska få plats med i rummet återstår att se då vi är tre som ska sova hör!

Gonatten och många pussar!!

bitter

nu har jag åkt i en timma och 40 minuter ungefär, tiden går fort med datorn men jag är sjuukt uttråkad redan!

Jag flyttade på mig, åsnan fick sin vilja igenom!
Jag krigade för att komma in till stan 45 minuter innan bussen skulle åka bara för att jag ska få en sitts där man sitter ensam. Nu sitter jag i en vanlig, för två pers.

Självklart så lgger min telefon av just nu så jag kaninte lyssna på musik. Stööhörande.
Jag hade fixat mitt hår assnyggt imorse men så fort jag kom ut som blev det spikrakt och trist - det är så med nytvättat hår. Också, stööhörande.

Nu ska jag försöka sluta att vara bitter!

Hejssvejs

jobbig start

jävla åsna! ja e så jävla ririterad just nu så de inte finns!
Jävla ocivilserade männsikor de finns!!

Det sitter en jäkla utlänng (kalal mig vafan ni vill!!) som dragit ner hela jävla stolen så jag måste ha min dator liggandes på mig!! SÅ jävla störd! Hon ligger i princip som en säng och så har han sin jävla msuik så högt så att alla kan höra det! Jäkla idiot!

Å de bästa e att jag BER HONOM snällt att dra upp sin jäkla stol

- nee men jag ä truuttt
- ja, men jag kan inte se min dataskärm, du har ju dragit ner din stol för mkt!
- kan do inte flytta på dg då?
- nej det tänker jag verkligen inte göra - jag satt här före!

jag försökte vara snäll men till slut höjde jag rösten så att alla kunde höra:p
jäkla svin

mina två väskor e så proppade så min ena väsa gick sönder, den snygga från gotland :(
å min mobil knasas! den stängs av å på av sig självt.
vad mer har gått fel idag?
Vädret.
fyfan. jag är så irriterad på åsnan här framme så de inte finns

resfeber!

Näää, det är klart att jag inte sprang ner på stan. Höhö, lite civiliserad är man ändå?

Jag har inte ens kommit iväg! Skulle ha sprungit ner på stan på sekunden jag fick reda på det, men nej nej.
Äh, lika bra.
Får vänta på mamma som snart kommer hem för jag och hon har lite bankärenden hos Idsala ::
Sen ska jag till bibblan för att lusläsa lite för att sen få låna boken i Jönköping I M O R G O N! :D

Resfebeeeher. Samora har försökt att övertala mig till att komma över ett par dagar innan, alltså att jag skulle ha åkt idag eller igår.
OCH attt jag ska vara kvar tills på tisdag veckan efter. Tjena, min mamma tycker att jag åker för tidigt som ska dit redan imorgon så Samora ringde och försökte att övertala moren min.

"Tror du att jag ska låta Zalga komma till er i en hel vecka när ni snart ska få henne i två månader? Nää, hon ska vara hos oss dessa tre månader!"
För reservation för fel översättning av arabiskan.

Haha

Imorgon vid det här tidpunkten är jag i Jönköping! Sådeså!

blame shame

Blame it on my youth.

Ni borde skämmas!Ge blod!

Läs det här!! Skämms ni inte?!

Hibbs-an!

Jävlar i min låda! Anna Hibbs ska till Södertälje av nån anledning som hon inte nämnde i sin blogg. Vafan händer i Södertälje?
Jag vill veta!! Ååh.. det här är inte alls bra för min nyfikenhet!

Jag har inte haft tid att tänka på att jag ska till Jönköping imorgon! Oh shit. Äntligen!
Idag fick jag kolla på Oprah och Våra bästa år! Det är härliga tider då man får kolla på dem faktiskt...

Ska jag springa ner på stan för å checka läget och spana efter Hibbsan eller ska jag hoppa in i duschen och fortsätta min dag som planerat?


melodifestivalen och jönköping

Jag har följt Melodifestivalen i år, sett alla förutom deltävlingen i Linköping! Och det är grymt tycker jag :p

Men nu kom jag på att Samoras förlovning är självklart när finalen är! Typiskt. Känns som att allt händer då just jag är borta :(

Äh. Ingenting är lika roligt som att få åka till Jönköping å va med sina vänner i ett par dagar!!:D

Kom ihåg

Kom ihåg att allt som händer, händer av en anledning.

image379

image380

jävla skit också!

Jävla skit också!
Det är en tant här på kontoret som ska sluta och har med sig två tårtor, men har inte bjudit på dem ännu!
Å jag som ska dra iväg snart!

Hoppas att det inte är tårta, hoppas att det är något godare. Mmmm.

Posh vs Madonna

Herregud. Jag har blivit senil! Vad jag glömmer behöver vi inte gå mer inpå men, herregud! I mina yngre dar kunde jag komma ihåg minsta detalj av ALLT.
Nu kommer jag inte ens ihåg att jag bloggat till exempel. Skrev in blogg.se i adressfältet, loggar in å så ser jag att jag redan bloggat och inte alls om det jag hade tänkt att blogga om!!
S e n i i h i l !

Nu till det viktiga. Här ser ni Posh som är på Vogues omslag, fast det är inte omslagsbilden... jag tycker att hon ser annorlunda ut men snygg! Vet inte riktigt vad det är som är så annorlunda ut? Ögonbrynen? Håret?
Snyggt är det i alla fall!

image376

 Kolla in de snygga tatueringarna!!

Men det här, Madonna. Nej, det här är bara f e e e l !
image377

Bölleee

Guten morgen! Det är regnigt ute, men vad gör det när jag är i Jönköping om två dagar?:D
Jag sitter på praktiken just nu, vet inte riktigt varför eftersom chefen är bortrest den här veckan. Men jag tänkte kolla om det är någon annan på kontoret som har några uppgifter åt mig, annars så ska jag hemåt och plugga.

Ja! Vad har hänt då. Igår var vi på en snabb och grymt tråkig fika och sen åkte jag och syrran till sibar där alla var typ. Mina mostrar hade gjort enligt tradition, bröd med pengar i.
Ja, precis.
Enligt tradition, precis innan fastan, så bakar någon i släkten bröd och delar ut till alla. Varje familjemedlem ska ha varsitt bröd. Den äldsta i familjen stoppar bara in handen i påsen och säger "den här är till xxx, den här är till xxx" och det är bara en av brödbullarna som har en peng i.
Efter att vi i vår familj delat ut bullarna så fråga jag vad det egentligen betydde, för den som fick pengen, vilket papap fick - som vanligt!!

"Det är den som kommer att dra in pengar till familjen under året"
"Inte fan undra på att jag aldrig får den i så fall!"

Så var det med det. Man kan väl jämföra dessa brödbullar med semlan? Dagen innan fastan börjar? Äh.

Nu ska jag ta och ringa ett par samtal (försöker låta grymt viktig när jag egentligen bara ska ringa ett töntsamtal)

Ha det så fint vänner!

IT gör det lättare att konversera

Jag är ensam hemma med mina två yngsta systrar.
Den allra yngsta är inne i mit rum framför datorn, jag själv sitter på toa för att...uhm, det är bättre uppkoppling här...

Den ena frågar den andra:
Var är Zalga?

Jag hör det här eftersom de är typ tre meter ifrån mig.

Så jag skriver till min syster på msn:

Jag är på toa

Å då hör jag henne säga det till min syster

Zalga är på toa

Det är så mycket lättare konversera med sina systrar på det här viset. Mindre energikrävande.

Sen frågar hon

HAr du med dig din dator till toaletten?

Nej, svarar jag

Och då hör jag henne fnittra och säga till den andra systrn

Hihi, hon sägr at hon inte har den med sig datorn

och då svarar hon

vadå, tror du att det är luften som skriver eller? det är klart att  hon har med sig sin datorn till toan

Och då skriver hon samma mening till mig på msn

Sina säger:

har du din data med dig in till toaletten

Zαlgα säger:

nej

Sina säger:

jo!!!!

Zαlgα säger:

nehe

Sina säger:

e neej neej de luften som skriver inte du

Efter ett tag blir det tyst.. hon börjar bli osöker på riktigt.

Till slut vågar hon fram och skriker
Zäääälg?
Ja?
Hihi det var inget!!
Eller jo! HAr du något på dina knän?
Va?..nej?

Den andra syrran märker hur rädd hon blir och frågar henne
ser du hennes datorn nånstans i hennes rum?

Jag ska ut nu. Och jag slår vad om att hon reagerar genom att säga
OMEH! När hon ser mig med datorn i handen å så kommer hon att prata om det som om det verkligen inte var jag som satt och chatta med henne.

Höhö.

frisk

Hej alla oroliga människor,

jag blev aldrig sjuk inatt!
Så. Då vet ni, så ni slipper gå runt å oroa er för mig :)



Magsjuka och frossa

Jag åt en speciell matlåda idag, men låt oss inte gå in för mycket på vad det var exakt... haha
Men Fabbe tror att chansen av att jag får nån magsjuka är riktigt stor. Jag har frysit hela kvällen så mina föräldrar tror att jag är på god väg att bli sjuk. Det gör att Fabbe får panik.

Jag, däremot, som vet att jag är fullt frisk utnyttjar det här till max och sa till pappa och fabbe efter att vi släppt av ilham tidigare ikväll
"ni kan väl gå med på att jag håller på å blir sjuk? ni kan säga det till mamma så hon får skuldkänslor och ber mig att vila i säng hela dagen imorgon istället för storstädningen"

Mamma gick nog inte på det. Hon gick inte på det alls.

Aja, det var ett ärligt försök. Gonatten!

något stinker!!

Alltså, det är något som stinker här på kontoret!!
Det är inte en sån, asäcklig stank men den är extremt jobbig eftersom jag inte kan lokalisera den! OCh dessutom, för att mitt hår luktar extremt gott idag, självklart.

S t ö r a n d e
Händera och munnen har jag tvättat två gånger
Fönstret har varit öppen sen lunch - jag fryser ihjäl
Jag har till och med kollat armhålorna!!
Lukten känns nära, men det är verkligen inte jag som stinker!
Men ändå luktar det lite som min matlåda!?

Kanske är det matlådan som stinker upp från väskan? Check
Glasen som stor bredvid mig? Check
Håret? No question CHECK
Armhålorna CHECK
Händer och mun CHECK
Inga matrester på skrivbordet CHECK

Äh, lika bra å åka hem. H E L G !

Zalga is...

. . . a b o u t   t o   d o   s o m e t h i n g   s u p r i s i n g,   e v e n   t o   h e r s e l f.

jag sniffar hela dagarna

Mitt hår luktar så gott så jag går mest runt och sniffar på det, på mig själv.

Biljetten är bokad!! :D

det gäller att tro på dig själv

Jag ringde Gina, min kusins fru för att kolla läget med henne. Min kusin svarade och just då han räckte över telefonen till henne (Gina) så tar Sibar telefonen och frågar kaxigt,
- eeh, varför ringer du från din mobil till hemtelefonen?
- min mamma pratar med din mamma i den luren
- aha!
- men hon avslutar nu så jag ringer upp från hemtelefonen
- okej, men kan du deras hemnummer?
- det gör jag nog eftersom jag precis ringt till det?!

Haha. Jaaa...

Fabbe är också en sån där smarting, men det vet ni ju. Hon sitter vid datorn, vänder sig om och frågar
- eeh, zälg, är jag arbetssökande eller arbetsgivare?
- vad tror du själv?
- arbetssökande va?

Nu ska jag till Gina.
Gonatt!

Två årstider på en och samma dag

Imorse när jag vakna (efter en grymt konstig dröm) så var det snö överallt, och mer snö än vad det var sist så det fick mig att tro att vintern var tillbaks och jag övervägde att gräva fram vinterjackan igen...
Men jag envisade och tog skinnjackan ändå - bra val kan man tycka nu när det är mer än 6+ ute! Det är ju VARMT!

På förmiddagen var vi och träffade informationschefen i Huddinge kommun och diskuterade jobbet som vi ska göra för dem. Sen så åkte jag och chefen till Skärholmen centrum där det var meningen att vi enbart skulle fota lite (de gjorde ett megastort jobb för skärholmen centrum när det byggdes om) men vi stannde för lite lunch och åt libanesiskt. Gott var det!

Nu sitter jag här och inte har sådär mycket att göra. Chefen ska tydligen resa bort på lördag och vara borta i en hel vecka så jag ska få jobba med en annan här på kontoret, men det lär inte vara sådär överdrivet mycket att göra, vilket passar mig bra just nu när jag måste plugga litegrann. Dessutom åker jag ju till Jönköping på onsdag!! Längtar ihjäl mig!!:D
Aaah. Känns som att jag ska åka utomlands eller nåt, höhö.

Nä, jag tror faktiskt att jag ska hem! Eller snart i alla fall.
Ajuste! Chefen skulle prata med en kontakt som han har för en viss pr byrå för mig. Fatta grejen!! Lets pray for the best!:)

Ciao!

Big brother - anton vinner ett pris!

                                                     
Efter jobbet gick jag upp mötte upp Maria, Åsa och Annika och så tralla vi ner till Prime Pr. Det första vi såg när vi kom in i lokalen som vi skulle vara i var big brother - anton och hans norska flickvän Carina(som har blivit sjukt snygg och pratar numera ren svenska), vi var nämligen på något slags seminarium, fast ändå inte. Eller njae, det var rättare sagt en utdelning av priser till de bästa c uppsatserna inom marknadsföring och det första priset gick då till anton och hans skrivkompis. De hade skrivit om gerillareklam som jag personligen tycker är, just nu, hetaste sättet att marknadsföra sig på.



Det var spännande att sitta och lyssna på de olika c uppsatserna och så fick vi några bra tips på c uppsatser som vi kan skriva till hösten!
Och maten? Åh! Rena drömmen. Asgod scampi, blandad med räkor, bläckfisk och musslor i en bamsegrej, tonifskröra, aioli, ostbricka med favoriten brieost, skinkbricka, rostbiff, god bröd, andra röror, mozzarella och körbärstomat,pasta med pesto och parma, grillad zuccini och champinjoner, gröna och svarta oliver, parmaskinka mmmm...och så gott vin till, mmmm. Fast man kunde välja öl, läsk eller loka till men jag var sjukt sugen på vin.

Nu till något helt annat. Hur SJUKT intressant har Greys anatomy blivit?! Jag stör mig fortfarande på Meredith, men det är mer sådär...hatkärlek. Men hennes Mc"Dreamy"?! Ååh, kunde såå slå honom i kvällens avsnitt!!
Men i alla fall, det var meningen att jag skulle skriva något positivt...Ja! Jag älskar hur det händer grejer när man minst anar, som nu när Alex sa det där till Izzie...bäähäst.

Nu längtar jag till min praktik. Det har blivit superroligt igen för att jag tror att chefen har lagt ner tanken av pdf grejerna på hemsidan, som jag inte ens förstog meningen med. Men jag hoppas verkligen att hemsidan nu är ett avslutat kapitel!!
Imorgon ska jag istället på ett asaspännande kundmöte. De ska ha storytelling + pr. Great!

Å idag har jag inte ens  starat min lovely dator (som jag MÅSTE döpa, förslag?) sitter nämligen vid vår andra dator, som jag använde för första gången troets att vi haft i ett par dagar, i mitt rum!

Nej, som sagt. Möte imorgon - extra tidigt. Måste få sova.
NEJ! Först! Måste bara få säga att det verkligen FINNS snälla tågchafföreer (det heter säkert något annat, men ni förstår) jag sprang igenom t centralen och upp för trappen och självklart så stängs dörrarna igen just då jag kommer fram (inte framför näsan på mig direkt, men ändå) men snällisen öppna dörrarna igen för mig och mannen som precis missat. Tack snälla!

Gonatten!

längtan till april och maj

April och maj verkar bli supermånader för mig - om allt går som planerat.

Ä n t l i g e n, säger jag bara.

Weirdo!

Tänkte skriva och berätta en sak som hände igår...men nääe. Haha. Det var jätteroligt, men det känns lite vääl å berätta om det här.
Det handlar om min lillkusin som jag var å hälsade på i Rönninge efter jobbet.

I alla fall.
Slöade till mig ordentligt imorse och kom inte in på kontoret förrens strax efter tio och än så länge så har jag inte gjort något vettigt.
Chefen har inte kommit in ännu, men det varnade han mig för igår iofs, så..
Jah. Ja! Idag ska jag och fyra klasskompisar (blir kanske fler till och med) till Slussen där Prime Pr har ett event där de ger ut stipendie för bästa C uppsats inom kommunikation och ge idéer och förslag till vad man kan skriva för C uppsatser - perfekt!
Och dessutom bjuds det på snittbuffe ;)

           image373
(Ugglan har inte så mycket med det här att göra)

Hade en bra konstig dröm. Där bland annat både Maria och Kenza var inblande? Haha. Jag och Maria skulle rädda något djur som hade skadats?
Och så började jag gråta arslet av mig när jag (en gång till) fick reda på att alla våra bilder inte gick att spara. Fyfan, ångesten all over again!

Nä! Nu ska det hårdajobbet fortsätta. Tjarå!

Usher

        

Åh, Usher är tillbaks. Min allra bästaste favorit. Hans konsert har varit den b ä s t a  jag har varit på - den döda ut allt och alla. Jag lovar.
Han är helt... alltså, det går inte ens att beskriva.
Här är i alla fall hans nya låt med Young - Love in this club. Och jag kan ingenting annat än att älska.

Kärlek.

Jag och IT

Men herregud! Jag har totalt glömt bort min kära blogg. Jag som tänker på den tjugofyra sju....eller inte.
Jag hann inte ens starta datorn imorse förrns min moster ringde och hitta ett bättre ställe för oss att resa till, så nu är vi tillbaks till Bulgarien. Åh. Orkar inte mer.
Jag skulle ha gjort som mina föräldrar gjorde från början - ta bara något land! Inte alls så lätt när man får bestämma - faktiskt!

Sen har jag faktiskt gjort lite nytta också. Trots att jag fattar NOLL av det chefen vill att jag ska göra. Tänkte på det idag, tror jag aldrig har fått raka puckar av honom nångång. Jag har alltid fått tänka fram vad han egentligen menat.
Det som jag började jobba med igår, det kom jag på vad jag ska ha det till idag. Trots att jag bad honom att förklara tusen gånger.
Jag kanske är lite trögtänkt, men jag lovar att det inte är där det ligger. Han säger ju det själv, han kan inte IT överhuvudtaget och IT är väl inte min starka sida heller, men ändå är det jag som skaa kunna det här av oss två.

Och sen tar vi in någon från nätverket som kan det här med bilder, nätet, upplösningar å så. Å då säger alla olika sätt som man kan jobba på och då säger han: Ja, men gör så istället.
Jaha, då var två dagars jobb bortkastat.
Haha. Inte direkt bortkastat, men han tror att det är lätta grejer man har med att göraa.

Oh well. Jag är prakikanten så jag får knipa käften och se glad ut istället:)

SOL SOL SOL idag! Men så jäkla kallt! Brain freeze imorse i allra högsta grad!

Nu ska jag visa om det är det här han vill ha... Hej hej!

Nej eller iofs, aldrig i livet + nej!

Vi sitter just nu och diskuterar tatueringar.
Sina hoppar in i diskutionen och säger, till fabbe:
- du får aldrig aldrig tatuera in aik flaggan, fattar du?!
- eeh, jo! det ska jag
jag hoppar in:
- sina jag ska tatuera in syrianska flaggan över hela ryggen
- NEJ!...eller iofs, aaldrig i livet! PLUS NEJ!

HAHAHAHA

himmelskt fina vardagsörhängen

För riskt att låta som en modebloggare så säger jag bara: kolla in dessa gryymt snygga vardags-örhängen!
Jag vill ha dem i alla färger! Ge mig! C R A V I N G S!
Hahaha.
Se här.

Snö+examen+resa+viktoria tolstoy!!

Hej!!

Gissa om jag var överlycklig när jag vakna till ett vitt landskap? Gissa gissa! Jag var överlycklig, o ja!

Nämen, helt allvarligt nu. Snö? Sen när blev det minusgrader? Jag vägrar att ta på min min dunjacka igen! Men snön tar inte på mitt humör nånstans.
Ersättningsbuss till södetälje hamn - fortfarande på topp
Men det hade nog mycket med att jag fick penda med syster yster och chabo. Där diskuterade vi vårt efternamn och hans förnamn. Betydelsen.
Han var dock grymt morgontrött på bussen men vi fick honom på topp tills vi bytte buss till hamn, haha.
De hoppa av redan i Tumba men tågresan blev så mycket kortare!:)

På bussen innan så träffade vi en bekant som var med oss på Gotland, han har fått en fastanställning...två dagar efter sin examen! Fatta lyxen! Man hinner inte ens nyktra till efter sin examen och då har man redan ett jobb! Hur perfa är inte det?
Fast jag tror att jag lär behöva minst en vecka på mig tills man nyktrar till!


Nu sitter jag på jobbet, chefen är på plats, hemsidan är snart klar och jag har lagt på Viktoria Tolstoy - lyssna på henne! Så himla härlig!
Svensk jazz - javisst, säger jag bara. Hon är en jättehärlig röst,verkligen!

 
Igår så fortsatte jag att kika på resa till familjen, nu lutar det alltmer till Spanien.
Först spanien, sen frankrike riverian sen cypern sen grekland sen bulgarien sen spanien å så bulgarien igen och nu är det spanien igen.
Och det är självklart jag som ska kolla priser å alt, inget lätt jobb kan jag be om å få lova! Jämföra å bla bla bla.
Men jag och Fabbe bestämde att Spanien - Alicante blir nog bäst, vi har skaffat bra hus (se bilden) med bra läge och ett superbra pris (Clearasin var ett superbra tiips - skjut mig)!!
Ja, jag och fabbe får bestämma. Alltid.
'

Och så har jag och Idsala spikat att vi ska på Where the Action is! Det kommer att bli huuur kul som helst. Alkisen föreslog att vi skulle "sätta oss på en uteservring och förkröka" - klockan nio på en lördagsmorgon!!!
HAHA.
Festivalen börjar 12 så man kan väl undra när man ska hinna...:p

Ne, nu hoppas jag på å få en massa arbetsuppgifter. Och ni, ni ska lyssna på V i k t o r i a  T o l s t o y.

Have a nice day mates.

i rönninge

Hej alla!
Knäpp jag är som inte har uppdaterat på hela dagen. Just nu nu nu så presenterar min lillsyrra lillkusinen. Lillkusinen ska göra nån sort teater för oss....hm...
Jag och mn familj är hos moster i Rönninge, vi har precis ätit oss mätta på grillkäk. Grill! NU! ÅÅhh...det var så himmelskt gott och det luktade sommar all over. Mmmmm

Det är oootroligt varmt här just nu eftersom brasan är på. För hett. Mysigt kan man tycka, men inte jag...det för för varmt.

Jag ser framemot att få åka hem nu, bara för att få köra. Brumm brumm på motorvägen, oh yeah. Men först ska jag få dricka mitt kaffe som jag hör i bakgrunden. Ja alltså, jag hör bryggarn. Det vore konstigt att höra kaffet?

Ska väl ta och kolla klart på systerns och kusinens spontana teater. Yei....*gäsp*


Heherrå!:)

Söta småpojkar

Go afton!

Idag har det mest varit tv tittande, den enda gången jag var "ute" var när jag sprang ner med min pyjamas till garagen för att hjälpa pappa med bärandet av torktumlarn.
Vi har kollat på CInderella (Chad Michael Murray, inte alls rättstavat. Han var i alla fall fin DÅ) och efterdet såg vi självklart på melodifestivalen (hur kan man låta bli att se på björn?) och efter det var det Om en pojke och nu är det en av Karate Kid filmerna, för,för alldeles för söt daniel-sun.
Ajuste, innan det kollade vi på Vänner, Simple Life och Sjukhuset!

Å hela dagen har jag kämpat med att hålla upp mina ögon.

Ja, det var riktigt intressant. Säg till om ni vill ha fler av dessa meningsfulla inläggen ;)

Gonatteen!:)


sjukmannerska

Häromdagenm kollade jag och fabbe på serien Sjukhuset och då sa man sjuksköterska till en kille

- Men, va? Varför heter det sjuksköterska när det är en kille? Det borde väl heta typ...sjukmannerska!

att sova med datorn på knät

Efter att jag skrivit klart inlägget igår så däcka jag framför datorn. Haha.

Min syster duschade så jag var tvungen att vänta, och att vänta när man är dödstrött går väl sådär. Jag väcktes brutalt av att pappa stog och fota mig med min mobil, haha. Om jag orkar lära mig hur man överför mobilbilder till datorn så kanske ni kan få se hur det såg ut. INTE friskt kan jag lova er.

Idag är det lördag. Lördagar betyder, med andra ord S T Ä D D A G ! - min dag är fulländad. Tjarå!

Garv garv skratt skratt skratt

Kvällen hos Sofia kunde inte ha blivit mer lyckad. För bra. God mat, gott sällskap och en jävla massa garv. Fyfan.
Känner mig helt slut i magen av alla skrattattacker, det behövdes!!

Nu, dusch och sen sööhömn!

Gonatten :)


RSS 2.0