mitt nya äälskade matbord

Visst är min nya layout på bloggen snygg? Snyggare än den jag hade innan va? Den gilladejag inte ens, hade den enbart för att jag skulle resa bort...

Vet ni att mitt skinn ligger i hela min lägenhet? Jag flagnar så in i helvete, jag fota min mage och lår igår morses och visa det till Gabriella och Samora, de trodde att det var sand?
Jag frågade de inte ens hur dom kan tro att det är sand när jag ligger på min madrass i mitt rum?
ANYWAY.

Hade min första massmediernas innehåll och publik-lektion idag. Det var roligt! Det var en massa journalist studenter från folkhögskolan, men snittåldern var i alla fall inte sjuttielva som de andra kurserna. Hehe.

Efter lektionen mötte jag Ashur och efter det mötte vi Samora, och eeefter det mötte vi Nicole. Vi gick för å käka på Sir Simons, där jag jobba i garderoben under mitt första år.
Maten var inte så god.
Sen åkte vi till Jysk - DÄR JAG KÖPTE ETT MATBORD MED FYRA STOLAR!!!
Tänk att JAG ägen DEM! Och JAG har köpt DEM! Nya!
Jag blev grymt stolt.
Sen montera vi dem, undrar om jag orkar ladda ner bilderna nu så kan ni lika gärna se dem?
Hmm,,a fan, gör det. Det är ändå ingen inne på msn (vilken idiot ska va inne då det är lönehelg?)

          

Haha, jag var SÅ förvirrad under de ca fyrtio minuterna vi montera allt.
Jag och Samora började med bordet, vilket var det lättaste eftersom man bara skulle skruva till benen..men även det misslyckades jag med.
Sen var det stolorna, svårt! Riktig överkurs alltså.
Jag försökte och försökte men man märkte snabbt att jag nog inte gills med i den ligan. Så jag fick bara skruva fast skruvarna, men jag tappa ju den heeela jäkla tiden - det finns till och med på bild när jag tappar den en, av många gånger.
Sen så fota Samora lite folk i smyg, tex ett gäng killar som hyrt ett rum här på hotellet mittemot och vi såg väl lite mer än vad vi önskat kanske. Haha

Sheisse, vill sova. Nej men sen fikade vi. Samlade ihop ett gott gäng.
Och jag käka en sallad där med. Käkat ute två ggr, vilket inte är bra. Fy Zalga, det blir smisk alltså.

Gonatt kära vänner. Ta hand om er i vimlet ikväll (HAHAHAHAHAHA Som om ni tjejer skulle gått ut utan mig, HAHA)
Pussar,
Zalga

FÖRRESTEN!! En kort grej, haha.
Jag och Samora, eller Samora framförallt är riktigt arg och besviken på vår vän Johan som typ lämnat oss efter att ha förlovat sig. Vi har knappt träffat honom sen i april då saker och ting var som allltid och bra å sådär.
Så jag kom på idén att Ashur skulle stå mellan mig och Samora och krama om oss så fota nicole oss och jag mmsa den till Johan med texten "You are replaced" (och sen hur Samora uttala de orden behöver vi inte gå in på, hahaha..)
Hans svar var: Ni skulle bara våga. Vem är killen?
Och efter det följde ett par sms tills han ringde, orkade inte snacka med honom utan jag lät Samora svara och hon börja bråka med honom och fick ut alla agressioner, på riktigt.
Jag hörde saker (som hon skrek ut rätt så högt) "du har sårat mitt hjärta" o sånt. Eh.
Riktigt så arg var inte jag. Hehe
Nu har vi i alla fall fått honom att komma ner hit för ett besök, om två veckor! Dessutom ska han bjuda oss på Donken käk, trots att jag AVSKYR det.

GONAAAAATT!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0